Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: sebyutza_forever, la data 2009-08-05 14:06:30 Am citit diferite pareri. Dar sunt sigura ca daca ar pati oricare dintre voi,stimate doamne, sa va indragostiti pana peste cap de un barbat casatorit,sa-l iubiti cum n-ati iubit pe nimeni niciodata,sa va simtiti implinite, nu cred ca ar mai fi asa usor sa criticati. Da,si eu fac parte din acele femei care s`au indragostit de un barbat casatorit si cu o fetita. Nu mi`e rusine sa recunosc asta,dar mi`e rusine ca mi-am calcat in picioare toate principiile pe care le aveam. N-as fi crezut niciodata ca voi ajunge intr-o situatie ca asta. Dar,nu pot renunta la el. Il iubesc enorm.

ei vezi asta-i mareaaaaaaaaaa diferentza dintre voi si noi...................adica principiile si inca o chestie eu nu ma mutzumesc cu putzin si mai ales cu frimiturile de la alta masa
anybody
Postat pe 5 August 2009 14:10
De la: sebyutza_forever, la data 2009-08-05 14:06:30 Am citit diferite pareri. Dar sunt sigura ca daca ar pati oricare dintre voi,stimate doamne, sa va indragostiti pana peste cap de un barbat casatorit,sa-l iubiti cum n-ati iubit pe nimeni niciodata,sa va simtiti implinite, nu cred ca ar mai fi asa usor sa criticati. Da,si eu fac parte din acele femei care s`au indragostit de un barbat casatorit si cu o fetita. Nu mi`e rusine sa recunosc asta,dar mi`e rusine ca mi-am calcat in picioare toate principiile pe care le aveam. N-as fi crezut niciodata ca voi ajunge intr-o situatie ca asta. Dar,nu pot renunta la el. Il iubesc enorm.

cute
Postat pe 5 August 2009 14:12
De la: anybody, la data 2009-08-05 14:10:17

ei vezi asta-i mareaaaaaaaaaa diferentza dintre voi si noi...................adica principiile si inca o chestie eu nu ma mutzumesc cu putzin si mai ales cu frimiturile de la alta masa

NU SUNT FIRIMITURI ...........ASTA U INTELEGETI VOI.....
cute
Postat pe 5 August 2009 14:14
De la: cute, la data 2009-08-05 14:09:46
De la: redline, la data 2009-08-05 13:30:40
De la: cute, la data 2009-07-20 17:21:08multumesc frumos ptr intelegere..este adevarat ce ai spus....." daca el nu o respecta eu de ce as faceo ?".ce nu inteleg este atitudina ei......fiind atat de lipsita de mindrie....nu ca nu vrea sa divorteze ..ci il si roaga sa ramina linga ea si copii pe care ii au impreuna!!!!mai pe scurt ii da unde verde la tot ce inseamna infidelitate (putind a avea aventuri cu toata EUROPA),numai sa ramina in acea casnicie..........eu astfel de femeie nu inteleg si nu am sa inteleg niciodata.....pe mine mai toata lumea m-a criticat si blamat..ca ma bag in casnicia lor...dar o astfel de femeie cum se poate caracteriza???

si poate ca pt o cu.rva n u merita sa pierzi o familie si iubirea a 2 copii..ia mai gandeste-te putin!

DRAGA MEA CRED CA AVEM IDEI SEPARATE IN CEEA CE PRIVESTE "CURVIA"....S-A MAI SCRIS DAR ITI REPET CURVIE =O NOAPTE ,CEEA CE NU E CAZUL MEU ,ASA CA CEA CARE AR TREBUI SA MAI GANDEASCA PUTIN ...TU ESTI .!!!!!..........DAR MA BUCUR, CA UITE ASA AM REVENIT LA TOPIC ....DECI SE POATE

