Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

De la: Dor_a, la data 2009-07-22 20:03:44Macar i-a trecut de corectat engleza...

Scuza-ma Andreea, da-mi voie sa-i explic individei cum sta treaba cu animalele crescute in ferme (apropo, in ferme se cresc si puii si porcii si vacile din care bagi in tine cand ai destui bani si de masaj si de friptura)

Auzi, asta de te crezi sfanta! Vulpile albastre (de exemplu) se cresc in Rusia, unde e frig si unde amaratii aia nu pot face altceva decat sa creasca animale care rezista frigului. Nu pot semana sau cultiva nimic. Daca nu fac asta, isi lasa copiii sa moara de foame.

Ca nu-mi place ideea ca le omoara? Nu-mi place. Stiu insa ca nu e alta solutie. Stiu si ca nu sunt animale pe cale de disparitie.

Tu ce nu esti vegetariana, daca tot te confunzi in mintea ta cu sfintii? Sau crezi ca vacile au alte drepturi? Sau puii?

Individa deja si-a calcat pe suflet sa-i raspunda unei persoane ca tine. Nu bag in mine pui si porci si vaci. Mancam carne de pui, dar extreeem de rar, nici nu-mi amintesc ultima data cand am mancat.
Nu-ti place ideea ca le omoara dar le poti blana? Asta numai una ca tine putea sa spuna.
Nu au vacile alte drepturi decat puii sau pisicile sau vulpile insa sunt anumite animale care se mananca si aici respect dreptul oamenilor la hrana. Una e sa te hranesti, cu totul si cu totul altceva e sa le maltratezi si sa le macelaresti intr-un mod grotesc in propria curte. Aici s-a discutat despre felul in care romanii se COMPORTA cu animalele, nu despre ce mananca. Vrei sa ma trezesc eu sa explic cuiva ce sa manance si ce nu?
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 20:19
Intrebarea era ,,de ce romanii nu iubesc animalele ? '' Romanii iubesc animalele, nu asta e problema. Insa, s-a ajuns sa se exagereze cu aceasta dragoste pt animale ! Tocmai pt ca traim in Romania, si stim care este nivelul de trai, sunt atat demulti oameni needucati, atat de la tara cat si de la oras, oameni care au probleme cu banii, deci acei oameni in niciun caz nu vor lua animalutul acela bolnav sa il hraneasca, ingrijeasca sau sa-l duca la veterinar, multi oameni cresc animale la curte pt ca sa aiba ce manca !
Avem atatea probleme in tara asta incat animalele nu ocupa oprioritate, si aici ma refer la prioritatea de care au vb unii pe forum, gen sa ii adunam depe strada, sa ii ingrijim !

Draga Liliana, multi oameni din Ro nu sunt preocupati de outfit-ul fancy de la party, multi nuau slujbe, sunt copii care invata pe rupte ca sa ajunca la o facultate buna, sa aiba un job, iar acele persoane care au atatea probleme pe cap, nu isi permit sa aiba grija de toate animalele neajutorate !

Daca am doar un animal acasa si nu 1000000, inseamna ca nu le iubesc ?

Si scuza-ma, eu nu am vazut atatea scene horror la viata mea cum spui tu ca ai vazut ! Nu am vazut pisici carora le este taiat capul cu toporul, no way, si atunci ce trebuie sa fac ? Sa umblu in lume ca un super erou care salveaza animalele de la moarte ? da, clar, sa faca si o carte de benzi desenate pt misiunile mele de salvare a pisicilor cu gaturile taiate de topor !

Iar eu prefer sa fac lucruri bune mai mult pt oameni, pt ca societatea in care traim, tot ce ne inconjoara, lucrurile de care ne folosim, sunt realizate de oameni, sau vrei sa fie tara condusa de Tom si Jerry ?

Postat pe 22 Iulie 2009 20:24
De la: Lilith123, la data 2009-07-22 20:24:21Intrebarea era ,,de ce romanii nu iubesc animalele ? '' Romanii iubesc animalele, nu asta e problema. Insa, s-a ajuns sa se exagereze cu aceasta dragoste pt animale ! Tocmai pt ca traim in Romania, si stim care este nivelul de trai, sunt atat demulti oameni needucati, atat de la tara cat si de la oras, oameni care au probleme cu banii, deci acei oameni in niciun caz nu vor lua animalutul acela bolnav sa il hraneasca, ingrijeasca sau sa-l duca la veterinar, multi oameni cresc animale la curte pt ca sa aiba ce manca !
Avem atatea probleme in tara asta incat animalele nu ocupa oprioritate, si aici ma refer la prioritatea de care au vb unii pe forum, gen sa ii adunam depe strada, sa ii ingrijim !

