Mai multe
|
E greu sa scriu si mult mai dureros este sa redeschid cartea trecutului si sa arunc priviri inapoi, catre tot ce a fost, dar doare mai tare tacerea ce o port in suflet si lacrimile ce-mi spala inima in fiecare ceas. Nu stiu nik acum cand scriu, motivul pt care as vrea sa impartasesc cu voi, ceea ce simt...povestea mea...dar cred ca singura explicatie buna este ca simt nevoia sa tip...sa spun ceea ce tin cu atat pret in suflet si in viata mea! Totul a inceput simplu si nu credeam ca acea relatie va duce undeva. Dar in secunda in care ochii mei i-au intalnit pe ai lui, a fost ceva magic si am stiut ca toate cautarile mele pot inceta. Am cautat sa pastrez limitele, sa-mi temperez emotiile, de frica sa nu alung cumva acest minunat dar de la Dumnezeu, pe care il asteptasem de o viata. A urmat o relatie scurta, mult prea scurta pt mine, dar atat de intensa cum nu am stiut sa mai traiesc. O poveste de dragoste cum nu stiu sa spun in cuvinte...asa cum am visat si cum am dorit. Timpul langa el se transforma in secunde...pt care mi-as fi dat si viata sa le pot prelungi. Clipele ce ne desparteau as fi vrut sa nu existe si de-as fi putut l-as fi furat sa-l duc oriunde departe de tot si de lume, asa cum imi spunea el ca ar vrea...singuri undeva doar noi doi si iubirea noastra. Cat l-am iubit??? Of Doamne...de-as povesti o viata...nu mi-ar ajunge sa spun cat. Inima mea era asa de plina...cum nu am simtit-o niciodata. Uneori o simteam cum se umple si se umple...ca imi era teama sa nu explodeze. Ma durea fiecare durere a lui, fiecare suparare si mi-as fi dorit sa mor de-as fi putut sa-i fac lui zilele vesnic senine. Daca in trecut as fi citit aceste randuri , probabil as fi ras sau as fi spus ca am o obsesie, chiar daca mereu am crezut in iubirea suprema, nu as fi inteles. Acum inteleg si stiu ca viata este un nimic fara ea...dar trebuie traita..si speranta trebuie sa o ti vesnic in tine chiar daca sti ca nu va mai fi nimc la fel. Pt singura data in viata am simtit ca am gasit ce este al meu! Cum s-a terminat??? Hmmm...as fi vrut ca macar asta sa inteleg! Poate asa as fi putut sa uit mai usor sau sa doara mai putin. Ce spune el??? El a spus ca nu a putut trece peste ceva ce am facut eu. Greseala mea...este ca am tacut! Am avut un impas. Mi-a intarziat ciclul si amundoi ne-am facut griji. El a insistat sa mergem la un consult si eu am refuzat. Am tot amanat si el s-a enervat pe mine. Intr-un final a venit sa ma ia de la munca si am mers impreuna la spital. Acolo nu am putut sa intru...dar nici nu am vb cu el si nu i-am raspuns la nik o intrebare. Vorbea singur. Nu am nik o justificare pt felul pueril in care m-am purtat, pt faptul ca nu am scos nik un cuvant si ca l-am lasat sa dispere in incercarea lui de a scoate o vorba de la mine... dar mi-a fost teama. Mi-a fost taeama sa ma duc la un control pt ca ma gandeam ca daca sunt gravida nu as avorta. In cazul acesta nu vroiam sa-i stric lui viitorul si din discutiile anterioare stiam ca el nu isi dorea un copil atunci. Tacerea mea a fost din frica de a nu spune ceva gresit. Imi veneau in minte milioane de cuvinte..dar toate se risipeau pe buzele mele. As fi vrut sa tip la el, sa-i spun ca greseste, sa-i spun ca ma tem...dar nu am putut spune nimic. Absolut nimic. Intr-un