Mai multe
| Nu iteleg de ce rascoliti mortii? Ce importanta are cate operatii are si cate nu?! Cati nu au?! Fiecare face ce vrea cu viata lui si da socoteala, acolo, undeva si Celui ce este in masura sa o faca. Va considerati asa de curati si fara nici un secret, incat sa-i judecati pe altii!? Dumnezeu stie cat a suferit si prin cate a trecut, pentru ca nu e usor sa ajungi sus si sa te mentii la acel nivel. Nu e usor sa muncesti din greu, sa-ti mentii o forma fizica si psihica in asa fel incat sa poti merge mai departe si drept multumire sa fii doar judecat, aratat cu degetul si improscat cu noroi. Pana la urma a fost un Om, nu un robot ca sa poate satisface doleantele tututror si sa traiasca asa cum ar fi vrut fiecare din noi. Cred ca nici unuia dintre voi nu i-ar conveni sa iisi bage altul nasul in viata voastra 24 din 24 de ore! Nu?! Sau poate ma insel? Dumnezeu sa-l ierte, iar eu personal nu am decat sa-i multumesc pentru multe cantece frumoase care le-a lasat si care au mesaje puternice. Pacat ca nu sunt luate in seama! | ||
|
onu Postat pe 5 Iulie 2009 13:36 |
||
|---|---|---|
De la: diana43, la data 2009-07-05 13:09:51Hey tuturor! Mi se pare foarte fain ca ai deskis aceasta discutie ... Chiar mi-as dori ca toti fanii sau cei ce ii iubesc muzica sau cei care il admira pentru simplul si marele fapt ca a fost el insusi, sa se uneasca intr-un glas impotriva tuturor minciunilor si rautatilor care se spun si s-au spus despre el...M-am luat la cearta pe "n" topicuri pana acum...pentru ca m-am saturat sa vad acuzatii...sa vad lucruri urate spuse despre cel care poate a fost prea bun pentru noi toti, pentru aceasta lume...mizerabila, plina de conceptii de rahat si prejudecati la fel de naspa...Pur si simplu nu puteau sa ii vada genialitatea si sufletul sau bun? Mureau de gelozie pentru cate a realizat...cati bani a adunat prin eforturile sale propriii...pentru ca si=a facut Neverland...a indraznit el sa viseze ca un copil la varsta asta...cine era el sa aiba toate acestea? Dintotdeauna a fost lumea asa...nu am evoluat deloc...pur si simplu daca cineva e mai grozav decat restu...trebuie sa plateasca pentru asta...cuiva i se pune pata pe el si pac...moare intr-un accident...moade de infarct...sau cine stie de ce altceva...Cine stie de cine era inconjurat Michael, ce consilieri si sfatuitori ...cine stie daca nu l-au doborat chiar ei lent? Tocmai pentru ca era atat de grozav...tocmai pentru ca ajunsese undeva unde nimeni nu mai ajunsese inainte...tocmai pentru ca era prea influent pentru "turma"...Cine stie ce sfaturi mai putin bune a primit...in legatura chiar cu schimbarea culorii pielii...cine stie cum i-au vorbit si i-au bagat in cap ca poate sa faca treaba asta...pana s-a convins chiar si el...poate s-au folosit de el...nu stiu ce sa cred...insa orice cred se indreapta spre ceilalti!!!!Spre acei din culise...spre presa...spre oamenii care au ajuns sa determine presa....Toate au un miez...de cele mai multe ori putred...Toate minunile dureaza un timp...si oamenii au zis...ca se mai si sting...nu dureaza pentru totdeauna...insa...oamenii au zis asta...la fel cum au zis multe lucruri...tot oamenii...concluzia...oamenii fac totul...oamenii determina totul...ei se minuneaza...apoi ei condamna...fara sa se gandeasca...Imi pare rau ca traim intr-o lume ca asta...Am fost furioasa pe ea, pe partea ei neagra...cand am aflat de moartea lui Michael...tocmai pentru ce v-am spus... De unde stii tu ce suflet avea? Va conversati? ps daca pe cerul tau el e cea mai stalucitoare stea,ai probleme grave. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Iulie 2009 13:36 |
||
