Setari Cookie-uri

ce parere aveti despre islamism si traditile lor

De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-05 23:46:45
De la: myeyes, la data 2009-09-05 19:04:37
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-05 18:57:58
De la: myeyes, la data 2009-09-05 18:19:28
De la: sycorax, la data 2009-09-05 10:37:31stai linistita, draga, suntem persoane diferite.

dar e greu sa explici la nebunatice ahtiate dupa cocosel de araboi.

si cu asta demonstrezi cata minte ai
..spre surprinderea ta mai sunt si femei normale care au demnitate si respect de sine nu numai zdrente de doi bani care care sunt topite dupa babuini-mujahedini

imi pare rau ca nu putem sa stam la un pahar de vorba fata in fata sa vezi si tu cum e ''zdreanta de doi bani''
...Sincer imi pare rau sa jignesc femeile chiar daca ea este vreo frumusete rara ,atita timp cit este o alba care se deda mariajului cu un bigot pompos si traditionalist inapoiat de arab nu pot avea nici un fel de respect..este o mare pierdere ca si cum ai arunca orzul de pomana la giste ....oare au disparut de tot barbatii albi care arat bine sunt destepti si realizati?...eu tind sa cred ca nu ,chiar daca acestia nu vor fi neaparat romani ,desi eu cred ca nu trebuie uitat faptul ca tocmai datorita lor voi romancele sunteti vestite pt frumusetea si inteligenta voastra ,asemeni unei vorbe spuse de bunicul meu;-*Femeia este asemeni unui ghiveci de flori iar barbatul precum saminta pe care o plantezi in el astfel ca idiferent cit de bogat si fertil este pamintul acelui ghiveci daca pui in el o saminta de maracine urit cu spini,fara flori si miros atunci tot acelasi lucru va iesii ...Chiar in zona unde locuiesc eu se afla o familie mixta romanca/arab care locuiesc intr-un fel de *palat* cu o curte in care vad zilnic o liota de copii care se joaca si aproape de fiecare data cind ai vad imi stirnesc un sentiment de repulsie la cit de respingatori sunt ,cu chipurile schimonosite si maslinii asemeni unor dracusori iesiti la suprafata iadului ...si asta comparativ cu cpiii romanilor care (desii sunt barbat)pot spune ca uneori nu-mi pot stapinii lacrimile de emotie cind ai vad cit de frumosi si destepti sunt...acum referitor la ceea ce spuna cineva pe aici la dominatia finala a religiei islamice si rasei acesteia asupra intregii terre,de fapt cam este adevarat ,exista o uneltire pe plan politic si adoptata la nivelul intregii planete care au un anumit scop bine definit si care in final vizeaza exterminare albilor si a crestinismului...Oare va spune ceva :Noua Ordine Mondiala?! ,,,cine sunt acestia ce scopuri au ...ar fi multe de spus insa mai bine va sfatuiesc sa cautati pe net si sa citit subiectele;-*Distrugerea planificata a rasei albe* ...precum si ;*Talmudul Evreiesc Demascat/Avangarda Nationala Romana* ...precum si multe alte subiecte care nu mi le amintesc acum .....Acel plan oribil in care se urmareste exterminarea unei intregi rase de pe faþa pamintului are la baza principii extrem de subtile prin care se *propovaduieste* spalindu-ne creierele ca mesaj politic in care ni se spune despre buna comvietuire ca amestecuri rasiale ,toleranta,egaliatea dintre rase si faptul ca ele sunt la fel fara nicio diferenta bla-bla-bla....in care se incurajeaza practic amestecurile albilor/crestinilor cit mai mult cu cei ce vin in masa de prin toata lumea sa se stabileasca in Europa si toate celelalte popoare si continente locuite in majoritate de albi ..iar in final va duce la ceea ce este in ziua de azi SUA o tara in declin aflata intr-un continuu proces de degradare politic economic ..etc ,urmind apoi urmatoarea victima Europa si in cele din urma Australia si Noua Zeeland care vor fii ultimele bastioane ale albilor in care vor pierde teren si acolo pina la diparitia totala in fata celor veniti din Africa ,Asia ori tarile arabe nu tocmai dornice de comvietuire in pace si armonie cu acestia...Aceasta tactica mirsava prin care ni se inoculeaza aproape zilnic in creiere toleranta si acceptarea in sinul nostru si a celorlalte rase/religii prin mixarea cu acestia, se adreseaza mai mult femeilor, pe barbati neputindu-i pacalii atit de usur datorita faptului ca ei instinctiv apreciaza mai mult valorile genetice si ale originii decit cele materiale..si uite asa suntem bombardati de prin toate partile cu astfel de’mincatorii’ la nivel politic ,ori diverse reclame comeciale sau chiar filme Tv ce apar noi in care tot mai des vedem protagonisti in care EL este negru EA alba ....iar in final nu va pot spune cine va cistiga suprematia planetei dominind-o din toate punctele de vedere dar va pot spune exact cine va disprea complet de pe fata pamintului, ceea ce nu-i mare lucru de ghicit...iar intrebarea cuiva de aici care se referea la lipsa natalitatii in rindul europenilor comparativ cu alte rase este totusi usor de explicat ...lipsa posibilitatilor de crestere si intretinere a unui copil care parca este facut dinadins de respectivul sistem de conducere european de tot’ rahatul’ in care un concediu post natal in unele tari din vestul europei aproape ca nici nu mai exista incurajinduse cariera ,cistigul..etc si mai putin intemeierea unei famili precum cresterea copiilor,..presupun ca ati aflat deja cit costa un consult la medic cu copilul,cit costa acele vaccinuri bianuale parca ,cit costa hrana noilor nsacuti care se administreaza in functie de perioadele de virsta sau chiar acele scutece (peimpars) ...si daca n-as fi avut un nepotel atunci nu mai vorbeam aiurea