final am spus doar ca vreau acasa si dupa insistente, tacere si cateva cuvinte monosilabice ne-am despartit. A doua zi mi-am luat inima in dinti si am mers iar... si el cu mine...si am aflat ca nu era nimic, doar o simpla dereglare. Am rasuflat amundoi linistiti...am incercat amundoi sa uitam o noapte furtunoasa, dar eu nu am reusit decat sa o incui, cu tot cu cuvinte grele si priviri taioase, intr-o odaie din suflet, avundata de iubirea prea mare pe care i-am purtat-o si inca i-o port, iar el...el cred ca incercat acelas lucru... dar soarta a considerat ca nu merit o noua sansa. Intr-o zi m-am trezit cu un e-mail in care ma anunta ca nu poate sa uite...am vb, ne-am impacat...si apoi acelas lucru. Mereu imi spunea ca nu stie ce simte, ca atunci cand e cu mine e totul ok, cand insa nu mai e...totul se naruie, ganduri reapar...Despartiri si impacari..e ceea ce a urmat. Dar a venit si despartirea finala...Am incercat sa fac orice sa-l aduc inapoi...sa-i vorbesc, sa ...nik nu mai stiu...dar totul a fost in zadar. In sinea mea am stiut ca totul se terminase, dar nu am vrut sa cred pt ca inima mea...nu dorea sa creada. Dumnezeu a vrut sa-l visez de cateva dati si chiar mi-a aratat la scurt timp dupa, ca va exista o alta femeie in viata sa. Am visat ca am primit un telefon de la mama lui si imi cerea sa ma duc la ei, pt ca baiatul lor este cu o fata si ei nu o vor in viata lui. Eu i-am spus ca nu vreau sa-i stric relatia si ca nu ma bag. Dar ea a insitat si i-am promis ca ma duc acolo, dar ca nu ma voi amesteca in viata lui. Cand am intrat in casa am dat ochii in ochii cu femeia care imi luase locul, i-am intins mana si m-am prezentat, iar ea a zis...a..tu esti??? am auzit despre tine. Am urcat in camera in care dormisem candva si ma uitam. Ramasese totul neatins. El nu ajunsese inca acasa. Intr-un final s-a auzit motorul masinii si am stiut ca venise. Inima imi batea cu putere, l-am auzit spunand ceva mamei sale si am dat sa cobor...Visul se terminase. Cand m-am trezit am inceput sa plang..nu stiam ce inseamna...La 3 zile de la acest vis... am aflat ca are o noua iubita. Atunci am inteles visul meu. De ce cred eu ca ne-am despartit??? As vrea sa-l cred in tot ce mi-a spus, dar simturile mele nu ma lasa. Inca de la inceput am simtit o distanta intre mine si ai lui, am incercat sa nu o iau in seama, dar nu am reusit. Din felul in care era el cu mine cand eram impreuna singuri si felul inca care era cu mine cand ne desparteau cativa km, am inteles ca lucrurile erau ciudate cumva. Cred ca atat ai lui cat si cei apropiati nu m-au placut...si cum el tine foarte mult la parerea celor dragi, a decis ca nu ne potrivim. Intr-o seara pe malul unui lac, dupa o despartire scurta, am vrut sa-mi testez dubiile si l-am intrebat: E adevarat ca motivele despartirii noastre sunt altele si nu ceea ce-mi spui...ca de fapt exista persoane la care tu ti si care nu ma plac??? El a lasat privirea in jos si nu mi-a dat nik un raspuns...dar cred ca si tacerea este un raspuns. Unul prea bun...uneori! In fine....s-a terminat...de ce??? Nu stiu..am 2 variante sa cred ce simt sau sa cred ce mi s-a spus....dar cum poate un om sa-ti "jure" iubirea si sa-ti arate in ochii si in simtiri cum arde pe dinauntru si totusi a doua zi sau la cateva