Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

cuvantul "patetic" o fi si el la moda,ca apare in postari foarte des...?????
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 22:07
De la: just_laura, la data 2009-07-05 22:04:27
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-05 22:01:14
De la: just_laura, la data 2009-07-05 21:57:56nu ar fi mai corect fatza de fetele de aici ca voi,care va iubitzi asa tare aici in direct sa va rezolvatzi neintzelegerile in privat???
zau asa.....

hai mah laura si sa-mi ia mie jucaria?
ma distrez grozav...
besides, nu esti pe kudika de ieri de azi, se poarta, ce naiba

eu am scris tocmai pt ca nu sunt de ieri pe forum si stiu cat de urate sunt aceste "discutzii in contradictoriu".
azi sunt patetica,nu-i asa?????

nu, nicidecum
kitty_krieger
Postat pe 5 Iulie 2009 22:08

hahaha, tu nici moarta n-o sa fi egala cu Michael!!!! Vrabia malai viseaza!!!! ehehehhe[/quote]

lil_devil ,
andk
Postat pe 5 Iulie 2009 22:09
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-05 22:08:33apropo...Inmormantarea lui MJ va fi pe 7 iulie la ora 19 a Romaniei.

am intzeles ca va fi cel mai mediatizat eveniment al tuturor timpurilor......?????ori oi fi inteles eu gresit????
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 22:09
pisi
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 22:10
De la: just_laura, la data 2009-07-05 22:10:49pisi

laura
kitty_krieger
Postat pe 5 Iulie 2009 22:13
De la: yumalai, la data 2009-07-05 14:14:07
De la: Kathara, la data 2009-07-05 14:12:13
De la: pussycat1925, la data 2009-07-05 13:45:54
De la: Kathara, la data 2009-07-05 13:37:41
De la: onu, la data 2009-07-05 13:36:13Nu iteleg de ce rascoliti mortii? Ce importanta are cate operatii are si cate nu?! Cati nu au?! Fiecare face ce vrea cu viata lui si da socoteala, acolo, undeva si Celui ce este in masura sa o faca. Va considerati asa de curati si fara nici un secret, incat sa-i judecati pe altii!? Dumnezeu stie cat a suferit si prin cate a trecut, pentru ca nu e usor sa ajungi sus si sa te mentii la acel nivel. Nu e usor sa muncesti din greu, sa-ti mentii o forma fizica si psihica in asa fel incat sa poti merge mai departe si drept multumire sa fii doar judecat, aratat cu degetul si improscat cu noroi. Pana la urma a fost un Om, nu un robot ca sa poate satisface doleantele tututror si sa traiasca asa cum ar fi vrut fiecare din noi. Cred ca nici unuia dintre voi nu i-ar conveni sa iisi bage altul nasul in viata voastra 24 din 24 de ore! Nu?! Sau poate ma insel? Dumnezeu sa-l ierte, iar eu personal nu am decat sa-i multumesc pentru multe cantece frumoase care le-a lasat si care au mesaje puternice. Pacat ca nu sunt luate in seama!

Lasa draga, ca omul avea nu stiu cate sute de milioane de dolari, nu muncea nici de drag, nici pe gratis.
Kathara, tu esti cu capu' rau de tot. du-te la control ca e grav, pe bune. te oftici ca avea bani multi? pai avea ca a muncit, nu a furat, nu a dat in cap, nu a omorat.

Lol, ma oftic ca avea bani multi, asta-i buna. Daca era asa, ma ofticam pe alde Bill Gates. A propos, de ce n-am auzit niciun scandal legat de numele lui, te-ai intrebat vreodata?

pentru ca bill gates nu canta

Nu ca esti proasta rau si mai esti si paranoica pe deasupra...Du-te fata si te culca,nu vezi ca toata lumea iti spune ca esti beata?
kudika019861
Postat pe 5 Iulie 2009 22:13
De la: lala, la data 2009-07-05 22:06:10revenint la M.J. sunt sigura ca un factor important in viata lui l-a avut"iubitul" lui tata care i-a nenorocit copilaria.Defapt nu numai copilaria ci intrega viata .

