Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: just_laura, la data 2009-08-29 16:29:25
De la: Marian71, la data 2009-08-29 16:24:59
De la: just_laura, la data 2009-08-29 16:11:18
De la: Summer_, la data 2009-08-29 16:05:25Va certati ca niste mahalagioaice la usa cortului ! ( va simtiti )
Pai daca as fi sotul vreuneia si as fi avut asa un exemplar acasa, o lasam imediat,balta, luam si copiii, tot, ce naiba educatie sa primeasca niste copii de la niste femei care nu stiu decat sa urle pe un s h i t de forum ,,huuuuuuuuuuuo c u rvoooooooo'' - numai asta stiti

In orice fel de relatie, partenerul inseala pt ca nu este multumit ! Deci intreg triunghiul amoros poate fi de vina ! Hai sa ne injuram si jignim unii pe altii, ca e f constructiv si util !

care e probleme ta???
ca nu suport c u r v e l e si ma adresez lor cu limbajul pe care il merita????
te deranjeaza postarile mele??ignora-le si o sa iti fie mult mai bine G,crede-ma !

Daca nu suporti curvele, fa mai bine si te impusca! Scapi de chinuri. Esti prima femeie careia ma adreses asa de dur, dar TU esti "deosebita". Daca te deranjeaza curvele, incearca sa te stapanesti si foloseste cuvinte "civilizate".

exact fraierica,nu suport curvele,cu atat mai mult barbatzii-c u r v e .
folosesc ce cuvinte vreau eu,nu ai cum sa imi impui nimik,intelegi????

....si cum vine treaba asta?daca nu suport rapandulele,sa ma impusc?????lumea e facuta pt ele si nevestele sa se impuste???
esti patetic ,gaina ce esti !!!

oare cine e mai patetica?!!!
breakingreality
Postat pe 29 August 2009 21:56
De la: Summer_, la data 2009-08-29 16:37:54
De la: just_laura, la data 2009-08-29 16:11:18care e probleme ta???
te deranjeaza postarile mele??ignora-le si o sa iti fie mult mai bine G,crede-ma !

Nu am absolut nicio problema, doar imi exprim parerea ! ( ca orice alt utilizator )
In general, din instinct, o sotie inselata sare la gatul amantei ( o sotie inselata, isterica si fara discernamant )
Amanta exista in 2 situatii :
- barbatul respectiv este un nenorocit caruia ii fug ochii stanga0dreapta, sus-jos, scaneaza tot perimetrul si nu se multumeste doar cu nevasta. isi gaseste cate o femeie vulnerabila si singura, daca este smecheras o face din 2 vorbe, ii baga vrajeala ca el este nefericit in casnicie, s-a indragostit de ea, insa nu poate sa divorteze ca are nu stiu ce probleme etc vraja, vraja
- si exista si cupluri, casnicii etc care raman impreuna doar prin prisma certificatului de casatorie, iar in rest fiecare are viata lui !

Deci, pana la urma, cine este vinovat ? Mi se pare destul de superficial sa dam in cap cui apucam, doar pt ca trebuie gasit un responsabil cat mai repede asupra caruia sa ne varsam nervii !
Eu nu cred ca exista pe lumea asta vreun barbat care sa fie ademenit de amanta, totul se intampla cu voia lui !

NOTA 10
breakingreality
Postat pe 29 August 2009 21:57
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face?

Sinucide-te! Ma plictisesti pe mine cu neimplinirile tale sentimentale la fel de mult cum il plictisesti si pe el, care pleaca imediat dupa ce face sex cu tine.Gandeste te bine, nu glumesc...câºtigi pe mai multe fronturi: iubirea ta va fi vesnica, el nu va fi gelos niciodata iar eu n-o sa te ma iaud vaitandu-te ca esti un obiect sexual.

Postat pe 30 August 2009 04:39
dute cu el in strainatate
kudika063732
Postat pe 30 August 2009 13:15
De la: misogin, la data 2009-08-30 04:39:14
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face?

