Setari Cookie-uri

Eu il iubesc ,el ma respecta doar

Nu stiu cum sa fac,nu e genul de barbat foarte romantic,dar daca e sa imi faca un cadou mi-l face si fara o ocazie deosebita.Daca i-am spus o data mai voalat ca nu ma iubeste,intors acasa a fost un cu totul alt om.Uneori se comporta exact ca un adolescent de 14 ani care isi atinge iubita ptr prima oara.Eu totusi cred ca are o problema la capitolul comunicare in acest sens.
rain75
Postat pe 13 August 2009 17:11
Oare nu este destul de interesant subiectul meu?Nu prea intereseaza pe nimeni,nu imi da nimeni nici un sfat?E atat de greu sa fii intr-o tara straina si sa nu ai cu cine vorbi,sa nu poti spune nimanui ce ai pe suflet,nu v-as dori sa fiti in pielea mea,credeti-ma.Am momente cand imi vine sa...efectiv sa MOR
rain75
Postat pe 17 August 2009 16:16
De la: rain75, la data 2009-07-29 15:22:58
De la: scorpio67, la data 2009-07-29 13:08:15
De la: piticola, la data 2009-07-29 12:59:47crezi ca va invata sa ma iubeasca?Adevarul e ca fostele din viata lui l-au dezamagit foarte mult.Nu mai avea incredere in femei si nici ca isi va putea reface viata.

O relatie se duce in DOI, nu poti iubi pentru amandoi,iar dragostea nu se invata ."Unde dragoste nu e,nimic nu e."Daca iti vine cu tot cu bagajul lui de foste in relatie e un complexat si un frustrat si ai sa tragi degeaba de el ca de un magar mort.

nu este nici complexat,nici frustrat,doar dezamagit,dar am reusit sa ii redau increderea in oameni

Dragalasa nu-i mai gasi scuze ,barbatii sunt rareori asa neajutorati precum vor sa para.E mai comod sa se ascunda dupa o nereusita decat sa se ofere intr-o relatie noua.I-ai spus deschis ce simti pentru el.?Ce raspuns ti-a dat? Ca nu e " pregatit " pentru mai mult? nu m-ar mira.

Postat pe 19 August 2009 09:57
De la: rain75, la data 2009-08-17 16:16:28Oare nu este destul de interesant subiectul meu?Nu prea intereseaza pe nimeni,nu imi da nimeni nici un sfat?E atat de greu sa fii intr-o tara straina si sa nu ai cu cine vorbi,sa nu poti spune nimanui ce ai pe suflet,nu v-as dori sa fiti in pielea mea,credeti-ma.Am momente cand imi vine sa...efectiv sa MOR

Cam ce sfaturi astepti? Ce gen de comentarii iti doresti sa citesti? Ca e totul foarte ok intre voi, ca e un iubit absolut normal .. care iubeste asa cum trebuie iubit, cu lingurita, ca se va schimba si vei fi cea mai fericita femeie, ca el este barbatul langa care merita sa imbatranesti? Citindu-ti postul pe care tocmai l-am citat.. mi-e teama ca traiesti doar visand..

Nu e vorba ca subiectul nu e interesant.. E doar acea lehamite pe care o avem cu totii (inclusiv tu intr-un caz similar) cand vrei sa ajuti un om care nu vrea sa fie ajutat. Tu deja ai un raspuns la intrebarile tale... (am scris corect, ai un singur raspuns la toate intrebarile: EL si nimeni altul!!)
rashela
Postat pe 19 August 2009 10:09
De la: rashela, la data 2009-08-12 04:32:01
De la: piticola, la data 2009-08-11 11:04:42
De la: rashela, la data 2009-08-08 12:13:32
De la: piticola, la data 2009-07-29 15:21:07Este un tip foarte realist,nu crede ca tot ce zboara se mananca

N-as spune ca un asemenea tip e realist.. Ba dimpotriva, as spune ca e genul de persoana rece... care isi justifica orice atitudine sau lipsa de interes prin faptul ca el nu crede in iubire.
Nici eu nu cred ca dragostea vine in timp.. indiferent cum te vei purta tu. E posibil sa fie respect, e posibil sa fie compasiune, e posibil sa fie lehamite.. Si toate se vor accentua sau stinge complet ... in timp... ramanand doar indiferenta si.. raceala.
Faptul ca "nu te poate iubi".. dar "vrea sa merga pana la capat" mi se pare de-o mojicie iesita din comun. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi peste ani.
Nu mi-a spus personal ca nu ma poate iubi,asta am reusit eu sa aflu pe alte cai.L-am intrebat o data asta si mi-a spus ca prefera sa imi demonstreze ca ma iubeste decat sa mi-o spuna,nu crede in vorbe mari.El este de felul lui un tip foarte rece si nu prea vorbaret.

Draga mea, raspunsurile tale sunt ale unei femei care iubeste. care refuza sa vada si altceva decat ceea ce ar linisti-o un pic... Barbatul asta, cand va iubi...... o va spune sus si tare, sa stie tot poporul. Asa fac cei care iubesc... vor sa-si imparta fericirea cu intreaga lume.
Sa nu-mi spui ca iti umple zilnic patul de trandafiri, cina romantica cel putin o data pe saptamana, ca te suna tot timpul doar ca sa iti auda vocea, ca te asteapta cu surprize.. care mai de care, dar ca nu rosteste "te iubesc" si pace. Ursuz e, ursuz ramane... pana va iubi.

CORECT.

Si inca ceva, poti astepta tu mult si bine sa se transforme intr-un barbat tandru, n-o va face niciodata pentru ca nu-l caracterizeaza. Gandeste-te daca el este ceea ce-ti doresti, daca-ti ofera dragostea la care visai, pentru ca de schimbat nu se va schimba , va ramane la fel de ursuz, la fel de rece. Eu observ ca tu ti-ai dori sa fie altfel, insa nu va fi. Si asta nu din cauza dezamagirilor suferite ci a felului sau de a fi. Poate fi un barbat extraordinar de bun, dar este ceea ce-ti doresti?
valita76
Postat pe 19 August 2009 10:29
Poate aveti dreptate,scuze ca nu am raspuns mai devreme,am fost in concediu.
rain75
Postat pe 3 Septembrie 2009 19:28
Am incercat sa stau de vorba cu el,raspunsul pe care l-am primit a fost ca sunt femeia cu care vrea sa isi intemeieze o familie si s-a gandit foarte bine cand a luat hotararea asta,dar nu stiu ce sa cred,eu il iubesc nebuneste.
rain75
Postat pe 3 Septembrie 2009 19:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mai am o sansa sa-mi salvez relatia,vreau sfaturi!multumesc 26 De la: ioana_maddy20 6 Octombrie 2012 09:44
Iubitul meu vrea sa ma culc cu alti barbati pentru bani. 1 De la: kudika_1031895 25 Februarie 2018 15:23
Sechestrata in casa de parintii mei !!! 21 De la: kudika_16468 30 Octombrie 2012 21:31
prietena iubitului meu 16 De la: oana84onutza 22 Februarie 2010 18:22
casatorita dar indragostita de altu 26 De la: bea79 25 Iunie 2011 18:49