ore sa iti trimita un e-mail si sa-ti spuna ca nu stie ce simte pt tine??? Greu de crezut... A trecut mai bine de jumatate de an..de cand s-a inceiat aceasta relatie, am incercat sa fiu cu altcineva si sa merg mai departe..dar orice fac si oriunde merg, in minte, in suflet si in tot ceea ce sunt imi amintesc, port o singura figura si un singur nume. L-am iubit mai mult ca viata mea si inca il mai iubesc...dar nu pot sa-i spun nik macar buna...pt ca mi-a cerut sa nu-l caut, ca sa nu aibe discutii cu actuala iubita...si chiar nu mi-as dori vreodata sa ii fac rau. Chiar daca asta inseamna o durere in plus pt mine. Habar nu am de ce nu pot sa sterg cu un burete, sau sa inchid un dosar si gata...dar pur si simplu il iubesc...intr-atat incat tot ce imi doresc este ca el sa nu cunoasca suferinta. De mine chiar nu conteaza... Inca sper ca intr-o zi sa pot avea o iubire care sa ma fac sa uit, sa merg mai departe si inca mai sper in barbatul pt mine... dar iubesc ceva interzis si imi este teama...ca nu voi mai primi nikodata o noua sansa. Ma gandesc adesea ce as face daca as putea da timpul inapoi...si raspunsul este ca doar i-as fi aratat si mai mult cat il iubesc. Alteori ma intreb ce as face daca as avea puterea sa sterg un capitol din viata mea...si raspunsul este mereu....ca l-as retrai..chiar daca acum simt ca doare de o eternitate si-mi este imposibil de dor, de greu...am inima plina de lacrimi ce adesea coboara pe fata mea si inunda perna in noapte cand nimeni nu-mi poate zari ochii tristi. Ziua imi pun mereu aceeasi masca, doar pt a nu intrista si sufletele altora si pt a putea sa merg mai departe...Dar daca as putea sa sterg ce a fost, nu as sterge decat ce l-a suparat pe el...atat...si chiar de ma va durea o viata...stiu ca fara acele aproximativ 2 luni, viata mea nu ar fi nicicand completa. Imi cer scuze daca am plictisit pe cineva...cu povestea mea...dar efectiv nu am facut decat sa astern niste cuvinte, scrise de insasi inima mea. Si imi pare atat de rau ca am pierdut un vis printre degete, dar totusi l-am avut. Unii nu il au nikodata! Va doresc tuturor...tot binele din lume...dar mai ales sa intalniti in calea voastra iubirea si ea sa ramana langa voi pt totdeauna! Nimic nu se compara cu acest cadou suprem! |
||
|
Postat pe 16 Iulie 2009 12:29 |
||
|---|---|---|
|
Nu e usor sa treci peste o dezamagire....dar nici imposibil.Candva vei intalnii persoana potrivita tie....cineva care sa-ti fie si la bine si la greu alaturi. Din ceea ce ai scris despre el....eu cred ca nu e genul sa-si asume responsabilitati.... Incearca sa iesi mai des,gaseste-ti un hobby.....incearca sa treci peste...de uitat nu ai cum sa uiti....dar ramanand ancorata in trecut....poti trece pe langa prezent,poti pierde ocazia de a intalnii pe altcineva. Capul sus!
|
||
|
andreea1976 Postat pe 16 Iulie 2009 12:43 |
||
Mult noroc sa primesti un alt cadou care sa-ti ramana definitiv,
|
||
|
|
||
|
valivieru96 Postat pe 16 Iulie 2009 12:45 |
||
Va trece, dar mereu vei ramane cu intrebarea " si daca?" Am pierdut si eu prima iubire si din pacate am crezut ca va fi si ultima. Am inteles ca nu-i asa, dar prea tarziu (deja casatorita cu copil). Iti doresc sa te indragostesti din nou cat mai curand, viata are si un alt cadou pentru tine cu siguranta.