De la: onu, la data 2009-07-05 13:36:13Nu iteleg de ce rascoliti mortii? Ce importanta are cate operatii are si cate nu?! Cati nu au?! Fiecare face ce vrea cu viata lui si da socoteala, acolo, undeva si Celui ce este in masura sa o faca. Va considerati asa de curati si fara nici un secret, incat sa-i judecati pe altii!? Dumnezeu stie cat a suferit si prin cate a trecut, pentru ca nu e usor sa ajungi sus si sa te mentii la acel nivel. Nu e usor sa muncesti din greu, sa-ti mentii o forma fizica si psihica in asa fel incat sa poti merge mai departe si drept multumire sa fii doar judecat, aratat cu degetul si improscat cu noroi. Pana la urma a fost un Om, nu un robot ca sa poate satisface doleantele tututror si sa traiasca asa cum ar fi vrut fiecare din noi. Cred ca nici unuia dintre voi nu i-ar conveni sa iisi bage altul nasul in viata voastra 24 din 24 de ore! Nu?! Sau poate ma insel? Dumnezeu sa-l ierte, iar eu personal nu am decat sa-i multumesc pentru multe cantece frumoase care le-a lasat si care au mesaje puternice. Pacat ca nu sunt luate in seama! Lasa draga, ca omul avea nu stiu cate sute de milioane de dolari, nu muncea nici de drag, nici pe gratis. |
||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 5 Iulie 2009 13:37 |
||
De la: diana43, la data 2009-07-05 13:09:51Hey tuturor! Mi se pare foarte fain ca ai deskis aceasta discutie ... Chiar mi-as dori ca toti fanii sau cei ce ii iubesc muzica sau cei care il admira pentru simplul si marele fapt ca a fost el insusi, sa se uneasca intr-un glas impotriva tuturor minciunilor si rautatilor care se spun si s-au spus despre el...M-am luat la cearta pe "n" topicuri pana acum...pentru ca m-am saturat sa vad acuzatii...sa vad lucruri urate spuse despre cel care poate a fost prea bun pentru noi toti, pentru aceasta lume...mizerabila, plina de conceptii de rahat si prejudecati la fel de naspa...Pur si simplu nu puteau sa ii vada genialitatea si sufletul sau bun? Mureau de gelozie pentru cate a realizat...cati bani a adunat prin eforturile sale propriii...pentru ca si=a facut Neverland...a indraznit el sa viseze ca un copil la varsta asta...cine era el sa aiba toate acestea? Dintotdeauna a fost lumea asa...nu am evoluat deloc...pur si simplu daca cineva e mai grozav decat restu...trebuie sa plateasca pentru asta...cuiva i se pune pata pe el si pac...moare intr-un accident...moade de infarct...sau cine stie de ce altceva...Cine stie de cine era inconjurat Michael, ce consilieri si sfatuitori ...cine stie daca nu l-au doborat chiar ei lent? Tocmai pentru ca era atat de grozav...tocmai pentru ca ajunsese undeva unde nimeni nu mai ajunsese inainte...tocmai pentru ca era prea influent pentru "turma"...Cine stie ce sfaturi mai putin bune a primit...in legatura chiar cu schimbarea culorii pielii...cine stie cum i-au vorbit si i-au bagat in cap ca poate sa faca treaba asta...pana s-a convins chiar si el...poate s-au folosit de el...nu stiu ce sa cred...insa orice cred se indreapta spre ceilalti!!!!Spre acei din culise...spre presa...spre oamenii care au ajuns sa determine presa....Toate au un miez...de cele mai multe ori putred...Toate minunile dureaza un timp...si oamenii au zis...ca se mai si sting...nu dureaza pentru totdeauna...insa...oamenii au zis asta...la fel cum au zis multe lucruri...tot oamenii...concluzia...oamenii fac totul...oamenii determina totul...ei se minuneaza...apoi ei condamna...fara sa se gandeasca...Imi pare rau ca traim intr-o lume ca asta...Am fost furioasa pe ea, pe partea ei neagra...cand am aflat de moartea lui Michael...tocmai pentru ce v-am spus... multumesc foarte mult pt cuvintele frumoase.