te contrazic un pic..new world order este un "asa-zis" plan masonic, nu cred sa aiba vreo legatura cu maimutele imbrobodite. nu cred ca babuinii au inteligenta de a pune la cale un plan genial, precum acesta. nu,ei direct sar cu bardita, furci, topoare si ce mai apuca. si coranu, evident.

cred ca avem nevoie de un dictator care sa urasca islamul asa cum Hitler a urat evreii(si pe buna dreptate, degeaba e dau ei cu fundu de pamant ca sunt sfintisori)

si ca dovada ca lumea civilizata nu doreste prezenta musulmana pe teritoriul ei, iata: http://www.realitatea.net/foto_950112_violente-la-birmingham--din-cauza-fundamentalismului-islamic_607882.html
sycorax
Postat pe 6 Septembrie 2009 10:22
De la: sussita, la data 2009-09-05 16:52:54=)) la faza asta chiar exagerezi :)) cine te tine sa nu le faci concurenta?fa si tu copii....la ei copii sunt o binecuvantare si fac multi pe tine te tine cineva?

concurenta asta nu e disctata de femei, ci de obsesia beduinului de a domina lumea prin supra-populare. in cazul asta, copiii nu mai sunt o binecuvantare

nu stiai ca suntem si asa prea multi? si ca nu mai avem resurse? musulmanii si chinezii sunt in mare parte vinovatii, macar la cei din urma s-a votat o lege care permite maxim un copil de familie. la musulmani nu se poate asa ceva, regimul lor fiind unul teocratic si nu cred sa existe un seic sa doreasca salvarea lumii si doar avutia sa si virginele din rai promise daca omoara crestini

dar daca ma fac eu presedinte ...v-a luat mama dracu', sa nu prind picior de musulman la mine in tara si pe tarancile convertile le trimit in exil acasa la tata-maimuta.

sycorax
Postat pe 6 Septembrie 2009 10:30
De la: sycorax, la data 2009-09-05 10:37:31stai linistita, draga, suntem persoane diferite.

tu nu mi-ai raspuns la intreabri => tu nu ai minte, eu macar vreau informatii

tu, care ar trebui sa stii e si cum in islam..ar trebui sa stii. sau tot ce te-a interesat a fost hauru' lu habibi?

chiar, am uitat sa te intreb. esti musulmana, nu? povesteste despre viata ta, cine stie, poate chiar te acuz degeaba. macar sa stiu cu cine vorbesc
sycorax
Postat pe 6 Septembrie 2009 10:35
De la: sycorax, la data 2009-09-06 10:35:04

tu, care ar trebui sa stii e si cum in islam..ar trebui sa stii. sau tot ce te-a interesat a fost hauru' lu habibi?

chiar, am uitat sa te intreb. esti musulmana, nu? povesteste despre viata ta, cine stie, poate chiar te acuz degeaba. macar sa stiu cu cine vorbesc

Sunt crestina si nu pot sa iti raspund despre islam ca inca nu sunt in masura.Vb mult cu sotul meu despre asta si mi-a spus ca el nu crede in prostia cu cele 78 de virgine si ca cei care se duc si se arunca cu bomba in brate ''au mintea ingradita''( exact asa s-a exprimat) si niciodata nu vor ajunge in rai pt ca comit 2 pacate grave: se sinucid si omoara pe altii.Iar acesti oameni au facut multe pacate la viata lor, nu au fost buni musulmani si prin asta sunt mintiti ca vor ajunge in Rai daca se arunca cu bomba in brate.Acesti oameni sunt alesi cu grija si prostiti!De aceea spuneam ce mult conteaza putina educatie, un pic de cultura, sa fie in stare sa faca o alegere corecta.
Eu nu apar islamul, il respect ca oricare religie , ma deranjeaza superioritatea voastra si jignirile adresate fetelor si mie , nu aveti drept!!
Si ma enerveaza kathara aia care de la inceput a aruncat cuvinte grele si a facut pe desteapta.Nu este in stare sa asculte si parerile altora doar jigneste!
myeyes
Postat pe 6 Septembrie 2009 10:59
E placerea mea sa enervez proaste. It gets me off.