Eu stiu cum e sa ai un astfel de tata,pt ca nici tatal meu nu m.a crescut,nu m.a sprijit dar in schimb isi cerea drepturi pentru lucruri pe care nu le-a facut. A murit anul trecut in saptamana mare.Si cine crezi la ingropat? eu ,cu banii mei..si el nu m-a crescut o zi macar. Nu-i port ura deloc,din contra acum mi-e mila de felul cum a murit,doar ca ma doare ca nu am avut un tata asa cum trebuie, cum au alti copii. Dar mai bine te lipsesti de el decat sa il ai,si sa-ti distruga viata creindu-ti complexe.
lil_devil
Postat pe 5 Iulie 2009 22:14
Michael Jackson ramane o legenda, un model de referinta al acestui secol zbuciumat in tot ceea ce inseamna muzica. Iar legendele nu mor niciodata. Sunt convinsa ca speculatiile privind "orientarea " sa sexuala erau nefondate...Michael a fost traumatizat in copilarie de un tata violent, rece si distant (tot timpul ii repeta ca "esti cel mai negru si cel mai urat dintre copii mei, ai nasul mare si borcanat etc), care il batea sistematic in disperarea de a obtine bani de pe urma lui.....Asta face si acum....tatal iubitor, "trage" cat poate pe seama mortii lui Michael. Lucrurile astea i-au creat niste complexe incredibile. Michael si-a dorit sa fie oricine altcineva numai nu copilul negru, cu nasul mare abuzat de taica-sau...... Cine ignora aceste aspecte nu are nici cele mai elementare cunostiinte de viata si de psihologie...Nu trebuie sa fi psiholog sa iti dai seama ce l-a determinat pe acest om sa fie atat de "atfel," atat de controversat..... Credeti ca Freddie Mercury, Elvis Presley, Kurt Cobain, John Lenon au fost "normali"????Ca erau baietii de cartier care ieseau la o bere cu vecinii pe ritm de Guta sau Salam, iar seara se intorceau acasa si isi injurau nevestele si isi bateau copii, fiind fericiti ca erau "normali"?????.in plus, toate geniile au fost controversate:niciunul nu a avut o viata linistita si normala...sau nu oricum, nu ceea ce intelegem noi prin "normalitate". Daca ar fi normale acesti artisti nu vor mai avea fani, ptr ca noi iubim ceea ce diferit, special, unic. MICHAEL JACSKSON ESTE UN ARTIST URIAS, A SCRIS ISTORIE, A INTRAT IN ETERNITATE.
nadine20011
Postat pe 5 Iulie 2009 22:14
De la: just_laura, la data 2009-07-05 22:09:59
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-05 22:08:33apropo...Inmormantarea lui MJ va fi pe 7 iulie la ora 19 a Romaniei.

am intzeles ca va fi cel mai mediatizat eveniment al tuturor timpurilor......?????ori oi fi inteles eu gresit????

da asa am auzit si eu! oricum nici nu se putea atfel. tocmai am vazut pe mtv moonwalku din '92 e incredibil cum danseaza
kudika015373
Postat pe 5 Iulie 2009 22:15
Laura....am citit putin pe aici si vreau sa completez doar cu asta...." Mort e acela de care nimeni nu-si mai aminteste. " spunea Saadi......

Postat pe 5 Iulie 2009 22:17
De la: alinabubi, la data 2009-07-05 22:14:57Michael Jackson ramane o legenda, un model de referinta al acestui secol zbuciumat in tot ceea ce inseamna muzica. Iar legendele nu mor niciodata. Sunt convinsa ca speculatiile privind "orientarea " sa sexuala erau nefondate...Michael a fost traumatizat in copilarie de un tata violent, rece si distant (tot timpul ii repeta ca "esti cel mai negru si cel mai urat dintre copii mei, ai nasul mare si borcanat etc), care il batea sistematic in disperarea de a obtine bani de pe urma lui.....Asta face si acum....tatal iubitor, "trage" cat poate pe seama mortii lui Michael. Lucrurile astea i-au creat niste complexe incredibile. Michael si-a dorit sa fie oricine altcineva numai nu copilul negru, cu nasul mare abuzat de taica-sau...... Cine ignora aceste aspecte nu are nici cele mai elementare cunostiinte de viata si de psihologie...Nu trebuie sa fi psiholog sa iti dai seama ce l-a determinat pe acest om sa fie atat de "atfel," atat de controversat..... Credeti ca Freddie Mercury, Elvis Presley, Kurt Cobain, John Lenon au fost "normali"????Ca erau baietii de cartier care ieseau la o bere cu vecinii pe ritm de Guta sau Salam, iar seara se intorceau acasa si isi injurau nevestele si isi bateau copii, fiind fericiti ca erau "normali"?????.in plus, toate geniile au fost controversate:niciunul nu a avut o viata linistita si normala...sau nu oricum, nu ceea ce intelegem noi prin "normalitate". Daca ar fi normale acesti artisti nu vor mai avea fani, ptr ca noi iubim ceea ce diferit, special, unic. MICHAEL JACSKSON ESTE UN ARTIST URIAS, A SCRIS ISTORIE, A INTRAT IN ETERNITATE.

