Setari Cookie-uri

vreau sa fac mai mult pt ea dar nu prea mai stiu ce

buna tuturor!voi incerk s fi kt mai scurt posibil!suntem impreuna de aproape 9 ani,locuim impreuna de 2 ani jumate.pana a sta impreuna au fost si urcusuri si coborasuri..ca in orice cuplu..dar am trecut peste,ne-am si despartit pt vreo jumate de an.o iubesc ff mult,am facut multe pt ea si pt relatia noastra k si ea binenteles!as da orice pt fiinta asta!am incerkat s ii indeplinesc aproape fiekare dorinta,vis,moft..doar pt k o iubesc si vreau s o vad fericita-----pt k,,dak ea e fericita sunt si eu.cadouri ,cine romantice,excursii,flori etc nu vreau s crede-ti k m laud,pt k nu-s unul din ala de bani gata.am un servici bunisor si chiar dak bani sunt calculati dinainte,,,parca nu ma lasa inima cateodata sa nu ii iau makar o floare.odata i-am cumparat un cadou..nu prea aveam bani..dar dragostea dak e mare....nu va zic k atunci knd am ajuns aks m-a certat!!!!!!!!!!!s-a intamplat de 2 ori! ma iubeste si ea nimic de spus tine la mine dar uneori e mai rece cu sentimentele pe care i le port!DE Ceva timp se enerveaza mai repede,imi reproseaza mai tot,dar se intampla cam rar....cand are zile nasoale!Problema este k acele zile nasoale dupa cum vad eu incep sa se inmultesk..si asta m preocupa mai mult!!!!!!!! park nu i-ar mai place de mine!am incerkat de n ori s vorbesc cu ea,dar ea le tine numai pe ele ei.nu vreau s fiu crud sunt situatii cand ma intelege si p mine! Uneori imi spune k nu totul se rezuma la iubire..asa si este..dar dak doua pers nu se iubesc cum ar trebui,cum fac sa treaca peste obstacolele vietii?imi amintesc k in primi 2 ani dupa ce ne-am cunoscut ce era intre noi nu cred k a mai fost la nimeni...era o iubire mai ceva ca in povesti!Asta imi doresc mai mult acum...sa fim k atunci!!!va rog sa imi da-ti in legatura cu ce ar putea s faca un baiat pt a face fericita persoana iubita!!!!!!!!!!ea spune k este , dar eu simt k nu e asa cum si-ar fi dorit! multumiri
dixe
Postat pe 11 August 2009 02:46

Toate fetele/femeile isi doresc un barbat tandru,atent,iubitor...si cand il au vor altceva mai palpitant.Probabil ca si tu,prin atentia asta exagerata,o iriti.Nu stiu altele cum sunt,vorbesc doar in numele meu,cand mi se acorda atentie prea multa mi se urca la cap si ajunge sa ma plictiseasca respectivul. Cine stie,poate este aceeasi situatie.
Eu te-as sfatui sa o lasi mai moale cu intratul asta pe sub piele,sa-i mai dai putina gheata la inima... Si poate asa nu o sa mai fie la fel de "rece" pentru ca stii cum se spune,"rau e cu rau,dar mai rau e fara rau".
Asta e dracusorul din mine care vorbeste ,asculta si parerea ingerasilor de pe forum...

kudika052871
Postat pe 11 August 2009 10:28
ai fost mult prea "lungggggggggggg" asa ca n-am citit
anybody
Postat pe 11 August 2009 10:30
Eu cred ca esti prea sufocant...cu femeile tre sa te porti frumos...dar nu excesiv de frumos...sper sa ma intelegi ce spun. ....pt femei conteaza o floare un cadou...o atentie...dar daca sunt in fiecare zi nu e prea ok.....mie una imi place sa primesc flori ori de cate ori se poate ...dar deja cadouri peste cadouri ar fi ceva mult prea mult...incearca sa nu-i mai cumperi atatea..nu prin asta ii dovedesti ca o iubesti...daca o iubesti atat de mult,incearca sa i arati altfel nu doar prin cadouri .....esti barbat si ar trebui sa stii astea...parerea mea...
alinaaaaa
Postat pe 11 August 2009 13:20
De la: alinaaaaa, la data 2009-08-11 13:20:46Eu cred ca esti prea sufocant...cu femeile tre sa te porti frumos...dar nu excesiv de frumos...sper sa ma intelegi ce spun. ....pt femei conteaza o floare un cadou...o atentie...dar daca sunt in fiecare zi nu e prea ok.....mie una imi place sa primesc flori ori de cate ori se poate ...dar deja cadouri peste cadouri ar fi ceva mult prea mult...incearca sa nu-i mai cumperi atatea..nu prin asta ii dovedesti ca o iubesti...daca o iubesti atat de mult,incearca sa i arati altfel nu doar prin cadouri .....esti barbat si ar trebui sa stii astea...parerea mea...

