Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

De la: Dor_a, la data 2009-07-23 12:13:21
De la: redline, la data 2009-07-23 12:06:20
atat te duce mintea pe tine..pai tu ce crezi ca tu nu esti raportata? si ete scartz nu mai pot posta nu-i nimic imi fac alt cont! doamne da proasta mai esti!

Auzi, da' de ce scrie-rage acum? Deja i-a trecut de pozat in sfanta? Acu' e sirena in port?
Schimbarile ei de ton si personalitate devin din ce in ce mai dese, ceea ce e ingrijorator... Ieri a fost doar trei personaje toata ziua... "Corectoarea", "Masata" si "Altruista" ... Azi a schimbat doua in doua ore... "Sfanta" si "Sirena" (aia de urla, nu aia de inoata)

Mama, sunt raportata! A descoperit tanti coada de la cireasa! What's next?

Eu zic ca daca nu se sinucide in direct pentru ca lumea e rea, tot degeaba.
Kathara
Postat pe 23 Iulie 2009 12:17
Nu-i asa ca.. daca ridic doua degete ca la scoala sa spun si eu ceva.. nu le vede nimeni?
rashela
Postat pe 23 Iulie 2009 12:19
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-23 11:56:39Crissa emo e si curentul a fo la moda , sa fii "cool" si e superb sa fi neinteles de toti si sa fi contra standardelor si a normelor din societate , bine asa inteleg ei democratia , si se bucura cand sunt neintelesi , si ca au lumea lor morbida (cu plansete ) si discutii despre cine stie ce in n cimintire si ca e foarte ok sa ti iei dreptul la viata (sinuciderea )
In fine eu ii consider niste suflete pierdute nicidecum ratacite

mah sincer io incerc sa nu ma mai iau de nimeni sub niciun motiv... asta pentru ca la un moment dat s-a luat cineva de mine pe tema tonajului meu, depasit ce-i drept... m-a atacat pentru ca persoana respectiva nu stia cate eforturi fac sa reduc gabaritul depasit... drept pentru care mi-am dat seama ca poate si eu gresesc...
crissa_909
Postat pe 23 Iulie 2009 12:19
De la: liliana2005, la data 2009-07-23 12:15:49
MA INTERESEAZA DACA AVETI STIRI SI DESPRE ANIMALE! Foarte bine ca ai postat, eu nu consider off topic, desi topicul se adreseaza EXCLUSIV animalelor, as vrea totusi sa posteze oameni inteligenti cu un cuvant de spus, nu doar haimanalele frustrate de prea multa munca la birou. Si nu, nu jignesc pe nimeni, asta se intelege din felul in care vorbiti si nu respectati subiectul.

I-auzi, n-aveam voie sa postam ce vrem.

Cine-a murit si te-a facut pe tine regina topicului?
Kathara
Postat pe 23 Iulie 2009 12:20
De la: Kathara, la data 2009-07-23 12:11:22
La noi a fost mai greu pentru ca Alex la 4 ani nu putea vorbi deloc din cauza parintilor care o tratasera ca pe un animal. Dupa sedinte de logoterapie plus o gramade de medicamente, plus vorbit constant cu eal si-a revenit. Acum a trecut in clasa a treia si-a luat numai premiul intai pana acum (ce comunista sunt!)

Cocluzia: se merita.

Sunt convinsa ca se merita. Si tre' sa recunosc ca si eu-s comunista ... Sper ca si copiii mei (naturali sau adoptati) sa fie inteligenti...
Stii, tocmai citeam ca de fapt lor, intre 0-7 ani le e la fel de usor sa devina bilingvi ca si atunci cand invata o singura limba. Dealtfel, nu or sa aiba niciodata accentul de nativ daca nu incep sa invete limba la varsta aia... Asa ca poti sa-i vorbesti Alexei in engleza de acum fara nici un fel de problema.
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 12:22
Liliana stai linistita ca indiferent ce informatie primesc de ajutat copii, batrani , animale , chiar si copaci, am sa postez.

Dar in rest da-mi voie sa ma distez, ca eu asa vad viata: mai cu zambetul pe buze!
iffiuanamaria
De la: Lilith123, la data 2009-07-23 12:15:25
De la: liliana2005, la data 2009-07-23 12:11:19
De la: redline, la data 2009-07-23 12:00:16
De la: Kathara, la data 2009-07-23 11:56:47Warning! Urmeaza cuvinte urate deoarece m-am enervat ....

......