perfect de acord. un asemenea om nu va muri niciodata. asa cum a spus si fratele lui, michael a fost un dar de la dumnezeu care ne-a fost luat pentru ca nu l-am apreciat suficient
kudika015373
Postat pe 5 Iulie 2009 22:18
Pana si Einstein a avut ciudateniile lui

ce-ar fi sa incepem sa zicem ca a fost nebun? ma intreb, oare unde am ajunge
kitty_krieger
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-07-05 22:17:24Laura....am citit putin pe aici si vreau sa completez doar cu asta...." Mort e acela de care nimeni nu-si mai aminteste. " spunea Saadi......

esti o scumpa
matracucu
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-05 21:54:46
Exista 2 forme acceptate de dex a cuvantului in cauza: "comediant" si "comedian".Crede-ma ca pe orice subiect putem discuta si-ti pot fi superioara...Am dat eu sarch pe goagal pt tine pt ca tu nu esti in stare http://dexonline.ro/search.php?cuv=comediant dar iti pot spune ca acelasi lucru este stipulat si in "noul dictionar universal al limbii romane" editia de la Editura "litera international" din anul 2006...esti praf mai fato....in locul tau mi-ar fi rusine sa mai postez ceva...esti foarte...dar foarte bolnava si inculta.
E...cat despre mafia...hai ma...chiar asa nu-ti amintesti unde ai crescut? "dupa blocurile gri".Nu sunt fan mafia sau Loredana...dar cunosc multe lucruri...doar asa imi pot forma o parere obiectiva...
imi place si pavaroti (ca tot amintea cineva de el aici) care apropos il aprecia enorm pe Mj...si a si concertat alaturi de el.
cat despre linkuri...nu ti-a promis nimeni nimic...tu poti sa astepti in continuare...oricum ...iti ziceam mai devreme ca Alzheimerul iti joaca feste...doar ti-am raspuns destul de clar si de ferm la comentariul tau idiot cu Papua Noua Guinee...dar tu esti clar maniaca si obsedata...serios...
Imi provoci multa...nemarginita mila...pt ca esti bolnava si tu nici nu iti dai seama de gravitatea maniei tale.
Rest in peace kathara.
Love Michael...

1. Exista o forma invechita/rara pe care tu ai folosit-o si una recomandata pe care eu ti-am recomandat-o. Ce nu-i clar?

2. il chema Pavarotti, se vede ce cultura muzicala ai.

3. Deci nu exista link. Mersi frumos.

Inca astept sa-mi fii superioara pe macar un subiect. vad ce pe asta cu diplomatia l-ai sarit, pasarico!
Kathara
va inteleg dezamagirea si tristetea faptului ca aceasta vedeta nu mai e .........dar totusi zi de zi mor oameni fata decare nu aveti nici o compasiune .........cred ca e prea mult ceea ce faceti .analizati prea mult !ok a murit odiheasca in pace!
BBFluturas
Postat pe 5 Iulie 2009 22:19
De la: lala, la data 2009-07-05 22:06:10

revenint la M.J. sunt sigura ca un factor important in viata lui l-a avut"iubitul" lui tata care i-a nenorocit copilaria.Defapt nu numai copilaria ci intrega viata .

