Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

ti-ai face singura un bn daca nu ai mai posta aici ,,,tu si ceilalti care vb tampenii,,,credetima incercati sa va abtineti sa postati
thadoog
Postat pe 11 Septembrie 2009 22:10
De la: scorpio67, la data 2009-09-11 07:56:23Suntetzi bolnave fanele ciudatului ,la fel ca si el ,daca nu toata lumea il place ca om ci doar ca artist
e proasta,idioata,aberanta si mai stiu eu cum .Ma cobor prea mult sa discut cu niste incuiate care nu tolereaza si alte pareri si nu-l iubesc pe idolul vostru.Chiar imi faceti o scarba profunda. :sml-sick0022
Daca asta e geniu ce mai zicetzi de altii : Aretha Franklin,Nat King Cole,Ray Charles,Louis Armstrong,Frank Sinatra,Gershuin si altii .Pun pariu ca habar n-aveti de ei.
De alte nume mari ce sa mai zicem care chiar au contat in cultura muzicala contemporana.

se vede cat de bine stii sa citesti oamenii.... pffffffff
lil_devil
Postat pe 11 Septembrie 2009 23:42
De la: lil_devil, la data 2009-09-11 23:42:49
De la: scorpio67, la data 2009-09-11 07:56:23Suntetzi bolnave fanele ciudatului ,la fel ca si el ,daca nu toata lumea il place ca om ci doar ca artist
e proasta,idioata,aberanta si mai stiu eu cum .Ma cobor prea mult sa discut cu niste incuiate care nu tolereaza si alte pareri si nu-l iubesc pe idolul vostru.Chiar imi faceti o scarba profunda. :sml-sick0022
Daca asta e geniu ce mai zicetzi de altii : Aretha Franklin,Nat King Cole,Ray Charles,Louis Armstrong,Frank Sinatra,Gershuin si altii .Pun pariu ca habar n-aveti de ei.
De alte nume mari ce sa mai zicem care chiar au contat in cultura muzicala contemporana.

Pai pe cine sa citesc?
Nici nu am apucat sa scriu 3 vorbe care nici n-au fost citite pana la capat si m-am trezit complimentata: proasta ,idioata,etc.Mia era nevoie sa fac efortul sa citesc pe cineva?
M-am lamurit de la primul post ca nu am cu cine.

Postat pe 12 Septembrie 2009 07:37
De la: thadoog, la data 2009-09-11 22:10:57ti-ai face singura un bn daca nu ai mai posta aici ,,,tu si ceilalti care vb tampenii,,,credetima incercati sa va abtineti sa postati

Si ce ai sa faci? o sa-ti impui si tu parerile tot prin jigniri si vorbe urate?
Nu poti obliga pe toata lumea sa-l placa pe Jackson asa cum o faci tu.

Postat pe 12 Septembrie 2009 07:40
De la: thadoog, la data 2009-09-11 22:03:52kataroo ,,te rog eu incearca sa te abtii sa vt prostii despre omul asta,,ca spui doar aberatii

Sentimentul e reciproc.
Kathara
Postat pe 12 Septembrie 2009 10:27
De la: lil_devil, la data 2009-09-09 20:33:32daaaaaaaaaaaa..sigur! Si de ce ar trebui sa il cred pe biograful asta care a publicat "biografia" lui MJ, abia dupa moartea lui.. De ce n-a facut-o cand a fost el in viata? Acum toti se gasesc sa se dea drept iubitii lui Michael Jackson,si sa afirme niste lucruri socante , acum cand e mort ,iar cand a fost in viata ,au tacut.Acum oricine poate sa spuna orice despre el pt ca el nu mai poate sa se apere..

Si stiam de interviul ala dat de Grace,dar eu tind sa cred ca-i facut,fals ,asa cum si rezultatele de la prima autopsie s-au dovedit a fi false.. Mj isi pupa copiii direct pe buze. Si??? Crezi ca o facea cu vreo semnificatie sexuala??
NU mai tin minte exact in care video am vazut,dar era Mj cu Paris la cumparaturi,si la un moment dat Mj vroia sa dea un autograf iar Paris refuza sa-i dea drumul de la mana.Mj explica apoi ca Paris e foarte posesiva,si de fiecare data cand trebuie sa plece ea nu vroia sa-l lase. Ei isi iubeau f mult tatal." Best Father You Can Ever Imagine"
http://www.youtube.com/watch?v=bXStM5ebSNs

http://www.youtube.com/watch?v=_bnbAhPPiHw
Apoi mai este chiar in interviul facut de Bashir,unde Mj o intreaba pe Paris,daca vrea sa alerge alturi de Prince pe holul hotelului,iar ea ii raspunde ca nu pt ca vrea sa-l tina de mana. ?. Ce intelegi prin asta? Faptele vorbesc mai mult decat spusele unui necunoscut.