ma faci sa rad................mi-am amintit de-o chestie pe care mi-o zicea zilele trecute un coleg cica a discutat el cu un preot si i-a spus acel preot ca nu-i pacat sa preacurvesti o noapte ci este pacat sa-ti faci o amanta atunci este pacatul cel mare
anybody
Postat pe 5 August 2009 14:16
De la: redline, la data 2009-08-05 13:35:48
De la: cute, la data 2009-07-24 14:06:54draga mea aici iti rasp eu....acolo ..(.m-a inselat ..sa il iert?)sunt doar doua pag ptr ca .nu au curajul sa se recunoasca invinse ...pe cand aici jignind si amenintand mai nou vad ...au impresia ca sunt mai importante....dupa cum ai vazut, peste jumatate din cele care au acuzat ..si blamat ..sau dovedit a fi inselate de catre 'IUBITORII" lor soti..iar ele ce au facut au incercat sa adune CIOBURILE IUBIRII CARE IAU LEGAT LA INCEPUT SI IMPREUNA SA TREACA PESTE .......DE DRAGUL COPIILOR FIRESTE...

logicca nu poti sa gandesti ca ele! tu vezi lumea din prisma ta..dar cand ai sa fii sotie ai sa intelegi...bine daca ai sa fii...daca s-o gasi unu sa te puna si pe tine pe lista!
oi fi vrut aplauze si felicitari,nu?
normal ca tu ai timp sa mergi la coafor....la manechiura...si cumparaturi...sa te aranjezi ca vb aia plateste prostu...si mai ales ca la cat timp petrece cu tine o pierde vara care se multumeste cu timpul acordat printre picaturi si doar ca are el envoie sa isi satisfaca niste dorinte cu tine...este evident ca iti lipseste cu desavarsire creieru!
tanti liliano acum scuza-ma da ea te-a intrecut!

CRED CA ASTA TE SCOATE DIN MINTI, DEFAPT SUNT SIGURA ....TE ROADE LA GREU ..PE INTERIOR ..SI MA URASTI !!!1DAR EU ,ZIC ALTCEVA ...NU ITI INDREPTI URA CATRE CINE TREBUIE .......GANDESTE TE LA ASTA DACA IN TOATE FAM AR FI OK ..'NOI ' ASTEA NU AM MAI APAREA SA VA FACEM ZILELE FRIPTE ..NU ZIC POATE UNELE NU O MERITA DAR SUNT UNELE CARE .....DIN PLIN ISI MERITA SOARTA.!!!
cute
Postat pe 5 August 2009 14:21
De la: cute, la data 2009-08-05 14:21:58
De la: cute, la data 2009-07-24 14:06:54draga mea aici iti rasp eu....acolo ..(.m-a inselat ..sa il iert?)sunt doar doua pag ptr ca .nu au curajul sa se recunoasca invinse ...pe cand aici jignind si amenintand mai nou vad ...au impresia ca sunt mai importante....dupa cum ai vazut, peste jumatate din cele care au acuzat ..si blamat ..sau dovedit a fi inselate de catre 'IUBITORII" lor soti..iar ele ce au facut au incercat sa adune CIOBURILE IUBIRII CARE IAU LEGAT LA INCEPUT SI IMPREUNA SA TREACA PESTE .......DE DRAGUL COPIILOR FIRESTE...

logicca nu poti sa gandesti ca ele! tu vezi lumea din prisma ta..dar cand ai sa fii sotie ai sa intelegi...bine daca ai sa fii...daca s-o gasi unu sa te puna si pe tine pe lista!
normal ca tu ai timp sa mergi la coafor....la manechiura...si cumparaturi...sa te aranjezi ca vb aia plateste prostu...si mai ales ca la cat timp petrece cu tine o pierde vara care se multumeste cu timpul acordat printre picaturi si doar ca are el envoie sa isi satisfaca niste dorinte cu tine...este evident ca iti lipseste cu desavarsire creieru!

CRED CA ASTA TE SCOATE DIN MINTI, DEFAPT SUNT SIGURA ....TE ROADE LA GREU ..PE INTERIOR ..SI MA URASTI !!!1DAR EU ,ZIC ALTCEVA ...NU ITI INDREPTI URA CATRE CINE TREBUIE .......GANDESTE TE LA ASTA DACA IN TOATE FAM AR FI OK ..'NOI ' ASTEA NU AM MAI APAREA SA VA FACEM ZILELE FRIPTE ..NU ZIC POATE UNELE NU O MERITA DAR SUNT UNELE CARE .....DIN PLIN ISI MERITA SOARTA.!!!

sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume sa ajungi sotzia celui pe care-l iubesti si apoi sa apara una sa-ti faca zile fripte ca prea iti meritzi soarta din plin .......................a si nu uita exact cum spuneai roata se invarteste
anybody
Postat pe 5 August 2009 14:24
am citit multe postarii pe acest subiect si tin sa metionez,ca ,am vazut foarte multe femei disperate.de ce?????? din cauza ca sunt foarte slabe.nu conteaza ce esti,sotie sau amanta,ar trebui sa ai demnitate in primul rand.

aici pe acest forum,multe " sotii" inselate,( tin sa mentionez) ,se dau foarte curajoase ,ca ,ce le-ar mai face acelor amante,dar tin sa mentionez,ca sunt doar niste fiinte limitate,slabe,fricoase.in viata reala,trec peste tot pt " sfintii lor soti".

proaste sunt acele care stau si accepta,in dorinta de a avea " un tata la copii,sau un sot". patetic

nu tin cu amantele,dar totusi,sa tineti minte,amanta este libera,nu are sot,nu are pe nimeni,oricand isi poate face alt amat,pe cand sotia ,sta si se uita si inghite porcariile " sfantului sot"

PATETIC
nefertitiafrodita
Postat pe 5 August 2009 14:27
Despre Femeie
1.Fiind intrebat "Cum ar fi barbatii fara femei ?", Mark Twain a raspuns: "In primul rand fericiti! Apoi putini, putini, din ce in ce mai putini!" (Mark Twain)
2.Nu alerga dupa femeie si masina! Vine alta!
3.Cand femeia spune "Nu", insemana "Poate", cand spune "Poate", inseamna "Da". Si daca spune "Da" ? Inseamna ca nu-i femeie!
4.Numai barbatii insurati au amante.
5.E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.
6.Femeia e ca bicicleta: daca nu ai camera, mergi pe langa!
7. Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
8. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
9. Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite.
10.Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci.
11.Femeia este un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui.
12.Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.
13.Sa nu contrazici niciodata o femeie! Sa astepti putin, ca o face ea singura!
14.Intrebat fiind ce e femeia, Emil Brumaru a raspuns: "Nu stiu, dar sunt multe!" (Emil Brumaru)
15.Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune. (Marcel Achard)
16.Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.
(Sarah Jessica Parker)
17. Toate femeile sunt bune ... bune de nimic sau bune la ceva. (Miguel de Cervantes)
18.Nu poti sa cunosti o femeie pana nu o intalnesti la tribunal. (Norman Mailer)
19.Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua. (Samuel Butler)
20.Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde. (Proverb american)

Postat pe 5 August 2009 14:27
"Nu toata lumea e capabila sa stea in mlastina pana la gat si sa surada. Unii nu se pot abtine sa nu dea din maini, incercand sa iasa, chiar daca astfel se scufunda cu totul".Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea...mai bine sa fii urat pt ceea ce esti ,decat sa fii iubit pt ceea ce nu esti!!!Experienta este cel mai dur profesor , pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia, asa ca....NEVER SAY NEVER....oricui i se poate intampla sa se indragosteasca de un barbat insurat, cu oricate principii ati avea...cand iubesti pe cineva cu adevarat nu te mai gandesti ce e bine si ce e rau...
Cu timpul iti dai seama ca in realitate, cel mai bine nu era viitorul, ci momentul pe care-l traiai exact in acel moment.

"Two things are infinite:
the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe"
peliroja
Postat pe 5 August 2009 14:31
De la: anybody, la data 2009-08-05 14:24:30

sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume sa ajungi sotzia celui pe care-l iubesti si apoi sa apara una sa-ti faca zile fripte ca prea iti meritzi soarta din plin .......................a si nu uita exact cum spuneai roata se invarteste

Din fericire, roata n-are nicio legatura cu asta! Ci doar invatatura de minte. Eu as spune sa ne dea Dumnezeu MINTE .... noua, femeilor!
rashela
Postat pe 5 August 2009 14:32

