Mai multe
"sunt multumita cu ce am" HAI NU ZAU!sa te cred ......nup!!
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 8 Septembrie 2009 15:16 |
||
|---|---|---|
by the way france alias monica,parca sa te numesti nu?degeaba te duci si te plimbi prin alte tari,gen tunisia ,asa am vazut la avataru tau,ca nu esti in stare sa intelegi religia fiecarui om..oare de ce atata ipocrizie in lumea asta??ps:pusul pozelor pe un forum mi se pare asa,un gest copilaresc de a te da mare.si sa nu crezi ca s fi geloasa,doar ca am curajul de a spune verde in fata.cred ca ti sa mai zis...oricum treaba ta.macar fi mai deschisa la minte,ca nu poate strica in viata!
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 8 Septembrie 2009 15:22 |
||
De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 14:55:49draguta nu te impacienta ca pina una alta eu nu te-am jignit! era o constatare treaba cu nervozitatea in ramadam deoarece am fost in vacanta in Tunisia si cind a inceput ramadamul mai aveau un pic chelnerii si ne puneau farfuriile in cap! nu mai zic ca se certau intre ei de parca intrase ra demonii! atita timp cind am prietene musulmance nu sint rasista dar asta nu ma impiedicat sa-mi duc copilul la o scoala catolica sa nu il mai chinuie copiii musulmani ca el comanda porc la cantina si sa vina batut acasa ca nu vrea sa fumeze ierburi si alte minuni! sa-ti stapinesti sanatoasa barbatul musulman ca nu e problema mea si fiecare culege ceea ce seamana! o alta constatare pe care am facu-to : nu cred sa existe popor mai afemeiat! li se scurgeau balele dupa europence iar proastele de rusoaice mureau in curul lor de parca nu mai vazuse-ra scula! li se rupea alora ca aveam veregheta ...........si cum pleca barbatul meu sa inoate in piscina hop si ei cu tehnica aburirii! .............erau morti dupa pasarica si cu un tupêu iesit din comun!De la: FRANNNCE, la data 2009-09-08 10:19:29nu inteleg de ce musulmanii sint mai agresivi fizic si verbal ca de obicei in perioada Ramadamului? probabil lipsa de hrana si apa face ravagii!draga france,daca taceai filozoafa ramaneai!am zis eu ca sunt musulmana?nu!am un barbat musulman,si respect religia fiecaruia,nu ca voi! pacat de varsta ta,credeam ca mai sunt oameni plecati in afara care sa nu gandeasca rasist.
|
||
|
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 8 Septembrie 2009 15:22 |
||
De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 15:15:01"trebui sa ma mustre constiinta acuma? si eu ma amuz ca te ataci in continuare. |
||
|
sycorax Postat pe 8 Septembrie 2009 15:25 |
||
| acuma eu nu iau apararea tuturor,ca nu toti au dreptate,dar sincer,cred ca esti un pic rasista,deoarece ai spus ca ai prietene fara hijeab,da?adika,daca aveau nu mai erau prietene cu tine ?cam asa vine treaba...iar faza ca te ai dus in tunisia,si vb urat de tara aia,arata ori ca ai figuri,ori ca te ai dus acolo si n ai priceput o boaba de religia lor,si oricum acolo nu prea sunt ei religiosi.asa ca... | ||
|
yasmin_yasemin Postat pe 8 Septembrie 2009 15:27 |
||
"si eu ma amuz ca te ataci in continuare" ZAU?? zi mi cu ce!
