Setari Cookie-uri

ajutor!cineva sa-mi deschida si mie ochii pls

uooffff...mi-e greu sa incep...am o relatie mai ciudata de aproape 1 an...tin la el si cred k si el tine la mine...DAR sunt unele chestii care ma depasesc si care,cica,trebuie sa le accept.cum ar fi iesirile cu baietii...sunt constienta ca asa a fost el invatat si face parte din rasa masculina dar cand il aud ca iese mi se urca sangele la cap,fara sa vreau...sunt si geloasa,rau,cred...inca nu mi-a dat un motiv,adica inca nu l-am prins dar am mereu impresia ca o face si ma abtin mult sa nu-l scot din sarite cu banuielile mele.am mai vorbit cu fete de varsta mea(20) si cu fete mai mari,iar cele mai mari ma sfatuiau sa fiu mai indiferenta,nu stiu daca e cuvantul potrivit,mai nepasatoare.dar ele au alta experienta,la 30 de ani si eu o sa pot sa dau sfaturi celor mai mici,insa acum e febra varstei,cred.sper ca daca imi mai zic si alte persoane sa bag o data la cap si sa nu mai fiu asa cicalitoare,mai ales ca tin la el si nu vreau sa-l pierd :(
kudika022017
Postat pe 19 Iulie 2009 14:33
Hei!
Aici nu e vorba de rasa masculina.
Si femeile apreciaza la fel de mult sa iasa cu prietenele lor si li s-ar parea ciudat sa renunte la asta.

Prietenele tale mai mari au dreptate.

Cuvantul potrivit insa nu ar fi nepasare, ci usoara degajare si bucurie. Nu mai te stresa atat cu cine si umbla el.
In schimb, bucura-te de momentele pe care le petreceti impreuna, pentru ca ele conteaza cu adevarat.
Gelozia exagerata nu duce nicaieri, decat eventual la despartire.
AndreiD
Postat pe 19 Iulie 2009 14:43
pai aici ar cam fi diferenta cred...prietenele mele au servicii si ies mai rar cu ele si nu ar avea ce obiecta k ies prea des...plus k eu nu as putea sa plec la mare doar cu fetele...adica as putea practic dar m-as simti mai bine daca ar fi si el...in schimb el s-ar duce la mare cu baietii fara nicio retinere
kudika022017
Postat pe 19 Iulie 2009 14:49
eu zik sa fii un pik mai deschisa ku el!adik sa comunici mai mult,sai zici ce te doare ce te nemultumeste si sa incerkti sa le rezolvati inpreuna!si eu am o relatie tot de un an de zile la mine e cam acelas lucru k la tine adik iese la bere ku baietii si.....recunosc sunt fff geloasa.....si il iubesc fff multtt!iam zis k iese prea mult la bere si k ma deranjeaza si mie frica sa nul pierd!!si nu sa suparat!!la inceput a ramas surprins deoarece sia dat seama kl iubesc mult:) mia zis ok....!si atat am crezut k ma ia in ras:( !!a inceput sa fie mai deschis cu mine sami povesteasca chestii din anturajul lui de baieti a incerkt sa ma faca sa am incredere in el!!eu zik k am incredere in el (bn nu totala)dar nu ma arat prea tare!!!akum am inceput sa numi mai fac asa mari griji!!si nu mie frik sau jena sal intreb unde mg knd vine sau sai zik"ai grija cf";)))!!deci e ok!!io asa zik sa comunikti mai deschis!!nah io miam zis parerea!!AKUM U ALEGI!!!IO SPER SA TE DESCURCI SI SA VA FIE BN!!!MULT SUCCES SI MULLLLTI ANI INAINTE INPREUNA!!
andr33a_4u_2009
Postat pe 19 Iulie 2009 14:53
nu se prea poate vb normal cu el...se enerveaza f repede si e f orgolios...dar am vb cu el...si ce-i drept s-a skimbat mult...s-a mutat la mine...iese mai rar...m-a si luat o data cu el la o iesire cu baietii sa-mi arate k nu se intampla nimic extraordinar...mie mi-a placut dar stiu k baietii rautaciosi cum sunt au ras de el si nu vreau sa-l fac de ras...ms mult si tie la fel
kudika022017
Postat pe 19 Iulie 2009 14:59
De la: kudika022017, la data 2009-07-19 14:49:48pai aici ar cam fi diferenta cred...prietenele mele au servicii si ies mai rar cu ele si nu ar avea ce obiecta k ies prea des...plus k eu nu as putea sa plec la mare doar cu fetele...adica as putea practic dar m-as simti mai bine daca ar fi si el...in schimb el s-ar duce la mare cu baietii fara nicio retinere

S-ar duce sau s-a dus?

