Setari Cookie-uri

M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !!

De la: cute, la data 2009-09-01 10:25:30
De la: scorpio67, la data 2009-09-01 08:33:48Tot pentru Coyote(Wolfy)

Daca amantele sunt asa rationale,de ce nu refuza "invitatia"? Asta e cea mai lipsita de sens explicatie auzita vreodat: ca amanta e invitata in triunghiul amoros.Se agata ca niste omizi de pomul sanatos,oriunde dau de o mica slabiciune.Parazite ,cum am mai spus si inainte.

iar si iar ...la nesfarsit ..chiar nu ai obosit????ce fel de om esti .??...atentie te rog !nu femeie ci om !...este clar nu poti accepta ca ,exista oamenii pe lumea asta care inca cred in a doua sansa la fericire ,fie ea chiar si amanta in prima faza......

Nimeni nu zice ca oamenii nu merita a doua sansa la fericire, dar de la asta pana la a-ti cladi fericirea pe nefericirea altcuiva, e cale luuunga!
Morisette
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:45
De la: bruneagra25, la data 2009-08-30 18:13:16
De la: wolfy, la data 2009-08-28 19:43:08
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 08:16:56kudikaaaaaaaaaaaaa iar postezi numa ce iti convine??? esti pe felie cu cute si compania??? rusinica rusinica tnztnztnztnztnz

Mata suferi de mania persecutiei, nu-i asa?

te-ai bagat si tu in seama, asa-i?? pur si simplu nu ti-ai putut tine inteligenta numai pt tine si ai vrut sa o imparti cu mine...ce dragut....apreciez gestu, dar imi pare de tine...

Din cate imi amintesc ti-am scris un mesaj la care n-ai putut raspunde nimic in afara de penibilul " de ce kudika postezi numai ce vrei tu? Tii cu wolfy?".... Asa ca daca exista parere de rau in sufletelu-ti chinuit, ar trebui sa fie indreptata catre tine.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:58
De la: scorpio67, la data 2009-08-31 17:35:41Papusa vorbesti cu o proasta nu poti fi decat la fel de proasta..

Asta e o replica care poate veni numai din partea unei persoane proaste. A propos, din cate imi amintesc si mata m-ai facut proasta(fiindca ti-am spus ca amanta vine de la a iubi iar tu ai citat dictionarul ca sa-mi arati ca am dreptate, de unde, nu-i asa, rezulta ca sunt proasta) si apoi ai vorbit cu mine. Deci replica se poate intoarce impotriva ta, daca tot crezi in adevarul ei.

De la: scorpio67, la data 2009-08-31 17:35:41Iti pui mintea cu prostul esti mai rau ca el.Ai grija ,pe topicul asta deja vorbesti singura,eu am plecat ....prea multi paraziti.

Macar am ramas fara parazitul care a produs fraza " Nu mai jigni vaca proasta!"
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:02
De la: wolfy, la data 2009-09-01 16:58:40
De la: bruneagra25, la data 2009-08-19 08:16:56kudikaaaaaaaaaaaaa iar postezi numa ce iti convine??? esti pe felie cu cute si compania??? rusinica rusinica tnztnztnztnztnz

te-ai bagat si tu in seama, asa-i?? pur si simplu nu ti-ai putut tine inteligenta numai pt tine si ai vrut sa o imparti cu mine...ce dragut....apreciez gestu, dar imi pare de tine...

Din cate imi amintesc ti-am scris un mesaj la care n-ai putut raspunde nimic in afara de penibilul " de ce kudika postezi numai ce vrei tu? Tii cu wolfy?".... Asa ca daca exista parere de rau in sufletelu-ti chinuit, ar trebui sa fie indreptata catre tine.

ha??? posibil sa fi zis k nu-mi posteaza mesajele...pt k uneori chiar nu le posteaza...si nu numai mie ci la mai multi utilizatori...oare de ce ma obosesc sa-ti rasp?? habar nu am dar oricum nu o sa mai incerc sa te lamuresc
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:03
De la: wolfy, la data 2009-09-01 17:02:23
De la: scorpio67, la data 2009-08-31 17:35:41Papusa vorbesti cu o proasta nu poti fi decat la fel de proasta..

