Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: Diavolyta_, la data 2009-07-05 23:13:54
De la: _lorelay_, la data 2009-07-05 23:08:33
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-05 23:02:04cica scria la otv... ca o sa fie ingropat fara creier

acuma vorbind serios....chiar luati in serios otv-ul? mi se pare cea mai prost program de televiziune si stii de ce? pentru ca raspandesc numai barfe si prostii despre fiecare vedeta care trece printr-un moment anume....

mai da si tu un search pe google inainte de a vorbi aiurea....

Starul pop va fi �nmorm�ntat mar�i, 7 iulie, f�r� creier, anun�� edi�ia online a cotidianului Daily Mirror.

�ntruc�t familia artistului �ncearc� s� pun� la punct detaliile privind funeraliile acestuia, anchetatorii care se ocup� de studierea cauzelor decesului au anun�at c� se vor folosi, �n acest sens, de creierul lui M.J.

Rudele megastarului au fost puse s� aleag� �ntre a a�tepta trei s�pt�m�ni, p�n� la finalizarea anchetei, sau a-l �nmorm�nta pe Michale f�r� creier.

Purt�torul de cuv�nt al morgii din Los Angeles, Craig Harvey, a declarat c� testele neuropatologice care vor fi f�cute pentru a determina cauzele exacte ale decesului nu pot fi demarate mai devreme de dou� s�pt�m�ni de la deces, c�nd creierul "se va fi �nt�rit suficient pentru a fi sec�ionat".

BlaBlaBla......

bine bine...oricum nu mai conteaza ... detaliile astea mi se par prea sinistre
_lorelay_
Postat pe 5 Iulie 2009 23:18
Nu mai imi bat capul sau nici nu mai imi pierd timpul mi-a parut bine de discutie pt cele care chiar au discutat . nb
lala
Postat pe 5 Iulie 2009 23:18
si eu plec...noapte buna si multumesc lala pentru intelegere! voi mai intra maine sa vad ce sa mai discutat...noapte buna
_lorelay_
Postat pe 5 Iulie 2009 23:23
Aiurea, in DEX nu sunt toate cuvintele recomandate, sunt cele mai des folosite in limba. Si ma tem ca eu decid ce e recomandabil sau nu.

In rest, astept linkurile/dovezile.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 23:41
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-05 23:53:51
De la: Kathara, la data 2009-07-05 23:41:06Aiurea, in DEX nu sunt toate cuvintele recomandate, sunt cele mai des folosite in limba. Si ma tem ca eu decid ce e recomandabil sau nu.

Da, da scumpo...ai dreptate....cum sa nu
asteapta scumpo...asteapta.Poate te plictisesti si mergi sa "incanti" pe altii pe alte topicuri.Aici toata lumea a vazut ca esti in plus...numai tu nu vezi...
Bye

Aha, deci nu exista. Deci esti mitomana. The end.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 23:58
Mai,katara(de la catar,ruda magarului),cand mai multi iti spun ca esti beat te duci si te culci...dar tu o tii langa pe aici cu aberatiile tale ca daca n-ai o viata sociala,n-ai si tu un partener,ce sa faci altceva decat sa stai in fata calc si sa te certi cu lumea?Nu-ncepe sa te lauzi ca ai iubit sau sot ca nu te cred.Cat de tampit treb sa fie un barbat sa stea cu o femeie ca tine?Iesi din casa,plimba-te,tine un regim ca nu stiu cat o sa-ti mai suporte scaunul pe care stai suncile imense,admira florile...sant atatea lucruri frumoase in viata de care poti sa te bucuri.Asta-i singura ta bucurie,sa stai in fata calc si sa-ti versi veninul?O femeie atat de rea si de veninoasa ca tine nu poate fi o femeie frumoasa si fericita ci una urata si frustrata.Incearca sa fii mai buna si sa te abtii sa mai spui si altora tampeniile care-ti trec prin cap.Nu ti-a placut Michael,ok..dar du-te si spune asta in alta parte.Aici sant oameni care l-au iubit si l-au apreciat pt muzica lui si pt sensibilitatea lui nu EMO,deci ai gresit forumul.Du-te si ia-ti si turma dupa tine...
kudika019861
Postat pe 6 Iulie 2009 00:02
Khataro ,eu cred ca esti platitita de kudika sa te bagi in seama pe toate topicurile,si sa provoci oamenii sa se certe cu tine,
iar daca nu e asa ,inseamna ca esti incredibil de proasta
aaaaa,si apropo,mi-a placut cand ai zis ,ca ti se pare ciudat,ca au venit multi utilizatori noi pe acest topic.... ha ha ha ha
tu nu ai inteles,ca te-ai bagat unde nu trebuia.era si normal,ca anumite persoane care l-au apreciat pe michael,sa vina,sa ii apere memoria.... dar tu esti prea.... stii tu

