Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

AI UN PIC SIMTUL PROPRIETATI SI NU E PREA INREGULA.
kolla
Postat pe 31 Iulie 2009 18:26
De la: kudika043110, la data 2009-07-31 18:24:06POVESTIOARA MEA ,O STITI UNELE PERSOANE .
NU AM CE SA MAI COMENTEZ .

offffffff

am obosit sa va tot atrag atentia .................

apasa pe caps lock .................ai reusit??????????????
BBFluturas
Postat pe 31 Iulie 2009 18:27
PTR CE SA APAS .? DACA TE REFERI LA MINE?
kolla
Postat pe 31 Iulie 2009 18:29
De la: kudika043110, la data 2009-07-31 18:24:06POVESTIOARA MEA ,O STITI UNELE PERSOANE .
NU AM CE SA MAI COMENTEZ .

..daca vroiai acest lucru ce cauti pe forum>>?nu fi rea zine o si noua.........
cute
Postat pe 31 Iulie 2009 18:51
De la: peliroja, la data 2009-07-31 10:09:52
De la: liliana2005, la data 2009-07-30 15:58:39
De la: rashela, la data 2009-07-30 08:03:02
De la: liliana2005, la data 2009-07-29 14:14:17
De la: peliroja, la data 2009-07-29 14:02:39
De la: liliana2005, la data 2009-07-28 23:21:22
De la: r610918, la data 2009-07-28 20:48:43
Dar ti l-am dat, il iubeste, crede ca va salva ceva pana la urma, ca el se va trezi. Din cate stiu eu pana la urma se cam trezesc ei. Iar barbatul nu divorteaza din comoditate si din nesimtire spui? Iti garantez eu ca cei care stau cu sotii si cu amante de ani de zile nu divorteaza din alte motive, comoditatea nu poate fi unul dintre ele. Nu divorteaza pentru ca le place ceea ce au acasa si chiar daca nu ii satisface in totalitate, vor sa pastreze ceea ce au. Unii. Altii, care ajung sa le placa mai mult ceea ce au gasit, divorteaza iiimediat fara drept de apel.

K el se va trezi? E cumva somnambul? Chiar esti sigura k nu divorteaza din alte motive? Eu una nu cred...Nu divorteaza pentru ca ce alta nevasta sanatoasa la cap i-ar permite barbatului sa lipseasca de acasa, sa vina la ce ora vrea muschiul lui fara sa dea explicatii si sa aiba liber la amante pt k stie sigur k orice ar face, sotia lui draga i-ar ierta orice escapada cu speranta ca intr-o zi " el se va trezi"? E normal si firesc ca vor sa pastreze asa ceva...unde ar mai gasi ele alt prost care sa le tina acasa uitandu-se toata ziua la telenovele?...iar altii care vor sa divorteze nu pot pt k tot dragele lor neveste baga copiii la inaintare...si ce parinte ar putea suporta sa vada cum propriul lui copil il uraste pt k asa il invata mamica?Majoritatea dintre ele se folosesc de asta ca un santaj emotional...
Vreau sa te intreb ceva ca sa inteleaga si capusorul asta al meu...asta e , sunt mai grea de cap: dk tu ai avea acasa un barbat care te neglijeaza, vine la ce ora vrea el si afli ca te-a si inselat tu esti genul ala de femeie care accepta si il iarta cu speranta ca se "va trezi", chiar dk la un moment dat poate ai sa cunosti pe altcineva care te trateaza ca pe o printesa?

Eu nu as avea cum sa ajung intr-o asemenea situatie :)
La mine a zburat unul dupa 7 ani numai pentru ca a ridicat vocea mai mult decat trebuia...asta dupa ce 7 ani n-o facuse niciodata...