Iar cele 78 de virgine sunt 72, dovada ca esti o mincinoasa.
Kathara
Postat pe 6 Septembrie 2009 11:05
De la: Kathara, la data 2009-09-06 11:05:09E placerea mea sa enervez proaste. It gets me off.

Iar cele 78 de virgine sunt 72, dovada ca esti o mincinoasa.

ohh da!78 sau 72 crezi ca imi pasa?? de ce as retine o aberatie??nu sunt asa obsedata ca tine fiinta, stai calma.
Rezolvi ceva ca ma faci proasta?? Ar trebui sa te intrebi inainte care e proasta, sa cugeti un pic
myeyes
Postat pe 6 Septembrie 2009 12:38
De la: myeyes, la data 2009-09-06 10:59:38
De la: sycorax, la data 2009-09-06 10:35:04

Sunt crestina si nu pot sa iti raspund despre islam ca inca nu sunt in masura.Vb mult cu sotul meu despre asta si mi-a spus ca el nu crede in prostia cu cele 78 de virgine si ca cei care se duc si se arunca cu bomba in brate ''au mintea ingradita''( exact asa s-a exprimat) si niciodata nu vor ajunge in rai pt ca comit 2 pacate grave: se sinucid si omoara pe altii.Iar acesti oameni au facut multe pacate la viata lor, nu au fost buni musulmani si prin asta sunt mintiti ca vor ajunge in Rai daca se arunca cu bomba in brate.Acesti oameni sunt alesi cu grija si prostiti!De aceea spuneam ce mult conteaza putina educatie, un pic de cultura, sa fie in stare sa faca o alegere corecta.
Eu nu apar islamul, il respect ca oricare religie , ma deranjeaza superioritatea voastra si jignirile adresate fetelor si mie , nu aveti drept!!
Si ma enerveaza kathara aia care de la inceput a aruncat cuvinte grele si a facut pe desteapta.Nu este in stare sa asculte si parerile altora doar jigneste!

e tot ce trebuia sa spui. am observat ca discutia asta a deviat demult de la statutul femeii in islam. noi am ajuns la impactul religiei musulmane asupra intregii lumi. la cate s-au spus, probabil ti-ai dat si tu seama ca nu e o religie la fel e pasnica precum crestinismul si iudaismul. acum, daca vrei sa fii partasa "spiritual" la diverse catastrofe provocate de musulmani convinsi ca asta e calea catre mantuire, e problema ta. sotul tau are dreptate, dar asta este cheia succesului terorismului: lipsa de educatie. gruparile radicaliste mizeaza pe naivitatea si prostia unor oameni pentru a produce rau altor oameni INOCENTI. din pacate asta atrage atentia nefavorabil asupra islamului, avand in vedere ca nicio alta religie nu procedeaza astfel. daca tu spui ca sotul tau se poarta frumos cu tine, asa cum orice sot ar trebui sa se poarte cu nevasta lui, indiferent de religia ei si a lui, atunci esti o norocoasa. dar, te rog, ai in vedere faptul ca sunt date publicitatii o groaza de drame ale femeilor musulmane, indiferent de tara. aceste drame iarai provoaca dispretul altor popoare. si aici nu poti spune ca tine de educatie, se intampla si la case destul de mari. parerea mea este ca vina nu apartine in totalitate musulmanilor, ei doar se conduc dupa regulile coranului, mai mult sau mai putin corecte, rasiste, sexiste, ignorante, lasand loc de multe interpretari. o dovada a evolutiei lor sufletesti si mentale ar fi acceptarea tolerantei in realitate, nu doar in scris. pentru ca liderii lor spirituali profita de voi si de maleabilitatea voastra mult mai mult decat ar profita un lider crestin (spiritual sau politic). mai precis, aproape ca va dicteaza viata. ori, la noi, asa ceva e de neconeput.
sycorax
Postat pe 6 Septembrie 2009 14:14
Ma bucur sycorex ca putem discuta si civilizat, fara jigniri!
Vezi fiinta(kathara) ca se poate???
myeyes
Postat pe 6 Septembrie 2009 14:28
De la: myeyes, la data 2009-09-06 14:28:56Ma bucur sycorex ca putem discuta si civilizat, fara jigniri!

