Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: lil_devil, la data 2009-09-21 16:45:15
De la: Dor_a, la data 2009-09-21 11:58:06
De la: lil_devil, la data 2009-09-18 11:09:13
Pt Nefe

Asta a fost brilianta... Baga mare Li'l devil...

Deci... "Ne... fe".... Maicalismul asta e o chestie care incepe sa-mi placa... Ador ironia, mai ales cea neintentionata... (si exacta! Nici ca-i puteai gasi nick mai potrivit... Nu e fata aia care "o ia" doar cand fuge amantu' de la nevasta-sa?.. Nefe! Genial! Bravo!!! )

Nu uita sa te rogi si pentru "Nefe" diminetile... Poate o ajuta Michael si pe ea sa-i merga (mai) bine toata ziua.

Zau ca mi-a placut sa va citesc, dragelor!
Again!

Ce e asa amuzant? Mi-e sila sa scriu "Nefertitiafrodita"...si scriu doar Nefe.. Nu inteleg unde vezi tu ironia?... Ne..fe...ce poate sa insemne???

Si nu ma intereseaza faza cu amantul,atata timp cat nu are legatura cu mine...Si nu e singura care a facut chestia asta.....(nu fac referire la mine,eu n-am amant)

Ironia intentionata iti place?...Sa te binecuvanteze Sf.Michael ! Amin!

Lil_devil,stai linistita,ca nu m-am suparat ,ca mi-am scris nick name-ul asa.
Poti sa mi-l scrii cum vr,ca doar nu e numele meu adevarat.
Doar o baba frustrata ca si dora,baga in seama toate amanuntele.
Si 2,nu ca ar trebui sa explic ceva,dar doar asa de dragul discutie:
Am un copil,si sot de 7 ani de zile.Pozele mele de pe profil,dovedesc asta.
Dar daca niste frustrate batrane,interpreateaza ce vor ele,ca sa aiba subiect de barfa,e numai problema lor.

nefertitiafrodita
Postat pe 22 Septembrie 2009 12:30
De la: Kathara, la data 2009-09-21 17:05:32
Of mice and men, iar e foarte buna. Si mie-mi place Steinbeck mult de tot, am avut o perioada in care i-am citit mai toate cartile importante.

Pe aia nu am citit-o, dar o s-o caut!
Chiar aveam nevoie sa citesc ceva serios, in ultimul timp am dat-o pe Agatha Christie si Sidney Sheldon,
(ma amuza sa le citesc, de ce sa nu recunosc Nu pot fi, dom'le nici macar cititor serios, ce sa fac?)

Dar cand vine vorba de Steinbeck... Am invatat engleza cu o idee clara: sa ajung sa-l pot citi in original (engleza am invatat-o mai tarziu, dupa ce am terminat liceul)... A meriat (desi, trebuie sa recunosc, "The winter of our discontent" in engleza e inca pe lista mea de "to do" ... ).
Dor_a
Postat pe 22 Septembrie 2009 13:28
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-22 12:30:37

Asshha, ia mai repeta de vreo cincizeci de ori Nefe cum femeile de 30 de ani sunt babe...
Deci: tu, in cativa ani o sa fii baba... aici s-ar putea sa ai dreptate.Tu stii cel mai bine cum arati si catre ce te indrepti

Acum totul e clar: cand mai ai cativa ani pana babesti, e normal sa accepti firimiturile altor femei si cate un quickie de la unu' si altu'...

Deci... succes pentru cei cativa ani care ti-au mai ramas pana ajungi baba. Ai asa de multe de facut si ti-a ramas atat de putin timp.
De exemplu, sa gasesti unu' destul de fraier incat sa vrea sa te prezinte familiei, nu sa te tina de rezerva pentru cand i se face de una scurta si nevasta-sa ii da flit.
Si ai dreptate iarasi, dar iar judeci din punctul tau de vedere: femeile folosite drept umplutura se trec foarte repede... Oricum, eu iti tin pumnii...
Dor_a
Postat pe 22 Septembrie 2009 13:50
De la: Dor_a, la data 2009-09-22 13:50:57
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-22 12:30:37

Asshha, ia mai repeta de vreo cincizeci de ori Nefe cum femeile de 30 de ani sunt babe...
Deci: tu, in cativa ani o sa fii baba... aici s-ar putea sa ai dreptate.Tu stii cel mai bine cum arati si catre ce te indrepti

Acum totul e clar: cand mai ai cativa ani pana babesti, e normal sa accepti firimiturile altor femei si cate un quickie de la unu' si altu'...

