Setari Cookie-uri

Dragoste sau cariera ? Ati fost pusi in asemenea situatie si daca DA ce ati ales?

Daca ar fi sa alegi intre dragoste si cariera ce ai alege ..
Cariera aflandu'se la distantza de dragoste
Astept raspunsuri
jojo86
Postat pe 8 Iulie 2009 12:27
depinde foarte mult de in ce moment se afla relatia si de circumstante
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 12:30
Cu toate ca sunt destul de obsedata de cariera mea si sa ajung cat mai sus, daca ar trebui sa aleg, as alege dragostea....(deocamdata cred ca le impac destul de bine pe amndoua)Nu de alta dar degeaba am satisfactii profesionale daca ma duc acasa si este rece si pustiu.
jemima_uk
Postat pe 8 Iulie 2009 12:52
Dupa parerea mea cariera este pe primul plan pentru ca prin ea iti creezi independenta materiala. Dragostea se stinge când apar problemele financiare. Sunt rare cazurile de cupluri in care amândoi au un nivel de constiinta destul de ridicat pentru a surmonta problemele de orice natura.
lyria
Postat pe 18 Iulie 2009 20:01
De la: lyria, la data 2009-07-18 20:01:18Dupa parerea mea cariera este pe primul plan pentru ca prin ea iti creezi independenta materiala. Dragostea se stinge când apar problemele financiare. Sunt rare cazurile de cupluri in care amândoi au un nivel de constiinta destul de ridicat pentru a surmonta problemele de orice natura.

Lorena26
Postat pe 20 Iulie 2009 14:53
daca este iubire adevarata....este greu de ales cariera...poate daca este pt scurt timp merita...daca dureaza mult timp....nasol...eu aleg iubirea....cariera fac si linga el....nu departe de el
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 13:39
iubirea invinge orice...
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 13:40
cariera
kudikgirl
Postat pe 23 Iulie 2009 13:42
egoismul....mai bine
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:45
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 14:45:08egoismul....mai bine

egoismul se inscrie la cariera?:-?
kudikgirl
Postat pe 23 Iulie 2009 14:46
numai daca nu iubesti alegi cariera ...daca iubesti si alegi cariera totusi...asta inseamna egoism
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:50
Eu am fost in aceeasi situatie,de doua ori!prima oara am ales dragostea si s-a dovedit a fi o mare greseala!Am trecut cu mare greu peste,mi-a luat ceva timp sa-mi revin si am reusit sa-mi pun baza unei noi cariere,departe de casa.S-a intamplat sa cunosc pe cineva care m-a facut sa iubesc din nou,iar pe plan profesional toate imi mergeau perfect,doar ca eram o perioada de timp mai indelungata departe de iubitul meu.Niciodata nu m-a conditionat si intotdeauna m-a sustinut in toate,fapt pt care mi-a fost foarte usor sa iau o decezie fara nici o frica,chiar si cu antecedente!Am renuntat la cariera mea la distanta si am ramas in tara alaturi de el.Astazi am un nou job foarte bun,un iubit care ma iubeste la nebunie si pe care-l iubesc cel putin la fel de mul!In concluzie pot sa spun ca in dragoste e ca intr-un joc in care trebuie sa dai cu zarurile,niciodata nu vei sti ce te asteapta,iar in cariera e simplu:daca esti intr-adevar bun,reusesti oriunde!Important este sa fii fericit pe toate planurile in viata,iar dupa parerea mea doar cariera nu te poate face fericit(a) si nici nu iti poate umple golurile din viata.
alina_paris
Postat pe 18 August 2009 08:39

Cariera , dragostea ...
Daca este dragoste viata e frumoasa, daca este cariera si nu este dragoste ,nimic nu e...
mila9
Postat pe 18 August 2009 09:22
De la: Ellutza4u, la data 2009-07-08 12:27:46Daca ar fi sa alegi intre dragoste si cariera ce ai alege ..
Astept raspunsuri