Sa fii amanta!
Amanta este o femeie care ocupa in mod ilicit locul sotiei. Fata de alte cuvinte ca partenera de viata, concubina sau iubita, cuvantul amanta va suna intotdeauna ilicit si va avea intotdeauna o nuanta de lux si eleganta.
Amanta. Ce cuvant ingrat! Te face sa te gandesti la o unealta, un instrument. O slabiciune ascunsa. Un viciu la care cei din jur incearca sa inchida ochii, ingaduitori. Uneori, amanta risca mult, aproape totul. Uneori nu se pretuieste la adevarata valoare. Stie foarte bine ca ar putea sa spele oricand pe jos cu orgoliul celui care i se da. De cealalta parte a asternutului o asteapta intotdeauna barbati insurati, morti de placere, dar speriati de moarte. EA stie cel mai bine ca placerea nu ti se da la nesfarsit si ca orice clipa este mai pretioasa decat bataia inimii. Velica i-a tinut asternutul cald lui Mihai Viteazul. Elena Lupescu pe al lui Carol al II-lea. Maria Obrenovici a avut "grija" de Cuza, iar din amintirea ei nu a mai ramas aproape nimic. Poate doar o farfurie cu portretul ei, despre care nu se stie… daca este al ei. Marylin Monroe a fost ispita din alcovul lui Kennedy. Monica Lewinski la fel, in Biroul Oval, pe vremuri clintoniene.

"O femeie trebuie sa fie gospodina in casa, amanta in pat si doamna in societate"; "Cum vrei tu sa fii amanta sotului tau, atata timp cat nu faci ce fac amantele?"; "Cum vrei tu sa-l tii langa tine atata timp cat nu-i dai tot ce-si doreste si tot ce viseaza?". Sunt comentarii auzite printre colturile vietii.

Nu urecheati amantele! Serpuitoarele cai ale destinului creioneaza deseori situatii de viata in care oricine poate fi urecheat. Oare cine a spus ca amanta traieste, pe cand sotia ramane in viata?!? Nascuti sa ne dedulcim din pacat, ne dosim necontenit dupa morala, cand ratiunea ne face sa iubim hulpav.

Postat pe 5 August 2009 14:32
GATA CE INSEAMNA ASTA
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 14:33
Ca sa nu va mai certati iata parerea unui psiholog:

Psihologia metresei
Sotia, sotul si amanta se trezesc la un moment dat intr-un joc orb si perfid. Uneori pe viata si pe moarte. Cel mai palpitant este ca nimeni nu stie care este castigatorul acestui joc, ne explica psihologul Aurora Liiceanu.
de Magda Marincovici
6/09/2004 (Actualizat 07:00)

2878 vizite

Imprimã
Exista un lant sinonimic foarte lung care defineste amanta: concubina, iubita, prietena, metresa, amoreza, draguta, ibovnica… Mai trebuie adaugat inca unul care scapa adesea: cel de aventuriera. Amanta ca o aventura, dar una prelungita. Pentru ca, atunci cand spunem amanta, avem in vedere o relatie care dureaza in timp.

Acesti termeni au cunoscut modificari in functie de atitudinea societatii fata de sexualitate, de evolutia pe care a avut-o in cultura si societate institutia casatoriei si ideea de iubire. Apoi latinescul concubina - cea care se culca cu un barbat - a fost inlocuit recent cu termenul coabitare. Fata de primul termen, cel de-al doilea se bucura de mai multa toleranta sociala.

Jurnalul National: Cum se explica existenta in aceasta serie de sinonime a termenului prietena pentru amanta?
Aurora Liiceanu: Intre amante si barbati au existat loialitati si prietenii care au facut voga in literatura axat pe relatiile interpersonale. Cei doi s-au sprijinit reciproc, au creat o legatura dincolo de satisfactia sexuala.

A existat o epoca de aur a amantelor?
Epoca de aur a amantei a coincis cu perioada cand ea facea parte din reusita sociala a barbatului. Se spune chiar ca in mediile politice inalte era firesc sa ai o metresa. O legatura mondena putea suscita chiar ecouri favorabile. Este epoca in care amanta este semirecunoscuta social, dand o nota pozitiva barbatului. Amanta era expresia unei virilitati care depasea patul conjugal. Virilitatea, seductia unui barbat insurat erau semnul reusitei sociale. Interesant e ca si azi se pastreaza aceste conotatii pozitive.

