Setari Cookie-uri

Melodia preferata de la Michael Jackson .

Toate(toti) sunteti minunati cu toate informatiile,versurile si aprecierea voastra pt THE KING!!!
Va multumesc pt ca i-ati acordat lui Michael putin din timpul vostru-e nemaipomenit sa stii ca atatia oameni transmit ganduri pozitive si cinstesc memoria unui "fenomen"-cu sau fara ghilimele!
luyyzz
Postat pe 1 Iulie 2009 00:38
De la: luyyzz, la data 2009-07-01 00:38:38Toate(toti) sunteti minunati cu toate informatiile,versurile si aprecierea voastra pt THE KING!!!
Va multumesc pt ca i-ati acordat lui Michael putin din timpul vostru-e nemaipomenit sa stii ca atatia oameni transmit ganduri pozitive si cinstesc memoria unui "fenomen"-cu sau fara ghilimele!

Eu ma bucur ca ai deschis tu un topic de genul asta si n-a fost unul in care sa-si poata da fiecare cu parerea referitor la cat de mult le-a placut sau nu de el. Ar fi fost nedrept un astfel de topic si nu si-ar fi avut sensul pentru ca n-am fi facut altceva decat sa ne certam. Ai vazut cred ce e pe youtube la fiecare melodie de-a lui.

Hai sa postam cand gasim vreo melodie dintre cele noi, cele care inca n-au iesit pe piata
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 09:42
You are not alone, thriller si mai sunt cateva
_dulcik_
Postat pe 1 Iulie 2009 11:42
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 09:42:28
De la: luyyzz, la data 2009-07-01 00:38:38Toate(toti) sunteti minunati cu toate informatiile,versurile si aprecierea voastra pt THE KING!!!

Eu ma bucur ca ai deschis tu un topic de genul asta si n-a fost unul in care sa-si poata da fiecare cu parerea referitor la cat de mult le-a placut sau nu de el. Ar fi fost nedrept un astfel de topic si nu si-ar fi avut sensul pentru ca n-am fi facut altceva decat sa ne certam. Ai vazut cred ce e pe youtube la fiecare melodie de-a lui.

Hai sa postam cand gasim vreo melodie dintre cele noi, cele care inca n-au iesit pe piata

Ca sa vezi, am gasit unul!!!!!!!!! Si vorbeam eu asa de incantata si nestiutoare azi dimineata...nu crezi ca s-au trezit "fanele" sa dea dreptul la replica intr-un topic pe kudika??? M-am crucit cand am citit
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 23:24
Taci,taci...ca doar asa se respecta un om ca el,nu? Lasa-i pe alti sa-i intineze memoria,si tu sa taci.

lil_devil
Postat pe 1 Iulie 2009 23:45

Draga Luiz,nu stiu cum a putut sa-mi scape "Heal the world".. Versurile sunt nemaipomenite.O melodie care chiar te face sa devii mai bun...!
lil_devil
Postat pe 1 Iulie 2009 23:47
De la: lil_devil, la data 2009-07-01 23:45:33Taci,taci...ca doar asa se respecta un om ca el,nu? Lasa-i pe alti sa-i intineze memoria,si tu sa taci.

Offff, ai probleme mari tanti, nu veni aici sa provoci cearta, fata a deschis un topic despre melodiile lui, nu era cazul sa vii tu sa te c..i pe el, sa ma provoci pe mine sa-ti raspund, o fac pentru ultima oara sa stii.
A vorbi despre melodiile lui nu inseamna a-i intina memoria. A scoate mizeriile la iveala si a da posibilitatea TUTUROR sa se exprime liber despre el INSEAMNA A-I INTINA MEMORIA. Fa si tu un calcul si accepta ca ai gresit, ce e asa de greu?? Nu accept sa se discute despre el, baga asta in capul ala. Au incercat si aici si au fost trimisi la plimbare si nu cu argumente penibile de genul "ba n-a facut asa, a facut altfel ...si n-a fost asa, a fost altfel". Tu chiar nu pricepi care e diferenta intre a discuta despre munca lui de o viata si ce a lasat in urma lui si a discuta despre VIATA LUI PRIVATA SI DESPRE ADEVARUL REFERITOR LA VIATA LUI. Mi se rupe mie de adevarul despre viata lui si vad ca multora care n-au lucruri mai bune de facut in viata asta decat sa vorbeasca de rau mortii si neaparat inainte sa apuce sa fie ingropati!!!!!!!

