Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: kudika019861, la data 2009-09-09 21:07:16
De la: scorpio67, la data 2009-09-09 09:35:17
De la: kudika019861, la data 2009-09-06 21:40:32Katara,numai de educatie aleasa nu dai dovada.Daca ai avea putin bun simt,te-ai abtine de la comentariile rautacioase despre Michael.Jignindu-l pe el,jignesti toate persoanele care-l iubesc pe Michael.Ia da tu dovada de fata educata si comenteaza subiectele care-ti plac.Michael nu-ti place si nu ti-a placut..ok,e treaba ta dar asta nu inseamna ca treb sa jignesti persoanele care-l plac .Vezi bine ca deranjezi toata lumea de pe topicul asta.Chiar iti place sa fii injurata?Daca nu din respect pt Michael,atunci din respect pt cei care l-au apreciat si care scriu aici,abtine-te de la comentarii rautacioase.Te rog frumos!

Faci afirmatii deplasate.Daca se spune si partea urata a vietii lui MJ insemna ca se aduc jigniri? Bati campii fato.Cum sa fie jignite persoanele care sunt fanele ciudatului daca se spune adevarul cel urat despre Jackson?Daca eu spun ca a fost un drogat ,un gay pedofil un retardat ramas la 12 ani ca dezvoltare psihica cu ce te jignesc pe tine? Asta-i adevarul chiar daca e foarte urat.

Si sa-nteleg FATO,ca tu detii adevarul absolut,nu?Decat sa fiu o tampita care crede orice tampenie care se scrie in ziare si orice minciuna spusa de cate un idiot,mai bine "bat canpii"...Si eu pot sa spun ca tatal tau sau iubitul tau e pedofil...daca spun eu si x si y treaba asta,inseamna ca e adevarat?Eu cred ca e mai bine sa nu judecam o persoana langa care nu am trait ca sa stim adevarul si nici sa fim atat de idioti sa credem ce spun toti prostii fara sa sustina cu dovezi concrete ceea ce afirma.[/quot

Cred ca te-a orbit fanatismul.Fara foc nu iese fum din pacate.Daca tu refuzi sa crezi ca idolul tau avea si parti foarte urate e treaba ta dar nu mai jigni lumea degeaba.Asta dovedeste cat de putina educatie ai si ca nu stii sa comunici.N-a zis nimeni sa-mi accepti parerea ci doar s-o tolerezi ca pe parerea oricarui utilizator.Daca eu nu sunt lesinata dupa Jackson si accept si partea de mocirla in care s-a balacit ca om cine esti tu sa-mi impui prin tot felul de injurii sa n-o mai cred?
Nu ma cunosti asa ca nu-ti mai permite sa-ma improsti cu noroi numai pentru ca nu-l iubesc pe mutantul ala.Tu poti sa spui ce vrei despre oricine eu nu ti-am combatut parerea ci doar am aratat ca mai exista si alta fateta plina de uratenie a celu ipe care multi il cred sfant din cauza imaginii cosmetizate care s-a creat acestui muzician de-a lungul timpului.Oricum am luat drept compliment apelativul" fato" avand in vedere ca am ceva peste 40 de ani.

Postat pe 10 Septembrie 2009 07:47
De la: monytzoi, la data 2009-09-08 16:31:03
De la: scorpio67, la data 2009-09-08 15:59:23
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-08 15:52:30
De la: Kathara, la data 2009-09-08 14:31:21
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-08 13:04:13
Stiu ca am lasat-o pe khatara cu o nemultumire in suflet.
Stiu ca a afectat-o cuvintele mele.
Dar asta este- ADEVARUL DOARE.
Cum prinde ocazia khatara,hop ,incepe sa imi citeze cuvintele.
Are ea asa o ura pe mine.
Stie ce parere am despre ea,si i-am aratat-o ca o au si alte persoane.

O, Doamne, unde se ascundea Nemesis-ul meu!

Singurul motiv pentru care ti-am amintit de ce viata ai este pentru ca te-ai gasit TU sa ma faci pe mine, poama. Poate cand s-o intoarce lumea cu fundu-n sus! Pana atunci, O sa sufar in singuratate ca nu mi-am trait si eu viata, vorba aia la 26 de ani n-am fost amanta unuia insurat si cu nevasta ex-c'urva si insarcinata si nici n-am plodit in loc sa ma duc la facultate.

Oare imi voi reveni vreodata?

