Setari Cookie-uri

Cum vi s-a parut Complexul Dunarea din Eforie Nord?

E o adevarata aventura sa pleci la mare fara rezervare, mai ales in weekend!! Insa am gasit pe strada o dna care ne-a convins sa mergem in Complexul Dunarea. Am ajuns la 10 si ne-au cazat la....ora 14.00! Personalul de la receptie, destul de respingator, ne-a privit "de sus" si ne-a explicat ca se face cazarea dupa ora 18, in mod normal, dar ca ei fac tot posibilul sa ne cazeze mai repede. Insa, reprezentanta lor, dna care ne-a condus acolo, nu a zis nimic de genul acesta! Motivul era ca la 12 se elibereaza camerele si apoi se face curatenie. La ora 14, lumea obosita si plictisita de atata asteptare, a inceput sa faca galagie! Te duci pentru 2 zile la mare, cu copii mici, mergi ore in sir pe drum si apoi astepti cu orele sa se faca curatenie in camere! Dupa o curatenie de DOUA ore, am gasit in camera praful de un deget sub tava de pe masa si pe sifonier!!!!
Baia era atat de stramta, incat pentru a ajunge la vc trebuia sa "strabati" o distanta de vreo 20 cm intre chiuveta si cabina de dus!!! E o adevarata aventura si sa faci dus in cabina extrem de stramta, nu te poti misca absolut deloc!!!!!!Nu se mai pune problema sa te stergi cu prosopul in baie, abia daca reusesti sa-l iei de la locul lui!!!!! Daca nu aveti in jur de 54 kg, nu acceptati anumite camere de la etajul al II-lea, pentru ca riscati sa ramaneti nespalati, este aproape imposibil! Distanta pana la plaja este foarte mare, nicidecum nu faci 4-5 minute cum scrie in prezentarea de pe net!!!!!!!!!!!! Cred ca este de aproape un km. Sunt si lucruri bune, insa! Piscina este superba, iar totul e renovat.
Cam asa am petrecut we-ul la pretul de 230 lei pe noapte!!!
kudika000334
Postat pe 26 Iulie 2009 17:37
las' ca la anu' te duci la sud!
geo_x
Postat pe 27 Iulie 2009 00:08
E adevarat tot ce a spus. Locul e atat de stramt incat daca ai peste 100 kg trebuie sa intri pe o parte in camera din cauza usi care e mai mica ca o usa de baie, nici chinezi nu ar avea loc. Imi pare rau ca un hotel renovat a ajuns in halu asta de mic, e bataie de joc desi pretul pentru cazatre nu e mic deloc 290RON.Scriu acest mesaj in speranta ca fiecare va primi ceea ce merita, respectiva ca cei ce citesc acest mesaj sa se orienteze catre alte hoteluri. Avantajul ar fi: piscina, linistea.Patul e tare ca o scandura, toate obiectele din camera sunt chinezesti, au un feon care se incalzeste de zici ca ia foc dar numai sa te usuce nu te usuca, ca sa te sapunesti in dus trebuie sa deschizi usa altfel nu ai loc. As putea sa continui cu partile proaste dar nu vreau sa par pornit impotriva lor. Vacante placute!!
kudika068546
Postat pe 14 Septembrie 2009 21:15
daca nu as fi ajuns acolo spuneam ca exagerati,de ani de zile merg numai in neptun anu asta cu 2 zile inainte de a pleca la mare am aflat ca nu stiu ce sa intamplat cu rezervarea noastra ,ca grupul era prea mare si acum au realizat cei de la hotel ca nu au destule locuri.pana la urma s-a ales complexul dunarea.nu eram prea fericita pt k stiam ca in eforie e plictiseala seara.pozele de pe net pareau interesante,piscina era atragatoare desi n-am stat deloc la piscina:))
am ajuns acolo si ne-au cazat la parter,suuper asta insemna ca balconu era de fapt o terasa deschisa care comunica cu cea a vecinilor,cu vedere spre parcare,isi doreau sa ne supravegem masina probabil,fiind veniti din celalat capat al tarii.intrarea in camere se face din curte,fara hol,fara nimic.
camera ca pt pitici totul era mic,intre pat si masuta sau ce era putea trece un singur om in dunga:(
in cabina de dus eu aveam loc,dar prietenul meu nu,era un chin pt el partea cu dushu,la 1,85 si vreo 85 de kg facea dus cu cabina deschisa.
eu m-am luptat cu uscatoru de par care nu era capabil sa usuce un par lung in nici un caz.
exact cum spuneati si voi in baie te strecurai prin fata cabinei de dus pana la wc,groaznic.
micul dejun oribil,ceva salamuri sintetice,un suc de portocale care numai natural nu parea si oua,fara fructe,fara produse de patiserie la 3 stele:(
pe net scria ca sunt vreo 5-6 minute de mers pe jos pana la plaja,cum sa nuuuu?
n-am mers pe jos toata viata cat am mers la mare.
seara la 23 nu mai erau oameni,dispareau,faceau copii nu stiu ce faceau:P
in weekend au aparut ceva copii la vreo 15 ani,care erau fericiti ca sunt singuri si beau in conitnuu
am gasit o terasa linistita pe faleza cu o gradina de vara ,lumanari,muzica buna,acolo ne-a facut placere sa stam,era in cealalta parte de statiune de noi,dar ....
am fost in constanta,trist oras............cazinoul e abandonat,cu geamuri sparte..................acvariu are niste amarati de pestisori si intrarea a fost cred ca 14 lei,eh doar eram in vacanta...............la delfinariu am auzit ca nu mai au delfini asa ca nu ne-am mai obosit sa mergem.....
