Setari Cookie-uri

Tipologii de amante

1.Cuceritoarea

Din punctul ei de vedere barbatii casatoriti au mai mult farmec decat burlacii. Au dat dovada la un moment dat de angajament, de daruire fata de-o femeie pe care au hotarat s-o ia de sotie. Au un job, o stabilitate financiara, materiala si emotionala care-i face dezirabili. Sunt iubiti deja de-o femei -sotia- ceea ce le da credibilitate in ochii celorlalte femei. Pentru amanta e mai interesanta si mai motivanta lupta de cucerire a barbatului cand in spatele lui se afla o sotie. Ea, amanta, e doar cealalta femeie dar, prin concurenta in care intra cu sotia se ridica singura la un nivel superior. Se foloseste de lupta asta ca sursa de auto-validare, ca oglinda confirmarii. Ii creste stima de sine, ii creste valoarea personala cand se raporteaza la rivala ei -sotia- care are un statut, o pozitie sociala.

2.Naiva

E tanara si lipsita de experienta. E la primul job, timida si nesigura de pozitia pe care o ocupa in firma. Apare el, mai in varsta, mai experimentat, dornic s-o initieze si s-o perfectioneze profesional. Si la fel de dorinic s-o perfectioneze sexual. Ea e super-incantata de atentie, ii ofera suport afectiv pentru "problemele" lui de acasa, e incantata sa-l consoleze, sa comunice cu el. E coplesita de atentia cu care-o inconjoara, ii sta umar de plans, il sustine. Din punctul ei de vedere el e un neanteles, sotia nu-l trateaza cum trebuie, la ea el gaseste intelegere. Se autoamageste ca el isi va parasi sotia pentru ea, face planuri de viitor care in final se darama, si odata cu ele si lumea ei interioara sufera ca dupa cutremur.

3.Usuratica

Amanta din placere. Dispusa oricand si cu oricine la o partida de sex. Chiar daca-i implicata intr-o relatie, e dispusa mereu sa incerce ceva nou. E cel mai "popular" tip de amanta, cea mai agreata de sotii pentru ca o aventura cu ea nu include si-o implicare emotionala. E genul de relatie pe care sotiile de obicei n-o simt si pe care-o tolereaza. Nu-i ceva pe termen lung, nu-l distrage pe barbat de la relatia oficiala.

4.Aventuriera de ocazie

Are, la randul ei o casnicie sau o relatie stabila, dar care nu o mai satisface. Nu intentioneaza sa divorteze, sta captiva in mariaj impacandu-se cu ideea de parteneriat cu sotul, ca doi colaboratori intr-o afacere. Devine amanta unui barbat din curiozitate. Ocazional doar, cand intalneste mediul prielnic pentru o aventura care sa-i aminteasca ca-i femeie. Apoi se intoarce cuminte in caminul conjugal si-si continua viata searbata alaturi de sot.

5.Ignoranta

E in postura de amanta de mult timp, il iubeste pe barbatul insurat si-si doreste cu disperare sa-i fie sotie. Il crede cand el ii spune ca va divorta, dar nu acum. Sufera realmente ca nu-l poate avea fara sa intelega "nimicurile" atat de evidente in jocul asta. Daca el se considera o victima a imprejurarilor ca s-a insurat pentru ca asa au vrut parintii, ca a avut un copil ca asa a vrut sotia, ca e dat afara de la job ca nu-l inghite seful - ea il compatimeste si nu intelege tiparul in care el e intrat.
Ea chiar crede ca el va divorta si vor trai impreuna fericiti. Cum poate crede ca el, odata ce a violat un angajament asumat prin casatorie va renunta la modul asta defectuos de a fi si va deveni corect cu ea? Cine se aseaza la masa vietii cu un trisor poate avea garnatia cu acesta va mai juca la cacealma si pe viitor. Nu se poate face echipa cu un om care a trisat odata si care nu-si asuma responsabilitatile pentru erorile comise, considerandu-se cu nonsalanta o victima a imprejurarilor.