Eu stiu cum e sa ai un astfel de tata,pt ca nici tatal meu nu m.a crescut,nu m.a sprijit dar in schimb isi cerea drepturi pentru lucruri pe care nu le-a facut. A murit anul trecut in saptamana mare.Si cine crezi la ingropat? eu ,cu banii mei..si el nu m-a crescut o zi macar. Nu-i port ura deloc,din contra acum mi-e mila de felul cum a murit,doar ca ma doare ca nu am avut un tata asa cum trebuie, cum au alti copii. Dar mai bine te lipsesti de el decat sa il ai,si sa-ti distruga viata creindu-ti complexe.
se prea poate si te felicit pt asta dar orice ar fi eu tot un bou il consider .. mai ales ca am impresia din interviurile vazute cu M.J. ca el nu a putut sa se maturizeze in totaliate din cauza asta!
lala
Postat pe 5 Iulie 2009 22:19
offf...chiar tb sa ve certati mereu cand nu va convine ceva la cineva???fiecare are parerea lui asa cum si eu o am pe a mea...dar sincer dupa tot ce am citit aici imi este si teama sa mai scriu ceva ca se va gasi cineva cu siguranta sa-mi zica ceva daca nu-i convine parerea mea....voi cica impartiti opinii...cum draaaq le impartiti cand voi defapt nu faceti altceva decat sa va sustineti parerea voastra...adica daca eu zic ca Michael era intr-un anume fel voi nu aveti dreptul sa ma contraziceti ca eu sunt cea care are dreptate si voi nu stiti nimic...ceva de genul asta ganditi fiecare dintre voi....fiecare cu dreptatea lui,dar nu mai bine uniti voi tot ceea ce stiti despre el si asa veti avea o discutie mai frumoasa....aaa si apropo....ma scuzati voi astia care tot scrieti aici de ceva timp si credeti ca aveti dreptul sa jigniti incepatorii si sa va credeti superiori....toate cele bune....R.I.P meine liebe:(
papusik_bad
Postat pe 5 Iulie 2009 22:21
De la: lil_devil, la data 2009-07-05 22:14:14
De la: lala, la data 2009-07-05 22:06:10revenint la M.J. sunt sigura ca un factor important in viata lui l-a avut"iubitul" lui tata care i-a nenorocit copilaria.Defapt nu numai copilaria ci intrega viata .

totusi michael desi recunoaste ca i-a distrus adolescenta si copilaria spune despre el ca este "omul care l-a invatat sa se comporte pe scena si caruia ii datoreaza multe"
kudika015373
Postat pe 5 Iulie 2009 22:21
De la: BBFluturas, la data 2009-07-05 22:19:34va inteleg dezamagirea si tristetea faptului ca aceasta vedeta nu mai e .........dar totusi zi de zi mor oameni fata decare nu aveti nici o compasiune .........cred ca e prea mult ceea ce faceti .analizati prea mult !ok a murit odiheasca in pace!

daca intzelegi dezamagirea si tristetzea in urma pierderii unui star atunci ar trebui sa intzelegi si ce se intampla aici si de ce.......
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 22:22
De la: BBFluturas, la data 2009-07-05 22:19:34va inteleg dezamagirea si tristetea faptului ca aceasta vedeta nu mai e .........dar totusi zi de zi mor oameni fata decare nu aveti nici o compasiune .........cred ca e prea mult ceea ce faceti .analizati prea mult !ok a murit odiheasca in pace!

nu a murit oricine. a murit un om care a ajutat o multime de copii pe unii scapandu-i prin influenta sa si de la moarte. el e omul care a avut initiativa campaniei prin care au fost trimise 50 de milioane de dolari in africa....el e omul care a uimit o intreg globul prin talentul sau. ti se pare ca nu-i mare lucru ca a murit pe deasupra si trist?
kudika015373
Postat pe 5 Iulie 2009 22:23

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 22:19
va inteleg dezamagirea si tristetea faptului ca aceasta vedeta nu mai e .........dar totusi zi de zi mor oameni fata decare nu aveti nici o compasiune .........cred ca e prea mult ceea ce faceti .analizati prea mult !ok a murit odiheasca in pace!
Nu a murit orice om, nu a murit un cersetor , sau un infractor , a murit un om care a facut ceva pt muzica , pentru lumea dansului , un om care lasa ceva bun in urma lui , si credeam nu a fost asa un ori si cine!
lala
Postat pe 5 Iulie 2009 22:23
De la: papusik_bad, la data 2009-07-05 22:21:07offf...chiar tb sa ve certati mereu cand nu va convine ceva la cineva???fiecare are parerea lui asa cum si eu o am pe a mea...dar sincer dupa tot ce am citit aici imi este si teama sa mai scriu ceva ca se va gasi cineva cu siguranta sa-mi zica ceva daca nu-i convine parerea mea....voi cica impartiti opinii...cum draaaq le impartiti cand voi defapt nu faceti altceva decat sa va sustineti parerea voastra...adica daca eu zic ca Michael era intr-un anume fel voi nu aveti dreptul sa ma contraziceti ca eu sunt cea care are dreptate si voi nu stiti nimic...ceva de genul asta ganditi fiecare dintre voi....fiecare cu dreptatea lui,dar nu mai bine uniti voi tot ceea ce stiti despre el si asa veti avea o discutie mai frumoasa....aaa si apropo....ma scuzati voi astia care tot scrieti aici de ceva timp si credeti ca aveti dreptul sa jigniti incepatorii si sa va credeti superiori....toate cele bune....R.I.P meine liebe:(