|
||
|
lilioara Postat pe 16 Iulie 2009 13:15 |
||
|
Multumesc pt mesajele voastre. Pt: andreea1976 - sti cum se spune...nimic nu e imposibil...dar uneori e f greu. Nu vreau sa vb despre ce gen este el...pt ca il iubesc si il respect ca om si inseamna enorm in viata mea..asa ca ...cu defecte si calitati ... caci pana la urma este om...nu vreau si nu il pot vorbi de rau! Iti multumesc din suflet pt sfaturile tale si ai f mare dreptate..doar priviind in fata poti inainta...Asta incerc sa fac si eu din clipa in care am inteles ca a iesit din viata mea...dar nu e usor deloc atunci cand iubesti cu adevarat. Te pup. valivieru96 - mercy...asemenea si tie...iar daca ai deja pe cineva...pastreaza-l bine. lilioara - buna intrebare...oare cine o fi inventat-o???? Ai multa dreptate...pt ca chiar te intrebi din cand in cand..cum ar fi fost daca...si daca... Si cum se spune..mai bine mai tarziu decat nikodata! Iti multumesc pt urare si iti doresc si tie sa ai parte de multe dragoste si fericire. P.S. Imi cer scuze ca am uitat sa ma semnez cand am postat mesajul meu! Toate cele bune. |
||
|
vulturul_negru Postat pe 16 Iulie 2009 17:00 |
||
iubirea e grea....te inteleg mai mult decat iti imaginezi.....si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare si stiu cum e....mi-as fi dat si viata ca el sa fie fericit...pe cand el,nu a fct nimik ca eu sa fiu fericita,doar si-a batut jok...incearca sa il uiti si gandeste-teca intr-o zi va plati pt tot raul facut...noi valoram cu mult mai mult decat ei
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Iulie 2009 12:29 |
||
|
nu vreau sa fiu rea sau sa te critic,dar cred ca tu esti vinoavata...cred ca erai mult prea egoista si cred ca erai si posesiva...te-ai intrebat vreodata dc nu te suporta nimeni?nici familie,nici prieteni?... sper sa treci cu bn peste aceasta situatie si totodata sa stai sa analizezi ceea ce s-a intamplat intre voi... |
||
|
anaida_84 Postat pe 27 Iulie 2009 13:12 |
||
De la: anaida_84, la data 2009-07-27 13:12:45nu vreau sa fiu rea sau sa te critic,dar cred ca tu esti vinoavata...cred ca erai mult prea egoista si cred ca erai si posesiva...te-ai intrebat vreodata dc nu te suporta nimeni?nici familie,nici prieteni?... Este posibil ca eu sa fiu vinovata...nu am negat nik in realitate si nik in randurile scrise de mine ca am si eu o vina, sau poate chiar port vina intreaga...insa mi-as fi dorit macar sa stiu sa mi se spuna in fata ce am facut prost. Egoista??? Hmmm...nu ma consider asa...si sincer cred ca un om egoist nu si-ar fi vazut de drumul sau atunci cand a fost rugata..ci din contra incerca sa obtina cu tot dinadinsul ceea ce vroia. Eu l-am vrut si il vreau pe el dar il iubesc mai mult de dorintele mele...Oare asta sa fie egoism??? Posesiva??? Mai nu cred...dar cred ca aici poate rasp el cel mai bine. Nu am spus ca nu ma suporta nimeni si chiar nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta! Am si eu o familie care ma iubeste si ne intelegem f bine, destui prieteni cu care ma inteleg f bine si iesim des impreuna. Cred ca nu ai inteles f bine ce am scris eu. Multumesc pt urare... O zi minunata si multumesc ca mi-ai scris. |
||
|
vulturul_negru Postat pe 27 Iulie 2009 16:33 |
||
| tu zici asTa. acum...o sa treca ai sa vezi mai tarziu......cu siguranta.......eu am patit-o si mai urat.....dupa ce aveam toate pregatite de nunta mi-a cumparat vineri rokia de mireasa si luni dimineata ma intreba cate invitatii sa facem la 2 ore dupa mi-a zis ca nu e pregatit si de ziua mea de nastere ne-am despartit definitiv........... dar acum dupa 3 ani nu-l mai consider cel mai urat cadou din viata mea.......EU SA FIU SANATOASA ASTA CONTEAZA........E GREU ACUM , STIU DAR CU TIMPUL VA TRECE..TE PUP SI FI TARE | ||
|
ferero Postat pe 31 Iulie 2009 18:38 |
||
