Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

nu mi-am verificat inca celalalt mail, dar pun pariu ca topicul asta a fost cap de newsletter

sa moara toate lilianele de ciuda
kitty_krieger
Postat pe 5 Iulie 2009 12:17
Ada666
Postat pe 5 Iulie 2009 12:18
parerea mea este ca MJ (Rest in peace) era f mandru de culoarea sa ... nu de alta in majoritatea videoclipurilor lui personajele principale sunt negri ...chiar daca el era alb deja ;)
ioanaroxxy
Postat pe 5 Iulie 2009 12:28
De la: tmcriss, la data 2009-07-05 11:17:53Copiii lui pot fi albi deoarece mama este alba. Ai atatea exemple in tara.
Oricum nu asta conteaza si n-ar trebuie sa f..a grija pe nimeni.Idee e ca a fost si este inegalabil iar unii acum il apreciaza.Cat a fost in viata a fost acuzat de toate aberatiile.Si app nu era homosexual! A avut atatea povesti de dragoste cu femei celebre iar daca un handicapat spune ca a vazut barbati intrand la el in casa nu insemana ca se culca cu ei.Eu daca ma intalnes cu femei cu lucram noaptea ca treb sa terminam urgent un proiect nu inseamna altceva.America aluat-o razna se scot povesti uimitoare dupa moartea lui.O femeie afiorma ca e sotia lui Michael si binaintea concertelor.S-a aineintele are pretentii la copii si avere.Altii au scris ca a facut operatie la nas cu doua zile inainte de moarte-PRAF SUNT se vede clar ca nu are niciun bandaj si nu putea face asta S-a scris si ca la autopsie s-a constata ca u avea urechi-iar s-a vazzut in filmulet ca avea si urechi.Si chiar cemai conteaza ce avea si ce nu ? A avut o copilarie nefericita si-a cantat-o "Where is my chilhoord?", a incercat sa faca ceva si sa schimbe ce se putea.Nu a fost acuzat , a fost achitat si daca se analizeaza bine se poate observa ca acuzatiile au venit in anumite momente, dupa mult timp si au avut un scop material. Greseala lui a fost ca s-a izolat de lume, nu ai cum sa faci asta cand traiesti in ea.Ramane cel mai mare cantaret, dansator, show-man.
A fost un mare talent muzical, un mare show-man, inegalabil, cu videoclipuri unice, cu coregrafii unice, pasi de dans inovatori si VERSURI care sunt si vor fi actuale .

Copii lui sunt albi ca nu sunt ai lui.

Mi se rupe-n cinspe de ce copilarie a avut, majoritatea criminalilor in serie au fost traumatizati in copilarie, trebuie sa nu-i judecam, oare?
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 12:39
Din pacate Michael a platit un tribut prea mare statutului de vedeta. A fost, este si va ramane pt totdeauna in istoria muzicii ca cel mai mare cantaret, compozitor, scenarist s.a.m.d.
CameliaBujor
Postat pe 5 Iulie 2009 12:41
De la: mela_simo, la data 2009-07-05 12:04:34"În 1979, Michael ºi-a fracturat nasul în timp ce repeta o coregrafie complexã. Operaþia de rinoplastie ulterioarã nu a fost o reuºitã, Michael având dificultãþi respiratorii, fapt care i-a afectat cariera. Interpretul a fost îndrumat la Dr. Steven Hoefflin, care i-a fãcut cea de-a doua rinoplastie.
Deºi a fost acuzat de pedofilie în 1993, ancheta penalã a fost închisã din cauza lipsei de dovezi, Michael Jackson nefiind pus sub urmãrire penalã.
În 2005, Michael Jackson a fost judecat ºi gãsit nevinovat de încã o acuzaþie de abuz sexual."