Este amanta o institutie, ca si casatoria?
Amanta este o institutie a nelegitimului, dar a acceptatului, care a cunoscut o anumita continuitate. Ea a coexistat cu institutia casatoriei. Ambele institutii au cunoscut modificari de-a lungul vremii. Diferenta este ca institutia casatoriei are legitimitate, in timp ce institutia amantei se caracterizeaza prin nelegitimitate. Sociologii care s-au ocupat de cele doua institutii spun ca pentru a rezista in timp casatoria trebuie sa evolueze in mai multe viteze, de la fidelitate, la amor fizic si procreatie, toleranta si libertate reciproca. Aceasta presupune o supraveghere toleranta din partea ambilor parteneri, care sa duca la prietenie, complicitate, depanarea amintirilor la varste inaintate. Nu poti spune ca sotia este amanta decat daca vrei sa subliniezi ca relatia este deosebit de erotica si se apropie de asteptarile unei relatii in afara casatoriei.

Sunt cazuri cand amanta a reusit totusi sa patrunda in zona legitimitatii, devenind sotie. Care e cheia acestui salt?
Saltul e foarte posibil cand amanta acopera un deficit al unei relatii. Cand reuseste sa satisfaca acest deficit, ea poate sa disloce cuplul si sa uzurpe locul sotiei. Aici, aventura, amanta, nevasta este un traseu parcurs de aceeasi femeie. Amanta face saltul de la nelegitim la legitim. Exista si casatorii carora le-am putea spune "second-hand", in care o amanta dubleaza o perioada foarte lunga si incepe sa mimeze caracterul pe care-l are casatoria.

Ce face ca amanta sa fie adesea preferata sotiei de catre barbat?
Este un banc pe care l-am auzit in Grecia, care e mai mult o pedagogie sociala: un barbat casatorit, cu sotia si cu amanta sunt intr-o barca ce se afla in pericol sa se scufunde. Barbatului ii revine dificila misiune de a scapa de la inec pe una dintre cele doua femei. Intrebarea e pe cine sacrifica barbatul. Problema era ca sa dea si argumentul pentru decizia luata. Barbatul va renunta la amanta, pentru ca ea il va intelege. Ceea ce ma duce cu gandul ca amanta este persoana care ofera incredere, intelegere, posibilitatea confesiunii. Exact pe acest teren se greveaza amanta. De aici ideea ca, daca te apropii de amanta, poti afla multe din secretele barbatului.

De ce a fost repudiata amanta de-a lungul timpului?
Nu intotdeauna. Ele au fost si femei care au inspirat frica, femei de care s-a tinut seama. Au fost amante curtezane care reprezentau chiar o profesiune. Ea era binecunoscuta, avea un rol social bine definit. Cand vorbim de repudierea amantei ne referim la spatiul clandestinitatii, la acele legaturi in care secretul condimenteaza relatia si mentine o anumita excitatie a cuplului.

Este amanta afisata, dar este si cea secreta
Da, aceasta din urma este tinuta in umbra, este intretinuta. Ea nu pleaca in concediu, in week-end, la spectacole, nu are socializare cu partenerul. Desi, cum spun unii sociologi, atata vreme cat divortul ar fi interzis amantele ar fi la vedere, pentru ca nu ar reprezenta nici o amenintare pentru sotie.

De ce a existat tendinta de alegere a amantelor din randul actritelor?
Este adevarat ca aceasta profesiune a fost foarte sever sanctionata de-a lungul timpului, deoarece din aceasta zona s-au recrutat amantele. Era epoca in care sotiile erau mai mult inchise in casa, nu aveau vizibilitate sociala spre a fi alese, sa performeze strategii de seductie. Actritele erau vizibile, puteau fi alese, apoi insasi actoria nu se potrivea cu casatoria care presupune devotiune si crescutul copiilor. Ca si pentru prostituate, amantelor actrite le era aproape interzisa maternitatea, era chiar un obstacol. Ele erau femeile disponibile, aveau timp pe care-l putea pune in folosul unui barbat.

Chiar in anii de inceput ai comunismului, la noi, liderii de atunci aveau amante actrite, ceea ce noi am aflat mult mai tarziu
Conducatorii de atunci da, dar nu si poporul. El nu avea voie, pentru ca era supravegheat. Si sa nu uitam ca sotiile erau primele care isi turnau sotii la partid. Este limpede ce relatii existau intre soti. Conducatorii nu se expuneau. Niciodata nu s-au afisat cu amantele, dar sa ne amintim ca nici cu nevestele nu se aratau in public. Ei beneficiau de foarte multe posibilitati, spre deosebire de omul de rand, care nu avea voie la hotel decat daca avea o delegatie de serviciu.