Deci... succes pentru cei cativa ani care ti-au mai ramas pana ajungi baba. Ai asa de multe de facut si ti-a ramas atat de putin timp.
De exemplu, sa gasesti unu' destul de fraier incat sa vrea sa te prezinte familiei, nu sa te tina de rezerva pentru cand i se face de una scurta si nevasta-sa ii da flit.
Si ai dreptate iarasi, dar iar judeci din punctul tau de vedere: femeile folosite drept umplutura se trec foarte repede... Oricum, eu iti tin pumnii...

Acuma,serios,tu stii sa citesti??????
Sau citesti doar ce vr tu ????????
Ai vazut macar din intamplare,ca am scris ca sunt casatorita si am un copil DE 7 ANI?
Adica cam atati ani cat are fiica mea.
Vezi uite de asta zic,ca esti baba frustrata.nici macar,nu stii sa citesti.
Iar crede-ma ,cand o fi de varsta ta,nu o sa mai scriu pe forum.
Deja nu imi prea mai vine sa scriu,cand vad ce e pe aici.

nefertitiafrodita
Postat pe 22 Septembrie 2009 14:15
Si cel mai important,eu nu ma ascund ....in orice privinta.
Prea putine sunt acelea,care arata cu adevarat cine sunt.

Nu sunt atat de patetica incat sa imi afisez o personalitate,o fata ,care nu este a mea.

nefertitiafrodita
Postat pe 22 Septembrie 2009 14:19
Nefe, cine crezi ca s-a deranjat sa citeasca ce scrii tu?
Kathara a explicat acum cateva pagini cum sta treaba cu tine si atat...

Deci, varsta ta ai un copil de 7 (SAPTE!!) ANI??? Bravo, draguto! Pai de ce nu ai spus asa??
Acum inteleg de ce ti-ai ales nick-uri cu Afrodita si Nefe... Faci parte din nationalitatile conlocuitoare (nu ca asta ar fi veo problema, doar ca acum ma dumiresc). In cazul asta, tre' sa ma scuzi... Nu ca as fi rasista, dar cu tiganii n-am avut niciodata prea multe idei de impartit... In cazul asta eu sunt de blamat, am facut o mare greseala raspunzandu-ti: noi doua - lumi diferite. Bafta in a ta!
Dor_a
Postat pe 22 Septembrie 2009 14:27
De la: Kathara, la data 2009-09-22 12:09:53Esti o profesoara desavarsita, dupa cum se vede din explicatia data:

,,Teoria literara este exact ceea ce ii spune numele, este TEORIE ". Circularitate, anyone?

Nu sunt profesoara iubita mea, sunt TRAINER de limbi straine. Nu mi-am dorit in viata mea sa fiu profesoara -stii tu-aia care iti explica tie Teoria Literaturii. Asta inseamna ca nu predau Teoria Literaturii pe care am facut-o in facultate si/sau toate celelalte pe care le-ai insirat tu. Mai inseamna si ca modalitatea de predare si metodele pe care le folosim sunt mult diferite. Eu lucrez cu adulti in mare parte si crede-ma ca nu se compara invatamantul privat cu cel de stat. Pot face comparatia pentru ca am si o clasa de copii cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani.

Fericita, multumita, implinita? Te mai pot ajuta cu alte informatii?
liliana2005
Postat pe 22 Septembrie 2009 16:13
De la: liliana2005, la data 2009-09-22 16:13:55
De la: Kathara, la data 2009-09-22 12:09:53Esti o profesoara desavarsita, dupa cum se vede din explicatia data:

,,Teoria literara este exact ceea ce ii spune numele, este TEORIE ". Circularitate, anyone?

Nu sunt profesoara iubita mea, sunt TRAINER de limbi straine. Nu mi-am dorit in viata mea sa fiu profesoara -stii tu-aia care iti explica tie Teoria Literaturii. Asta inseamna ca nu predau Teoria Literaturii pe care am facut-o in facultate si/sau toate celelalte pe care le-ai insirat tu. Mai inseamna si ca modalitatea de predare si metodele pe care le folosim sunt mult diferite. Eu lucrez cu adulti in mare parte si crede-ma ca nu se compara invatamantul privat cu cel de stat. Pot face comparatia pentru ca am si o clasa de copii cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani.