si inca ceva...... lasa-neeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeeeeee

nefertitiafrodita
Postat pe 6 Iulie 2009 00:07
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 00:02:28
De la: Kathara, la data 2009-07-05 23:41:06Aiurea, in DEX nu sunt toate cuvintele recomandate, sunt cele mai des folosite in limba. Si ma tem ca eu decid ce e recomandabil sau nu.

Si inca ceva...in dex intradevar sunt inregistrate cuvintele cel mai des folosite (nu "cele mai des folosite" pt ca "cel mai des" determina un verb deci are functie de adverb...nu determina substantivul "cuvintele" ca sa aibe functie de adjectiv si astfel sa se acorde in numar cu substantivul determinat...iata un subiect unde iti sunt superioara: gramatica limbii romane...ca tot iti doreai sa iti dau un exemplu) dar se face acest lucru pentru a STABILI CE ESTE RECOMANDAT SI CE NU.
Tu nu ai dat bac-ul la romana...pt ca acolo se dadeau si subiecte de genul acesta...
Cred ca nu....

Nu chiar, pentru ca, in cazul respectiv, comparativul relativ de superioritate l-am folosit corelat cu adjectivul "folosite" care a provenit din participiu si care atrage adverbul "des". Aici e vorba de simtul limbii, in primul rand, de a intelege cum se grupeaza grupul verbal si cel nominal. In consecinta, mai vezi cum e cu gramatica si peste nivelul de bac, daca doresti sa discutam despre Chomsky si gramatica generativa iti stau intotdeauna la dispozitie.

Dictionarul ala de nu-l cunosti tu se numeste DOOm, ala-i normativul.

Exista cuvinte nerecomandate in limba romana in DEX. Tu mi-ai citat un cuvant aiurea si ai dat ca argument al corectitudinii faptul ca exista in DEX. Ceea ce este, asa cum am demonstrat, fals.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:14
De la: kudika019861, la data 2009-07-06 00:02:32Mai,katara(de la catar,ruda magarului),cand mai multi iti spun ca esti beat te duci si te culci...dar tu o tii langa pe aici cu aberatiile tale ca daca n-ai o viata sociala,n-ai si tu un partener,ce sa faci altceva decat sa stai in fata calc si sa te certi cu lumea?Nu-ncepe sa te lauzi ca ai iubit sau sot ca nu te cred.Cat de tampit treb sa fie un barbat sa stea cu o femeie ca tine?Iesi din casa,plimba-te,tine un regim ca nu stiu cat o sa-ti mai suporte scaunul pe care stai suncile imense,admira florile...sant atatea lucruri frumoase in viata de care poti sa te bucuri.Asta-i singura ta bucurie,sa stai in fata calc si sa-ti versi veninul?O femeie atat de rea si de veninoasa ca tine nu poate fi o femeie frumoasa si fericita ci una urata si frustrata.Incearca sa fii mai buna si sa te abtii sa mai spui si altora tampeniile care-ti trec prin cap.Nu ti-a placut Michael,ok..dar du-te si spune asta in alta parte.Aici sant oameni care l-au iubit si l-au apreciat pt muzica lui si pt sensibilitatea lui nu EMO,deci ai gresit forumul.Du-te si ia-ti si turma dupa tine...