6. "Craca"

E victima sigura. E poate mai putin frumosa si cu putina incredere in ea si atentia unui barbat, fie el si insurat o face importanta. E folosita de barbatii care doresc sa divorteze, si care nu-si asuma singuratatea de dupa divort. Ea e o femeie mai stearsa, mai anosta, care accepta farame de atentie, bucuroasa ca e remarcata. Odata divortat, barbatul cauta alte optiuni, mai valoroase, penalizand-o pe amanta pentru lipsa de valori si principii de care a dat dovata acceptand rusioasa postura de amanta.


Postat pe 30 Iulie 2009 15:35
Mai stiti si altele?Va recunoasteti in vreunul din roluri. ?

Postat pe 30 Iulie 2009 15:36
Mda, cam asta ar fi tot...

Le-ai omis totusi pe exceptii, ca sa putem avea taboul complet: cele pentru care "ei" (amantii, de!) CHIAR divorteaza. Si datorita lor, tot ce ai spus tu mai sus...

De recunoscut, n-o sa se recunoasca nimeni... Nu uita, ele stiu si-gur ca "ei" vor divorta pentru ele. Ca ele, deci, sunt EXCEPTIA, nu REGULA.

Intelegi? Din cauza asta facem toate tampeniile din lume. Pentru ca speram ca noi sa nu fim REGULA, ci EXCEPTIE... Guess what? Cea mai mare parte se inseala
Dor_a
Postat pe 30 Iulie 2009 16:07
De acord cu mesajult transmis insa modul in care ai prezentat tipologiile nu mi se pare tocmai ok, in sensul ca se citeste conotatia negativa pentru fiecare tip de amanta identificat decatre tine fie din "titlu" fie din text. Tu cu care te identifici? Eu nu ma identific cu nicuna dintre ele. Mai degraba m-as identifica cu
Independenta/fricoasa/plictisita - femeie ce nu are chef de o relatie sau nu reprezinta o prioritate pentru ea sau ii este frica de relatie sau nu-i plac relatiile cu batai de cap. Ocazional, se intalneste cu el pentru ca o amuza, o destinde si de ce nu este bun la pat, chair daca nu este obsedata de sex. Nu vrea sa aiba o relatie cu el, desi ii place si ar renunta daca el si-ar destrama relatia cu sotia lui pentru ea. Nu crede ca el o iubeste si nici nu-si face iluzii ca o va parasi intr-o zi pe sotia lui si vor trai happily ever after. Daca se intampla sa il placa, sta ce sta, savureaza si pleaca cand isi gaseste alta craca, nu neparat insurata.
loveisblinde
Postat pe 30 Iulie 2009 17:43
De la: loveisblinde, la data 2009-07-30 17:43:34De acord cu mesajult transmis insa modul in care ai prezentat tipologiile nu mi se pare tocmai ok, in sensul ca se citeste conotatia negativa pentru fiecare tip de amanta identificat decatre tine fie din "titlu" fie din text. Tu cu care te identifici? Eu nu ma identific cu nicuna dintre ele. Mai degraba m-as identifica cu
Independenta/fricoasa/plictisita - femeie ce nu are chef de o relatie sau nu reprezinta o prioritate pentru ea sau ii este frica de relatie sau nu-i plac relatiile cu batai de cap. Ocazional, se intalneste cu el pentru ca o amuza, o destinde si de ce nu este bun la pat, chair daca nu este obsedata de sex. Nu vrea sa aiba o relatie cu el, desi ii place si ar renunta daca el si-ar destrama relatia cu sotia lui pentru ea. Nu crede ca el o iubeste si nici nu-si face iluzii ca o va parasi intr-o zi pe sotia lui si vor trai happily ever after. Daca se intampla sa il placa, sta ce sta, savureaza si pleaca cand isi gaseste alta craca, nu neparat insurata.