Astept totusi, sa aflu si eu diferenta aia. Profesoara era un cuvant folosit in sensul larg, ma mir ca nu ti-ai dat seama de diferenta. Nu ma intereseaza ce sau cum predai, aici este vorba strict de capacitatea unei fiinte care zice ca a fost sefa de promotie si care sustine ca Facultatea de Litere e usoara de a-mi explica o diferenta pe care o face si un boboc, respectiv cea dintre teoria literaturii si teoria literara.

De la: Dor_a, la data 2009-09-22 14:27:57Nefe, cine crezi ca s-a deranjat sa citeasca ce scrii tu?

Deci, varsta ta ai un copil de 7 (SAPTE!!) ANI??? Bravo, draguto! Pai de ce nu ai spus asa??
Acum inteleg de ce ti-ai ales nick-uri cu Afrodita si Nefe... Faci parte din nationalitatile conlocuitoare (nu ca asta ar fi veo problema, doar ca acum ma dumiresc). In cazul asta, tre' sa ma scuzi... Nu ca as fi rasista, dar cu tiganii n-am avut niciodata prea multe idei de impartit... In cazul asta eu sunt de blamat, am facut o mare greseala raspunzandu-ti: noi doua - lumi diferite. Bafta in a ta!

E, da, probabil s-a maritat din cauza copiluli. Ce sa-i facem, Dor_a, noi nu ne-am trait viata ca dansa.
Kathara
Postat pe 22 Septembrie 2009 16:34
De la: Kathara, la data 2009-09-22 16:34:42
De la: liliana2005, la data 2009-09-22 16:13:55

Astept totusi, sa aflu si eu diferenta aia. Profesoara era un cuvant folosit in sensul larg, ma mir ca nu ti-ai dat seama de diferenta. Nu ma intereseaza ce sau cum predai, aici este vorba strict de capacitatea unei fiinte care zice ca a fost sefa de promotie si care sustine ca Facultatea de Litere e usoara de a-mi explica o diferenta pe care o face si un boboc, respectiv cea dintre teoria literaturii si teoria literara.

Cred ca tu nu o sa prea afli nimic de la mine. Live with it.
Daca nu as sti si daca nu as fi facut in facultate, cat de greu crezi ca e sa ma informez asa cum faci tu mereu? Cat de greu e un gugal?

You've got issues hon.
liliana2005
Postat pe 22 Septembrie 2009 17:02
Problema e ca pe gugal nu ti se spune despre diferenta asta

Da, previzibil, habar n-ai.

Gata, cred ca oricine e clarificat asupra calitatii studiilor tale.

So long!
Kathara
Postat pe 22 Septembrie 2009 18:04
De la: Kathara, la data 2009-09-22 18:04:21Problema e ca pe gugal nu ti se spune despre diferenta asta

Da, previzibil, habar n-ai.

Gata, cred ca oricine e clarificat asupra calitatii studiilor tale.

So long!

Eu cred ca nimeni nu are cum sa stie ABSOLUT NIMIC despre ceea ce stiu eu sau despre ceea ce nu stiu eu. In acelasi timp cred ca oricine te citeste stie iiimediat cate parale faci. N-o sa ma contrazica prea multa lume. Mi-e mila de tine, zau ca mi-e mila, tu cred ca nici nu realizezi cum esti.
liliana2005
Postat pe 22 Septembrie 2009 18:18
De la: Dor_a, la data 2009-09-22 14:27:57Nefe, cine crezi ca s-a deranjat sa citeasca ce scrii tu?

Daca nu te-ai deranjat sa citesti,Nu COMENTA ceea ce nu stii.- doar sa te bagi si tu in seama.
Ce a explicat kahtara? cam ceea ce vr si tu sa crezi?Nu???????
Crede-ma e foarte simplu,sa citesti cateva cuvinte si sa le intelegi- dar din pacate unii oameni->

Si fetita mea are 6 ani jumatate.

Si ce tigani draga mea??,esti cu capul rau....
Nici neam,din neamul meu,nu au fost asa ceva.
Suntem jumatate unguri- jumatate romani.