Zice o tanti cu patru posturi. Nu, nu-i deloc bizar.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:16
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 00:10:56
De la: Kathara, la data 2009-07-05 23:58:58

asteapta scumpo...asteapta.Poate te plictisesti si mergi sa "incanti" pe altii pe alte topicuri.Aici toata lumea a vazut ca esti in plus...numai tu nu vezi...
Bye

Cat despre discutia la care faci tu referire cum ca nimeni nu-l plange p MJ in Papua Noua Guinee ti-am zis ca exista cunostiinte d-eale mele originare din acel stat care-l plang...si nu trebuie sa iti dau tie copy paste la discutie pt ca nu ma intereseaza asta...si cu asta IAR ITI DEMONSTREZ CA EU NU AM ZIS NICIODATA DE VRE-UN LINK si ca tu esti OBSEDATA si maniaca pt ca o tii motis cu ceva ce nu are legatura cu nimic din ce EU AM ZIS.
Mergi si descarca-te pe consortul tau...si lasa-ne pe noi cu veninul tau si cu frustrarile tale.sau daca vrei sa te descarci iti recomand un psiholog foarte bun, un bun prieten de-al meu...care ar putea sa-ti ofere ajutor specializat...pt ca ai grave probleme din mom ce intrii in conflicte aiurea si cu oricine iti iese in cale.

Tu esti proasta, e clar.

Ai zis ca exista oameni care-l plang, eu ti-am cerut dovezi, tu ai zis sa caut singura pe google, am cautat, n-am gasit, ti-am cerut tie dovezile. Nu ai fost capabila sa me le arati, esti mitomana si proasta. Asta a propos de a fi capabila sa urmezi firul unei discutii.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:18
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-06 00:07:45Khataro ,eu cred ca esti platitita de kudika sa te bagi in seama pe toate topicurile,si sa provoci oamenii sa se certe cu tine,
iar daca nu e asa ,inseamna ca esti incredibil de proasta
aaaaa,si apropo,mi-a placut cand ai zis ,ca ti se pare ciudat,ca au venit multi utilizatori noi pe acest topic.... ha ha ha ha
tu nu ai inteles,ca te-ai bagat unde nu trebuia.era si normal,ca anumite persoane care l-au apreciat pe michael,sa vina,sa ii apere memoria.... dar tu esti prea.... stii tu

si inca ceva...... lasa-neeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeeeeee

Lasa, draga, ciupercile nu ma impresioneaza, mai ales cand vin toate din aceeasi tulpina.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:19
hm...forumul asta nu are moderatori,admin...?!?!
e mai rau ca a piata,mahala curata si asta ma cam pune pe fuga,nu ca ar conta.
am mai vazut "certuri virtuale",dar asta le-a intrecut pe toate.
hai,ramaneti cu bine si mai fac un apel catre admin,cu tot respectul dar e inadmisibil.
R.I.P Michael Jackson!
Mami_Di_Dlf
Postat pe 6 Iulie 2009 00:22
Pacat de noi utilizatori care se obosesc sa iti raspunda,ca ceilalti vechi stiu ce dusa cu capul esti...,,,

aaaaaa,si cum imi place mie sa te alint:

" dupa ce ca esti urata,mai esti si proasta"

Asa ca sa mai radem putin
nefertitiafrodita
Postat pe 6 Iulie 2009 00:24
vitiligo depigmenteaza pielea intr-adevar!!!!
E o boala naspa, insa e tratabila cu tratament naturist, chiar dispare.
El se pare ca n-a fost decat o victima colaterala a doctorilor si a celor care si-au dorit sa-i denigreze imaginea si sa profite de pe urma lui.
Rusine lor si celor care cred asemenea baliverne.
Rautatea umana primeaza si el avea acea melodie in care unele versuri spun ceva de vindecarea lumii si de un loc mai bun pentru fiecare!!!
Unde ? Cand? Cine? Cu cine?
Hai sa-l lasam in pace macar acum cand nu mai e printre noi, sa incercam sa facem ceea ce el a incercat sa faca prin muzica sa ca si John Lennon cu " Imagine", va mai amintiti?
medichit1
Postat pe 6 Iulie 2009 00:26
Ba te rog, explica-mi cum am eu sau nu am eu voie sa pun la un grad de comparatie un adjectiv, iara nu un adverb. Sunt chiar curioasa.

