Mai multe
De la: Kathara, la data 2009-09-13 19:02:51Tu ai spus ca ideea e profunda, nu cuvintele. Ca sa ma fac explicita cred ca trebuie sa fac o mica analiza. se poate face confuzie cand spui " eu exist" cu " eu traiesc". Sunt doua cuvinte cu sensuri apropiate dar cu semnificatie diferita...Michael a inclus asta doua cuvinte intr-o zicala, si m-a facut sa vad mai clar care e contrastul dintre a exista pur si simplu si a trai. Sa spui "traieste viata!" e mai usor..si parca te intrebi cum pot sa-mi traiesc viata? ,doar in momentul asta ce fac? nu traiesc? .. Una e sa existi si alta e sa traiesti...in fine...nu sunt eu asa buna filozofa..dar mie zicala mi se pare foarte explicita ,poate mai explicita si decat carpe diem. |
||
|
lil_devil Postat pe 13 Septembrie 2009 19:16 |
||
|---|---|---|
De la: liliana2005, la data 2009-09-13 17:34:13"If we try, we shall see, in this bliss we cannot feel fear or dread, we stop existing and start living" nu vazusem comentul asta .
|
||
|
lil_devil Postat pe 13 Septembrie 2009 19:31 |
||
Kathara,pe pagina precedenta ,am incercat sa ma fac explicita... Nu stiu daca ai inteles...
|
||
|
|
||
|
lil_devil Postat pe 13 Septembrie 2009 19:35 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 19:35:41 Kathara,pe pagina precedenta ,am incercat sa ma fac explicita... Nu stiu daca ai inteles... Hai sa-ti explic eu ceva. Fata asta si cei ca ea sunt full of shit. |
||
|
liliana2005 Postat pe 13 Septembrie 2009 23:06 |
||
De la: Kathara, la data 2009-09-13 18:28:51Ce n-ai mai auzit? Indemnul sa-ti traiesti viata? Carpe diem? Yada yada yada. Si trancanim ca nu avem ce spune oricum. |
||
|
liliana2005 Postat pe 13 Septembrie 2009 23:08 |
||
|
Pentru cei care confunda carpe diem cu indemnul de a inceta sa existi si a incepe sa traiesti: SA EXISTI inseamna sa traiesti facand ceea ce se face in mod normal in viata sau ceea ce oamenii in general inteleg ca se face in mod normal in viata: o casa, o familie, un job, o masina..doua, vacante, bla bla bla. Sa mergem in cluburi, sa iesim cu prietenii, sa ne traim viata cu alte cuvinte. Asta inseamna A EXISTA NU A TRAI. Lucru care poate implica acel 'carpe diem' pentru unii care aleg sa traiasca viata la maxim, sa nu piarda nici o oportunitate...din nou trebuie sa spun bla bla blaaaaaaaaaa. A INCETA SA EXISTI si a INCEPE SA TRAIESTI inseamna sa vezi dincolo de acele lucru care fac viata unui om normala. SUB NICI O FORMA NU INSEAMNA CARPE DIEM. Inseamna sa faci ceva cu viata ta pe langa a exista pur si simplu, ceva pe langa a te bucura de ea. Inseamna sa intelegi ca viata ta are un scop mai important decat faptul ca mergi in cluburi si/sau iti faci tatuaje si iti bagi inele in buric, limba etc. Scopul il afla fiecare daca vrea si ii pasa. Dar pana cand il afla nu va face altceva decat sa EXISTE si eventual daca asa alege, sa traiasca clipa/ora/ziua la maxim. Stupid daca ma intrebati pe mine. Si inutil pentru ca viata nu poate fi despre a trai lucrurile la maxim. Asta incerca Michael sa transmita mereu celor care au avut urechi sa auda si minte ca sa priceapa. |
||
|
liliana2005 Postat pe 13 Septembrie 2009 23:29 |
||
|
"Love, no violence ever! Remember a beautiful future promise of tomorrow." Cuvintele lui gasite in baie dupa moarte. |
||
|
liliana2005 Postat pe 14 Septembrie 2009 00:09 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-14 00:09:52"Love, no violence ever! Remember a beautiful future promise of tomorrow." Intotdeauna a transmis numai mesaje de genul asta: pozitive si care au influentat. Pe mine cel putin...si sunt sigura ca nu sunt singura. :) R.I.P MJ! You will always live in our hearts. :( |
||
|
monytzoi Postat pe 14 Septembrie 2009 08:29 |
||
