Setari Cookie-uri

nu imi vine sa cred

exact..nu imi vine sa cred... dorme langa mine .. si ma minunez cum poate fii asa.. Nu s-a mai atins de 4 zile de mine..si asta nu e nimic nou..cel mai mult am stat 2 sapt..si cred ca tot din cauza mea am facut dragoste.. Oricum nu cred ca e normal ca un barbat la 30 de ani sa nu-si doreasca asta. Eu am 23 si sincer si cu modestie va zic ca arat bine.. multi ma vor...,dar ma are el..si degeaba.Eu sunt alftel de mica am avut o atractie spre sex..idee e ca eu si zilnic daca ar fii e ok chiar perfect..DAr vb aia" n-ai cu cine ma.n-ai cu cine" ..sti romanu face haz de necaz.. Oricum relatia se duce usor usor..si din cauza asta..I-am mai zis am discutat pt ca sunt persoana care zice ce are pe suflet.Dar eu cica eu nu iau initiativa...Si da asa e..pt va am principii..vreau sa ma simt dorita .. vruta..si nu prea simt asta.. si DA nu iau initiativa...cand il vad ca umblu goala prin casasi degeaba..Deci daca aveti vre-o idee ..sugestie. orice..e bine venit..ms mult
alina2809
Postat pe 21 Iulie 2009 03:57
De la: alina2809, la data 2009-07-21 03:57:02exact..nu imi vine sa cred... dorme langa mine .. si ma minunez cum poate fii asa.. Nu s-a mai atins de 4 zile de mine..si asta nu e nimic nou..cel mai mult am stat 2 sapt..si cred ca tot din cauza mea am facut dragoste.. Oricum nu cred ca e normal ca un barbat la 30 de ani sa nu-si doreasca asta. Eu am 23 si sincer si cu modestie va zic ca arat bine.. multi ma vor...,dar ma are el..si degeaba.Eu sunt alftel de mica am avut o atractie spre sex..idee e ca eu si zilnic daca ar fii e ok chiar perfect..DAr vb aia" n-ai cu cine ma.n-ai cu cine" ..sti romanu face haz de necaz.. Oricum relatia se duce usor usor..si din cauza asta..I-am mai zis am discutat pt ca sunt persoana care zice ce are pe suflet.Dar eu cica eu nu iau initiativa...Si da asa e..pt va am principii..vreau sa ma simt dorita .. vruta..si nu prea simt asta.. si DA nu iau initiativa...cand il vad ca umblu goala prin casasi degeaba..Deci daca aveti vre-o idee ..sugestie. orice..e bine venit..ms mult

m-a amuzat postarea ta,dc nu stati mai mult de vorba,incearca sa tu "vb lui"sa iei initiativa,incita-l.......poate ca asta asteapta.....o flacara din partea ta....sa incepi tu si sa termine el.....dc sa faca el totul?
poti si tu daca vrei.....
heaven_2906
Postat pe 21 Iulie 2009 09:29
sau spunei in fatza ca mai devreme sau mai tarziu vei gasi pe cineva cu initiativa
si da nu ar fi rau sa iei si tu problema in mana cum s-ar spune si sa o analizezi si sa il faci sa te doreasca..si sa umbli goala goala prin casa...sincer nu cred ca este atractiv daca o faci zilnic...barbatii nu-s atrasi de goliciune ci mai mult de partea acoperita a trupui...isi doresc sa o descopere sa o exploreze...parerea mea...
redline
Postat pe 21 Iulie 2009 09:35
De la: alina2809, la data 2009-07-21 03:57:02exact..nu imi vine sa cred... dorme langa mine .. si ma minunez cum poate fii asa.. Nu s-a mai atins de 4 zile de mine..si asta nu e nimic nou..cel mai mult am stat 2 sapt..si cred ca tot din cauza mea am facut dragoste.. Oricum nu cred ca e normal ca un barbat la 30 de ani sa nu-si doreasca asta. Eu am 23 si sincer si cu modestie va zic ca arat bine.. multi ma vor...,dar ma are el..si degeaba.Eu sunt alftel de mica am avut o atractie spre sex..idee e ca eu si zilnic daca ar fii e ok chiar perfect..DAr vb aia" n-ai cu cine ma.n-ai cu cine" ..sti romanu face haz de necaz.. Oricum relatia se duce usor usor..si din cauza asta..I-am mai zis am discutat pt ca sunt persoana care zice ce are pe suflet.Dar eu cica eu nu iau initiativa...Si da asa e..pt va am principii..vreau sa ma simt dorita .. vruta..si nu prea simt asta.. si DA nu iau initiativa...cand il vad ca umblu goala prin casasi degeaba..Deci daca aveti vre-o idee ..sugestie. orice..e bine venit..ms mult