Poti incepe prin a face copaceii pentru sintagma de mai devreme, poate asa vezi si tu cine pe ce atrage.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:27
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-06 00:24:30Pacat de noi utilizatori care se obosesc sa iti raspunda,ca ceilalti vechi stiu ce dusa cu capul esti...,,,

aaaaaa,si cum imi place mie sa te alint:

" dupa ce ca esti urata,mai esti si proasta"

Asa ca sa mai radem putin

Atata poti? Patetic.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:28
Am vazut acest topic intamplator si chiar m-am bucurat ca cineva a deschis acest subiect.Nici eu nu pot spune ca am fost o fana infocata,dar sincer,muzica ;ui mi-a placut mereu si mai ales videoclipurile lui.Dar acum dupa ce am aflat de moartea lui m-a marcat foarte tare mai ales ca un om care era adulat de milioane de oamenii si care avea tot ce-si poate dori un om era singur practic si macinat de niste traume din copilarie atat de profunde.Am urmarit un interviu cu el si era un copil,un copil la 50 de ani care isi aducea aminte cu durere d felul in care ii vb tatal lui,il facea bubos,ca avea nasul mare si urat,pe fondul unui psihic mai labil aceste episoade in viata uni adolescent sunt marcante si au repercursini mult mai profunde pe viitor.Legat de transformarea lui din negru in alb,nu cred ca a fost voita si chiar a suferit de aceasta boala,in plus nu stiu daca stiti ca in anii 80 cand filma un spot publicitar pentru PEPSi ,a luat foc pe scena,Asa ca dragele mele.sincer nu cred ca cineva si-ar fi facut ceva chimic pentru a-si schimba pigmentul doar dintr-un moft,pentru ca era un negru frumos cum ati spus si voi.Referitor la acuzatiile de pedofilie,Doamne,sincer acum daca ati stii ca propriul vostru copil ar fi fost molestat iar cel care l-a abuzat v-ar fi oferit 20 de milioane de dolari ati fi renuntat la acuzatii si ati fi trecut peste?Eu nu cred ca asa ceva se poate sterge cu banii ,deci asata a fost o modaliatate de a stoarce niste banii de la un om care era naiv.In final pot spune ca acest om ca pana la urma era om,cu defecte cu calitati va ramene in istorie pentru muzica lui,pentru ce a reusit sa transmita primn melodiile lui,pentru dansul moonwalk si pentru tote lucrurile care le-a lasat in urma.Majoritatea dintre noi ar mai trebui sa mai traim vreo 2 vietii sa reusim ce-a reusit el,asa ca MIchael Jackson nu a ost nici pedofil,nici obsedat de albi ci un om ca noi toti care a reusit sa fie iubit de milioane de oamenii si sa fie o limba universala,Cati dintr noi au mai reusit asta?
Preaminunata
Postat pe 6 Iulie 2009 00:29
Nush, de ce il judecati.. El a fost un rege al muzici pop, EL este o legenda dar a fost si om cu bune si rele, faptul ca si-a facut operatii cati nu isi fac? pamela si-a marit sani de 5 ori pana acum, de ce nu o comentati? si cate persoane nu isi fac operatii? fie oamni simpli fie oameni publici... REGRET moartea lui,imi pare sincer rau ca exista oamni care doar au auzit de el iar acum dupa ce el nu mai e si se vb la tv despre viatza lui incercati sa-l judecati.. mai bine nu comentati!!
lidiuzza86
Postat pe 6 Iulie 2009 00:30
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 00:29:31
De la: Kathara, la data 2009-07-06 00:18:22
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 00:10:56
De la: Kathara, la data 2009-07-05 23:58:58

Bye

Cat despre discutia la care faci tu referire cum ca nimeni nu-l plange p MJ in Papua Noua Guinee ti-am zis ca exista cunostiinte d-eale mele originare din acel stat care-l plang...si nu trebuie sa iti dau tie copy paste la discutie pt ca nu ma intereseaza asta...si cu asta IAR ITI DEMONSTREZ CA EU NU AM ZIS NICIODATA DE VRE-UN LINK si ca tu esti OBSEDATA si maniaca pt ca o tii motis cu ceva ce nu are legatura cu nimic din ce EU AM ZIS.
Mergi si descarca-te pe consortul tau...si lasa-ne pe noi cu veninul tau si cu frustrarile tale.sau daca vrei sa te descarci iti recomand un psiholog foarte bun, un bun prieten de-al meu...care ar putea sa-ti ofere ajutor specializat...pt ca ai grave probleme din mom ce intrii in conflicte aiurea si cu oricine iti iese in cale.

