Mai multe
| Nu stiu cum sa fac,nu e genul de barbat foarte romantic,dar daca e sa imi faca un cadou mi-l face si fara o ocazie deosebita.Daca i-am spus o data mai voalat ca nu ma iubeste,intors acasa a fost un cu totul alt om.Uneori se comporta exact ca un adolescent de 14 ani care isi atinge iubita ptr prima oara.Eu totusi cred ca are o problema la capitolul comunicare in acest sens. | ||
|
rain75 Postat pe 13 August 2009 17:11 |
||
|---|---|---|
| Oare nu este destul de interesant subiectul meu?Nu prea intereseaza pe nimeni,nu imi da nimeni nici un sfat?E atat de greu sa fii intr-o tara straina si sa nu ai cu cine vorbi,sa nu poti spune nimanui ce ai pe suflet,nu v-as dori sa fiti in pielea mea,credeti-ma.Am momente cand imi vine sa...efectiv sa MOR | ||
|
rain75 Postat pe 17 August 2009 16:16 |
||
De la: rain75, la data 2009-07-29 15:22:58De la: scorpio67, la data 2009-07-29 13:08:15De la: piticola, la data 2009-07-29 12:59:47crezi ca va invata sa ma iubeasca?Adevarul e ca fostele din viata lui l-au dezamagit foarte mult.Nu mai avea incredere in femei si nici ca isi va putea reface viata. Dragalasa nu-i mai gasi scuze ,barbatii sunt rareori asa neajutorati precum vor sa para.E mai comod sa se ascunda dupa o nereusita decat sa se ofere intr-o relatie noua.I-ai spus deschis ce simti pentru el.?Ce raspuns ti-a dat? Ca nu e " pregatit " pentru mai mult? nu m-ar mira. |
||
|
|
||
|
Postat pe 19 August 2009 09:57 |
||
De la: rain75, la data 2009-08-17 16:16:28Oare nu este destul de interesant subiectul meu?Nu prea intereseaza pe nimeni,nu imi da nimeni nici un sfat?E atat de greu sa fii intr-o tara straina si sa nu ai cu cine vorbi,sa nu poti spune nimanui ce ai pe suflet,nu v-as dori sa fiti in pielea mea,credeti-ma.Am momente cand imi vine sa...efectiv sa MOR Cam ce sfaturi astepti? Ce gen de comentarii iti doresti sa citesti? Ca e totul foarte ok intre voi, ca e un iubit absolut normal .. care iubeste asa cum trebuie iubit, cu lingurita, ca se va schimba si vei fi cea mai fericita femeie, ca el este barbatul langa care merita sa imbatranesti? Citindu-ti postul pe care tocmai l-am citat.. mi-e teama ca traiesti doar visand.. Nu e vorba ca subiectul nu e interesant.. E doar acea lehamite pe care o avem cu totii (inclusiv tu intr-un caz similar) cand vrei sa ajuti un om care nu vrea sa fie ajutat. Tu deja ai un raspuns la intrebarile tale... (am scris corect, ai un singur raspuns la toate intrebarile: EL si nimeni altul!!) |
||
|
rashela Postat pe 19 August 2009 10:09 |
||
De la: rashela, la data 2009-08-12 04:32:01De la: piticola, la data 2009-08-11 11:04:42De la: rashela, la data 2009-08-08 12:13:32Nu mi-a spus personal ca nu ma poate iubi,asta am reusit eu sa aflu pe alte cai.L-am intrebat o data asta si mi-a spus ca prefera sa imi demonstreze ca ma iubeste decat sa mi-o spuna,nu crede in vorbe mari.El este de felul lui un tip foarte rece si nu prea vorbaret.De la: piticola, la data 2009-07-29 15:21:07Este un tip foarte realist,nu crede ca tot ce zboara se mananca CORECT. Si inca ceva, poti astepta tu mult si bine sa se transforme intr-un barbat tandru, n-o va face niciodata pentru ca nu-l caracterizeaza. Gandeste-te daca el este ceea ce-ti doresti, daca-ti ofera dragostea la care visai, pentru ca de schimbat nu se va schimba , va ramane la fel de ursuz, la fel de rece. Eu observ ca tu ti-ai dori sa fie altfel, insa nu va fi. Si asta nu din cauza dezamagirilor suferite ci a felului sau de a fi. Poate fi un barbat extraordinar de bun, dar este ceea ce-ti doresti? |
||
|
valita76 Postat pe 19 August 2009 10:29 |
||
| Poate aveti dreptate,scuze ca nu am raspuns mai devreme,am fost in concediu. | ||
|
rain75 Postat pe 3 Septembrie 2009 19:28 |
||
| Am incercat sa stau de vorba cu el,raspunsul pe care l-am primit a fost ca sunt femeia cu care vrea sa isi intemeieze o familie si s-a gandit foarte bine cand a luat hotararea asta,dar nu stiu ce sa cred,eu il iubesc nebuneste. | ||
|
rain75 Postat pe 3 Septembrie 2009 19:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mai am o sansa sa-mi salvez relatia,vreau sfaturi!multumesc | 26 | De la: ioana_maddy20 6 Octombrie 2012 09:44 |
| Iubitul meu vrea sa ma culc cu alti barbati pentru bani. | 1 | De la: kudika_1031895 25 Februarie 2018 15:23 |
| Sechestrata in casa de parintii mei !!! | 21 | De la: kudika_16468 30 Octombrie 2012 21:31 |
|
|
||
| prietena iubitului meu | 16 | De la: oana84onutza 22 Februarie 2010 18:22 |
| casatorita dar indragostita de altu | 26 | De la: bea79 25 Iunie 2011 18:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.