Sinucide-te! Ma plictisesti pe mine cu neimplinirile tale sentimentale la fel de mult cum il plictisesti si pe el, care pleaca imediat dupa ce face sex cu tine.Gandeste te bine, nu glumesc...câºtigi pe mai multe fronturi: iubirea ta va fi vesnica, el nu va fi gelos niciodata iar eu n-o sa te ma iaud vaitandu-te ca esti un obiect sexual.
minte putina ,pofte multe
danutzza_stefi
Postat pe 30 August 2009 13:50
Nenea asta se crede spiritual. Mai stii, o fi si el gras.
Kathara
Postat pe 30 August 2009 17:37
De la: just_laura, la data 2009-08-28 16:19:59
De la: bruneagra25, la data 2009-08-27 23:00:19deci cine se mai sexuieste cu RATATI (ma scuzati am vrut sa scriu barbati, dar asa mi-a iesit ) cu copii???

cum cine brunetzico????
ele,hoashtele de doi lei

laurici.... lasa hoastele in plata Domnului, grav e k unele dintre ele au 50 de ani sot si copii acas si inca sunt hoaste, dar ele sunt hoaste la patrat
bruneagra25
Postat pe 30 August 2009 18:09
De la: wolfy, la data 2009-08-28 19:43:08
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 08:16:56kudikaaaaaaaaaaaaa iar postezi numa ce iti convine??? esti pe felie cu cute si compania??? rusinica rusinica tnztnztnztnztnz

Mata suferi de mania persecutiei, nu-i asa?

te-ai bagat si tu in seama, asa-i?? pur si simplu nu ti-ai putut tine inteligenta numai pt tine si ai vrut sa o imparti cu mine...ce dragut....apreciez gestu, dar imi pare de tine...
bruneagra25
Postat pe 30 August 2009 18:13
De la: kudika063732, la data 2009-08-30 13:15:43dute cu el in strainatate

Nu se va sinucide...din pacate
wanda_love_you
Postat pe 30 August 2009 18:20
De la: wanda_love_you, la data 2009-08-30 18:20:53

anastasia_m
Postat pe 30 August 2009 18:37
De la: anastasia_m, la data 2009-08-30 18:37:18
De la: wanda_love_you, la data 2009-08-30 18:20:53

De fapt voiam sa-l citez pe Misogin dar a iesit altceva
wanda_love_you
Postat pe 30 August 2009 18:45

cand a zis ca sa nu te vada cu altcineva se referea la barbati? (geo , inca nu m-am uitat la commentarii dar sper ca nu ti-ai bagat coada :))) ) ...
daca nu a specificat, ai putea incerca o relatie cu nevasta .... poate chiar i-ar placea !!
morticia_adams
Postat pe 31 August 2009 00:02
frateeeeeeeeeeeeee 59 de pagini?! ...
o sa am treaba maine
morticia_adams
Postat pe 31 August 2009 00:03
ti-am citit si eu comentariile..
scuze ca am facut misto mai sus, ai dreptate n-avem nici un drept sa facem asta..
ma bucur din suflet ca ai decis sa-l lasi !!
intr-adevar, majoritatea(nu toti) inseala....si da, se pare ca noi n-avem aceleasi drepturi ... :))
dupa mine, chiar daca tu i-ai fi facut lui avansuri .... el trebuia sa se gandeasca ca are acasa sotie si copii. cred ca persoana care inseala este "vinovata" ....pentru ca este constienta ce face ( la naiba, n-o fi vrun copil prost) ...
acuma daca are motive sau nu sa insele, treaba lui!..
evident ca nu e corect fata de tine sa fie gelos ! ....oricum ...situatie de kkt! ... bine ca te-ai "lasat" de el
morticia_adams
Postat pe 31 August 2009 00:15
De la: breakingreality, la data 2009-08-29 21:55:05
De la: Summer_, la data 2009-08-29 16:05:25Va certati ca niste mahalagioaice la usa cortului ! ( va simtiti )
Pai daca as fi sotul vreuneia si as fi avut asa un exemplar acasa, o lasam imediat,balta, luam si copiii, tot, ce naiba educatie sa primeasca niste copii de la niste femei care nu stiu decat sa urle pe un s h i t de forum ,,huuuuuuuuuuuo c u rvoooooooo'' - numai asta stiti

In orice fel de relatie, partenerul inseala pt ca nu este multumit ! Deci intreg triunghiul amoros poate fi de vina ! Hai sa ne injuram si jignim unii pe altii, ca e f constructiv si util !

bine ...spus...pacat ca degeaba!!!!....sfaturi ca acesta nu sunt luate in considerare, numai cuvintele ce incita la cearta, contradictii...... pacat ca oamenii pot fi atat de frustrati si sa isi descarce aici frustrarile, in loc sa caute adevarata sursa a lor, si tot acolo si rezolvarile!!!