|
||
|
pussycat1925 Postat pe 5 Iulie 2009 13:38 |
||
De la: Kathara, la data 2009-06-30 22:58:10Ca de obicei, cand nu exista argumentele, apar insultele. Destul de multa slabiciune din partea voastra. Ce ar fi sa ne mai scutesti tu putin ''doamna'' Khatara cu obsesia ta de a argumenta la aberatiile tale existente cam la toate topicurile de pe kudika. Tu esti prima care insulta pe toata lumea si ai tot timpul ceva de comentat impotriva. Am inteles esti atee, spaga ta nu e de mirare la cata otrava ai in ''suflet '' si cata rautate precum printul intunericului, poate isi cauta printesa ,tu esti cea mai potrivita. Daca tu nu ai respect pentru absolut nimeni si nimic cum te astepti ca ceilalti sa te respecte si sa nu ezite sa te jigneasca, poate nu ai observat sau nu vrei sa intelegi ca in afara de cateva persoane care sunt asemeni tie, deranjezi pe toata lumea cu infatuarea pe care o ai si cu aerele tale de geniu suprem, fa ceva util societatii prin care sa te remarce lumea in viata reala nu pe un topic sau altul in care arati cat de desteapta esti tu si dai replici tuturor,( cu argumente de pe wikipedia sau alte site-uri ) . Cea mai mare slabiciune o ai tu cu toate ca in argumentele tale se vad replici dure, dar asa stii tu mai bine sa iti ascunzi frustrarile pe care le-ai acumulat in timpul vietii. Jignirile tale impotriva lui Michael Jackson (jacko wacko) sunt un nimic. Michael Jackson a fost iubit de milioane de oameni si va fi iubit in continuare chiar daca a murit, a realizat ceva in viata a fost unic, Michael Jackson o sa valoreze foarte mult in continuare chiar daca a murit, pe cand tu si ceilalti ca tine nu lasati nimic in urma voastra nici macar un regret ca ati disparut de pe fata pamantului.R.I.P Michael Jackson. |
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 5 Iulie 2009 13:41 |
||
|
Si ai fi vrut sa munceasca gratis ca fie unii multumiti!? Nici macar popii nu te ingroapa gratis desi pe unii saraci cu duhul, ar trebui. |
||
|
onu Postat pe 5 Iulie 2009 13:43 |
||
| SUBSCRIU SI EU | ||
|
147258369 Postat pe 5 Iulie 2009 13:43 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:37:41De la: onu, la data 2009-07-05 13:36:13Nu iteleg de ce rascoliti mortii? Ce importanta are cate operatii are si cate nu?! Cati nu au?! Fiecare face ce vrea cu viata lui si da socoteala, acolo, undeva si Celui ce este in masura sa o faca. Va considerati asa de curati si fara nici un secret, incat sa-i judecati pe altii!? Dumnezeu stie cat a suferit si prin cate a trecut, pentru ca nu e usor sa ajungi sus si sa te mentii la acel nivel. Nu e usor sa muncesti din greu, sa-ti mentii o forma fizica si psihica in asa fel incat sa poti merge mai departe si drept multumire sa fii doar judecat, aratat cu degetul si improscat cu noroi. Pana la urma a fost un Om, nu un robot ca sa poate satisface doleantele tututror si sa traiasca asa cum ar fi vrut fiecare din noi. Cred ca nici unuia dintre voi nu i-ar conveni sa iisi bage altul nasul in viata voastra 24 din 24 de ore! Nu?! Sau poate ma insel? Dumnezeu sa-l ierte, iar eu personal nu am decat sa-i multumesc pentru multe cantece frumoase care le-a lasat si care au mesaje puternice. Pacat ca nu sunt luate in seama! Kathara, tu esti cu capu' rau de tot. du-te la control ca e grav, pe bune. te oftici ca avea bani multi? pai avea ca a muncit, nu a furat, nu a dat in cap, nu a omorat.
