Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-06-28 22:33:43Vezi tu mai bine de ce avea el datorii, nu era nimic legat de cat a donat, omul avea un stil de viata extravagant. In fine, divagam. Eu mi-am spus parerea, in continuare nu inteleg cum poti sa suferi cand moare cineva care iti placea cum canta. Hai sa nu transformam topicul in altceva, daca doresti putem deschide unul despre MJ - personalitate cotnroversata unde sa discutam ce a facut omul si de ce. Cum extravagant mai? Numesti extravagant faptul ca si-a facut parcul Nerverland..tot pentru copii l-a facut si cred ca si pentru el...eu din cate stiu statea inchis in casa si iesea rar, in fine, poate nu stiu eu prea multe... Mai bine incetam sa ne dam cu parerea, nu vom sti niciodata adevarul..doar ca vocea aia si melodiile alea...chiar poate cineva sa creada ca a fost fals? |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 22:44 |
||
|---|---|---|
|
Ascultati asta daca aveti timp: http://www.youtube.com/watch?v=afjiBCC1iIw |
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 22:48 |
||
|
Ce spuneti de "We are the world"? http://www.youtube.com/watch?v=hyuF3UkFQ5o&feature=related Asta e varianta in care canta singur :) versurile sunt cutremuratoare. |
||
|
|
||
|
liliana2005 Postat pe 28 Iunie 2009 23:05 |
||
| Ma repet.. Michael Jackson a scris istorie dar nu si "the end" pe ultima pagina odata cu moartea lui. | ||
|
fluturas_ Postat pe 28 Iunie 2009 23:22 |
||
|
Dupa cum zicea Will.I.Am: "castigi discuri de aur, castigi Grammy-uri, ceea ce e grozav! Apoi lucrezi cu Michael Jackson!" atat de mare e acest nume in muzica contemporana! http://www.youtube.com/watch?v=o14xbz2cEJQ http://www.youtube.com/watch?v=7z8OVOaux5E&feature=related |
||
|
kitty_krieger Postat pe 28 Iunie 2009 23:22 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-06-28 23:05:00Ce spuneti de "We are the world"? F frumoase versurile-mi-ar fi placut sa nu ne "contram" pe acest topic,mai ales ca era unul cu melodii pe care le iubim,era un mic omagiu adus memoriei si personalitatii care nu a fost ci o sa ramana -Michael J.E adevarat ca intrase intr-un oarecare con de umbra,stiam si asteptam cu nerabdare concertele de la Londra,dar muzica sa nu am uitat-o.
|
||
|
luyyzz Postat pe 28 Iunie 2009 23:53 |
||
|
Wanna be startin' somethin' Billie Jean |
||
|
Maxam Postat pe 29 Iunie 2009 05:52 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-06-28 23:53:57De la: liliana2005, la data 2009-06-28 23:05:00Ce spuneti de "We are the world"? Si mie mi-ar fi placut ca cei care nu l-au apreciat sa taca, decat sa spuna baliverne ca oricum nici noi nici ei nu detinem adevarul absolut si vorbim aiurea aducand argumente pro si contra care probabil contin jumatati de adevar...ramane faptul ca omul e mort si ce om a fost.. Topicul tau este cat se poate de inspirat zilele astea, dar nu te astepta sa tac daca citesc astfel de tampenii despre el. |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iunie 2009 13:33 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-06-29 13:33:44De la: luyyzz, la data 2009-06-28 23:53:57De la: liliana2005, la data 2009-06-28 23:05:00Ce spuneti de "We are the world"? Jos cenzura!Express yourself,don't repress yourself!:)))Cred ca M .J-la atacuri ar fi zambit ,mesajul sau de dragoste si lupta impotriva diferentelor dintre oameni va razbate dincolo de ani!M.J -RULEZ!Nu era fan,nu am plans -dar mi-a parut extrem de rau-iubesc muzica pop si chiar a fost GENIAL! |
||
|
luyyzz Postat pe 29 Iunie 2009 13:56 |
||
Dirty Diana
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 29 Iunie 2009 13:57 |
||
|
"you are my life" http://www.youtube.com/watch?v=x_15tALSO5M&feature=related Cu pozele lui inainte sa imbatraneasca si sa ii scape de sub control boala :( |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iunie 2009 14:08 |
||
|
How about "The lady in my life"? http://www.youtube.com/watch?v=cm-cTvviMRQ&feature=related |
||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iunie 2009 14:30 |
||
|
"why you wanna trip on me?" "leave me alone" 'you've got a friend"(melodie canatata si de Ofra Haza atat de superb interpretata) 'Thriller' |
||
|
luyyzz Postat pe 29 Iunie 2009 14:34 |
||
|
Cred ca ar fi prea multe titluri de melodii de scris care au fost frumoase, sa ne gandim ca foarte multi l-au ascultat inca inainte ca multi dintre noi sa ne fi nascut..a cantat peste 30 de ani...poate unii dintr noi chiar am fost "insamantati" pe melodiile lui ..sau multi poate au facut dragoste prima oara pe unele dintre melodii... a fost un mare artist.. nu numai pt ca avea o voce unica dar era si compozitor si un dansator excelent. Sper ca acum invata ingerii sa danseze cum facea el.. iubea oameni si tot ce e frumos, poate a avut si el greselile lui...dar cine nu face greseli, doar oameni suntem,nu? Nu pot sa spun ca am fost o mare fana dar tin minte ca atunci cand am fost mica primele casete ale mele (atunci inca erau la moda casetele) au fost Michael Jackson "Bad" si Celine Dion "The power of love" si ceva de la Julio Iglesias (nu mai tin minte titlul a trecut prea multa vreme).. . Multi au crescut cu muzica lui, si melodiile vor continua sa fie auzite inca multi ani....la fel ca si Elvis, Freddy Mercury..fiecare rege in felul sau! Rip MJ, learn the angels to moonwalk!