Vorba aia ,esti proasta.Toata lumea ti-a explicat de pe topicul acesta,ca aici se vorbeste despre Michael Jackson,nu despre problemele tale.
Si multa lume ti-a mai spus,ca daca nu iti place despre ce se vorbeste aici,sa incetezi cu jignirile sa ,sa te duci pe alt topic,unde poti sa te balacaresti in voie.
Iar in rest despre ce vr tu sa vb,nu stiu viata mea,viata altcuiva.
Atat pot sa spun

Nu mai plictisi lumea pe topicul acesta,care ii este dedicat unui om de valoare,si du-te pe alte topic,si exprimati parerea acolo.
BEAT IT.

Dragalasa parca tu erai cea care ziceai ca nu e frumos si civilizat sa jignesti.Eu mi-am insusit sfatul tau ,tu de ce nu ti-l urmezi.Iar Khatara e cum vrei tu numai proasta nu e.Nu iau apararea Khatarei pentru ca poate sa se apere singura dar tu erai cea care pe alt topic te straduiai sa ne civilizezi.
MJ a fost un muzician genial un showman exceptional dar ca om ,imi pare rau ,Doar un retardat ramas la mintea unui copil de 12 ani si un pedofil.Ca muzician a ramas cel care a revolutionat muzica pop si arta de-a produce videoclipuri,a influentat carierele unor cantareti de marca dar ca om imi pare rau n-a fost decat un ciudat.

Acum iti zic si tie ca esti proasta. si-a gasit Khatara partenerea in prostie. Nu a fost un pedofil idioato. Ca las orice civilizatie la o parte...A fost demonstrata asta cu toate dovezile aduse de procuror impotriva lui. Messerau (avocatul lui) a demonstrat cu varf si indesat ca s-a mintit pe seama lui si ca nu a fost un pedofil. Un pedofil nu ar fi facut atatea pentru copii din lumea intreaga. ;) Si ca sa stii si tu, copilul idiot Chandler care l-a acuzat in 93', acum dupa moartea lui a recunoscut public ca a mintit atunci si ca ii pare rau si spera ca Michael sa il ierte de acolo de unde e acum. Asta cred ca spune ceva, nu??? Imi place de voi doua ca veniti sa comentati pe subiectul asta si voi nu stiti absolut nimic despre Michael. Dati-va cu parerea dupa ce va informati inainte. Pana atunci gasiti-va alt topic unde sa plictisiti lumea. Multumesc anticipat. ;)

Acelasi mesaj pe care l-am transmis si altcuiva e valabil si pentru tine.Daca vrei sa ti se respecte parerea e cazul s-o respecti si tu pe a altcuiva fara sa te comporti ca o vanzatoare de seminte de la coltul strazii.
Cred ca te-a orbit fanatismul.Fara foc nu iese fum din pacate.Daca tu refuzi sa crezi ca idolul tau avea si parti foarte urate e treaba ta dar nu mai jigni lumea degeaba.Asta dovedeste cat de putina educatie ai si ca nu stii sa comunici.N-a zis nimeni sa-mi accepti parerea ci doar s-o tolerezi ca pe parerea oricarui utilizator.Daca eu nu sunt lesinata dupa Jackson si accept si partea de mocirla in care s-a balacit ca om cine esti tu sa-mi impui prin tot felul de injurii sa n-o mai cred?
Nu ma cunosti asa ca nu-ti mai permite sa-ma improsti cu noroi numai pentru ca nu-l iubesc pe mutantul ala.Tu poti sa spui ce vrei despre oricine eu nu ti-am combatut parerea ci doar am aratat ca mai exista si alta fateta plina de uratenie a celu ipe care multi il cred sfant din cauza imaginii cosmetizate care s-a creat acestui muzician de-a lungul timpului.

Postat pe 10 Septembrie 2009 07:59
De la: scorpio67, la data 2009-09-10 07:47:59
De la: kudika019861, la data 2009-09-06 21:40:32Katara,numai de educatie aleasa nu dai dovada.Daca ai avea putin bun simt,te-ai abtine de la comentariile rautacioase despre Michael.Jignindu-l pe el,jignesti toate persoanele care-l iubesc pe Michael.Ia da tu dovada de fata educata si comenteaza subiectele care-ti plac.Michael nu-ti place si nu ti-a placut..ok,e treaba ta dar asta nu inseamna ca treb sa jignesti persoanele care-l plac .Vezi bine ca deranjezi toata lumea de pe topicul asta.Chiar iti place sa fii injurata?Daca nu din respect pt Michael,atunci din respect pt cei care l-au apreciat si care scriu aici,abtine-te de la comentarii rautacioase.Te rog frumos!

