Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

Lumea il judeca,AlexandraV ,din cauza ca s-a facut alb,a vrut sa-si schimbe originile,sa le uite...de fapt vroia sa-si uite copilaria dureroasa si tot ceea ce a patimit....Am vazut un interviu cu el despre copilaria lui ..reportera il intreba cum se purta tatal lui cu el...el spunea ca il batea din orice si cu orice ii cadea in mana...il trantea de pereti si il lovea cu pumnii si picioarele....e clar ca a ramas marcat pt totdeauna...oricine ar ramane....
In curtea vilei sale Neverland isi construise casute in copaci,personaje din povesti...exact asa cum ar fi vrut el sa fie atunci cand era mic....Nu trebuie judecat un om care nu a vrut decat sa isi lase in urma amintirile dureroase....e dreptul lui...
Imi pare rau de el....dar sunt sigura ca in sfarsit si-a gasit linistea ,acolo unde e....
liza24_84
Postat pe 5 Iulie 2009 15:20
adevarul despre michael jackson : este regele muzicii pop.o voce extraordinara si un dansator de exceptie.asta e adevarul care trebuie spus lumii intregi.toate aceste barfe despre culoarea pielii si despre acuzatiile de pedofilie l au omorat usor usor.lumea nu a stiut sa i aprecieze valoarea.a murit la 50 de ani.45 de ani a incantat intreaga omenire cu vocea, muzica si miscarile lui care in opinia mea erau geniale.

p.s.:daca lumea ar fi 1%100 cum era michael va zic eu ca nu ar mai fi fost razboaie.
mucu
Postat pe 5 Iulie 2009 15:34
earth song....
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 15:35
De la: Kathara, la data 2009-06-29 19:30:55
De la: lil_devil, la data 2009-06-29 19:26:55
De la: Kathara, la data 2009-06-29 19:02:34Despre operatiile estetice se poate spune clar ca au fost mult prea exagerata, cred ca esti de acord.

Nu stiu daca are vitiligo sau nu. Eu tind sa cred ca nu, pentru ca se coreleaza cu celelalte interventii asupra corpului sau. El suferea de o boala psihica din cauza careia nu era niciodata multumit de modul in care arata. Foarte trist, dar asta nu inseamna ca trebuie sa negam efectele pe care boala le-a avut asupra corpului sau.

Kathara, si Janet Jackson are operatie la nas. Iar faza ca tatal lui il tot molesta verbal pe Michael cand era mic, spunandu-i ca-i un negru cu are nasul mare...chiar o crezi? Dar ceilalti frati ai lui are nasul mai mic si sunt mai albi?...si de ce numai lui Michael i-ar fi spus asta?De ce ceilalti fratii lui nu s-au simtit complexati. Mare jignire ar fi fost fata de fratii lui daca Michael s-ar fi transformat in alb, doar pt ca ii era rusine ca este negru...Lucrurile aste a nu au logica!!!!

Nu au logica pentru ca tu judeci ca un om normal. Tocmai, si Janet are operatii la nas, si Latoya. Dupa cum vezi obsesia nasului de negru e intalnita des printre frati. Cat despre abuzurile tatalui sau, astea sunt bine stiute. In functie de psihicul, varsta si evolutia ulterioara a fiecaruia, problemele astea au lasat niste urmari, mai mult sau mai putin vizibile.

Imi pare rau sa vad atatea pareri, contradictorii, despre Michael.

Moartea lui m-a facut sa ii ascult muzica din nou si sa caut sa flu mai multe despre el. In legatura cu subiectul discutiei de aici, va recomand 2 documentare, in care Michael afirma clar ca boala este ereditara, din partea tatalui sau si totodata, isi exprima mandria de a fi afro-american.

1. Interviul din 1998 al lui Oprah - http://vodpod.com/watch/1850882-michael-jacksons-oprah-winfrey-interview

2. "Living with Michael Jackson" - al lui Martin Bashir, realizat pe durata a 8 luni petrecute alaturi de MJ.

Daca aveti rabdare sa-l "cunoasteti" mai bine, gasiti pe You Tube numeroase interviuri cu oameni care l-au intalnit, i-au fost prieteni, make-up artisti (s-a mai scris de spre ei) care il apara si explica motivele diferentelor de culoare ale pielii lui.