|
||
|
pussycat1925 Postat pe 5 Iulie 2009 13:45 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-07-05 13:41:25De la: Kathara, la data 2009-06-30 22:58:10Ca de obicei, cand nu exista argumentele, apar insultele. Destul de multa slabiciune din partea voastra. bravo
|
||
|
drax_me Postat pe 5 Iulie 2009 13:47 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:34:12fii mai explicita ca nu inteleg nimic.De la: pussycat1925, la data 2009-07-05 13:29:39De la: Kathara, la data 2009-06-29 23:04:06helloooooooooooooooooo, a doua sotie poate vrei sa spui. du-te la culcare mai fataDe la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 23:00:26Si asta am scris si eu pe alt topic.nu suport jignirea nefondata.pt ca primul lucru spus de ea,in legatura cu michael a fost." acuma,copii pot rasufla usurati". |
||
|
pussycat1925 Postat pe 5 Iulie 2009 13:48 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 23:07:16 |
||
|
147258369 Postat pe 5 Iulie 2009 13:48 |
||
|
ce sa mai in sus si in jos michael s-a operat de 13 ori din ce cauze nu stiu sigur clar este ca s-a distrus singur si ce rost mai are sa-l plangem atata oricume dus de mai bine de o saptamana sa lasam mortii sa se odihneasca in pace despre el o sa aibe cine sa mai vorbeasca inca multi anii de acum inainte |
||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 13:50 |
||
De la: drax_me, la data 2009-07-05 13:47:04De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-07-05 13:41:25De la: Kathara, la data 2009-06-30 22:58:10Ca de obicei, cand nu exista argumentele, apar insultele. Destul de multa slabiciune din partea voastra. bravo
|
||
|
pussycat1925 Postat pe 5 Iulie 2009 13:51 |
||
| Felicitari pentru replica, unii se cred asa de destepti si mai presus de orice, dar uita anumite lucruri esentiele in viata, uita sa fie intelegatori, sa aprecieze valorile si sa iubeasca cat mai curat posibil, pentru ca nu sunte vesnici si nu luam cu noi decat partea spirituala . | ||
|
onu Postat pe 5 Iulie 2009 13:52 |
||
| Eu nu cred ca era pedofil,bineinteles ca a avut dusmani multi si ca nu era mare lukru sa puna 2 sau 3copii sa minta.ori au vrut sa i faca rau ,ori sa castige bani...sa-l santajeze...Dar cu depigmentarea...hm...eu cred ca el a fc asta.mai ales ca niciodata nu a afirmat ca sufera de vreo boala.la banii lui...a vrut sa se faca alb si gata!dar nu ca ar fii urat rasa neagra.Imi pare rau pt el ca s-a ratat si s-a imbolnavit singur...cu atatea chimicale si cu viata pe care o ducea.nu mai stia ce sa fac cu banii si s-a diostrus singura,s-a lasat si de cariera...cu toate ca avea toate sansele sa fie in topuri toata viata lui.chiar imi pare ft ft rau pt el.dumnezeu sa-l odihneascca in pace.a fost un amre star!:( | ||
|
