Mai multe
|
Urmariti acest filmulet cu "funny moments with michael jackson"...e atat de misto...!!! se termina exact cu replica lui ce mi-a ramas intiparita in minte. Iar melodia de la sfarsit......yes,he's gone too soon... http://www.youtube.com/watch?v=IOmPpnpgoNI |
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 00:56 |
||
|---|---|---|
De la: Preaminunata, la data 2009-07-06 00:53:57Tu in mod clar suferi de mania contrazicerii.Nu te inteleg.Asta chiar e un subiect care nu merita ca tu sa fi gica contra cu toti si ca opiniile tale sa fie luate de bune.Sincer cred ca esti pe langa subiect cu mult iar logica ta lasa de dorit.Sincer.... Ete fleosh, vorba Dorei. L-am negat eu pe Dumnezeu, n-o sa ma opresc la un cantaret.
|
||
|
Kathara Postat pe 6 Iulie 2009 01:01 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-06 00:07:45Khataro Tre sa recunosc ca Nefe a facut o observatie foarte buna legata de noi utilizatori kudica aparuti. Nu s-au abtinut sa nu-l apere pe acest rege Michael Jackson!!! Despre restul observatiilor...stiam deja... |
||
|
|
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:01 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 01:03:23De la: lil_devil, la data 2009-07-06 00:56:45Urmariti acest filmulet cu "funny moments with michael jackson"...e atat de misto...!!! se termina exact cu replica lui ce mi-a ramas intiparita in minte. Iar melodia de la sfarsit......yes,he's gone too soon... haha...dada l-am vazut. Whatzupwitu!!!??????? Dupa voce, zici ca e beat Michael... hahaha
|
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:06 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-06 00:56:45Urmariti acest filmulet cu "funny moments with michael jackson"...e atat de misto...!!! se termina exact cu replica lui ce mi-a ramas intiparita in minte. Iar melodia de la sfarsit......yes,he's gone too soon... dragut... RIP MJ |
||
|
mela_simo Postat pe 6 Iulie 2009 01:11 |
||
cumpar/adopt un catel..sa fie neaparat rasa bulldog englez..imi plac enorm de mult.. va rog mult de tot..daca s ar putea sa fie si baiat. .ar fi excelent.. sper sa aveti vreo oferta...
|
||
|
eek Postat pe 6 Iulie 2009 01:12 |
||
| pe mine m-a socat la el transformarea care se produce cand urca pe scena e la copilul timid la barbatul sigur pe el,plin de sex appeal.Bai era un om complex,pacat de el.Si am mai vazut un interviu cu el,la Neverland,acolo avea mult statui cu Peter Pan,cica era personajul lui preferat din desene aimat>Reporterul ii spune ceva de genu ca aici cred ca te simti ca Peter PAn,iar MJ ii spume pai eu sunt PeterPAn,la care reporterul ii spune,nu tu esti Mj,iar Michel ii rapunde nu,in adancul sufletului meu eu sunt PeterPan.Mi s-a parut super dulce...chiar imi pare rau de el:((offff | ||
|
Preaminunata Postat pe 6 Iulie 2009 01:14 |
||
haha..ce ironie...Lui Michael ii era frica de gandaci si a chemat "the security" ca sa ia gandacul de pe scena,dar fara sa-l omoare, in schimb nu ii era frica de serpi.