Aparitia amantei poate fi facilitata de o vina a sotiei?
Exista mai multe explicatii ale aparitiei amantei. Deficitul de relatii, rutina, insatisfactia legata de partenera. Deficitul legat de sotia care nu raspunde exigentelor partenerului. Dar mai exista si nevoia de afirmare, de satisfacere a imaginii despre sine a barbatului. Orice participare la o alta relatie presupune alte trairi, alte experiente. El are sentimentul ca aventura ii imbogateste cunoasterea de sine. Problema e sa dozeze acest drog pe care il ia barbatul pentru a nu deveni o dependenta. Cat de mult joci aceasta intrare si iesire din cuplu.

Este amanta o cunoscatoare mai buna a psihologiei barbatului decat sotia?
Dupa parerea mea, in zona sexualitatii amanta e mai sincera ca sotia. Insa o amanta care vizeaza durata in timp a relatiei trebuie sa se faca utila dincolo de pat. Pentru ca sexul se poate rezolva si prin prostitutie. Si aici amanta este superioara prostituatei. Cu amanta ai o relatie de durata, cu prostituata a doua oara nu te mai vezi.

Amanta este o femeie care trebuie sa fie neaparat frumoasa?
Nu o data am auzit: nu pot sa inteleg de ce are o amanta cand sotia este acelasi tip de femeie cu sotia. In aceasta situatie, barbatul este fidel aceluiasi gen de femeie. Dar sunt situatii cand amanta contrazice total genul sotiei. Sotia poate sa accepte ca amanta e mai tanara, mai frumoasa. Sotia va fi, evident, ranita in orgoliul ei. Dar cand sotia descopera ca amanta ii este inferioara, atunci orgoliul ei este si mai profund ranit.

Este deci un deficit de comunicare, care incurajeaza instalarea amantei in viata sotului?
Comunicarea e esentiala, dar nu poti comunica orice. Eu am un exemplu. Un cuplu se duce la un consilier marital adept al comunicarii totale. Consilierul il intreaba pe sot daca i-a marturisit totul sotiei si acesta ii raspunde ca, daca spunea totul, de mult era divortat.

NOTA GENERALA: NEFERICIREA
Nota lor generala este totusi nefericirea, precizeaza psihologul Aurora Liiceanu. "Am primit o data o scrisoare a unei doamne care imi semnala ca sotul ei isi luase o amanta imediat ce a avut acces, brusc, la o importanta functie. Si era foarte trista. Dar in acelasi timp am primit multe scrisori de la amante in care se mentiona invariabil ca nu sunt niste fericite. Amanta trebuie dinainte sa-si asume consecintele, spargand un cuplu fragil."

UN JOC CU O SINGURA MIZA: BARBATUL
In acest joc, ambele femei actioneaza in favoarea barbatului. Pentru ca amandoua au aceeasi miza. Numai ca jocul e orb pentru ca nu stii miscarea celuilalt. Traditia foarte lunga a amantei este ca barbatul sa fie intre doua femei si mai putin femeia intre doi barbati. Pentru ca, in general, intr-o relatie cu sexul opus, femeile au alte asteptari decat barbatii. Femeia tinde catre asteptari de ordin emotional, iar barbatul e centrat mai mult pe sexualitate.

CE AR TREBUI SA STIE ORICE SOTIE
Amanta nu apare din senin. E ceva de genul parintelui care se socheaza cand afla ca baiatul este homosexual, desi l-a avut sub ochii lui permanent. Cred ca lipsa de atentie incurajeaza aparitia amantei. Este foarte dificil sa destrami o tesatura pentru a surprinde unde se putea interveni pentru a evita aparitia amantei. In toate revistele se dau retete despre cum sa-ti pastrezi sotul, dar nimic despre cum sa-ti pastrezi sotia. Anxietatea apartine femeii. De aceea apare acel control care e nociv. E mai degraba nevoie de supraveghere nu a barbatului, ci a relatiei in ansamblu. Si in aceasta zona comunicarea e foarte importanta.