e adevarat ce zici...si eu m-am evervat foarte mult la inceput cand am aflat tampeniile pe care se trezesc altii despre michael, dar adevaratii fani nu le iau in considerare.sunt convinsa ca a fost un tata foarte bun
cred ca cea mai buna solutie e sa nu mai raspundem persoanelor care il critica,putem sa vorbim intre noi cei care il apreciem ca om si ca artist
badkitty
Postat pe 12 Septembrie 2009 13:11
De la: Irinaenache, la data 2009-09-11 16:16:38Pentru cine este interesat si de altceva decat de mahala, trailerul filmului This is it se va difuza pe MTV, in noaptea 13.09-14.09, incepand de la ora 02.00, in cadrul MTV Music Awards, pe MTV.
Enjoy!

stii cumva daca o sa dea si in reluare mtv awards 2009 si cand va fi asta?
badkitty
Postat pe 12 Septembrie 2009 14:02
De la: badkitty, la data 2009-09-12 13:11:43
De la: lil_devil, la data 2009-09-09 20:33:32daaaaaaaaaaaa..sigur! Si de ce ar trebui sa il cred pe biograful asta care a publicat "biografia" lui MJ, abia dupa moartea lui.. De ce n-a facut-o cand a fost el in viata? Acum toti se gasesc sa se dea drept iubitii lui Michael Jackson,si sa afirme niste lucruri socante , acum cand e mort ,iar cand a fost in viata ,au tacut.Acum oricine poate sa spuna orice despre el pt ca el nu mai poate sa se apere..

Si stiam de interviul ala dat de Grace,dar eu tind sa cred ca-i facut,fals ,asa cum si rezultatele de la prima autopsie s-au dovedit a fi false.. Mj isi pupa copiii direct pe buze. Si??? Crezi ca o facea cu vreo semnificatie sexuala??
NU mai tin minte exact in care video am vazut,dar era Mj cu Paris la cumparaturi,si la un moment dat Mj vroia sa dea un autograf iar Paris refuza sa-i dea drumul de la mana.Mj explica apoi ca Paris e foarte posesiva,si de fiecare data cand trebuie sa plece ea nu vroia sa-l lase. Ei isi iubeau f mult tatal." Best Father You Can Ever Imagine"
http://www.youtube.com/watch?v=bXStM5ebSNs

http://www.youtube.com/watch?v=_bnbAhPPiHw
Apoi mai este chiar in interviul facut de Bashir,unde Mj o intreaba pe Paris,daca vrea sa alerge alturi de Prince pe holul hotelului,iar ea ii raspunde ca nu pt ca vrea sa-l tina de mana. ?. Ce intelegi prin asta? Faptele vorbesc mai mult decat spusele unui necunoscut.

e adevarat ce zici...si eu m-am evervat foarte mult la inceput cand am aflat tampeniile pe care se trezesc altii despre michael, dar adevaratii fani nu le iau in considerare.sunt convinsa ca a fost un tata foarte bun
cred ca cea mai buna solutie e sa nu mai raspundem persoanelor care il critica,putem sa vorbim intre noi cei care il apreciem ca om si ca artist

Ai vazut primul video ? Ai vazut ce frumos ii multumeau ? Ce adorabila e Paris cand zice " I love my daddy so much" Iar cantecul pe care il canta ei ei impreuna,este compus de Prince I. Dar ma intristeaza cand zice la sfarsit: "Please dont take my daddy away."

lil_devil
Postat pe 12 Septembrie 2009 15:31
De la: scorpio67, la data 2009-09-12 07:37:07
De la: lil_devil, la data 2009-09-11 23:42:49

Pai pe cine sa citesc?
Nici nu am apucat sa scriu 3 vorbe care nici n-au fost citite pana la capat si m-am trezit complimentata: proasta ,idioata,etc.Mia era nevoie sa fac efortul sa citesc pe cineva?
M-am lamurit de la primul post ca nu am cu cine.
ù