pe mine ma scot din sarite generalitatzile....nu toata lumea jigneste aici iar daca ignori persoanele care sunt off topic,o sa vezi ca topicul e ok.....
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 22:24
Sunt noua p'acilisa deci nu prea stiu ce s'a discutata pana acum ,dar vrea sa spun un singur lucru.
Cei care il judeca pe Michael Jackson pentru zvonurile aparute in presa si nu pentru muzica lui sunt pur si simplu niste imbecili.
Putea sa fie si un criminal/violator/psihopat daca avea avea aceleasi melodii eu tot as fii ascultat.
GogoasaInfuriata
Postat pe 5 Iulie 2009 22:25
vitiligo iti face pielea exact asa intreaba tu orice doctor
eu am vazut cu ochiimei asta la o fata de 20 de ani si nu imi venea sa cred asa k numai fiti atit de neincrezatori si birfitori asta e lumea l-a omorit paparazi si chiar si fanii sai care nu i-au sarit in ajutor
kudika008153
Postat pe 5 Iulie 2009 22:26
De la: PisiSecsiSiRau, la data 2009-07-05 22:25:23Sunt noua p'acilisa deci nu prea stiu ce s'a discutata pana acum ,dar vrea sa spun un singur lucru.
Cei care il judeca pe Michael Jackson pentru zvonurile aparute in presa si nu pentru muzica lui sunt pur si simplu niste imbecili.
Putea sa fie si un criminal/violator/psihopat daca avea avea aceleasi melodii eu tot as fii ascultat.

Nimeni nu ii discuta valoarea muzicala.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 22:26
ok nici tu nici alti oameni obisnuiti care mor zilnic cum spui tu nu au facut si nu au ajuns acolo unde a ajuns el il stie o planeta intreaga deci e normal sa se vorbeasca atit despre el
kudika008153
Postat pe 5 Iulie 2009 22:29
De la: andk, la data 2009-07-05 22:09:51
hahaha, tu nici moarta n-o sa fi egala cu Michael!!!! Vrabia malai viseaza!!!! ehehehhe

lil_devil ,
[/quote]

mai esti si papagal acum? te-am incuiat cu replica aceea si acum nu stii cum sa mi-o intorci.Eu am constiinta impacata ca nu am barfit pe nimeni fara rost,nu am acuzat pe nimeni ,pe Michael nici atat, nici cand era in viata,nici acum...Atata timp cat nu sunt dovezi pt astfel de acuzatii...nut e corect sa aduci acuzatii.

Cand am sa mor nu am sa valorez cat Michael Jackson,si stiu lucrul asta,dar cred ca am sa valorez mai mult decat tine,si ca oricare alta persoana cu asa rautate in ea..Pacat ca ,nici lucrul asta,n-o sa ajungi vreodata sa constientizezi .
Si cand spun valoare,nu ma refer la valoarea fizica, ci la valoarea care ti-o poarta lumea in suflet,respectul cu care te poarta in memorie cei care te-au cunoscut. Tine minte asta!!!!
lil_devil
Postat pe 5 Iulie 2009 22:29
De la: Kathara, la data 2009-07-05 22:26:50
De la: PisiSecsiSiRau, la data 2009-07-05 22:25:23Sunt noua p'acilisa deci nu prea stiu ce s'a discutata pana acum ,dar vrea sa spun un singur lucru.

Nimeni nu ii discuta valoarea muzicala.

mai bine nu mai discuta tu si nu-i mai face pe altii retardati fara sa stii ce spui...asta cred ca era ideea
kudika015373
Postat pe 5 Iulie 2009 22:30
bravo te felicit asa e eu sunt convinsa k au fost multe minciuni pe seama lui si k de tritete si singuratate a murit de fapt
kudika008153
Postat pe 5 Iulie 2009 22:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Scoala de Vara Boem Club 2015 1 De la: kudika_970539 13 Iunie 2015 20:35
Dan Nebunu, e nou 45 De la: Boca 20 Iulie 2010 10:00
RimeZic - Timpu' 3 De la: Voica_Laurentiu_1 25 Martie 2016 19:07
Depeche mode 16 mai 1 De la: cornelia_bucur 23 Aprilie 2009 15:52
Muzica orientala 3 De la: Sibelika 6 Iunie 2011 21:40