De la: ferero, la data 2009-07-31 18:38:20tu zici asTa. acum...o sa treca ai sa vezi mai tarziu......cu siguranta.......eu am patit-o si mai urat.....dupa ce aveam toate pregatite de nunta mi-a cumparat vineri rokia de mireasa si luni dimineata ma intreba cate invitatii sa facem la 2 ore dupa mi-a zis ca nu e pregatit si de ziua mea de nastere ne-am despartit definitiv........... dar acum dupa 3 ani nu-l mai consider cel mai urat cadou din viata mea.......EU SA FIU SANATOASA ASTA CONTEAZA........E GREU ACUM , STIU DAR CU TIMPUL VA TRECE..TE PUP SI FI TARE Poate da, poate nu...Eu sper sa "ma vindec" si inca sper intr-o dragoste asa cum visez...dar e greu sa mai iubesti iar dupa ce ai iubit pe cineva cu toata fiinta ta. Iubiri adevarate sunt rare in viata unui om. "Intamplarea ta" e mult mai nefericita decat a mea...si nu pot spune decat ca imi pare rau si iti doresc din suflet sa gasesti acel barbat care sa te faca fericita si implinita! Si eu incerc sa fiu tare si sper sa imi si iasa...sper sa treaca sa uit si sa iubesc iar... P.S.: eu l-am considerat si inca il consider : CEL MAI FRUMOS CADOU DIN VIATA MEA! Te pup si toate cele bune...din inima! |
||
|
vulturul_negru Postat pe 3 August 2009 13:38 |
||
|
Ieri s-a implinit un an de cand ochii nostri s-au intalnit intaia oara... Amintindu-mi de trecut nu pot sa spun acum decat ca am primit cel mai frumos trandafir din viata mea! Sambata seara ma uitam la ceasul de la calculator si ma gandeam la el, la tot ce a fost intre noi doi. Am reprivit poze ascunse intr-un foldar "prafuit" si am retrait clipe dulci de atunci. Am realizat ca am trait minute de nepretuit impreuna si chiar daca acum fiecare gand catre el este o lacrima in suflet, amintirea ramane insa un zambet pe obraz si-n cartea inimii mele. Cateva lacrimi de durere s-au rostogolit la vale dar in ciuda lor, culorile frumoase ale peisajelor pe care le-am admirat tinandu-ne de mana, au transformat durerea acuta si inabusita in dulcele sentiment al implinirii. Candva am avut totul... acum am doar amintirile... unele mai clare, altele mai vagi, dar parfumul lasat in urma inca imi imbata sufletul de dor, de bucurie si de dragoste nebuna. Scumpul meu iubit, dragostea mea... ma rog la Dumnezeu sa-ti fie bine si fiecare clipa sa o traiesti in fericire asa cum eu din inima ti-as oferi! Poate intr-o zi voi putea privi in urma fara sa ma doara, voi putea zambi fara sa simt ca el lipseste, poate intr-o zi voi merita si voi avea o dragoste deplina... dar pana atunci ramai inca atat de viu! P.S. Ca o coincidenta...tu mi-ai oferit prima sedinta de echitatie, mi-ai implinit un vis in dar de ziua mea. Ieri la un an de cand ne-am cunoscut, cineva apropiat m-a dus la echitatie crezand ca imi va face o surpriza de care nu mai avusesem parte anterior. Un an intreg am refuzat sa mai merg sa calaresc, de frica amintirilor, ieri surpriza mea ai fost tu. Ai fost mereu in gandul meu si-n inima mea, cat timp am calarit. Dar am hotarat ca acum voi merge mai departe si voi invata sa calaresc chiar daca imi va aminti mereu de tine. Duminica imi voi face abonament. Sper insa sa ma lasi sa-mi implinesc un vis asa cum tu mi l-ai facut cadou intaia oara! |
||
|
vulturul_negru Postat pe 21 Septembrie 2009 13:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| M-a parasit...ce s-ar fi putut intampla? | 32 | De la: cuddles 23 August 2009 23:58 |
| "Santajul" sentimental | 22 | De la: Calandrinon 6 Decembrie 2009 01:11 |
| ce faci cand stii ca tea inselat cu o pustoaica de 15 ani ?? | 51 | De la: kudika357037 13 Mai 2011 21:25 |
|
|
||
| cum sa dau 5 kg jos ?cum sa slabesc,,,?, | 5 | De la: kudika198172 26 Iulie 2010 10:27 |
| si barbatii.... sufera!!!! | 32 | De la: mauuu1987 17 Noiembrie 2013 15:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.