Daaar daca m-as si casatori cu el si as avea un copil sau doi...well, daca as avea surpriza sa aflu dupa muuulti ani de stat impreuna ca de fapt nu cunosc persoana cu care m-am maritat, cu siguranta n-as divorta cu una cu doua. As lupta pentru copiii mei si pentru ce am construit pana atunci. Nu as divorta decat daca ar fi betiv, daca ar face scandal in casa,daca m-ar lovi sau ar lovi un copil. O alta femeie pentru mine nu este motiv sa abandonez ceea ce EU am construit cu greu ani de zile. Nu este motiv pentru ca persoana respectiva nu conteaza si banuiala mea ar fi ca nu este vorba doar despre una, ci despre mai multe. Problema este a lui, nu a mea si accept faptul ca poate nu sunt in stare sa i-o rezolv. Repet, daca singurul lucru pe care il face babratul ala este sa mearga pe 3 carari, nu consider asta motiv de a dezbina o familie. Sigur ca nu se poate sa stai dupa un ametit ani de zile, poate un an, doi, depinde cati nervi ai si care iti sunt limitele.

Familia pe care si-a facut-o cu sotia lui este familia lui pe VECI, sa nu-ti imaginezi ca lasa plozi in toate directiile si nu este responsabil de ei si de viata lor. Sunt copiii lui pe viata si sotia va fi mama copiilor LUI pe VIATA. Cu siguranta mai poate face copii si cu amanta asa cum poate face copii cu inca 10 femei, le poate lua pe toate la rand, una pe an daca vrea. Dar familia lui ramane familia lui. Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva.
liliana2005
Postat pe 1 August 2009 20:25
draga mea.. am trait acelasi lucru acum 1an si ceva..si realizez ca am gresit enorm de mult..iti spun ceva si imi vei da dreptate...dupa ce a plecat in strainatate, am stiut ca nu va mai fi nimic la fel. s-a intors schimbat, mai atasat de sotia lui si mult mai rece cu mine..pana cand, intr-o zi, am renuntat sa mai tinem legatura, nu am mai trimis sau primit nici macar un sms. a durut extrem de mult si mi-am reprosat mereu ca l-am iubit. pentru ca stiam ca e insurat si ca nu o va lasa pentru mine.desi mi-a dovedit ca tine la mine, a facut lucruri la care nu ma asteptam, pot sa zic ca m-a ajutat extrem de mult si cu multe, dar nu te amagi, oricat de frumoasa si placuta ai fi, un copil face diferenta. imi pare rau ca treci prin asta, dar iti spun sincer, renunta acum, inainte sa iti distrugi sufletul, pentru ca doare. am fost socata de cat de mult seama ce traiesti tu acum cu povestea mea si de asta iti zic, ai mare grija, caci ai sa suferi. sa nu te lasi amagita. realitatea e realitate si ai sa suferi mult. succes si ai grija de tine..
d33_me
Postat pe 1 August 2009 23:23
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-24 11:17:25wolfy...te simti cu ceva de esti disperat...?/ ...bea un pahar cu apa sa iti revii..........nu mai tine parte la curve...ca nu sti cum se intoarce roata si la tine..atunci sa te vad...vezi ca nu te-am jignit.....asa ca dispari...

Pe lumea asta exista multe, multe, multe, multe, multe femei a caror existenta trebuie sa le compenseze pe cele ale Hypatiei si Mariei Curie, to name just a few of them. Ma frustreaza teribil prima categorie.
beyonce_indragostita
Postat pe 2 August 2009 09:54
Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva

De Petre Roman ai auzit? Dar de Viorel Lis? De Crin Halaicu? Sa nu uitam ca toti si-au lasta nevastele pentru amante, cu care m-au tarziu s-au casatorit si au facut copii(mai putin Lis, el pana acum nu a produs alti copii). Sincer, n-ati auzit si voi in viata reala de atatea cazuri in care el isi lasa familia pentru una mai tanara careia-i face repede niste plozi?
beyonce_indragostita
Postat pe 2 August 2009 09:54
De la: kudika043110, la data 2009-07-14 10:41:26
De la: kudika043110, la data 2009-07-07 10:10:32Buna fetelor.
Acum 8-9 ani am intalnit un baiat frumos ,in perioada aceea avea o prietena care se tinea scai dupa el .Ea prietena lui era si prietena mea,nu cea mai buna.Vreau sa specific ca ei ii placea de cutotul altcineva fiind in acelas timp si cu acest baiat ,care mie imi cazuse cu tronc.