Asta e o replica care poate veni numai din partea unei persoane proaste. A propos, din cate imi amintesc si mata m-ai facut proasta(fiindca ti-am spus ca amanta vine de la a iubi iar tu ai citat dictionarul ca sa-mi arati ca am dreptate, de unde, nu-i asa, rezulta ca sunt proasta) si apoi ai vorbit cu mine. Deci replica se poate intoarce impotriva ta, daca tot crezi in adevarul ei.

De la: scorpio67, la data 2009-08-31 17:35:41Iti pui mintea cu prostul esti mai rau ca el.Ai grija ,pe topicul asta deja vorbesti singura,eu am plecat ....prea multi paraziti.

Iti place asa de mult ca o sati-o spun si tie,vad ca ti-e ciuda ca tie nu ti-o adresasem:"Nu mai jigni vaca proasta!"....Esti multumita?

Postat pe 1 Septembrie 2009 17:07
De la: scorpio67, la data 2009-09-01 07:37:11Ai vrea tu sa fi fost inselata la greu.Ce te-ai mai distra,nu-i asa?.

Sunt absolut sigura ca ai fost inselata la greu, numai asa se poate explica modul extrem de agresiv in care te exprimi pe topicul asta.

De la: scorpio67, la data 2009-09-01 07:37:11Mai bine ti-ai rezolva propriile dispute si n-ai mai face pe avocatul poporului.Ai argumente slabe.

Pai tu asa faci cand cineva are argumente slabe? Citezi dictionarul ca sa-i arati ca are dreptate?
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:07
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 17:03:33

ha??? posibil sa fi zis k nu-mi posteaza mesajele...pt k uneori chiar nu le posteaza...si nu numai mie ci la mai multi utilizatori...oare de ce ma obosesc sa-ti rasp?? habar nu am dar oricum nu o sa mai incerc sa te lamuresc

Pai bun, si de doua saptamani incoace de cand ti-am scris mesajul ala, n-ai avut timp sa raspunzi? De doua saptamani nu vrea kudika sa-ti posteze mesajul ala in care-mi dai replica?
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:09

Pai bun, si de doua saptamani incoace de cand ti-am scris mesajul ala, n-ai avut timp sa raspunzi? De doua saptamani nu vrea kudika sa-ti posteze mesajul ala in care-mi dai replica?
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:09
De la: scorpio67, la data 2009-09-01 17:07:04

Iti place asa de mult ca o sati-o spun si tie,vad ca ti-e ciuda ca tie nu ti-o adresasem:"Nu mai jigni vaca proasta!"....Esti multumita?

Da, foarte multumita. Agresivitatea replicii arata ca ai grave probleme de toate felurile. Exact ce-am vrut sa demonstrez. Mersi ca m-ai ajutat.

Daca amantele sunt asa rationale,de ce nu refuza "invitatia"? Asta e cea mai lipsita de sens explicatie auzita vreodat: ca amanta e invitata in triunghiul amoros.Se agata ca niste omizi de pomul sanatos,oriunde dau de o mica slabiciune.Parazite ,cum am mai spus si inainte.

A propos, nu sunt Coyote, daca asta vrei sa insinuezi. Mai stiu vreo doua obsedate pe forumul asta care sunt sigure ca-mi fac conturi false. Ambele sunt bolnave psihic. Multumesc ca ai expus inca un simptom care sa-mi confirme parerea despre tine.

P.S. Poate ca amantele vor doar sa se distreze. O fac si cu prietenul/iubitul/sotul, si cu ala de e insurat. Poate ca ele vad barbatii ca pe o distractie. Gosh, I love these women!

Ma rog, daca o avea sens pentru tine, eu n-am spus niciodata ca amantele sunt intr-un singur fel(rationale). Dimpotriva, am spus ca existe diferite tipuri de amante, daca va intereseaza asa tare tipologiile.
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:10
De la: wolfy, la data 2009-09-01 17:09:08

nu draga eu in general intru numai de la servici si saptamana trecuta nu am lucrat, daca chiar vroiai o lamurire, e prima oara cand intru de acas....si crede-ma ca nu am stat sa citesc toate paginile scrise in lipsa mea
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:11
maaaaaaama, ce-mi cetira ochii!
cum de am scapat io topicu' asta!!
geo_x
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:13
De la: wolfy, la data 2009-09-01 17:07:05
De la: scorpio67, la data 2009-09-01 07:37:11Ai vrea tu sa fi fost inselata la greu.Ce te-ai mai distra,nu-i asa?.