De la: kudika019861, la data 2009-09-13 11:21:40"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil Ce nivel extraordonar de educatie si cultura ai dupa limbajul folosit! Dovedeste cat de capabila esti sa emiti pareri despre personajele culturii muzicale de la noi si din afara. Si mai aveti pretentii sa vi se raspunda fara jigniri. |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2009 08:31 |
||
|
Ai vazut primul video ? Ai vazut ce frumos ii multumeau ? Ce adorabila e Paris cand zice " I love my daddy so much" Iar cantecul pe care il canta ei ei impreuna,este compus de Prince I. Dar ma intristeaza cand zice la sfarsit: "Please dont take my daddy away." [/quote]sunt foarte simpatici amandoi si se vede cat de frumos se purta michael cu ei...ca un tata adevarat
|
||
|
badkitty Postat pe 14 Septembrie 2009 08:46 |
||
De la: Irinaenache, la data 2009-09-13 17:17:45din pacate nu stiu daca va exista si o reluare. Din ce am inteles, va fi si Janet, care va canta in memoria fratelui ei. pacat oricum ms mult
|
||
|
badkitty Postat pe 14 Septembrie 2009 08:52 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-13 23:29:20Pentru cei care confunda carpe diem cu indemnul de a inceta sa existi si a incepe sa traiesti: Sfintia ta, inseamna exact acelasi lucru, respectiv sa iti traiesti viata, nu sa treci doar prin ea. Greu, dom'le, greu. De la: lil_devil, la data 2009-09-13 19:35:41 Kathara,pe pagina precedenta ,am incercat sa ma fac explicita... Nu stiu daca ai inteles... Fii linistita, e mai mult decat simplist. De la: liliana2005, la data 2009-09-14 00:09:52"Love, no violence ever! Remember a beautiful future promise of tomorrow." Extraordinar! Make love, not war, cine s-ar fi gandit! Cata originalitate! De la: liliana2005, la data 2009-09-13 23:06:39De la: lil_devil, la data 2009-09-13 19:35:41 Kathara,pe pagina precedenta ,am incercat sa ma fac explicita... Nu stiu daca ai inteles... Cred ca fuill of shit ar fi mai degraba un pedofil homosexual. De, riscurile meseriei. |
||
|
Kathara Postat pe 14 Septembrie 2009 09:04 |
||
dak unele de aici ar fi ascultat ceva la orele de romana de la scoala si-ar fi dat seama ca exista metafore si sensuri multiple ale cuvintelor in expresia "inceteaza sa existi, incepe sa traiesti" verbul "a trai" este la figurat altfel ar fi insemnat acelasi lucru cu "a exista". in concluzie "a trai" inseamna aici sa-ti pese, sa fii mai bun, sa ii ajuti pe altii, sa nu judeci pe nimeni, intr-un cuvant sa fii OM! nu trebuie sa te gandesti prea mult ca sa intelegi sensul.mi-a facut placere sa explic ce inseamna
|
||
|
badkitty Postat pe 14 Septembrie 2009 09:28 |
||
De la: badkitty, la data 2009-09-14 09:28:23dak unele de aici ar fi ascultat ceva la orele de romana de la scoala si-ar fi dat seama ca exista metafore si sensuri multiple ale cuvintelor Serios? Am un doctorat in literatura, dar sa stii ca de profunzimea vorbelor alora nu m-am prins, noroc cu voi! |
||
|
Kathara Postat pe 14 Septembrie 2009 09:36 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-14 08:31:30De la: kudika019861, la data 2009-09-13 11:21:40"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil Este un exemplu cat se poate de ELOCVENT si de CLAR. Este un mesaj special pentru cei care sunt atat de incuiati incat nu sunt in stare sa priceapa decat daca le desenezi. Nu denota nici lipsa de educatie, nici lipsa de cultura. Din contra, fata a avut foarte mult bun simt si educatie incat sa se coboare la nivelul anumitor persoane si sa le explice niste lucruri DE BAZA care pentru ei/ele (saracutii) sunt atat de greu de priceput. Ma repet pentru ca am mai spus-o pe alte topicuri: HALAL UMANITATE, halal omenie, halal orice la anumite specimene de fiinte umane. Eu ma tot intreb oare chiar aveti senzatia ca acel cineva doarme?? Aveti un tupeu teribil in viata asta dar oare n-o sa va para rau intr-o zi pentru tot raul pe care il faceti? |
||
|