Dar anii au trecut, ei s-au casatorit in cele din urma si au un baietel frumos.

Eu imediat dupa ei m-am casatorit si am plecat in alt oras.Va spun fetelor ca am o casnicie foarte frumoasa si va doresc si voua lafel.
In perioada cand eu eram singura ,am fost si eu la mai multe chefuri pe ici pe colo cu gasca .Asa l-am intalnit pe el . A durat putin relatia ,daca o pot numi asa ptr ca noi nu am facut nimic impreuna .Doar mangaieri tandre si mici jocuri ale noastre sarutari o gramada .
Noi ne vedeam foarte rar desi stateam in acelas cartier la un bloc distanta, ii vedeam geamul si el la fel imi facea cu mana.
Ideea e ca ea prietena noastra comuna ,locuia in acelas bloc cu el dar la demisol ,si avea fereastra pe cealanta parte a blocului, asta mai putin interesant.Se tinea dupa el doar ca sa plece de la ea din casa la el in casa sa scape de conditiile in care ea traia, la mai bine .
Nu mai pot sa scriu .Concluzia e ca eu imi vizitez destul de des parintii si de fiecare data privesc de la fereasta spre geamul lui si astept sa il vad. Nu va mai spun ca il visez in aproape fiecare noapte,
si asta cand eu am deja 7 ani de casnicie.Imi iubesc sotul si Dumnezeu imi este martor dar nu inteleg, dece mintea mea se mai gandeste la el .
Nu stiu cum sa va spun dar inca mai sunt indragostita de el , dar nu am facut nimic in cazul acesta si nu mi-l pot scoate din suflet .Eu nu stiu cat intelegeti voi dar as vrea cateva sfaturi si opinii de la voi.
aveti grija de voi.
kolla
Postat pe 2 August 2009 10:29
Dau si eu un raspuns cu intarziere..dar tot il dau. Asemenea relatii nu functioneaza, sau daca functioneaza, dureaza un timp foarte scurt, pt ca la un moment dat unul din cei doi isi va dori mai mult de la acea relatie, va intreveni ''pretentia'', iar cum celalalt e oarecum legat de maini pt a-ti putea satiface aceasta nevoie, tu nu vei avea ce face decat sa te conformezi cu statutul de ''amant(a)'' Am si eu o prietena care a avut o relatie cu un barbat insurat, dar n-a durat, deoarece ea a inceput sa se simta tot mai ''de rezerva'', ca un ''inlocuitor'', iar cum pretentii nu putea sa aiba de la respectivul, ea a pus punct, pt ca in definitiv acesti indivizi nu-si vor lasa sotiile si copiii lor pt o ''aventura'' (chiar daca el zice ca e indragostit foc de tine, pt el esti doar o aventura), sunt mult prea lasi pt a lasa totul si s-o ia de la capat. Asa ca fii tare, si spune NU, pana nu e prea tarziu! Si cand zic prea tarziu, ma refer la faptul ca tu te poti distruge psihic implicandu-te prea tare in aceasta ''relatie'' sau cine stie ce complicatii mai pot aparea..doamne fereste! Multa bafta in luarea unei decizii! Numai bine!