Sunt absolut sigura ca ai fost inselata la greu, numai asa se poate explica modul extrem de agresiv in care te exprimi pe topicul asta.

De la: scorpio67, la data 2009-09-01 07:37:11Mai bine ti-ai rezolva propriile dispute si n-ai mai face pe avocatul poporului.Ai argumente slabe.

Pai tu asa faci cand cineva are argumente slabe? Citezi dictionarul ca sa-i arati ca are dreptate?

Ai ramas singura batand campii ciudato?E bine? ia raspunde-ti tie de acum inainte,sa vezi ca tu cu tine n-o sa va muscati. Sau da?

Postat pe 1 Septembrie 2009 17:13
De la: geo_x, la data 2009-09-01 17:13:03maaaaaaama, ce-mi cetira ochii!
cum de am scapat io topicu' asta!!

bun venit
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:15
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 17:11:48[nu draga eu in general intru numai de la servici si saptamana trecuta nu am lucrat, daca chiar vroiai o lamurire, e prima oara cand intru de acas....si crede-ma ca nu am stat sa citesc toate paginile scrise in lipsa mea

1. Nu-mi pasa de unde intri.
2. Vorbesc de un mesaj pe care il cunosti foarte bine. E un mesaj in care te-am facut de doi bani. Tu te-ai scuzat ca nu poti raspunde la el fiindca nu-ti posteaza kudika mesajele. Numai ca de la acel mesaj au trecut doua saptamani in care ai putut posta, si cu toate astea nu mi-ai raspuns. Oare de ce?
3. Repet: nu sunt persoana pe care s-o lasi tu fara replica. Te pot face de doi bani oricand.

De la: scorpio67, la data 2009-09-01 17:13:09

Ai ramas singura batand campii ciudato?E bine? ia raspunde-ti tie de acum inainte,sa vezi ca tu cu tine n-o sa va muscati. Sau da?

1. Nu bat campii. Am spus ca amanta vine de la verbul a iubi si tu ai citat dictionarul ca sa-mi arati ca am dreptate, deci te-ai facut singura proasta.
2. M-ai mai amenintat o data ca ma lasi sa vorbesc singura. Nu te-ai tinut de cuvant.
3. Ciudata poate sunt, dar nu atat de ciudata incat sa folosesc cuvinte extrem de agresive pe un forum(sau in orice alta aparte).

De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 17:25:40[ma tu esti si proasta...de 2 bani esti tu nu eu asta e sigur, si daca altceva nu sti sa faci decat sa vb aiurea si sa te iei de lume k asa ai tu chef nu ai decat....esti proasta si altceva nu mai am de zis, nu-ti mai dau satisfactie k nu ma balacresc pe forum aiurea cu toate fraierele de 2 bani....hai pa

Nu drgaguta, proasta esti tu. Sa-ti arat de ce:

De la: wolfy, la data 2009-08-18 15:41:37
De la: bruneagra25, la data 2009-08-18 15:20:37da imi place cum gandesti daca el e penibil de ce nu ar fi si ea ....

Pai... don'soara inteligenta, fiindca nu e acelasi lucru. Una e spui ca ai intrat intr-o situatie imbecila si sa ceri ajutor(femeia care a deschis topicul), si e cu totul altceva sa le ceri altora sa te ajute sa intri intr-o situatie imbecila( vreau amanta, ma ajuta cineva pe topicul asta de femei?) Deci o persoana cere sfaturi in legatura cu un posibil mod de iesire din situatia respectiva, alta cere o modalitate de intrare intr-o situatie imbecila, fara niciun fel de jena. Sunt doua situatii opuse.In fine, sper ca te simti luminata. Si poate mai gandesti si tu din cand. Nu doare asa tare, mi-au zis-o altii pe care i-am ajutat sa faca legaturi intre neuroni.