Cei care l acuza o fac din rautate, din invidie. Nu vad de ce se leaga lumea de viata lui personala?!El a fost un geniu al muzicii si a cantat pentru fanii lui. Geniile nu sunt intelese niciodata pentru ca nu e capabila mintea comuna unama sa inteleaga!!!
Cat despre viata lui personala il priveste direct. Ce ar fi sa se lege lumea de noi, de fiecare n parte, de felul cum ne imbracam, de felul cum vbim etc ?!
Fiecare e unic si are dreptul sa fie cum vrea!
Ne legam de operatiile lui?! Cu ce ne au afectat pe noi ? de ce nu vbim de cele care si pun silicoane n sani sau buze sau cei care si fac operatii de schimbare de sex? Ne deranjeaza cu ceva?
Traim intr o era in care sunt posibile operatiile estetice. Cine ii incrimineaza pe cei care apeleaza la asa ceva inseamna ca au mintea obosita si inadaptabila.

RIP Michael! Esti un geniu care va dainui cu muzica lui!
Drept dovada adunarile fanilor in memoria lui !!!

NImeni nu incrimineaza operatiile, ci minciuna si tupeul extraordinar de a spune ca si-a facut numai doua operatii, ca toti copii sunt ai lui (niciunul nu e). Cat de prost trebuie sa fii sa il crezi?
Kathara
legatura cu Constanta...
greierash_is_back
miercuri seara a fost un reportaj la tv live
cu MJ si chiar el a zis ca tatal sau il chinuia si de aia si-a facut operatie la nas, dar nega ca ar fi mai mult de o interventie...
iar Wikipedia nu este o sursa serioasa!!!!
cautati si voi studii de specialitate daca tot vreti sa aflati.
frs
Postat pe 5 Iulie 2009 12:42
Niciodata nu o sa se stie sigur daca avea sau nu o obsesie pentru culoarea pielii.. Dar un argument pro pentru chestia asta ar putea fi considerati copiii "sai". Chiar daca mama lor este blonda, cu ochi albastri, copiii aceia nu prezinta nimic care sa ateste faptul ca au un tata afro american. Mai degraba ai putea spune despre ei , daca ii vezi, ca sunt suedezi.. Eu nu cred ca poate exista vreo dovada mai clara pentru faptul ca Michael era adeptul rasei albe. In rest, am tot respectul pentru muzica lui, care este absolut fenomenala!
love4me
Postat pe 5 Iulie 2009 12:43
De la: greierash, la data 2009-07-05 12:41:34legatura cu Constanta...

cu planeta Pamant, mai exact
kitty_krieger
Postat pe 5 Iulie 2009 12:43
De la: frs, la data 2009-07-05 12:42:59miercuri seara a fost un reportaj la tv live
cu MJ si chiar el a zis ca tatal sau il chinuia si de aia si-a facut operatie la nas, dar nega ca ar fi mai mult de o interventie...
iar Wikipedia nu este o sursa serioasa!!!!
cautati si voi studii de specialitate daca tot vreti sa aflati.

nu vrea nimeni sa se documenteze. doar sa se certe!
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 12:44
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-05 12:43:44
De la: greierash, la data 2009-07-05 12:41:34legatura cu Constanta...

cu planeta Pamant, mai exact

eu ma refeream la altceva. pedofilii cu MJ.
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 12:44
Mah, eu sunt de acord cu lil`devil. Exista un interviu impresionant...daca e sa il vizualizatzi, va putetzi face o idee despre adevaratul Michael Jackson..TAKE TWO ii zice interviului. S-o mai zis asta, si o repet si eu A FOST UN COPIL PANA IN ULTIMU` MOMENT DIN VIATZA LUI. In fine...sa se odihneacsa in pace bietu`..k multe lucruri bune o facut pe lumea asta de c...t
crinutza02
Postat pe 5 Iulie 2009 12:54
Kathara,tu ai ceva la bibilica,fetito!Chiar ai stat tu la fundul lui Michael de sustii cu atata tarie ca era pedofil si toate porcariile pe care le sustii?Cred ca ai avut o copilarie traumatizanta si probabil ai fost abuzata sexual de scoti atata venin pe gura aia despre un om care nu ti-a facut nici un rau.Esti tare nefericita,se simte din rautatea comenturilor tale.Cat despre vitiligo si operatiile estetice pe care le-a facut care-i problema ta?Ce te intereseaza pe tine cate operatii are?Ia uita-te in jurul tau si vezi cati oameni au operatii estetice la sani,la nas,la pometi,la barbie,la fund..peste tot.E o problema pt tine ca si-a facut Michael 2 sau 5 sau 10 operatii?Mai taci!Numai o persoana f nefericita poate fi atat de rea ca tine.Michael a fost cineva,tu esti un nimeni...
kudika019861
Postat pe 5 Iulie 2009 12:58
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:35:30Vitiligo este si o boala ereditara. De ce nu o mai are nimeni altcineva din familia lui? Si de ce sunt copii lui albi?