Fii linistita, incepi sa injuri imediat. Deocamdata astept sa vad ce ii raspunzi lui sycorex, cu argumente, desigur.
Kathara
Postat pe 6 Septembrie 2009 15:04
De la: myeyes, la data 2009-09-06 14:28:56Ma bucur sycorex ca putem discuta si civilizat, fara jigniri!

pai civilizat si fara jigniri

totusi...eu sunt avida de informatii, povesteste-mi, te rog, daca vrei, care ii treaba, mai exact, cu ramadanul. adica data, ce se celebreaza, ce traditii sunt, cum se comporta oamenii in timpul asta fata de restul anului de exemplu in tara sotului tau, probabil ai mai multe informatii.
si spune-ne cum v-ati cunoscut, unde locuiti, ce aveti de gand ce planuri de viata v-ati facut, copii, cariera, viata de cuplu, etc etc te intreb pentru ca ai ramas singura aparatoare a islamului pe acest topic si chiar sunt curioasa ce intelegi tu prin islam si cum iti influenteaza viata, mai exact, ce s-a schimbat si ce a ramas la fel in viata ta, dupa casatoria cu sotul tau.
sycorax
Postat pe 6 Septembrie 2009 15:21
De la: sycorax, la data 2009-09-06 15:21:39

totusi...eu sunt avida de informatii, povesteste-mi, te rog, daca vrei, care ii treaba, mai exact, cu ramadanul. adica data, ce se celebreaza, ce traditii sunt, cum se comporta oamenii in timpul asta fata de restul anului de exemplu in tara sotului tau, probabil ai mai multe informatii.
si spune-ne cum v-ati cunoscut, unde locuiti, ce aveti de gand ce planuri de viata v-ati facut, copii, cariera, viata de cuplu, etc etc te intreb pentru ca ai ramas singura aparatoare a islamului pe acest topic si chiar sunt curioasa ce intelegi tu prin islam si cum iti influenteaza viata, mai exact, ce s-a schimbat si ce a ramas la fel in viata ta, dupa casatoria cu sotul tau.

si de ce mi-as face publica viata pe un forum??
myeyes
Postat pe 6 Septembrie 2009 16:11
De la: myeyes, la data 2009-09-06 16:11:05

eram sigura . e, vezi de ce tot rade kathara de tine?
nu ti-am cerut sa povestesti viata cu lux de amanunt, ci doar in linii mari, ca sa stim si noi cum isi duce viata o nevasta de arab, din moment ce tot o aperi atat. si ramadanul nu e viata ta nicidecum, e a musulmanilor.

acum vezi de ce nu are lumea incredere in musulmani?
sycorax
Postat pe 6 Septembrie 2009 18:46
De la: sycorax, la data 2009-09-06 18:46:52

nu ti-am cerut sa povestesti viata cu lux de amanunt, ci doar in linii mari, ca sa stim si noi cum isi duce viata o nevasta de arab, din moment ce tot o aperi atat. si ramadanul nu e viata ta nicidecum, e a musulmanilor.

Daca esti asa curioasa iti pot recomanda alte forum-uri unde poti afla singura.Si nu inteleg care e faza cu Ramadanul??Cand am pomenit eu de el??Extraordinar daca nu ma apuc sa iti insir tie acum ce fac eu toata ziua e motiv de ras??eu zic ca din contra.........de ce mi-as expune viata tie??nu vrei sa stii si in ce pozitie stau cand o facem???
Mareee iti e gradina Doamne.....
myeyes
Postat pe 6 Septembrie 2009 19:20
De la: myeyes, la data 2009-09-06 19:20:04
De la: sycorax, la data 2009-09-06 18:46:52

Daca esti asa curioasa iti pot recomanda alte forum-uri unde poti afla singura.Si nu inteleg care e faza cu Ramadanul??Cand am pomenit eu de el??Extraordinar daca nu ma apuc sa iti insir tie acum ce fac eu toata ziua e motiv de ras??eu zic ca din contra.........de ce mi-as expune viata tie??nu vrei sa stii si in ce pozitie stau cand o facem???
Mareee iti e gradina Doamne.....

parca stabiliseram sa vorbim ca oamenii civilizati si fara jigniri.

nu ma intereseaza in ce pozitie o faci, cand te duci la baie si cata hartie folosesti.
faza cu ramadanul este ca sunt doar curioasa sa aud din gura omului cum e el. nu sa citesc ce semnifica el in coran si altele.
tita-te bine la intrebarile mele, crezi ca o zi obisnuita a ta ma interesa? de ce iti dai atata importanta?