De la: bruneagra25, la data 2009-08-18 15:20:37si dak totusi am o nelamurire u esti pe invers??....

Din cate stiu din anii pe care i-am trait pana acum in tara asta, a fi pe invers este o expresie cu un sens limitat, respectiv se refera la a avea o orientre sexuala opusa celei a mjoritatii. Te intereseaza asa tare ce se intampla dincolo de lenjeria mea intima? Nu de alta, dar nu-mi expun viata intima pe forumuri. Ma duce mintea mai mult de-atat.

De la: bruneagra25, la data 2009-08-18 15:20:37intreb si eu k altfel nu vad de ce ai lupta cu atata vehementa contra lor, eu nu am zis sa le facem statuie!!!! si oricum vina este undeva impartita la 3,nevasta,amanta si sotul!!!! si daca ai citit topikurile cu imi caut amanta sau mais tiu eu ce bazaconii
ai vazut k nu i-a felicitat nimeni...dar na de unde sa te duca capu sa si citesti comentariile ....

Mda, ca trebuie sa te duca capul tare de tot ca sa faci simplul efort de a citi niste mesaje pe un forum amarat. A, sa intelegi e altceva. Asta egreu. Ai aratat-o tu. Nu stiu de unde a tras mintea ta inteligenta concluzia ca nu am citit. Am citit draga. Si stii ce-am vazut? Ca p-ala nu s-a gasit nimeni sa-l faca curva. Acu' intelegi diferenta?

De la: bruneagra25, la data 2009-08-18 15:20:37 tine-o tot asa k tare bine va sta cand strigati in gura mare ce cool e sa fi amanta....

Ma confunzi. Eu nu am spus niciodata ca as fi amanta. Si stiu ca e prea mult pentru creierul tau, dar o discutie poate fi dusa si principial, nu trebuie(neaparat) sa te afli intr-una din tabere.Ma irita prostia muireilor care se cred demne desi acccepta sa fie inselate, condamnadu-le in acelasi timp pe amante. Ma irita cretinele care le fac curve pe amante si ii absolva de orice vina pe barbatii insurati, cand vina le apartine lor in proportie de 90%. Ma irita muierile care prin prostia lor pastreaza privilegiile barbatilor.Am scris putin mai sus, dar stiu ca dupa tine e greu sa si citesti niste mesaje, daramite sa mai intelegi si ce spun.

P.S. Iti dau un sfat: nu te pune cu mine, fiindca trebuie sa fii desteapta ca sa-mi faci fata. Iar tu esti pe invers, ca sa ma exprim intr-un fel pe care sa-l intelegi si tu.

Buuun: deci EU te-am facut de doi bani, Eu ti-am aratat ca esti proasta. Nu ai fost capabila sa raspunzi la mesaj si ar trebui sa taci din gura. Macar fii ATAT de inteligenta. Nu e asa greu. Nu trebuie sa depasesti un IQ de 90 pentru asta.

PS. Astept sa-mi demonstrezi ca sunt proasta si ca ma poti face de doi bani oricand. Pana atunci, amenintarile sunt de doi bani!
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:22
De la: wolfy, la data 2009-09-01 17:22:15
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 17:11:48[nu draga eu in general intru numai de la servici si saptamana trecuta nu am lucrat, daca chiar vroiai o lamurire, e prima oara cand intru de acas....si crede-ma ca nu am stat sa citesc toate paginile scrise in lipsa mea

1. Nu-mi pasa de unde intri.
2. Vorbesc de un mesaj pe care il cunosti foarte bine. E un mesaj in care te-am facut de doi bani. Tu te-ai scuzat ca nu poti raspunde la el fiindca nu-ti posteaza kudika mesajele. Numai ca de la acel mesaj au trecut doua saptamani in care ai putut posta, si cu toate astea nu mi-ai raspuns. Oare de ce?
3. Repet: nu sunt persoana pe care s-o lasi tu fara replica. Te pot face de doi bani oricand.