|
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:16 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 01:11:23De la: lil_devil, la data 2009-07-06 00:56:45Urmariti acest filmulet cu "funny moments with michael jackson"...e atat de misto...!!! se termina exact cu replica lui ce mi-a ramas intiparita in minte. Iar melodia de la sfarsit......yes,he's gone too soon... gand la gand cu bucurie. Tocmai am lasat un comment despre chestia asta. |
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:18 |
||
De la: Preaminunata, la data 2009-07-06 01:14:16pe mine m-a socat la el transformarea care se produce cand urca pe scena e la copilul timid la barbatul sigur pe el,plin de sex appeal.Bai era un om complex,pacat de el.Si am mai vazut un interviu cu el,la Neverland,acolo avea mult statui cu Peter Pan,cica era personajul lui preferat din desene aimat>Reporterul ii spune ceva de genu ca aici cred ca te simti ca Peter PAn,iar MJ ii spume pai eu sunt PeterPAn,la care reporterul ii spune,nu tu esti Mj,iar Michel ii rapunde nu,in adancul sufletului meu eu sunt PeterPan.Mi s-a parut super dulce...chiar imi pare rau de el:((offff ...d-asta ma oftic eu ca nu are urmasi...poate il mosteneau..Lumea a devenit mai saraca fara el..
|
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:21 |
||
| din filmuletul acela observ ca ii placea foarte mult numele "Prince". Avea 2 cerbi "Prince and Princesse"...Iar cei doi baieti ai lui se numesc: Prince Michael si Prince Michael 2...era si normal ..el este "The king Michael" | ||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:27 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 01:25:55De la: lil_devil, la data 2009-07-06 01:16:26haha..ce ironie...Lui Michael ii era frica de gandaci si a chemat "the security" ca sa ia gandacul de pe scena,dar fara sa-l omoare, in schimb nu ii era frica de serpi. Cred ca multe l-au cerut in casatorie...Ce mai,era un scump. Nu era un fitzos asa cum sunt noile vedete din ziua de azi,cu tot tacamul de ifose. Chiar isi respecta fanii ,incerca sa fie mereu dragut cu ei si sa nu-i faca sa se simta prost.D-asta este asa de adorat. |
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:33 |
||
| N-am citit tot ce s-a scris pe aici ... insa va zic parerea mea... Nu cred ca exista persoana careia sa nu-i fi placut muzica lui Michael Jackson .. Am pierdut un geniu al muzicii .. aveti macar bunu' simt sa respectati asta.. Viata lui privata mai putin conteaza... O lume intreaba il iubeste pentru muzica lui... pentru bunatatea lui ... Eu de cand am ascultat prima data melodiile lui ... n-am mai auzit altu ca el .. muzica lui are un mesaj intotdeauna ...Mie una imi pare extrem de rau ca nu mai e printre noi ... si ma simt ca si cum mi-ar fi murit un prieten drag.... Pentru "mostenirea" pe care a lasat-o intregii lumi (muzical si nu numai) ...putin respect.. for "the King of Pop"... Si cum a spus-o si el "I would like to live forever"... sunt sigura ca asha va fi .. nu degeaba este si va fi o LEGENDA...a muzicii ... "The best entertainer ever" ... | ||
|
mia_mia Postat pe 6 Iulie 2009 01:35 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 01:11:23De la: lil_devil, la data 2009-07-06 00:56:45Urmariti acest filmulet cu "funny moments with michael jackson"...e atat de misto...!!! se termina exact cu replica lui ce mi-a ramas intiparita in minte. Iar melodia de la sfarsit......yes,he's gone too soon... Un ingeras, plin de viata si de tot ce e mai frumos ! Viata e nedreapta !!!! |
||
|
mela_simo Postat pe 6 Iulie 2009 01:37 |
||
De la: mia_mia, la data 2009-07-06 01:35:01N-am citit tot ce s-a scris pe aici ... insa va zic parerea mea... Nu cred ca exista persoana careia sa nu-i fi placut muzica lui Michael Jackson .. Am pierdut un geniu al muzicii .. aveti macar bunu' simt sa respectati asta.. Viata lui privata mai putin conteaza... O lume intreaba il iubeste pentru muzica lui... pentru bunatatea lui ... Eu de cand am ascultat prima data melodiile lui ... n-am mai auzit altu ca el .. muzica lui are un mesaj intotdeauna ...Mie una imi pare extrem de rau ca nu mai e printre noi ... si ma simt ca si cum mi-ar fi murit un prieten drag.... Pentru "mostenirea" pe care a lasat-o intregii lumi (muzical si nu numai) ...putin respect.. for "the King of Pop"... Si cum a spus-o si el "I would like to live forever"... sunt sigura ca asha va fi .. nu degeaba este si va fi o LEGENDA...a muzicii ... "The best entertainer ever" ... va trai in cotinuare prin muzica lui, va fi prezent mereu in inimile noastre .Crede-ma ca si eu plnag atunci cand ascult muzica lui,si cand ii urmaresc videourile,mi-e greu sa accept ca acest om a murit(de aceea il pastrez in suflet). Regret enorm..