Ca e o diferenta...:)
AndreiD
Postat pe 19 Iulie 2009 15:05
nu s-a dus ink dar mi-a zis ca s-ar duce
kudika022017
Postat pe 19 Iulie 2009 15:21
una e distractia cu baietii, alta e cand esti cu remorca dupa tine.
DieMann
Postat pe 19 Iulie 2009 15:27
uite vezi asta e prob...ne vedeti k pe niste "remorci"...noi de ce va putem vedea ca pe niste iubiti?
kudika022017
Postat pe 19 Iulie 2009 16:10
am mai vazut genuri de baieti "knd sunt doar ei 2 el ii zice k o iubeste k e totul pt el si nu vrea sa o piarda niciodata"iar knd vin "prietenii lui"ii vb urat se copmprta ku ea k si kum nici nu ar iubio si ii rusine sai zik de fata ku aia k o iubeste" e naspa:(
andr33a_4u_2009
Postat pe 19 Iulie 2009 17:53
tie iti trebuia un iubit care nu aiba prieteni, asa ar sta numai cu tine

softexia
Postat pe 19 Iulie 2009 23:01
De la: softexia, la data 2009-07-19 23:01:13tie iti trebuia un iubit care nu aiba prieteni, asa ar sta numai cu tine

trebuia sa-i deschizi tu ochii
mitura
Postat pe 19 Iulie 2009 23:40
De la: softexia, la data 2009-07-19 23:01:13tie iti trebuia un iubit care nu aiba prieteni, asa ar sta numai cu tine

pe cat punem pariu ca nu i-ar mai placea de el, daca el ar sta toata ziua la dispozitia ei?
AndreiD
Postat pe 20 Iulie 2009 00:27
De la: AndreiD, la data 2009-07-20 00:27:48

pe cat punem pariu ca nu i-ar mai placea de el, daca el ar sta toata ziua la dispozitia ei?

Cata dreptate ai fiecare intr'o relatie are nevoie macar de putin timp pentru el insusi stiu foarte bine ce zic
wazy
Postat pe 22 Iulie 2009 15:47
O prietena de-a mea mi-a zis o data : Iubeste mai putin decat iubitul tau si vei fi fericita! Ce dumnezeu ar trebui sa insemna asta!?!? Ei bine... am fost si eu ca si tine... si nu puteam respira daca nu era el langa mine. O iesire cu baietii era un cosmar pentru mine. Dar uite, incearca sa iti imaginezi ca ai vrea sa iesi cu fetele si el gaseste mereu o banuiala in orice ai face. Daca ti-ar ingradi libertatea te-ai simti captiva si ai vrea sa evadezi... daca iti da libertate vrei sa fie mereu langa tine. Crezi ca nu merge invers... ? iesi cu fetele, si cand iasa cu baietii saruta-l cu zambetul pe buze si ureazai distractie placuta. Se va simti bine undeva va merge, dar mereu va avea in fata zambetul iubitei lui.... care parca l-a binecuvnatat inante sa plece. :X
Jjade
Postat pe 23 Iulie 2009 06:35
La 20 de ani.. un baiat abia descopera lumea... Incepe sa devina barbat, daca si lucreaza incepe sa-si adminsitreze singur banii.. sa aiba iesiri ... in care sa faca tot ce-si doreste.
La 20 de ani .. cele mai multe fete vor sa devina femei (si nu ma refer in sensul strict sexual).. se grabesc sa creasca, sa se marite, sa aiba copii.. serviciu.. si cam atat.

Fetele au tendinta sa se comporte cu iubitii ca si cum ar fi sotii lor, sa le ceara socoteala de timpul petrecut, de banii cheltuiti, de anturaj. Ori ei de-abia au scapt de sub tutela parinteasca...
Nu m-ar mira sa li se raspunda de multe ori: Nu esti sotia mea, nu trebuie sa-ti dau socoteala tie ce fac! sau... Sunt prea tanar, vreau sa mai cunosc lumea.. inainte de a-mi pune pirostriile...

Daca intr-adevar vrei sa ti se deschida ochii (si) aici.. atunci asculta de sfaturile prietenelor tale... lasa-i oarecare libertate. Cand si daca se va simti pregatit pentru mai mult.. vei simti schimbarea.
rashela
Postat pe 23 Iulie 2009 07:09
draga mea sotul meu mai iese din cind in cind cu prietenii singur....si nu am nimik impotriva..citeodata nu vrea sa plece fara mine...depinde......si eu ies cu prietenele mele...iesim si impreuna cu prietenii......trebuie sa ai incredere in relatia voastra....ca altfel se duce naibi.. trebuie sa avem si libertate...nu este rau ca mai iese din cind in cind fara tine... si poti si tu sa iesi fara el..
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 10:57
mann....in primul rind nu trebuie considerata femeia remorca...o data ce sa mutat cu ea....are si responsabilitati..insa nu e rau in a iesi la o bere...fotbal cu baietii.....insa rau ar fi sa se duca la mare fara ea....asta nu.....
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 11:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
¿credeti k as face un pas gresit?ajutatima va rog 29 De la: bianka__benet_helwa 21 Iulie 2009 19:44
Ma gandesc numai la sex 40 De la: razz 11 Februarie 2011 01:34
De ce sunt relatiile dificile???? 8 De la: geanigi 22 Septembrie 2009 09:08
sorry 11 De la: kudika023770 4 Noiembrie 2009 12:54
sani mici...:( 29 De la: alinutzica 31 Mai 2011 16:37