Din pacate a insela,a minti si a te minti pe tine,a produce efecte negative in relatia alteia( chiar si involuntar) nu pot avea alta conotatie decat negativa,iar articolul este o prezentare cat se poate de obiectiva a acestor tipologii.Iar "plictisita " de care vorbesti chiar daca se implica foarte putin in relatia "rarefiata " pe care o are cu individul casatorit nu are de unde sa stie cum se poarta el cu sotia,daca deja nu face comparatii intre sotie si amanta si daca efectul nu e unul care sa altereze comportamentul lui fata de sotie in sens negativ.Chiar daca are o relatie doar de amorul artei tot va fi afectata relatia oficila.E inerent.

Postat pe 31 Iulie 2009 09:10
Ti s-a intamplat vreodata sa-ti inseli prietenul si sa-ti dai seama ca de fapt il iubesti prea tare si ai prea multe alturi de el incat nu merita sa il inseli si sa-ti dais eama ca pe el il iubesti mai tare si tot asa? Eh uite asta este o situatie in care inselatul poate sa aiba efecte pozitive.... Nu cred ca atunci cand vorbim de dragoste e loc de clasificari si generalitati .. parerea mea
loveisblinde
Postat pe 1 August 2009 16:05
De la: loveisblinde, la data 2009-08-01 16:05:46Ti s-a intamplat vreodata sa-ti inseli prietenul si sa-ti dai seama ca de fapt il iubesti prea tare si ai prea multe alturi de el incat nu merita sa il inseli si sa-ti dais eama ca pe el il iubesti mai tare si tot asa? Eh uite asta este o situatie in care inselatul poate sa aiba efecte pozitive.... Nu cred ca atunci cand vorbim de dragoste e loc de clasificari si generalitati .. parerea mea


Cat de pozitiv e faptul ca-ti inseli partenerul? Daca el ar sti te-ar arunca ca pe o masea stricata.Nu-ti convin generalizarile sau faptul ca intri in categoria ticaloaselor care inseala.poti face diferenta si fara sa inseli .Cum dracu n-ai stiut pana sa-l inseli ca-l iubesti? astea-s justificari de doi bani.Imi faci greata cu exemple de genul asta.

Postat pe 2 August 2009 18:03
Daca e din dragoste hai sa mintim si sa inselam in stanga si in dreapta ca e ok.Roata se intoarce aproape intotdeauna.Sa te vad plictisito ce ai sa faci atunci?Voi astea fara scrupule imi faceti o scarba total.Amanta din plictis ,uite o categorie pe care astia cu aticolul au ratat-o.Santeti ratate ca femei,ca oameni si mai incercati si voi sa faceti varza vietile altora ca pe ale voastre le-ati facut praf.

Postat pe 2 August 2009 18:20
Crede-ma ca mi-am furat-o inainte sa fiu de partea cealalta si nu au nicio legatura de cauzalitate una cu cealalta. Pe de alta parte, iti doresc sa te indragostesti, sa iubesti cu toata fiinta ta pe cineva cu care nu poti fi si stii, mi-as dori sa fii si dintr-acea care iubesti o data la cativa ani asa, ca sa iubesti bine.
In plus, va supuneti tuturor standardelor, ridicati mana daca sunteti fericite :).
Ratata sunt in ochii tai, in ochii ei, in ochii lui. .. important este cum sunt in ochii mei. Si stii ca arat foarte bine?
loveisblinde
Postat pe 3 August 2009 16:42
De la: loveisblinde, la data 2009-08-03 16:42:52Crede-ma ca mi-am furat-o inainte sa fiu de partea cealalta si nu au nicio legatura de cauzalitate una cu cealalta. Pe de alta parte, iti doresc sa te indragostesti, sa iubesti cu toata fiinta ta pe cineva cu care nu poti fi si stii, mi-as dori sa fii si dintr-acea care iubesti o data la cativa ani asa, ca sa iubesti bine.
In plus, va supuneti tuturor standardelor, ridicati mana daca sunteti fericite :).
Ratata sunt in ochii tai, in ochii ei, in ochii lui. .. important este cum sunt in ochii mei. Si stii ca arat foarte bine?