spunei ca ai de gand sa_ti faci un amant si il faci gelos daca nici atunci inseamna ca sa dus la vale sau ai place alt ceva
DON_LUCIANO
Postat pe 21 Iulie 2009 09:39
alina in primul rind tu trebuie sa vorbesti cu el....noi nu putem sa te ajutam prea mult daca tu nu porti o discutie cu el... ceva se intimpla si trebuie sa afli...numai el iti poate da un raspuns pe masura bafta
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 09:52
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 09:52:33alina in primul rind tu trebuie sa vorbesti cu el....noi nu putem sa te ajutam prea mult daca tu nu porti o discutie cu el... ceva se intimpla si trebuie sa afli...numai el iti poate da un raspuns pe masura bafta

Vezi tu, Crisa, cateodata si "discutiile" astea sunt over-rated... Cand vine vorba de sex, eu zic ca daca instinctele nu reactioneaza.... atunci cam asta a fost...
Din ce motive? Pana la urma, ce mai conteaza? Ca nu e vreun taur comunal, ca are pe alta, ca se simte mai bine cand se masturbeaza, ca... nu are, dom'le, 'ormoni suficienti...

Sfaturi? Cele din revistele de fete, care altele?

Cand sunteti "afara", sopeteste-i la ureche ca vrei sa faci dragoste cu el... spune-i ce i-ai face, cu detalii (creierul e cel mai erogen organ)

Nu mai umbla goala, umbla in desuuri sexoase, semi-transparente si fara lenjerie intima (incearca si asta, de!)

Spune-i ce bine arata (daca arata), fa-l sa se simta bine in pielea lui.

Si cam atat, altele nu imi mai vin acum in minte.
Dar daca astea nu merg... Lasa-l naibii.
Dor_a
Postat pe 21 Iulie 2009 10:22
dora tu ai spui poveste frumoasa...dar el nu percepe....daca dezbracata nu se scoala....nu are efect nici altfel.... da ce monstru e asta?....o fi gay ....nu este exclus
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:32
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:32:15dora tu ai spui poveste frumoasa...dar el nu percepe....daca dezbracata nu se scoala....nu are efect nici altfel.... da ce monstru e asta?....o fi gay ....nu este exclus

cris mama ,sunt barbati care a un moment dat se satura sa ia initiativa pe cand partenera lui sta ca .....in pat si asteapta ca el sa faca totul....
de aceea se duce drak o relatie.....cu timpul se instaleaza monotonia...si da asta e un astfel de caz....
poate si ea sa nu mai fie importuna......sa fie mai pregnanta in pat..in relatie...
si chiar adora barbatiii sa le umbli goala in fata lor.......incearca ...nimic nu ai de pierdut.......
si niciodata nu lasa barbatul sa faca totul..........fi mai vie.......
heaven_2906
Postat pe 21 Iulie 2009 10:36
mi-ai luat vb din gura ai place barbati
DON_LUCIANO
Postat pe 21 Iulie 2009 10:37

barbatul tau e cam defect, tre' sa'l schimbi. eventual cu un berbec
DieMann
Postat pe 21 Iulie 2009 10:38
De la: heaven_2906, la data 2009-07-21 10:36:20
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:32:15dora tu ai spui poveste frumoasa...dar el nu percepe....daca dezbracata nu se scoala....nu are efect nici altfel.... da ce monstru e asta?....o fi gay ....nu este exclus

cris mama ,sunt barbati care a un moment dat se satura sa ia initiativa pe cand partenera lui sta ca .....in pat si asteapta ca el sa faca totul....
de aceea se duce drak o relatie.....cu timpul se instaleaza monotonia...si da asta e un astfel de caz....
poate si ea sa nu mai fie importuna......sa fie mai pregnanta in pat..in relatie...
si chiar adora barbatiii sa le umbli goala in fata lor.......incearca ...nimic nu ai de pierdut.......