Draga Liliana, multi oameni din Ro nu sunt preocupati de outfit-ul fancy de la party, multi nuau slujbe, sunt copii care invata pe rupte ca sa ajunca la o facultate buna, sa aiba un job, iar acele persoane care au atatea probleme pe cap, nu isi permit sa aiba grija de toate animalele neajutorate !

Si scuza-ma, eu nu am vazut atatea scene horror la viata mea cum spui tu ca ai vazut ! Nu am vazut pisici carora le este taiat capul cu toporul, no way, si atunci ce trebuie sa fac ? Sa umblu in lume ca un super erou care salveaza animalele de la moarte ? da, clar, sa faca si o carte de benzi desenate pt misiunile mele de salvare a pisicilor cu gaturile taiate de topor !

Iar eu prefer sa fac lucruri bune mai mult pt oameni, pt ca societatea in care traim, tot ce ne inconjoara, lucrurile de care ne folosim, sunt realizate de oameni, sau vrei sa fie tara condusa de Tom si Jerry ?

amr2009
Postat pe 22 Iulie 2009 20:25
De la: redline, la data 2009-07-22 20:09:37dora astept cu nerabdare sa vad ce a inteles din postarea ta!

A'nteles pe dracu', Red!

E asa de plina de "umanitatea" si bunatatea ei ca nu intelege cum nu dam fuga sa cumparam ciment (de fapt marmura) s-o facem statuie.

A uitat "brusc" (uimitoare amnezie) ca ea era aia de se umfla in gusa ca e cea care corecteaza engleza si cum "a fost la masaj"; e, deci, o tipa ocupata si "mondena", nu ca noi, niste amarate care-si pierd vremea pe forumuri... Si care murim de invidie (hai ca ma buseste rasul de fiecare data cand imi amintesc)

Acum si-a creat alta personalitate: Maica Tereza care fuge sa alunge masinile...

Vorba Katharei, cu ce i-a ajutat amaratului ala de catzel ca l-a lasat sa se mai chinuie o tura? A, stai, ca dupa ce a zis ca dadea masinile la o parte, si-a luat seama... Catzelul a murit, de fapt, in 10 secunde...

Bref, unde amplasam statuia?
Sau... Ramanem invidioase pe "mondenitatea" doamnei proaspat masate?
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 20:26
De la: Lilith123, la data 2009-07-22 20:24:21Intrebarea era ,,de ce romanii nu iubesc animalele ? '' Romanii iubesc animalele, nu asta e problema. Insa, s-a ajuns sa se exagereze cu aceasta dragoste pt animale ! Tocmai pt ca traim in Romania, si stim care este nivelul de trai, sunt atat demulti oameni needucati, atat de la tara cat si de la oras, oameni care au probleme cu banii, deci acei oameni in niciun caz nu vor lua animalutul acela bolnav sa il hraneasca, ingrijeasca sau sa-l duca la veterinar, multi oameni cresc animale la curte pt ca sa aiba ce manca !

da da da!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 20:26
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 20:19:33
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 20:03:44Macar i-a trecut de corectat engleza...

Scuza-ma Andreea, da-mi voie sa-i explic individei cum sta treaba cu animalele crescute in ferme (apropo, in ferme se cresc si puii si porcii si vacile din care bagi in tine cand ai destui bani si de masaj si de friptura)

Auzi, asta de te crezi sfanta! Vulpile albastre (de exemplu) se cresc in Rusia, unde e frig si unde amaratii aia nu pot face altceva decat sa creasca animale care rezista frigului. Nu pot semana sau cultiva nimic. Daca nu fac asta, isi lasa copiii sa moara de foame.

Ca nu-mi place ideea ca le omoara? Nu-mi place. Stiu insa ca nu e alta solutie. Stiu si ca nu sunt animale pe cale de disparitie.

Tu ce nu esti vegetariana, daca tot te confunzi in mintea ta cu sfintii? Sau crezi ca vacile au alte drepturi? Sau puii?

Individa deja si-a calcat pe suflet sa-i raspunda unei persoane ca tine. Nu bag in mine pui si porci si vaci. Mancam carne de pui, dar extreeem de rar, nici nu-mi amintesc ultima data cand am mancat.
Nu-ti place ideea ca le omoara dar le poti blana? Asta numai una ca tine putea sa spuna.
Nu au vacile alte drepturi decat puii sau pisicile sau vulpile insa sunt anumite animale care se mananca si aici respect dreptul oamenilor la hrana. Una e sa te hranesti, cu totul si cu totul altceva e sa le maltratezi si sa le macelaresti intr-un mod grotesc in propria curte. Aici s-a discutat despre felul in care romanii se COMPORTA cu animalele, nu despre ce mananca. Vrei sa ma trezesc eu sa explic cuiva ce sa manance si ce nu?

