Mai multe
Saptamana asta trebuie sa merg la majoratul unei prietene si chiar nu am nici cea mai mica idee ce as putea sa-i iau cadou Ma puteti ajuta? |
||
|
eu_ingrash Postat pe 13 Iulie 2009 13:47 |
||
|---|---|---|
nimeni nu ma poate ajuta?
|
||
|
eu_ingrash Postat pe 13 Iulie 2009 14:23 |
||
|
Pai idei de cadou sunt multe : - un colier cute, ceva pe stilul ei, asortat la o perecehe de cercelushi sau inel - un set de produse cosmetice, cum ar masca, sampon, balsam, ceva potrivit tipului ei de par - un costumas de baie (nicioadata nu strica), sau ceva cute de purtat :) bine,asta facand parte din categoria chestilor uitle Altele.... |
||
|
|
||
|
Miss_Stardust Postat pe 13 Iulie 2009 18:33 |
||
| Eu in general cand fac cadou cuiva incerc sa-i iau exact ce are nevoie,daca nu sti ce are nevoie,cel mai simplu cadou este sa-i iei :o bluzica,un tricou. | ||
|
cami_goanga10 Postat pe 26 Martie 2010 19:27 |
||
| avand in vedere ca e majorat cred ca ar fi bine sa ii cumperi ceva care sa ii ramana amintire...un set frumos de bijuterii de argint sau o cutie de bijuterii mai deosebita...Acum depinde si de gusturile prietenei tale... | ||
|
kudika_10 Postat pe 26 Martie 2010 19:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mult prea mofturos si nu pun suflet intr-o relatie ... ce pot sa fac in cazul asta? | 18 | De la: kudika_28474 25 Martie 2013 21:57 |
| Bine de stiut.... | 1 | De la: vicki 29 Iulie 2010 08:35 |
| ???? | 11 | De la: adina_black 20 Octombrie 2009 18:49 |
|
|
||
| relatii | 17 | De la: aditadani 18 Martie 2014 01:51 |
| Nelamurire.. | 13 | De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.