Regret nespus ca a plecat prea devreme dintre noi, dar macar am constiinta impacata ca atunci cand traia nu l-am acuzat nici macar o data de rautatile ce i-au fost puse in spate.

Pana la urma, aici sta toata esenta: suntem incapabili sa vedem bunatatea din oameni, fiindu-ne mult prea usor sa imbratisam raul si sa scultam barfele.

Pacat, am pierdut un OM si un mare ARTIST!

R.I.P., dear Michael!
Rhunezmay
Postat pe 5 Iulie 2009 15:35
Martin Bashir si-a batut joc de incredera lui Michael!!!
Nu a facut public documentarul integral ca sa-l denigreze pe Michael...
Aici puteti vedea adevarata fata a lui Michael,asa cum era el,filmat de propria camera video in paralel cu cea a lui Bashir.
http://www.tare.ro/chadical/46001-living-with-michael-jackson-8-partea-ascunsa-a-filmarilor

Mami_Di_Dlf
Postat pe 5 Iulie 2009 15:49
Am uitat sa mentionez ca filmuletele sunt numerotate,eu am ajuns la filmarea cu nr 8 pe care e si link-ul,dar in dreapta o sa le gasiti pe toate.
Credeti-ma, merita vazute,dupa ce le veti urmari cu atentie pe toate va veti schimba total parerea despre viata lui Michael,despre boala lui de piele sau eu stiu ce operatii se mai vehiculeaza ca si-a facut,despre fosta lui sotie si cei doi copii facuti cadou de ea pt Michael,etc.
Mami_Di_Dlf
Postat pe 5 Iulie 2009 15:58
Filmuletele sunt in engleza,nu sunt subtitrate.
Mami_Di_Dlf
Postat pe 5 Iulie 2009 15:58
De la: Mami_Di_Dlf, la data 2009-07-05 15:58:34Filmuletele sunt in engleza,nu sunt subtitrate.

Nu stiam ca sufera de vitiligo si ca aceasta boala decoloreaza pigmentul pielii....
liza24_84
Postat pe 5 Iulie 2009 16:01
Tocmai m-am uitat pe topicul asta,si am ramas placut surprinsa sa vad ca si alte persoane sunt de aceeasi parere ca si mine.M-am bucurat sa citesc mesajele de apreciere pentru Michael Jackson.Insa mai sunt si cateva comment-uri ne la locul lor.
1.Cineva spunea ca-i "suna a sinucidere" moartea lui Mike. Uite asa se nasc zvonurile rele...dupa cum ii suna fiecare in urechi...Michael era un iubitor de viata si cu frica de moarte. Il citez pe el: "Mi-as dori sa traiesc pentru totdeauna!".-Living with Michael Jackson
2.Alte persoane au atins partea sexuala.Au spus bazaconii cum ca nu a atins o femeie in viata lui sau ca era gay.Sa fim seriosi,n-o fi avand Michael copii biologici,dar asta nu inseamna ca nu s-a bucurat de placerile carnale cu o femeie.Cat despre cealalta varianta nici nu o iau in calcul. Muzica lui vorbeste despre el...
3. Din cate stiu eu,azi este inmormantarea lui. Poate devin patetica,dar pur si simplu simt un gol in stomac.Am vazut "Making of Thriller" si era un pustan in floarea varstei care isi dadea tot interesul sa faca treaba buna.Il lua regizorul pe sus ca pe un copil de 10 ani. Mi-e greu sa accept ca acest om care ne transmitea o asa mare energie pozitiva si ne punea in miscare, nu mai exista,ca s-a sfarsit viata lui,ca nu va mai canta si dansa niciodata pt noi si ca il vor baga in groapa aceea pt totdeauna.Cateodata gandesc atat de sumbru.offf...

Pt cei care sunt anti Michael Jackson le dedic "Ghosts"-una din melodiile mele preferate.

lil_devil
Postat pe 5 Iulie 2009 16:30
Nu era gay dar nici nu s-a casatorit indragostit, nici Debbie nici Lisa nu erau "the one". In general nu-i trebuia genul ala de "iubire".