Ce vorbesti mai tu demaltratat ? Sunt putini care isi maltrateaza animalele..mai vezi cate un nenorocit care isi bate calul pt ca nu poate sa traga ditamai caruta, insa in general oamenii aia care au animale au grija de ele pt ca din ele se hranesc, cu asa ceva traiesc !
Am fost si eu la bunici la tara si nu am vazut maltratare ! De ex la taiatul porcului, de cele mai multe ori vine unul care stie sa isi faca treaba, porcul este injunghiat o singura data si gata ! Ah, si ca il injunghie ori ca il impusca, conform regulilor U.E, este acelasi lucru, tot mort este !

Postat pe 22 Iulie 2009 20:27
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 20:19:33

Si atunci ce puii mei te trezesti sa-mi spui mie ce sa port si ce nu?
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 20:28
De la: amr2009, la data 2009-07-22 19:56:08Deci am citi vreo cateva postari pe topicul asta si observ ca sunt numai vorbe. Nu vad fapte, in afara, bineinteles, de cei care au scris ca au acasa pisicutze, catelusi si alte specii de necuvantatoare. Am citit si o fraza dintr-o postare ( nu mai retin a cui era) cum ca viata unei pisicute ar conta mai mult decat viata unui om. Te intreb eu, OMULE, ti-ai da viata pentru pisicuta ta? Sau viata cuiva drag tie?

Nu prea cred.

Nu am nimic cu animalele, orice vietuitoare merita sa traiasca atat timp cat nu deranjeaza sau dauneaza vietii noastre, a oamenilor. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar in fraza asta m-am referit cam la crocodili, aligatori, lei, si cam toate pradatoarele care exista pe acest Pamant.

Am mai citit cum ca cineva ar vrea Politia animalelor la noi in tara. Hmmmm...sincer, dintr-un punct de vedere sunt de acord, pt ca ma doare inima cand vad la stiri sau chiar pe la tara cum se bat caii ( cele mai nobile animale) cu lopata sau cu sapa, sau cu Dumnezeu mai stie ce. Pe de alta parte, ai vrea Politia animalelor , si aici tine cont ca va avea personal roman, sa procedeze cum fac cei de pe Animal Planet ( RSPCA , sau asa ceva) ? Sa suni si sa-ti spuna ca te costa cateva zeci de lei sa cumperi un catel/pisica , cand tu nu prea ai ce pune pe masa?

De ce nu se gandeste nimeni la milioanele de copii care mor de foame in Africa, sau chiar la noi in tara? De ce? Un raspuns l-as da eu, din punctul meu de vedere: e mai usor sa vezi matza moarta din curtea vecinului, decat copilul flamand din a ta. As mai scrie vreo cateva randuri, dar ma tem ca v-ati plictisi de citit.

Cum sa nu se gandeasca nimeni la milioanele de copii?Cand spui nimeni la cine te referi, este ca tot la mizeria generala? La cei prea preocupati cu propria viata ca sa o vada si pe a altora? Sunt si copii la tara care au nevoie de multe lucruri. Mult mai multe lucruri decat cele pe care le pot eu oferi in momentul de fata. Cu toate astea nu stau cu mainile in san, niciodata cand m-am dus la animale n-am uitat de ei. Sa-i vezi cum cunosc masina si alearga desculti si zbiara dupa mine. Si i-am invatat sa iubeasca animalele si sa le respecte, lucru pe care parintii lor nu il fac. Si cand pleaca acasa stii ce-mi cer? Un pic de mancare si pentru pisicii si cateii lor ca nici ei n-au. Ti se rupe sufletul.La cei din Africa nu pot sa ajung deocamdata.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 20:29
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 20:26:25
De la: redline, la data 2009-07-22 20:09:37dora astept cu nerabdare sa vad ce a inteles din postarea ta!

A'nteles pe dracu', Red!

E asa de plina de "umanitatea" si bunatatea ei ca nu intelege cum nu dam fuga sa cumparam ciment (de fapt marmura) s-o facem statuie.

