Mai multe
|
Buna fetelor!E prima oara cand scriu p un forum dar chiar am ajuns intr-un punct critic.Situatia mea e una mai complicata dar asta numai si nmai din cauza mea.E mult mai dureros cand stii kca ai avut ceva si din vina ta l-ai pierdut.In fine povest mea e cam asa,am o rel de 3 ani de zile cu un tip mai mare cu 12 ani care munceste in Spania(eu am 22 ani) rel e ok.eu peste 2 saptamani trebuie sa plec la el,o sa ne mutam impreuna in fine.Problema mea este k sunt indragostita de altcineva,de un fost coleg de munca.Dar el nu mai vrea sa auda de mine,nu mai vb la tel,daca eu il sun nu-mi mai raspunde,ma evita si pe mess in fine.Ideea este ca i-am facut muuuuuuuuulte faze urate,chiar acum cand imi aduc aminte nu sti u ce a fost in capul meu,si acum simt ca innebunesc,nu stiu ce sa fac.Ultima dat cand ne-am vazut mi-a spus ca nu mai simte nimic pentru mine,ca il las rece,ca sunt zero ca femeie desi ca prietena sunt de nota 50..SAmbata asta trebuia sa plec in spania dar a intervenit o problem de familie si nu am mai plecat.L-am sunat sa-i spun ca plec si supa o disutie de 45 de min in kre am vb fff civilizat(lucru extrem de rar la noi) a inceput sa planga.Sincer pe mine omul asta m-a bagat in ceata total,nu mai inteleg nmik si simt ca am luat-o razna.Nu stibu ce sa fac sa raman aici sa salvez rel cu el sau sa plec in spania la un om care m iubeste si la cre tin desi a disparut iubirea patimasa din partea mea.OfffOare el mai simte ceva pentru mine? Sper k am fost cat de cat coerenta desi...Va multumes anticipat..aaa apropo el e varsator iar eu sagetator |
||
|
Preaminunata Postat pe 23 Iunie 2009 20:41 |
||
|---|---|---|
|
nush cum e femeia sagetator... sau dc are vreo importanta ce zodii aveti voi... stiu doar k tu acum te simti respinsa de exu coleg shi confunzi cu faptul k ai fi indragostita. indiferent ce faze neplacute i ai facut ex colegului, nu ar fi tb sa iti vb asha urat. uneori, unele femei... prefera sa fie umilite.... du te in spania la iubitul tau shi lasa totul in urma shi o sa ti treaca pasarelele.... sau ramai in tara... shi... infrunta situatia creata.... c naiba se intampla cu fidelitatea la distanta?! e asha de greu sa ramai fidel cuiva aflat departe???????
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 24 Iunie 2009 17:56 |
||
|
Mai ...Preaminunata :) , parerea mea este ca te atrage foarte tare tocmai pentru ca te respinge.Ma refer la fostul coleg.Dupa cate ti-a spus nu cred ca trebuie sa te mai intrebi ce sa faci... Cand un barbat iti spune ca esti zero ca femeie nu prea mai sunt multe de facut ,poate sa planga continuu..Cred ca trebuie sa-ti vezi de drumul tau... Odata ajunsa in Spania o sa vezi un pic altfel lucrurile. |
||
|
|
||
|
ella_c Postat pe 24 Iunie 2009 19:21 |
||
De la: Preaminunata, la data 2009-06-23 20:41:15Buna fetelor!E prima oara cand scriu p un forum dar chiar am ajuns intr-un punct critic.Situatia mea e una mai complicata dar asta numai si nmai din cauza mea.E mult mai dureros cand stii kca ai avut ceva si din vina ta l-ai pierdut.In fine povest mea e cam asa,am o rel de 3 ani de zile cu un tip mai mare cu 12 ani care munceste in Spania(eu am 22 ani) rel e ok.eu peste 2 saptamani trebuie sa plec la el,o sa ne mutam impreuna in fine.Problema mea este k sunt indragostita de altcineva,de un fost coleg de munca.Dar el nu mai vrea sa auda de mine,nu mai vb la tel,daca eu il sun nu-mi mai raspunde,ma evita si pe mess in fine.Ideea este ca i-am facut muuuuuuuuulte faze urate,chiar acum cand imi aduc aminte nu sti u ce a fost in capul meu,si acum simt ca innebunesc,nu stiu ce sa fac.Ultima dat cand ne-am vazut mi-a spus ca nu mai simte nimic pentru mine,ca il las rece,ca sunt zero ca femeie desi ca prietena sunt de nota 50..SAmbata asta trebuia sa plec in spania dar a intervenit o problem de familie si nu am mai plecat.L-am sunat sa-i spun ca plec si supa o disutie de 45 de min in kre am vb fff civilizat(lucru extrem de rar la noi) a inceput sa planga.Sincer pe mine omul asta m-a bagat in ceata total,nu mai inteleg nmik si simt ca am luat-o razna.Nu stibu ce sa fac sa raman aici sa salvez rel cu el sau sa plec in spania la un om care m iubeste si la cre tin desi a disparut iubirea patimasa din partea mea.OfffOare el mai simte ceva pentru mine? frate un varsator si un sagetator nu prea au mari tangete sentimentale si mai degraba profesionale asa ca next
|
||
|
yumy Postat pe 24 Iunie 2009 19:24 |
||
du-te linistita in Spania...timpul le rezolva pe toate...succes !