Da ,arati bineDe parca asta ar conta.Pe afara e vopsit gardul si inauntru sunt numai viermi si mizerie.Se intampla sa fiu chiar cu barbatul pe care il iubesc si n-a trebuit sa-l despart de nimeni ,nici sa mint ,nici sa ma mint,nici sa-l fur alteia.Chiar sunt multumita Sufleteste si nu numai .Parca ziceai ca ai amant din plictiseala,acu il iubesti de nu mai poti.Exact ce spuneam mai devreme:minti si te minti cu mult tupeu.Am iubit asa cum spui pe cineva ,dar am renuntat la timp ca sa nu-i ranesc familia,am suferit eu ca sa nu-l despart de sotie,sa n-o am pe constiinta.

Postat pe 4 August 2009 19:47
De la: loveisblinde, la data 2009-08-03 16:42:52Crede-ma ca mi-am furat-o inainte sa fiu de partea cealalta si nu au nicio legatura de cauzalitate una cu cealalta. Pe de alta parte, iti doresc sa te indragostesti, sa iubesti cu toata fiinta ta pe cineva cu care nu poti fi si stii, mi-as dori sa fii si dintr-acea care iubesti o data la cativa ani asa, ca sa iubesti bine.
In plus, va supuneti tuturor standardelor, ridicati mana daca sunteti fericite :).
Ratata sunt in ochii tai, in ochii ei, in ochii lui. .. important este cum sunt in ochii mei. Si stii ca arat foarte bine?


Din poza aia insipida nici macar nu ai o fata daramite altceva cum ar fi .......caracter.As zice ca suferi de narcisism.

Postat pe 4 August 2009 20:08
parerea mea e ca sunt 2 tipuri de femei, unele frustrate si altele ne
daca bateti voi apa in piua ca ce ale dreaq si lipsite de etica sunt alea, castigati ceva?
in fine, defulati, defulati, face bine la ego.
googoodoll
Postat pe 4 August 2009 20:34
Gata scorpio! M-ai dovedit cu agresivitatea.Cine nu e de acord cu tine e impotriva ta. Trec la loc. Promit sa fac ce considera lumea etic si sa nu ma bucur decat de ce-mi ofera etica altora. Iar draga era o expunere de idei cu multe variante experimentate de-alungul timpului sau care pot fi experimentate. Gasesc ca forumul in care fiecare isi exprima pareri nu-si povesteste viata. Dar e o chestie de etica a participantilor la discutii cu necunoscutii. Dar e off topic si ma opresc. Si sa stii ca imi pare bine ca esti cu barbatul pe care il iubesti si nu e nevoie sa desparti casnicii. Dar repet, daca te va insela (doamne fereste) nu e vina ei, e vina lui, ca tu cu el faci dragoste, nu cu ea .. .sau .. cine stie:). Bafta!
loveisblinde
Postat pe 5 August 2009 09:46
De la: loveisblinde, la data 2009-08-05 09:46:12Gata scorpio! M-ai dovedit cu agresivitatea.Cine nu e de acord cu tine e impotriva ta. Trec la loc. Promit sa fac ce considera lumea etic si sa nu ma bucur decat de ce-mi ofera etica altora. Iar draga era o expunere de idei cu multe variante experimentate de-alungul timpului sau care pot fi experimentate. Gasesc ca forumul in care fiecare isi exprima pareri nu-si povesteste viata. Dar e o chestie de etica a participantilor la discutii cu necunoscutii. Dar e off topic si ma opresc. Si sa stii ca imi pare bine ca esti cu barbatul pe care il iubesti si nu e nevoie sa desparti casnicii. Dar repet, daca te va insela (doamne fereste) nu e vina ei, e vina lui, ca tu cu el faci dragoste, nu cu ea .. .sau .. cine stie:). Bafta!


La un lucru iti dau dreptate,EL ar fi de vina daca apare amanta,nu ea si nici eu care ii fac toate poftele si mofturile ,e cel mai rasfatat sot .De accea il monitorizez discret dar tot timpul.Cum se zice NEVER SAY NEVER AGAIN.