Nu e azi inmormantarea.

NU S-A SINUCIS!!!!! Nimeni nu-si dorea sa traisca mai mult decat el!!! A FOST O GRESEALA CE S-A INTAMPLAT DAR NU STIU DACA A FACUT-O EL SAU ALTCINEVA. Incetati va rog cu presupunerile!!!

Ascultati "Heaven can wait".
liliana2005
Postat pe 5 Iulie 2009 16:46
Pentru Kathara: Am o veste care o sa te dezamageasca.
Eu am vitiligo de 13 ani si te anunt ca peste 95% din corpul meu este acoperit de aceste pete albe. Adica nici nu se mai vede pielea mea cum era. Inainte de a-mi aparea aveam pielea inchisa la cluoare. Asta inseamna ca am vrut sa ma fac alba....esti absurda fetito.
Si in plus ce te intereseaza pe tine daca are 13 operatii sau nu, sau daca si-a schimbat infatisarea sau nu. Era un artist, un geniu as putea spune....si oamenii ca tine l-au omorat.
Dumnezeu sa Il odihneasca in pace!
Michael te-am iubit si te voi iubi mereu!
Roberta18
Postat pe 5 Iulie 2009 16:54

Adevarul despre Michael Jackson, dragele si dragii mei, il stie el si numai el. Tot ceea ce s-a scris si se va scrie nu trebuie sa luam de bun, sunt atatia care s-au imbogatit de pe urma lui in multe feluri, dar vreau sa cred ca au fost si oameni care i-au purtat de grija si le-a pasat de el.
Apoi fanii lui care i-au ramas credinciosi si care l-au iubit indiferent de zvonuri, si care se pregateau cu mult drag pentru ultimului turneu.
In legatura cu operatiile estetice pe care si le-a facut, care e problema, ce e iesit din comun, multi recurg la astfel de operatii si multi ar recurge daca ar avea posibilitatea, asa e omul, nemultumit si tot timpul vrea mai mult, sa nu uitam ca el era altfel, era un geniu, neinteles de multi. Iar in legatura cu schimbarea culorii pielii, e clar ca a existat o boala care l-a macinat si ca orice boala aduce dupa ea suferinta si tratamente si slabirirea rezistentei organismului. Apoi acuzatiile de pedofilie,o sa fiu subiectiva, asta e parerea mea,impuscati-ma daca vreti,eu cred ca nu era capabil sa faca rau unui copil, iubea copiii, insa vanitatea si rautatea unora,''insetati'' de bani l-au plimbat prin procese si i-au provocat multa suferinta. Unii sunt in stare de orice pentru bani,asta e adevarul, lumea in care traim. Insa Dumnezeu va judeca pe fiecare dupa faptele lui in lumea asta sau dupa ce plecam din ea, indiferent daca a fost print sau cersetor.
Cert este ca a fost un geniu, un artist complet, iubit de o lume intreaga, ne-a daruit opera lui, extrem de valoroasa care va dainui in timp. Spunea cineva ca a auzit persoane care ii asculta muzica abea acum,ca pana acum nu i-a interesat, foarte bine, e bine ca oamenii se indreapta spre o muzica buna. Asa ca, in incheiere, am scris cam mult , sper sa nu va plictisesc, asa, cum incepusem sa spun............eu zic sa ascultam muzica lui,fara sa-l judecam,conteaza mesajul pe care ni-l transmite, pentru ca ne indeamna la pace si iubire, intelegere, indiferent de rasa, stare materiala si multe alte deosebiri. Deci sa incepem cu noi, cu ''men in the mirror''.......cum bine spunea........ sa fim mai buni, fiindca se vede clar ca lumea se duce tot mai in jos. Numai bine.........va pup pe toti!!!!!!!
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!
stonny
Postat pe 5 Iulie 2009 16:54
De la: liza24_84, la data 2009-07-05 15:20:32Lumea il judeca,AlexandraV ,din cauza ca s-a facut alb,a vrut sa-si schimbe originile,sa le uite...de fapt vroia sa-si uite copilaria dureroasa si tot ceea ce a patimit....Am vazut un interviu cu el despre copilaria lui ..reportera il intreba cum se purta tatal lui cu el...el spunea ca il batea din orice si cu orice ii cadea in mana...il trantea de pereti si il lovea cu pumnii si picioarele....e clar ca a ramas marcat pt totdeauna...oricine ar ramane....
In curtea vilei sale Neverland isi construise casute in copaci,personaje din povesti...exact asa cum ar fi vrut el sa fie atunci cand era mic....Nu trebuie judecat un om care nu a vrut decat sa isi lase in urma amintirile dureroase....e dreptul lui...
Imi pare rau de el....dar sunt sigura ca in sfarsit si-a gasit linistea ,acolo unde e....