N-am nimic cu tine personal dar felul in care ai abordat problema m-a deranjat foarte tare.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 00:16
Si cum trebuia sa abordez problema?..In primul rand eu am venit cu o informatie,nu cu intrebari sau speculatii. M-am saturat sa aud povesti nasoale despre el.Am deschis acel topic in ideea de a informa,nu de a lasa loc altor pareri,nu am cerut parerea nimanui,acum ti-e clar?Michael Jackson a facut istorie in lumea muzicala,copii nostri vor invata la scoala despre el. Daca lasam speculatiile sa circule,si noi sa tacem,atunci in viitor se va aduce aminte de Michael Jackson ca fiind un bun solist dar pedofil si care si-a renegat rasa,ceea ce nu este corect sa se intample.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 01:02
Dragilor, nu sta in puterea noastra sa schimbam ce s-a intamplat si ce se va intampla, iar un articol pe kudika nu va face altceva decat sa instige lumea la a-si da cu parerea. Nu facem altceva decat sa murdarim mai mult imaginea lui. Credeti ca altii n-au incercat?? Hai sa deschidem toti topicuri sa spunem cat de mult ne-a placut si cei care cred altceva sa deschida topicuri in care sa spuna cat de mult nu le-a placut.
Nu poti inchide gura lumii si nu poti schimba parerea oamenilor doar oferind parerea ta si ceea ce tu consideri ca sunt argumente valide pentru ca le au si ei pe ale lor. Nu e normal sa vorbesti despre viata privata a unui asemenea om cu atata liniste si serenitate nu de alta dar noua, majoritatii nu ne-a fost dat sa fim ca el, sa facem ce a facut el si e de bun simt sa nu rascolim lucrurile astea. Spuneam ieri ca mi se rupe mie de ce a facut el si de ce n-a facut in viata privata. Pentru ca eu stau si ascult "Earth song" si "Heal the world" si " Cry" si muuulte multe altele si imi este de ajuns.

Nu spun ca trebuie sa stam deoparte cand ceilalti spun aiureli, dar spun ca nu trebuie sa le provocam. M-a deranjat rau topicul despre el. Si am raspuns in consecinta, am jignit evident si nu sunt mandra de asta dar am facut-o pentru ca altfel nu se intelege ca asa ceva nu se face.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 11:00
liliana asta e parerea ta personala si nu inseamna ca daca tu zici asta, trebuie sa gandim toti ca tine

nu numai ca ai jignit, dar ai intervenit ca o isterica si numai bine nu i-ai facut idolului tau (sa-ti aduc aminte ce ziceai undeva pe la inceputul acestui topic? ca nu l-ai apreciat cat a fost in viata?)

ai grija si cu ipocrizia
kitty_krieger
Postat pe 2 Iulie 2009 12:03
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-02 12:03:34liliana asta e parerea ta personala si nu inseamna ca daca tu zici asta, trebuie sa gandim toti ca tine

nu numai ca ai jignit, dar ai intervenit ca o isterica si numai bine nu i-ai facut idolului tau (sa-ti aduc aminte ce ziceai undeva pe la inceputul acestui topic? ca nu l-ai apreciat cat a fost in viata?)

ai grija si cu ipocrizia

Ce legatura are faptul ca nu l-am apreciat cum ar fi meritat cu faptul ca nu suport sa isi dea lumea cu parerea despre ce a facut si ce nu a facut?? Si ce legatura este intre faptul ca am intervenit ca o isterica si faptul ca nu l-am apreciat? La tine cum functioneaza legaturile? Crezi ca o sa afli tu vreodata motivele pentru care nu l-am apreciat? Nu sunt ipocrita, nu consider ca e treaba voastra.

Nu este idolul meu, a fost cand eram mica si nu stiam nimic despre el. Pentru mine nu era un idol si nu sunt un fan. Cel putin nu ceea ce intelegeti voi prin a fi fan.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 12:15
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 12:15:18
Ce legatura are faptul ca nu l-am apreciat cum ar fi meritat cu faptul ca nu suport sa isi dea lumea cu parerea despre ce a facut si ce nu a facut??

tocmai ai definit ipocrizia
kitty_krieger
Postat pe 2 Iulie 2009 12:19
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-02 12:19:47
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 12:15:18
Ce legatura are faptul ca nu l-am apreciat cum ar fi meritat cu faptul ca nu suport sa isi dea lumea cu parerea despre ce a facut si ce nu a facut??

tocmai ai definit ipocrizia

Tocmai mi-am dat seama ca nu prea stai bine cu sinteza. Treaba ta, mie mi se rupe big time
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 12:26
NU AVETI LIMITA!!!!!!!
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 12:28
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 12:28:47NU AVETI LIMITA!!!!!!!

Haaade maaai, dar e asa fuuunnn!!
Vezi ca asa am facut si eu ieri pe celalalt topic, negresit vei fi catalogata drept isterica
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 12:31
Liliana2005:
Nu este idolul meu, a fost cand eram mica si nu stiam nimic despre el. Pentru mine nu era un idol si nu sunt un fan. Cel putin nu ceea ce intelegeti voi prin a fi fan.[/quote]

Mai taca-ti fleanca daca nu stii nimic despre el si nu stii adevaratul sens al cuvantului "fan" ,sau " a sustine" sau "a informa"!!!! Pisi are dreptate,esti ipocrita!
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:32

scuze, gata, de acum ma abtin sa mai vorbesc urat...deci am s-o ignor de Liliuta2005.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:33
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 12:31:21