cel mai frumos lucru din vacanta asta la mare a fost apa care in eforie e superba,e curata marea,intrarea e lina,poti merge destul spre larg fara sa cazi brusc in apa de 3 metri,plaja minunata,un nisip fin.bine ca am prins vreme buna si nu treceam pe la hotel decat sa ne schimbam,si noaptea sa dormim.
noroc ca ne-a fost facut cadou sejuru asta la mare,as fi fost tare dezamagita daca plateam atatia bani la dunarea pentru conditiile alea.
doamne fereste sa mai ai si un copil,in camera aia sigur nu intra si el,abia am avut loc doua persoane.
asa ca daca vreti sa mergeti la dunarea mai ganditi-va
laura_21_tm
Postat pe 17 Septembrie 2009 13:43
Laura, sotul tau a reusit macar, sa faca dus! Dar sotul meu are cam 100 kg si nu s-a aventurat sa intre in cabina aceea!!!!! Abia reuseam eu, cu usa deschisa, sa fac un dus ....amarat! Bine ca nu am stat decat un weekend.....Noi am stat la etajul al doilea, credeam ca la parter sau la etajul intai e mai bine, dar se pare ca....nu! Pacat ca doar asta se intampla pe litoralul nostru-suntem nevoiti sa platim enorm pentru niste conditii si servicii groaznice!
kudika000334
Postat pe 17 Septembrie 2009 17:29
macar cu asta ati fost norocosi ca ati avut balcon:)
noi am stat o saptamana, da ne-am straduit sa petrecem cat mai putin timp la hotel.
eu am fost mai norocoasa am avut loc in cabina de dus,daca mai nou si asta poate fi numit noroc:P
ai observat ca locul de joaca de pe site pare imens,dar in realitate e mult mai mic, si sunt cateva jucarii de plastic sparte,aveti si copilas?
sper ca ceea ce am zis sa ii ajute pe altii sa nu dea o groaza de bani pe o camera de pitici,nici de cum nu vreau sa fac anti-reclama complexului,credeti-ma ,doar sa invatati de la cei patiti
laura_21_tm
Postat pe 18 Septembrie 2009 16:20
Ai dreptate, asta am vrut si eu-sa invete din experienta noastra si altii, sa nu treaca prin ce-am trecut noi! M-au deranjat foarte mult serviciile (v-am povestit de praful gros de sub tava, dupa ce asteptasem ore in sir sa se faca curatenie), personalul este sfidator si necooperant. Am simtit acolo un "iz comunist", ceva de genul "multumiti-va cu ce primiti", doar ca pretul este mare!!!!!!
Noi am fost singuri, copilul nostru este mare, dar pentru cei care merg acolo cu copii mici, chiar e un chin! Mi-a placut, insa, foarte mult piscina. Apa era curata si placuta.
kudika000334
Postat pe 19 Septembrie 2009 17:07
De la: kudika000334, la data 2009-07-26 17:37:02E o adevarata aventura sa pleci la mare fara rezervare, mai ales in weekend!! Insa am gasit pe strada o dna care ne-a convins sa mergem in Complexul Dunarea. Am ajuns la 10 si ne-au cazat la....ora 14.00! Personalul de la receptie, destul de respingator, ne-a privit "de sus" si ne-a explicat ca se face cazarea dupa ora 18, in mod normal, dar ca ei fac tot posibilul sa ne cazeze mai repede. Insa, reprezentanta lor, dna care ne-a condus acolo, nu a zis nimic de genul acesta! Motivul era ca la 12 se elibereaza camerele si apoi se face curatenie. La ora 14, lumea obosita si plictisita de atata asteptare, a inceput sa faca galagie! Te duci pentru 2 zile la mare, cu copii mici, mergi ore in sir pe drum si apoi astepti cu orele sa se faca curatenie in camere! Dupa o curatenie de DOUA ore, am gasit in camera praful de un deget sub tava de pe masa si pe sifonier!!!!
Baia era atat de stramta, incat pentru a ajunge la vc trebuia sa "strabati" o distanta de vreo 20 cm intre chiuveta si cabina de dus!!! E o adevarata aventura si sa faci dus in cabina extrem de stramta, nu te poti misca absolut deloc!!!!!!Nu se mai pune problema sa te stergi cu prosopul in baie, abia daca reusesti sa-l iei de la locul lui!!!!! Daca nu aveti in jur de 54 kg, nu acceptati anumite camere de la etajul al II-lea, pentru ca riscati sa ramaneti nespalati, este aproape imposibil! Distanta pana la plaja este foarte mare, nicidecum nu faci 4-5 minute cum scrie in prezentarea de pe net!!!!!!!!!!!! Cred ca este de aproape un km. Sunt si lucruri bune, insa! Piscina este superba, iar totul e renovat.
Cam asa am petrecut we-ul la pretul de 230 lei pe noapte!!!


Nasoala treaba ..eu am 50 de kg deci ar trebui sa ma descurc...n-am vazut bai atat de mici, eu de obicei stau la gazda cand merg la mare..fara rezervare, asa..mergem la persoanele care flutura chei . Ultima oara ne-a zis una la care am stat ca plaja e la 5 min distanta ..de unde ca am facut 15 min alergand toti patim cate ceva la mare
simonycik
Postat pe 29 Septembrie 2009 16:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fantome? 62 De la: Eva32 27 August 2011 01:24
eu balanta el fecioara...help 2 De la: dragon_fly88 10 Septembrie 2010 12:41
Iubitul meu face parte din mafie 86 De la: kudika226898 11 Septembrie 2011 00:57
dragoste sau obsesie? 10 De la: sirghea 7 Mai 2010 18:59
Despărțire și împăcare 2 De la: kudika_1041486 23 August 2021 10:33