ema21 Postat pe 5 Iulie 2009 13:55 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-07-05 13:41:25De la: Kathara, la data 2009-06-30 22:58:10Ca de obicei, cand nu exista argumentele, apar insultele. Destul de multa slabiciune din partea voastra. what are u crazy?cum adica daca sunt de acord cu ceea ce spune kathy sunt ca ea asta e cea mai mare aberatie care am auzit-o clar este ca michael jacson a adus multi oamenii la disperare(unii s-au omorat), iar pe voi nu va face decat sa aruncati aiurea cu niste cuvinte... ce sa zic vorbiti de el dar cred daca ar vedea discutile de aici ar fugi din nou la casa alba si s-ar inchide in toaleta..... |
||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 13:56 |
||
|
MICHAEL JACKSON PEDOFIL??? CE GLUMA BUNA! DIN CATE IMI ADUC EU AMINTE NU AU EXISTAT PROBE CARE SA-L INCRIMINEZE PE MICHAEL J. LA AMERICANI DAREA IN JUDECATA ESTE SPORT NATIONAL SETEA DE PUBLICITATE ESTE IMENSA, IAR DORINTA DE A FI VEDETA, CHIAR SI PENTRU 5 MINUTE, ESTNEMARGINITA. PENTRU O SCURTA APARITIE IN MASSMEDIA AMERICANUL "NEICA NIMENI" DEBITEAZA INEPTII PE BANDA RULANTA. ATATA TIMP CAT NUMELE ESTE SCRIS CORECT, POTI ADUCE ACUZE CUI VREI SI CUI NU VREI. "TO BE A STAR". DACA MICHAEL J. AR FI FOST UN OM OBISNUIT, ACUZATIA DE PEDOFILIE (NEFONDATA!!!) NU AR FI INTERESAT PE NIMENI. IA GANDITI-VA VOI FETELOR CINE A AVUT DE PROFITAT DE PE URMA ACESTUI SCANDAL? MINORUL CARE A DEPUS PLANGEREA (NU MAI STIU CUM IL CHEAMA, ESTE LIPSIT DE IMPORTANTA), FAMILIA - SI AU AVUT DE CASTIGAT SI LA CAPITOLUL IMAGINE SI LA CEL DE "JECMANEALA".PENTRU A RENUNTA LA ACUATII, AU INCASAT O SUMA FRUMUSICA DE BANI,ACESTA FIIND SI SCOPUL URMARIT. MI SE PARE O ABERATIE SA AFIRMI DESPRE CINEVA (MICHAEL J. SAU ALTA PERSOANA) CA ESTE PEDOFIL,FARA SA FI FOST GASIT VINOVAT SI CONDAMNAT PENTRU INFRACTIUNEA RESPECTIVA. HAVE A NICE DAY! |
||
|
kudika044313 Postat pe 5 Iulie 2009 13:56 |
||
De la: kudika019861, la data 2009-07-05 12:58:06Kathara,tu ai ceva la bibilica,fetito!Chiar ai stat tu la fundul lui Michael de sustii cu atata tarie ca era pedofil si toate porcariile pe care le sustii?Cred ca ai avut o copilarie traumatizanta si probabil ai fost abuzata sexual de scoti atata venin pe gura aia despre un om care nu ti-a facut nici un rau.Esti tare nefericita,se simte din rautatea comenturilor tale.Cat despre vitiligo si operatiile estetice pe care le-a facut care-i problema ta?Ce te intereseaza pe tine cate operatii are?Ia uita-te in jurul tau si vezi cati oameni au operatii estetice la sani,la nas,la pometi,la barbie,la fund..peste tot.E o problema pt tine ca si-a facut Michael 2 sau 5 sau 10 operatii?Mai taci!Numai o persoana f nefericita poate fi atat de rea ca tine.Michael a fost cineva,tu esti un nimeni...
|
||
|
pussycat1925 Postat pe 5 Iulie 2009 14:00 |
||
| ce mai conteaza daca michael a fost pedofil sau homosexual oricum s-a dus | ||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 14:01 |
||
Aaaa ... printesa intunericului, multam fain, m-ai binedispus.