A uitat "brusc" (uimitoare amnezie) ca ea era aia de se umfla in gusa ca e cea care corecteaza engleza si cum "a fost la masaj"; e, deci, o tipa ocupata si "mondena", nu ca noi, niste amarate care-si pierd vremea pe forumuri... Si care murim de invidie (hai ca ma buseste rasul de fiecare data cand imi amintesc)

Acum si-a creat alta personalitate: Maica Tereza care fuge sa alunge masinile...

Vorba Katharei, cu ce i-a ajutat amaratului ala de catzel ca l-a lasat sa se mai chinuie o tura? A, stai, ca dupa ce a zis ca dadea masinile la o parte, si-a luat seama... Catzelul a murit, de fapt, in 10 secunde...

pai eu cand ziceam ca-i prefacuta si falsa a zis ca am eu probleme,in puii mei!
sa vedem und doreste statuia numai ca trebuie sa aibe grija ca o sa paca pi)su cainii pe ea si ca_ca pasarelele!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 20:29
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 20:29:45
De la: amr2009, la data 2009-07-22 19:56:08Deci am citi vreo cateva postari pe topicul asta si observ ca sunt numai vorbe. Nu vad fapte, in afara, bineinteles, de cei care au scris ca au acasa pisicutze, catelusi si alte specii de necuvantatoare. Am citit si o fraza dintr-o postare ( nu mai retin a cui era) cum ca viata unei pisicute ar conta mai mult decat viata unui om. Te intreb eu, OMULE, ti-ai da viata pentru pisicuta ta? Sau viata cuiva drag tie?

Nu prea cred.

Nu am nimic cu animalele, orice vietuitoare merita sa traiasca atat timp cat nu deranjeaza sau dauneaza vietii noastre, a oamenilor. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar in fraza asta m-am referit cam la crocodili, aligatori, lei, si cam toate pradatoarele care exista pe acest Pamant.

Am mai citit cum ca cineva ar vrea Politia animalelor la noi in tara. Hmmmm...sincer, dintr-un punct de vedere sunt de acord, pt ca ma doare inima cand vad la stiri sau chiar pe la tara cum se bat caii ( cele mai nobile animale) cu lopata sau cu sapa, sau cu Dumnezeu mai stie ce. Pe de alta parte, ai vrea Politia animalelor , si aici tine cont ca va avea personal roman, sa procedeze cum fac cei de pe Animal Planet ( RSPCA , sau asa ceva) ? Sa suni si sa-ti spuna ca te costa cateva zeci de lei sa cumperi un catel/pisica , cand tu nu prea ai ce pune pe masa?

De ce nu se gandeste nimeni la milioanele de copii care mor de foame in Africa, sau chiar la noi in tara? De ce? Un raspuns l-as da eu, din punctul meu de vedere: e mai usor sa vezi matza moarta din curtea vecinului, decat copilul flamand din a ta. As mai scrie vreo cateva randuri, dar ma tem ca v-ati plictisi de citit.

Cum sa nu se gandeasca nimeni la milioanele de copii?Cand spui nimeni la cine te referi, este ca tot la mizeria generala? La cei prea preocupati cu propria viata ca sa o vada si pe a altora? Sunt si copii la tara care au nevoie de multe lucruri. Mult mai multe lucruri decat cele pe care le pot eu oferi in momentul de fata. Cu toate astea nu stau cu mainile in san, niciodata cand m-am dus la animale n-am uitat de ei. Sa-i vezi cum cunosc masina si alearga desculti si zbiara dupa mine. Si i-am invatat sa iubeasca animalele si sa le respecte, lucru pe care parintii lor nu il fac. Si cand pleaca acasa stii ce-mi cer? Un pic de mancare si pentru pisicii si cateii lor ca nici ei n-au. Ti se rupe sufletul.La cei din Africa nu pot sa ajung deocamdata.

ma intreb cand ai sa incetezi sa mai fii falsa!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 20:31

A'nteles pe dracu', Red!

Este ca doar de batjocura sunteti bune? Eu v-am lasat, am si alte lucruri importante de facut decat sa citesc aberatiile voastre.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 20:31
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 20:31:44

A'nteles pe dracu', Red!

Este ca doar de batjocura sunteti bune? Eu v-am lasat, am si alte lucruri importante de facut decat sa citesc aberatiile voastre.

ma repet!
cu dumnezeu inainte! si don't turn around!
si te rog chiar ignora acest forum ia sa vedem poti?nu nu nu cred
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 20:33
La masaj, cumva?
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 20:34
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 20:34:34La masaj, cumva?

reoooo se duce sa ajute pisicile si cainii care "este" doar ele animale!
redline
Postat pe 22 Iulie 2009 20:36
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 20:29:45

Nu prea cred.