Pentru ca tatal lui are ochi albastri si pentru ca genetic vorbind, acum cateva generatii, in familia Jackson, au existat albi...blonzi si cu ochi deschisi. E un nene doctor, Mendel il cheama, care s-a ocupat exact de chestia asta:cum sar genele peste generatii( un exemplu simplu: eu neagra cu mama alba, tu negru, copilul nostru negru, care la randul lui va face un copil cu un alt negru si surpriza: iese alb ca mama mea si nu are nimic din parinti! Daca gena este puternica si recurenta, nici macar trasaturile genei dominante nu se mostenesc, adica par, ochi, sistem muscular). Este foarte foarte posibil ca acei copii sa fie ai lui, mai ales ca daca ii studiati un pic seamana la ochi si la gura cu el. Cu toate astea, eu sunt sigura ca a fost fertilizare in vitro si mai banuiesc ca a fost virgin pana la moarte. in orice caz, sleep tight, baby!

vioruta
Postat pe 5 Iulie 2009 12:58
Cat de rai sunteti cu totii !!! Din cauza asta a murit Michael - De gura lumi. MJ este un timp foarte sensibil si timid, si a suferit mult. Chiar fiind un star, Mj este un om ca noi toti. Lasati-l sa se odihneasca in pace. Chiar asa? Nici dupa moarte nu are pace?? Mj a fost un om extraordinar, care a muncit toata viata lui, neavand copilarie, Mj era un copil si spera ca in Neverland isi v-a regasi copilaria pierduta - din cauza asta isi petrecea atat de mult timp cu copii. Si in plus, MJ vorbea asa de mult de iubire iar copii reprezenta pentru el viitorul unei noi generatii. Mj a vrut sa dea copiilor ceea ce el nu a avut- fantazia si magia copilariei.

Ascultati "Childhood" si uitati-va singuri la videoclipurile pe Utube "Michael Jackson Private Home Videos" Asa il vedeti pe adevarul Michael.

Iarta-ne Michael, rest in peace. Ur in my heart.
Elissa131
Postat pe 5 Iulie 2009 13:02
De la: kudika019861, la data 2009-07-05 12:58:06Kathara,tu ai ceva la bibilica,fetito!Chiar ai stat tu la fundul lui Michael de sustii cu atata tarie ca era pedofil si toate porcariile pe care le sustii?Cred ca ai avut o copilarie traumatizanta si probabil ai fost abuzata sexual de scoti atata venin pe gura aia despre un om care nu ti-a facut nici un rau.Esti tare nefericita,se simte din rautatea comenturilor tale.Cat despre vitiligo si operatiile estetice pe care le-a facut care-i problema ta?Ce te intereseaza pe tine cate operatii are?Ia uita-te in jurul tau si vezi cati oameni au operatii estetice la sani,la nas,la pometi,la barbie,la fund..peste tot.E o problema pt tine ca si-a facut Michael 2 sau 5 sau 10 operatii?Mai taci!Numai o persoana f nefericita poate fi atat de rea ca tine.Michael a fost cineva,tu esti un nimeni...