....curioas dar se pare ca din zi in zi apar ..barbati care spun, culmea exact ce incercam noi astea CURVITE sa explicam .... asta ar trebui sa dea de gandit ...poate ...sau nu... in cazul unora si se stiu ele care......
cute
Postat pe 31 August 2009 12:22
De la: breakingreality, la data 2009-08-29 21:57:55
De la: Summer_, la data 2009-08-29 16:37:54
De la: just_laura, la data 2009-08-29 16:11:18care e probleme ta???

Nu am absolut nicio problema, doar imi exprim parerea ! ( ca orice alt utilizator )
In general, din instinct, o sotie inselata sare la gatul amantei ( o sotie inselata, isterica si fara discernamant )
Amanta exista in 2 situatii :
- barbatul respectiv este un nenorocit caruia ii fug ochii stanga0dreapta, sus-jos, scaneaza tot perimetrul si nu se multumeste doar cu nevasta. isi gaseste cate o femeie vulnerabila si singura, daca este smecheras o face din 2 vorbe, ii baga vrajeala ca el este nefericit in casnicie, s-a indragostit de ea, insa nu poate sa divorteze ca are nu stiu ce probleme etc vraja, vraja
- si exista si cupluri, casnicii etc care raman impreuna doar prin prisma certificatului de casatorie, iar in rest fiecare are viata lui !

Deci, pana la urma, cine este vinovat ? Mi se pare destul de superficial sa dam in cap cui apucam, doar pt ca trebuie gasit un responsabil cat mai repede asupra caruia sa ne varsam nervii !
Eu nu cred ca exista pe lumea asta vreun barbat care sa fie ademenit de amanta, totul se intampla cu voia lui !

NOTA 10

ASA A FOST DE CAND LUMEA .......SI ASA VA RAMINE ......
cute
Postat pe 31 August 2009 12:32
De la: wolfy, la data 2009-08-28 19:43:08
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 08:16:56kudikaaaaaaaaaaaaa iar postezi numa ce iti convine??? esti pe felie cu cute si compania??? rusinica rusinica tnztnztnztnztnz

Mata suferi de mania persecutiei, nu-i asa?

De la: scorpio67, la data 2009-08-19 08:32:32Ma bucur ca sari ca balana in ham cu atat mai mult cu cat mesajul nu-ti era adresat.E semn clar ca te-ai autopozitionat in categoria mizeriilor de amante.Ma incanta ca te oftici!!!!!!!!!!!!!

Nu m-am autosituat in nicio categorie. Dar daca atat si numai atat te ajuta mintea, iti las bucuria sa ma consideri amanta.

De la: scorpio67, la data 2009-08-19 08:41:55Mai ierbivora cornuta nu mai judeca .Daca te mananca cheama-ti amantul sa te scarpine ,de la mine n-o sa mai ai placerea.Salut cele trei gratii:cute,neferTUTIafrodita si coyote pardon ...wolfy si am onoarea sa va tratez cu spatele de acum inainte.Pe site-ul asta de femei care gandesc cu alte parti decat creierul nu are rost sa mai intru.

Pai judec, adica fac exact ce faci si tu. Hence si tu esti o ierbivora cornuta. Nu te flata draga, nu poti gandi cu creierul fiindca nu ai asa ceva. Sorry pentru replica asta atat de banala.

De la: valita76, la data 2009-08-19 09:08:53Wolfy draga mea, pe alocuri ai exagerat, nu sunt dezvinovatiti barbatii, sigur ca ei au principala vina si-si primesc rasplata cuvenita. Asta nu inseamna ca putem digera usor amanta care ajuta la distrugerea casniciei ( acum sunt cazuri si cazuri, poate ca unele casnicii sunt deja distruse insa sunt si casnicii in impas care se pot redresa daca in acele momente nu ar interveni o ... amanta).

Nu am exagerat. Citeste ce scriu unele creaturi care nu adreptul sa se numeasca oameni fiindca le lipseste ceea ce ne face pe noi apartenenti ai speciei umane: ratiunea.

Repet: amanta nu intervine decat daca o invita barbatul casatorit. Vina lui e mai mare de 90%.Si credeti-ma, stiu ce vorbesc, fiindca parintii mei au divortat ca urmare a adulterului tatalui meu.