|
||
|
Kathara Postat pe 5 Iulie 2009 14:10 |
||
De la: pussycat1925, la data 2009-07-05 13:45:54De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:37:41De la: onu, la data 2009-07-05 13:36:13Nu iteleg de ce rascoliti mortii? Ce importanta are cate operatii are si cate nu?! Cati nu au?! Fiecare face ce vrea cu viata lui si da socoteala, acolo, undeva si Celui ce este in masura sa o faca. Va considerati asa de curati si fara nici un secret, incat sa-i judecati pe altii!? Dumnezeu stie cat a suferit si prin cate a trecut, pentru ca nu e usor sa ajungi sus si sa te mentii la acel nivel. Nu e usor sa muncesti din greu, sa-ti mentii o forma fizica si psihica in asa fel incat sa poti merge mai departe si drept multumire sa fii doar judecat, aratat cu degetul si improscat cu noroi. Pana la urma a fost un Om, nu un robot ca sa poate satisface doleantele tututror si sa traiasca asa cum ar fi vrut fiecare din noi. Cred ca nici unuia dintre voi nu i-ar conveni sa iisi bage altul nasul in viata voastra 24 din 24 de ore! Nu?! Sau poate ma insel? Dumnezeu sa-l ierte, iar eu personal nu am decat sa-i multumesc pentru multe cantece frumoase care le-a lasat si care au mesaje puternice. Pacat ca nu sunt luate in seama! Lol, ma oftic ca avea bani multi, asta-i buna. Daca era asa, ma ofticam pe alde Bill Gates. A propos, de ce n-am auzit niciun scandal legat de numele lui, te-ai intrebat vreodata? |
||
|
Kathara Postat pe 5 Iulie 2009 14:12 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-05 14:10:48Aaaa ... printesa intunericului, multam fain, m-ai binedispus. kathy sa imi acuti si mie un print prin regatul tau :D
|
||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 14:13 |
||
De la: pussycat1925, la data 2009-07-05 14:00:30De la: kudika019861, la data 2009-07-05 12:58:06Kathara,tu ai ceva la bibilica,fetito!Chiar ai stat tu la fundul lui Michael de sustii cu atata tarie ca era pedofil si toate porcariile pe care le sustii?Cred ca ai avut o copilarie traumatizanta si probabil ai fost abuzata sexual de scoti atata venin pe gura aia despre un om care nu ti-a facut nici un rau.Esti tare nefericita,se simte din rautatea comenturilor tale.Cat despre vitiligo si operatiile estetice pe care le-a facut care-i problema ta?Ce te intereseaza pe tine cate operatii are?Ia uita-te in jurul tau si vezi cati oameni au operatii estetice la sani,la nas,la pometi,la barbie,la fund..peste tot.E o problema pt tine ca si-a facut Michael 2 sau 5 sau 10 operatii?Mai taci!Numai o persoana f nefericita poate fi atat de rea ca tine.Michael a fost cineva,tu esti un nimeni... Nefe si-a mai facut un cont .. bravos, natiune, din pacate pentru tine nu poti sa iti schimbi si limbajul. Ce faci, spirit de fronda in turma? Nu prea merge. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Iulie 2009 14:13 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-05 14:12:13De la: pussycat1925, la data 2009-07-05 13:45:54De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:37:41De la: onu, la data 2009-07-05 13:36:13Nu iteleg de ce rascoliti mortii? Ce importanta are cate operatii are si cate nu?! Cati nu au?! Fiecare face ce vrea cu viata lui si da socoteala, acolo, undeva si Celui ce este in masura sa o faca. Va considerati asa de curati si fara nici un secret, incat sa-i judecati pe altii!? Dumnezeu stie cat a suferit si prin cate a trecut, pentru ca nu e usor sa ajungi sus si sa te mentii la acel nivel. Nu e usor sa muncesti din greu, sa-ti mentii o forma fizica si psihica in asa fel incat sa poti merge mai departe si drept multumire sa fii doar judecat, aratat cu degetul si improscat cu noroi. Pana la urma a fost un Om, nu un robot ca sa poate satisface doleantele tututror si sa traiasca asa cum ar fi vrut fiecare din noi. Cred ca nici unuia dintre voi nu i-ar conveni sa iisi bage altul nasul in viata voastra 24 din 24 de ore! Nu?! Sau poate ma insel? Dumnezeu sa-l ierte, iar eu personal nu am decat sa-i multumesc pentru multe cantece frumoase care le-a lasat si care au mesaje puternice. Pacat ca nu sunt luate in seama! pentru ca bill gates nu canta
|
||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 14:14 |
||
De la: yumalai, la data 2009-07-05 14:13:00De la: Kathara, la data 2009-07-05 14:10:48Aaaa ... printesa intunericului, multam fain, m-ai binedispus. De-abia astept sa ii spun prietenului meu ca e Satana! Saracul, traia in nestiinta de cauza. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Iulie 2009 14:14 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-05 14:14:56De la: yumalai, la data 2009-07-05 14:13:00De la: Kathara, la data 2009-07-05 14:10:48Aaaa ... printesa intunericului, multam fain, m-ai binedispus.