Postat pe 6 August 2009 07:25
De la: scorpio67, la data 2009-08-06 07:25:07
De la: loveisblinde, la data 2009-08-05 09:46:12Gata scorpio! M-ai dovedit cu agresivitatea.Cine nu e de acord cu tine e impotriva ta. Trec la loc. Promit sa fac ce considera lumea etic si sa nu ma bucur decat de ce-mi ofera etica altora. Iar draga era o expunere de idei cu multe variante experimentate de-alungul timpului sau care pot fi experimentate. Gasesc ca forumul in care fiecare isi exprima pareri nu-si povesteste viata. Dar e o chestie de etica a participantilor la discutii cu necunoscutii. Dar e off topic si ma opresc. Si sa stii ca imi pare bine ca esti cu barbatul pe care il iubesti si nu e nevoie sa desparti casnicii. Dar repet, daca te va insela (doamne fereste) nu e vina ei, e vina lui, ca tu cu el faci dragoste, nu cu ea .. .sau .. cine stie:). Bafta!


La un lucru iti dau dreptate,EL ar fi de vina daca apare amanta,nu ea si nici eu care ii fac toate poftele si mofturile ,e cel mai rasfatat sot .De accea il monitorizez discret dar tot timpul.Cum se zice NEVER SAY NEVER AGAIN.


Ce te omori atata?

E si ea una care spera sa fie exceptie, dar pana una-alta e in marele grup a celor din "regula".

Loveisblind, nu etica vreau eu s-o subliniez, ci faptul ca nu poate fi satisfactie deplina in a te multumi cu resturi si a te intalni pe la colturi. In a te gandi ca - daca (DACA!) iesiti in lume - el o sa pretinda ca nu te cunoaste - sau abia te cunoaste - in cazul in care intalneste un cunoscut.
Nu vreau sa ma gandesc cum ti-ar intoarce spatele si ar pretinde ca habar nu are cine esti daca si-ar intalni un membru al familiei...
Nu stiu cum sunt altele, dar eu nu as alege o astfel de viata... Si imi place sa cred ca stiu ce vorbesc
Am o amica care traieste o astfel de relatie... Pff! Abia ies, el o viziteaza la ea acasa... si asta ca oficiala nici nu e in tara.
Si hai sa-ti mai spun ceva... despre o fata care nu a fost amanta, dar a fost iubita de un barbat insurat (aici vorbesc de o "exceptie"), care nu a inceput relatia cu "el" decat decat dupa ce el a inaintat actele de divort (dupa un an). Stii ce s-a intamplat? Au avut o relatie zbuciumata si - cu toata dragostea - tot au ajuns intr-un punct mort.
Concluzia? Relatiile "suprapuse" "macina" oricum... Iar dragostea nu e suficienta.
Nu m-astept sa ma crezi, dar asta e! Nici happy-endurile, in astfel de situatii nu sunt cu adevarat si pana la sfarsit "happy"
Dor_a
Postat pe 6 August 2009 10:11
altu???
bruneagra25
Postat pe 6 August 2009 10:13




mikela_my
Postat pe 6 August 2009 15:18
nu conteaza tipologia sau stereotipul, din punctul meu de vedere sunt toate niste curve care nu-s in stare sa cucereasca un barbat single asa ca aspira la barbatul insurat care le foloseste si le lasa.
diana3289
Postat pe 7 August 2009 12:25
De la: diana_franch, la data 2009-08-07 12:25:36nu conteaza tipologia sau stereotipul, din punctul meu de vedere sunt toate niste curve care nu-s in stare sa cucereasca un barbat single asa ca aspira la barbatul insurat care le foloseste si le lasa.