Sa-ti spun drept, pe mine nu prea ma doare asa de tare de ei, cat ma doare de mine. Este in firea omenesca sa-ti pese intai de tine si apoi de altul. In plus fata de asta, nu zice nimeni sa nu dai o bucatica de mancare unui animal, dar nu trebuie sa exageram, nu trebuie sa ne laudam, si sa cerem sa ni se faca statui.

Eu n-am prea facut asa mult bine in viata mea, dar cat l-am facut, am incercat sa ajut OAMENI, nu animale. Acum, tu mi-ai spune ca oamenii se pot ajuta si singuri, dar cand vezi ca nu stie cum sa se descurce, mai rau decat un animalutz, ce-i de facut? Nu trebuie sa-l ajuti?
amr2009
Postat pe 22 Iulie 2009 20:36
amr2009,

la varsta ta da, te cred ca nu te gandesti decat la binele propriei persoane. mai tarziu sper ca vei gandi altfel.
aniela_cat
Postat pe 22 Iulie 2009 20:49
Copii, eu va spun sincer, daca nu "picam" chiar pe faza cu "corectatul limbii engleze", pe cuvant ca o lasam in pace sa se creada sfantu' Francisc (asta s-a dus sa propovaduiasca pasarilor, deci avea o chestie cu animalele) ...
Si m-a enervat ca ii spunea asta Katharei, care e orice, mai putin o tampita. Poate ca e ironica, cinica, acida, etc. Dar e logica, nenica! Nu bate campii si padurile. Nu incepe de la engleza, trece prin masaje si termina in mijlocul strazii usuind masinile...
Tot ce am vrut a fost sa imi... sa NE dovedeasca ca ea are dreptul sa "corecteze mereu", asa cum se poate vedea din postul ei (mde,"scripta manet", deci nu se poate da la intors)... Ceea ce n-a facut. A dat-o-n diverse... masaje ( ). Am continuat drumul deschis de ea... Ete, ca s-a basicat toata ca sunt ostentativa... ca vorbesc de case la ocean... pai de, ce sa fac? Daca masaje n-am?

Si cum iar nu a iesit cum isi propusese, a dat-o-n maltratarea animaleleor iarasi... treaba care - atunci cand am intrat eu in discutie - era amanunt subsidiar pentru ea...

Ia zi, miss Koo-koo, care va fi subiectul pentru maine? Tu, fiind ce? Statuia Libertatii? (asta da idee, ai uitat sa ne povestesti parerile tale despre drepturile minoritatii bosimane in Botswana... si cum ei sunt macelariti si noi stam aici si frecam menta in loc sa luam atitudine... mancane-ar viermii cei neadorimiti de nesimtitoare ce suntem )
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 21:03
De la: aniela_cat, la data 2009-07-22 20:49:40amr2009,

la varsta ta da, te cred ca nu te gandesti decat la binele propriei persoane. mai tarziu sper ca vei gandi altfel.

O persoana echilibrata din punct de vedere psihic se gandeste in primul rand la binele propriu.
Dealtfel un individ caruia nu-i e bine, nici nu poate, nici nu e interesat sa ajute. Ba mai mult, are nevoie de ajutor, deci e o povara altora...
Sa se gandesca la binele propriu nu e nimic anormal... Adica tu ce ai vrea? Sa fie auto-destructiva? Sa-si vrea raul in detrimentul binelui altuia? Altuia care nu-i e fiu/fiica, mama/tata, sora/frate sau iubit?
Scuza-ma, dar daca tu gandesti asa, parerea mea e ca ar trebui sa te adresezi unui psiholog... s-ar putea sa suferi de depresie...
Dor_a
Postat pe 22 Iulie 2009 21:09
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 21:09:39

O persoana echilibrata din punct de vedere psihic se gandeste in primul rand la binele propriu.
Dealtfel un individ caruia nu-i e bine, nici nu poate, nici nu e interesat sa ajute. Ba mai mult, are nevoie de ajutor, deci e o povara altora...
Sa se gandesca la binele propriu nu e nimic anormal... Adica tu ce ai vrea? Sa fie auto-destructiva? Sa-si vrea raul in detrimentul binelui altuia? Altuia care nu-i e fiu/fiica, mama/tata, sora/frate sau iubit?
Scuza-ma, dar daca tu gandesti asa, parerea mea e ca ar trebui sa te adresezi unui psiholog... s-ar putea sa suferi de depresie...

n-ai inteles.... sa se gandeasca numai la binele propriu. asta e anormal. e corect ca prima persoana de care sa-ti pese in viata este propria persoana....dar nu numai atat. by the way....cred ca n-am nevoie de psiholog.
aniela_cat
Postat pe 22 Iulie 2009 22:04
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 21:09:39