Postat pe 2 August 2009 10:58
Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva

Mi-au mai venit in minte niste exemple: deci Viorel Lis, Crin Halaicu, Petre Roman, Adrian Enache, Madalin Voicu, actualul sot al Luminitei Dobrescu. Sunt convinsa ca daca ma mai gandesc putin, mai gasesc cateva exemple bune. Dar in fine, voi ramaneti in naivitatea voastra.
beyonce_indragostita
Postat pe 2 August 2009 11:39
De la: d33_me, la data 2009-08-01 23:23:24draga mea.. am trait acelasi lucru acum 1an si ceva..si realizez ca am gresit enorm de mult..iti spun ceva si imi vei da dreptate...dupa ce a plecat in strainatate, am stiut ca nu va mai fi nimic la fel. s-a intors schimbat, mai atasat de sotia lui si mult mai rece cu mine..pana cand, intr-o zi, am renuntat sa mai tinem legatura, nu am mai trimis sau primit nici macar un sms. a durut extrem de mult si mi-am reprosat mereu ca l-am iubit. pentru ca stiam ca e insurat si ca nu o va lasa pentru mine.desi mi-a dovedit ca tine la mine, a facut lucruri la care nu ma asteptam, pot sa zic ca m-a ajutat extrem de mult si cu multe, dar nu te amagi, oricat de frumoasa si placuta ai fi, un copil face diferenta. imi pare rau ca treci prin asta, dar iti spun sincer, renunta acum, inainte sa iti distrugi sufletul, pentru ca doare. am fost socata de cat de mult seama ce traiesti tu acum cu povestea mea si de asta iti zic, ai mare grija, caci ai sa suferi. sa nu te lasi amagita. realitatea e realitate si ai sa suferi mult. succes si ai grija de tine..

da.....asa este.....trist dar adevarat ..cunosc pe cineva .......care de juma de an traieste o frm pov de dragoste dar si un cosmar ..s-a idrag .de unu casatorit cu 2 copii ,si pot spune ca e inneb dupa el....el la fel dupa ea numai ..k a venit o vreme cand el i-a prm k or sa vina vremuri in care vor fi doar ei doi...finalul ..e urat...:ea ramine insarcinata ...il da afara ,ramine fara servici ,si pe deasupra si rel k el se inrautateste pe zi ce trece ptr ca el s-a apucat sa ii spuna sotiei despre domnisoara noastra din poveste.....iar sotia nu a renuntat la el sub nici o forma aruncand copii in fata ...iar el sub paravanul...COPII NU VREAU SA SUFERE ....ii cere iei rabdare....o vad cum se stinge si e dureros ,stiind-o din inainte sa il cunoasca ...cum era .....pacat mare .atunci vin si intreb cu ce agresit ea ??or sa vina unii si or sa zica ca nu trebuia sa se indragosteasca stiind ca e insurat...etc ..etc..dar cand iubesti nu iubesti cu mintea ci cu inima ...zic eu ....
cute
Postat pe 2 August 2009 17:42
De la: wolfy, la data 2009-08-02 11:39:02Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva

Mi-au mai venit in minte niste exemple: deci Viorel Lis, Crin Halaicu, Petre Roman, Adrian Enache, Madalin Voicu, actualul sot al Luminitei Dobrescu. Sunt convinsa ca daca ma mai gandesc putin, mai gasesc cateva exemple bune. Dar in fine, voi ramaneti in naivitatea voastra.

sunt multi care au avut acest curaj.....dar trebuie sa recunoastem ca ,sunt si multi care nu prea au acest curaj.....si mai sunt si altii care nu prea au dc ..atata timp cat acasa ..i se permite.....si i se iarta tot .....dc ar mai divorta nu....??...
cute
Postat pe 2 August 2009 18:07
Nu as mai sta nici in ruptul capului sa astept un barbat sa vina de la sotie
NICI DACA MA PLATESTE IN MILIOANE DE EURO.
alexia30
Postat pe 2 August 2009 19:20
ce usor e sa judeci pe altii
dar au dreptate, este un egoist si nu merita nimic
daca iti place sa suferi nu renunta, dar e pacat sa l lasi sa si bata joc de 3 persoane: copil, sotia si tu.
tu alegi, ce parere crezi ca are el despre tine?
sincer?
te ai intrebat?
renunta acum cat nu e prea tarziu.
maya1331
Postat pe 2 August 2009 19:32
De la: maya1331, la data 2009-08-02 19:32:52ce usor e sa judeci pe altii
dar au dreptate, este un egoist si nu merita nimic
daca iti place sa suferi nu renunta, dar e pacat sa l lasi sa si bata joc de 3 persoane: copil, sotia si tu.
tu alegi, ce parere crezi ca are el despre tine?
sincer?
te ai intrebat?
renunta acum cat nu e prea tarziu.