|
||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 14:17 |
||
|
ma bucur ca din ce in ce mai multi utilizatori ai acestui forum si-au dat seama,ce fel de persoana este khatara,si cata rautate zace in ea. eu la inceputului subiectului ,aim incercat sa ii explic,in mai multe feluri,dar nu ai cu cine i-am spus ca se vede foarte clar,in postarile ei,cata rautate,invidie,ura zace in ea,si da,am afirmat,ca aceste calitati ale ei se vad sigur si fe fata ei,si datorita acestui fapt,nu are nici o poza la profil... in fine,ceea ce conteaza este MICHAEL KING OF POP WE WILL NEVER FORGET YOU RIP.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 5 Iulie 2009 14:17 |
||
|
Descoperirea unui puternic anestezic in casa lui Michael Jackson a lansat, sambata, noi speculatii cu privire la cauza decesului sau, in timp ce fanii au inceput sa se stranga in Los Angeles pentru ceremonia de omagiere care va avea loc marti Propofol, medicament descoperit in casa lui Michael din Holmby Hills, aproape de Bevery Hills, este un medicament cu actiune rapida, utilizat pentru a lansa si a mentine o anestezie generala, care nu are ce cauta la domiciliul unui pacient, informeaza AFP. "Acest medicament este prescris in doza slaba ca sedativ, dar nu este un medicament care poate fi utilizat la domiciliu", a subliniat anestezistul David Kloth, intr-o declaratie pentru MSNBC. Potrivit medicului, in cazul unei faze terminale de cancer, medicamentul poate fi indicat. "Dar nu pentru o astfel de situatie. Nu este un medicament folosit pentru a adormi", a subliniat medicul. Anchetatorii se concentreaza pe cel putin cinci medici care au prescris medicamente lui Michael Jackson, scria sambata Los Angeles Times. O sursa neidentificata a declarat cotidianului ca mai multe sticlute de Diprivan, nume comercial al propofol-ului, au fost gasite la domiciliul cantaretului, alaturi de numeroase alte medicamente. Vedeta muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit pe 25 iunie, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac. Cauzele acestuia nu au fost inca stabilite, dar presa a scris ca este posibil sa fi fost vorba despre un exces de medicamente. Decesul a fost constatat intr-un spital din Los Angeles unde fusese transportat de urgenta, vestea provocand o unda de soc pe masura celebritatii planetare a celui supranumit "regele popului", care a concertat inclusiv in Romania, in 1992 si 1996. parca mie imi suna a sinucidere
|
||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 14:18 |
||
^ Gata, intrasi pe contul asta? Mda, m-ai prins, sunt geloasa pe un cadavru de 50 de ani. Il astept jos, sa-i transmit ceva?
|
||
|
Kathara Postat pe 5 Iulie 2009 14:19 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-05 14:17:18ma bucur ca din ce in ce mai multi utilizatori ai acestui forum si-au dat seama,ce fel de persoana este khatara,si cata rautate zace in ea. doar king of pop si atat
|
||
|
yumy Postat pe 5 Iulie 2009 14:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| :sml-jumping0044: | 5 | De la: yumalai 14 Februarie 2010 11:32 |
| majorat si peri albi | 11 | De la: kudika312040 6 August 2010 13:01 |
| Ajutati'ma va rog | 1 | De la: kudika512351 15 Mai 2012 01:23 |
|
|
||
| Pentru iubitorii de folk:) | 10 | De la: bemilia 21 Iulie 2009 20:07 |
| 1950+ | 6 | De la: Marco__ 7 Martie 2012 00:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.