De la: valita76, la data 2009-08-19 09:08:53Apoi Wolfy, stim cu totii ca sensibilitatea este o arie in care barbatii si femeile difera. Femeile au o sensibilitate mai accentuata decat barbati. Sensibilitatea unei femei ii da acesteia posibilitatea de a-si intelege propiile sentimente cat si pe a celor din jurul ei, astfel ca reactiile ei tind sa fie mai repede sentimentale decat rationale. De aceea amanta ( care-i tot femeie), va fi permanent condamnata ( nu are legatura cu patriarhatul si nici cu inapoierea )

Nu sunt de acord. Are legatura tocmai cu patriarhatul si retardarea. Condamnarea exclusiva a amantei nu e o chestie care sa apara in vreo tara dezvoltata pe scara larga.

De la: scorpio67, la data 2009-08-19 10:19:11[Ai perfecta dreptate in tot ce spui ,dar degeaba explici astora trei cum sta treaba ele nu au caracter cum bine ai spus si nu-si dau seama ca daca nu si-ar baga coada in punctul unde o casnicie scartaie ar mai fi o sansa ca aceasta sa se reevalueze.Ele nu fac decat sa grabeasca finalul.Asta e raul cel mare pe care il fac,iti iau sansa de-a mai incerca sa repari ceva in relatia ta.Bovinul de sot se va repezi imediat la o relatie facila si nu-l va mai interesa sa-si refaca relatia cu sotia.

Mai femei, tu nu esti in toate mintile? Eu pana acum nu am vazut amanta care sa se bage in casnicie cu de la sine putere. E INVITATA sa se bage in casnicie. Si-mi place la nebunie faptul ca soarta unei casnicii e plasata in resposabilitatea amantei, cand ar trebui sa fie responsabilitatea sotilor, inclusiv a barbatului. Si-mi place ca acum, dupa atata munca de sensibilizare, te-ai gandit sa zici ceva si de cretinul ala de barbat care insala. Pana acum era vinovata numai amanta.

De la: scorpio67, la data 2009-08-19 10:27:57
Uite coyote(wolfy-mereu gresesc) draga iti fac si ultimul hatar ,ai grija cand citesti sa nu te impiedici in IQ-ul ala asa de mare pe care il detii

Etimologie

Din lat. amor. Cf. it. amore

Pronunþie

Pronunþie lipsã. (Ajutã)

Substantiv

Declinarea substantivului
amor
n. Singular Plural
Nominativ-Acuzativ amor amoruri
Articulat amorul amorurile
Dativ-Genitiv amorului amorurilor
Vocativ ' '
Amor

1. iubire, dragoste.
2. (concr.) iubit.

Sinonime

* 1: iubire, dragoste
* 2: iubit

Antonime

* urã

Cuvinte derivate

* amant, amantã
* amorez, amorezã
* amoreza
* amorezat
* amoros
* înamora
* înamorare
* înamorat
AMÁNTÃ s. concubinã, iubitã, prietenã, (livr.) metresã, (pop.) amorezã, drãguþã, ibovnicã, þiitoare, (Ban.) balã, (înv.) posadnicã, (grecism înv.) palachidã, (arg.) gagicã

Draga mea, esti proasta. Eu iti zic ca amanta vine de la verbul a iubi, tu imi confirmi chestia asta. Bravos! Macar te-ai prins ca esti proasta, sau inca te straduiesti sa-ti dai seama?

Papusa vorbesti cu o proasta nu poti fi decat la fel de proasta.Iti pui mintea cu prostul esti mai rau ca el.Ai grija ,pe topicul asta deja vorbesti singura,eu am plecat ....prea multi paraziti.

Postat pe 31 August 2009 17:35
De la: wolfy, la data 2009-08-28 19:45:14>......
De la: scorpio67, la data 2009-08-21 12:10:10
De la: breakingreality, la data 2009-08-21 10:14:40SI SE MAI MIRA CA INSEALA BARBATII? PAI SPUNETI-MI VOI, DIN MOMENT CE AI ASA ECVA ACASA, SA NU ITI VINA SA ITI IEI CAMPIII???!!

Vaca proasta nu ma mai jigni!

Ce tare e replica asta! Tu chiar nu-ti dai seama cat de proasta esti, nu? Si a propos, dupa modul in care reactionezi, sunt convinsa c-ai fost inselata la greu. Excat asa cum esti tu convinsa ca sunt eu amanta. Sau poate si mai si.

Ai vrea tu sa fi fost inselata la greu.Ce te-ai mai distra,nu-i asa?
Mai bine ti-ai rezolva propriile dispute si n-ai mai face pe avocatul poporului.Ai argumente slabe.