exact cum ai zis ...usor este sa dai sfaturi si sa judeci ..din afara....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cute
Postat pe 2 August 2009 23:42
Pentru just me and you:

Uite ce e de fãcut: Pune capãt acestei legãturi pãcãtoase chiar acum ºi nu te mai fã pãrtaºã la pãcatul de adulter!
Adulterul este o trãdare a fidelitãþii pe care ºi-o datoreazã soþul ºi soþia ºi este pãcat mare. În adulter se comit urmãtoarele pãcate: pãcat de necurãþie (desfrâu), pãcat împotriva dreptãþii ºi împotriva legãturii matrimoniale sacre. Cãsãtoria este sfântã. Cãsãtoria nu e un simplu contract fãcut pe baza unor acte. Cãsãtoria este în primul rând un sacrament ºi un legãmânt sacru fãcut în faþa lui Dumnezeu ºi a Bisericii. Nici un motiv nu dã unei persoane dreptul moral sã comitã adulter: nici impotenþa soþului sau frigiditatea soþiei, nici alte disfuncþii sexuale, nici vreo altã boalã sau infirmitate a unuia dintre soþi, nici absenþa mai mult sau mai puþin îndelungatã din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt ºi nici un alt motiv.

Mai multe puteþi citi ºi vedea pe blogul urmãtor :

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/

Pe blog gãsiþi: înregistrãri video cu miracole; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin posturi TV on-line ºi posturi de radio); cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator); articole; adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã servicii caritative, etc.

Vã rog intraþi pe blog ºi trimiteþi-l mai departe ca sã foloseascã ºi altora. Chiar meritã.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 3 August 2009 00:46
DC nu stii si cred ca nu stii,roata e rotunda si se intoarce intotdeauna mai devreme su mai tarziu!ceea ce faci tu acum se va intoarce impotrival ta,dar diferenta e ca va fii mult mai rau in cazul tau!nu vreau sa te jignesc ,dar esti o fiinta de cea mai joasa speta dc te poti culca cu acest om si in acelasi timp sa fii prietena cu sotia lui el este un nenorocit,dar tu esti mai rau decat el!,,,,,cuvaqntul potrivit este TARFA,pt ca curvele presteaza pe bani,cumva acelesi lucru il faci si tu cu acest barbat?
kudika056651
Postat pe 3 August 2009 01:15
DC nu stii si cred ca nu stii,roata e rotunda si se intoarce intotdeauna mai devreme su mai tarziu!ceea ce faci tu acum se va intoarce impotrival ta,dar diferenta e ca va fii mult mai rau in cazul tau!nu vreau sa te jignesc ,dar esti o fiinta de cea mai joasa speta dc te poti culca cu acest om si in acelasi timp sa fii prietena cu sotia lui el este un nenorocit,dar tu esti mai rau decat el!,,,,,cuvaqntul potrivit este TARFA,pt ca curvele presteaza pe bani,cumva acelesi lucru il faci si tu cu acest barbat?
kudika056651
Postat pe 3 August 2009 01:15
De la: alexia30, la data 2009-08-02 19:20:34Nu as mai sta nici in ruptul capului sa astept un barbat sa vina de la sotie

