Setari Cookie-uri

Din dragoste ...,pt kathara si kudika..

De la: mkdisk, la data 2009-07-07 13:38:21mafia...gandeste-te!!!! daca eu, un om obisnuit am fost socata de gestul lui, nu este frumos, cati oameni crezi ca a `` fermecat``? asta incercam sa ii zic, sa fie mai responsabil atunci cand scrie ceva si sa se gandeasca la consecinte! pentru ca pe kudika se pare ca unii si-au facut o specialitate din a vorbi urat si eu, un om obisnuit, m-am saturat.

oare de ce crezi ca am facut eu acest topic??? http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20723/Topic-pentru-injuraturi-si-jigniri/1.html

din dorinta de a nu se mai jigni si injura peste tot dar cu esec acel topic deoarece omului nu-i place sa scrie pe un singur topic ci sa jigneasca peste tot.....
eu cred ca este cazul sa punem punct discutiei noastre ca nu are sens.....

mafia_nrr1
Postat pe 7 Iulie 2009 13:42
De la: mafia_nrr1, la data 2009-07-07 13:32:04
De la: mkdisk, la data 2009-07-07 13:18:41
De la: mafia_nrr1, la data 2009-07-07 13:09:07
De la: mkdisk, la data 2009-07-07 13:01:31
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-07 12:40:02
De la: mkdisk, la data 2009-07-07 12:29:21sunt multi altii care au alta parere, mai multi decat crezi!!!!! dar vad ca degeaba ma obosesc, nu am cu cine purta o discutie! pana la urma, e treaba voastra ce ganditi si cum, dar exista niste reguli elementare de bun-simt.....asta voiam sa iti spun. chiar daca sunt anonima, nu jignesc pe nimeni. te faci ca nu intelegi replica ,,o dam anonima``.ASTA E DIFERENTA INTRE NOI, EU SUNT UN OM CIVILIZAT SI SUB ADAPOSTUL ANONIMATULUI NU JIGNESC PE ALTII!

nu vreau sa se intzeleaga gresit ceea ce voi spune..
cred ca vei intzelege pt totdeauna ,ca eu diferit de multi dintre voi, chiar nu-s un anonim pe forum ,atat timp cat ma cunosc real zeci de aici..
vorbind de civilizatie si bun simtz pe forum ,chiar nu am jignit pe nimeni vreodata ,fara sa fiu jignit..
desigur.., ca "ezita" o mare diferenta intre noi..

forumul este public, nu privat. si cand scrii ceva, ar trebui sa te gandesti ca nu vor citi ce scrii doar prietenii tai, ci si multi alti oameni! asa ca trebuie sa te exprimi civilizat! si daca cineva are alta parere decat tine, nu trebuie sa jignesti pt a-ti dovedi superioritatea. si nici sa faci topicuri despre altii in care sa arunci cu noroi! uite, eu n-am nimic de impartit cu tine, dar gestul tau nu mi-a placut, nici mie, nici altora. dovedeste ca nu esti superior si nici mai bun decat kathara.razbunarea e arma prostului, intelegi?

te-a afectat cumva acest topic deschis de el???? te-a jignit cumva pe tine????? sigur ca nu te-a jignit....daca nu-ti place ceva nu intra in hora......jignirile katharei nu le vezi...sau esti si tu o reincarnata a ei?

mie mi se pare un lucru foarte grav pentru caracterul cuiva sa deschida un topic special in care sa arunce cu noroi!asa cum voi aveti parerile voastre, si eu le am pe ale mele si asa cum voi cereti respect, trebuie sa fiti si gata sa il acordati altora. si nu, nu am nici o treaba cu kathara. ceea ce remarc, fara sa va suparati, e parerea mea personala, este ca e mai desteapta decat prietenul tau si acesta se razbuna jignind, nu prin argumente. de ce nu argumenteaza, in loc sa arunce cu noroi? cum vrea ca eu si altii sa il credem, daca nu stie sa argumenteze?
suntem liberi sa deschidem orice topic dorim si dupa cum vezi bine acest topic se intituleaza " Din dragoste ...,pt kathara si kudika"

oare nu ti se pare ciudat atunci cand este aruncat noroi in el pe toate topic-urile??? iar parerea tine-o pentru tine ca nu ne intereseaza....deja dai dovada de o reincarnare de nu-ti place ceva nu citi si gata......