Ma deranjeaza minciuna. E atat de greu de inteles? Ma deranjeaza cand sunt luata de proasta.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:04
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:03:39Dar era obsedat. Se stie ca tatal lui il chunuia, ii zicea ca-i un negru urat cu nasul mare. De unde si obsesia pentru a fi alb, de unde si obsesia pentru operatii estetice.

Uite aici o poza cu cineva care sufera de vitiligo universal

http://www.antivitiligo.com/vitiligo/universal-vitiligo.html
cum le stii tu pe toate. explica-ne de unde stii tu ca era obsedat? erati prieteni cumva si noi nu stim? mai fata, lasa-ne.
pussycat1925
Postat pe 5 Iulie 2009 13:04
De la: vioruta, la data 2009-07-05 12:58:06
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:35:30Vitiligo este si o boala ereditara. De ce nu o mai are nimeni altcineva din familia lui? Si de ce sunt copii lui albi?

Pentru ca tatal lui are ochi albastri si pentru ca genetic vorbind, acum cateva generatii, in familia Jackson, au existat albi...blonzi si cu ochi deschisi. E un nene doctor, Mendel il cheama, care s-a ocupat exact de chestia asta:cum sar genele peste generatii( un exemplu simplu: eu neagra cu mama alba, tu negru, copilul nostru negru, care la randul lui va face un copil cu un alt negru si surpriza: iese alb ca mama mea si nu are nimic din parinti! Daca gena este puternica si recurenta, nici macar trasaturile genei dominante nu se mostenesc, adica par, ochi, sistem muscular). Este foarte foarte posibil ca acei copii sa fie ai lui, mai ales ca daca ii studiati un pic seamana la ochi si la gura cu el. Cu toate astea, eu sunt sigura ca a fost fertilizare in vitro si mai banuiesc ca a fost virgin pana la moarte. in orice caz, sleep tight, baby!

Discutie inutila, din moment ce mama copiilor a recunoscut recent ca donatorul a fost un barbat ALB, in niciun caz maical.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:05
De la: pussycat1925, la data 2009-07-05 13:04:39
De la: Kathara, la data 2009-06-29 18:03:39Dar era obsedat. Se stie ca tatal lui il chunuia, ii zicea ca-i un negru urat cu nasul mare. De unde si obsesia pentru a fi alb, de unde si obsesia pentru operatii estetice.

Uite aici o poza cu cineva care sufera de vitiligo universal

http://www.antivitiligo.com/vitiligo/universal-vitiligo.html
cum le stii tu pe toate. explica-ne de unde stii tu ca era obsedat? erati prieteni cumva si noi nu stim? mai fata, lasa-ne.

Pleci de la efecte si deduci cauzele. Ce-i asa de greu?
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:05
De la: Elissa131, la data 2009-07-05 13:02:56Cat de rai sunteti cu totii !!! Din cauza asta a murit Michael - De gura lumi. MJ este un timp foarte sensibil si timid, si a suferit mult. Chiar fiind un star, Mj este un om ca noi toti. Lasati-l sa se odihneasca in pace. Chiar asa? Nici dupa moarte nu are pace?? Mj a fost un om extraordinar, care a muncit toata viata lui, neavand copilarie, Mj era un copil si spera ca in Neverland isi v-a regasi copilaria pierduta - din cauza asta isi petrecea atat de mult timp cu copii. Si in plus, MJ vorbea asa de mult de iubire iar copii reprezenta pentru el viitorul unei noi generatii. Mj a vrut sa dea copiilor ceea ce el nu a avut- fantazia si magia copilariei.

Ascultati "Childhood" si uitati-va singuri la videoclipurile pe Utube "Michael Jackson Private Home Videos" Asa il vedeti pe adevarul Michael.

Iarta-ne Michael, rest in peace. Ur in my heart.

