Mai multe
|
Zambareata, euforica, libera, calma,sincera, linistita, ieseam la plimbare cu prietenele , chiar daca imi lipsea un baiat sa ma aline sa ma iubeasca , sa vina zilnic la mine sa ma vada eu eram'' EU ''. Dupa ce l-am cunoscut pe el totul s-a intors totul pe dos, si am continuat sa ma schimb, sa ma limitez la iesirile doar cu el , doar la munca si in casa, si asta pentru ca el mi-a cerut ( dar nu frumos, ci cu amenintarea ca ne despartim ) .Prietene numai am, ma simt singura desi il am pe ''EL'' langa mine zilnic si cum inainte imi alina orice durere, acum numai simt lucrul asta...M-a facut sa l iert ca a dat in mine, m-a facut sa il iert ca m-a inselat, si alte jigniri. M-a facut seri la rand sa disper de frica sa nu ne despartim....Mi-a provocat lacrimi pana mi se umflau ochii, pana ma durea stomacul si pana vomitam.....Am nevoie de mine.sa ma regasesc, de libertate.sa nu stau cu grija ca la ora ''x'' tre sa ma pregatesc ca sa ma intalnesc cu el......ca daca nu sunt gata cand vine iar incepe sa zica ca nu am avut timp ca ''unde am fost'? Despartirea este modalitatea, sau ca el sa se schimbe de data asta, desi pare imposibil. Si daca ma despart, desi spun ca numai simt pt el ceea ce simteam inainte, tot s-ar rupe o bucata din mine.....e greu pana trece o vreme sa ma obisnuiesc.......Dar oare durerea asta ma va urmari? Oare voi reusi sa ma ridic din nou????Sa simt libertatea aceea de care am atata nevoie???? O intrebare care as putea raspunde doar incercand, nu?????
|
||
|
Postat pe 26 Iunie 2009 13:43 |
||
|---|---|---|
| da | ||
|
geo_x Postat pe 26 Iunie 2009 13:43 |
||
De la: geo_x, la data 2009-06-26 13:43:54da subscriu
|
||
|
|
||
|
R_F Postat pe 26 Iunie 2009 13:45 |
||
iezact
|
||
|
coffeeta Postat pe 26 Iunie 2009 13:45 |
||
|
cu siguranta |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Iunie 2009 13:46 |
||
| Corect | ||
|
valita76 Postat pe 26 Iunie 2009 13:47 |
||
| poti incepe prin a vedea ce iti doresti cu adevarat si ce iti doreai... si sa mergi in acel sens :P | ||
|
mirogow Postat pe 26 Iunie 2009 14:21 |
||
De la: mirogow, la data 2009-06-26 14:21:49poti incepe prin a vedea ce iti doresti cu adevarat si ce iti doreai... si sa mergi in acel sens :P si daca-i sens giratoriu!!? |
||
|
geo_x Postat pe 26 Iunie 2009 15:43 |
||
| Vezi-ti de viata ta,nu te mai lasa terorizata,mai devreme sau mai tarziu,finalul ar fi fost acelasi.Si singuratatea are avantajele ei...Succes! | ||
|
lumimari Postat pe 4 Iulie 2009 07:47 |
||
|
Cam asa e si situatia mea.Ca am redevenit cea dinainte si dintotdeauna.Dupa o viata impreuna cu f multe bune si f multe rele.Ma simt bine dar f ciudat.Nu pot spune ca m-am obisnuit.Desi nu vreau,e mai bine asa.Faptul ca am un refuz in mine,inca,ma face nervoasa si nu prea suport un altul. Dar cu timpul,desi a cam trecut,poate dupa mai mult timp........ |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 15:44 |
||
si eu am trecut printr-o astfel de relatie ..aia nu e iubire adevarata ...it's f...sick ..nu face decat sa scoata toata energia din tine si sa te transforme intr-o alta persoana.. nu accepta o astfel de relatie, nu accepta un astfel de om langa tine ...si fii sigura k mai devreme sau mai tarziu tot se va rupe ...asa ca fii puternica acum si lasa-l pe psycho singur !si mie mi-a fost greu dupa despartirea de el ...dar a fost cel mai bun lucru pe kre l-am putut face !azi sunt fercita si nu pt k sunt intr-o alta relatie ci pt k pot fi EU ...simplu
|
||
|
paris_love Postat pe 9 Iulie 2009 17:00 |
||
| La fel am patit si cu Basescu. Ne-a sedus la inceput si mai apoi nu mai pleaca. | ||
|
jenesaispas Postat pe 11 Iulie 2009 17:58 |
||
De la: jenesaispas, la data 2009-07-11 17:58:10La fel am patit si cu Basescu. Ne-a sedus la inceput si mai apoi nu mai pleaca.
|
||
|
BBFluturas Postat pe 11 Iulie 2009 18:07 |
||
cred ca vei putea redeveni cea dinainte, ranile se vindeca, dar raman cicatrici. Daca nu sunteti casatoriti si nu aveti copii lucrurile sunt mult mai simple decat par la prima vedere. Pleaca inainte de a-ti distruge viata.
|
||
|
lilioara Postat pe 14 Iulie 2009 10:30 |
||
Cum spune Paris, sigur mi-am pierdut energia nativa in relatia incheiata si tocmai de aceea nu ma simt bine......of,nu stiu de ce nu poti avea exact ce-ti doresti cat esti tanar......