Sigur ca o persoana echilibrata se gandeste in primul rand la binele propriu. DAR APOI SE GANDESTE SI LA CEI DIN JUR. Asa face o persoana normala, sa nu ai senzatia cumva ca o persoana normala face totul NUMAI pentru ea. In mintea ta oamenii care se gandesc si la altii sufera de depresie si au nevoie de psiholog? De unde poti tu sa emiti judecati de genul?
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 23:24
Nu exista altruism.
Kathara
Postat pe 22 Iulie 2009 23:37
De la: Dor_a, la data 2009-07-22 21:03:19Copii, eu va spun sincer, daca nu "picam" chiar pe faza cu "corectatul limbii engleze", pe cuvant ca o lasam in pace sa se creada sfantu' Francisc (asta s-a dus sa propovaduiasca pasarilor, deci avea o chestie cu animalele) ...
Si m-a enervat ca ii spunea asta Katharei, care e orice, mai putin o tampita. Poate ca e ironica, cinica, acida, etc. Dar e logica, nenica! Nu bate campii si padurile. Nu incepe de la engleza, trece prin masaje si termina in mijlocul strazii usuind masinile...
Tot ce am vrut a fost sa imi... sa NE dovedeasca ca ea are dreptul sa "corecteze mereu", asa cum se poate vedea din postul ei (mde,"scripta manet", deci nu se poate da la intors)... Ceea ce n-a facut. A dat-o-n diverse... masaje ( ). Am continuat drumul deschis de ea... Ete, ca s-a basicat toata ca sunt ostentativa... ca vorbesc de case la ocean... pai de, ce sa fac? Daca masaje n-am?

Si cum iar nu a iesit cum isi propusese, a dat-o-n maltratarea animaleleor iarasi... treaba care - atunci cand am intrat eu in discutie - era amanunt subsidiar pentru ea...

Ia zi, miss Koo-koo, care va fi subiectul pentru maine? Tu, fiind ce? Statuia Libertatii? (asta da idee, ai uitat sa ne povestesti parerile tale despre drepturile minoritatii bosimane in Botswana... si cum ei sunt macelariti si noi stam aici si frecam menta in loc sa luam atitudine... mancane-ar viermii cei neadorimiti de nesimtitoare ce suntem )

Pe faza aia ai picat ca musca in lapte. Mai mai ca te inneci, inca dai din picioare de zor sa te tii la suprafata. Ai picat ca musca in lapte pentru ca NU STIAI DESPRE CE ERA VORBA. Dar dupa stilul bine cunoscut te-ai bucurat cand ai vazut ocazia de a te baga in seama.

Aberatiile cum ca maltratarea animalelor era un amanunt subsidiar pentru mine cand ai "aparut" tu sper ca iti dai seama ca nu ti le crede nimeni, right? E suficient sa citeasca cineva din primele pagini si or sa vada cine are problemele la bibilica.
Citeste la pagina 5 te rog primul meu post pe tema asta. M-am adresat celei care a deschis topicul. Vedetele au reactionat neintarziat. Si nici eu n-am tacut ca n-am de ce. Daca sunt facuta proasta macar sa arat cine e asa cu adevarat.
liliana2005
Postat pe 22 Iulie 2009 23:43
Cum dracu' "corectezi" tu engleza cuiva, cand nu esti in stare sa scrii in propria limba?

"Inneci"?? O fi f'un cuvant in engleza pe care nu-l stiu eu... Stai! Pe care nu-l stiu nici nativii de limba engleza ( for that matter ) , ca romana asta nu e...

Si cu asta am terminat. Pune dracu' mana pe carte (ca e scrisa in inglish sau in romana), ca mare nevoie ai, inainte sa ii corectezi pe altii.
Si sa-ti mai spun ceva, antrenoare de engleza: sa stii "if clauses" sunt cateva. Capacitatea de a te exprima intr-o limba insa e muult mai complexa. Tu n-o ai nici in limba ta materna.

Cat despre rest... Oi fi picat cum zici tu, totusi cum se face ca am picat cand tu faceai pe desteapta pe un topic care n-avea nimic de-a face cu ceea ce mentionai? Eu asta nu am sa pricep vreodata..
Zice o vorba romaneasca "daca taceai, filozof ramaneai"... Eu zic ca ai ratat numeroase ocazii sa fii filozoafa si sa ne impresionezi cu adevarat. In rest, e balmajeala isterica.. Faci clabuci la gura ca folosesc blana dar tu poti sa folosesti pantofi de piele... Te crizezi ca indraznesc sa intervin, dar tu ai voie sa divaghezi... And so on... Same old, same old...
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 00:07
De la: aniela_cat, la data 2009-07-22 22:04:20
n-ai inteles.... sa se gandeasca numai la binele propriu. asta e anormal. e corect ca prima persoana de care sa-ti pese in viata este propria persoana....dar nu numai atat. by the way....cred ca n-am nevoie de psiholog.