|
||
|
lumimari Postat pe 5 Iulie 2009 08:24 |
||
inainte sa iei o decizie...in primul rind vorbeste cu cel [pe care il iubesti..colegul...vezi daca si el tine la tine...si daca se merita ramai daca nu...go to spania
|
||
|
pamela_1 Postat pe 6 Iulie 2009 09:35 |
||
|
da si eu sunt de aceeasi parere....inainte sa pleci incearca sa te intalnesti cu el....e altceva cand sunte-ti fata in fata....la telefon lucrurile se schimba, si incearca sa-i spui ce simti pentru el....nu ai de ce sa te sfiiesti, oricum o sa fie probabil ultima data cand o vei face in cazul in care vei primi un raspuns.....parerea mea e ca o discutie ar trebui sa lamureasca multe probleme...... si chiar daca cel din spania te iubeste.....nu-i vei face nici-un bine daca te vei duce la el si vei continua sa te gandesti la fostul coleg..... daca fostul coleg intradevar nu mai simte nimic pentru tine.....atunci fa tot posibilul sa-l uiti si sa mai dai o sansa celelilalte relatii........ stiu ca nu-i corect ceea ce am spus, si probabil eu n-as fi in stare sa fac asa....insa ma gandesc ca uneori este bine sa ne mai gandim si la binele nostru, iar eu daca nu sunt in stare s-o fac, macar altcineva s-o faca sincer cred ca cele mai multe raspunsuri intr-un mod inconstient, se afla chiar la tine iti doresc mult noroc, si tu esti singura care trebuie sa hotarasca ceea ce va face....te asteptam cu detalii
|
||
|
gargaritamica Postat pe 6 Iulie 2009 09:45 |
||
uneori facem greseli pripite....trebuie sa isi faca ordine in viata....daca cel pe care il iubeste nu merita....atunci nu are rost sa continue ....citeodata este mai bine sa fi tu iubit mai mult decit iubesti
|
||
|
pamela_1 Postat pe 6 Iulie 2009 09:51 |
||
|
da ai dreptate pami....da nu stim ca fostul coleg n-o iubeste...poate acum se comporta asa si din cauza nenumaratelor "faze naspa", pe care ea le-a facut.....in general am observat ca ...cel mau bun remediu este comunicarea.....nu toti pot face acest lucru deschis....dar cand se poate comunica deschis, intotdeauna se ajunge la o intelegere..... acum ma gandesc si daca pleaca in spania....?...da ar fi ok daca n-ar mai putea comunica cu el, daca s-ar "rupe" practic de ce-i aici .....dar daca merge acolo, si incep iar discutiile....si etc? o sa ajunga sa faca mult mai mult rau.....in primul rand ei si apoi si celorlalti.....viata asta la dublu niciodata nu se termina ok.....deasta cu cat incercam mai devreme sa facem ceva, cu atat e mai bine parerea mea
|
||
|
gargaritamica Postat pe 6 Iulie 2009 09:58 |
||
ai dreptate garga....comunicarea este arma importanta intr-o relatie ...fara comunicare nu stim ce se intimpla....poate ne povesteste ea pina la urma ce a facut...ai urez bafta
|
||
|
pamela_1 Postat pe 6 Iulie 2009 10:13 |
||
Pai tocmai i s-a comunicat (si inteleg ca de nenumarate ori) ca e zero ca femeie si ca nu mai simte nimic pentru ea. Sau astea sunt dar asa, o introducere in comunicare.. si acum urmeazxa.. "esti femeia vietii mele"..?! Sa nu plece spre un om care stie ca o iubeste si sa stea in speranta ca va "comunica"... cu cineva care nu da doi bani pe ea??? ... Interesant!
|
||
|
rashela Postat pe 6 Iulie 2009 11:04 |
||
naspa...incercam sa o incurajam.. poate totusi nu o fi asa
|
||
|
pamela_1 Postat pe 6 Iulie 2009 11:08 |
||
| eu te-asi sfatui sa mergi in spania linistita dar sincer daca intr-adevar il iubesti pe acel coleg al tau....linistita nu vei fi in spania, si vei strica totul si acolo,pt ca te vei gandi mereu la celalalt. tu trebuie sa faci ceea ce simti cu adevarat. dar in locul tau prea mult nu asi conta nici pe sentimentele celui de aici. chiar daca era suparat,sau ranit in sentimente,sau cum vrei tu sa ii spui,nu trebuia sa te jigneasca. o persoana atunci cand iubeste cu adevarat nu jigneste pers la care spune ca tine. ia o pauza cat de mica,gandestete bine, si cantareste si mai bine lucrurile. fa in asa fel incat decizia pe care o vei lua sa te multumeasca si sa te linisteasca sufleteste. sufletul si linistea interioara conteaza cel mai mult in viata. dar fiecare gandeste si face dupa mintea lui. asta este sfatul pe care ti-l pot da eu. bafta si sa fii fericita. | ||
|
emy36_bv Postat pe 24 Septembrie 2009 09:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatiile in ziua de azi | 24 | De la: kudika_976684 9 Decembrie 2014 17:12 |
| am nevoie de ajutor | 15 | De la: kudika_975522 9 Noiembrie 2014 21:49 |
| filme de vazut in 2 | 1 | De la: ell 4 Ianuarie 2013 17:40 |
|
|
||
| Ce inseamna cand iti zice ca nu se mai simte atrasa de tine? | 58 | De la: sinergyhacks 13 Septembrie 2013 15:43 |
| Pierduta in suferinta | 8 | De la: girisci 21 Ianuarie 2009 12:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.