Ai dreptate, dar cine suntem noi sa judecam... Pana la urma nu a vrut decat un singur lucru, sa ne faca fericiti prin muzica lui. Si din pct meu de vedere a reusit. Am ras ascultand muzica lui, am plans, si de ce nu am simtit ca sunt altcineva.
Eu zic sa incetam sa-l criticam si sa-l lasam sa-si gasesca linistea.
Am vazut si eu reportajele, si ce m-a mirat este bunatate, candoare din privirea lui cand vb de tatal sau, a facut un lucru pe care nu multi l-ar putea face- A IERTAT!
AlexandraV
Postat pe 5 Iulie 2009 17:00
Buna , am scris si eu pe blog despre acest subiect , puteti intra si commenta . Kudikonista Sorina va ateapta

http://www.trupasenzual.ro/blog-senzual-alexa-sorina/159-decesul-lui-michael-jackson-thriller-history-sau-cea-mai-dureroasa-drama.html

Kisses :*
Printzessyta_so
Postat pe 5 Iulie 2009 17:01
http://www.trupasenzual.ro/blog-senzual-alexa-sorina/159-decesul-lui-michael-jackson-thriller-history-sau-cea-mai-dureroasa-drama.html

Te astept pe link-ul de mai jos sa impartasim commentari despre acest subiect :*
Printzessyta_so
Postat pe 5 Iulie 2009 17:02

Te astept pe link-ul de mai jos sa impartasim commentari despre acest subiect :*
Printzessyta_so
Postat pe 5 Iulie 2009 17:02
stop nu mai posta atata
yumy
Postat pe 5 Iulie 2009 17:17
Hai,ca am intristat spiretele pe aici. Am gasit cateva fimulte cu momente funny cu Michael Jackson . Enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=f3BZqRCvviA
lil_devil
Postat pe 5 Iulie 2009 17:22
numa din cauza ca faci parte din trupa aia nu intru pe blog. sac! nu-ti cresti tu traficu pe spatele nostru.
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 17:27
De la: yumalai, la data 2009-07-05 17:17:19stop nu mai posta atata

gata, gata
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 17:27
De la: lil_devil, la data 2009-07-05 17:22:24Hai,ca am intristat spiretele pe aici. Am gasit cateva fimulte cu momente funny cu Michael Jackson . Enjoy:

a doua parte e mai amuzanta ca prima...hihi
lil_devil
Postat pe 5 Iulie 2009 17:30
s-a blocat youtube-ul!!!
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 17:34
O prezentare general� a sistemului Marketing �n re�ea, MLM, Multi-Level Marketing sau Network Marketing, este o afacere �n care companiile pl�tesc pentru reclam� numai dup� ce produsele lor sunt v�ndute. Prin aceast� strategie original�, extraordinara putere a reclamei prin viu grai este pus� la lucru �n mod sistematic �i profitabil pentru to�i participan�ii la afacere.
Deoarece nu se cheltuie milioane de dolari pe reclame riscante �n pres�, radio, televiziune, companiile �i folosesc bugetul de publicitate pe retribuirea unei re�ele de distribuitori independen�i. Ace�ti distribuitori provin din toate mediile de via��: profesori, ingineri, muncitori, avoca�i, mecanici, doctori, casnice, �omeri, etc. Ei �i �ntregesc veniturile printr-o afacere de marketing �n re�ea.
MLM sau Network Marketing �nseamn� construirea unei re�ele personale de parteneri, care consum� produsele firmei la care colaboreaz� �i care recomand� aceste produse altor oameni prin viu grai. Ace�ti parteneri se numesc distribuitori MLM.
Comisioanele, bonusurile, �n general c�tigurile, provin din recompensarea distribuitorilor MLM, de c�tre firm�, pe baza volumului v�nz�rilor. Dac� produsele nu se mi�c� de la furnizor la consumatori, nimeni nu c�tig�!
Aten�ie! �n MLM, Nu se atribuie niciun comision pentru recrutarea oamenilor!
Dar, se c�tig� foarte mult, dac� se construie�te o re�ea personal� de parteneri de afaceri.