De la: scorpio67, la data 2009-09-01 17:13:09

1. Nu bat campii. Am spus ca amanta vine de la verbul a iubi si tu ai citat dictionarul ca sa-mi arati ca am dreptate, deci te-ai facut singura proasta.
2. M-ai mai amenintat o data ca ma lasi sa vorbesc singura. Nu te-ai tinut de cuvant.
3. Ciudata poate sunt, dar nu atat de ciudata incat sa folosesc cuvinte extrem de agresive pe un forum(sau in orice alta aparte).

ma tu esti si proasta...de 2 bani esti tu nu eu asta e sigur, si daca altceva nu sti sa faci decat sa vb aiurea si sa te iei de lume k asa ai tu chef nu ai decat....esti proasta si altceva nu mai am de zis, nu-ti mai dau satisfactie k nu ma balacresc pe forum aiurea cu toate fraierele de 2 bani....hai pa
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:25
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 17:25:40ma tu esti si proasta...de 2 bani esti tu nu eu asta e sigur, si daca altceva nu sti sa faci decat sa vb aiurea si sa te iei de lume k asa ai tu chef nu ai decat....esti proasta si altceva nu mai am de zis, nu-ti mai dau satisfactie k nu ma balacresc pe forum aiurea cu toate fraierele de 2 bani....hai pa

Deci astept sa-mi demonstrezi draga.Pana atunci, vorba unei foste parlamentare de la noi: .......
beyonce_indragostita
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:34
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 13:42:54ce ai madame??? te lovii summeru in cap?? te-ai uitat" tu la noi si ti-ai dat seama k nu suntem niste doamne??? ia vezi-ti de treaba sau ce te simti hoasca de sari asa??

Se vede dupa modul in care postezi...
Summer_
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:56
De la: Summer_, la data 2009-09-01 17:56:31
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 13:42:54ce ai madame??? te lovii summeru in cap?? te-ai uitat" tu la noi si ti-ai dat seama k nu suntem niste doamne??? ia vezi-ti de treaba sau ce te simti hoasca de sari asa??

da...esti dasteapta las-o asa
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:01
De la: just_me_and_you, la data 2009-06-25 00:39:04Buna la toata lumea! Ca oricine de pe acest site,am si eu ceva de spus... De doua saptamani,mi-a atras atentia un barbat,dragutz,bine facut...dar casatorit si cu un copil :( Avem o relatie,numai de sex,bineinteles,dar problema nu ar fi asta,problema este ca m-am indragostit de el.Ne cunoastem cam de un an,o cunosc si pe sotia lui,ne intelegem bine...Nu stiu ce sa fac.sa continui,sa renunt...nu stiu!!! El va pleca din tara,in 2-3 luni,dar va pleca singur.Atunci,nu il voi mai vedea,in schimb,o voi vedea aproape zilnic pe sotia lui. Nu stiu CE SA FAC!? Mi-a spus ca atata timp cat voi fi cu el,sa nu ma vada cu altcineva,ca e foarte gelos... Sunt constienta ca vom avea doar o relatie bazata pe sex,si ca mai mult nu va putea fii,dar totusi,nu-l pot lasa. De cand sunt cu el,am reusit sa-l uit si pe fostul meu prieten... Voi ce ati face?

Ar trebui sa-ti fie clar ca el te foloseste doar pentru interesele lui sexuale. Ceea ce nu inteleg este cu ce drept iti interzice tie sa iesi cu altcineva.

Daca as fi fost in locul tau, cu siguranta nu as fi inceput o relatie cu un barbat de teapa lui, si nici nu l-as fi lasat sa-mi spuna ce sa fac cu viata mea.

Ai si tu mai multa mandrie si respect fata de propria ta persoana, si da-i papucii. Nu se merita sa-ti irosesti viata si tineretea, alaturi de un individ egoist.
franziska_eu
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:45
as vrea sa-ti dau raspuns...dar nu ma cobor la nivelul unei persoane care cea mai tare replica este "2 bani" asta in primul rand si in al 2 lea daca tu suferi de anumite prb sa sti k nu toata lumea sufera....iar acum imi iau iq de 90 si incep sa te tratez cu spatele....si da stiu ca nici asta nu vei intelege si vei cere explicatii ca si mai sus dar nu le vei mai primi pt k asta e ultima mea postare la adresa ta....
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:48
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 18:48:39as vrea sa-ti dau raspuns...dar nu ma cobor la nivelul unei persoane care cea mai tare replica este "2 bani" asta in primul rand si in al 2 lea daca tu suferi de anumite prb sa sti k nu toata lumea sufera....iar acum imi iau iq de 90 si incep sa te tratez cu spatele....si da stiu ca nici asta nu vei intelege si vei cere explicatii ca si mai sus dar nu le vei mai primi pt k asta e ultima mea postare la adresa ta....