Vrei sa imi stii si numele de familie sa iti faci o idee?.
Un indiciu draga mea- Sunt din Oradea.
Stii,la granita cu Ungaria.

Si Beat It de pe topicul asta-> Mutate in alta parte unde se discuta mai multe barfe.
Baba barfitoare.
nefertitiafrodita
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:07
"E, da, probabil s-a maritat din cauza copiluli. Ce sa-i facem, Dor_a, noi nu ne-am trait viata ca dansa. "

Ha ha ha

Faci tu presupuneri draga mea- Na ,ca sa mai ai ce barfi si tu,ca deja lumea nu te mai baga in seama.
Incerci tu sa faci o poveste- Dar nu prea le nimeresti.
Ce vrei draga mea? Sa iti arat poze de la nunta?
Draga ,m-am casatorit frumos si normal,conform traditie.
Fara complicatii,fara povesti,intortocheate.

Asa ca,lasa presupunerile,si imaginatia ta bogata ,pt prietenele tale,care se plictisesc rau....

nefertitiafrodita
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:14
Am vazut ca folosesti mereu "beat it! .Eu stiu ca inseamna "bate!,loveste!". Sau depinde de context?..Vad ca tu il folosesti cu sensul de "a iesi""..."beat out" cum se traduce atunci?
Fetele de la facultate,lamuriti-ma,ca asa invat si eu engleza mai bine.
lil_devil
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:27
De la: lil_devil, la data 2009-09-22 22:27:30Am vazut ca folosesti mereu "beat it! .Eu stiu ca inseamna "bate!,loveste!". Sau depinde de context?..Vad ca tu il folosesti cu sensul de "a iesi""..."beat out" cum se traduce atunci?

beat it mai inseamna si sterge-o
Aphrodite
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:51
De la: MaraDonna, la data 2009-09-22 22:51:24
De la: lil_devil, la data 2009-09-22 22:27:30Am vazut ca folosesti mereu "beat it! .Eu stiu ca inseamna "bate!,loveste!". Sau depinde de context?..Vad ca tu il folosesti cu sensul de "a iesi""..."beat out" cum se traduce atunci?

beat it mai inseamna si sterge-o

Sau 'Viteza!!' as in 'baga viteza' ca tot aia e daca ne folosim de free translation

Iar 'beat out' inseamna a scoate ceva. La figurat il poti folosi cu sensul de 'a dezbate' ceva. De obicei verbele inseamna altceva, in functie de prepozitia care urmeaza.
liliana2005
Postat pe 22 Septembrie 2009 23:01
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-09-22 21:14:53"E, da, probabil s-a maritat din cauza copiluli. Ce sa-i facem, Dor_a, noi nu ne-am trait viata ca dansa. "

Ha ha ha

Faci tu presupuneri draga mea- Na ,ca sa mai ai ce barfi si tu,ca deja lumea nu te mai baga in seama.
Incerci tu sa faci o poveste- Dar nu prea le nimeresti.
Ce vrei draga mea? Sa iti arat poze de la nunta?
Draga ,m-am casatorit frumos si normal,conform traditie.
Fara complicatii,fara povesti,intortocheate.

Asa ca,lasa presupunerile,si imaginatia ta bogata ,pt prietenele tale,care se plictisesc rau....

Tu ce dai,fata,atatea explicatii unei tampite?Mai ales uneia care nu are altceva in viata ei decat calculatorul ...si vibratorul sau poate nici macar p-ala Las-o in pace sa vorbeasca,nu vezi ca-i bolnava?
kudika019861
Postat pe 22 Septembrie 2009 23:17
aa..multumesc frumos! Am invatat o expresie noua... ...Eu m-am uitat in dictionar,si nu scrie ca poate sa insemne si "sterge-o","viteza",fugi"...
Am intrebat pt ca eu mereu am crezut ca melodia lui Michael "Beat it",indeamna sa "lovesti" ceea ce e un pic in contrast cu alte melodii compuse de el total impotriva violentei..Acum fac legatura si cu restul versurilor...si descopar adevarata idee a melodiei...
ce chestie..o expresie cu doua sensuri contrare...

lil_devil
Postat pe 22 Septembrie 2009 23:19
De la: lil_devil, la data 2009-09-22 23:19:28aa..multumesc frumos! Am invatat o expresie noua... ...Eu m-am uitat in dictionar,si nu scrie ca poate sa insemne si "sterge-o","viteza",fugi"...
Am intrebat pt ca eu mereu am crezut ca melodia lui Michael "Beat it",indeamna sa "lovesti" ceea ce e un pic in contrast cu alte melodii compuse de el total impotriva violentei..Acum fac legatura si cu restul versurilor...si descopar adevarata idee a melodiei...