Faci afirmatii deplasate.Daca se spune si partea urata a vietii lui MJ insemna ca se aduc jigniri? Bati campii fato.Cum sa fie jignite persoanele care sunt fanele ciudatului daca se spune adevarul cel urat despre Jackson?Daca eu spun ca a fost un drogat ,un gay pedofil un retardat ramas la 12 ani ca dezvoltare psihica cu ce te jignesc pe tine? Asta-i adevarul chiar daca e foarte urat.

Si sa-nteleg FATO,ca tu detii adevarul absolut,nu?Decat sa fiu o tampita care crede orice tampenie care se scrie in ziare si orice minciuna spusa de cate un idiot,mai bine "bat canpii"...Si eu pot sa spun ca tatal tau sau iubitul tau e pedofil...daca spun eu si x si y treaba asta,inseamna ca e adevarat?Eu cred ca e mai bine sa nu judecam o persoana langa care nu am trait ca sa stim adevarul si nici sa fim atat de idioti sa credem ce spun toti prostii fara sa sustina cu dovezi concrete ceea ce afirma.[/quot

Nu ma cunosti asa ca nu-ti mai permite sa-ma improsti cu noroi numai pentru ca nu-l iubesc pe mutantul ala.Tu poti sa spui ce vrei despre oricine eu nu ti-am combatut parerea ci doar am aratat ca mai exista si alta fateta plina de uratenie a celu ipe care multi il cred sfant din cauza imaginii cosmetizate care s-a creat acestui muzician de-a lungul timpului.Oricum am luat drept compliment apelativul" fato" avand in vedere ca am ceva peste 40 de ani.

Ia arata-mi si mie unde te-am jignit!Tu nu citesti ceea ce scrii sau citesti doar ce-ti convine tie?Ai o placa cu improscatul cu noroi si o spui la toata lumea dar n-o aplici si in cazul tau.Tu ai voie sa jignesti ca tu ai ceva peste 40 de ani.Uite ca si eu am peste 40 si nu jignesc ca tine si nici nu aberez ca tine si nici nu sustin ca detin eu adevarul asa cum faci tu.Ai peste 40 degeaba...
kudika019861
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:30
De la: Kathara, la data 2009-09-09 21:20:09^ Hai ca mi-a placut. Parca toti cei care sustin ca-i imaculat n-ar fi si ei manipulati de media subordonata lui MJ.

Nu,Kathara,pe mine nu ma poate influenta nimeni in ce priveste parerea mea despre un om.Poate sa spuna oricine ce vrea,fie ca-i de bine,fie ca-i de rau.Pt mine conteaza felul in care eu percep acea persoana.
kudika019861
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:34
De la: kudika019861, la data 2009-09-10 10:34:34
De la: Kathara, la data 2009-09-09 21:20:09^ Hai ca mi-a placut. Parca toti cei care sustin ca-i imaculat n-ar fi si ei manipulati de media subordonata lui MJ.

Nu,Kathara,pe mine nu ma poate influenta nimeni in ce priveste parerea mea despre un om.Poate sa spuna oricine ce vrea,fie ca-i de bine,fie ca-i de rau.Pt mine conteaza felul in care eu percep acea persoana.

Aiurea. Si cine-ti da informatiile alea? Nu tot media? Ca nu-l cunosti personal.
Kathara
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:35

Si sa-nteleg FATO,ca tu detii adevarul absolut,nu?Decat sa fiu o tampita care crede orice tampenie care se scrie in ziare si orice minciuna spusa de cate un idiot,mai bine "bat canpii"...Si eu pot sa spun ca tatal tau sau iubitul tau e pedofil...daca spun eu si x si y treaba asta,inseamna ca e adevarat?Eu cred ca e mai bine sa nu judecam o persoana langa care nu am trait ca sa stim adevarul si nici sa fim atat de idioti sa credem ce spun toti prostii fara sa sustina cu dovezi concrete ceea ce afirma.

Ei nah, te-ai trezit si tu acum sa vii sa-i iei de urechi si sa le arati obrazul!? Nu vezi ca nu au asa ceva? La ei nu exista rusine, nu exista bun simt. Nu in ceea ce priveste mortii oricum si in nici un caz in ceea ce il priveste pe cineva ca Michael.

Normal ca prefera sa fie 'tampite' care cred orice scrie in ziare si absolut orice minciuna spusa 'de cate un idiot' daca nu le place omul. Numai le auzi 'dar imi place muzica lui, il apreciez pentru munca lui' si alte asemenea baliverne, dar vin pe un topic despre viata lui si il mocirlesc cat pot de mult.