De ce nu spui si invers?
Nu as astepta in ruptul capului, zi de zi, an de an.. ca barbatul meu sa vina de la amanta (amante)..
Chiar NIMENI nu se gandeste si la o asemenea solutie?
Cat timp veti continua sa va folositi de proprii copii pentru a tine cu sila un nemernic langa voi? Cat timp veti continua sa va agatati de un act civil (certificatul de casatorie), de niste juraminte in biserica (incalcate)... doar pentru ca vreti cu orice pret sa ramaneti doamna x? Cat timp veti mai da vina pe o alta femeie.... cand vinovatul este cel de langa voi?
rashela
Postat pe 3 August 2009 01:35
pacat de tine ca esty tanara,,, fii constienta ca nu isi lasa nevasta ptr tine, te foloseste ptr fanteziile lui sexuale, cauta-ti unul neinsurat...
mititik_ali
Postat pe 3 August 2009 02:26
CONCURS:
GEANTA MELI MELO CASTA :59,99.
kolla
Postat pe 3 August 2009 09:14
De la: rashela, la data 2009-08-03 01:35:16
De la: alexia30, la data 2009-08-02 19:20:34Nu as mai sta nici in ruptul capului sa astept un barbat sa vina de la sotie

De ce nu spui si invers?
Nu as astepta in ruptul capului, zi de zi, an de an.. ca barbatul meu sa vina de la amanta (amante)..
Cat timp veti continua sa va folositi de proprii copii pentru a tine cu sila un nemernic langa voi? Cat timp veti continua sa va agatati de un act civil (certificatul de casatorie), de niste juraminte in biserica (incalcate)... doar pentru ca vreti cu orice pret sa ramaneti doamna x? Cat timp veti mai da vina pe o alta femeie.... cand vinovatul este cel de langa voi?

"
........"...PINA LA ADINCI BATRANETI .".....SAU CUM MAI ERA ..."..PINA MOARTEA NE VA DESPARTI "SUB PARAVANUL MOTIVELOR .....EN....ASTA VOR FACE.....MAJORITATEA.
cute
Postat pe 3 August 2009 10:45
De la: kudika043110, la data 2009-07-31 18:26:48AI UN PIC SIMTUL PROPRIETATI SI NU E PREA INREGULA.

ziceam asta nu pt ca il consider al meu....ci asa....doar....

Adelina_P
Postat pe 3 August 2009 13:50

De la: cute, la data 2009-08-02 18:07:28
De la: wolfy, la data 2009-08-02 11:39:02Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva

sunt multi care au avut acest curaj.....dar trebuie sa recunoastem ca ,sunt si multi care nu prea au acest curaj.....si mai sunt si altii care nu prea au dc ..atata timp cat acasa ..i se permite.....si i se iarta tot .....dc ar mai divorta nu....??...

Plus alte exemple: Lili Sandu si Stelea, Andreea Mantea cu omu' ei de afaceri care si-a parasit nevasta insarcinata pentru amanta.

Si da, foarte corect: de ce sa divorteze daca au tot SI acasa, daca orice ar face vor fi primiti inapoi?
De la: rashela, la data 2009-08-03 01:35:16

De ce nu spui si invers?

Felicitari pentru modul de gandire! E de-a dreptul reconfortant sa vezi ca mai exista si romance destepte!

De la: kudika056651, la data 2009-08-03 01:15:10DC nu stii si cred ca nu stii,roata e rotunda si se intoarce intotdeauna mai devreme su mai tarziu!ceea ce faci tu acum se va intoarce impotrival ta,dar diferenta e ca va fii mult mai rau in cazul tau!nu vreau sa te jignesc ,dar esti o fiinta de cea mai joasa speta dc te poti culca cu acest om si in acelasi timp sa fii prietena cu sotia lui el este un nenorocit,dar tu esti mai rau decat el!,,,,,cuvaqntul potrivit este TARFA,pt ca curvele presteaza pe bani,cumva acelesi lucru il faci si tu cu acest barbat?

Alta inaintata in invatatura si inteligenta pana la genunchiul broastei!