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 8 Septembrie 2009 15:32 |
||
De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 15:22:30by the way france alias monica,parca sa te numesti nu?degeaba te duci si te plimbi prin alte tari,gen tunisia ,asa am vazut la avataru tau,ca nu esti in stare sa intelegi religia fiecarui om..oare de ce atata ipocrizie in lumea asta??ps:pusul pozelor pe un forum mi se pare asa,un gest copilaresc de a te da mare.si sa nu crezi ca s fi geloasa,doar ca am curajul de a spune verde in fata.cred ca ti sa mai zis...oricum treaba ta.macar fi mai deschisa la minte,ca nu poate strica in viata!la avataul meu este o catedrala din orasul meu............iar pozele cu Tunisia si alte cele .........nu sint puse sa ma dau mare (cu ce puii mei cu o vacanta? ma faci sa rid)sint puse pentru prietenii mei! cu privire la religie te contrazic: am citit pe acolo si eu din cele trei carti ........si vizitez tocmai sa inteleg! problema e ca de cind vizitez ma adincesc si mai mult in constatari! pina una alta eu nu am nimic de ascuns si nu mi-e rusine cu propria mea persoana deci imi permit sa ma vada lumea asa cum sint...........pe cind tu esti o anonima sub o masca deoarece altfel nu ai tupeu sa scrii ceea ce gindesti ! dar scuze ....sint mai mult ca sigura ca nu pui poze deoarece ti-e frica de sotul tau musulman!..............pina una alta nu sa plins nimeni de pozele mele si daca eu ma dau mare inseamna ca trei sferturi din forum fac acelasi lucru! cum e treaba cu mintea? cine trebuie sa se deschida? |
||
|
FRANNNCE Postat pe 8 Septembrie 2009 15:33 |
||
De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 15:32:40"si eu ma amuz ca te ataci in continuare" ZAU?? de ce ma amuz? de tine |
||
|
sycorax Postat pe 8 Septembrie 2009 15:36 |
||
De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 15:27:22acuma eu nu iau apararea tuturor,ca nu toti au dreptate,dar sincer,cred ca esti un pic rasista,deoarece ai spus ca ai prietene fara hijeab,da?adika,daca aveau nu mai erau prietene cu tine ?cam asa vine treaba...iar faza ca te ai dus in tunisia,si vb urat de tara aia,arata ori ca ai figuri,ori ca te ai dus acolo si n ai priceput o boaba de religia lor,si oricum acolo nu prea sunt ei religiosi.asa ca...draguta esti incoerenta rau si cu chef de cearta! ma provoci sa te jignesc(tipic musulman).............dar sint prea vesela ca sa-ti fac placerea! frustarile pe care ti le da concubinajul cu tipul musulman pastreaza-le pentru tine! eu plec la cumparaturi si tu ramii inchisa in casa sa te certi singurica! pa! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 8 Septembrie 2009 15:40 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-09-08 15:40:08De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 15:27:22acuma eu nu iau apararea tuturor,ca nu toti au dreptate,dar sincer,cred ca esti un pic rasista,deoarece ai spus ca ai prietene fara hijeab,da?adika,daca aveau nu mai erau prietene cu tine ?cam asa vine treaba...iar faza ca te ai dus in tunisia,si vb urat de tara aia,arata ori ca ai figuri,ori ca te ai dus acolo si n ai priceput o boaba de religia lor,si oricum acolo nu prea sunt ei religiosi.asa ca...draguta esti incoerenta rau si cu chef de cearta! ma provoci sa te jignesc(tipic musulman).............dar sint prea vesela ca sa-ti fac placerea! frustarile pe care ti le da concubinajul cu tipul musulman pastreaza-le pentru tine! eu plec la cumparaturi si tu ramii inchisa in casa sa te certi singurica! pa! e hai ca exagerezi.eu ies din casa cand am chef si unde am chef, la fel si fetele! Te motivezi prin faptul ca noi suntem lipsite de libertate, proaste, hamesite si ce aberatii ati mai scris........dar in realitate e altceva si tu stii cel mai bine ce sentimente te incearca Sper sa iti depasesti aceasta stare de frustrare! |
||
|
myeyes Postat pe 8 Septembrie 2009 16:44 |
||
"draguta esti incoerenta rau si cu chef de cearta! ma provoci sa te jignesc(tipic musulman).............dar sint prea vesela ca sa-ti fac placerea! frustarile pe care ti le da concubinajul cu tipul musulman pastreaza-le pentru tine! eu plec la cumparaturi si tu ramii inchisa in casa sa te certi singurica! pa" draga mea,daca esti asa vesela,cum poti sa arunci atata venin? eu sunt frustata sau voi?eu citeam pe forumul asta,pana cand am zis ca ce faceti voi nu e normal..si de unde ai dedus tu ca eu stau in casa????poate pe tine te tine gagicul in casa,ca si tu ai mentionat de concubinaj,e sa ti spun ca sunt casatorita ca si tine,dar stiu ca ai traume legate de prima casatorie,ca l ai prins pe barbatetu cu alta..asa ca ,ia mai gandeste te cine e frustata???