... sau le e mai comod asa... De ce sa se omoare cu spalatul, calcatul, gatitul, cresterea copiilor... etc..., daca pot sa stea toata ziua si sa-l astepte pe dumnealui care, daca mai e si pornit rau, o invita la o cina in oras...
Lucia38
Postat pe 7 August 2009 12:27
Diana, ca sa fiu si eu in acelasi ton cu tine: de unde stii ca nu ele il folosesc si il lasa? :)) Sau iti place sa crezi ca daca te-ar insela sotul tau, ar face-o doar pentru sex, caci tot pe tine te iubeste. Eu nu zic ca nu asa ar fi, poate ai dreptate, dar daca nu e asa? Ai sari in cap pentru asta? :)
Te parasesc am plecat
Hai, fa-am tarfa meschina
Ti-am lasat in dulap tricoul cu Sting si din parul meu pe saltea
Viata va merge-nainte, dar era mai frumoasa cu ea
loveisblinde
Postat pe 12 August 2009 14:24
Dor_a ti-am raspuns dar nu prea vad mesajul incerc sa rescriu. Ideea era ca inteleg al dracului de bine ce spui si sunt de acord ca nicio femeie nu'si doreste o astfel de relatie, asa cum ai descris-o tu foaarte bine. Insa pana nu esti si de-o parte si de cealalta nu stiu daca e bine sa generalizezi sau sa creezi tipologii. Am facut si eu asta candva. Sunt pur si simplu femei care iau decizii a priori si altele a posteriori si poate sunt de condamnat sau nu. Dar nu poti sa generalizezi si sa faci o regula din asta,ca cine stie ce-ti rezerva viata si cum o incalci. Eu zic ca mai bine stabilim reguli de care stim siguri ca ne putem tine.
Googoodoll sunt femei frustrate si femei mai putin frustrate, cum sunt barbati frustrati si barbati mai putin frustrati. Tu in care te incadrezi? :) Aici nu poate sa zica nimeni ca n-are nicio frustrare oricat de mica mica mica
Si da, 40% dintr-o zi sunt narcisista si histrionica, fara sa fie neaparat o tulburare de personalitate :), vreo 7% deprimata, 10% obsesional, 6% schizoid, 5% dependenta, 15% Tip A, 7 %melancolica si restul nu mai stiu ....
loveisblinde
Postat pe 12 August 2009 14:31
De la: loveisblinde, la data 2009-08-12 14:31:41Dor_a ti-am raspuns dar nu prea vad mesajul incerc sa rescriu. Ideea era ca inteleg al dracului de bine ce spui si sunt de acord ca nicio femeie nu'si doreste o astfel de relatie, asa cum ai descris-o tu foaarte bine. Insa pana nu esti si de-o parte si de cealalta nu stiu daca e bine sa generalizezi sau sa creezi tipologii. Am facut si eu asta candva. Sunt pur si simplu femei care iau decizii a priori si altele a posteriori si poate sunt de condamnat sau nu. Dar nu poti sa generalizezi si sa faci o regula din asta,ca cine stie ce-ti rezerva viata si cum o incalci. Eu zic ca mai bine stabilim reguli de care stim siguri ca ne putem tine.
Googoodoll sunt femei frustrate si femei mai putin frustrate, cum sunt barbati frustrati si barbati mai putin frustrati. Tu in care te incadrezi? :) Aici nu poate sa zica nimeni ca n-are nicio frustrare oricat de mica mica mica
Si da, 40% dintr-o zi sunt narcisista si histrionica, fara sa fie neaparat o tulburare de personalitate :), vreo 7% deprimata, 10% obsesional, 6% schizoid, 5% dependenta, 15% Tip A, 7 %melancolica si restul nu mai stiu ....


Cum revii tu pe aici de parca te mananca limba.Eu vad un singur tablou dupa cum te descrii tu: o persoana care nu se apreciaza ,nu se respecta pe sine si de aceea se arunca in relatii obscure si murdare din lipsa de scop in viata ,din lipsa de vointa,din ilpsa de respect fata de propria persoana.Aveam impresia ca la sirul ala cu% o sa apara si 10% sinucicagasa,10% deplorabila , 10%patetica,10%penibila etc.Cred ca singurul tau scop e sa plictisesti pe altii cu divagatiile tale.