Auzi, bre, Liliano, ai mei au fost la casa de copil si au luat un copil de-acolo sa-l creasca. E la noi in familie de peste 5 ani deja. Asa ca taci dracului din gura cu povestirile tale despre cum iti curgeau mucii in gura ca a calcat unul un caine. HAI SICTIR!

_______

Scuze tututor, tutele ma enerveaza cumplit.

si se lauda cumva pe vreun forum..sau la oameni sa dea bine in fatza lor?nu..normal ca nu!

Sa dau bine in fata VOASTRA?? Voi nu reprezentati ABSOLUT NIMIC pentru mine, dar absolut nimic si nu am de ce sa ascund asta. Eu nu ma ascund in spatele mastilor, asta sunt, ma vedeti, am poze si cu mine si CU ANIMALELE despre care vorbesc. Cu o parte din ele cel putin. Mai am multe de pus. In nici un caz n-o sa apar cu un avatar cu femei imbracate in camasa de nopate. Ce tupeu jegos aveti sa vorbiti cei care va ascundeti sub anonimat. Credeti ca oamenii nu vad mai, nu va citesc cat sunteti de mizerabili?
Sa spui cuiva ca e "mizerabil" nu este abuz de limbaj

Hai sa facem un sondaj de opinie, sa vedem care e maimizerabil, care oameni ne vad penoi mizerabili, si care te vad pe tine mizerabila ! Latri si tu si nu mai stii ce prostii sa scri, ce legatura are faptul ca eu nu pun poze cu mine, huh ? Mai femeie, tu nu vezi ca vb ca la usa cortului, macar inceteaza, esti nervoasa, isterica, parca urli, du-te si alearga cu animalele prin jurul blocului sa mai scapi de energie !

Pariu ca eu am cu cine sa alerg si tu nu ai? Nu sunt deloc isterica, cel putin oamenii din jur imi spun ca sunt cel mai calm om pe care l-au cunoscut. Sunt doar scarbita de puslamalele de aici.
Pai cam multa lume va vede mizerabile, mi-au scris ieri seara 3 persoane si mi-au spus ca sunteti o ceata de batjocoritori si mistocari si frustrati spuneau. Frustrati am zis ca poate unii n-ati avea de ce sa fiti dar vad ca m-am inselat, am descoperit azi ca aveau drepatate si aici.
Eu nu vorbesc ca la usa cortului ca nu m-am apucat sa va jignesc pe fiecare personal sa va spun cat sunteti de proaste, am spus ca sunteti mizerabile si nu aveti bun simt si lucruri din astea. Eu nu fac constatari ca Dora, eu va spun in fata ca asa sunteti. Si ma puteti vedea cine sunt, nu ma ascund dupa deget ca voi.
liliana2005
De la: geo_x, la data 2009-07-23 12:01:47mi-aduc aminte de o melodie a lu' mihai constantinescu "epilepsie": iubiti si cainii vagabonzi!

nenea... ma mai rog pentru iertarea pacatelor sau ma iertasi deja?
crissa_909
Crissa e mai bine sa nu pui la suflet toate ceea ce se spun , eu am o chestie cine ma place ma place , cine nu sa ma pupe in dos
dar astia emo au depasit granita
Ciao lilith
Liliana inceteaza tu vezi ca toata lumea vb normal si numai te ridici atata in slavi si nu poti ocncepe ceea ce toata lumea spune la unison ???
Incredibil , aboslut incredibil
blue07scorpion
Postat pe 23 Iulie 2009 12:25
De la: Kathara, la data 2009-07-23 12:11:22
De la: Dor_a, la data 2009-07-23 12:02:51
De la: Kathara, la data 2009-07-23 11:56:47Warning! Urmeaza cuvinte urate deoarece m-am enervat ....

......

Auzi, bre, Liliano, ai mei au fost la casa de copil si au luat un copil de-acolo sa-l creasca. E la noi in familie de peste 5 ani deja. Asa ca taci dracului din gura cu povestirile tale despre cum iti curgeau mucii in gura ca a calcat unul un caine. HAI SICTIR!

_______

Stiam ca e marca inregistrata Kathara, da' tot m-a busit rasu' la penultima replica.

Mi se pare o chestie superba ce au facut ai tai. Sper sa pot face si eu asta. Cu siguranta e pe lista lucrurilor pe care vreau sa le fac inainte de a muri.

La noi a fost mai greu pentru ca Alex la 4 ani nu putea vorbi deloc din cauza parintilor care o tratasera ca pe un animal. Dupa sedinte de logoterapie plus o gramade de medicamente, plus vorbit constant cu eal si-a revenit. Acum a trecut in clasa a treia si-a luat numai premiul intai pana acum (ce comunista sunt!)