anyway, m-am lamurit ca nu am cu cine discuta. era motiv de ras ca te feresti sa raspunzi la niste intrebari absolut banale. stai calma, nu am cum sa-ti fac rau doar stiind de cati ani esti maritata cu sotul, spre exemplu.
sycorax
Postat pe 6 Septembrie 2009 22:00
Ok Sycorax pai nu am mai avut timp si nici rabdare sa expic legatura care exista intre *Noua Ordine Mondiala*si islamism pe scurt toate acestea vizeaza Dominatia Totala si pe intreaga planeta..dar a cui???......ei bine acea organizatie MASONERIA nu este altceva decit o unealta imventata de catre evrei pe care o folosesc in scopul atingerii telului lor suprem de DOMINATIE A INREGII TERRE din toate punctele de vedere si cum se poate face acest lucru decit comform zicalei *dezbina si vei castiga* folosindu-se de manipularea maselor si imfluentindu-le dupa bunul plac.Acest lucru se face datorita unui plan foarte elaborat prin care se vizeaza mai intai dezbinarea si apoi exterminarea celui ce este considerat a fii cel mai redutabil *inamic*(rasa alba crestina) care prin stiinta si tehnologia elaborata de catre ei nu fac altceva decit sa stea in calea marelui plan evreiesc.Acest plan nu are la baza razboaie ori comflicte care de altfel ar fii de la inceput sortite esecului ci folosesc ceva mult mai eficient ;diplomatia politica care dezvolta sub semnul *egalitatii si drepturilor omului* degenerarea rasei albe si a crestinismului prin promovarea expansiunii unei alte religii mai impunatoare si mai restrictive ..care alta decit Islamismul si arabetii lor cu manifestarile si apucaturile lor razboinice si acaparatoare care de altfel nu reprezinta decit o piesa pusa in miscare pe tabla de shah a lumii in care din clipa in alta se asteapta apropierea marelui ‚*Mat Final* ca o lovitura de gratie data omului alb si intregii lui religii crestine ...bineinteles ca mai sunt folosite si alte rase si religii in scopul exterminarii prin mixaj a crestinilor si rasei (albe)Dupa care urmeaza partea a doua a exterminarii celorlalte rase/subrase si religii care nu mai inseamna decit cireasa de pe tort in calea Evreilor spre *Marele Scop Final* ce repreinta dominarea Terrei…deci ca si concluzie referitoare la **dominatia Islamista** din urmatorii 20 de ani nu se refera decit la o perioada scurta de timp in care pestele mic(islamistii) este inghitit de pestele mai mare (evreii) dar asta nu inainte ai folosii pe islamisti si tot neamul lor pe post de manusa pentru a aduna **Laurii Victoriei Finale
Ned_Kelly
Postat pe 7 Septembrie 2009 00:08
si acum sa lasam politica pt lucruri mai ''serioase'' .......ia spune-mi Meyeyes ce spuneai tu ca daca as sta la un pahar de vorba cu tine faþa in faþa as fi vazut ce ''zdreanta'' gagica betoana esti...crezi ca ma poti comvinge de bunatatea islamismului si motivatia maritisului romancelor cu boratii aia ?...ce ai zice daca eu ti-as spune ca eu intentionez sa parasesc civilizatia in care traiesc acum ca sa ma duc in Boþwana sa ma insor cu o antropoida din aceia neagra dintr-un trib aflat in mijlocul savanei?..
Ned_Kelly
Postat pe 7 Septembrie 2009 00:22
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-07 00:08:20Ok Sycorax pai nu am mai avut timp si nici rabdare sa expic legatura care exista intre *Noua Ordine Mondiala*si islamism pe scurt toate acestea vizeaza Dominatia Totala si pe intreaga planeta..dar a cui???......ei bine acea organizatie MASONERIA nu este altceva decit o unealta imventata de catre evrei pe care o folosesc in scopul atingerii telului lor suprem de DOMINATIE A INREGII TERRE din toate punctele de vedere si cum se poate face acest lucru decit comform zicalei *dezbina si vei castiga* folosindu-se de manipularea maselor si imfluentindu-le dupa bunul plac.Acest lucru se face datorita unui plan foarte elaborat prin care se vizeaza mai intai dezbinarea si apoi exterminarea celui ce este considerat a fii cel mai redutabil *inamic*(rasa alba crestina) care prin stiinta si tehnologia elaborata de catre ei nu fac altceva decit sa stea in calea marelui plan evreiesc.Acest plan nu are la baza razboaie ori comflicte care de altfel ar fii de la inceput sortite esecului ci folosesc ceva mult mai eficient ;diplomatia politica care dezvolta sub semnul *egalitatii si drepturilor omului* degenerarea rasei albe si a crestinismului prin promovarea expansiunii unei alte religii mai impunatoare si mai restrictive ..care alta decit Islamismul si arabetii lor cu manifestarile si apucaturile lor razboinice si acaparatoare care de altfel nu reprezinta decit o piesa pusa in miscare pe tabla de shah a lumii in care din clipa in alta se asteapta apropierea marelui ‚*Mat Final* ca o lovitura de gratie data omului alb si intregii lui religii crestine ...bineinteles ca mai sunt folosite si alte rase si religii in scopul exterminarii prin mixaj a crestinilor si rasei (albe)Dupa care urmeaza partea a doua a exterminarii celorlalte rase/subrase si religii care nu mai inseamna decit cireasa de pe tort in calea Evreilor spre *Marele Scop Final* ce repreinta dominarea Terrei…deci ca si concluzie referitoare la **dominatia Islamista** din urmatorii 20 de ani nu se refera decit la o perioada scurta de timp in care pestele mic(islamistii) este inghitit de pestele mai mare (evreii) dar asta nu inainte ai folosii pe islamisti si tot neamul lor pe post de manusa pentru a aduna **Laurii Victoriei Finale