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 8 Septembrie 2009 16:55 |
||
De la: sycorax, la data 2009-09-08 15:36:39De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 15:32:40"si eu ma amuz ca te ataci in continuare" ZAU?? hmmmm,CE CHESTIE,EU DE LA INCEPUT RAD DE VOI! MA AMUZA RAU PROSTIA TA.ADEVARAT,MAI RAR ASA PROASTE,CRED CA SAU ADUNAT TOATE AICI PE KUDIKA,CA GASTELE
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 8 Septembrie 2009 17:03 |
||
... si intre timp, s-au mai dus cativa kilometri cubi de petrol pe conducta... intrebarea e: ce-o sa faceti cand n-o mai fi?
|
||
|
anushkha Postat pe 8 Septembrie 2009 17:28 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-08 17:28:35... si intre timp, s-au mai dus cativa kilometri cubi de petrol pe conducta... intrebarea e: ce-o sa faceti cand n-o mai fi? ana unde te crezi in Arabia Saudita??la tine arabi=petrol? |
||
|
myeyes Postat pe 8 Septembrie 2009 18:01 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-08 17:28:35... si intre timp, s-au mai dus cativa kilometri cubi de petrol pe conducta... intrebarea e: ce-o sa faceti cand n-o mai fi?ce o sa facem toti adika...ce te freaca pe tine grija????????? |
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 8 Septembrie 2009 18:18 |
||
De la: myeyes, la data 2009-09-08 18:01:58De la: ana18, la data 2009-09-08 17:28:35... si intre timp, s-au mai dus cativa kilometri cubi de petrol pe conducta... intrebarea e: ce-o sa faceti cand n-o mai fi? Alte mari realizari nu prea au tbh... Si oricum OPEC e formata din mai mult decat doar Arabia Saudita De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 18:18:24De la: ana18, la data 2009-09-08 17:28:35... si intre timp, s-au mai dus cativa kilometri cubi de petrol pe conducta... intrebarea e: ce-o sa faceti cand n-o mai fi?ce o sa facem toti adika...ce te freaca pe tine grija????????? No tu! Dar ce vrei sa ma frece grija, cum spal vasele dupa pranz?
|
||
|
anushkha Postat pe 8 Septembrie 2009 19:12 |
||
De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 15:10:15 du te si suflati mucii acasa la tine,bai "desteapto"! suntem obligate sa ne coboram la nivelu vostru!!!! Lool, genial! Bine ca nu te cobori la nivelul nostru! |
||
|
Kathara Postat pe 8 Septembrie 2009 19:18 |
||
| merita sa traiasca cu ei si asta si fac...unde-i problema ta defapt? | ||
|
sussita Postat pe 8 Septembrie 2009 19:58 |
||
| frumos vocabular pt o persoana ce se crede "civilizata" | ||
|
sussita Postat pe 8 Septembrie 2009 20:00 |
||
|
o alta realizare grandioasa ar fi terorismul....myeyes, ce spuneai tu ca teroristii sunt recrutati atent si sunt putini la numar...gresesti. sunt o groaza, sprijiniti de fundamentalisti islamisti, in sensul ca protejati de inteligenta americana si sponsorizati la greu. unii dintre ei au facut cursuri de pilotat avioane si construit bombe chiar in Europa si America. |
||
|
sycorax Postat pe 8 Septembrie 2009 21:08 |
||
|
1. tu ai auzit de cratima? 2. mama ta e tigan? ca nu inteleg de unde ai un limbaj asa complex
|
||
|
sycorax Postat pe 8 Septembrie 2009 21:10 |
||