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2009 10:34 |
||
De la: Rafinata, la data 2009-06-26 13:43:02Zambareata, euforica, libera, calma,sincera, linistita, ieseam la plimbare cu prietenele , chiar daca imi lipsea un baiat sa ma aline sa ma iubeasca , sa vina zilnic la mine sa ma vada eu eram'' EU ''. Dupa ce l-am cunoscut pe el totul s-a intors totul pe dos, si am continuat sa ma schimb, sa ma limitez la iesirile doar cu el , doar la munca si in casa, si asta pentru ca el mi-a cerut ( dar nu frumos, ci cu amenintarea ca ne despartim ) .Prietene numai am, ma simt singura desi il am pe ''EL'' langa mine zilnic si cum inainte imi alina orice durere, acum numai simt lucrul asta...M-a facut sa l iert ca a dat in mine, m-a facut sa il iert ca m-a inselat, si alte jigniri. M-a facut seri la rand sa disper de frica sa nu ne despartim....Mi-a provocat lacrimi pana mi se umflau ochii, pana ma durea stomacul si pana vomitam.....Am nevoie de mine.sa ma regasesc, de libertate.sa nu stau cu grija ca la ora ''x'' tre sa ma pregatesc ca sa ma intalnesc cu el......ca daca nu sunt gata cand vine iar incepe sa zica ca nu am avut timp ca ''unde am fost'? NU te pierde pe tine incercand sa-l apuci pe el.
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2009 14:05 |
||
|
Depinde doar de tine sa iesi din cercul asta vicios in care tot tu singurica te-ai bagat.Stiu ca e greu,mai ales ca a reusit sa te indeparteze de prieteni si te simti singura si neputincioasa dar numai faptul ca realizezi cat de mult rau ti-a facut e un pas inainte.Asa suntem noi femeile ,ne agatam cu incapatanare de un om care nu vrea decat sa ne controleze,sa ne posede ca pe un trofeu,fara sa-i pese ca suntem si noi fiinte umane care au nevoie sa socializeze,sa aiba prieteni si dc nu sa iasa cateodata in oras si fara ei.Dar sa stii ca asa cum stim sa fim slabe ,stim sa fim si puternice si cand ni se pune pata.....Sper ca si tie ti s-a pus pata.Elibereaza-te!! Numai tu o poti face.Pune piciorul in prag si spune :PANA AICI !!! Cat despre faptul de a mai fi cea dinainte nu vreau sa te sperii dar dupa o astfel de experinta numai poti fi niciodata ca inainte.Asta nu inseamna ca o sa ramai singura si deprimata ci ca intotdeauna o sa te gendesti de 2 ori inainte sa te arunci intr-o relatie.Si stii ceva ,asta nu e rau !! |
||
|
diana1981 Postat pe 14 Iulie 2009 18:50 |
||
da-i papucii in momentu asta, apoi daca vrei neaparat fa-l un pic gelos. doar un pic regaseste-ti prietenele, fa-ti altele noi, baiatul pentru tine il vei gasi doar daca vei fi tu cea adevarata. schimba-te in bine si ai sa vezi cat de frumoasa e viata chiar si cand esti solo ...mai ales cand esti solo sa auzim de bine!
|
||
|
sycorax Postat pe 15 Iulie 2009 10:57 |
||
ceea ce eu pot sa ti spun este ca barbatii violenti sunt cei care si reusesc sa manipuleze persoana pe care o lovesc si ca asta nu se va schimba.manipularea asta consta in faptul ca interzicandu ti sa te vezi cu prietenele tale si spunandu ti tot timpul ca nimic din ceea ce faci nu e bine, tu sa ajungi sa te simti slaba din punct de vedere psihic,adica sa nu mai ai incredere in propriile tale forte ci sa respiri doar prin el. nu ar trebui sa ti fie teama sa te desprinzi de el,din contra,ar trebui sa te bucuri pentru ca vei putea fi iar tu insati atata timp cat el nu ti va mai controla manifestarile si deciziile.intrebarea ce ar trebui sa te macine,in cazul in care ti ai dori sa ramai langa el este :vrei ca in momentul in care vei avea copii,sa treaca si ei prin ceea ce treci tu?ranile sufletului se cicatrizeaza in timp,desi amintirile raman si de cele mai multe ori ne bantuie, cred ca oricand poti redeveni tu cea care ai fost,ba chiar vei fi mult mai sigura pe tine! asadar,nu te complace in situatia asta,doar de teama suferintei despartirii pentru ca in viata se intampla multe si inca mai ai de suferit,punct si de la capat!barbati sunt pe toate drumurile!