Parerea mea: numai niste jigodii ordinare vin aici sa vorbeasca un mort de rau. Iar jigodismul asta se manifesta pe multe planuri. De exemplu aici stiutele aduc 'argumente' din povestile altora, povesti care n-au de unde sa stie cat sunt de reale sau de inventate. Numai niste oameni fara pic de decenta pot vorbi un mort intr-un asemenea hal. Indiferent ce ar fi facut.
'Cunosc' un barbat care si-a omorat un copil de cativa anisori in bataie iar la inmormantarea lui (a barbatului) toata lumea a tacut. Oare de ce? De frica lui Dumnezeu evident. Mortii nu-i vorbesti de rau. Judeci pentru tine lucrurile daca intr-adevar cunosti ce s-a intamplat acolo, dar tot TACI naibii din gura. DACA cunosti.
Dar femeia, gaita gaitelor nu poate sa taca. Si daca mai are si un fond putred si ii da veninul pe afara, apoi se pune si arunca si nimereste pe cine poate. Partea proasta este ca nimanui nu-i pasa aici de cate mizerii aruncati voi. Va certati si va injurati, altii va pupati ca la gradi pe unde va cititi, dar pana la urma tuturor vi se f..e de ceea ce se scrie aici.
Un singur om e afectat de toate astea si nu merita.
liliana2005
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:50
nu stiu care e adevarul despre moartea lui Michael Jackson, cu muzica lui am crescut si primul meu cuvant nu a fost "mama" ci "Michael ,Michael !" intre timp ce fugeam prin casa cu rotobilul sa ajung la televizor ori de cate ori auzeam o piesa de la el...
S-a stins RIP Michael Jackson, nu vreau sa imi umplu sufletul cu ura , si sa ma gandesc ca moartea lui a fost provocata de cineva..nu vreau! furia nu trebuie sa-i pateze memoria ...
am gasit ceva interesant pe net..poate ati vazut si voi diverse manifestari din diverse tari..a fost si in Bucuresti una..in caz ca ati ratat-o..uite-o aici

http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
cantafabule
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:11
De la: liliana2005, la data 2009-09-10 10:50:19

Cine-i afectat? Mortu'?
Kathara
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:13
scorpio,te contrazic. de multe ori se intampla sa iasa fumul mai intai iar focul nu se mai face.Vorbesc si la propiu si la figurat.
lil_devil
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:53
Vorbind la modul general ,de ce lumea e asa de rea si tot incearca sa intineze imaginea persoanelor publice? Din invidie cred.De exemplu, in ultima vreme toti actorii sau cantaretii cunoscuti,daca nu au iubite sau isi ascund relatiile amoroase de media,sunt catalogati ca fiind gay desii nimeni nu are dovezi concrete despre asa ceva. Despre starurile de gen feminin spun ca sunt femei usoare,ca-s prea grase sau prea slabe, ca au celulita,ca au cearcane,operatii estetice nereusite...ca-s betive, dogate..etc.
Si uite asa ,in felul asta ,pierdem OAMENII,care prin simplitatea lor,fac lucruri ce nu multi pot sa faca,va distreaza,va canta,va face sa uitati de monotonia sau greutatile vietiilor voastre anonime. Si pt ca sunteti anonimi aveti curajul sa vorbiti urat despre persoanele publice,sa le scoateti ochii la orice mica greseala sau sa inventati cat mai multe SF-uri despre ei. Apoi cand mor,sunt regretati. Macar unii regreta, dar altii sunt atat de rai si nesimtiti ca tot mai ii musca de C U R si morti fiind.
M-am saturat sa aud baliverne dspre Michael. Nu vreau sa mai aud sau sa stiu ca n-avea par ca n-avea nas,ca era pedofil, ca era gay..etc. lucruri ce nu pot fi dovedite. .
Eu il cred o victima a propiilor slabiciuni Lumea e rea si invidioasa si interpreteaza lucrurile cum vor ei pt ca ei nu au ceea ce avea el. La fel ca pisica ce nu poate sa ajunga la struguri...." Lasa ca si-asa sunt acrii" Nu cred nimic din ce spune media.
Mie Michael prin vocea lui si cantecele ce le-a compus,emotia cu care canta si faptele ce le-a facut,imi transmite iubire si ma face sa cred ca a fost un om bun ce nu a facut rau nimanui. Nici copiilor nici rivalilor lui din lumea muzicala. Nu a jignit niciodata pe nimeni... Evident ca nu era sfant,si ca facea si el greseli,insa nu cred ca a facut greseli ata de mari asa cum spune massmedia care a facut din el un monstru. Eu vresu sa il stiu pe Michael cel care tot spunea sa incetam sa existam si sa incepem sa traim. Traiti vietile voastre,nu ale altora

