Setari Cookie-uri

Din dragoste ...,pt kathara si kudika..

De la: Kathara, la data 2009-07-10 00:14:22^ Draga, fii linistit, nu-mi esti dusman, nici virtual, nici otherwise. Pentru mine pur si simplu nu existi, ce nu intelegi?

asteptam sa te bucuri si sa ma feliciti ,asa cum a facut-o iuliana_me..
offf..,frustrarile tale sunt de intzeles..
la prima paranghelie,am sa te invit si pe tine si ai sa dansezi pe masa pt Sultan..
poate asa devii mai umana..
multzumesc iuliana..
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 00:26
De la: iuliana_me, la data 2009-07-10 00:15:46
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-10 00:11:05iuliana_me..,lumea-i invidioasa ..
pe cand eu Sultanul acestui forum... ,am peste 50 de prieteni cunoscuti aici pe kudika,cu care ma intalnesc si petrecem impreuna weekend-uri ,uneori chiar si mai mult..atii precum kathara ,isi petrece viata doar in virtual..
frustrarile ,jignirile si stergerea contului meu de doua ori,e de intzeles..
ce-i drept,m-am ales si cu cativa "dusmani" anonimi sau usor influentabili..,tocmai de cea care candva ii improsca cu ra.hat..
dar viata merge inainte,iar fara ei(dusmanii virtuali) nu ar avea culoare..

va intalniti si petreceti???? asa ceva mai rar gasesti, sa legi legaturi de prietenie pe un site si sa te vezi cu ei real. Felicitari voua

si inca ceva ..usa cortului "HAREMULUI MINUNAT" ,ca nu pot spune ca-i al meu,este vesnic deschisa celor ADEVARATI..
se vede si in poza din album..!!
multzumesc pt felicitari..!!
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 00:30
ce dracu' este cu toate cretinitatiile astea??????
BRAVO celor care au prieteni adevarati...... ......dar care nu ii expun si nu ii numara pe aici ca pe oi .....
Si ce-mi place maxima asta ..."Omul drept nu asculta decat glasul constiintei sale si nu cauta pentru faptele sale justificare in parerile altora."

:
KATARA....

Postat pe 10 Iulie 2009 00:38
Roberta.
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 00:39
Noapte buna Kathara.

Postat pe 10 Iulie 2009 00:55
lipseste "H"..,kathara "multimea"prietenilor tai nu stiu ca nickul tau contine si un H....??
unde-i spiritul tau critic de literata.. ??

da..,imi expun cu mult drag prietenii, pt ca-s reali ..,atat timp cat ei doresc asta si se bucura ..
am avut ok-ul TUTUROR, pt a le expune pozele..
dar.., nush de ce dau explicatii unora ,care mai degraba ar fi trebuit sa se uite mai intai in ograda lor..
si ce poze...
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 00:59
mare ti-e gradina, doamne!!
geo_x
Postat pe 10 Iulie 2009 01:03
Sa completez la ceea ce ai scris... Geo??? Mai bine merg la....

Postat pe 10 Iulie 2009 01:07
si multe nevertebrate in ea.. !!!
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 01:07
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-10 01:07:17si multe nevertebrate in ea.. !!!

era valabil pentru tine!
geo_x
Postat pe 10 Iulie 2009 01:12
De la: geo_x, la data 2009-07-10 01:12:17
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-10 01:07:17si multe nevertebrate in ea.. !!!

era valabil pentru tine!

Bravo tu ! Inca te numeri printre favoritii mei !

Postat pe 10 Iulie 2009 01:14

era valabil pentru tine!

surprise...!!!
devenisi si tu dusmanul meu..???
cu ce oare am deranjant 'domnia dumneavoastra .." si eu nu stiu..
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 01:17
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-10 00:11:05iuliana_me..,lumea-i invidioasa ..
pe cand eu Sultanul acestui forum... ,am peste 50 de prieteni cunoscuti aici pe kudika,cu care ma intalnesc si petrecem impreuna weekend-uri ,uneori chiar si mai mult..atii precum kathara ,isi petrece viata doar in virtual..
ce-i drept,m-am ales si cu cativa "dusmani" anonimi sau usor influentabili..,tocmai de cea care candva ii improsca cu ra.hat..