Postat pe 1 Septembrie 2009 07:37
De la: wolfy, la data 2009-08-28 19:53:00
De la: just_laura, la data 2009-08-28 19:46:37Dumnezeule,ai aparut iar sa improsti in toata lumea????
chiar nu mai poate nimeni sa isi exprime parerea daca e diferita de a ta????

Mda, dar dupa cum vezi eu am facut-o pe una proasta, si inca aducandu-i argumente. E una pe-aici care o face pe o alta utilizatoare vaca proasta rugand-o sa nu mai jigneasca. E, treaba e ca tipa cealalta isi exprimase si ea parerea, fara a folosi cuvinte jignitoare. E diferenta mare.

Ti se pare ca am interzis eu cuiva sa se exprime?

Unde-s argumentele alea? Doar pentru ca tu afirmi ceva insemna ca asa si este?Esti mai proasta ca mine pentru ca te cobori si mai jos,jignesti la fel ,asa ca nu vad decat o diferenta: parerile despre lasele de amante.In rest nu esti mai buna ca mine cu nimic.

Postat pe 1 Septembrie 2009 08:03
Hei, ce-aveti asa dis de dimineata?!...Chiar nu se poate discuta civilizat?...Viata e grea, in general, si daca nu incercam sa o facem macar un pic mai usoara, sa ii dam si alt sens, alta culoare decat cea a nervilor descarcati unii pe altii, unde ajungem?!...
Morisette
Postat pe 1 Septembrie 2009 08:19
Toate amantele spera ca la un moment dat cel alaturi de care sunt sa renunte la sotie si copil -asta e pacaleala in majoritatea cazurilor 99% cei mai multi barbati nu divorteaza ci sunt mandri ca pot avea 2 femei in acelasi timp pe tn ca amanta te poate lasa knd se plictiseste si sa gaseasca alta k e lumea plina de femei frumoase disponibile la orice ora.Asa k asta e sex gratis mai convenabil poate cu amanta sa puna in aplicare toate fanteziile cele mai ascunse din tartacuta lui.
Dar din experienta bunicul meu a fost politist si a avut multe amante dar e cu bunica de 50 de ani niciodata n-a parasit-o.Asa k hello treziti-va sunteti doar folostite si apoi aruncate.
Mi se pare k esti sub orice critik te culci cu barbat si ii mai cunosti si sotia,dar el e destept k te joaca pe degete te are knd vrea el te lasa knd vrea el dar nici nu te lasa sa ai alta relatie.El e un porc,sa ma ierte animalele.Trezeste-te fiinta!!!!!!!Eu stiu ce inseamna sa iti dai seama ca sotul te inseala mai rar ca o femeie sa nu-si dea seama decat dak nu-si iubeste sotul.Bunica a mea a sufeit mult dar la iertat pt k erau batrani.Eu n-as ierta.Si pt asta consider amantele niste usuratice de ceea mai joasa speta, mai rau ca pe alea de pe centura
capriciosa
Postat pe 1 Septembrie 2009 08:20
Tot pentru Coyote(Wolfy)

Daca amantele sunt asa rationale,de ce nu refuza "invitatia"? Asta e cea mai lipsita de sens explicatie auzita vreodat: ca amanta e invitata in triunghiul amoros.Se agata ca niste omizi de pomul sanatos,oriunde dau de o mica slabiciune.Parazite ,cum am mai spus si inainte.

Postat pe 1 Septembrie 2009 08:33
De la: scorpio67, la data 2009-09-01 08:33:48Tot pentru Coyote(Wolfy)

Daca amantele sunt asa rationale,de ce nu refuza "invitatia"? Asta e cea mai lipsita de sens explicatie auzita vreodat: ca amanta e invitata in triunghiul amoros.Se agata ca niste omizi de pomul sanatos,oriunde dau de o mica slabiciune.Parazite ,cum am mai spus si inainte.