|
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:43 |
||
De la: mela_simo, la data 2009-07-06 01:37:36De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 01:11:23De la: lil_devil, la data 2009-07-06 00:56:45Urmariti acest filmulet cu "funny moments with michael jackson"...e atat de misto...!!! se termina exact cu replica lui ce mi-a ramas intiparita in minte. Iar melodia de la sfarsit......yes,he's gone too soon... imi mai place faza cand il impinge Macauley(baiatul din Singur acasa) de pe tranbulina in apa. |
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 01:45 |
||
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-07-06 01:47:44Eu cand eram mica dormeam in tricoul cu MJ...desi nu prea intelegeam, copil fiind, ce canta...imi dadeau o stare speciala toata cantecele lui...cu timpul cand am inteles si mesajele pe care le transmitea...l-am respectat si l-am iubit si mai mult. si eu am nepotel,care atunci cand era mic si plangea,era de ajuns sa-i pun Black or white si tacea imediat.Era capturat de tot ce se intampla in clipul acela. Ce mai, era tare Michael! Eu ma duc la somn, Noapte buna!!
|
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 02:10 |
||
sa dati cautare pe iutub dupa "Michael Jackson's private home movies"
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 6 Iulie 2009 02:24 |
||
|
Fetelor, n-ar fi fost de o mie de ori mai elegant... sa va fi postat gandurile.. (pioase sau nu), link-uri catre ceea ce doreati sa impartasiti cu cei de aici, dureri, omagii, injuraturi.. orice va face pe voi sa va simtiti mai "bengosi" sau mai "dastepti" si unici pe lume.. decat sa incepeti joaca de genul... Tu! / Ba tu! / Ba tu!! ? Consider ca e degradant pentru toate partile implicate... intr-o asemenea disputa.. atata timp cat va aflati intr-un spatiu virtual si nimanui, dar chiar nimanui... nu-i pasa cum esti in realitate.. ci doar cum iti asterni cuvintele.. AICI. Pentru ca asta e tot ce vedem... In fine, iti trebuie ceva mai mult decat "neste" diplome ca sa poti sesiza ridicolul.. |
||
|
rashela Postat pe 6 Iulie 2009 02:28 |
||
|
nu puteti judeca un talent extraordinar dupa principii ordinare.criticii sa arunce primii cu piatra daca au tupeu,sa se uite la viata lor in primul rand si daca se considera perfecti sa continue,MJ a amprentat pur simplu tot universul,e normal sa aibe si puncte slabe cand daruieste atat de mult... pt fani respect,recunosc valoarea P.S. pur si simplu nu ma duce mintea sa inteleg de unde atata rautate si dorinta de ,,sange'' Nu va place ,nu-l ascultati,schimbati canalu' cand se vb despre el;de unde dorinta asta sa-l disecati marunt ,marunt,ma depaseste si cred ca voi aveti probleme mai mari ca el...Lasati-l pe MJ SI REZOLVATI-VA FRUSTRARILE |
||
|
christine12 Postat pe 6 Iulie 2009 02:44 |
||
|
banuiesc sau sper ca ai peste 40 de ani la modul in care folosesti limbajul de lemn din pacate nu definiv apus,citez:,,acest rege Michael Jackson!!! (zic asta ca sa-ti gasesc o scuza...) mai lasa-ne.... |
||
|
christine12 Postat pe 6 Iulie 2009 02:49 |
||
| 1000 de puncte pt raspunsul tau,m-ai racorit... | ||
|
christine12 Postat pe 6 Iulie 2009 02:52 |
||