mah ingeras n-ar fi mai bine sa-i traga o freza noua lui pasa si atunci poate,poate cine stie
anybody
Postat pe 21 Iulie 2009 10:39
da si asta e adevarat....ce toate sunt leoaice ca noi in pat?
hophop....
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:41
luciano nu stiu de ce da azi imi place de tine si sa vezi ce te tot pupacesc
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:42
De la: anybody, la data 2009-07-21 10:39:49
De la: heaven_2906, la data 2009-07-21 10:36:20

mah ingeras n-ar fi mai bine sa-i traga o freza noua lui pasa si atunci poate,poate cine stie

pai iubita ar trebui.....si mai trebui ceva? sa o mangaie in fata lui cum stie ea sa vezi ce flacari pe nas ii va iesi si pe ea va sari
heaven_2906
Postat pe 21 Iulie 2009 10:43
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:41:18da si asta e adevarat....ce toate sunt leoaice ca noi in pat?
hophop....

tu leoaica ......eu dracoaica
heaven_2906
Postat pe 21 Iulie 2009 10:43
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:41:18da si asta e adevarat....ce toate sunt leoaice ca noi in pat?
hophop....

deci se apropie ziua ta petrecere
DON_LUCIANO
Postat pe 21 Iulie 2009 10:44

Aici ai dreptate.... Stii, zilele trecute mi-am zis ca ar trebui sa-"l" rasfat. Zis si facut. Am cumparat o chestie d-aia mulata, scurta, care are penele a vreo doi pui raposati la tivul care se opreste exact unde incep picioarele, daca intelegi ce vrei sa spun... Vine superb (si e foarte diferita de chestiile pe care le-a vazut "el" la mine pana acum). Si el a zis la fel, atunci cand am probat-o. Insa remarca imediat urmatoare a fost ca interesul lui e in ceea ce se afla sub

Dar ma gandeam ca unii au fetishuri, stii... Ii excita chestii d-astea: tocuri stilet, lenjerie... naiba stie cum tre' sa fie lenjeria, ar trebui sa-l intrebe pe om, nu? adica sa se pronunte el ce prefera
Dor_a
Postat pe 21 Iulie 2009 10:45

deja mi-au iesit ghearele ...mmmmm ....pacat ca sunt la munca....ca aveam pofta sa ...trag un rihnet....
cristiana_cris
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:42:24luciano nu stiu de ce da azi imi place de tine si sa vezi ce te tot pupacesc

cred ca este de la cafea tineo tot asa ca imi pace mama mama
DON_LUCIANO
dada cred ca trebuie sa ma duc sa o beau ca o iau razna
da mie imi place razna
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:48
aaa si nus in zodia leului.....doar sunt leoaica de fel
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:49
si eu care credeam ca ne cinstim
DON_LUCIANO
Postat pe 21 Iulie 2009 10:50
dora.....sunt multe femei care se pling insa nu fac nimik pt a satisface partenerul..asteapta.....acum si barbatul ce sa faca in cazul asta?...se duce naiba....mie imi place mai mult sa iau eu initiativa...sa ai arat eu cine este leu in pat
....si cum se face ca asa il tin aproape...comunicam si sa nu mai zic ca nu trece zi sa nu vb la tele si sa dam mesaje .....si sunt 6 ani de cind suntem impreuna si totul este la fel
..uh ...sunt indragostita ca in prima zi...
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:53
ma azi cred ca am baut altceva in loc de cafea
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:54
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:53:33dora.....sunt multe femei care se pling insa nu fac nimik pt a satisface partenerul..asteapta.....acum si barbatul ce sa faca in cazul asta?...se duce naiba....mie imi place mai mult sa iau eu initiativa...sa ai arat eu cine este leu in pat
....si cum se face ca asa il tin aproape...comunicam si sa nu mai zic ca nu trece zi sa nu vb la tele si sa dam mesaje .....si sunt 6 ani de cind suntem impreuna si totul este la fel