lil_devil
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:29
am aici un video, unde Joe Jackson isi prezinta pregatirile de la o petrecere. La un moment dat apare si Michael tinand in brate un nou nascut,copilul lui Tito. Joe apoi spune ca lui Michael ii plac copiii si ca mereu ii tine in brate si se joaca cu ei. Se vede ca avea ca slabiciune copiii,dar nu in sensul ca era atras sexual. De aceea spun ca a fost victima propiilor slabiciuni. Filmatul este foarte vechi,Michael cred ca avea cel mult 14 ani in acel video.

http://www.youtube.com/watch?v=ksN4-WK22Og

lil_devil
Postat pe 10 Septembrie 2009 21:05
Din pacate ori ce am spune noi nu vom convinde ca Michael nu era pedofil! Si pana la urma nu asta este menirea noastra! Poate ar trebui sa nu mai bagam in seama tot felul de mesaje rautacioase ( stiu ca este foarte greu sa ne abtinem).
Ideea este ca un geniu s-a stins. Ar trebui lasat in pace!
AlexandraV
Postat pe 10 Septembrie 2009 23:07
Suntetzi bolnave fanele ciudatului ,la fel ca si el ,daca nu toata lumea il place ca om ci doar ca artist
e proasta,idioata,aberanta si mai stiu eu cum .Ma cobor prea mult sa discut cu niste incuiate care nu tolereaza si alte pareri si nu-l iubesc pe idolul vostru.Chiar imi faceti o scarba profunda. :sml-sick0022
Daca asta e geniu ce mai zicetzi de altii : Aretha Franklin,Nat King Cole,Ray Charles,Louis Armstrong,Frank Sinatra,Gershuin si altii .Pun pariu ca habar n-aveti de ei.
De alte nume mari ce sa mai zicem care chiar au contat in cultura muzicala contemporana.

Postat pe 11 Septembrie 2009 07:56
De la: lil_devil, la data 2009-09-07 21:31:22http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

Ati vazut flash mob-ul facut pe 29 .08.2009? De data asta a iesit suuuuper! Chiar s-au pregatit bine....Ce bineee! Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca in Piata Romana,nu i-a interesat dde trafic, si au iesit pur si simplu in strada,plus emotia care se citea in zambetele trecatorilor. In sfarsit ceva frumos facut si in Romania.
Numai Michael a reusit sa genereze si sa transmita atat iubire in lume incat acum nu mai stie cum sa-l comemoreze mai frumos si mai original.Multi il regreta. Mai e vreun artist care a reusit sa faca asta?

Ai mare dreptate, nimeni nu a mai reusit ce a fact el
kiki_1234
Postat pe 11 Septembrie 2009 08:53
De la: scorpio67, la data 2009-09-11 07:56:23Suntetzi bolnave fanele ciudatului ,la fel ca si el ,daca nu toata lumea il place ca om ci doar ca artist
e proasta,idioata,aberanta si mai stiu eu cum .Ma cobor prea mult sa discut cu niste incuiate care nu tolereaza si alte pareri si nu-l iubesc pe idolul vostru.Chiar imi faceti o scarba profunda. :sml-sick0022
Daca asta e geniu ce mai zicetzi de altii : Aretha Franklin,Nat King Cole,Ray Charles,Louis Armstrong,Frank Sinatra,Gershuin si altii .Pun pariu ca habar n-aveti de ei.
De alte nume mari ce sa mai zicem care chiar au contat in cultura muzicala contemporana.

Eu tot stau si ma intreb de unde scoateti mai atata venin? V-ati abonat la ceva si vi se serveste zilnic, iar cum nu vreti sa muriti mai dati si la atii?
Ce-s cu aberatiile astea ca NIMENI nu a auzit de cei mentionati aici? Unde va treziti de aveti impresia ca daca apreciem ce a facut Michael si il iubim ca om si ca artist inseamna ca pe altii nu-i apreciem??
Aberati voi intr-un mod jalnic. Majoritatea oamenilor care scriu aici cunosc si alte genii, iar daca spunem ca Michael este unic si va ramane unic, nu inseamna ca altii nu au fost sau ca nu vor mai fi. Inseamna ca pur si simplu pentru noi Michael a fost cel mai bun. PENTRU NOI. Incercati sa traiti cu asta. Nu-i greu zau.
liliana2005
Postat pe 11 Septembrie 2009 09:31
De la: Kathara, la data 2009-09-10 10:35:48
De la: kudika019861, la data 2009-09-10 10:34:34

Aiurea. Si cine-ti da informatiile alea? Nu tot media? Ca nu-l cunosti personal.