|
||
|
kudika86 Postat pe 29 Iunie 2009 15:45 |
||
De la: kudika86, la data 2009-06-29 15:45:25
|
||
|
luyyzz Postat pe 29 Iunie 2009 15:53 |
||
| Daaaaaaaaaamnnnn....cancer de piele avea...acum makes sense..buffffffffffff :( | ||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iunie 2009 16:03 |
||
| Beat it si Thriller | ||
|
Postat pe 29 Iunie 2009 18:05 |
||
|
omg..sunt multe,multe,multe: 1.Beat it 2.Rock my world 3.Billie Jean 4.They dont really care about us 5.Liberian girl 6.Smooth criminal 7.Remember the time 8.speachless(ce frumos spune la sfarsit "i love you!") 9.Don't stop 'til you get enough 10. Thriller 11. We are the world(cand o canta singur) 12 Rock with you 13. si una cand era el mic Rocking Robin |
||
|
lil_devil Postat pe 30 Iunie 2009 16:02 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-06-30 16:02:56omg..sunt multe,multe,multe: ceva versuri care iti plac in mod deosebit? |
||
|
luyyzz Postat pe 30 Iunie 2009 16:18 |
||
|
Nu e melodie, dar merita sa va uitati, mai ales cei care cred tampenii: http://www.youtube.com/watch?v=OgIcrNnRIX4&NR=1 Si asta NEAPARAT sa vedeti ce i-au facut ratatii: http://www.youtube.com/watch?v=qGVmWA5CBK0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OO7wOwdTwB8&feature=related |
||
|
liliana2005 Postat pe 30 Iunie 2009 16:24 |
||
|
ok: versuri care imi plac: 1: beat it:... You have to show them that you're really not scared You're playin' with your life, this ain't no truth or dare They'll kick you, then they beat you, Then they'll tell you it's fair So beat it, but you wanna be bad Just beat it, beat it, beat it, beat it No one wants to be defeated Showin' how funky and strong is your fight It doesn't matter who's wrong or right Just beat it, beat it! Billie Jean: People always told me be careful of what you do And don't go around breaking young girls' hearts And mother always told me be careful of who you love And be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth refr....binenteles ca imi place ................. She came and stood right by me Then the smell of sweet perfume This happened much too soon She called me to her room ........ So take my strong advice, just remember to think twice (Do think twice) Bad: But my friend you have seen nothin' Just wait 'til I get through... Because I'm bad, I'm bad-come on You know I'm bad, I'm bad-come on, you know And the whole world has to Answer right now Just to tell you once again, Who's bad...? Imi plac versurile de la Remember the time,Earth song,... We are the world: We are the world, We are the children, We are the one to make a brighter day, So let`s start givin`, There`s a chance we`re takin`, We`re takin all our lives, It`s true we`re make it a brighter day just you and me. Speechless:in special felul, emotia cu care zice la sfarsit: Your love is magical, that's how I feel But in your presence I am lost for words Words like, “I love you.” si mai sunt dar umplu pagina... |
||
|
lil_devil Postat pe 30 Iunie 2009 17:18 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-06-30 16:24:46Nu e melodie, dar merita sa va uitati, mai ales cei care cred tampenii: daca te uiti pe topicul meu,ai sa gasesti alte doua filmulte legate de boala lui Michael. legat de politisti care si-au batut joc de el...o sa-si primeasca ei rasplata intr-un final,si toti care si-au batut joc de el,inclusiv Eminem,care este un nimeni pe langa Michael. |
||
|
lil_devil Postat pe 30 Iunie 2009 17:23 |
||
|
