Mai multe
| someone in the dark | ||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Iunie 2009 14:18 |
||
|---|---|---|
| you've really got a hold on me | ||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Iunie 2009 14:19 |
||
De la: greierash, la data 2009-06-27 14:16:48human nature f frumoasa piesa!
|
||
|
|
||
|
luyyzz Postat pe 27 Iunie 2009 14:32 |
||
mi s-a parut f potrivita mai ales pt unele specii care se baga inseama p.acilisea.
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Iunie 2009 14:35 |
||
De la: greierash, la data 2009-06-27 14:35:00 Asta e ,nu putem sa fim toti la unison,dar sunt unele subiecte unde sincer nu ar fi trebuit sa existe obiectii.Oamenii sunt invidiosi pe succesul unora,dar ce sa facem-nu putem fi toti geniali.Michael a fost! 'Dangerous"! |
||
|
luyyzz Postat pe 27 Iunie 2009 14:37 |
||
michael jackson smooth criminal
|
||
|
Postat pe 27 Iunie 2009 14:40 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-06-27 14:37:42De la: greierash, la data 2009-06-27 14:35:00 si mai e si vorba aia "de morti numai de bine". cum o fi fost sau nu...macar moartea sa-i respecti. si implicit durerea familiei. am murit cand am vazut pe la tv, pe net fel si fel de articole: ciudatenii de-ale lui MJ, ca a tinut copilu peste balcon etc. era un artist! ce dra.cu? astia prin natura lor mai fac si lucruri freaky! dar nah...cui sa-i explici?" Speed Demon"
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Iunie 2009 14:45 |
||
inca una la care mi se ridica parul pe maini. si daca as mai avea ceva...sigur si aia "Liberian girl"
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Iunie 2009 14:46 |
||
|
'But they told me A man should be faithful And walk when not able And fight till the end But I'm only human" .......................................... In my darkest hour In my deepest despair Will you still care Will u be there? In my trials and my tribulations Through our doubt and frustrations In my violence And my turbulence Through my fears and my confessions In my anguish and my pain To my joy and my sorrow In the promise of another tomorrow I'll never let you part For you're always in my heart" |
||
|
luyyzz Postat pe 27 Iunie 2009 14:51 |
||
| man in the mirror | ||
|
greierash_is_back Postat pe 27 Iunie 2009 15:04 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-06-27 12:51:45De la: lonely_soul, la data 2009-06-27 11:06:05Si Video ala in care e si Slash. Ca mie imi place de Slash dada!
|
||
|
lonely_soul Postat pe 27 Iunie 2009 18:44 |
||
|
Mi-am amintit de "She's out of my life". Superb cantec. Generally speaking, mi se pare ca a avut numai piese de foarte buna calitate. Si frumos topic by the way, ma rog, lasand la o parte obsesiile unora. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 27 Iunie 2009 23:51 |
||
De la: wolfy, la data 2009-06-27 23:51:59Mi-am amintit de "She's out of my life". Superb cantec. multam fain-chiar m-am gandit sa ne amintim multe melodii care ne-au insotit de-a lungul anilor-wow si cate au fost!"Jam" |
||
|
luyyzz Postat pe 28 Iunie 2009 12:49 |
||
|
Toate sunt frumoase, nu pot efectiv sa aleg una sau doua, nimeni nu reuseste sa redea atata emotie intr-o melodie!!!!!!! Ma simt vinovata ca l-am uitat in ultimii ani..nimeni niciodata n-o sa-l egaleze pe Michael!!!!!! As vrea sa se adune lumea si in Timisoara sa punem niste flori undeva, sa aprindem niste lumanari
|
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 19:42 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-26 18:47:16pe subiectul celalat ,deschis despre michael,se baga ,si khatara in seama.si bineinteles,nu sa zica ceva frumos,sau de bine.stie numai sa jigneasca,si sa comenteze cate ceva.oameni patetici,simpli,si plictisitori. Eu n-am gasit alt topic cu el. Sper sa nu citesc rahaturi despre Michael, ca fac ca trenul. Cei care isi permit sa judece, sa faca ce a facut el mai intai, sa cante macar o amarata de melodie asa cum o facea el si pe urma eu le dau tot dreptul de a vorbi. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 19:49 |
||
| imi place si billie jean e foarte frumoasa | ||
|
yumy Postat pe 28 Iunie 2009 19:49 |
||
De la: yumalai, la data 2009-06-28 19:49:58imi place si billie jean e foarte frumoasa f frumoasa!Ceva versuri va amintiti?Un vers-doua...