Vezi ca asa am facut si eu ieri pe celalalt topic, negresit vei fi catalogata drept isterica

mi se pare denigrant k niste anonimi, niste oameni care nu au nicio treaba cu viata lui sa-i comenteze deciziile si viata lui personala!!!! nu am fost si nu sunt fan MJ....dar totusi cum pot unii sa judece si sa vb despre el???
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 12:34
...melodia peferata...mi-e greu sa aleg...cred ca ramane sa-mi placa in continuare toate melodiile lui...urmarind topicul mi-am amintit de multe...
_oktober_
Postat pe 2 Iulie 2009 12:44
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 12:34:45
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 12:31:21

mi se pare denigrant k niste anonimi, niste oameni care nu au nicio treaba cu viata lui sa-i comenteze deciziile si viata lui personala!!!! nu am fost si nu sunt fan MJ....dar totusi cum pot unii sa judece si sa vb despre el???

Te roooooooooooooooooggggg citeste ce le-am scris si eu ieri ca mi-a venit sa urlu cand am vazut ca exista un asemenea topic si ce au inceput sa scrie pe acolo, dar acum sunt isterica si ipocrita si habar n-am cum mai sunt..oi fi, mai stii?? Dar oricum tot n-o sa accept niciodata sa se vorbeasca despre viata lui in loc sa se aprecieze MUNCA LUI DE 40 DE ANI!!!!! Si ce om a fost, dar asta e alta poveste si cata vreme n-o pot dovedi..asta e, dar la fel speculeaza si ei cu toate povestile de adormit copiii.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 12:46
Tocmai cand va laudasem si vb despre muzica lui si nu despre altceva-nu v-ati putut abtine(unele dintre voi) si iar ati inceput cearta.Fetelor-melodii si versuri preferate -nimic in plus -va rog!Multumesc!
luyyzz
Postat pe 2 Iulie 2009 18:35
De la: lil_devil, la data 2009-07-01 23:47:50

Draga Luiz,nu stiu cum a putut sa-mi scape "Heal the world".. Versurile sunt nemaipomenite.O melodie care chiar te face sa devii mai bun...!

Ai f mare dreptate!Am urmarit aseara interviul lui de pe Pro tv -si am mai aflat niste chestii direct din gura lui Michael si l-am inteles cu atat mai mult-e f greu sa fii megastar,sa fii inconjurat de multtee persoane care iti dau indicatii unde trebuie sa mergi,ce trebuie sa faci si etc.....
luyyzz
Postat pe 2 Iulie 2009 18:38
http://www.profm.ro/radio/michael_jackson

nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 19:26
Because I'm Bad, I'm Bad - Come on(Bad Bad - Really, Really Bad)
You Know I'm Bad, I'm Bad - You Know It
yumy
Postat pe 2 Iulie 2009 19:53
De la: yumalai, la data 2009-07-02 19:53:17Because I'm Bad, I'm Bad - Come on(Bad Bad - Really, Really Bad)

who's bad?
luyyzz
Postat pe 2 Iulie 2009 20:02
De la: luyyzz, la data 2009-07-02 20:02:01
De la: yumalai, la data 2009-07-02 19:53:17Because I'm Bad, I'm Bad - Come on(Bad Bad - Really, Really Bad)

who's bad?

I'm Bad
Tazmanian
Postat pe 2 Iulie 2009 20:02
Living with MIchael Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=m7RDCDLLIm8

nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 20:09
De la: Tazmanian, la data 2009-07-02 20:02:30
De la: luyyzz, la data 2009-07-02 20:02:01

who's bad?

I'm Bad
yumy
Postat pe 2 Iulie 2009 20:13
Tell me what has become of my rights
Am I invisible because you ignore me?
Your proclamation promised me free liberty,now
I' tired of bein'the victim of shame
They're throwing me in a class with bad name
I can't belive this is the land from which I came
You know I do really hate to say it
The government don't wanna see
..............................................................
Skin head,dead head
Everybody gone bad
Situation,speculation
Everybody litigation
Beat me,bash me
You can never trash me
Hit me,kick me
You can never get me

All I wanna say is that
They don't really care about us!

Foarte tari versurile!!Caracterizeaza perfect sentimentele lui pt toate supliciile indurate!
luyyzz
Postat pe 2 Iulie 2009 21:15
Ma identific in aceste versuri, pentru ca asta sustin mereu in legatura cu societatea in care traim:

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself and then make a change"

(Man in the Mirror)
kitty_krieger
Postat pe 3 Iulie 2009 16:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Formum Minimalisti 12 De la: greierash_is_back 16 Ianuarie 2010 17:08
infidelitatea 23 De la: TEODORRD 5 Decembrie 2009 19:53
Concert de duminica. 1 De la: roz5blue6lila7 22 Aprilie 2012 00:00
Ajutor! caut muzica de gen: Beethoven, Chaikovski, Mozart si altii. va rog... 16 De la: blue07scorpion 21 Iulie 2009 16:11
Pentru iubitorii de folk:) 10 De la: bemilia 21 Iulie 2009 20:07