M-am uitat sa vad care sunt alea"3 vorbe" esentiale din primul tau mesaj. ..."exceptional, retardat,pedofil..... Cam asta ar fi esentialul mesajului tau. Deci dupa cum spuneam,se vede cat de bine stii sa citesti oamenii. Cum poti sa crezi ca un retardat si un pedofil poate sa compuna asa melodii care au o filozofie,un mesaj profund?De exemplu expresia asta a lui :Inceteaza sa existi,incepe sa traiesti !" mi-a ramas intiparita -n minte.O fraza simpla,dar care spune multe. Mie de ce nu mi-atrecut prin cap s-o scot? A fi copil,nu inseamna a fi retardat! Si eu am un comportament copilaresc,asta inseamna ca sunt retardata?
MJ a fost controlat si-n fund,pt gasirea unor dovezi care sa-l incrimineze de pedofilie,dar nu au gasit. A fost judecat destul,si verdictul este :Nevinovat. Acum cine sunteti voi sa treceti peste cuvantul lor?...De ce preferati sa dati crezare barfelor in loc sa va faceti propia opinie ,analizand singuri faptele si omul. Te-ai uitat la video-ul cu copii lui. Nu par deloc niste copii abuzati sau neglijati de catre tatal lor. In ochii lor se vede iubirea ce i-o poarta.Si asta spune si confirma faptul ca MJ a fost un tata bun,si nu numai .
lil_devil
Postat pe 12 Septembrie 2009 16:00
"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil
kudika019861
Postat pe 13 Septembrie 2009 11:21
De la: kudika019861, la data 2009-09-13 11:21:40"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil

Minunat nivelul fanelor!

quote name='lil_devil' date='2009-09-12 16:00:52']ca un retardat si un pedofil poate sa compuna asa melodii care au o filozofie,un mesaj profund?De exemplu expresia asta a lui :Inceteaza sa existi,incepe sa traiesti !" mi-a ramas intiparita -n minte.O fraza simpla,dar care spune multe. Mie de ce nu mi-atrecut prin cap s-o scot? .[/quote]

Fii linistita, ca nici lui. Asta-i o zicere veche.
Kathara
Postat pe 13 Septembrie 2009 11:25
De la: thadoog, la data 2009-09-11 22:10:57ti-ai face singura un bn daca nu ai mai posta aici ,,,tu si ceilalti care vb tampenii,,,credetima incercati sa va abtineti sa postati

De ce?

Vrei un forum in care nimeni nu scrie nimic?
Hai ca esti haios!
Dor_a
Postat pe 13 Septembrie 2009 12:20
De la: Kathara, la data 2009-09-13 11:25:12
De la: lil_devil, la data 2009-09-12 16:00:52ca un retardat si un pedofil poate sa compuna asa melodii care au o filozofie,un mesaj profund?De exemplu expresia asta a lui :Inceteaza sa existi,incepe sa traiesti !" mi-a ramas intiparita -n minte.O fraza simpla,dar care spune multe. Mie de ce nu mi-atrecut prin cap s-o scot? .

Zaau? MJ-u' a "scos" fraza asta? Adanca, nu gluma.
Deci acu' nu e doar geniu, e si Highlander, pen' ca "expresia" e la fel de veche ca si lumea civilizata.

Pe de alta parte, acum imi dau seama ca Maical a avut un rol in educarea maselor - uite, unii au avut ocazia sa asculte indemul respectiv datorita lui - intaia oara in viata lor.
Ca doar nu erau sa deschida carti in care sa citeasca acelasi lucru! Cum adica sa citeasca? Erezie!!!!
Dor_a
Postat pe 13 Septembrie 2009 12:27
De la: Dor_a, la data 2009-09-13 12:27:18
De la: lil_devil, la data 2009-09-12 16:00:52ca un retardat si un pedofil poate sa compuna asa melodii care au o filozofie,un mesaj profund?De exemplu expresia asta a lui :Inceteaza sa existi,incepe sa traiesti !" mi-a ramas intiparita -n minte.O fraza simpla,dar care spune multe. Mie de ce nu mi-atrecut prin cap s-o scot? .

Deci acu' nu e doar geniu, e si Highlander, pen' ca "expresia" e la fel de veche ca si lumea civilizata.

Pe de alta parte, acum imi dau seama ca Maical a avut un rol in educarea maselor - uite, unii au avut ocazia sa asculte indemul respectiv datorita lui - intaia oara in viata lor.
Ca doar nu erau sa deschida carti in care sa citeasca acelasi lucru! Cum adica sa citeasca? Erezie!!!!