N-am avut nici cea mai mica intentie sa te jignesc... stiu ca noi, romanii sarim cand e vorba de psiholog (si pe de alta parte suntem crizati si nu stim ce naiba ni se intampla), dar cateodata exista depresii chimice de care nu stim...

Ma rog, ideea e urmatoarea: ca intr-adevar sa fii capabil sa ajuti, trebuie sa te ajuti pe tine in primul rand... Daca nu esti sanatos, daca nu esti linistit sufleteste, daca nu ai cat de cat CU CE sa ajuti (din punct de vedere material sau psihic) DE UNDE sa ajuti? Cu ce resurse?
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 00:15
De la: Dor_a, la data 2009-07-23 00:07:36 Cum dracu' "corectezi" tu engleza cuiva, cand nu esti in stare sa scrii in propria limba?

"Inneci"?? O fi f'un cuvant in engleza pe care nu-l stiu eu... Stai! Pe care nu-l stiu nici nativii de limba engleza ( for that matter ) , ca romana asta nu e...

Si cu asta am terminat. Pune dracu' mana pe carte (ca e scrisa in inglish sau in romana), ca mare nevoie ai, inainte sa ii corectezi pe altii.
Si sa-ti mai spun ceva, antrenoare de engleza: sa stii "if clauses" sunt cateva. Capacitatea de a te exprima intr-o limba insa e muult mai complexa. Tu n-o ai nici in limba ta materna.

Cat despre rest... Oi fi picat cum zici tu, totusi cum se face ca am picat cand tu faceai pe desteapta pe un topic care n-avea nimic de-a face cu ceea ce mentionai? Eu asta nu am sa pricep vreodata..
Zice o vorba romaneasca "daca taceai, filozof ramaneai"... Eu zic ca ai ratat numeroase ocazii sa fii filozoafa si sa ne impresionezi cu adevarat. In rest, e balmajeala isterica.. Faci clabuci la gura ca folosesc blana dar tu poti sa folosesti pantofi de piele... Te crizezi ca indraznesc sa intervin, dar tu ai voie sa divaghezi... And so on... Same old, same old...

Numai una ca tine putea sa dea o asfte de duma. Uite ca uneori nu mai am chef sa-mi corectez posturile sau poate nu mai am chef la ora ata, atata te duce pe tine mintea, sa-mi corectezi gramatica? Altceva n-ai de spus? Si eu puteam sa-ti corectez engleza de balta mai devreme dar din respect pentru altii n-am facut-o.

Nu fac clabuci la gura pentru tine draga mea, ti-am mai spus-o, vezi sa-ti amintesti sa nu ma faci sa repet de 1000 de ori: OAMENII CA TINE NU VALOREAZA DOI LEI. Nu stii decat sa fii tata Leana si sa debordezi de originalitate cu posturile tale pe langa subiect. Am mai zis ca nu-ti raspund tocmai din cauza asta si uite, m-ai facut si pe mine sa fiu lipsita de respect fata de ceilalti oameni cumsecade de aici.
liliana2005
Postat pe 23 Iulie 2009 00:18
Si limba mea materna dupa parerea ta care este? Cum spuneam, vaaaai si amarr Doraaa!!!

Nici pe "amarr" nu-l gasesti in inglish-ul tau, este?
liliana2005
Postat pe 23 Iulie 2009 00:23
De la: liliana2005, la data 2009-07-23 00:18:52 Numai una ca tine putea sa dea o asfte de duma. Uite ca uneori nu mai am chef sa-mi corectez posturile sau poate nu mai am chef la ora ata, atata te duce pe tine mintea, sa-mi corectezi gramatica? Altceva n-ai de spus? Si eu puteam sa-ti corectez engleza de balta mai devreme dar din respect pentru altii n-am facut-o.

Oh, but be my guest! De ce crezi ca ti-am scris in engleza? Ca sa ma corectezi... Dar corecteaza-ma!