Tu asa cunosti un om?Prin media?Intuitia nu te ajuta sa-ti faci o parere despre un om?Sant multe lucruri prin care poti sa-ti dai seama ce fel de om e fiecare.
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:14
Si mie intuitia imi spune ca a fost un bolnav psihic/pedofil. Care-i problema? Ne batem in intuitii?
Kathara
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:23
De la: liliana2005, la data 2009-09-11 09:31:12
De la: scorpio67, la data 2009-09-11 07:56:23Suntetzi bolnave fanele ciudatului ,la fel ca si el ,daca nu toata lumea il place ca om ci doar ca artist

Eu tot stau si ma intreb de unde scoateti mai atata venin? V-ati abonat la ceva si vi se serveste zilnic, iar cum nu vreti sa muriti mai dati si la atii?
Ce-s cu aberatiile astea ca NIMENI nu a auzit de cei mentionati aici? Unde va treziti de aveti impresia ca daca apreciem ce a facut Michael si il iubim ca om si ca artist inseamna ca pe altii nu-i apreciem??
Aberati voi intr-un mod jalnic. Majoritatea oamenilor care scriu aici cunosc si alte genii, iar daca spunem ca Michael este unic si va ramane unic, nu inseamna ca altii nu au fost sau ca nu vor mai fi. Inseamna ca pur si simplu pentru noi Michael a fost cel mai bun. PENTRU NOI. Incercati sa traiti cu asta. Nu-i greu zau.

O, Doamne. Like I'd give a rat's ass! Bre, fetito, baga-ti mintile-n cap, nu ma intereseaza subiectul decat 10 secunda pe zi, alea in cae-ti dau reply.
Kathara
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:24

Ce sa-ti povestesc?N-a auzit nimeni de ei decat tu ca deh!tu ai peste 40

Ce nume mari?Au fost la vremea lor.Daca erau mai buni decat Michael,pun pariu ca lumea isi amintea de ei si azi.Si nu tu te cobori,noi ne coboram la nivelul tau si incercam sa te facem sa nu mai fii asa veninoasa,sa fii mai buna dar se vede treaba ca frustrarile isi spun cuvantul...Oricum,m-am lamurit ca nu se poate discuta cu tine,asa ca...mai bine deschide-ti tu un topic pe care sa-ti versi tot veninul in ceea ce-l priveste pe Michael ca noi n-o sa ne bagam peste tine.Nu crezi ca ar fi mai bine asa?
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:25
De la: Kathara, la data 2009-09-11 10:24:44

O, Doamne. Like I'd give a rat's ass! Bre, fetito, baga-ti mintile-n cap, nu ma intereseaza subiectul decat 10 secunda pe zi, alea in cae-ti dau reply.
anamaria_brunetik
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:26
De la: liliana2005, la data 2009-09-10 10:50:19

Si sa-nteleg FATO,ca tu detii adevarul absolut,nu?Decat sa fiu o tampita care crede orice tampenie care se scrie in ziare si orice minciuna spusa de cate un idiot,mai bine "bat canpii"...Si eu pot sa spun ca tatal tau sau iubitul tau e pedofil...daca spun eu si x si y treaba asta,inseamna ca e adevarat?Eu cred ca e mai bine sa nu judecam o persoana langa care nu am trait ca sa stim adevarul si nici sa fim atat de idioti sa credem ce spun toti prostii fara sa sustina cu dovezi concrete ceea ce afirma.

Ei nah, te-ai trezit si tu acum sa vii sa-i iei de urechi si sa le arati obrazul!? Nu vezi ca nu au asa ceva? La ei nu exista rusine, nu exista bun simt. Nu in ceea ce priveste mortii oricum si in nici un caz in ceea ce il priveste pe cineva ca Michael.

Normal ca prefera sa fie 'tampite' care cred orice scrie in ziare si absolut orice minciuna spusa 'de cate un idiot' daca nu le place omul. Numai le auzi 'dar imi place muzica lui, il apreciez pentru munca lui' si alte asemenea baliverne, dar vin pe un topic despre viata lui si il mocirlesc cat pot de mult.

