Cum il recastig?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
Anul trecut am avut o relatie cu un amic mai vechi de-al meu. O relatie frumoasa, desi nu cea mai buna. Dupa vreo 3 luni am trecut printr-o perioada grea si incepusem sa ne certam din fleacuri. Daca pana la un punct treceam peste micile impunsaturi fara prea mare efort, la un moment dat am explodat si pur si simplu i-am dat papucii... Timp de cateva luni nu i-am mai acordat mare importanta, desi era evident ca el voia sa ne impacam. Am avut alte relatii intre timp, insa niciuna in care sa ma mai simt complet in largul meu. Dupa vreo 4 luni de la despartire am decis sa-mi cer iertare pentru comportamentul absurd. Si ne-am reimprietenit, cum eram inainte. A mai trecut ceva vreme si i-am spus ca vreau sa ne impacam, insa el are pe altcineva. Sunt o fire dificila, insa el a ajuns cumva sa ma 'citeasca' fara nicio problema..Si daca inainte nu concepeam sa schimb ceva pentru vreun tip, acum nu mai stiu ce sa fac sa-i demonstrez ca il vreau inapoi, ca se poate si mai bine. Stiu ca si el tine la mine in continuare. Doar ca nu mai am rabdare.. Incerc sa-mi asum rolul de buna prietena a lui pe moment, sunt o fire optimista, dar situatia e complet deprimanta. Vreo sugestie?
Raporteaza abuz de limbaj
Yes, it's unethical, but somehow it makes perfect sense.
Fosta membra Kudika.ro
totul incepe frumos .........................

treci peste , incearca sa nu te mai gandesti!

next
Raporteaza abuz de limbaj
citystella Avatarul lui citystella

104 mesaje
Membru din: 13/03/2009

Uneori facem in viata multe greseli, unele benefice, altele nefiresti. Pana la urma le facem sa ne fie bine. Pe moment sau nu, acel bine vine. Platim pentru pentru toate actiunile noastre. Acum daca el are prietena ce ai putea tu sa faci? Astepti, daca asta iti doresti, el te-a asteptat, a vrut sa fie cu tine, dar tu nu aveai timp pentru el, erai cu altcineva. Acum e posibil ca el sa o faca din ambitie sau e posibil chiar sa se simta bine cu cealalta. Trebuie sa vorbesti cu el, e singura modalitate sa te poti linisti.
Raporteaza abuz de limbaj
Stella
Fosta membra Kudika.ro
Multumesc pentru raspunsuri! Nu numai ca m-am linistit..dar cred ca m-am schimbat in bine cumva, pt ca acum suntem din nou impreuna. A meritat asteptarea, sunt din nou cu zambetul pe buze Multumesc din nou.
Raporteaza abuz de limbaj
Yes, it's unethical, but somehow it makes perfect sense.