De la: sycorax, la data 2009-09-08 21:08:40o alta realizare grandioasa ar fi terorismul....myeyes, ce spuneai tu ca teroristii sunt recrutati atent si sunt putini la numar...gresesti. sunt o groaza, sprijiniti de fundamentalisti islamisti, in sensul ca protejati de inteligenta americana si sponsorizati la greu. unii dintre ei au facut cursuri de pilotat avioane si construit bombe chiar in Europa si America. unde am zis ca sunt putini la numar??si tu ai mania sa bagi de la tine?? |
||
|
myeyes Postat pe 8 Septembrie 2009 21:13 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-08 19:12:18De la: myeyes, la data 2009-09-08 18:01:58De la: ana18, la data 2009-09-08 17:28:35... si intre timp, s-au mai dus cativa kilometri cubi de petrol pe conducta... intrebarea e: ce-o sa faceti cand n-o mai fi? nu cred ca stie ce-i aia OPEC. @'yasmin_yasemin: stai tranquila, nu te-a injurat fata.(am dat click dreapta pe numele tau cand am scris pentru cine e a 2a fraza si mi-a aparut o lista de cuvinte printre care si "seminal". coincidenta? )
|
||
|
sycorax Postat pe 8 Septembrie 2009 21:16 |
||
De la: myeyes, la data 2009-09-08 21:13:21De la: sycorax, la data 2009-09-08 21:08:40o alta realizare grandioasa ar fi terorismul....myeyes, ce spuneai tu ca teroristii sunt recrutati atent si sunt putini la numar...gresesti. sunt o groaza, sprijiniti de fundamentalisti islamisti, in sensul ca protejati de inteligenta americana si sponsorizati la greu. unii dintre ei au facut cursuri de pilotat avioane si construit bombe chiar in Europa si America. "Acesti oameni sunt alesi cu grija si prostiti!" te-am citat de la pag 11 am impresia. alesi cu grija inseamna ca nu orice prost ajunge in randurile islamistilor. adica nu-s asa multi, asta se intelege. de fapt, orice musulman suparat destul de rau pe americani si evrei poate intra. luptele din afganistan, kuweit etc |
||
|
sycorax Postat pe 8 Septembrie 2009 21:22 |
||
De la: sycorax, la data 2009-09-08 21:22:06De la: myeyes, la data 2009-09-08 21:13:21De la: sycorax, la data 2009-09-08 21:08:40o alta realizare grandioasa ar fi terorismul....myeyes, ce spuneai tu ca teroristii sunt recrutati atent si sunt putini la numar...gresesti. sunt o groaza, sprijiniti de fundamentalisti islamisti, in sensul ca protejati de inteligenta americana si sponsorizati la greu. unii dintre ei au facut cursuri de pilotat avioane si construit bombe chiar in Europa si America. nu mai tu tragi concluzii d'astea.................hai katharo cu buriceala...unde fugi'si?
|
||
|
myeyes Postat pe 8 Septembrie 2009 22:32 |
||
|
@ Sycorax - my bad. Organisation of the Petroleum Exporting Countries, ca sa salvam google de o accesare. Si da, yasmin, nu te-am injurat Pur si simplu remarcam un lucru simplu: the clock is ticking
|
||
|
anushkha Postat pe 8 Septembrie 2009 22:52 |
||
De la: ana18, la data 2009-09-08 22:52:00@ Sycorax - my bad. Organisation of the Petroleum Exporting Countries, ca sa salvam google de o accesare.pai n a zis nimeni ca m ai injurat lol,doar asa ,in general,ce va nelinisteste pe voi grija asta pt musulmani si alte femei casatorite cu ei.. am mai si precizat,ca e nasol de tot cand se va termina petrolul,si asta serios am zis o .nasol pt toti!
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 9 Septembrie 2009 09:59 |
||
dar ca s o spuneam direct asa,ce va nelinisteste atat pe voi la femeile casatorite cu musulmani,a nu se intelege dar arabi.care e probl?sunt atatea femei,din toate tarile,inclusiv america,unde e problema??de fapt toti suntem oameni,asta sa stiti,in cas ca nu stiati..