Cocluzia: se merita.

ma inclin in fata alor tai si a ta, pentru ca ai acceptat...
crissa_909
Postat pe 23 Iulie 2009 12:25
Ia spune rashella , eu te ascult
blue07scorpion
Postat pe 23 Iulie 2009 12:26
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-23 12:22:12Liliana stai linistita ca indiferent ce informatie primesc de ajutat copii, batrani , animale , chiar si copaci, am sa postez.

Dar in rest da-mi voie sa ma distez, ca eu asa vad viata: mai cu zambetul pe buze!

Sigur ca trebuie sa traim viata cu zambetul pe buze dar aici e un subiect IMPORTANT de discutat. Nu era cazul sa il ia la misto. Nu le duce mintea din pacate, am vazut ca nu am cu cine discuta, ele cand vorbesc despre un animal omorat de masina sau impuscat au chef de glume. Si in realitate fac tot asa, n-am nici un dubiu. Iau totul in deradere, nimic nu e important, totul e minunat si nu le pasa de nimeni si nimic.
In viata trebuie sa stii cand sa glumesti si cand sa iei lucrurile in serios. Altfel traiesti degeaba.
liliana2005
Postat pe 23 Iulie 2009 12:27
De la: liliana2005, la data 2009-07-23 12:22:32

Pariu ca eu am cu cine sa alerg si tu nu ai?

Cu melcii

Nu sunt deloc isterica, cel putin oamenii din jur imi spun ca sunt cel mai calm om pe care l-au cunoscut. Sunt doar scarbita de puslamalele de aici.
Pai cam multa lume va vede mizerabile, mi-au scris ieri seara 3 persoane si mi-au spus ca sunteti o ceata de batjocoritori si mistocari si frustrati spuneau. Frustrati am zis ca poate unii n-ati avea de ce sa fiti dar vad ca m-am inselat, am descoperit azi ca aveau drepatate si aici.
Eu nu vorbesc ca la usa cortului ca nu m-am apucat sa va jignesc pe fiecare personal sa va spun cat sunteti de proaste, am spus ca sunteti mizerabile si nu aveti bun simt si lucruri din astea. Eu nu fac constatari ca Dora, eu va spun in fata ca asa sunteti. Si ma puteti vedea cine sunt, nu ma ascund dupa deget ca voi.

Daca tu esti calma, eu sunt lourdesss.

Ale naibii voci, ce se adaptara, acum nu mai vorbesc in cap, scriu mesaje
Kathara
Postat pe 23 Iulie 2009 12:28
intrai s-o tzuc pe sexoasa dora si pe nenea geo (asa cum il numise una pe acilea)...si sa vaz ce face katara,cum mai sta cu barbatzii
ok,las pupicii colea
matracucu
Postat pe 23 Iulie 2009 12:28
Rashella tipa tare, te ascultam...
crissa_909
Postat pe 23 Iulie 2009 12:29
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-23 12:25:21Crissa e mai bine sa nu pui la suflet toate ceea ce se spun , eu am o chestie cine ma place ma place , cine nu sa ma pupe in dos
Ciao lilith
Liliana inceteaza tu vezi ca toata lumea vb normal si numai te ridici atata in slavi si nu poti ocncepe ceea ce toata lumea spune la unison ???

Cand citeam postul tau am avut imaginea din fabula cu broasca care se umfla, si se umfla, si se umfla...

Dor_a
De la: rashela, la data 2009-07-23 12:19:36Nu-i asa ca.. daca ridic doua degete ca la scoala sa spun si eu ceva.. nu le vede nimeni?

de aglomeratie, ai ocazia sa ti le bagi in ochi!!
geo_x

......

_______

si se lauda cumva pe vreun forum..sau la oameni sa dea bine in fatza lor?nu..normal ca nu!

Sa dau bine in fata VOASTRA?? Voi nu reprezentati ABSOLUT NIMIC pentru mine, dar absolut nimic si nu am de ce sa ascund asta. Eu nu ma ascund in spatele mastilor, asta sunt, ma vedeti, am poze si cu mine si CU ANIMALELE despre care vorbesc. Cu o parte din ele cel putin. Mai am multe de pus. In nici un caz n-o sa apar cu un avatar cu femei imbracate in camasa de nopate. Ce tupeu jegos aveti sa vorbiti cei care va ascundeti sub anonimat. Credeti ca oamenii nu vad mai, nu va citesc cat sunteti de mizerabili?