Tu esti proasta, e clar.

Ai zis ca exista oameni care-l plang, eu ti-am cerut dovezi, tu ai zis sa caut singura pe google, am cautat, n-am gasit, ti-am cerut tie dovezile. Nu ai fost capabila sa me le arati, esti mitomana si proasta. Asta a propos de a fi capabila sa urmezi firul unei discutii.

Uff...deja replica asta a ta denota faptul ca NU STII SA CITESTI si mai ales sa intelegi ceea ce citesti si in plus...nu esti capabila sa urmaresti discutia....
Pe google te-am pus sa cauti ALTCEVA nu linkuri-blinkuri din capul tau sec despre manifestatii in Papua noua Guinee.Daca e reciteste discutia...poate te luminezi ca tare esti, nu in ceata, in intuneric (intunericul fiind de la sufletul tau plin de frustrari si rautate).Si ti-am exemplificat care sunt oamenii care-l plang: cunostintele mele din acel stat...nu au luat parte la niciun manifest (din cate stiu eu) care sa fi fost consemnat si astfel sa iti dau tie linkul mult dorit.
hai ca ma plictisesti

Deci in PNG, n-a plans nimeni pentru maical. Deci spuneai prostii. QED. Din nou.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:31
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 00:32:04
De la: Kathara, la data 2009-07-06 00:27:34Ba te rog, explica-mi cum am eu sau nu am eu voie sa pun la un grad de comparatie un adjectiv, iara nu un adverb. Sunt chiar curioasa.

Poti incepe prin a face copaceii pentru sintagma de mai devreme, poate asa vezi si tu cine pe ce atrage.

nu-mi spune...tu chiar ai facut copacei cand ai postat ce ai scris...
Hai MERGI LA NANI...ca somnul iti mai odihneste creierasul furibund si tulburat de atat rautate si venin
LASA-NE...du-te...

Nu e atat de complicat incat sa fie nevoie. Fa-l mataluta si vei vedea cine pe cine atrage si cine cu cine se acorda. Just a thought.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:34
De la: medichit1, la data 2009-07-06 00:26:18vitiligo depigmenteaza pielea intr-adevar!!!!
E o boala naspa, insa e tratabila cu tratament naturist, chiar dispare.
El se pare ca n-a fost decat o victima colaterala a doctorilor si a celor care si-au dorit sa-i denigreze imaginea si sa profite de pe urma lui.
Rusine lor si celor care cred asemenea baliverne.
Rautatea umana primeaza si el avea acea melodie in care unele versuri spun ceva de vindecarea lumii si de un loc mai bun pentru fiecare!!!
Unde ? Cand? Cine? Cu cine?
Hai sa-l lasam in pace macar acum cand nu mai e printre noi, sa incercam sa facem ceea ce el a incercat sa faca prin muzica sa ca si John Lennon cu " Imagine", va mai amintiti?