|
||
|
kalya84 Postat pe 16 Iulie 2009 23:01 |
||
De la: kalya84, la data 2009-07-16 23:01:04ceea ce eu pot sa ti spun este ca barbatii violenti sunt cei care si reusesc sa manipuleze persoana pe care o lovesc si ca asta nu se va schimba.manipularea asta consta in faptul ca interzicandu ti sa te vezi cu prietenele tale si spunandu ti tot timpul ca nimic din ceea ce faci nu e bine, tu sa ajungi sa te simti slaba din punct de vedere psihic,adica sa nu mai ai incredere in propriile tale forte ci sa respiri doar prin el. nu ar trebui sa ti fie teama sa te desprinzi de el,din contra,ar trebui sa te bucuri pentru ca vei putea fi iar tu insati atata timp cat el nu ti va mai controla manifestarile si deciziile.intrebarea ce ar trebui sa te macine,in cazul in care ti ai dori sa ramai langa el este :vrei ca in momentul in care vei avea copii,sa treaca si ei prin ceea ce treci tu?ranile sufletului se cicatrizeaza in timp,desi amintirile raman si de cele mai multe ori ne bantuie, cred ca oricand poti redeveni tu cea care ai fost,ba chiar vei fi mult mai sigura pe tine! asadar,nu te complace in situatia asta,doar de teama suferintei despartirii pentru ca in viata se intampla multe si inca mai ai de suferit,punct si de la capat!barbati sunt pe toate drumurile! Intr-adevar un sfat intelept !!!!! Cicatricele se vor vindeca de la sine si la un moment dat nici nu se vor mai cunoaste atunci cand iti vei redobandi stapanirea de sine !!! Ceea ce face este doar sa te traumatizeze psihic,astfel putand sa te manipuleze mai usor !!! Ai sa vezi ca ai sa te ridici ca pasarea Phoenix,important este sa ai curajul (cred ca este cuvantul cel mai potrivit) sa te rupi de o astfel de relatie ! Cere ajutorul familiei,parintilor sa te gazduiasca,sunt sigura ca te vor ajuta,si nu mai privi in urma ! Mult curaj draga mea !!!! |
||
|
Floare_de_castan Postat pe 17 Iulie 2009 00:35 |
||
|
cu cateva eforturi vei reusi uitate-te aici http://insanezone.ro/toCSic-24783.html |
||
|
Postat pe 18 Iulie 2009 22:41 |
||
De la: toCSic, la data 2009-07-18 22:41:27cu cateva eforturi vei reusi vraja marii!!!! |
||
|
aniela_cat Postat pe 18 Iulie 2009 22:43 |
||
|
Am trecut si eu prin asta, mai putin treaba cu lovitu' si inselatu', pana cand m-am trezit si l-am parasit. A fost f greu sa scap de el dar a meritat tot efortul! si acum ma intreb, desi au trecut mai bine de 2 ani de ce Dumnezeu am fost atat de slaba si n-am facut asta cu mult inainte, de ce am acceptat aproape 2 ani sa stau langa acel barbat mediocru. Genu' asta de relatii nu ajung niciodata nicaieri, te fac sa-ti pierzi increderea in tine, iti distrug personalitatea, iti distrug tineretea, increderea in viata, in barbati, in viitor, n-am cuvinte. Fa ceva urgent si scapa, pierzi tot ce poate fi frumos langa asemenea barbat. |
||
|
scratty Postat pe 13 Octombrie 2009 15:16 |
||
| si nu poti sa-l parasesti ca ti-a distrus increderea in tine si ai impresia ca el e centrul universului tau dar te inseli amarnic! ai nevoie de un imbold, de o automotivare, si dupa ce iei decizia de al parasi constientizezi ca nu numai ca nu l-ai iubit, dar nici macar ura ta nu o mai merita. | ||
|
scratty Postat pe 13 Octombrie 2009 15:21 |
||
| Si dupa ''vindecare'' n-o sa mai fii cea dinainte, ci o femeie mult mai puternica, mult mai increzatoare in tine si mult mai selectiva. Necesita un timp, n-o sa se produca dupa o zi pe alta, dar vei stii cum sa te respecti pe tine inainte de toate, ceea ce e cel mai important. | ||
|
scratty Postat pe 13 Octombrie 2009 15:25 |
||
Nu o sa mai fii aceasi ptr ca chesti de genul asta marcheaza,depinde de tine sa te ,,vindeci``si cum o faci .Te-ai pierdut si sa te regasesti nu e usor dar e posibil.Dalai Lama a spus ,,Judeca succesul tau prin ceea ce trebuie sa renunti sa il poti obtine``
|
||
|
ali_cia101 Postat pe 14 Octombrie 2009 10:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu stiu ce sa cred! | 14 | De la: Shhh 28 Ianuarie 2010 12:28 |
| Urare studenteasca | 10 | De la: VeveRo 15 Mai 2012 21:44 |
| Rel cu un bun amic! | 18 | De la: sweetadryana 11 Ianuarie 2013 23:27 |
|
|
||
| Ati pleca de acasa la 18 ani? | 19 | De la: Eve_Evelyn_1 11 August 2013 14:54 |
| ce parare aveti? | 1 | De la: kudika_12474 20 Iulie 2012 11:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.