Ok,n-o fi a lui,dar eu la el am auzit-o prima oara si n-am mai auzit si pe altii utilizand-o. ..Si se pare ca degeaba il stiti voi de di-nainte ...
Indemnul este mai mult pt persoane ca voi ,ce stau toata ziua pe internet si comenteaza aiureli pe topicuri despre sex ,horoscop...etc...si din candin cand vin sa improaste cu noroi spunandu-si opiniile "valoroase si personale" din ziare despre un geniu muzical si despre noi... .Stati linistite,ca nu va urmaresc, dar cred ca m-as muta pe alt topic,v-as gasi imediat...

Asa ca indemnul asta este pentru voi,barfitoarelor!!!!!!!!!
lil_devil
Postat pe 13 Septembrie 2009 13:11
De la: kudika019861, la data 2009-09-13 11:21:40"Evitati contactul cu persoanele bolnave!"Chiar si virtual!In cazul de fata cu scroafele si nef....tele.Fetelor(si cand spun fete nu ma refer la cele 2-3 muste bete care bazaie pe aici),evitati scroafele de pe topicul asta.E mai bine sa nu le mai acordati atentie ca nu merita.Nu vedeti ca n-aveti cu cine discuta?Haideti sa discutam despre Ion Dolanescu,Dumnezeu sa-l odihneasca!Ion Dolanescu iubea f mult animalele.Avea o catelusa pe care o iubea f mult,gaini,porumbei,a avut si o caprioara,un arici,etc.Concluzia proastelor de pe aici care se cred destepte ar fi ca Dolanescu era zoofil.Daca un barbat care iubeste copiii era sigur pedofil (ca atat le duce pe ele mintea),un barbat care iubea animalele era sigur zoofil..cam asta-i logica unor tampite...Atentie la barbatii din jurul vostru!Daca observati ca un barbat iubeste copiii,evitati-l ca sigur e pedofil

Aoleu, acum imi dau seama ca prietenul meu e zoofil!!!!!!!!!! Si daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca e si homo,pt ca sta mereu cu baieti. Stii el joaca fotbal, cine stie ce se intampla prin vestiar pe-a acolo pe la ei si eu nu stiu. Bine macar ca nu e pedofil,cu copii nu le are... Merci ca mi-ai deschis ochii...
lil_devil
Postat pe 13 Septembrie 2009 13:22
De la: Dor_a, la data 2009-09-13 12:27:18

Mai eu va cred. Si pe tine si pe don'soara scarbita de viata (a se citi veninoasa). Dar daca va rog eu mult nu-mi spuneti si mie mai exact de unde anume a luat-o Michael? Asa ca pentru prosti...ca eu n-am chef sa citesc si sa caut....banuiesc ca daca stiti ne veti lumina si pe noi incuiatii..
liliana2005
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:11
din pacate nu stiu daca va exista si o reluare. Din ce am inteles, va fi si Janet, care va canta in memoria fratelui ei.
Irinaenache
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:17

Offf dar ce nu intelegi tu este ca uneori contactul virtual cu persoanele bolnave este chiar indicat. Te face sa intelegi ca absolut nimic in viata asta nu trebuie sa te mai surprinda.
Si hai sa-ti spun eu cum ar fi fost denumit bietul om de catre aceste 'persoane' in afara de zoofil evident. L-ar fi numit stapanul animalelor, maica Tereza la feminin, probabil 'preacuviosul Ion' si cu siguranta nu numai. Vorbesc din proprie experienta. Am avut 'tupeul' sa intru pe un topic dedicat animalelor si sa spun ca am 7 ale mele...sa vezi mocirla ce mi-am luat de la cele care nu stiu sa-i scrie numele lui Mike A fost o experienta de-a dreptul inaltatoare sa vad cum unora li se.. beeeep... de cam tot ce misca in lumea asta, mai putin de ei si de propria lor familie. Vrem sa le mai pese de cine era Michael si de ce s-a chinuit toata viata sa faca? Ei hai ca exageram, dam in patologic deja. E prea mult zau, ei chiar nu pot concepe ceva daca nu e legat de propria persoana.
liliana2005
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:26
Hai ca incepe sa-mi placa lLiliana. Chiar, de unde e atunci vorba asta? Si eu vreau sa stiu cine a zis-o primul? Sau in ce carte mai e scrisa? Cum naiba e atat de veche si eu n-am auzit-o decat in versurile "Heal the world"?

haideti, mai cititelor...!!!
lil_devil
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:29
"If we try, we shall see, in this bliss we cannot feel fear or dread, we stop existing and start living"

Versuri din 'Heal the world'.
liliana2005
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:34
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 17:29:45Hai ca incepe sa-mi placa lLiliana. Chiar, de unde e atunci vorba asta? Si eu vreau sa stiu cine a zis-o primul? Sau in ce carte mai e scrisa? Cum naiba e atat de veche si eu n-am auzit-o decat in versurile "Heal the world"?