Unii au prieteni de-o viata, asa ca nu au de ce sa fie invidiosi !
Mi se pare infantil sa se puna astfel de probleme pe un forum,, ca tu ai nu stiu cati prieteni de pe forum si va cikalaka pe mese iar altii isi petrec viata virtual ! O mare prostie ! Deja s-a ajuns prea departe cu bagatul nasului in viata altora

Eu nu cred ca ti-a fost sters contul degeaba !

Postat pe 10 Iulie 2009 01:18
nici nu trebuie sa crezi ...
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 01:21
salut..caut si eu de ceva timp ..cu disperare pot spune..un loc de munca..in aproape orice domeniu..de preferat ar fi ceva la distributia de pliante..sau ca promoter..dar nicio sansa...si se mai spune ca tinerii nu vor sa munceasca.. .DATI LE LOCURI DE MUNCA! ma poate ajuta si pe mine cineva??
eek
Postat pe 10 Iulie 2009 01:22
De la: eek, la data 2009-07-10 01:22:45salut..caut si eu de ceva timp ..cu disperare pot spune..un loc de munca..in aproape orice domeniu..de preferat ar fi ceva la distributia de pliante..sau ca promoter..dar nicio sansa...si se mai spune ca tinerii nu vor sa munceasca.. .DATI LE LOCURI DE MUNCA! ma poate ajuta si pe mine cineva??

ai gresit topıcul..
roscatika23
Postat pe 10 Iulie 2009 02:55
de abıa acum am termınat de cıtıt toate pagınıle.sultane,chıar daca eu nu o cunosc pe mafia sa stıı ca are dreptate.sı nu merıta.tzuc dulce totı prıetenii
roscatika23
Postat pe 10 Iulie 2009 02:59
De la: Lilith123, la data 2009-07-10 01:18:18

Mi se pare infantil sa se puna astfel de probleme pe un forum,, ca tu ai nu stiu cati prieteni de pe forum si va cikalaka pe mese iar altii isi petrec viata virtual ! O mare prostie ! Deja s-a ajuns prea departe cu bagatul nasului in viata altora

lilith cu tot respectul iti spun ca nu ai dreptate.eu,ca si multi altii de pe acest forum,o cunoastem pe kathara cat si pe stef.daca ai fi putin mai veche si ai citi mai multe postari ai intelege si nu ai mai ataca atat de mult
roscatika23
Postat pe 10 Iulie 2009 03:07
De la: roscatika23, la data 2009-07-10 03:07:52

lilith cu tot respectul iti spun ca nu ai dreptate.eu,ca si multi altii de pe acest forum,o cunoastem pe kathara cat si pe stef.daca ai fi putin mai veche si ai citi mai multe postari ai intelege si nu ai mai ataca atat de mult

Sunt si eu veche..de un an...La acest circ nu participa doar Kathara !
Este clar ca exista o tabara impotriva ei ! Nu apreciez vul.garitatea pe care ofolosesc unii pt a raspunde. Poti aduce argumente si fara sa vorbesti ca pe maidan.
Si stii ce nu este deloc frumos ? Atunci cand presupusi prieteni posteaza amanunte personale care ar trebui sa ramana doar intre anumite persoane, cei care vor neaparat sa isi spele rufele in public.

Uite, raspunsul tau a fost unul decent, insa am citit si alte postari care m-au cam...scarbit !
Nu sunt singura care are aceasta parere !

Postat pe 10 Iulie 2009 05:10
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-10 01:17:40

era valabil pentru tine!

surprise...!!!

n-am fost niciodata prieteni si nici n-am devenit dusman.
gigi becali ar murii de ciuda pentru ceea ce faci tu aici!
geo_x
Postat pe 10 Iulie 2009 07:55
De la: geo_x, la data 2009-07-10 07:55:22
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-10 01:17:40

era valabil pentru tine!

surprise...!!!

n-am fost niciodata prieteni si nici n-am devenit dusman.
gigi becali ar murii de ciuda pentru ceea ce faci tu aici!