da sa iti spun tie un adevar ca esti proasta nici atat nu este abuz de limbaj!
da na tu insisti aiurea!
cum spuneam zi-ne unde vrei sa iti facem statuie ca vad ca nu te lasi!
si chiar crezi ca vreau vreo clipa sa iti vad mutra?no way! si iar te f.u.t.e grija de cum au unii profilul aranjat...si da draga vreau sa fiu anonima nu imi place sa fiu vedeata ca tine...asa ca eject!
redline
De la: blue07scorpion, la data 2009-07-23 12:25:21Crissa e mai bine sa nu pui la suflet toate ceea ce se spun , eu am o chestie cine ma place ma place , cine nu sa ma pupe in dos
Ciao lilith

E incredibil ca vorbesc la subiect si ei abereaza pe langa? E incredibil daca povestesc ceva despre animale PE UN TOPIC DESPRE ANIMALE si inseamna ca MA RIDIC IN SLAVI??? Ma ridic in slavi daca fac ce fac pentru ca ei nu numai ca nu fac NIMIC dar mai si batjocoresc pe cei care fac? CE anume e incredibil?
liliana2005
Postat pe 23 Iulie 2009 12:30
De la: just_laura, la data 2009-07-23 12:28:47intrai s-o tzuc pe sexoasa dora si pe nenea geo (asa cum il numise una pe acilea)...si sa vaz ce face katara,cum mai sta cu barbatzii
ok,las pupicii colea

aia=io...
crissa_909
Postat pe 23 Iulie 2009 12:31
De la: Kathara, la data 2009-07-23 12:28:34

Pariu ca eu am cu cine sa alerg si tu nu ai?

Cu melcii
Ale naibii voci, ce se adaptara, acum nu mai vorbesc in cap, scriu mesaje

Literalmente mi-au dat lacrimile de ras...
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 12:31
De la: redline, la data 2009-07-23 12:29:54

......

_______

da sa iti spun tie un adevar ca esti proasta nici atat nu este abuz de limbaj!
da na tu insisti aiurea!
cum spuneam zi-ne unde vrei sa iti facem statuie ca vad ca nu te lasi!
si chiar crezi ca vreau vreo clipa sa iti vad mutra?no way! si iar te f.u.t.e grija de cum au unii profilul aranjat...si da draga vreau sa fiu anonima nu imi place sa fiu vedeata ca tine...asa ca eject!

Sa spui cuiva ca e PROST este ABUZ de limbaj. Nici asta nu poti judeca singura?
liliana2005
Postat pe 23 Iulie 2009 12:32
dora ,
cuma adica laura pe mine nu ma vezi , iaaaaaaaa vezi ca te descompun molecular
blue07scorpion
Postat pe 23 Iulie 2009 12:32
De la: Dor_a, la data 2009-07-23 12:13:21
De la: redline, la data 2009-07-23 12:06:20
atat te duce mintea pe tine..pai tu ce crezi ca tu nu esti raportata? si ete scartz nu mai pot posta nu-i nimic imi fac alt cont! doamne da proasta mai esti!

Auzi, da' de ce scrie-rage acum? Deja i-a trecut de pozat in sfanta? Acu' e sirena in port?
Schimbarile ei de ton si personalitate devin din ce in ce mai dese, ceea ce e ingrijorator... Ieri a fost doar trei personaje toata ziua... "Corectoarea", "Masata" si "Altruista" ... Azi a schimbat doua in doua ore... "Sfanta" si "Sirena" (aia de urla, nu aia de inoata)

pai daca-i sefa fermei de animale! stii cum este inca are impresia ca daca rage si urla se impune! vai de steaua ei!
redline
Postat pe 23 Iulie 2009 12:33
De la: crissa_909, la data 2009-07-23 12:31:21
De la: just_laura, la data 2009-07-23 12:28:47intrai s-o tzuc pe sexoasa dora si pe nenea geo (asa cum il numise una pe acilea)...si sa vaz ce face katara,cum mai sta cu barbatzii
ok,las pupicii colea

aia=io...

aha,tu imi faci iubitul "nenea"????
matracucu
Postat pe 23 Iulie 2009 12:33

......

_______

Hai sa facem un sondaj de opinie, sa vedem care e maimizerabil, care oameni ne vad penoi mizerabili, si care te vad pe tine mizerabila ! Latri si tu si nu mai stii ce prostii sa scri, ce legatura are faptul ca eu nu pun poze cu mine, huh ? Mai femeie, tu nu vezi ca vb ca la usa cortului, macar inceteaza, esti nervoasa, isterica, parca urli, du-te si alearga cu animalele prin jurul blocului sa mai scapi de energie !