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 9 Septembrie 2009 10:05 |
||
De la: yasmin_yasemin, la data 2009-09-08 16:55:44"draguta esti incoerenta rau si cu chef de cearta! ma provoci sa te jignesc(tipic musulman).............dar sint prea vesela ca sa-ti fac placerea! frustarile pe care ti le da concubinajul cu tipul musulman pastreaza-le pentru tine! eu plec la cumparaturi si tu ramii inchisa in casa sa te certi singurica! pa" draga mea,daca esti asa vesela,cum poti sa arunci atata venin?mai fetica traume are o femeie care sta cu un tip gelos,afemeiat si care maninca bataie cu stoicism pentru un acoperis asupra capului! (ai uitat cind te plingeai la telefoane la unul si ala altul ca te bate musulmanul si nu poti iesii nici macar din casa?) eu una pentru ce m-as simtii vinovata de faptele unui fost sot? spre deosebire de altele am avut curajul sa ma rup de asa ceva si sa caut un om decent care sa stie in primul rind ce inseamna respectul si care nu este "gagic" ci sotul meu! sint o femeie independenta si orice ar fi in viata nu cinta cocosul meu pe gardul nimanui ,fac ce vreau ca sint libera ca pasarea cerului!pina la urma aci se discuta de islamism si traditii iar eu cu bun simt nu am inceput sa jignesc, doar sa dau citate din coran pe care nu le-am scris eu intr-o viata anterioara! daca te simti jignita de ceea ce scrie acolo nu este problema mea! inchei prin ati ura sa ai o viata macar pe jumatate cum am eu,sa vezi ce inseamna sa fi libera,implinita prin familie,sa vezi ce inseamna sa fi iubita,respectata,rasfatata ..........oricum in viata cum iti asterni asa dormi! nu in ultimul rind iti urez sa fi sanatoasa la trup si la minte ca sa poti avea grija de mama ta in situatia in care se afla! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 9 Septembrie 2009 10:16 |
||
auzi draga mea,vad ca tu te oftici si sari in sus nu stiu cu cine ma confunzi,nu cred ca ma cunosti.eu tot ce stiu e de aici pe forum,asa ca...las o moarta,ca nu ma cunosti.iar chestia e,ca atat de aperi,si te dai in barci,atata emani niste figuri,{de alea de balci,sincer}ca tu esti aia frustata! iar despre viata ta... ce sa mai zic,nu mai e nimeni ca tine,intradevar,sunt f geloasa pe viata ta! MAI FEMEIE,SERIOS,esti proasta sau doar ai aere???AFLA ca nu imi doresc alta viata,{ia sa vad te oftici?}eu cred ca tu ai vrea viata mea pai cred ca n ai fost tu asa iubita si rasfatata cum sunt eu,dar ma rog,te las sa te crezi printesa adormita DECI FETELOR,SA NE DORIM SA AVEM 50 DE ANI,CA EA,SA FIM GELOASE PE EA,CA DEH,NUMAI EA ARE PARTE DE FERICIRE! TU NU VEZI CA ESTI PENIBILA?!ITI PUI POZE PE UN FORUM PUBLIC,ITI POVESTETI VIATA TA PERSONALA,CRED CA ESTI CAM NEIMPLINITA,SINCER...
|
||
|
yasmin_yasemin Postat pe 9 Septembrie 2009 10:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| joc: fgara da sau nu | 28 | De la: maissa 9 August 2009 08:29 |
| ce parere aveti ...se va inbunatati viata,, | 17 | De la: kudika076978_iasomie 10 Iunie 2012 20:31 |
| ''Sfantul '' Constantin | 15 | De la: yumalai 14 Aprilie 2010 09:26 |
|
|
||
| Momentele neasteptate ne fac viata mai plina | 3 | De la: STELLA_STAR 16 Aprilie 2010 18:01 |
| La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sf mihail si gavril! | 5 | De la: Cassey 30 Decembrie 2008 15:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.