Eu chiar vreau sa stiu. Sa se puna sa caute acum ca m-am saturat de moda asta de a tranti povesti fara sustinere. Sa-mi spuna si mie unde sa citesc ca nu vreau sa mor proasta
liliana2005
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:36
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 13:22:39

Aoleu, acum imi dau seama ca prietenul meu e zoofil!!!!!!!!!! Si daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca e si homo,pt ca sta mereu cu baieti. Stii el joaca fotbal, cine stie ce se intampla prin vestiar pe-a acolo pe la ei si eu nu stiu. Bine macar ca nu e pedofil,cu copii nu le are... Merci ca mi-ai deschis ochii...

Cred ca daca face dus si doarme in pat cu baietii, iar doi mai apar si sustin ca au facut sex cu el, it's pretty safe to say he's gay.
Kathara
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:41
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 17:29:45Hai ca incepe sa-mi placa lLiliana. Chiar, de unde e atunci vorba asta? Si eu vreau sa stiu cine a zis-o primul? Sau in ce carte mai e scrisa? Cum naiba e atat de veche si eu n-am auzit-o decat in versurile "Heal the world"?

Toate culturile lumii sunt pline de zicerea asta.
Kathara
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:46
De la: Kathara, la data 2009-09-13 17:41:44
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 13:22:39

Cred ca daca face dus si doarme in pat cu baietii, iar doi mai apar si sustin ca au facut sex cu el, it's pretty safe to say he's gay.

hmmm..Nu doarme nici cu copiii nici cu baietii ,pt ca sunt eu in patul lui.... Cumva Michael a facut chestia asta?Cine o zice? Eu stiu de Madonna ca a facut 9 avorturi la viata ei, oare o fi adevarat? asa zic ziarele...Oare cinne le-o confirmat lucrul asta. Macar la Michael nu s-au gasit dovezi ,desii a fost controlat peste tot, si-n partile intime ..
lil_devil
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:56
De la: Kathara, la data 2009-09-13 17:46:57

Toate culturile lumii sunt pline de zicerea asta.

mai ,daca e asa de veche, trebuie sa fie scrisa in vre-o carte,in ceva...eu sincer iti spun ca n-am mai auzit-o pana la Michael-..Dar daca voi sustineti cu asa mare coinvingere ca nu e a lui, arata-ti persoana care a zis-o primul, vreau si sa vad cine e. Tu si cu Dor_a trebuie sa stiti mai multe despre aceasta zicala,ca doar a-ti mai auzit-o ati mai citit-o.
lil_devil
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:02
Ce n-ai mai auzit? Indemnul sa-ti traiesti viata? Carpe diem?
Kathara
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:28
De la: Kathara, la data 2009-09-13 18:28:51Ce n-ai mai auzit? Indemnul sa-ti traiesti viata? Carpe diem?

haha,ma faci sa rad! este moto-ul meu de pe pagina mea ...daca te uiti ai sa vezi. Imi traiesc clipa,stai linistita. Insa cum ramane cu "Star existing and start living"? e sau nu a lui Michael?
lil_devil
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:46
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 18:46:03
De la: Kathara, la data 2009-09-13 18:28:51Ce n-ai mai auzit? Indemnul sa-ti traiesti viata? Carpe diem?

haha,ma faci sa rad! este moto-ul meu de pe pagina mea ...daca te uiti ai sa vezi. Imi traiesc clipa,stai linistita. Insa cum ramane cu "Star existing and start living"? e sau nu a lui Michael?

Ce, ideea? NU, DELOC.
Kathara
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:47
De la: Kathara, la data 2009-09-13 18:47:14
De la: lil_devil, la data 2009-09-13 18:46:03

Ce, ideea? NU, DELOC.

sa ma corectez. :"STOP EXISTING AND START LIVING!"

Nu ma refer la idee
lil_devil
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:58
Tu ai spus ca ideea e profunda, nu cuvintele.
Kathara
Postat pe 13 Septembrie 2009 19:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concert Metallica 7 De la: Metal_spell 24 Ianuarie 2010 20:54
as vrea sa stiu.. 7 De la: iacinta 3 Decembrie 2009 12:56
e grav... 194 De la: just_heaven 22 Februarie 2010 15:25
rap-eri din Romania... 26 De la: Katte02 8 Octombrie 2015 19:22
Intrebare muzica 6 De la: healthy005533 6 Iulie 2015 13:38