Si hai ca esti proasta de ragi. Nu tupeul ma uimeste, sau faptul ca-ti imaginezi ca "ne duci"... pentru ca n-am vazut imbecil care sa nu creada ca-i poate "trage-n piept" pe cei din jur. Deci, esti proasta tipica. Nici macar in prostie nu te singularizezi. Sunt altele pe aici care - in prostie - tind spre perfectiune... Tu... esti doar o proasta comuna.

Pai EU am dat o "astfe" (stiu, incercai sa dovedesti ca "nu esti atenta" aici... si ca doar din neatentie ai scris "inneci" ... Incercare absolut grosiera si evidenta... ma intreb pana unde poti duce penibilul ) ... EU am inceput "corectarea"??... Te-ai lovit dracu'n cap sau suferi de amnezie selectiva? Atunci pune mana si citeste cine se batea cu pumnii in piept ca o "MEREU o s-o corecteze" pe Kathara.... Stai sa te ajut, ca vad ca dupa ce ca esti tampita mai ai si tupeu: TU ERAI AIA!!

Cat despre engleza, facem asa: corecteaza-ma! Shoot! Baga mare... Nu-i menaja pe "altii", iti promit ca n-or sa se supere.

Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 08:43
De la: liliana2005, la data 2009-07-23 00:23:57Si limba mea materna dupa parerea ta care este? Cum spuneam, vaaaai si amarr Doraaa!!!

Nici pe "amarr" nu-l gasesti in inglish-ul tau, este?

I repet myself: Who the hell do you think that gives a rat's a s s?

Ia mai scrie tu cuvinte in care "omiti" cate o litera (din "neatentie", evident , pentru ca TU esti o tipa "ocupata") si mai scrie-ne cuvinte cu eeextra litere ca se no convingi ca "asa esti tu, o artista" ... O artista care striga de pe garduri ca ii corecteaza pe altii... Ia mai striga inca o data... Hai, stiu ca poti... Tot te-ai acoperit de "glorie" pana acum... Continua, continua...
Dor_a
Postat pe 23 Iulie 2009 08:55
De la: redline, la data 2009-07-22 18:55:59
De la: smigal, la data 2009-07-22 16:41:45
De la: liliana2005, la data 2009-07-22 16:37:37
De la: redline, la data 2009-07-22 16:29:32si sunt curioasa voi astea 2 v-ati da viata pt aceste animale?!
stiu raspunsul nu este vb de asta aici,no?

Care noi astea doua fatuca? Noi astea cate? Crezi ca suntem doua, atata poti sa gandesti, nici macar pe autoarea topicului nu o incluzi?
Eu nu-mi dau viata pentru nici un animal, am avut multe si mereu a trebuit sa am puterea de a le da mai departe pentru ca stiu ca daca mai pastrez unul iau practic sansa altui animal de a supravietui. Este ca suna SF si vine tanti de peste hotare sa-mi spuna in chineza ca ea nu intelege nimic.
nu te mai agita ca nu ai pt cine acesti oameni sunt limitati nu le schimbi parerea cred ca indiferenta fata de ea va fi mai buna
a si acest subiect este despre pisici si caini deoarece acestia sunt singurele animale abandonate fara mile nu am vazut nici un porc sau nici o vaca abandonata pe strada

ma faci sa rad...
da caii aia de au fost gasiti abandonati nu-s tot animale?aaa nuuu doar cainile si pisicile!
nu vedeti cat de superficiale deveniti cand vine vb de alte animale?da nu-s draga si ele suflete?
tocmai de aia cand a fost campania la pro tv cu privire la protectia aminalelor am votat si chiar am indrumat mai multa lume sa voteze pt a face ceva dar astia vad ca sau dat la fund si nu fac nimic dar asta e daca asi putea credema ca i asi lua acasa sau mi asi face o fundatie ceva dar nu am posibilitati materiale si ma limitez la cat pot de cai chiar mie mila si chiar sar in apararea lor cand vad ca sunt maltratati dar nu am putere numai eu cred ca ar trebui sa se aplice legea pt care a votat atata lume dar nu are cine noi nu o sa putem face nimic cred momentan
smigal
Postat pe 23 Iulie 2009 09:04
in puii mei alt razboi acilea?oare am gresit spunand "in puii mei?"
anybody
Postat pe 23 Iulie 2009 09:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu sau parintii lui 1 De la: eu123 9 Mai 2010 19:27
animalute de casa 7 De la: monaram 7 Mai 2009 14:06
6 catei mici de o luna spre adoptie 2 De la: marry23 28 Iulie 2009 15:06
***STATUSURI -TEXTE- MESAJE *** 9 De la: kudika_nikole 20 Iunie 2012 20:57
BRAVO! 1 De la: kudika070387 13 Iulie 2010 16:50