mi se pare ciudat din partea cuiva care isi sustine sus si tare dreptul la propriile pareri sa-i spuna altei persoane care are o alta parere sa o tina numai pt ea.adica numai voi aveti drepturi, altii nu au nici unul, ei au obligatia sa si le tina pentru ei.
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 13:43
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 13:17:24
De la: bruneagra25, la data 2009-07-07 13:08:16acilea se desfasoara al 3 ea "razboi mondial"???

Da, da, da!
Sau cel putin show-ul reprezentand al treilea razboi...
Aduci tu floricelele si io ciucalata?

ciucalataaaaaaaaa tocmai am fost si mi-am luat o sholgheten straciatella
bruneagra25
Postat pe 7 Iulie 2009 13:44
De la: mafia_nrr1, la data 2009-07-07 13:42:02
De la: mkdisk, la data 2009-07-07 13:38:21mafia...gandeste-te!!!! daca eu, un om obisnuit am fost socata de gestul lui, nu este frumos, cati oameni crezi ca a `` fermecat``? asta incercam sa ii zic, sa fie mai responsabil atunci cand scrie ceva si sa se gandeasca la consecinte! pentru ca pe kudika se pare ca unii si-au facut o specialitate din a vorbi urat si eu, un om obisnuit, m-am saturat.

oare de ce crezi ca am facut eu acest topic??? http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20723/Topic-pentru-injuraturi-si-jigniri/1.html

din dorinta de a nu se mai jigni si injura peste tot dar cu esec acel topic deoarece omului nu-i place sa scrie pe un singur topic ci sa jigneasca peste tot.....

citeste tot ce am postat eu si spune-mi daca am vb urat!!!!si apoi citeste si ce a scris prietenul tau!!!si judeca singura!
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 13:45
"Zici ca tu nu jignesti? reciteste ce ai scris.'
niciodata nu am spus asta..

"Nu cred ca exista o persoana pe acest forum , care sa nu riposteze atunci cand e atacata sau jignita. Crezi ca faci exceptie"
nu...dupa cum se vede.

"mkdisk Data: 2009-07-07 13:38:21
mafia...gandeste-te!!!! daca eu, un om obisnuit am fost socata de gestul lui, nu este frumos, cati oameni crezi ca a `` fermecat``? asta incercam sa ii zic, sa fie mai responsabil atunci cand scrie ceva si sa se gandeasca la consecinte! pentru ca pe kudika se pare ca unii si-au facut o specialitate din a vorbi urat si eu, un om obisnuit, m-am saturat. "

"pe kudika se pare ca unii si-au facut o specialitate din a vorbi urat si eu, un om obisnuit, m-am saturat. "

si eu..
iti dau dreptate..,am vrut doar sa demonstrez si chiar am reusit, ca "orice actie ..,are si reactie..
o zi buna..!!
prietenul_tau
Postat pe 7 Iulie 2009 13:46
De la: mkdisk, la data 2009-07-07 13:45:51

citeste tot ce am postat eu si spune-mi daca am vb urat!!!!si apoi citeste si ce a scris prietenul tau!!!si judeca singura!

offffff.... am spus eu ca ai vorbit urat??? atata timp cat el va fii lasat de acea persoana cu siguranta ca si el randul lui o va lasa.....dar mai rasfoieste putin forumul si ai sa vezi care pe care......

deja am facut a doua cafeluta asa ca hai la un turkish coffee....si o bere ca trece....

sultane..pentru familia ta minunata.....
mafia_nrr1
Postat pe 7 Iulie 2009 13:50
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-07 13:46:23"Zici ca tu nu jignesti? reciteste ce ai scris.'