liliana2005 Postat pe 14 Septembrie 2009 11:20 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-09-14 11:20:24De la: scorpio67, la data 2009-09-14 08:31:30De la: kudika019861, la data 2009-09-13 11:21:40"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil Cine semana se aduna? Daca "scroafele si nef....tele" sunt un exemplu de educatie inseamna ca suntetzi toate la fel,voi aste de-l pupati in fund pe pedofilul si nu numai: reduse cu vocabular de vanzatoare de seminte. |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2009 11:27 |
||
De la: badkitty, la data 2009-09-14 09:28:23dak unele de aici ar fi ascultat ceva la orele de romana de la scoala si-ar fi dat seama ca exista metafore si sensuri multiple ale cuvintelor N-ai citit ca mai sus mi-a zis ca mi-e greu MIE sa inteleg. Ce poti sa mai spui la un astfel de comentariu??? Hai sa o lasam in prostia ei..suficient am incercat toate sa explicam in fel si chip ca ea tot inainte vede. |
||
|
liliana2005 Postat pe 14 Septembrie 2009 11:31 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 19:35:41 Kathara,pe pagina precedenta ,am incercat sa ma fac explicita... Nu stiu daca ai inteles... Fii linistita, e mai mult decat simplist. Trebuia sa ma gandesc sa fac o analiza ca la prosti. Lasa..ca deja au facut-o celelalte fetele in locul meu,cu exemple cu tot... N-are cum sa te patrunda profunzimea cuvintelor daca tu esti asa de insensibila... |
||
|
lil_devil Postat pe 14 Septembrie 2009 11:37 |
||
De la: Kathara, la data 2009-09-14 09:36:19De la: badkitty, la data 2009-09-14 09:28:23dak unele de aici ar fi ascultat ceva la orele de romana de la scoala si-ar fi dat seama ca exista metafore si sensuri multiple ale cuvintelor Si ce daca ai un doctorat in literatura? Sa nu-ti spun miile nu sutele de specimene care pleaca din facultate cu diplome, cu masterate si doctorate. Si ghici ce? Sunt prosti de put. Pute prostia dupa ei, multi sunt practic analfabeti. Dar tu continua cu povestile daca ai senzatia ca intereseaza pe cineva cate diplome ai tu in dulap ca nuuuuuu, niiimeni n-o sa considere ca te lauzi. As putea sa o fac si eu si mai cateva fete de pe aici si bag mana in foc ca te-am lua. Asta daca nu ti-ai facut doctoratul la Oxford draguta. |
||
|
liliana2005 Postat pe 14 Septembrie 2009 11:42 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-14 11:27:40De la: liliana2005, la data 2009-09-14 11:20:24De la: scorpio67, la data 2009-09-14 08:31:30De la: kudika019861, la data 2009-09-13 11:21:40"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil Fii fara griji ca nici tu nu esti mai prejos. M-ai uimit cu vovabularul tau elevat format din cateva cuvinte pe care le repeti obsesiv. Nu suntem chioare, citim din moment ce-ti raspundem. Am citit partea cu vanzatoarea de seminte, cu pupatul in fund, le-am citit la vremea lor. Si daca eu de pilda as fi vanzatoare de seminte, crezi ca ai fi tu cu ceva mai preus de mine? Tu care mocirlesti un om mort care a facut atatea pentru alti oameni? Un 'nu-mi place, nu-mi spune nimic' era mai mult decat suficient. Pai ar trebui sa o pupi si in fund pe vanzatoarea de seminte care nu face asa ceva. Si pe Dumnezeu ca inca iti permite sa traiesti asa pe lumea asta. |
||
|
liliana2005 Postat pe 14 Septembrie 2009 11:49 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-09-14 08:31:30De la: kudika019861, la data 2009-09-13 11:21:40"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil Fata draga,nu fi trista...nimeni dintre noi nu-l batjocoreste pe Dolanescu. Fata a zis-o la modul ironic...Cand se referea la Dolanescu,nu a facut nimic altceva decat sa imite persoanele ca si voi . Vad ca nu prea iti place cand te intalnesti cu imaginea ta din oglinda. |
||
|