Usor de zis...greu de facut. Si eu m-am confrutat cu prb de genul si am ajuns la concluzia ca oricum ai face nu e bine. Am destule argumente care mi-au intarit convingerea asta. Mai tine si de femeie, sa inteleaga ca barbatul daca face asa, face ptr ca o iubeste intradevar. Daca as fi mai rece, deja ar incepe sa nu mai imi pese, si atunci va fi si mai rau ptr ca nepasand-umi nu o sa mai fiu dulce, nu m-ar mai interesa de ea. Sunt multe de spus pe tema asta, dar cum fiecare are firea lui este greu de generalizat.

On topic : cred ca ceea ce au spus fetele mai sus este adevarat ; am observat si eu ca atunci cand esti mai rece cu o femeie esti iubit si apreciat mai mult decat atunci cand practic " i te asterni la picioare " ca sa zic asa

Oricum, BAFTA in ceea ce vei face, si tine-ne la curent, poate mai invatam si noi ceva
Dreams_Investments
Postat pe 11 August 2009 13:35
sincer...eu sunt genul de femeie care imi place genul tau de barbat........dixe !!.......mie nu-mi e suficient doar SA STIU ca ma iubeste.......ci imi place sa mi se arate de cate ori e p[osibil.....si prin orice mijloace.........daca vrea sa-mia doar o floare.....e bine si asa......daca vrea sa-mi ia cadou ,si asa merge.....daca vrea sa ma iubeasca,,,,in dormitor.....e cel mai bine !!!........

eu nu as putea sta langa un barbat ...rece !!......as considera ca nu-l mai interesez.....ca nu mai tine la mine ....ca nu ma mai iubeste !!.........de regula ,atunci cand nu-ti arati sentimentele....incepe declinul......incepi si te inchizi in tine......si ajungi pana la a nu mai stii ce gandeste celalat despre tine !!..........si stiu ce castane mananc !!.......

totul se rezolva prin ....comunicare !!.....intreb-o franc in fata ce nu-i convine !!!........si asa vei afla poate ce ai de facut !!.........succes !!........
etta
Postat pe 11 August 2009 13:59
De la: dixe, la data 2009-08-11 02:46:52buna tuturor!voi incerk s fi kt mai scurt posibil!suntem impreuna de aproape 9 ani,locuim impreuna de 2 ani jumate.pana a sta impreuna au fost si urcusuri si coborasuri..ca in orice cuplu..dar am trecut peste,ne-am si despartit pt vreo jumate de an.o iubesc ff mult,am facut multe pt ea si pt relatia noastra k si ea binenteles!as da orice pt fiinta asta!am incerkat s ii indeplinesc aproape fiekare dorinta,vis,moft..doar pt k o iubesc si vreau s o vad fericita-----pt k,,dak ea e fericita sunt si eu.cadouri ,cine romantice,excursii,flori etc nu vreau s crede-ti k m laud,pt k nu-s unul din ala de bani gata.am un servici bunisor si chiar dak bani sunt calculati dinainte,,,parca nu ma lasa inima cateodata sa nu ii iau makar o floare.odata i-am cumparat un cadou..nu prea aveam bani..dar dragostea dak e mare....nu va zic k atunci knd am ajuns aks m-a certat!!!!!!!!!!!s-a intamplat de 2 ori! ma iubeste si ea nimic de spus tine la mine dar uneori e mai rece cu sentimentele pe care i le port!DE Ceva timp se enerveaza mai repede,imi reproseaza mai tot,dar se intampla cam rar....cand are zile nasoale!Problema este k acele zile nasoale dupa cum vad eu incep sa se inmultesk..si asta m preocupa mai mult!!!!!!!! park nu i-ar mai place de mine!am incerkat de n ori s vorbesc cu ea,dar ea le tine numai pe ele ei.nu vreau s fiu crud sunt situatii cand ma intelege si p mine! Uneori imi spune k nu totul se rezuma la iubire..asa si este..dar dak doua pers nu se iubesc cum ar trebui,cum fac sa treaca peste obstacolele vietii?imi amintesc k in primi 2 ani dupa ce ne-am cunoscut ce era intre noi nu cred k a mai fost la nimeni...era o iubire mai ceva ca in povesti!Asta imi doresc mai mult acum...sa fim k atunci!!!va rog sa imi da-ti in legatura cu ce ar putea s faca un baiat pt a face fericita persoana iubita!!!!!!!!!!ea spune k este , dar eu simt k nu e asa cum si-ar fi dorit! multumiri

dar inainte sa ii faci toate mofturile ,o alinti, o ti in brate, o saruti des, ii zici des ca o iubesti? cauta care e problema.....si sexul poate avea legatura......incearca sa o intrebi ce dorinte are, inclusiv in sex......poate vrea putina libertate.....sau poate o vacnta in 2 v-ar face bine....