Postat pe 5 August 2009 14:34

ma faci sa rad anybody,dar de ce crezi,ca aia noua venit este vinovata?????? dar el ce e?? retardat mintal? nu stie,sa gandeasca,sa se comporte.trebuie sa vina una,sa il invarta pe deget.ce parere ai despre un asemenea barbat???????? ce gandire limitata ai.deci barbatul tau ,e ,saracu'.mai slab de inger si cand vine una,saracul nu stie,ce sa faca,si atunci ,hop se duce cu ea................aaaaaaaaaaa...................patetic
nefertitiafrodita
Postat pe 5 August 2009 14:34
De la: redline, la data 2009-08-05 13:41:28
De la: cute, la data 2009-07-26 11:33:54draga mea ,(kritzia)as vrea sa iti multumesc ptr modul tau subtil de a caracteriza si jigni...."multumi cu firimituri....nefericita si toate celelalte..." ,numai ca ,sti in realitate nu este chiar asa ..si am o impresie ca si tu ai cunoscut astfel de simtiri pe propia piele (daca nu e asa imi cer scuze).
..........iar in ceea ce le priveste pe cele care acuza si jignesc am mai spus nu o fac cum ai spus tu ..".la rece si neinteresate "...ci din simplul motiv, cum ca s-au plafonat ,au poate alte prioritati ..iar cand se vad puse in fata faptului implinit incep sa urle, sa se tavaleasca pe jos cum ca ii iubesc la nebunie!!!!!!!!!!!!!!!!...........dar pina atunci nu....???ce au facut ca sa nu se ajunga acolo?....
.

draga pitzi!
tu daca asta insurat iti da cu flit in ochi ce faci?
dai din coada de bucurie?
si nu le mai judeca tu pe cele casatorite ...ca nu toate se plafoneaza si nu toate sunt inselate! asa nu inseamna ca tre sa iti ridicam o statuie tie!
iar sa ajungi la 35 de ani si sa nu stii sa te respecti pe tin insuti este grav mai fata! [/quot

ai dreptate nu toate dar majoritatea .....recunoaste asta ..iar daca ma va lasa (ceea ce nu e cazul) ...am sa trec in tabara ta !dar nu am sa judec ...sa sti
cute
Postat pe 5 August 2009 14:38
mama lor de amante
..unde-s sa le impusc
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 14:38
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:38:06mama lor de amante
..unde-s sa le impusc

E mult mai usor sa intrebi unde le sunt barbatii... Afli si raspunsul la intrebarea ta.
rashela
Postat pe 5 August 2009 14:39
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 14:27:43am citit multe postarii pe acest subiect si tin sa metionez,ca ,am vazut foarte multe femei disperate.de ce?????? din cauza ca sunt foarte slabe.nu conteaza ce esti,sotie sau amanta,ar trebui sa ai demnitate in primul rand.

aici pe acest forum,multe " sotii" inselate,( tin sa mentionez) ,se dau foarte curajoase ,ca ,ce le-ar mai face acelor amante,dar tin sa mentionez,ca sunt doar niste fiinte limitate,slabe,fricoase.in viata reala,trec peste tot pt " sfintii lor soti".

proaste sunt acele care stau si accepta,in dorinta de a avea " un tata la copii,sau un sot". patetic

nu tin cu amantele,dar totusi,sa tineti minte,amanta este libera,nu are sot,nu are pe nimeni,oricand isi poate face alt amat,pe cand sotia ,sta si se uita si inghite porcariile " sfantului sot"

PATETIC

e mai usor sa dai vina pe amanta decat pe sfantul sot
peliroja
Postat pe 5 August 2009 14:40
De la: rashela, la data 2009-08-05 14:32:02

Din fericire, roata n-are nicio legatura cu asta! Ci doar invatatura de minte. Eu as spune sa ne dea Dumnezeu MINTE .... noua, femeilor!