1. thriller 02. don't stop 'til you get enough 03. rock with you 04. billie jean 05. beat it 06. bad 07. the way you make me feel 08. dirty diana 09. smooth criminal 10. leave me alone 11. black or white 12. remember the time 13. in the closet 14. jam 15. heal the world 16. you are not alone 17. earth song 18. they don't care about us 19. stranger in moscow 20. blood on the dance floor ...........................................................si nu numai........lista continua................ Inca nu pot sa cred ca nu mai e printre noi..sunt atat de furioasa, intai pe familia lui, apoi pe oamenii aia de acolo asa zis "da langa el"...fiindca naiba s-o ia de treaba, cand vezi ca omul de langa tine are probleme, mai ales de sanatate, faci tot ce poti si-l indrumi, ai grja de el de sanatatea lui...ori toti din jurul lui s-au multumit sa l lase sa ia medicamente cu pumnu'... sa fie linistiti chiar daca il vedeau ca slabeste, ca e bolnav.... bai frate, toate astea puteau fi evitate, daca avea langa el, oameni care sa-l iubeasca si sa l aprecieze pt valoarea sa... sa-l fi sfatuit ca lumea, sa fii avut grija de el..........ori retardatii aia, de abia acum il plang.... un medic bun, poate reusea sa evite dezastru asta, in acele minute vitale de dinaintea venirii paramedicilor.....mi-e mila si imi pare rau , ca a murit si n-a fost nici iubit, asa cum isi dorea intr-adevar si nici apreciat la justa sa valoare.......sincer, oamenii din coltu ala de lume, nu merita sa aiba asemena comori in lumea lor, fiindca habar n-au ce inseamna RESPECTUL si APRECIEREA........eu am crescut cu muzica lui, si stiu ca a fost un colos al muzicii, si va ramane o legenda vie, indiferent ce vor spune gurile rele........... R.I.P... |
||
|
Lioness Postat pe 30 Iunie 2009 18:09 |
||
si eu am la profil despre michael jackson videouri
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 30 Iunie 2009 18:14 |
||
|
heal the world the girl is mine , beat it workin day and night thriller dirt diana si multe altele :) , a fost un om de geniu :) nu comentez viata lui personala , daca el nu era , nici Justin Timberlake nu era nici Timbaland , nici cine o mai fi in idn pos si r'n'b . |
||
|
blue07scorpion Postat pe 30 Iunie 2009 18:23 |
||
|
heal the world the girl is mine , beat it workin day and night thriller dirt diana si multe altele :) , a fost un om de geniu :) nu comentez viata lui personala , daca el nu era , nici Justin Timberlake nu era nici Timbaland , nici cine o mai fi in idn pos si r'n'b . |
||
|
blue07scorpion Postat pe 30 Iunie 2009 18:23 |
||
|
Un adevãrat star.... Pãcat cã a fost doar un''roboþel'' la dispozitia unor hapsâni... Toate piesele sunt remarcabile... Cine a fost compozitorul lui preferat? Sau lucra cu mai mulþi...Voi trebuie sã ºtiþi...
|
||
|
missys Postat pe 30 Iunie 2009 18:27 |
||
De la: missys, la data 2009-06-30 18:27:30Un adevãrat star.... probabil Quincy Jones dar a lucrat cu mai multi producatori de-a lungul timpului (printre care si R.Kelly) |
||
|
kitty_krieger Postat pe 30 Iunie 2009 18:35 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-06-30 17:23:27De la: liliana2005, la data 2009-06-30 16:24:46Nu e melodie, dar merita sa va uitati, mai ales cei care cred tampenii: Clar!! Sincer sper sa fie asa!!!
|
||
|
liliana2005 Postat pe 30 Iunie 2009 20:50 |
||
De la: Lioness, la data 2009-06-30 18:09:411. thriller |
||
|
liliana2005 Postat pe 30 Iunie 2009 21:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concert de Jazz Jack DeJohnette Group in Bucuresti la Sala Radio | 1 | De la: NinaIordache 27 Septembrie 2012 15:59 |
| manelistul Salam pe acelasi cd cu Amy Winehouse | 12 | De la: bbgirl 29 Iunie 2009 18:06 |
| Ajutor! caut muzica de gen: Beethoven, Chaikovski, Mozart si altii. va rog... | 16 | De la: blue07scorpion 21 Iulie 2009 16:11 |
|
|
||
| caut urgent prieteni,prietene pt a merge la PINK MARTINI sau CRANBERRIES!!!!!!!!! | 19 | De la: dragon_fly88 27 Iunie 2010 17:42 |
| cvartet incantare - muzica de calitate | 1 | De la: kudika355386 19 Ianuarie 2011 20:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.