De la: christine12, la data 2009-07-06 02:49:41banuiesc sau sper ca ai peste 40 de ani la modul in care folosesti limbajul de lemn din pacate nu definiv apus,citez:,,acest rege Michael Jackson!!! (zic asta ca sa-ti gasesc o scuza...) Nu,am 21 de ani. Si, care-i problema? Folosesc ce limbaj vreau eu, de lemn ,de ciment, de plastilina.. depinde de cum am chef sau rabdare...Nu e nevoie sa-mi gasesti tu scuze.Daca nu-ti place sau nu ai nimic de spus legat de subiectul topicului,nu inteleg ce mai cauti aici.Din atatea topicuri existente te-ai gasit sa comentezi tocmai p-asta Mai bine lasa un gand frumos ,si nu te lega de flexibilitatea limbajului meu,oricum nu cred ca-ti influenteaza tie viata in vreun fel. |
||
|
lil_devil Postat pe 6 Iulie 2009 06:05 |
||
| Kathara,lasa povestile te rog si nu-ti mai da cu parerea,e inuti din partea ta,vitiligo exista si are mai multe etape,ultima etapa fiiind C,dc ajungi aici cel mai recomandat e sa-ti depigmentez si restul pielii care iti mai ramane pigmentata...si crede-ma ca nu iti mai ramane prea mult de depigmentat.E urat sa vorbesti despre acesta boala ca nu exista asa sau nu stiu cum,informeaza-te,e mai bine si in primul rand informeazate despre efectele secundare ale acestei boli care sunt psihologice..e complicat sa ai asa ceva mai ales ca nu exista un tratament anume iar dc ajungi in situatia lui michael chiar ca nu exista tratament... | ||
|
eu_grassa Postat pe 6 Iulie 2009 06:55 |
||
|
||
|
onu Postat pe 6 Iulie 2009 09:36 |
||
De la: christine12, la data 2009-07-06 02:44:03nu puteti judeca un talent extraordinar dupa principii ordinare.criticii sa arunce primii cu piatra daca au tupeu,sa se uite la viata lor in primul rand si daca se considera perfecti sa continue,MJ a amprentat pur simplu tot universul,e normal sa aibe si puncte slabe cand daruieste atat de mult... Bravo!!!!!!!Eu am incercat sa ii explic in primele pagini, dupa care m-am dat batuta ca n-am cu cine. Avea nevoie disperata de atentie si vroia cu orice pret sa o castige. Pe spatele lui. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 09:39 |
||
De la: christine12, la data 2009-07-06 02:49:41banuiesc sau sper ca ai peste 40 de ani la modul in care folosesti limbajul de lemn din pacate nu definiv apus,citez:,,acest rege Michael Jackson!!! (zic asta ca sa-ti gasesc o scuza...) Eu i-am explicat acelasi lucru si am facut greseala de a o face analfabeta pentru ca facea dezacorduri si greseli GRAVE!! Vezi ca o sa te trezesti cu apelative, eu de exemplu sunt lighiona2005 pentru ca i-am spus ca e o lipsa imeeeeeeeeeeeeeeeensa de respect sa aduca in discutie VIATA lui Michael. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 09:43 |
||
|
Nu are rost sa il judecati pe Michael. Si nici sa cautati adevarul. Daca urmariti interviurile cu Oprah si ce se mai gaseste pe youtube, veti descoperi un om bland, calm, oarecum timid, care recunoaste ca a a facut doar 2 operatii doar la nas si ca nu e mare lucru, tot hollywoodul isi face. el chair suferea de depigmentare si iubea copiii, caci ii aminteau de copilaria pe care n-a avut-o. Nu-l vad in stare pe omul asta sa minta, deci nu mai credeti ce scrie in toate ziarele