Daca nu exista gura lumii, ramanea un negru anonim, asa ca sush!
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:06
Hey tuturor! Mi se pare foarte fain ca ai deskis aceasta discutie ... Chiar mi-as dori ca toti fanii sau cei ce ii iubesc muzica sau cei care il admira pentru simplul si marele fapt ca a fost el insusi, sa se uneasca intr-un glas impotriva tuturor minciunilor si rautatilor care se spun si s-au spus despre el...M-am luat la cearta pe "n" topicuri pana acum...pentru ca m-am saturat sa vad acuzatii...sa vad lucruri urate spuse despre cel care poate a fost prea bun pentru noi toti, pentru aceasta lume...mizerabila, plina de conceptii de rahat si prejudecati la fel de naspa...Pur si simplu nu puteau sa ii vada genialitatea si sufletul sau bun? Mureau de gelozie pentru cate a realizat...cati bani a adunat prin eforturile sale propriii...pentru ca si=a facut Neverland...a indraznit el sa viseze ca un copil la varsta asta...cine era el sa aiba toate acestea? Dintotdeauna a fost lumea asa...nu am evoluat deloc...pur si simplu daca cineva e mai grozav decat restu...trebuie sa plateasca pentru asta...cuiva i se pune pata pe el si pac...moare intr-un accident...moade de infarct...sau cine stie de ce altceva...Cine stie de cine era inconjurat Michael, ce consilieri si sfatuitori ...cine stie daca nu l-au doborat chiar ei lent? Tocmai pentru ca era atat de grozav...tocmai pentru ca ajunsese undeva unde nimeni nu mai ajunsese inainte...tocmai pentru ca era prea influent pentru "turma"...Cine stie ce sfaturi mai putin bune a primit...in legatura chiar cu schimbarea culorii pielii...cine stie cum i-au vorbit si i-au bagat in cap ca poate sa faca treaba asta...pana s-a convins chiar si el...poate s-au folosit de el...nu stiu ce sa cred...insa orice cred se indreapta spre ceilalti!!!!Spre acei din culise...spre presa...spre oamenii care au ajuns sa determine presa....Toate au un miez...de cele mai multe ori putred...Toate minunile dureaza un timp...si oamenii au zis...ca se mai si sting...nu dureaza pentru totdeauna...insa...oamenii au zis asta...la fel cum au zis multe lucruri...tot oamenii...concluzia...oamenii fac totul...oamenii determina totul...ei se minuneaza...apoi ei condamna...fara sa se gandeasca...Imi pare rau ca traim intr-o lume ca asta...Am fost furioasa pe ea, pe partea ei neagra...cand am aflat de moartea lui Michael...tocmai pentru ce v-am spus...
Da...sa il lase toata lumea in pace...Macar acum ca e mort...ca viu l-au mancat...toti au tras de el...
Oare de ce nu au putut sa il lase sa traiasca linistit? De ce oare l-au judecat atat...? Niciodata nu am crezut acuzatiile de pedofilie...pentru ca poate m-am gandit...ca a suferit prea mult ca sa poata sa faca asa ceva...insa uite...e imposibil pe lume sa iubesti copiii atat de mult...pentru ca o minte "stralucita" vine cu acuzatia...si "turma" pune botul...parca am fi in antichitate...cand toti se luau dupa gura mare...si poate omorau cu pietre oameni nevinovati....
Ma scuzati ca ma indepartez de la subiect...ca poate merg prea departe...insa e nedrept...e nedrept ca a murit...atat de tanar...si e nedrept ca nu l-au inteles unii oameni...si e nedrept ...ca s-a stins steaua cea mai stralucitoare de pe cerul nostru...E nedrept ca nu l-au lasat sa fie el insusi, asa cum e el...si s-au holbat si l-au considerat excentric...cand...in lumea asta se intampla alte lucruri si mai grave...si...e mult de zis si e degeaba...pentru ca suntem prea mici...
In fine...sa respectam memoria sa il iubim in continuare! El va ramane mereu viu prin magicul a tot ceea ce a facut! Sunt fericita ca nu l-am acuzat niciodata, nu am crezut niciodata nimic din ce s-a auzit...si sunt fericita ca l-am sustinut mereu in sufletul meu pe el, Michael, THE KING ! Adevarul despre Michael este acesta : a fost un inger printre oameni...ce nu au stiut sa perceapa asemenea minune
Aplauze eterne.... R.I.P!
diana43
Postat pe 5 Iulie 2009 13:09
Chiar ati luat-o pe aratura ..toate ...chiar va intereseaza de ce s-a facut alb sau ca a fost sau nu a fost pedofil?Voi nu mai discutati despre artistul Michel ci,despre viata personala a acestuia..nu cred ca este tocmai corect..omul acesta a facut toate cele pe care voi le considerati incorecte pentru a se prezenta cat mai bine in fata fanilor si pentru a se simti cat mai bine in pielea lui..Cat despre pedofilie cine suntem noi sa-l judecam?Poate a fost sau nu a fost adevarat ..dar nu va da de gandit faptul ca dupa ce victimele au castigat o suma de bani s-au oprit din acuzatii?
MayaLvNk
Postat pe 5 Iulie 2009 13:12
Chiar conteaza daca copiii aceia erau biologic ai lui? Pana la urma i-a iubit si i-a crescut ca si cum ar fi fost sange din sangele lui. Parinti sunt aceia care te cresc nu cei care te vand pentru cateva milioane de lire.
Noi putem cel mult sa discutam despre el ca artist nu ca om. Nici unul din noi nu l-a cunoscut si nu are dreptul sa isi dea cu parerea despre caracterul lui.
rosebud
Postat pe 5 Iulie 2009 13:14
Dooohhh!! Normal ca s-au oprit din acuzatzii, pt ca asta au urmarit: BANI. Shi nush daca atzi auzit shtirea, dar coconu` ala care in `93 sustzinea k o fost molestat, o recunoscut acum cateva zile k nu era adevarat, ca imputzitu` de tat`su l-o obligat sa afirme asta,...pt ce oare?! money...ehhh
crinutza02
Postat pe 5 Iulie 2009 13:16
De la: Kathara, la data 2009-06-29 23:04:06
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 23:00:26Si asta am scris si eu pe alt topic.nu suport jignirea nefondata.pt ca primul lucru spus de ea,in legatura cu michael a fost." acuma,copii pot rasufla usurati".