nu am facut decat s-o parafrazez pe ea ....................intr-o postare spunea ca desi este a treia roata la carutza se invarteste..................asa ca i-am urat la mai multe rotatzii...................asa acum ca sa lamuresc putzin situatzia nu-s nici amanta si nici sotzie inselata ce se agatza disperata de sotz tinandu-l captiv intr-o intr-o casnicie nefericita...................nu am nimic cu nimeni asta este daca vrea sa fie amanta n-are decat (desi sunt convinsa ca nu va avea toata viatza acest statut) dar nu veni sa mi te lauzi aici ce fericita esti in aceasta postura si sa incepi sa denigrezi sotziile care la randul lor tot femei sunt si ele..............................barbatul vrea sa aiba o aventura nu are decat dar s-o faca cu cap si cu perdea.................si stitzi ce ma enerveaza cel mai tare intotdeauna in casniciile unde exista copii acestia au cel mai mult de suferit ...............daca stau mai bine sa ma gandesc ei sunt singurii ce sufera
anybody
Postat pe 5 August 2009 14:40
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 14:27:43am citit multe postarii pe acest subiect si tin sa metionez,ca ,am vazut foarte multe femei disperate.de ce?????? din cauza ca sunt foarte slabe.nu conteaza ce esti,sotie sau amanta,ar trebui sa ai demnitate in primul rand.

PATETIC

SI UITE ASA K ASTA AI SCOS LA IVEALA UN ADEVAR MARE ///!!!!!! MULTUMESC FRUMOS....CU RESPECT.
cute
Postat pe 5 August 2009 14:43
atunci...mama lor de barbati
....eu cred ca barbatii care au amante ..ori nu primesc dragoste indeajuns...ori li s-a urat de-a binelea
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 14:43
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:43:35atunci...mama lor de barbati
....eu cred ca barbatii care au amante ..ori nu primesc dragoste indeajuns...ori li s-a urat de-a binelea

DON_LUCIANO
Postat pe 5 August 2009 14:46
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:33:15 GATA CE INSEAMNA ASTA

Cumva n-ai loc de mine? De faci asa urat.V-am dat pareri specializate ca sa va potoliti!

Postat pe 5 August 2009 14:48
tu ce scoti limba la mine?
mikela_my
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:43:35atunci...mama lor de barbati

Aici intr-un fel ai dreptate...ai vazut vreodata ca un caine sa plece din fata macelariei? cam asa ceva se intampla si cu barbatii care pleaca sa caute in alta parte ceea ce acasa nu primesc....
peliroja
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-08-05 14:34:57

ma faci sa rad anybody,dar de ce crezi,ca aia noua venit este vinovata?????? dar el ce e?? retardat mintal? nu stie,sa gandeasca,sa se comporte.trebuie sa vina una,sa il invarta pe deget.ce parere ai despre un asemenea barbat???????? ce gandire limitata ai.deci barbatul tau ,e ,saracu'.mai slab de inger si cand vine una,saracul nu stie,ce sa faca,si atunci ,hop se duce cu ea................aaaaaaaaaaa...................patetic

esti total ........................aici amanta este cea vorbeste
anybody
Postat pe 5 August 2009 14:49
scorpio...nu cu tine iubita..ce sa am cu tine
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 14:49
De la: mikela_my, la data 2009-08-05 14:48:30tu ce scoti limba la mine?

ca esti rea lasa barbarul sa se destinda
DON_LUCIANO
Postat pe 5 August 2009 14:50
eu il tin bine....si ai dau papa bun zi de zi....ca nu vreau sa pape in alta parte
mikela_my
Postat pe 5 August 2009 14:52
Scorpio 67 care era ideea principala la tot ce ai scris? nu de altceva dar nu am atata rabdare sa citesc tot ce ai scris...nu vreau sa ma intelegi gresit, nu ti-o zic cu rautate dar e mai bn sa incerci sa spui esentialul
peliroja
Postat pe 5 August 2009 14:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cautam partenera 5 De la: kudika_20006 1 Decembrie 2012 22:28
cancerul 3 De la: blue07scorpion 25 Mai 2009 14:51
jocuri de cuplu 5 De la: Alexandru_Cirnaru_1 20 Martie 2012 00:17
"SUNT CASATORITA CU UN HOMOSEXUAL'...., 186 De la: elenaionita2005 7 Septembrie 2019 11:00
De cate ori faceti sex pe luna? Pentru parteneri cu o relatie mai lunga de 10 ani 67 De la: roxana_moon 28 Ianuarie 2013 18:54