Cum se face acest lucru?

continuarea pe :
http://4life-romania.blogspot.com
silviu_m74
Postat pe 5 Iulie 2009 17:42
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-05 17:43:23
De la: Roberta18, la data 2009-07-05 16:54:00 Pentru Kathara: Am o veste care o sa te dezamageasca.
Eu am vitiligo de 13 ani si te anunt ca peste 95% din corpul meu este acoperit de aceste pete albe. Adica nici nu se mai vede pielea mea cum era. Inainte de a-mi aparea aveam pielea inchisa la cluoare. Asta inseamna ca am vrut sa ma fac alba....esti absurda fetito.
Si in plus ce te intereseaza pe tine daca are 13 operatii sau nu, sau daca si-a schimbat infatisarea sau nu. Era un artist, un geniu as putea spune....si oamenii ca tine l-au omorat.
Dumnezeu sa Il odihneasca in pace!
Michael te-am iubit si te voi iubi mereu!

Bravo roberta...
pentru vitiligo se poatre folosi TRANSFER FACTOR de la 4 Life research
http://4life-romania.blogspot.com
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=transfer+factor+4+life+vitiligo&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
silviu_m74
Postat pe 5 Iulie 2009 17:52
De la: lil_devil, la data 2009-07-05 17:30:14
De la: lil_devil, la data 2009-07-05 17:22:24Hai,ca am intristat spiretele pe aici. Am gasit cateva fimulte cu momente funny cu Michael Jackson . Enjoy:

Multumesc din suflet pt link. Am vazut toate partile.
Te pup

:*
AlexandraV
Postat pe 5 Iulie 2009 17:57
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-05 17:40:30
De la: Rhunezmay, la data 2009-07-05 15:35:14
De la: Kathara, la data 2009-06-29 19:30:55
De la: lil_devil, la data 2009-06-29 19:26:55
De la: Kathara, la data 2009-06-29 19:02:34Despre operatiile estetice se poate spune clar ca au fost mult prea exagerata, cred ca esti de acord.

Nu stiu daca are vitiligo sau nu. Eu tind sa cred ca nu, pentru ca se coreleaza cu celelalte interventii asupra corpului sau. El suferea de o boala psihica din cauza careia nu era niciodata multumit de modul in care arata. Foarte trist, dar asta nu inseamna ca trebuie sa negam efectele pe care boala le-a avut asupra corpului sau.

Kathara, si Janet Jackson are operatie la nas. Iar faza ca tatal lui il tot molesta verbal pe Michael cand era mic, spunandu-i ca-i un negru cu are nasul mare...chiar o crezi? Dar ceilalti frati ai lui are nasul mai mic si sunt mai albi?...si de ce numai lui Michael i-ar fi spus asta?De ce ceilalti fratii lui nu s-au simtit complexati. Mare jignire ar fi fost fata de fratii lui daca Michael s-ar fi transformat in alb, doar pt ca ii era rusine ca este negru...Lucrurile aste a nu au logica!!!!

Nu au logica pentru ca tu judeci ca un om normal. Tocmai, si Janet are operatii la nas, si Latoya. Dupa cum vezi obsesia nasului de negru e intalnita des printre frati. Cat despre abuzurile tatalui sau, astea sunt bine stiute. In functie de psihicul, varsta si evolutia ulterioara a fiecaruia, problemele astea au lasat niste urmari, mai mult sau mai putin vizibile.

Imi pare rau sa vad atatea pareri, contradictorii, despre Michael.

Moartea lui m-a facut sa ii ascult muzica din nou si sa caut sa flu mai multe despre el. In legatura cu subiectul discutiei de aici, va recomand 2 documentare, in care Michael afirma clar ca boala este ereditara, din partea tatalui sau si totodata, isi exprima mandria de a fi afro-american.