Parerea mea: numai niste jigodii ordinare vin aici sa vorbeasca un mort de rau. Iar jigodismul asta se manifesta pe multe planuri. De exemplu aici stiutele aduc 'argumente' din povestile altora, povesti care n-au de unde sa stie cat sunt de reale sau de inventate. Numai niste oameni fara pic de decenta pot vorbi un mort intr-un asemenea hal. Indiferent ce ar fi facut.
'Cunosc' un barbat care si-a omorat un copil de cativa anisori in bataie iar la inmormantarea lui (a barbatului) toata lumea a tacut. Oare de ce? De frica lui Dumnezeu evident. Mortii nu-i vorbesti de rau. Judeci pentru tine lucrurile daca intr-adevar cunosti ce s-a intamplat acolo, dar tot TACI naibii din gura. DACA cunosti.
Dar femeia, gaita gaitelor nu poate sa taca. Si daca mai are si un fond putred si ii da veninul pe afara, apoi se pune si arunca si nimereste pe cine poate. Partea proasta este ca nimanui nu-i pasa aici de cate mizerii aruncati voi. Va certati si va injurati, altii va pupati ca la gradi pe unde va cititi, dar pana la urma tuturor vi se f..e de ceea ce se scrie aici.

E clar ca sant anumite persoane cu care nu se poate discuta.Asa ca,orice am face,orice am spune,veninul tot treb sa-l verse cumva ca altfel se ineaca cu el:))
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:32
De la: lil_devil, la data 2009-09-10 20:29:42Vorbind la modul general ,de ce lumea e asa de rea si tot incearca sa intineze imaginea persoanelor publice? Din invidie cred.De exemplu, in ultima vreme toti actorii sau cantaretii cunoscuti,daca nu au iubite sau isi ascund relatiile amoroase de media,sunt catalogati ca fiind gay desii nimeni nu are dovezi concrete despre asa ceva. Despre starurile de gen feminin spun ca sunt femei usoare,ca-s prea grase sau prea slabe, ca au celulita,ca au cearcane,operatii estetice nereusite...ca-s betive, dogate..etc.
Si uite asa ,in felul asta ,pierdem OAMENII,care prin simplitatea lor,fac lucruri ce nu multi pot sa faca,va distreaza,va canta,va face sa uitati de monotonia sau greutatile vietiilor voastre anonime. Si pt ca sunteti anonimi aveti curajul sa vorbiti urat despre persoanele publice,sa le scoateti ochii la orice mica greseala sau sa inventati cat mai multe SF-uri despre ei. Apoi cand mor,sunt regretati. Macar unii regreta, dar altii sunt atat de rai si nesimtiti ca tot mai ii musca de C U R si morti fiind.
M-am saturat sa aud baliverne dspre Michael. Nu vreau sa mai aud sau sa stiu ca n-avea par ca n-avea nas,ca era pedofil, ca era gay..etc. lucruri ce nu pot fi dovedite. .
Eu il cred o victima a propiilor slabiciuni Lumea e rea si invidioasa si interpreteaza lucrurile cum vor ei pt ca ei nu au ceea ce avea el. La fel ca pisica ce nu poate sa ajunga la struguri...." Lasa ca si-asa sunt acrii" Nu cred nimic din ce spune media.
Mie Michael prin vocea lui si cantecele ce le-a compus,emotia cu care canta si faptele ce le-a facut,imi transmite iubire si ma face sa cred ca a fost un om bun ce nu a facut rau nimanui. Nici copiilor nici rivalilor lui din lumea muzicala. Nu a jignit niciodata pe nimeni... Evident ca nu era sfant,si ca facea si el greseli,insa nu cred ca a facut greseli ata de mari asa cum spune massmedia care a facut din el un monstru. Eu vresu sa il stiu pe Michael cel care tot spunea sa incetam sa existam si sa incepem sa traim. Traiti vietile voastre,nu ale altora

Bravo!Mie nu-mi place Madonna.Nici cum arata,nici cum canta dar daca fanii ei ar deschide un topic despre ea,n-as comenta nimic pe acel topic.Din bun simt si din respect pt ei.E treaba lor daca o plac,daca o admira,daca o iubesc.S-o ridice in slavi cat vor,nu ma intereseaza pe mine.Daca lor le place,e treaba lor.
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:39
De la: Kathara, la data 2009-09-11 10:23:45Si mie intuitia imi spune ca a fost un bolnav psihic/pedofil. Care-i problema? Ne batem in intuitii?