'Beat out' inseamna ce ti-am spus mai sus, dar 'beat it' in melodia lul Michael este folosit cu sensul figurat de 'sterge-o' Apare si sensul propriu in melodie undeva, dar e doar verbul, fara sa fie urmat de pron 'it'.
liliana2005
Postat pe 22 Septembrie 2009 23:36
De la: liliana2005, la data 2009-09-22 23:36:21
De la: lil_devil, la data 2009-09-22 23:19:28aa..multumesc frumos! Am invatat o expresie noua... ...Eu m-am uitat in dictionar,si nu scrie ca poate sa insemne si "sterge-o","viteza",fugi"...

'Beat out' inseamna ce ti-am spus mai sus, dar 'beat it' in melodia lul Michael este folosit cu sensul figurat de 'sterge-o' Apare si sensul propriu in melodie undeva, dar e doar verbul, fara sa fie urmat de pron 'it'.

ok. Daca am inteles corect:

Beat- bate
beat it !- sterge-o!
Beat out- viteza!

"they'll kick you,and tey beat you and then they'll tell is fair
so beat it,but you wanna be bad!!!!"

I feel sleepy so I'll beat it right now.
Good Night e grazie!!!
lil_devil
Postat pe 22 Septembrie 2009 23:52
De la: lil_devil, la data 2009-09-22 23:52:52
De la: liliana2005, la data 2009-09-22 23:36:21

ok. Daca am inteles corect:

Beat- bate
beat it !- sterge-o!
Beat out- viteza!

"they'll kick you,and tey beat you and then they'll tell is fair
so beat it,but you wanna be bad!!!!"

I feel sleepy so I'll beat it right now.
Good Night e grazie!!!

Liiiil n-ai inteles

Beat=a bate

Beat it = a o sterge sau spus cuiva 'sterge-o', 'baga viteza', 'ia-o la goana' la figurat se va folosi in 99% din cazuri. Cand este folosit la sensul propriu inseamna si el ceea ce ai inteles tu la inceput-'a bate' ex: They beat the dog whenever it doesn't listen to commands.
The dog=it; adica 'They beat IT whenever it doesn't listen to commands'.

Beat out inseamna a scoate ceva sau 'a dezbate' ceva la figurat.

Deci beat it nu inseamna acelasi lucru cu beat out.
liliana2005
Postat pe 23 Septembrie 2009 00:07
Good night!! And may KING MICHAEL be with you for always!!
liliana2005
Postat pe 23 Septembrie 2009 00:09
Beat out inseamna a depasi, a lamuri sau a scoate.

Kathara
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:28
De la: Kathara, la data 2009-09-23 08:28:42Beat out inseamna a depasi, a lamuri sau a scoate.

Fara sa le folosesti in propozitii nu te crede nimeni. Asa oricine poate cita dictionarul.
liliana2005
Postat pe 23 Septembrie 2009 10:09
Pentru cei care doresc ca nesimtitul de Bashir sa fie concediat si sa nu mai lucreze ca jurnalist, aveti la final o petitie, puteti urma linkul si puteti semna petitia:

ABC NEWS: Fire Martin Bashir
1261 member(s) - led by benji
In 2003, Bashir conducted a series of interviews titled �Living with Michael Jackson� with pop singer Michael Jackson, as part of a documentary for ITV. Following the broadcast, which was viewed by 14 million in the UK and 38 million in the US, several media personalities accused Bashir of yellow journalism, claiming that he deliberately doctored the recordings in order to paint Jackson in an unflattering light, as well as emphasising the allegations of child molestation made against Jackson.

Micheal Jackson and many of his fans considered this documentary as an assault on his personality and it became the center of a counter-documentary by journalist Maury Povich which he titled �The Michael Jackson interview: The Footage You Were Never Meant to See,� released in 2003.

Dieter Wiesner, the pop star's manager from 1996 to 2003, stated about the influence of Bashir's documentary on Michael Jackson.
"It broke him. It killed him. He took a long time to die, but it started that night. Previously the drugs were a crutch, but after that they became a necessity".
(Wiki)

Bashir should not be allowed or paid to intentionally ruin people's lives for his own gain.