Categoric tine de educatie.. in primul rand. Apoi tine de momentul cand esti pus sa faci alegerea.. in viata (varsta, prioritatile din acel moment).
Problema, din punctul meu de vedere, se pune in felul urmator.. o persoana care isi doreste, creste si este educata ca TREBUIE sa aiba un loc in societate, sa urce pe scara foarte sus... va calca pe cadavre pentru a ajunge acolo. Dragoste ramane pur fizica... si nu prea conteaza. Si nu, eu nu cred in imbinarea celor doua. O imbinare inseamna o punte, inseamna.. concesii de-o parte si de alta, practic nu alegi cu adevarat nici o varianta.
Sa zicem ca pana la 30 de ani as merge pe varianta carierei. Daca pana la acea varsta reusesti sa-ti atingi scopul.. e perfect. Daca nu, atunci e cazul sa constientizezi ca e timpul sa te ocupi de familia ta.
rashela
Postat pe 18 August 2009 09:28
De la: jemima_uk, la data 2009-07-08 12:52:31Cu toate ca sunt destul de obsedata de cariera mea si sa ajung cat mai sus, daca ar trebui sa aleg, as alege dragostea....(deocamdata cred ca le impac destul de bine pe amndoua)Nu de alta dar degeaba am satisfactii profesionale daca ma duc acasa si este rece si pustiu.

sunt de acord cu tine...nici dragostea nu trebuie neglijata din cauza carierei dar nici cariera nu trebuie neglijata din cauza dragostei.
Valitza88
Postat pe 18 August 2009 09:31
De la: Ellutza4u, la data 2009-07-08 12:27:46Daca ar fi sa alegi intre dragoste si cariera ce ai alege ..
Astept raspunsuri

Eu sunt una dintre persoanele norocoase care au reusit sa imbine cariera cu dragostea. Si daca ar fi sa o iau de la capat, as face la fel.
Lucia38
Postat pe 18 August 2009 09:32
De la: alina_paris, la data 2009-08-18 08:39:13Eu am fost in aceeasi situatie,de doua ori!prima oara am ales dragostea si s-a dovedit a fi o mare greseala!Am trecut cu mare greu peste,mi-a luat ceva timp sa-mi revin si am reusit sa-mi pun baza unei noi cariere,departe de casa.S-a intamplat sa cunosc pe cineva care m-a facut sa iubesc din nou,iar pe plan profesional toate imi mergeau perfect,doar ca eram o perioada de timp mai indelungata departe de iubitul meu.Niciodata nu m-a conditionat si intotdeauna m-a sustinut in toate,fapt pt care mi-a fost foarte usor sa iau o decezie fara nici o frica,chiar si cu antecedente!Am renuntat la cariera mea la distanta si am ramas in tara alaturi de el.Astazi am un nou job foarte bun,un iubit care ma iubeste la nebunie si pe care-l iubesc cel putin la fel de mul!In concluzie pot sa spun ca in dragoste e ca intr-un joc in care trebuie sa dai cu zarurile,niciodata nu vei sti ce te asteapta,iar in cariera e simplu:daca esti intr-adevar bun,reusesti oriunde!Important este sa fii fericit pe toate planurile in viata,iar dupa parerea mea doar cariera nu te poate face fericit(a) si nici nu iti poate umple golurile din viata.

ca bine mai zici
Valitza88
Postat pe 18 August 2009 09:33
eu zic dragostea ca totul se face numai cu iubiere maimult decat singura shi mai bine in 2 conteaza shi moral sa ai sa faci o vitza cat mai siplu e mai usor cat mai coplesx o faci cu atat o shi ai vitza mai coplexa :sml-confused0006
ax3lpunk
Postat pe 18 August 2009 18:03
Am ales dragostea si s-a dovedit o alegere inspirata in cazul meu.

Postat pe 19 August 2009 09:06
am avut si eu de ales, am vrut sa aleg dragostea dar am ales oarecum cariera(eu de abia acum o pregatesc). am ajuns amandoi la concluzia k daca ne iubim vom fii impreuna si mai tarziu. dragostea nu tine de foame, nu sunt insensibila dar cred k acum, in zilele astea care le traim si in tara noastra ''deosebita'' e foarte important sa ai un loc de munca si nu unul oarecare. dragostea daca e mare invinge deci poate sa ma astepte...
td_dorinela
Postat pe 26 August 2009 20:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
saraca sau bogata? 96 De la: heaven2007 24 Noiembrie 2009 08:33
Azi prietena mea m-a intrebat:"cum pot scapa de barbatul al carei amanta am fost?" 7 De la: denis_roxana 5 Mai 2011 09:58
homosexualitatea 31 De la: lylee 1 August 2012 22:45
Am nevoie de un sfat,parere personala :) 2 De la: kudika_992011 28 August 2015 21:21
nu stie ce vrea... 22 De la: oana84onutza 30 Noiembrie 2009 16:51