|
||
|
luyyzz Postat pe 28 Iunie 2009 19:58 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-06-28 19:58:40De la: yumalai, la data 2009-06-28 19:49:58imi place si billie jean e foarte frumoasa Billie Jean Is Not My Lover She·s Just A Girl Who Claims That I Am The One But The Kid Is Not My Son She Says I Am The One, But The Kid Is Not My Son |
||
|
yumy Postat pe 28 Iunie 2009 20:02 |
||
De la: yumalai, la data 2009-06-28 20:02:49De la: luyyzz, la data 2009-06-28 19:58:40De la: yumalai, la data 2009-06-28 19:49:58imi place si billie jean e foarte frumoasa Super! 'she said I'd like to go home 'cause I'm real tired u see but I hate sleeping alone why don't you come with me ............ Dirty Diana...oh.....! ' |
||
|
luyyzz Postat pe 28 Iunie 2009 20:31 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-06-28 19:49:38De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-26 18:47:16pe subiectul celalat ,deschis despre michael,se baga ,si khatara in seama.si bineinteles,nu sa zica ceva frumos,sau de bine.stie numai sa jigneasca,si sa comenteze cate ceva.oameni patetici,simpli,si plictisitori. Da ce draga, e Dumnezeu? Sorry, omul a fost dereglat bine la mansarda. Une e sa iti placa asa cum canta, alta e sa o iei razana. |
||
|
Kathara Postat pe 28 Iunie 2009 21:18 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-28 21:18:46De la: liliana2005, la data 2009-06-28 19:49:38De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-26 18:47:16pe subiectul celalat ,deschis despre michael,se baga ,si khatara in seama.si bineinteles,nu sa zica ceva frumos,sau de bine.stie numai sa jigneasca,si sa comenteze cate ceva.oameni patetici,simpli,si plictisitori. Nu e Dumnezeu si nu cred ca e cazul sa spui asa ceva. Nu a fost dereglat la mansarda, a fost un geniu. Din toate punctele de vedere a fost perfect. Imi placea cum canta si cum era si o sa-mi placa intotdeauna. Ai vazut macar un singur interviu cu el sau tu esti dintre cei care isi permit sa judece fara sa cunoasca? Daca te referi la operatiile estetice si crezi ca ai argumente, te inseli. Tu n-o sa stii niciodata cum e sa te bata zi de zi tatal tau, sa te lege cu capul in jos si sa te bata...iar tu sa fii un geniu si sa-ti fie atata de greu chiar sa ajungi unul.. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 21:53 |
||
|
Trebuie sa separi aici omul de artist. Eu pot aprecia un scriitor, fara a ii lui viata drept model. Nimeni nu ii contesta geniul muzical (desi, pentru mine geniu in muzica a fost Beethoven, nu un artist pop, dar, in fine, pot intelege asta). Ce nu inteleg eu este fanatismul fanilor. Pe de alta parte tocmai faptul ca tu justifici comportamentul lui ( si da, am vazut mai mult interviuri cu el) prin prisma copilariei grele arata ca este ceva in neregula cu modul lui de a fi. Ca om, am toata compasiunea pentru un om care a suferit. Dar pana la urma cu totii facem niste alegeri in viata. Eu sunt convinsa ca suferea de mai mutle boli psihice si ca era pedofil. Si chiar daca nu ar fi fost, toata exaltarea asta emotionala in legatura cu moarte unui om strain mie mi se pare cel putin absurda, daca nu fatarnica sau superficiala. |
||
|
Kathara Postat pe 28 Iunie 2009 22:03 |
||
| Mai Kathara daca tie nu ti-a placut Michael nu trebuie sa il insulti in halul asta, nu crezi? Fiecare cu alegerile lui. Nu ai tu de unde sa stii ca a fost pedofil si ca suferea de boli psihice. Ai stat tu in mintea lui sa vezi? Ai stat vreodata de vorba cu el sa vezi ce gandeste si cum gandeste? Abtine-te de la astfel de comentarii. | ||
|
Kaushalya Postat pe 28 Iunie 2009 22:19 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-28 22:03:17Trebuie sa separi aici omul de artist. Eu pot aprecia un scriitor, fara a ii lui viata drept model. Nimeni nu ii contesta geniul muzical (desi, pentru mine geniu in muzica a fost Beethoven, nu un artist pop, dar, in fine, pot intelege asta). Ce nu inteleg eu este fanatismul fanilor. Te inseli, nu e nimic fatarnic si superficial in a indragi un om care a lasat atatea lucruri bune in urma lui. Din contra, mi-as fi dorit sa existe mai multi oameni, artisti, care sa faca ce a facut Michael. Nu justific absolut deloc comportamentul lui pentru ca nu e nimic de justificat. Orice om are dreptul sa faca un milion de operatii estetice si absolut tot ce doreste cu propriul corp si cu sanatatea lui. Nu era nimic in neregula cu modul lui de a fi, era un mare artist si multi l-au invidiat pentru asta si l-au atacat in consecinta. Din contra, era diferit dar asta se simte. Adica unii oameni simt asta fara sa aibe nevoie de motive si de justificari. NU am nevoie de