Deci asta e problema ? Ca e amanta invitata in triunghiul amoros ?
Draga, problema e ca masculul face schimb de experienta !
Summer_
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:27
De la: bruneagra25, la data 2009-08-30 18:09:03
De la: bruneagra25, la data 2009-08-27 23:00:19deci cine se mai sexuieste cu RATATI (ma scuzati am vrut sa scriu barbati, dar asa mi-a iesit ) cu copii???

cum cine brunetzico????
ele,hoashtele de doi lei

laurici.... lasa hoastele in plata Domnului, grav e k unele dintre ele au 50 de ani sot si copii acas si inca sunt hoaste, dar ele sunt hoaste la patrat

Mai dragelor, am avut si eu mama, mama a avut prietene, asa de varsta voastra, inca mai tin legatura cu acele doamne, ati auzit ? DOAMNE ! Ceea ce voi nu veti fi in vecii vecilor...Amin !
Pana sa vorbiti de ratati, hoaste etc, uitati-va la voi !
Summer_
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:33
De la: Summer_, la data 2009-09-01 09:27:59

El de experienta ......si ea de fluide.?

Postat pe 1 Septembrie 2009 10:20

iar si iar ...la nesfarsit ..chiar nu ai obosit????ce fel de om esti .??...atentie te rog !nu femeie ci om !...este clar nu poti accepta ca ,exista oamenii pe lumea asta care inca cred in a doua sansa la fericire ,fie ea chiar si amanta in prima faza......
cute
Postat pe 1 Septembrie 2009 10:25
De la: Summer_, la data 2009-09-01 09:27:59

....eu as adauga...lipsa de comunicare dintre cele doua laturi ale triunghiului...... pina la skimbul de experienta........
cute
Postat pe 1 Septembrie 2009 10:33
De la: cute, la data 2009-09-01 10:25:30

iar si iar ...la nesfarsit ..chiar nu ai obosit????ce fel de om esti .??...atentie te rog !nu femeie ci om !...este clar nu poti accepta ca ,exista oamenii pe lumea asta care inca cred in a doua sansa la fericire ,fie ea chiar si amanta in prima faza......

BLA,BLA,BLA............

Postat pe 1 Septembrie 2009 10:47
De la: capriciosa, la data 2009-09-01 08:20:57Toate amantele spera ca la un moment dat cel alaturi de care sunt sa renunte la sotie si copil -asta e pacaleala in majoritatea cazurilor 99% cei mai multi barbati nu divorteaza ci sunt mandri ca pot avea 2 femei in acelasi timp pe tn ca amanta te poate lasa knd se plictiseste si sa gaseasca alta k e lumea plina de femei frumoase disponibile la orice ora.Asa k asta e sex gratis mai convenabil poate cu amanta sa puna in aplicare toate fanteziile cele mai ascunse din tartacuta lui.
Dar din experienta bunicul meu a fost politist si a avut multe amante dar e cu bunica de 50 de ani niciodata n-a parasit-o.Asa k hello treziti-va sunteti doar folostite si apoi aruncate.
Mi se pare k esti sub orice critik te culci cu barbat si ii mai cunosti si sotia,dar el e destept k te joaca pe degete te are knd vrea el te lasa knd vrea el dar nici nu te lasa sa ai alta relatie.El e un porc,sa ma ierte animalele.Trezeste-te fiinta!!!!!!!Eu stiu ce inseamna sa iti dai seama ca sotul te inseala mai rar ca o femeie sa nu-si dea seama decat dak nu-si iubeste sotul.Bunica a mea a sufeit mult dar la iertat pt k erau batrani.Eu n-as ierta.Si pt asta consider amantele niste usuratice de ceea mai joasa speta, mai rau ca pe alea de pe centura
bine zis...
cristiana_cris
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:02
De la: Summer_, la data 2009-09-01 09:33:26
De la: bruneagra25, la data 2009-08-30 18:09:03

cum cine brunetzico????
ele,hoashtele de doi lei

Mai dragelor, am avut si eu mama, mama a avut prietene, asa de varsta voastra, inca mai tin legatura cu acele doamne, ati auzit ? DOAMNE ! Ceea ce voi nu veti fi in vecii vecilor...Amin !
Pana sa vorbiti de ratati, hoaste etc, uitati-va la voi !

ce ai madame??? te lovii summeru in cap?? te-ai uitat" tu la noi si ti-ai dat seama k nu suntem niste doamne??? ia vezi-ti de treaba sau ce te simti hoasca de sari asa??
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia 9 De la: danyella_c 6 Decembrie 2009 21:39
sex in 3 90 De la: 11 Februarie 2020 13:20
Intrebare de baraj :) 6 De la: geo_reincarcat_iara 30 Aprilie 2010 21:49
MASTURBAREA 33 De la: everything_for_you 26 Martie 2009 21:21
va masturbati?cat de des? 29 De la: Dor_a 7 Ianuarie 2009 07:07