himmm..... ma abtin,sa comentez asupra acestei fraze,ca sa nu o mai jignesc.....

Parepe pe care mi-o mentin, omul era un pedofil.

A propos de copii, prima nevasta a declarat ca nu sunt ai lui.
helloooooooooooooooooo, a doua sotie poate vrei sa spui. du-te la culcare mai fata . de unde stii tu ca era pedofil? asa cum ti-am mai spus, lasa-neeeeeeeeee.
pussycat1925
Postat pe 5 Iulie 2009 13:29
De la: rosebud, la data 2009-07-05 13:14:38Chiar conteaza daca copiii aceia erau biologic ai lui? Pana la urma i-a iubit si i-a crescut ca si cum ar fi fost sange din sangele lui. Parinti sunt aceia care te cresc nu cei care te vand pentru cateva milioane de lire.
Noi putem cel mult sa discutam despre el ca artist nu ca om. Nici unul din noi nu l-a cunoscut si nu are dreptul sa isi dea cu parerea despre caracterul lui.
multumesc foarte mult, sunt de acord cu tine.
pussycat1925
Postat pe 5 Iulie 2009 13:32
De la: rosebud, la data 2009-07-05 13:14:38Chiar conteaza daca copiii aceia erau biologic ai lui? Pana la urma i-a iubit si i-a crescut ca si cum ar fi fost sange din sangele lui. Parinti sunt aceia care te cresc nu cei care te vand pentru cateva milioane de lire.