ahaaa....am ajuns la discutii culturale

mersi de lamuriri..dar mai am cateva intrebari. si in romania exista liga masonica, dar membrii ei sunt crestini, asa-i . la fel si in trecut, kogalniceanu, cuza, titu maiorescu si muulti altii au fost masoni. chiar si petre roman e mason. ei n'au fost oare crestini? te intreb pentru ca ador subiectele aste religioase si vad ca aici treaba s-a cam imputit, hai sa vorbim despre altceva
sycorax
Postat pe 7 Septembrie 2009 12:29
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-07 00:22:15 si acum sa lasam politica pt lucruri mai ''serioase'' .......ia spune-mi Meyeyes ce spuneai tu ca daca as sta la un pahar de vorba cu tine faþa in faþa as fi vazut ce ''zdreanta'' gagica betoana esti...crezi ca ma poti comvinge de bunatatea islamismului si motivatia maritisului romancelor cu boratii aia ?...ce ai zice daca eu ti-as spune ca eu intentionez sa parasesc civilizatia in care traiesc acum ca sa ma duc in Boþwana sa ma insor cu o antropoida din aceia neagra dintr-un trib aflat in mijlocul savanei?..

daca asta intelegi tu printr-o ''gagica betoane''......ma refeream ca vei ramane surprins ce calitati poate avea''zdreanta de 2 bani''.........strict la calitati si mentalitate .....lasam islamul deoparte
myeyes
Postat pe 7 Septembrie 2009 12:36
mai mai mai,ce avem noi aici.... vad ca inca nu ati terminat cu discutiile despre musulmani..cred ca sincer va fascineaza..indeed!! mai un barbat ca multi altii adika prosti,ce ,esti cumva rasist sau platit sa vi aici sa incepi propaganda rasei albe????bai baitatule,du te frate si plimba ursu,HAII!! pai tu ai zis,ca daca te duci de ex.in kongo OARE CREZI CA FACEA CINEVA ATATA TAM TAM PT TINE??HA HA HA,inseamna ca esti mai prost decat credeam!atata va freaca grija de noi astea,saracele,casatorite cu musulmani!! CLAR,SUNTETI GELOASE!DAP!
yasmin_yasemin
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:29
De la: sycorax, la data 2009-09-07 12:29:40
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-09-07 00:08:20Ok Sycorax pai nu am mai avut timp si nici rabdare sa expic legatura care exista intre *Noua Ordine Mondiala*si islamism pe scurt toate acestea vizeaza Dominatia Totala si pe intreaga planeta..dar a cui???......ei bine acea organizatie MASONERIA nu este altceva decit o unealta imventata de catre evrei pe care o folosesc in scopul atingerii telului lor suprem de DOMINATIE A INREGII TERRE din toate punctele de vedere si cum se poate face acest lucru decit comform zicalei *dezbina si vei castiga* folosindu-se de manipularea maselor si imfluentindu-le dupa bunul plac.Acest lucru se face datorita unui plan foarte elaborat prin care se vizeaza mai intai dezbinarea si apoi exterminarea celui ce este considerat a fii cel mai redutabil *inamic*(rasa alba crestina) care prin stiinta si tehnologia elaborata de catre ei nu fac altceva decit sa stea in calea marelui plan evreiesc.Acest plan nu are la baza razboaie ori comflicte care de altfel ar fii de la inceput sortite esecului ci folosesc ceva mult mai eficient ;diplomatia politica care dezvolta sub semnul *egalitatii si drepturilor omului* degenerarea rasei albe si a crestinismului prin promovarea expansiunii unei alte religii mai impunatoare si mai restrictive ..care alta decit Islamismul si arabetii lor cu manifestarile si apucaturile lor razboinice si acaparatoare care de altfel nu reprezinta decit o piesa pusa in miscare pe tabla de shah a lumii in care din clipa in alta se asteapta apropierea marelui ‚*Mat Final* ca o lovitura de gratie data omului alb si intregii lui religii crestine ...bineinteles ca mai sunt folosite si alte rase si religii in scopul exterminarii prin mixaj a crestinilor si rasei (albe)Dupa care urmeaza partea a doua a exterminarii celorlalte rase/subrase si religii care nu mai inseamna decit cireasa de pe tort in calea Evreilor spre *Marele Scop Final* ce repreinta dominarea Terrei…deci ca si concluzie referitoare la **dominatia Islamista** din urmatorii 20 de ani nu se refera decit la o perioada scurta de timp in care pestele mic(islamistii) este inghitit de pestele mai mare (evreii) dar asta nu inainte ai folosii pe islamisti si tot neamul lor pe post de manusa pentru a aduna **Laurii Victoriei Finale

mersi de lamuriri..dar mai am cateva intrebari. si in romania exista liga masonica, dar membrii ei sunt crestini, asa-i . la fel si in trecut, kogalniceanu, cuza, titu maiorescu si muulti altii au fost masoni. chiar si petre roman e mason. ei n'au fost oare crestini? te intreb pentru ca ador subiectele aste religioase si vad ca aici treaba s-a cam imputit, hai sa vorbim despre altceva