Postat pe 12 August 2009 14:43
De la: loveisblinde, la data 2009-08-12 14:31:41Dor_a ti-am raspuns dar nu prea vad mesajul incerc sa rescriu. Ideea era ca inteleg al dracului de bine ce spui si sunt de acord ca nicio femeie nu'si doreste o astfel de relatie, asa cum ai descris-o tu foaarte bine. Insa pana nu esti si de-o parte si de cealalta nu stiu daca e bine sa generalizezi sau sa creezi tipologii. Am facut si eu asta candva. Sunt pur si simplu femei care iau decizii a priori si altele a posteriori si poate sunt de condamnat sau nu. Dar nu poti sa generalizezi si sa faci o regula din asta,ca cine stie ce-ti rezerva viata si cum o incalci. Eu zic ca mai bine stabilim reguli de care stim siguri ca ne putem tine.
Googoodoll sunt femei frustrate si femei mai putin frustrate, cum sunt barbati frustrati si barbati mai putin frustrati. Tu in care te incadrezi? :) Aici nu poate sa zica nimeni ca n-are nicio frustrare oricat de mica mica mica
Si da, 40% dintr-o zi sunt narcisista si histrionica, fara sa fie neaparat o tulburare de personalitate :), vreo 7% deprimata, 10% obsesional, 6% schizoid, 5% dependenta, 15% Tip A, 7 %melancolica si restul nu mai stiu ....


Si nu te mai da atipica .Toate care au fost intr-un fel sau altul amante se incadreaza in categoriile alea.

Postat pe 12 August 2009 14:50
Ok, sunt pe rand toate tipurile pe care le-ai enuntat tu, dar nu sunt atipica sunt chair banala si posaca.
loveisblinde
Postat pe 12 August 2009 22:42
Da, uneori sunt si deplorabila, penibila si patetica, dar nu in fiecare zi. Cu sinucigasa nu pot sa te incurc, ca mi-e frica de moarte ca dracu.
loveisblinde
Postat pe 12 August 2009 22:44
De la: loveisblinde, la data 2009-08-12 22:44:29Da, uneori sunt si deplorabila, penibila si patetica, dar nu in fiecare zi. Cu sinucigasa nu pot sa te incurc, ca mi-e frica de moarte ca dracu.


Si cat ai de gand sa-ti mai plangi de mila.Pe viata trebuie s-o traiesti tu nu ea pe tine.Ai probleme in a te iubi si respecta pe tine.Descopera-ti personalitatea si calitatile,capacitatile si RIDICA-TE!.nu mai trai in bataia vantului cu indivizi care garantat nu te merita.Scutura-te de imaginea asta de "buna de nimic" si schimba-ti viata .Eu stiu sigur ca merita.

Postat pe 13 August 2009 10:21
loveisblinde
Postat pe 13 August 2009 11:38
mie mi se pare interesant tipul numarul 4, mai mult cu astea am avut de-a face.... ele chiar sunt de neinteles...
zorba
Postat pe 17 August 2009 17:39
Ar trebui sa ne gandim ca relatia este barbat - femeie...legi scrise si nescrise....toate in lume tin de educatie, morala, constiinta...cum lipseste ceva cum te trezesti intr-o mica problema...desi se spune ca "iubirea este oarba si surda"
pacifista
Postat pe 24 August 2009 12:37
Ar trebui sa ne gandim ca relatia este barbat - femeie...legi scrise si nescrise....toate in lume tin de educatie, morala, constiinta...cum lipseste ceva cum te trezesti intr-o mica problema...desi se spune ca "iubirea este oarba si surda"
pacifista
Postat pe 24 August 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EU SUNT UN BARBAT FIDEL. 25 De la: kudika418943 2 Octombrie 2011 10:33
intrebare 35 De la: kudika341816 27 Aprilie 2011 21:36
credeti ca gresesc? 79 De la: kudika112608 25 Iunie 2012 04:33
portretul barbatului anului 2009- somer, infidel si irascibil 35 De la: monaq 10 Octombrie 2009 20:15
Nici nu mai stiu ce sa mai cred .... 19 De la: kudika046025 1 Noiembrie 2009 18:02