lil_devil Postat pe 14 Septembrie 2009 11:52 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 18:02:17De la: Kathara, la data 2009-09-13 17:46:57De la: lil_devil, la data 2009-09-13 17:29:45Hai ca incepe sa-mi placa lLiliana. Chiar, de unde e atunci vorba asta? Si eu vreau sa stiu cine a zis-o primul? Sau in ce carte mai e scrisa? Cum naiba e atat de veche si eu n-am auzit-o decat in versurile "Heal the world"? Diavol mic, n-ar fi mai simplu sa vorbim de ceea ce stii? Ca aia incape intr-o cartulie de 30 de pagini scrise mare si continand in special versurile cantate (nu SCRISE, atentie!) de Maical (care nu-s rele, nimeni n-a zis ca ar fi, dar meritul nu e al lui la faza asta). Cum spuneam, nu-i nimic rau ca mesajul a ajuns si la plebe (ca tot ne place latina, vad ), si daca asta se datoreaza lui Maical, bravo lui. Dar cum schimba asta faptul ca era asa de looney? N-am sa spun ca era pedofil, pentru ca nu s-a dovedit fara putinta de tagada. Nu ma intereseaza nici zecile de operatii pe care si le-a facut. In general sunt de acord ca oamenii sa isi inbunatateasca infatisarea cum considera de cuviinta, daca asta ii face sa se simta mai bine cu ei insisi (totusi, exista o limita, si - in mod normal - doctorul care i-a facut nasul sa arate ca o sulitza ar trebui dat in judecata, zau! Pai daca baiatu' se impiedica si cadea in nas, se infigea in podea ) Un lucru e sigur, insa: nu mi-as fi lasat copilul/nepotul - nici macar copilul vecinului - cu el in aceeasi camera/casa nici daca viata mea ar fi depins de asta. Dar - vorbind de ceea ce a fost sau nu a fost dovedit - exista vreun doctor care a declarat in mod oficial si oficios ca l-a tratat pe omu' de vitiligo? Exista un raport medical oficial? Ca uite, asta se pare ca e lacunar in cultura mea generala. Luminati-ma voi. |
||
|
Dor_a Postat pe 14 Septembrie 2009 11:52 |
||
DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA DO-RA
|
||
|
matracucu Postat pe 14 Septembrie 2009 11:57 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-14 11:57:10DO-RA (mi-a mai venit inima la loc, zau, Laura... asa m-ai certat pe topicu' cu copiii, de mi-era si frica sa-ti mai zic ceva...)
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Septembrie 2009 12:28 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-14 12:28:02De la: just_laura, la data 2009-09-14 11:57:10DO-RA nu te-am certat dora ziceam si io asa....
|
||
|
matracucu Postat pe 14 Septembrie 2009 12:34 |
||
|
Informeaza-te si tu singura. Eu acum trebuie sa plec. Sunt atatea interviuri pe you tube cu emisiuni care dezbat subiectul asta. sunt poze in care se vad petele lui...Am citit ca in 84 a fost diagnosticat cu vitiligo si lupus, si oriunde caut scrie lucrul asta. Am incercat sa gasesc ceva unde sa scrie si sa dovedeasca ca nu avea vitiligo,dar nu am gasit nicaieri. Daca voi gasiti ,chiar va rog sa-mi aratati si mie si ami vorbim atunci. http://floacist.wordpress.com/2007/06/10/vitiligo-photos-michael-jackson/ http://floacist.wordpress.com/2007/07/29/vitiligo-photos-michael-jackson-andor-lupus-2/ http://floacist.wordpress.com/2007/06/12/full-information-on-vitiligo-michael-jackson/ |
||
|
lil_devil Postat pe 14 Septembrie 2009 12:45 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-09-14 12:45:50Informeaza-te si tu singura. Eu acum trebuie sa plec. Sunt atatea interviuri pe you tube cu emisiuni care dezbat subiectul asta. sunt poze in care se vad petele lui...Am citit ca in 84 a fost diagnosticat cu vitiligo si lupus, si oriunde caut scrie lucrul asta. Am incercat sa gasesc ceva unde sa scrie si sa dovedeasca ca nu avea vitiligo,dar nu am gasit nicaieri. Daca voi gasiti ,chiar va rog sa-mi aratati si mie si ami vorbim atunci. Cand e de demonstrat ceva, e existenta unui lucru, nu absenta lui. Si vi s-a pus o intrebare foarte simpla: exista documente medicale oficiale cum ca ar fi fost diagnosticat de vitiligo? |
||
|
anushkha Postat pe 14 Septembrie 2009 12:48 |
||
De la: just_laura, la data 2009-09-14 12:34:14De la: Dor_a, la data 2009-09-14 12:28:02De la: just_laura, la data 2009-09-14 11:57:10DO-RA Sar'naaa!