1. Daca toti oamenii ar primi ceea ce merita, cei buni la suflet n-ar trebui sa faca niciodata cancer.

2. Te-ar face sa te simti teribil de bine daca ai afla ca tipa asta face sex pe bani, fiindca asta ar face-o curva, ceea ce e mai rau decat tarfa, nu-i asa? Si e mai usor sa infierezi o curva decat o tarfa.

3. Esti atat de ingusta la minte incat nu-ti poti imagina ca o femeie poate avea o relatie cu un barbat insurat si pentru altceva decat pentru bani?

4. Daca e ea tarfa, de dorit curva, el ce e?
beyonce_indragostita
Postat pe 3 August 2009 21:38
De la: mititik_ali, la data 2009-08-03 02:26:08pacat de tine ca esty tanara,,, fii constienta ca nu isi lasa nevasta ptr tine, te foloseste ptr fanteziile lui sexuale, cauta-ti unul neinsurat...

sti tu vorba aia ..........never say never.....
cute
Postat pe 3 August 2009 21:44
De la: liliana2005, la data 2009-08-01 20:25:46
Dar ti l-am dat, il iubeste, crede ca va salva ceva pana la urma, ca el se va trezi. Din cate stiu eu pana la urma se cam trezesc ei. Iar barbatul nu divorteaza din comoditate si din nesimtire spui? Iti garantez eu ca cei care stau cu sotii si cu amante de ani de zile nu divorteaza din alte motive, comoditatea nu poate fi unul dintre ele. Nu divorteaza pentru ca le place ceea ce au acasa si chiar daca nu ii satisface in totalitate, vor sa pastreze ceea ce au. Unii. Altii, care ajung sa le placa mai mult ceea ce au gasit, divorteaza iiimediat fara drept de apel.

K el se va trezi? E cumva somnambul? Chiar esti sigura k nu divorteaza din alte motive? Eu una nu cred...Nu divorteaza pentru ca ce alta nevasta sanatoasa la cap i-ar permite barbatului sa lipseasca de acasa, sa vina la ce ora vrea muschiul lui fara sa dea explicatii si sa aiba liber la amante pt k stie sigur k orice ar face, sotia lui draga i-ar ierta orice escapada cu speranta ca intr-o zi " el se va trezi"? E normal si firesc ca vor sa pastreze asa ceva...unde ar mai gasi ele alt prost care sa le tina acasa uitandu-se toata ziua la telenovele?...iar altii care vor sa divorteze nu pot pt k tot dragele lor neveste baga copiii la inaintare...si ce parinte ar putea suporta sa vada cum propriul lui copil il uraste pt k asa il invata mamica?Majoritatea dintre ele se folosesc de asta ca un santaj emotional...
Vreau sa te intreb ceva ca sa inteleaga si capusorul asta al meu...asta e , sunt mai grea de cap: dk tu ai avea acasa un barbat care te neglijeaza, vine la ce ora vrea el si afli ca te-a si inselat tu esti genul ala de femeie care accepta si il iarta cu speranta ca se "va trezi", chiar dk la un moment dat poate ai sa cunosti pe altcineva care te trateaza ca pe o printesa?

La mine a zburat unul dupa 7 ani numai pentru ca a ridicat vocea mai mult decat trebuia...asta dupa ce 7 ani n-o facuse niciodata...

Daaar daca m-as si casatori cu el si as avea un copil sau doi...well, daca as avea surpriza sa aflu dupa muuulti ani de stat impreuna ca de fapt nu cunosc persoana cu care m-am maritat, cu siguranta n-as divorta cu una cu doua. As lupta pentru copiii mei si pentru ce am construit pana atunci. Nu as divorta decat daca ar fi betiv, daca ar face scandal in casa,daca m-ar lovi sau ar lovi un copil. O alta femeie pentru mine nu este motiv sa abandonez ceea ce EU am construit cu greu ani de zile. Nu este motiv pentru ca persoana respectiva nu conteaza si banuiala mea ar fi ca nu este vorba doar despre una, ci despre mai multe. Problema este a lui, nu a mea si accept faptul ca poate nu sunt in stare sa i-o rezolv. Repet, daca singurul lucru pe care il face babratul ala este sa mearga pe 3 carari, nu consider asta motiv de a dezbina o familie. Sigur ca nu se poate sa stai dupa un ametit ani de zile, poate un an, doi, depinde cati nervi ai si care iti sunt limitele.