Pariu ca eu am cu cine sa alerg si tu nu ai? Nu sunt deloc isterica, cel putin oamenii din jur imi spun ca sunt cel mai calm om pe care l-au cunoscut. Sunt doar scarbita de puslamalele de aici.

Draga mea, tu esti singura care se agita pe aici, ok ? Nimeni nu vb ca tine, nimeni nu urla ca tine. Vrei sa ne laudam si noi cu cei cu care vb despre fanatici ca tine ? Nuuuu..nu ne laudam !

,,Pariu ca eu am cu cine sa alerg si tu nu ai ? '' :)))))))
Alta replica mai neinspirata nu puteai sa dai !!! :))))))) Eu alerg de una singura, cu prietenele, cu prietenul, cu catelul...si...vrei sa iti spun si cand alerg, sau ce ? vrei programul meu ? nu de alta, dar sa ma laud !!!

Sa-ti spun o chestie elementara : oamenii care fac lucruri bune, care ajuta, sunt modesti, intelegi ce inseamna asta ? Nu urla ca ei au facut aia, cealalta, etc...Nu esti tu in masura sa ne numesti pe noi puslamale doar pt ca preferam sa pastram pt noi ceea ce facem ! Fiecare trebuie sa fie impacat cu propria-i persoana,lucru care nu se vede la tine, din maniera in care scrii si nu intelegi ce iti scriu ceilalti ! Este de neam prost sa strigi ca ai ajutat ! Probabil ca nu ai cum sa intelegi, totul se trage din familie !
Si hai sa iti explic ce inseamna sa fii bun, sa iti ajuti semenii : de ex mama mea, grav bolnava, a fost profesoara si a ajutat multi elevi sa intre la facultate, in conditiile in care nu aveau posibilitati financiare sa isi cumpere toate cartile de teste sau sa faca meditatii ! Mama mea abia se tinea pe picioare si facea meditatii pe gratis timp de 3 ore ! Iar ea nu a urlat ca a ajutat, a ramas cu satisfactia ca a facut un bine si cu admiratia celorlalti !

Postat pe 23 Iulie 2009 12:34

......

_______

doamne si eu cand ti-am spus ca esti proasta si prefacuta crezi ca te-am luat pe ocolite?
wow o sa ajungi in cartea recordurilor pt aceasta descoperire!
redline
Postat pe 23 Iulie 2009 12:35
ok,las pupicii colea

Lauraaaa!
Pe mine nu ma intrebi cum mai stau cu barbatii... Adica si daca ma pocneste ca vreau un amant? A? De ce tre' sa ai tu incredere in mine? Dupa ultimile constatari sunt o "mizerabila", deci te poti astepta la orice de la mine...
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 12:35
De la: liliana2005, la data 2009-07-23 12:27:40
De la: iffiuanamaria, la data 2009-07-23 12:22:12Liliana stai linistita ca indiferent ce informatie primesc de ajutat copii, batrani , animale , chiar si copaci, am sa postez.

Sigur ca trebuie sa traim viata cu zambetul pe buze dar aici e un subiect IMPORTANT de discutat. Nu era cazul sa il ia la misto. Nu le duce mintea din pacate, am vazut ca nu am cu cine discuta, ele cand vorbesc despre un animal omorat de masina sau impuscat au chef de glume. Si in realitate fac tot asa, n-am nici un dubiu. Iau totul in deradere, nimic nu e important, totul e minunat si nu le pasa de nimeni si nimic.
In viata trebuie sa stii cand sa glumesti si cand sa iei lucrurile in serios. Altfel traiesti degeaba.

Nimeni nu glumeste pe seama animalelor ! Noi ne minunam pe seama ta, nu de alta, dar esti...horror !!!

Postat pe 23 Iulie 2009 12:36
De la: liliana2005, la data 2009-07-23 12:27:40

iar ai facut canal pe placa?
redline
Postat pe 23 Iulie 2009 12:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cu doi de "i" 8 De la: kudika195501 16 Ianuarie 2011 23:50
NOU! Produse naturiste 1 De la: nca 9 Aprilie 2012 15:28
Ce sa fac ca sa nu fiu geloasa? 83 De la: kudika368982 6 Martie 2014 15:19
Tatuajul la sprancene Doare? 16 De la: kudika_975140 2 Noiembrie 2014 17:54
petitie/semnaturi/petitie_impotriva_si_pentru_abolirea_legii_nr_298/2008l 1 De la: hera 23 Ianuarie 2009 09:54