|
||
|
Dor_a Postat pe 14 Septembrie 2009 12:50 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-09-14 12:45:50Informeaza-te si tu singura. Eu acum trebuie sa plec. Sunt atatea interviuri pe you tube cu emisiuni care dezbat subiectul asta. sunt poze in care se vad petele lui...Am citit ca in 84 a fost diagnosticat cu vitiligo si lupus, si oriunde caut scrie lucrul asta. Am incercat sa gasesc ceva unde sa scrie si sa dovedeasca ca nu avea vitiligo,dar nu am gasit nicaieri. Daca voi gasiti ,chiar va rog sa-mi aratati si mie si ami vorbim atunci. Nu ma intelegi. Eu am intrebat: Exista un doctor dermatolog, cunoscut , de la o clinica cunoscuta (Mical e vedeta, ma indoiesc ca s-a consultat la Poparlaca din Deal, cu doctoru' comunal) care declara in mod OFICIAL ca-l are pe Maical pe lista de pacienti cu vitiligo, lupus sau ce o mai fi? Care e numele dermatologului lui Maical? |
||
|
Dor_a Postat pe 14 Septembrie 2009 12:53 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-14 11:52:34De la: lil_devil, la data 2009-09-13 18:02:17De la: Kathara, la data 2009-09-13 17:46:57De la: lil_devil, la data 2009-09-13 17:29:45Hai ca incepe sa-mi placa lLiliana. Chiar, de unde e atunci vorba asta? Si eu vreau sa stiu cine a zis-o primul? Sau in ce carte mai e scrisa? Cum naiba e atat de veche si eu n-am auzit-o decat in versurile "Heal the world"? Dora, el nu era un looney decat daca tu si inca cativa oameni alegeti sa-l vedeti ca fiind un looney. Pentru el felul in care era e cat se poate de normal. Si daca s-ar mai naste odata tot la fel ar fi si e pacat sa judecam asa aspru oamenii care nu se comporta conform regulilor sau normelor sociale. El era un artist, castiga bani din munca lui, munca pe care o facea intr-un mod desavarsit si ca atare, isi permitea sa fie mai neconventional ca sa zic asa. Spun neconventional pentru ca termenele astea gen 'jacko wacko' il afectau foarte tare si nu intelegea niciodata de ce oamenii tin mortis sa-i judece fiecare pas si sa-l interpreteze. Operatia la nas, bolile de piele, copiii, casnicia, ferma, faptul ca petrecea timp cu copiii bolnavi. Faptul ca se catara in copaci mereu si ca se dadea cu masinutele si trenuletele din Neverland. Mie mi se pare anormal ca un om matur sa nu faca asa ceva. Eu merg la sat si ma urc in toti copacii in care ma urcam la 10 ani si ma joc cu animalele in curte si tip acolo de zici ca suntem la circ si mereu ma atentioneaza ai mei ca rad vecinii. Rad de ce anume?????? De cineva care spre deosebire de ei chiar se simte bine din cand in cand?? Nu am foarte mult timp sa stau cu ei dar cand stau o sa vezi ca sunt si mai si decat copiii de 9-10 ani. Si apoi mergem pe camp cand putem si alergam si ne prostim si e fun. De ce m-ar considera cineva nebuna?? E ceea ce conteaza pentru mine. Sa ies in oras cu prieteni/cunoscuti de pilda nu are nici un fel de valoare pentru mine. Sa petrec timp cu animalele atunci cand ma duc acolo si cu cei cu care am crescut (daca ii intalnesc) si cu copiii de pe strada inseamna mai mult decat isi poate cineva imagina. Asa era si Michael si poate multi alti oameni care vad viata un pic diferit. Tot ce se aude pe langa sunt pure speculatii, pentru ca nu a fost nimic dovedit. Oameni buni, daca el ar fi molestat copiii aia, nici un jurat din lumea asta nu l-ar fi achitat. Daca aia ar fi gasit macar a shred of evidence, nici cu toti banii din lumea asta nu s-ar mai fi scos. Dar n-au gasit. Lasati-l in pace. |
||
|
liliana2005 Postat pe 14 Septembrie 2009 13:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| videoclipuri | 1 | De la: kudika312548 8 August 2010 13:30 |
| Muzica | 2 | De la: Voica_Laurentiu_1 8 Octombrie 2015 20:52 |
| Lectii de Percutie pentru toate varstele Boem Club | 1 | De la: kudika_970539 20 Ianuarie 2015 10:19 |
|
|
||
| Verma Leptor | 2 | De la: DragosNL 6 Mai 2011 12:04 |
| Cum iti dai seama care este jobul ideal pentru tine? | 3 | De la: AlexandraV 24 Iulie 2009 20:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.