Problema e ca ai intuitia proasta...Daca si cu oamenii cu care intri in contact,intuitia ta functioneaza la fel de "bine" e o problema...
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:43
De la: kudika019861, la data 2009-09-11 10:25:47

Ce sa-ti povestesc?N-a auzit nimeni de ei decat tu ca deh!tu ai peste 40

Ce nume mari?Au fost la vremea lor.Daca erau mai buni decat Michael,pun pariu ca lumea isi amintea de ei si azi.Si nu tu te cobori,noi ne coboram la nivelul tau si incercam sa te facem sa nu mai fii asa veninoasa,sa fii mai buna dar se vede treaba ca frustrarile isi spun cuvantul...Oricum,m-am lamurit ca nu se poate discuta cu tine,asa ca...mai bine deschide-ti tu un topic pe care sa-ti versi tot veninul in ceea ce-l priveste pe Michael ca noi n-o sa ne bagam peste tine.Nu crezi ca ar fi mai bine asa?

Cum am spus si inainte " You Are Sick!"

Postat pe 11 Septembrie 2009 10:45
De la: kudika019861, la data 2009-09-11 10:43:49
De la: Kathara, la data 2009-09-11 10:23:45Si mie intuitia imi spune ca a fost un bolnav psihic/pedofil. Care-i problema? Ne batem in intuitii?

Problema e ca ai intuitia proasta...Daca si cu oamenii cu care intri in contact,intuitia ta functioneaza la fel de "bine" e o problema...

Sper ca ti-ai dat seama cat de penibila esti. I-auzi, poate a ta e proasta. Domane, Dumnezeule, ce oameni, ce oameni!

Ia sa vedem, intuiesti ce fac acum?

(o bila alba pentru cine a raspuns )
Kathara
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:45
De la: kudika019861, la data 2009-09-11 10:39:45
Bravo!Mie nu-mi place Madonna.Nici cum arata,nici cum canta dar daca fanii ei ar deschide un topic despre ea,n-as comenta nimic pe acel topic.Din bun simt si din respect pt ei.E treaba lor daca o plac,daca o admira,daca o iubesc.S-o ridice in slavi cat vor,nu ma intereseaza pe mine.Daca lor le place,e treaba lor.

Si daca topicul s-ar numi ce va place si ce nu la Madonna?
Kathara
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:46
De la: Kathara, la data 2009-09-11 10:24:44

Si crezi ca se merita sa pierzi 10 sec din viata ta ca sa-ti arunci rautatile pe aici?Castigi ceva?Ai vrut sa spui 10 sec pt o postare nu pe zi ca tu esti non-stop aici si dai replici.Mai calculeaza o data si vezi cat timp pierzi din viata ta doar ca sa dovedesti cat esti de rea.Se merita?Ce castigi?
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:49
De la: Kathara, la data 2009-09-11 10:45:48
De la: kudika019861, la data 2009-09-11 10:43:49

Sper ca ti-ai dat seama cat de penibila esti. I-auzi, poate a ta e proasta. Domane, Dumnezeule, ce oameni, ce oameni!

Ia sa vedem, intuiesti ce fac acum?

(o bila alba pentru cine a raspuns )

Ia mai gandeste-te!Care dintre noi e penibila?
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:50
Iubire, nu sunt rea, eu cred sincer ca MJ a fost un monstru. Cat despre cum imi impart eu viata, aia sa fie baiul! Ca doar de-aia s-au inventat timpii morti la serviciu!
Kathara
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:50
De la: Kathara, la data 2009-09-11 10:46:43
De la: kudika019861, la data 2009-09-11 10:39:45

Si daca topicul s-ar numi ce va place si ce nu la Madonna?

Tot nu mi-as spune parerea din bun simt ...ai auzit de asa ceva?
kudika019861
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Muzica orientala 3 De la: Sibelika 6 Iunie 2011 21:40
Bilete Aerosmith,Ac/Dc,Elton John,Eric Clapton,Eros Ramazzotti,Directia 5, 2 De la: teo_lina69 13 Aprilie 2010 13:03
K-POP 1 De la: danylor29 13 Mai 2010 00:50
Lectii de Muzica Pentru Toate Varstele 1 De la: kudika_970539 21 Septembrie 2014 19:41
caut urgent prieteni,prietene pt a merge la PINK MARTINI sau CRANBERRIES!!!!!!!!! 19 De la: dragon_fly88 27 Iunie 2010 17:42