Serve justice for Micheal....Let's voice our openion!
To sign the petition to fire Martin Bashir from ABC News go to http://www.gopetition.com/petitions/fire-martin-bashir.html

*** Please mind your language when you comment as a respect for Micheal Jackson***

Martin Bashir is an unethical journalist. He documented Micheal Jackson's life for about eight months and the result was the highly publicized "Living With Michael Jackson". Bashir ranted about Jackson's "Manic Qualities" on his version of the dvd.

However, Jackson had his own cameras and released videos that showcased Bashir claiming Micheal was a "Good man/complimenting Neverland, etc." He was willing to bash a man who he spent eight months with and knew was a good man. Michael was under the impression that he would finally be able to restore his image by letting people into his world. Yet, once again, someone smiled in his face and betrayed him.

Recently, Bashir released a positive statement about Michael Jackson. Bashir should not be allowed/paid to intentionally ruin people's lives for his own gain.
liliana2005
Postat pe 23 Septembrie 2009 10:15
De la: Kathara, la data 2009-09-22 16:34:42
E, da, probabil s-a maritat din cauza copiluli. Ce sa-i facem, Dor_a, noi nu ne-am trait viata ca dansa.

Ah, vezi Kathara, asta viata: sa plodesti inca din adolescenta si cativa ani mai tarziu sa ti-o tragi pe la colturi cu barbatii altora Aventura care-ti taie rasuflarea... Cine mai poate face asa ceva?
(eu cand ma gandesc ce viata extraordinara tre' sa fie asta, imi dau lacrimile, zau... Tu realizezi ce am ratat??? Ce "mers la scoala"? Ce "vazut lumea"? ce "facut cariera"? Fii serioasa!)

Dracu' te-a pus sa stai prin scoli? Vezi cat timp pretios ai pierdut? Stai si bati coclaurile Europei in loc sa spargi seminte in fata blocului, sa urli dupa plod sa intre in casa. Tztztz!

De mine ce sa mai zic? Am asa, pretentia sa fac copii abia cand oi fi de varsta fosilei aleie de Halle Berry (dar eu eram caz pierdut, de trei generatii femeile din familia mea fac copii cand sunt niste mosnege de peste 35 de ani).
Ce zici de hodoroaga de Angelina Jolie, care a nascut la 34 de ani, a? Jenant, pe cuvant! In loc sa-si vada de viata ei neimplinita... pff! Sa le fie rusine, habar nu au sa-si "traiasca viata"

In alta ordine de idei, am gasit "Of mice and men"
Dor_a
Postat pe 23 Septembrie 2009 10:35
De la: liliana2005, la data 2009-09-23 10:15:13 Pentru cei care doresc ca nesimtitul de Bashir sa fie concediat si sa nu mai lucreze ca jurnalist, aveti la final o petitie, puteti urma linkul si puteti semna petitia:

In 2003, Bashir conducted a series of interviews titled �Living with Michael Jackson� with pop singer Michael Jackson, as part of a documentary for ITV. Following the broadcast, which was viewed by 14 million in the UK and 38 million in the US, several media personalities accused Bashir of yellow journalism, claiming that he deliberately doctored the recordings in order to paint Jackson in an unflattering light, as well as emphasising the allegations of child molestation made against Jackson.

Micheal Jackson and many of his fans considered this documentary as an assault on his personality and it became the center of a counter-documentary by journalist Maury Povich which he titled �The Michael Jackson interview: The Footage You Were Never Meant to See,� released in 2003.

Dieter Wiesner, the pop star's manager from 1996 to 2003, stated about the influence of Bashir's documentary on Michael Jackson.
"It broke him. It killed him. He took a long time to die, but it started that night. Previously the drugs were a crutch, but after that they became a necessity".
(Wiki)

Bashir should not be allowed or paid to intentionally ruin people's lives for his own gain.

To sign the petition to fire Martin Bashir from ABC News go to http://www.gopetition.com/petitions/fire-martin-bashir.html

*** Please mind your language when you comment as a respect for Micheal Jackson***

Martin Bashir is an unethical journalist. He documented Micheal Jackson's life for about eight months and the result was the highly publicized "Living With Michael Jackson". Bashir ranted about Jackson's "Manic Qualities" on his version of the dvd.