justificari ca sa simt ceea ce a transmis cu fiecare piesa. Banuiesc ca bat campii pentru un om ca tine, care nu simte nimic. Pedofil nu era si prefer sa nu comentez mai mult...cu probleme mentale mi se par mie toti cei care au vazut un gest ne la locul lui in modul in care si-a scos bebele pe balcon pentru a-l arata fanilor. Era un om care iubea lumea si mai ales copiii, cu ani in urma inainte de scandal si-a donat jumatate din tot ce a castigat pana atunci copiilor. JUMATATE!! Spune-mi un singur alt om care a mai facut asta!!!!!!!!! Si nu compara muzica lui Beethoven cu muzica lui Michael. Sunt lucruri complet diferite. Si oamenii au fost diferiti. Fiecare cu geniul lui. Alt Michael nu va mai exista, alt Beethoven, tot ce se poate din punctul meu de vedere. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 22:19 |
||
|
Eu una sunt sigura ca omul avea nevoie de un psihiatru... dar ce conteaza?!? Pentru mine, pentru restul lumii (care nu l-a cunoscut personal) este si va ramane un artist! Superficialitate este sa diseci viata personala a unui om doar pentru ca e figura publica, fara sa-ti pese daca face sau a facut ceva de valoare. Pentru cei care nu cred ca a fost un geniu in muzica si spectacol, sa-mi arate mie un alt artist care a creat melodii dupa melodii care vor ramane mereu hituri (nu una-doua, ca asa mai sunt ceva artisti, ci zeci!) Da' chiar, ce ziceti de "Who is it"? |
||
|
kitty_krieger Postat pe 28 Iunie 2009 22:27 |
||
|
Stii ca a donat atat de mult incat acum a murit fara nimic? Cica ar avea datorii de sute de milioane...a stiut sa iti tina banii, nu?? Si ne trezim noi acum cu drept de a discuta despre viata lui. Michael Jackson e Michael Jackson ni n-o sa fie niciodata un om la fel ca el. Sunt multi oameni valorosi din punct de vedere muzical: Madonna, Cher, Celine Dion...si muuuulti multi altii...a fost Elvis si altii care au murit dar sa fim seriosi, NICI PE DEPARTE NU-L VOR EGALA!!!! Si ca sa vezi, eu n-am fost un fan al muzicii lui..adica ascultam o melodie din greseala, o data pe an...asta in ultimii 10 ani...n-am apreciat deloc "The earth song" sau "Stranger in Moscow"..mi-a placut in schimb vocea lui si cum ma simteam de fiecare data cand il vedeam..pacat ca nu intelegi, e parerea mea si parerea a milioane de oameni, MJ E UNUL SINGUR!!! |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 22:30 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-06-28 22:27:12Eu una sunt sigura ca omul avea nevoie de un psihiatru... dar ce conteaza?!? Nu am cuvinte sa zic nimic, ca orice ai spune nu descrie nimic din ce a fost si este. Psihiatru a avut, mai multi chiar :) |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 22:31 |
||
| Vezi tu mai bine de ce avea el datorii, nu era nimic legat de cat a donat, omul avea un stil de viata extravagant. In fine, divagam. Eu mi-am spus parerea, in continuare nu inteleg cum poti sa suferi cand moare cineva care iti placea cum canta. Hai sa nu transformam topicul in altceva, daca doresti putem deschide unul despre MJ - personalitate cotnroversata unde sa discutam ce a facut omul si de ce. | ||
|
Kathara Postat pe 28 Iunie 2009 22:33 |
||
subscriu lilianei2005 foarte adevarat!!! |
||
|
Christinaa4ever Postat pe 28 Iunie 2009 22:38 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-28 22:33:43Vezi tu mai bine de ce avea el datorii, nu era nimic legat de cat a donat, omul avea un stil de viata extravagant. In fine, divagam. Eu mi-am spus parerea, in continuare nu inteleg cum poti sa suferi cand moare cineva care iti placea cum canta. Hai sa nu transformam topicul in altceva, daca doresti putem deschide unul despre MJ - personalitate cotnroversata unde sa discutam ce a facut omul si de ce. Nu am spus ca nu imi placea, am spus ca nu am apreciat. Nu vreau alt topic pentru ca nu mai pot sa discut despre asta. Mi-a fost tare drag cand am fost mica dar mai tarziu n-am stiut sa-l apreciez, l-am uitat. Acum imi vine sa ma zgarii pe ochi si stau ca toanta si plang. Cumva credeam ca e acolo si va fi tot timpul, la asa ceva nu m-am asteptat. |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 22:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| SIR ELTON JOHN & BAND - World Tour 2010 LIVE | 2 | De la: Laura_Baldini 21 August 2010 15:08 |
| Intrebare muzica | 6 | De la: healthy005533 6 Iulie 2015 13:38 |
| Nou!!!!!! | 2 | De la: rashela 12 Decembrie 2010 23:23 |
|
|
||
| Niste detalii .... informatii ?! | 1 | De la: kudika311196 4 Aprilie 2011 13:34 |
| Scoala de Vara Boem Club 2015 | 1 | De la: kudika_970539 13 Iunie 2015 20:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.