Ce frumooos! Bravo tie, leoaico
Dor_a
Postat pe 21 Iulie 2009 11:05
doraaaaa ma napadi o dragoste nebuna azi....de la oboseala ..ca de munca nu am chef deloc
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 12:28
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 10:53:33dora.....sunt multe femei care se pling insa nu fac nimik pt a satisface partenerul..asteapta.....acum si barbatul ce sa faca in cazul asta?...se duce naiba....mie imi place mai mult sa iau eu initiativa...sa ai arat eu cine este leu in pat

eu nu vb de actul propriuzis. pt ca acolo sunt perfecta..si stie si el asta... eu ziceam de a ajunge acolo. Si da..stiu ca am principii tampite.. si DA am vb cu el de nenumarate ori(deja cred ca de prea multE)si sincer cred ca imi mananca gogosi cand imi zica ca e VINA MEA.. CA DACA TRECE DE BARIERA MENTALA O SA FIE BINE... CA DACA EUMA DAU LAEL.. E OK.. faza e ca il stiu... si daca pt mine e ok zilnic..pt ca asa imi place ,asa vreau,ssi asa imi cere corpul.Pt el e ok si odata la 1 sapt doua.Si cum v-am zis... in pat e mai mult decat ok.Dar sa ajungem acolo.. e greu tare.Si am mai avut relatii si nu aveam nici o problema in a lua nitiativa.. Dar vedeam si din partea opusa dorinta.. Acum acolo e gheata... sunt si eu la fel
alina2809
Postat pe 21 Iulie 2009 12:34

si da stiu cum e ..Am avut o relatie de 6 ani si eu.. si nu ne mais aturam unu dealtu.desta poate imi e si greu acum cand vad ca avem un an s deja aveam o problema pe capitolul asta... ma gandesc(si i-am zis-o) ca peste 3 o sa ajungem colegi de camera...nu iubiti
alina2809
Postat pe 21 Iulie 2009 12:37
De la: alina2809, la data 2009-07-21 12:34:29eu nu vb de actul propriuzis. pt ca acolo sunt perfecta..si stie si el asta... eu ziceam de a ajunge acolo. Si da..stiu ca am principii tampite.. si DA am vb cu el de nenumarate ori(deja cred ca de prea multE)si sincer cred ca imi mananca gogosi cand imi zica ca e VINA MEA.. CA DACA TRECE DE BARIERA MENTALA O SA FIE BINE... CA DACA EUMA DAU LAEL.. E OK.. faza e ca il stiu... si daca pt mine e ok zilnic..pt ca asa imi place ,asa vreau,ssi asa imi cere corpul.Pt el e ok si odata la 1 sapt doua.Si cum v-am zis... in pat e mai mult decat ok.Dar sa ajungem acolo.. e greu tare.Si am mai avut relatii si nu aveam nici o problema in a lua nitiativa.. Dar vedeam si din partea opusa dorinta.. Acum acolo e gheata... sunt si eu la fel

unele persoane au libidoul mai scazut. n'ai ce face, asa sunt ele de la natura... pur si simplu nu le intereseaza asa mult sexul.. pt altele, sexul e aer.
DieMann
Postat pe 21 Iulie 2009 12:38
alina....este iubitul sau sotul tau?
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 12:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ea 40de ani - el 21 de ani 10 De la: felixcat 11 Decembrie 2009 23:26
ptr cei care consuma droguri si sunt sinceri sa raspunda la problemele de sex 18 De la: mirabela30 23 Mai 2009 23:37
Cine a probat strap on? 61 De la: kudika148169 19 Ianuarie 2014 17:46
Iubitul meu vrea sex in 3. 125 De la: dark_eye 15 Noiembrie 2010 16:12
Lipsa apetitului sexual la barbati!!!!!!!!! O PROBLEMA REALA!!! 40 De la: scorpio67 11 Mai 2010 19:53