Masoneria nu e miscare religioasa
anushkha
Postat pe 7 Septembrie 2009 17:02
Bai nene , nu poti caracteriza un om dupa ce religie are!PUNCT

Ura si la gara!!!!!
myeyes
Postat pe 7 Septembrie 2009 19:33
Sycorax, te votez daca-ti depui candidatura.
Kathara
Postat pe 7 Septembrie 2009 20:16
DA ,ai si votul meu asigurat daca depui canditatura la spitalu 9 daca mai traia hitler,sigur era ruda cu voi!
yasmin_yasemin
Postat pe 7 Septembrie 2009 20:55

..spre surprinderea ta mai sunt si femei normale care au demnitate si respect de sine nu numai zdrente de doi bani care care sunt topite dupa babuini-mujahedini

imi pare rau ca nu putem sa stam la un pahar de vorba fata in fata sa vezi si tu cum e ''zdreanta de doi bani''
...Sincer imi pare rau sa jignesc femeile chiar daca ea este vreo frumusete rara ,atita timp cit este o alba care se deda mariajului cu un bigot pompos si traditionalist inapoiat de arab nu pot avea nici un fel de respect..este o mare pierdere ca si cum ai arunca orzul de pomana la giste ....oare au disparut de tot barbatii albi care arat bine sunt destepti si realizati?...eu tind sa cred ca nu ,chiar daca acestia nu vor fi neaparat romani ,desi eu cred ca nu trebuie uitat faptul ca tocmai datorita lor voi romancele sunteti vestite pt frumusetea si inteligenta voastra ,asemeni unei vorbe spuse de bunicul meu;-*Femeia este asemeni unui ghiveci de flori iar barbatul precum saminta pe care o plantezi in el astfel ca idiferent cit de bogat si fertil este pamintul acelui ghiveci daca pui in el o saminta de maracine urit cu spini,fara flori si miros atunci tot acelasi lucru va iesii ...Chiar in zona unde locuiesc eu se afla o familie mixta romanca/arab care locuiesc intr-un fel de *palat* cu o curte in care vad zilnic o liota de copii care se joaca si aproape de fiecare data cind ai vad imi stirnesc un sentiment de repulsie la cit de respingatori sunt ,cu chipurile schimonosite si maslinii asemeni unor dracusori iesiti la suprafata iadului ...si asta comparativ cu cpiii romanilor care (desii sunt barbat)pot spune ca uneori nu-mi pot stapinii lacrimile de emotie cind ai vad cit de frumosi si destepti sunt...acum referitor la ceea ce spuna cineva pe aici la dominatia finala a religiei islamice si rasei acesteia asupra intregii terre,de fapt cam este adevarat ,exista o uneltire pe plan politic si adoptata la nivelul intregii planete care au un anumit scop bine definit si care in final vizeaza exterminare albilor si a crestinismului...Oare va spune ceva :Noua Ordine Mondiala?! ,,,cine sunt acestia ce scopuri au ...ar fi multe de spus insa mai bine va sfatuiesc sa cautati pe net si sa citit subiectele;-*Distrugerea planificata a rasei albe* ...precum si ;*Talmudul Evreiesc Demascat/Avangarda Nationala Romana* ...precum si multe alte subiecte care nu mi le amintesc acum .....Acel plan oribil in care se urmareste exterminarea unei intregi rase de pe faþa pamintului are la baza principii extrem de subtile prin care se *propovaduieste* spalindu-ne creierele ca mesaj politic in care ni se spune despre buna comvietuire ca amestecuri rasiale ,toleranta,egaliatea dintre rase si faptul ca ele sunt la fel fara nicio diferenta bla-bla-bla....in care se incurajeaza practic amestecurile albilor/crestinilor cit mai mult cu cei ce vin in masa de prin toata lumea sa se stabileasca in Europa si toate celelalte popoare si continente locuite in majoritate de albi ..iar in final va duce la ceea ce este in ziua de azi SUA o tara in declin aflata intr-un continuu proces de degradare politic economic ..etc ,urmind apoi urmatoarea victima Europa si in cele din urma Australia si Noua Zeeland care vor fii ultimele bastioane ale albilor in care vor pierde teren si acolo pina la diparitia totala in fata celor veniti din Africa ,Asia ori tarile arabe nu tocmai dornice de comvietuire in pace si armonie cu acestia...Aceasta tactica mirsava prin care ni se inoculeaza aproape zilnic in creiere toleranta si acceptarea in sinul nostru si a celorlalte rase/religii prin mixarea cu acestia, se adreseaza mai mult femeilor, pe barbati neputindu-i pacalii atit de usur datorita faptului ca ei instinctiv apreciaza mai mult valorile genetice si ale originii decit cele materiale..si uite asa suntem bombardati de prin toate partile cu astfel de’mincatorii’ la nivel politic ,ori diverse reclame comeciale sau chiar filme Tv ce apar noi in care tot mai des vedem protagonisti in care EL este negru EA alba ....iar in final nu va pot spune cine va cistiga suprematia planetei dominind-o din toate punctele de vedere dar va pot spune exact cine va disprea complet de pe fata pamintului, ceea ce nu-i mare lucru de ghicit...iar intrebarea cuiva de aici care se referea la lipsa natalitatii in rindul europenilor comparativ cu alte rase este totusi usor de explicat ...lipsa posibilitatilor de crestere si intretinere a unui copil care parca este facut dinadins de respectivul sistem de conducere european de tot’ rahatul’ in care un concediu post natal in unele tari din vestul europei aproape ca nici nu mai exista incurajinduse cariera ,cistigul..etc si mai putin intemeierea unei famili precum cresterea copiilor,..presupun ca ati aflat deja cit costa un consult la medic cu copilul,cit costa acele vaccinuri bianuale parca ,cit costa hrana noilor nsacuti care se administreaza in functie de perioadele de virsta sau chiar acele scutece (peimpars) ...si daca n-as fi avut un nepotel atunci nu mai vorbeam aiurea