Imi place ca ai folosit cuvintele "vinderarea lumii". Exact asta am spus si eu intr-un alt comment. Michael era iubitor de viata si a incercat sa vindece lumea cu melodii de genul Heal the world, We are the world sau Earth song,plus alte melodii care te fac sa reflectezi asupra propiei tale persoane!!
lil_devil
Postat pe 6 Iulie 2009 00:36
De la: Preaminunata, la data 2009-07-06 00:29:34Am vazut acest topic intamplator si chiar m-am bucurat ca cineva a deschis acest subiect.Nici eu nu pot spune ca am fost o fana infocata,dar sincer,muzica ;ui mi-a placut mereu si mai ales videoclipurile lui.Dar acum dupa ce am aflat de moartea lui m-a marcat foarte tare mai ales ca un om care era adulat de milioane de oamenii si care avea tot ce-si poate dori un om era singur practic si macinat de niste traume din copilarie atat de profunde.Am urmarit un interviu cu el si era un copil,un copil la 50 de ani care isi aducea aminte cu durere d felul in care ii vb tatal lui,il facea bubos,ca avea nasul mare si urat,pe fondul unui psihic mai labil aceste episoade in viata uni adolescent sunt marcante si au repercursini mult mai profunde pe viitor.Legat de transformarea lui din negru in alb,nu cred ca a fost voita si chiar a suferit de aceasta boala,in plus nu stiu daca stiti ca in anii 80 cand filma un spot publicitar pentru PEPSi ,a luat foc pe scena,Asa ca dragele mele.sincer nu cred ca cineva si-ar fi facut ceva chimic pentru a-si schimba pigmentul doar dintr-un moft,pentru ca era un negru frumos cum ati spus si voi.Referitor la acuzatiile de pedofilie,Doamne,sincer acum daca ati stii ca propriul vostru copil ar fi fost molestat iar cel care l-a abuzat v-ar fi oferit 20 de milioane de dolari ati fi renuntat la acuzatii si ati fi trecut peste?Eu nu cred ca asa ceva se poate sterge cu banii ,deci asata a fost o modaliatate de a stoarce niste banii de la un om care era naiv.In final pot spune ca acest om ca pana la urma era om,cu defecte cu calitati va ramene in istorie pentru muzica lui,pentru ce a reusit sa transmita primn melodiile lui,pentru dansul moonwalk si pentru tote lucrurile care le-a lasat in urma.Majoritatea dintre noi ar mai trebui sa mai traim vreo 2 vietii sa reusim ce-a reusit el,asa ca MIchael Jackson nu a ost nici pedofil,nici obsedat de albi ci un om ca noi toti care a reusit sa fie iubit de milioane de oamenii si sa fie o limba universala,Cati dintr noi au mai reusit asta?

te aprob !!!
lil_devil
Postat pe 6 Iulie 2009 00:37
Il judeca invidiosii si cei care asculta manele in loc de muzica ;)!
mela_simo
Postat pe 6 Iulie 2009 00:40
Zic ca dupa ce ca esti proasta, esti si vulgara.

Deci nu exista niciun mod de a-ti dovedi afirmatiile? Asta voiam sa stiu.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:40
De la: mela_simo, la data 2009-07-06 00:40:22Il judeca invidiosii si cei care asculta manele in loc de muzica ;)!

Mamaaaa, un post si ai si ajuns la concluzia asta.

Multi oameni bolnavi pe lumea asta.

Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:41
1. Nu ti era adresat
2. citeste mai sus
mela_simo
Postat pe 6 Iulie 2009 00:44
primii 2 copii sunt facuti prin inseminare de la donatori secreti, iar cel de-al 3 este facut din ovul nevestei si sperma lui dar cu ajutorul unei mame surogat.. iar cel de al 3 e mulatru..
lidiuzza86
Postat pe 6 Iulie 2009 00:44
Uhu, cum ramane cu superioritatea dumitale?

A afirma o chestie pe care nu o poti dovedi se numeste a minti.
Kathara
Postat pe 6 Iulie 2009 00:45
Tu in mod clar suferi de mania contrazicerii.Nu te inteleg.Asta chiar e un subiect care nu merita ca tu sa fi gica contra cu toti si ca opiniile tale sa fie luate de bune.Sincer cred ca esti pe langa subiect cu mult iar logica ta lasa de dorit.Sincer....
Preaminunata
Postat pe 6 Iulie 2009 00:53
Adresat Katharei
Preaminunata
Postat pe 6 Iulie 2009 00:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lectii de Muzica Pentru Toate Varstele 1 De la: kudika_970539 21 Septembrie 2014 19:41
Ac/Dc !! 56 De la: Metal_spell 18 Mai 2010 23:31
2 bilete depeche mode gazon B 4 De la: anca0704 14 Mai 2009 01:11
Verma Leptor 2 De la: DragosNL 6 Mai 2011 12:04
mam apucat de cantat si am nevoie de sfaturi sau pareri 206 De la: kudika_28204 17 Aprilie 2014 11:27