Familia pe care si-a facut-o cu sotia lui este familia lui pe VECI, sa nu-ti imaginezi ca lasa plozi in toate directiile si nu este responsabil de ei si de viata lor. Sunt copiii lui pe viata si sotia va fi mama copiilor LUI pe VIATA. Cu siguranta mai poate face copii si cu amanta asa cum poate face copii cu inca 10 femei, le poate lua pe toate la rand, una pe an daca vrea. Dar familia lui ramane familia lui. Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva.

..........dar cei care se casatoresc de doua ,trei ori ..tot familii au si atunci nu???mmmm..si crede ma eu in cartier cunosc multe pers care au renuntat in favoarea amantelor si a amantilor ....si crede ma sunt ff fericiti .....nu inteleg dc nu poti accepta ca atunci cand nu se mai poate ....e bine ca fiecare sa o ia pe drumul lui.............
cute
Postat pe 3 August 2009 22:08
De la: wolfy, la data 2009-08-02 09:54:21 Sa nu-mi spuna mie cineva ca vreun barbat si-a dat familia deoparte pentru amanta. Chiar nu stiu din ce material poate fi facut un astfel de "barbat" daca exista vreunul sa fi facut asa ceva

De Petre Roman ai auzit? Dar de Viorel Lis? De Crin Halaicu? Sa nu uitam ca toti si-au lasta nevastele pentru amante, cu care m-au tarziu s-au casatorit si au facut copii(mai putin Lis, el pana acum nu a produs alti copii). Sincer, n-ati auzit si voi in viata reala de atatea cazuri in care el isi lasa familia pentru una mai tanara careia-i face repede niste plozi?

Asta pentru tine inseamna a-si da familia la o parte pentru amanta??
Aoleo. Pai tu crezi ca gata, daca si-a luat amanta de sotie familia lui nu mai e familia lui? Aoleo din nou.
Pot sa aiba si 15 familii, prima va fi mereu a lui. Legatura nu se rupe daca a fost o familie acolo, legatura nu o vor rupe nici 15 amante. Copiii pe care i-a facut cu prima familie sunt ai lui pe veci si pe veci va fi implicat in viata lor si a fostei sotii. N-ai cum sa concurezi cu asta.
liliana2005
Postat pe 4 August 2009 11:15
De la: cute, la data 2009-08-03 22:08:44
De la: liliana2005, la data 2009-08-01 20:25:46

..........dar cei care se casatoresc de doua ,trei ori ..tot familii au si atunci nu???mmmm..si crede ma eu in cartier cunosc multe pers care au renuntat in favoarea amantelor si a amantilor ....si crede ma sunt ff fericiti .....nu inteleg dc nu poti accepta ca atunci cand nu se mai poate ....e bine ca fiecare sa o ia pe drumul lui.............

Destul de multi renunta in favoarea amantelor...nu asta am spus, think
liliana2005
Postat pe 4 August 2009 11:22
mai bine amante si sa iubiti si animalele nu lili?
cristiana_cris
Postat pe 4 August 2009 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
punctul slab.. al unui om pasiv ? 9 De la: geanina1309 9 Noiembrie 2009 20:08
ce parere aveti ma de tupeul lui Stephen Hawking 402 De la: pickard 11 Iunie 2011 15:34
Pana unde mergeti cu flirtul? 49 De la: Limbu 12 Decembrie 2009 02:51
Doamnelor ce preferati doctorii ginecologi de sex feminin sau masculin 30 De la: EndlessBleu 21 Aprilie 2012 16:58
Cariera sau familie 6 De la: nadyuta 24 Septembrie 2009 15:29