However, Jackson had his own cameras and released videos that showcased Bashir claiming Micheal was a "Good man/complimenting Neverland, etc." He was willing to bash a man who he spent eight months with and knew was a good man. Michael was under the impression that he would finally be able to restore his image by letting people into his world. Yet, once again, someone smiled in his face and betrayed him.

Recently, Bashir released a positive statement about Michael Jackson. Bashir should not be allowed/paid to intentionally ruin people's lives for his own gain.

Offf... Not again!

O luam d'a capo?
Maical... ptiu, scuze! Michael... a fost "a good man"... Ba n-a fost... si tot asa, si tot asa... gata!!

Mai bine ziceti-i de teoria literara si a literaturii, asa mai invat si eu una-alta... Pe bune ca e mai instructiva cearta voastra pe tema aia.
Dor_a
Postat pe 23 Septembrie 2009 10:41
De la: Dor_a, la data 2009-09-23 10:41:50
De la: liliana2005, la data 2009-09-23 10:15:13 Pentru cei care doresc ca nesimtitul de Bashir sa fie concediat si sa nu mai lucreze ca jurnalist, aveti la final o petitie, puteti urma linkul si puteti semna petitia:

(Wiki)

Offf... Not again!

O luam d'a capo?
Maical... ptiu, scuze! Michael... a fost "a good man"... Ba n-a fost... si tot asa, si tot asa... gata!!

Mai bine ziceti-i de teoria literara si a literaturii, asa mai invat si eu una-alta... Pe bune ca e mai instructiva cearta voastra pe tema aia.

Nu e nimic de discutat despre Teoria Literaturii, este cat de poate de boooooooring. Daca nu ma crezi, ia o carte in mana si o sa vezi.
Eu aici prefer sa discut despre lucrurile care l-ar putea ajuta pe Michael, drept pentru care am postat ce ai vazut mai sus.
Michael a fost good, cat se poate de goooooood si o sa vedeti. Dar asta cu timpul.
liliana2005
Postat pe 23 Septembrie 2009 11:05
De la: kudika019861, la data 2009-09-22 23:17:58
Tu ce dai,fata,atatea explicatii unei tampite?Mai ales uneia care nu are altceva in viata ei decat calculatorul ...si vibratorul sau poate nici macar p-ala Las-o in pace sa vorbeasca,nu vezi ca-i bolnava?

Da, fata, sigur fata, doar calculatorul, fata!
Si unde mai pui ca sunt platita cateva mii de euro cand o fac.
Veezii, fata?
Asta e diferenta intre a merge la scoala si a sta cu cracii'n semnu' victoriei in adolescenta.
Intelegi, fata?
Dar eu te inteleg, FATA... toate astea de-si petrec timpul cu scoala si citit, tre' ca sunt bolnave, FATA, nu-i asa, FATA?
(fata)
Dor_a
Postat pe 23 Septembrie 2009 11:06
De la: Dor_a, la data 2009-09-23 11:06:44
De la: kudika019861, la data 2009-09-22 23:17:58

Da, fata, sigur fata, doar calculatorul, fata!
Si unde mai pui ca sunt platita cateva mii de euro cand o fac.
Veezii, fata?
Asta e diferenta intre a merge la scoala si a sta cu cracii'n semnu' victoriei in adolescenta.
Intelegi, fata?
Dar eu te inteleg, FATA... toate astea de-si petrec timpul cu scoala si citit, tre' ca sunt bolnave, FATA, nu-i asa, FATA?
(fata)

Hahaha..nici macar nu m-am referit la tine dar daca te recunosti in afirmatia respectiva,e problema ta,fetito!
kudika019861
Postat pe 23 Septembrie 2009 11:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Niste detalii .... informatii ?! 1 De la: kudika311196 4 Aprilie 2011 13:34
Ajutati'ma va rog 1 De la: kudika512351 15 Mai 2012 01:23
manelistul Salam pe acelasi cd cu Amy Winehouse 12 De la: bbgirl 29 Iunie 2009 18:06
Adevarul despre Michael Jackson. 3082 De la: kudika227496 11 Iulie 2010 20:17
Concursul Eurovision, o gluma sau un joc de teatru? 33 De la: andreeaaa88 20 Mai 2009 16:11