"Nu cred ca exista o persoana pe acest forum , care sa nu riposteze atunci cand e atacata sau jignita. Crezi ca faci exceptie"
nu...dupa cum se vede.

mafia...gandeste-te!!!! daca eu, un om obisnuit am fost socata de gestul lui, nu este frumos, cati oameni crezi ca a `` fermecat``? asta incercam sa ii zic, sa fie mai responsabil atunci cand scrie ceva si sa se gandeasca la consecinte! pentru ca pe kudika se pare ca unii si-au facut o specialitate din a vorbi urat si eu, un om obisnuit, m-am saturat. "

"pe kudika se pare ca unii si-au facut o specialitate din a vorbi urat si eu, un om obisnuit, m-am saturat. "

si eu..
iti dau dreptate..,am vrut doar sa demonstrez si chiar am reusit, ca "orice actie ..,are si reactie..
o zi buna..!!

Ai vrut sa demonstrezi ca nu esti mai breaz decat Kathara.
valita76
Postat pe 7 Iulie 2009 13:50

Acum , sa ai si tu o zi buna.
valita76
Postat pe 7 Iulie 2009 13:53
De la: heaven_2906, la data 2009-07-07 13:40:37stef esti o persoana orgolioasa si incapatanata ca si khatara de altfel.....
hai mai bine savuram un suc....ascultam o melodie......sau ne facem treburile la munca

si de ce sa nu recunoastem kathara e o pers care da un pic de piper pe forum.......fiecare ne manifestam in felul lui....si eu cand sunt jignita trec la injurii .........
toti suntem un condiment pe acest site..........ne-am lasat amprenta ........

in momentul deschiderii acestui topic..,kathara imi stersese contul stef80 pt a doua oara online..
sigur ca atunci am fost destul de suparat si i-am facut cadou acest topic "din dragoste "la momentul respectiv.
se pare ca ei ,chiar i-a placut ..,problema ramanand in curtea altora...
acum la muncaaaa..,ca a trecut deja ziua..
prietenul_tau
Postat pe 7 Iulie 2009 13:54
De la: mafia_nrr1, la data 2009-07-07 13:50:01
De la: mkdisk, la data 2009-07-07 13:45:51

offffff.... am spus eu ca ai vorbit urat??? atata timp cat el va fii lasat de acea persoana cu siguranta ca si el randul lui o va lasa.....dar mai rasfoieste putin forumul si ai sa vezi care pe care......

deja am facut a doua cafeluta asa ca hai la un turkish coffee....si o bere ca trece....

sultane..pentru familia ta minunata.....

tzuca-i pe-ai tai..
prietenul_tau
Postat pe 7 Iulie 2009 13:56

Un cont este sters de admin. unui site. Daca a fost sters, inseamna ca ai scris tu ceva. Nu spun ca n-ai fost provocat dar conteaza cum te exprimi. Daca ea jigneste atat cat spuneti voi, de ce nu i-a sters nimeni contul? Inseamna ca stie cum s-o faca.
valita76
Postat pe 7 Iulie 2009 13:59
De la: valita76, la data 2009-07-07 13:50:37
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-07 13:46:23"Zici ca tu nu jignesti? reciteste ce ai scris.'

nu...dupa cum se vede.

si eu..
o zi buna..!!

Ai vrut sa demonstrezi ca nu esti mai breaz decat Kathara.

subscriu
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 14:03
De la: valita76, la data 2009-07-07 13:59:28
Un cont este sters de admin. unui site. Daca a fost sters, inseamna ca ai scris tu ceva. Nu spun ca n-ai fost provocat dar conteaza cum te exprimi. Daca ea jigneste atat cat spuneti voi, de ce nu i-a sters nimeni contul? Inseamna ca stie cum s-o faca.

Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 14:57
De la: Kathara, la data 2009-07-07 14:57:31

Tu ai venit cu berea?
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 14:58
Eu as fi adus vin, dar numai asta am gasit printre emoticoni. Sau gin.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:02
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 14:58:25
De la: Kathara, la data 2009-07-07 14:57:31

Tu ai venit cu berea?
vreau si eu o bericica..........chiar daca sint la cura!
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 15:03
un vin rosu semidulce ..........ar fi perfect acum..................
heaven_2906
Postat pe 7 Iulie 2009 15:06
Dar inghetata nu vrea nimeni?
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:07
De la: Kathara, la data 2009-07-07 15:02:54Eu as fi adus vin, dar numai asta am gasit printre emoticoni. Sau gin.

Nici mie nu-mi place berea. Deloc!
Vin si Pina Colada
Inainte s-o descopar, mergeam pe Gin Tonic...
Deci, sa fie primit!
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 15:08
De la: Kathara, la data 2009-07-07 15:07:44Dar inghetata nu vrea nimeni?

Am gasit inghetzata fara zacar si far'de grasimi (nu prea multe, a'ica)... E plina de E-uri, da' are gust misto! Si ce conteaza, pana la urma? Murim de cancer, dar subtirele si ghiftuite cu inghetzata!
Dor_a
Postat pe 7 Iulie 2009 15:09
hmm.........inghetata .....ma duce cu gandul la......sau mai bine .....stric frumusete de topic
merge inghetata ,cu gust de vanilie sau frisca
heaven_2906
Postat pe 7 Iulie 2009 15:13
auziti ??????????, sper ca eu sa beau si voi sa va ingrasati pacatoaselor! uite ca las berea pentru pina colada...........si tu katy mai vrei sa fac pacate cu gindul la inghetata? nu mai stiu gustul de 2 saptamini! abia am slabit 2kg pe care o sa le pun la loc din cauza tentatiei ......ma duc sa scot fum poate ma aburesc si trece .pupici relelor
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 15:14
Pei eu am slabit cu inghetata .. dar doar asta mancam!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:15
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 15:09:49

Am gasit inghetzata fara zacar si far'de grasimi (nu prea multe, a'ica)... E plina de E-uri, da' are gust misto! Si ce conteaza, pana la urma? Murim de cancer, dar subtirele si ghiftuite cu inghetzata!

C-o moarte suntem datori!
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 15:15

daca mor supla merge............ deci baga detalii! nume,prenume.........chestii
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 15:16
sa traim bine
si apoi sa murim!
heaven_2906
Postat pe 7 Iulie 2009 15:17
De la: Kathara, la data 2009-07-07 15:15:19Pei eu am slabit cu inghetata .. dar doar asta mancam!
cred ca incepu efectul de la pina colada si nu mai vad bine! Pai nici nu indraznesc sa visez ca eu savurez de zici ca se termina lumea........
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 15:18
o inghetata nu ingrasa ,incearca ..si app.....dc va tot abtineti de la a va face poftele?
heaven_2906
Postat pe 7 Iulie 2009 15:19
De la: Kathara, la data 2009-07-07 15:15:52

C-o moarte suntem datori!
la peste 80 de ani.............AMIN
FRANNNCE
Postat pe 7 Iulie 2009 15:20
Inghetata, vreau si eu, e moca sau platim nemteste?
valita76
Postat pe 7 Iulie 2009 15:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
COSURI PE FRUNTE 1 De la: kudika364412 7 Februarie 2011 02:14
Iubesc un barbat casatorit 1067 De la: ironia 22 Ianuarie 2013 07:28
povestea noastra 16 De la: adyna2905 7 Februarie 2011 18:53
unghii 2 De la: kudika172000 8 Februarie 2011 15:42
sa raman sau nu? 10 De la: cami_goanga10 8 Aprilie 2010 01:03