1. Interviul din 1998 al lui Oprah - http://vodpod.com/watch/1850882-michael-jacksons-oprah-winfrey-interview

2. "Living with Michael Jackson" - al lui Martin Bashir, realizat pe durata a 8 luni petrecute alaturi de MJ.

Daca aveti rabdare sa-l "cunoasteti" mai bine, gasiti pe You Tube numeroase interviuri cu oameni care l-au intalnit, i-au fost prieteni, make-up artisti (s-a mai scris de spre ei) care il apara si explica motivele diferentelor de culoare ale pielii lui.

Regret nespus ca a plecat prea devreme dintre noi, dar macar am constiinta impacata ca atunci cand traia nu l-am acuzat nici macar o data de rautatile ce i-au fost puse in spate.

Pana la urma, aici sta toata esenta: suntem incapabili sa vedem bunatatea din oameni, fiindu-ne mult prea usor sa imbratisam raul si sa scultam barfele.

Pacat, am pierdut un OM si un mare ARTIST!

R.I.P., dear Michael!

Martin Bashir este un escroc...este cel care i-a distrus lui Michael ultimii 6 ani din viata...din cauza nenorocitului lui de "documentar" si a minciunilor acestui "pseudoreporter" procesul cu acuzatia de "pedofilie" a fost deschis".
Daca vreti sa aflati cu adevarat ceva despre Michael si cate minciuni s-au zis despre el urmariti in paralel "documentarul" "pseudojurnalistului si nemernicului si prefacutului si lingaului" de Martin Bashir si "The footage you were never meant to see" (in 9 parti a cate 10 min fiecare) pe youtube...va veti terifia cand veti vedea cata ipocrizie exista pe lume...si veti vedea ce zice acest pakistanez oribil (martin bashir) despre moartea celui pe care l-a pupat in fund in fata si apoi l-a injunghiat pe la spate...veti vedea de ce MJ nu avea incredere in adulti si se inconjura de copii...pentru ca adultii sunt majoritatea niste scursuri...(sunt cateva chestii pe care le repugn si din "the footage..."precum interviul lui debbie si al tatalui lui...restul...sunt purur adevar)

Incep sa-l urasc pe Martin Bashir asta.
lil_devil
in loc sa-i criticati viata mai bine l-ati aprecia ca si artist!!!nu sunteti voi in masura sa-l judecati...daca ati fi fost voi in locul lui si sa se speculeze tot felul de chestii despre voi,cum v-ati fi simtit?ce ati fi facut?
eu sincer nu am dat prea multa importanta zvonurilor,nu stiam exact ce sa cred pt k presa este foarta dura cu marile staruri si nu numai...mi se pare groaznic sa-ti castigi existenta urmarind pe altii si sa scrii lucruri urate si neadevaruri despre ei care au succes!recunosc ca nu am fost fan michael jackson dar trebuie sa-i recunoastem meritele!sa fim sinceri...cati artisti au compus piese care aratau cruda realitate:saracia,suferinta si alte probleme cu care se confrunta unii?eu nu ma simt in masura sa-l judec!de asta are grija Dumezeu nu voi!ii admir munca si imi pare rau k nu l-am apreciat mai mult kt timp era in viata(oricum el era famos dinainte de a ma naste eu)!A fost o legenda vie si va fii pt totdeauna!
R.I.P. Michael Jackson
dydush
De la: lil_devil, la data 2009-06-29 16:35:47M-am decis sa deschid un acest topic despre Michael Jackson. Am intalnit persoane care spun in felul urmator: " Si ce daca a murit? mie imi pare bine ca a murit pt ca era un nimic obsedat pt rasa alba si pedofil." Cum se poate ca cineva se afirme astfel de lucruri fara sa aiba o baza pt ceea ce spune,fare sa se informeze ci doar sa dea crezare unor povesti rautacioase.