IQ de 90 este un IQ mediu. N-ar trebui sa te lauzi cu el...
franziska_eu
Postat pe 1 Septembrie 2009 18:51
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 18:01:18

Multumesc !
Summer_
Postat pe 1 Septembrie 2009 19:23

ptr tine wolfy
cute
Postat pe 1 Septembrie 2009 20:08
De la: Franzi, la data 2009-09-01 18:51:45
De la: bruneagra25, la data 2009-09-01 18:48:39as vrea sa-ti dau raspuns...dar nu ma cobor la nivelul unei persoane care cea mai tare replica este "2 bani" asta in primul rand si in al 2 lea daca tu suferi de anumite prb sa sti k nu toata lumea sufera....iar acum imi iau iq de 90 si incep sa te tratez cu spatele....si da stiu ca nici asta nu vei intelege si vei cere explicatii ca si mai sus dar nu le vei mai primi pt k asta e ultima mea postare la adresa ta....

IQ de 90 este un IQ mediu. N-ar trebui sa te lauzi cu el...

doamne ce-ti mai place sa te bagi in seama
bruneagra25
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:27
De la: Summer_, la data 2009-09-01 19:23:02

Multumesc !

summer ...raspunsul era .,mai mult ironik ......draga mea ..
cute
Postat pe 2 Septembrie 2009 17:57
De la: Morisette, la data 2009-09-01 13:45:49

iar si iar ...la nesfarsit ..chiar nu ai obosit????ce fel de om esti .??...atentie te rog !nu femeie ci om !...este clar nu poti accepta ca ,exista oamenii pe lumea asta care inca cred in a doua sansa la fericire ,fie ea chiar si amanta in prima faza......

Nimeni nu zice ca oamenii nu merita a doua sansa la fericire, dar de la asta pana la a-ti cladi fericirea pe nefericirea altcuiva, e cale luuunga!

..nu este chiar asa ...si sti si tu destul de bine ....sunt destule cazuri care ar putea fi exemplificate .....si nu are nici o legatura cu nefericirea ....celeilalte ......
cute
Postat pe 2 Septembrie 2009 18:18
De la: cute, la data 2009-09-02 18:18:40
De la: Morisette, la data 2009-09-01 13:45:49

..nu este chiar asa ...si sti si tu destul de bine ....sunt destule cazuri care ar putea fi exemplificate .....si nu are nici o legatura cu nefericirea ....celeilalte ......

suferi
valita76
Postat pe 2 Septembrie 2009 18:25
De la: cute, la data 2009-09-02 17:57:56

Multumesc !

Draga mea..eu am multumit, tot ironic ! Of...ie grele !!!
Summer_
Postat pe 2 Septembrie 2009 18:27
De la: Summer_, la data 2009-09-02 18:27:29
De la: cute, la data 2009-09-02 17:57:56

Multumesc !

Draga mea..eu am multumit, tot ironic ! Of...ie grele !!!

ie grele ca e multe gramatica asta
cristiana_cris
Postat pe 3 Septembrie 2009 09:50
NU te gandi la nimic... decat la fericirea ta! Daca el este dispus sa-si lase familia e bine... dar daca nu... atunci lupta pentru tot ceea ce crezi ca poate fi al tau!
thermo
Postat pe 4 Septembrie 2009 13:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna ziua 28 De la: kudika414141 29 Iulie 2011 14:35
e nevoie de postinor ? 31 De la: Calyope 17 Aprilie 2010 12:44
Ce parere aveti?:-?? 22 De la: cristiana_cris 28 Septembrie 2009 11:49
am o intrebare 40 De la: katy2008 7 Martie 2009 20:08
anticonceptionale yasmin 29 De la: mikyraluca 22 August 2011 11:54