Conteaza ca mintit atata lume atata amar de ani. Ce e greu de inteles aici? sunt o gramade de vedete care isi fac operatii estetice sau cresc copii care nu sunt ai lor si cu toate astea recunosc, nu mint cu nerusinare.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:33
De la: pussycat1925, la data 2009-07-05 13:29:39
De la: Kathara, la data 2009-06-29 23:04:06
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-06-29 23:00:26Si asta am scris si eu pe alt topic.nu suport jignirea nefondata.pt ca primul lucru spus de ea,in legatura cu michael a fost." acuma,copii pot rasufla usurati".

himmm..... ma abtin,sa comentez asupra acestei fraze,ca sa nu o mai jignesc.....

Parepe pe care mi-o mentin, omul era un pedofil.

A propos de copii, prima nevasta a declarat ca nu sunt ai lui.
helloooooooooooooooooo, a doua sotie poate vrei sa spui. du-te la culcare mai fata . de unde stii tu ca era pedofil? asa cum ti-am mai spus, lasa-neeeeeeeeee.

A doua, ma gandeam la prima mama. De unde stii tu ca nu a fost?
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:34
un geniu se naste o data in viata! in loc sa fiti mandri ca unii dintre voi ati trait in aceeasi perioada cu michael jackson si sa-i ascultati muzica,voi v-ati transformat in niste justitiari....nu e bine.....lasa-ti-l sa se odihneasca in pace si apreceatii muzica si tot ce a facut pt lume....pt k trebuie sa recunoasteti ca muzik lui a avut un impact ft mare asupra noastra...pana si cei care il urasc si il acuza de tot felul de prostii,in adancul sufletului,vreau eu sa cred k il apreciau cat de putin...e imposibil sa nu fie asa....uitati-va la interviul cu jurnalistul care a stat 8 luni la el in casa....nu am vazut ceva mai emotionant in viata mea....eu am 21 de ani...el avea 44 cand i-a luat interviul si era mult mai naiv si mai copil ca mine,la cei 21 de ani...nu-l condamnati pt lucrul asta....era un om ft normal si exagerat de sensibil....de asta si iubea copii atat de mult...vedeti ceva rau in asta? rari sunt oamenii atat de buni cum era el....eu plangeam dupa el de la 5 ani....ce stiam eu ce e aia muzica la o varsta atat de frageda???vreau sa cred ca am simitit ceva aparte pt el ink d atunci,din moment ce de la 5 ani i-am ascultat muzica....un adevarat rege....pacat ca a plecat atat de devreme....cat despre operatiile pe care le-a facut,e evident ca se exagereaza....si faza ca si-a albit pielea e o aberatie....ganditi-va la melodia Black or White...versurile va dau raspunsul....am vazut zeci de interviuri cu el si om mai sincer nu exista....chiar sinceritatea lui l-a bagat in pamant si multi ziceau ca nu trebuie sa dezvaluie chiar tot din viata lui,dar el spunea ca isi iubeste atat de mult fanii,incat datoria lui e sa zica adevarul mereu....ce vreti mai mult de atat???nu cunosc un exemplu mai bun de om sincer si bun....si ori de cate ori o sa am ocazia o sa pomenesc numele lui si o sa-i ascult muzica pana in ultima clipa...nu o sa stau sa-i judec viata si nici sa numar cate operatii a avut,cati copii a molestat,ca mi-as pierde timpul....timp pe care as putea sa-l folosesc in ai asculta muzica....sfatul meu e sa invatati sa apreciati adevaratele valori ale lumii,care pot fi numarate pe degete,nu sa va contrazice-i pe forum si sa va "bateti" in replici care si cum are dreptate....michael e fost,este si va ramane o legenda....asta-i singurul adevar...R.I.P....LOVE YOU MJ!!!!!
kudika037154
Postat pe 5 Iulie 2009 13:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stand By me & Billie Jean (BEATBOX) 1 De la: roby_the_dude 30 August 2011 01:28
muzicaa 1 De la: kudika410890 6 August 2011 20:37
gravide fara loc de munca 3 De la: joleszka 22 Februarie 2010 22:04
MUZICA ORIENTALA 69 De la: simonik520 17 Mai 2012 07:04
Verma Leptor 2 De la: DragosNL 6 Mai 2011 12:04