de scandal Dar, lasand deoparte toate cele spuse mai sus, oameni buni, NU CONTEAZA, a fost un MARE ARTIST, asta conteaza. Daca isi facea 100 de operatii, nu il mai iubeati? Eu da! Muzica lui va ramane in istorie. Oricum a fost un om mare. Ganditi-va ca a venit in Romania in '92 dupa revolutie. Cati ar fi venit atunci pentru cativa bani, cat puteam noi da? Si a mai venit o data, peste cativa ani. Sa nu mai vorbim de cat a investit in cauze nobile cu fundatia "Heal the World". A vrut sa schimbe ceva in lumea asta. Asa ca, din respect macar, lasati-l sa se odihneasca in pace! |
||
|
fairyfantasy Postat pe 6 Iulie 2009 09:55 |
||
De la: eu_grassa, la data 2009-07-06 06:55:02Kathara,lasa povestile te rog si nu-ti mai da cu parerea,e inuti din partea ta,vitiligo exista si are mai multe etape,ultima etapa fiiind C,dc ajungi aici cel mai recomandat e sa-ti depigmentez si restul pielii care iti mai ramane pigmentata...si crede-ma ca nu iti mai ramane prea mult de depigmentat.E urat sa vorbesti despre acesta boala ca nu exista asa sau nu stiu cum,informeaza-te,e mai bine si in primul rand informeazate despre efectele secundare ale acestei boli care sunt psihologice..e complicat sa ai asa ceva mai ales ca nu exista un tratament anume iar dc ajungi in situatia lui michael chiar ca nu exista tratament... Nu conteaza ce crezi tu, ea isi va sustine parerea, de cele mai multe ori pe langa subiect, pana in panzele albe. Este o persoana care doar se cearta si jigneste. Ciudat cum se suporta zi de zi facandu-i pe altii in fel si chip si stiind ca ea e asa. E concluzia mea. N-a spus un singur lucru bun din toate postarile pe forumul kudika. In schimb, mi-a recomandat mie sa iau Rudotel (l-am gugalit si am aflat ca e ceva calmant) dar sunt din ce in ce mai convinsa ca astfel de medicamente foloseste ea. Cu siguranta, altfel nu s-ar exprima in felul in care o face si n-ar jigni pe toata lumea. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 09:55 |
||
De la: fairyfantasy, la data 2009-07-06 09:55:18Nu are rost sa il judecati pe Michael. Si nici sa cautati adevarul. Daca urmariti interviurile cu Oprah si ce se mai gaseste pe youtube, veti descoperi un om bland, calm, oarecum timid, care recunoaste ca a a facut doar 2 operatii doar la nas si ca nu e mare lucru, tot hollywoodul isi face. el chair suferea de depigmentare si iubea copiii, caci ii aminteau de copilaria pe care n-a avut-o. Nu-l vad in stare pe omul asta sa minta, deci nu mai credeti ce scrie in toate ziarele de scandal Nu-l vor lasa in pace pentru ca sunt fani inraiti care vor doar sa distruga. Cuvantul "respect" nu exista in vocabularul lor. |
||
|
liliana2005 Postat pe 6 Iulie 2009 09:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| muzicaa | 1 | De la: kudika410890 6 August 2011 20:37 |
| �i ea ar putea deveni compozitoare �i interpret�... | 4 | De la: lil_devil 1 Iulie 2009 01:04 |
| Muzica | 2 | De la: Voica_Laurentiu_1 8 Octombrie 2015 20:52 |
|
|
||
| 1950+ | 6 | De la: Marco__ 7 Martie 2012 00:15 |
| Nimeni Altu� va concerta in El Grande Comandante | 3 | De la: Katte02 29 Noiembrie 2009 14:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.