VAI DE CAPU' TAU DE TERMINAT!!!!
VOI ASTIA BOLNAVI DE PARANOIA AR TREBUI SA FITI INCHISI SI LEGATI!!!
din cate spui, in afara ca esti un rasist absolut dar c5red ca indiferent cat de spuma laptelui ai tu pielea esti un frustrat invidios!
fiecare isi gaseste fericirea langa cine are chef!disperati mai sunteti!
m-am crucit cand am vazut ce poate sa va debiteze mintea cea bolnava....
eu sunt crestina si alba si nu incerc sa iau o parte dar sunteti de-a dreptul deplasati!!
angelfromheaven
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:43
De la: Kathara, la data 2009-09-07 20:16:09Sycorax, te votez daca-ti depui candidatura.

am deja o admiratoare peste vreo douaj de ani imi depun si eu candidatura

imi fac reclama pana atunci. Bromit (promit) sa va curat de tigani, caini, politicieni comunisti, colorati, bozgori si statu la coada la bilete de tren
sycorax
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:58
De la: angelfromheaven, la data 2009-09-07 21:43:43

VAI DE CAPU' TAU DE TERMINAT!!!!
VOI ASTIA BOLNAVI DE PARANOIA AR TREBUI SA FITI INCHISI SI LEGATI!!!
din cate spui, in afara ca esti un rasist absolut dar c5red ca indiferent cat de spuma laptelui ai tu pielea esti un frustrat invidios!
fiecare isi gaseste fericirea langa cine are chef!disperati mai sunteti!
m-am crucit cand am vazut ce poate sa va debiteze mintea cea bolnava....
eu sunt crestina si alba si nu incerc sa iau o parte dar sunteti de-a dreptul deplasati!!

si voi astea admiratoare de colorati ati merita sa traiti cu ei
sycorax
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:59
De la: amirah_yasmin, la data 2009-09-07 20:55:32DA ,ai si votul meu asigurat daca depui canditatura la spitalu 9 daca mai traia hitler,sigur era ruda cu voi!

daca traiau hitler si antonescu nu traiai u
sycorax
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:00
De la: ana18, la data 2009-09-07 17:02:23
De la: sycorax, la data 2009-09-07 12:29:40

Masoneria nu e miscare religioasa

off, al dracului granini (reclama stresanta)

tine de religie(masoneria) mai mult sau mai putin. tot un Creator au si ei. nu e religie intr'adevar, dar apartine sferei religioase/politice...adica despre ce vreau eu sa discut cu omul acela.
sycorax
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:03
De la: amirah_yasmin, la data 2009-09-07 20:55:32DA ,ai si votul meu asigurat daca depui canditatura la spitalu 9 daca mai traia hitler,sigur era ruda cu voi!

Sictir! Mar inapoi in desert sa te stergi cu mana la fund, civilizatule!
Kathara
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:13
pe tine cine te-o fi bagat in seama ?
oricum e numai gura de voi...tociti tastele degeaba toata ziua....
nu sunteti interesanti deloc ci mai degraba inapoiati..............
angelfromheaven
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
joc: fgara da sau nu 28 De la: maissa 9 August 2009 08:29
EXPLOZI SOLARE,,,,,CINE E VINOVAT OMUL SAU DUMNEZEU?? 9 De la: fante_de_dorobanti 5 August 2010 10:58
ce atitudine aveti vizavi de cele postate pe net despre 2012? 53 De la: geo_reincarcat_iara 20 Iulie 2010 23:15
1 an casatoriti 8 De la: portitza_ 20 Ianuarie 2009 15:50
La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sf mihail si gavril! 5 De la: Cassey 30 Decembrie 2008 15:41