Michael nu era obsedat de rasa alba, era mandru sa fie negru. El suferea de VITILIGO, o boala care depigmenteaza pielea,care evolueaza in timp,formand tot mai multe pete albe pe suprafata corpului.Michael niciodata nu a fost complet alb,ci isi acoprea partile negre ale pieli ramase in minoritate in comparatie cu cele albe,cu machiaj de culoarea pielii alba. Urmariti va rog aceste filmulete despre Michael Jackson si boala care suferea:

http://www.youtube.com/watch?v=X7F3calBvRY

http://www.youtube.com/watch?v=lQ6b7kHGsSg
Dupa cum am mai spus in alt topic, Michael era o persoana puternica pe micile ecrane, pt ca asa si-a dorit sa transmita lumii,si-a dorit sa ramana in memoria noastra ca fiind puternic si optimist Insa in realitate era f fragil si bolnavicios,dependent de pastile pt ameliorerea durerilor. Drept dovada este insusi cauza mortii lui foarte asemanatoare cu cea a lui Heath Ledger.Michael a facut un stop cardiac datorita unei supradoze de pastile pt ameliorarea durerii de spate.Efectul acestor pastile au intrat in conflict cu alte pastile pe care Michael le lua zilnic,cauzand moartea lui.

Iar legat de acuzatiile de pedofilie.Multi oameni sunt atat de avari si nenorociti ca sunt in stare sa se foloseasca de propii copii ca sa castige bani de pe urma lui Michael, acuzandu-l de lucruri rusinoase. Unul dintre prietenii buni ai lui Michael Jackson este chiar Macaulay Culkin (baiatul din Home Alone) acum in varsta de 29 de ani. De cand era mic, cei doi erau prieteni, Michael lasand-ul sa se joace in Neverland, parcul pt copii contruit de M Jackson.Se spune ca au si dormit impreuna,dar Macaulay( foarte mic de varsta in perioada aceea) niciodata nu l-a acuzat de pedofilie,si i-a ramas prieten devotat marturisind la proces in aparearea lui Michael.
Iata ce scrie Wikipedia despre baiatul care l-a acuzat de pedofillie(pt cei care nu stiu bine engeza sa foloseasca Google translate:

"Jackson was accused of child sexual abuse by a 13-year-old child named Jordan Chandler and his father Evan Chandler.[83] The friendship between Jackson and Evan Chandler broke down. Sometime afterwards, Evan Chandler was tape-recorded saying amongst other things, "If I go through with this, I win big-time. There's no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever...Michael's career will be over"

Deci,cautati informatii,inainte sa credeti povestile altora.
Aveti respect macar acum dupa ce a murit pentru Michael Jackson un geniu care va ramane in istoria muzicii!!!

costelino1967
Postat pe 5 Iulie 2009 17:58
De la: AlexandraV, la data 2009-07-05 17:57:07
De la: lil_devil, la data 2009-07-05 17:30:14

Multumesc din suflet pt link. Am vazut toate partile.
Te pup

:*

Haha, cu placere! Tare faza cu spartul oului in capul lui Mike,sau cu impinsul lui in apa,de catre Macauley Culkin. In video.urile ale se vede ce suflet frumos avea,si ca-i placea sa se joace ca un copil. Hai ca am mai gasit ceva frumos,de data asta cu fanele lui. Se lasa pupat de ele...vai da ce-i mai placea...

http://www.youtube.com/watch?v=pe7TmKOd8XQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=F--aaVtme7c&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=TOUGpKjEcgo&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=h0RU4U_8PPU&feature=related aici nu se pupa, dar imi place comportamentul fata de fanul acela.
lil_devil
Postat pe 5 Iulie 2009 18:03
pacat ca il vor ingropa fara creier
yumy
Postat pe 5 Iulie 2009 18:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ascultati hip-hop sau rap?Merita sa ascultati! 1 De la: Bila_de_la_romanesti 8 Februarie 2012 15:03
Bilete Aerosmith,Ac/Dc,Elton John,Eric Clapton,Eros Ramazzotti,Directia 5, 2 De la: teo_lina69 13 Aprilie 2010 13:03
RimeZic - Timpu' 3 De la: Voica_Laurentiu_1 25 Martie 2016 19:07
Adina Chis 1 De la: kudika069208 17 Septembrie 2009 13:46
despre imaginea rockerilor 32 De la: rockk 29 Ianuarie 2011 14:11