De la: prietenul_tau la 10 Iulie 2009, 01:28 Pentru : geo_x
Subiect: salut..!!

chiar nu am intzeles de ce faci toate astea..??
te-am intrebat si cand m-ai scos din lista si nu mi-ai raspuns ..
unde si cu ce te-am deranjat vreodata..??
noapte buna !!

cred ca mesajul asta ,ce l-ai primit azinoapte si nu ai raspuns ca de obicei,spune totul..

un gentlman,nu se comporta asa ..

te asigur ca am fost prieteni vituali si comunicam ..

sunt vertebrat si mai ales, al dracului vertebral..

si pt ca-mi esti simpatic,nu am sa mai raspund ironiilor tale gratuie
sa trecem totusi ,peste capitolul becali
azi am multa treaba..
asa ca va doresc o zi frumoasa !!
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 09:15
De la: roscatika23, la data 2009-07-10 02:59:56 de abıa acum am termınat de cıtıt toate pagınıle.sultane,chıar daca eu nu o cunosc pe mafia sa stıı ca are dreptate.sı nu merıta.tzuc dulce totı prıetenii

prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 09:20
De la: roscatika23, la data 2009-07-10 03:07:52

Tu nu erai domnita aia musulmana fara de argumente pe topicul cu pricine? ba da!
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 09:27
gentelmenu' din tine da mesajele din privat sau e doar o schisma de moment!?
incearca sa delimitezi lucrurile. privatul este privat, forumul este forum!!
geo_x
Postat pe 10 Iulie 2009 09:28
era un mesaj de bun simt si dupa cum vezi imi apartine..
stiu ca te-a deranjat adevarul ,pt ca nu te-a pus intr-o situatie favorabila..
iti recomand sa nu te mai "schimonosesti" prea mult..asa ca ciocu' mic si capu' precum strutu...,cel putin acum ca tot cazusi pe locul 2..
prietenul_tau
Postat pe 10 Iulie 2009 09:52
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-10 09:52:00era un mesaj de bun simt si dupa cum vezi imi apartine..
stiu ca te-a deranjat adevarul ,pt ca nu te-a pus intr-o situatie favorabila..
iti recomand sa nu te mai "schimonosesti" prea mult..asa ca ciocu' mic si capu' precum strutu...,cel putin acum ca tot cazusi pe locul 2..

suferi de mania persecutiei
geo_x
Postat pe 10 Iulie 2009 10:06
"Bre nene, masoara-ti cuvintele, sau ti la masor eu."

Auzi, ca sa imi zici tu mie sa imi masor cuvintele iti mai trebuie cel putin o facultate in plus pe langa aia care nu o ai.Tu ai vazut acel subiect macar?Despre ce era vorba?Nu ma lua cu "bre nene" ca nu imi dai tu de mancare.
therapsong2
Postat pe 10 Iulie 2009 22:44
De la: therapsong2, la data 2009-07-10 22:44:26"Bre nene, masoara-ti cuvintele, sau ti la masor eu."

Auzi, ca sa imi zici tu mie sa imi masor cuvintele iti mai trebuie cel putin o facultate in plus pe langa aia care nu o ai.Tu ai vazut acel subiect macar?Despre ce era vorba?Nu ma lua cu "bre nene" ca nu imi dai tu de mancare.

Lol, zice cel care m-a facut c'urva ca nu i-a convenit parerea mea.

Nu, nu-ti dau eu de mancare, aia e Asistenta Sociala.
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 22:46
Vreau sa cititi asta.....Alice în Þara Minunilor întreabã pisica de Cheshire în ce direcþie sã o ia ºi primeºte un rãspuns plin de adevãruri... „It doesn’t matter which way you go, if you don’t care where you want to get to“ ...si cu asta.....

Geo....Kathara....

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Chiar vrea o relatie serioasa? 12 De la: crs_crs 13 Martie 2010 16:30
cum sa-l fac sa nu sufere? 19 De la: MaraDonna 14 Septembrie 2009 20:35
solutii pentru o relatie ce pare imposibila 3 De la: ___LL___ 8 August 2009 02:53
Suntem rude? 4 De la: ra198708 7 Octombrie 2011 10:52
iubesc un scorpion... 14 De la: Cassey 15 Mai 2009 13:53