Postat pe 11 August 2009 15:59
va multumesc pt sfaturi!!!uneori simt si eu k sunt prea atent cu ea.Mi-au spus-o si prietenii mei.Nu as putea spune k fac tot ce fac pt ea chiar in fiekare zi........dar oricum voi tine cont si de parerile voasttre pt k consider k este mai bine....nu numai pt ea ci si pt noi k cuplu.problema e k..nu stiu..de multe ori imi spune k nu ar trebui sa fac aceste lucruri pt k ea oricum m iubeste!!!Eu o iubesc,ea m iubeste...acest lucru il stim amandoi,,,,inseamna k ar trebui s m opresc aici???????????nu vreau sa-i par nici un pampalau kare nu face nimic pt ea!!!!
dixe
Postat pe 12 August 2009 19:30
pt amanda01.....da o alint,radem,o imbratisez...ii spun k o iubesc...!sexul sau dragostea(cum vrei),nu e o problema la noi....am vorbit de multe ori pe tema asta....!si sa stii k 90%iti voi asculta sfatul cu vacanta , pt k si eu ma gandesc de o saptamana numai la asta!!!sa mergem undeva 3-4zile!!! la ce te refereai mai exact cand ai spus k poate vrea mai multa libertate?
dixe
Postat pe 12 August 2009 19:45
s-a invatat rasfatata si mofturoasa...sau asa a fost mereu. cand te inveti nu stiu daca mai poti sa te dezveti asa usor
Lorena26
Postat pe 12 August 2009 23:37
revin... mi'e prea lene sa citesc acum
Diavolyta_
Postat pe 12 August 2009 23:40
moftoroasa nu este....stie destul de bine k m-as face si in patru pt ea sau pt ceva ce e al nostru si intelege dak uneori ceva nu e posibil! Cat despre "rasfatata" aici am si eu o mica vina...nimic de spus!!!!!!!!! Totusi cred k din cand in cand trebuie sa faci si lucrul acesta-sa o rasfeti-k dor e fata!!!ms oricum de parere
dixe
Postat pe 13 August 2009 22:08
fa-o sa sufere.. n-o sa te uite prea curand

mitura
Postat pe 13 August 2009 22:20
De la: dixe, la data 2009-08-11 02:46:52.odata i-am cumparat un cadou..nu prea aveam bani..dar dragostea dak e mare....nu va zic k atunci knd am ajuns aks m-a certat!!!!!!!!!!!s-a intamplat de 2 ori! ma iubeste si ea nimic de spus tine la mine dar uneori e mai rece cu sentimentele pe care i le port!

Am citit asta si va inteleg. te inteleg pe tine si e de apreciat ce faci si cum faci.

O inteleg pe ea pentru ca seamna cu mine: vezi tu , o atentie, un cadou e ok, dar trebuie sa fie ce vrea ea. eu de exemplu daca mi doresc o crema de fata dar, pentru ca nu sunt asa multi bani in casa nu mi o cumpar, ma enervez daca partenerul arunca o caruta de bani pe un superb buchet de trandafiri rosii ca semn al dragostei lui, etc..care oricum se vor ofili in 3 -4 zile !
Sper ca ai prins ideea. dar, daca ma intreaba prietenul ce cadou as vrea, i as spune exact ce vreau sa primesc , ca poate vreau pantofi noi ca nu merg cu florile in picioare la servici.

Spui ca zice dragostea nu e totul! exact! Romantismul nu tine de foame!
Deci situatia e asa: prietena ta e mai pragmatica decat tine, nu viseaza cai verzi pe pereti si cel mai important nu asteapta ca tu sa- i faci cadou flori si alte traznai romantice. Ea prefera sa platesti ratele la noua ei masina decat sa i cari vagoane de flori pe an. Esti norocos, felicitari!
Cel mai bine zi -i ca vrei sa -i faci un cadou, ceva ca re sa fie o investitie , ceva care dureaza in timp, *decat bomboane si flori ) si las o pe a sa aleaga ce vrea. in felul asta te simti si tu bine si ea . bafta !
kudika052198
Postat pe 31 August 2009 08:04
faza ca romantismul nu tine de foame imi aduce aminte de parintii mei: se implineau 20 de ani de la casatoria lor si nu prea aveau bani. tata i'a adus mamei mele un buchet de flori si mama i l'a pus in farfurie sa il manance. asta e cel mai tare exemplu ca romantismul nu tine de foame. fi mai practic. scoate'o in oras la o cina romantica numai cand s'a mai adaugat inca o luna la relatia voastra, fa'i cadouri lucruri care le foloseste si ii plac.
pmbada_15
Postat pe 8 Decembrie 2009 18:14
imi doresc un barbat ca tine... stiu sa apreciez un barbat de calitate! nu stiu de ce unele femei se poarta rece cu un barbat iubitor! si eu sunt femeie dar nu as putea sa fiu asa!
Ella_Kudika
Postat pe 8 Decembrie 2009 20:15
Trec si eu exact prin aceeasi situatie cu un baiat...fac de toate...si el tot este nemultumit tot timpul, park s-a racit. Offf, cat imi doresc un barbat ca tine, cat de mult as sti sa il apreciez, pentru ca acum sufar mult si cand imi face si el ff rar o bucurie, parka mi-a daruit soarele...Sincer, cred ca ei s-au plictisit de noi, cei buni, pentru ca le dam de toate iar ei nu mai au pentru ce lupta...stii cum e...cand ai totul pe tava parca nu iti mai place...Oricum, sfatul meu este sa fii un pic mai indiferent, nu tare, dar mai rareste un pik cu atatea cadouri...pentru a-i pune ei intrebarea de ce s'a schimbat si astfel poate ii dai un motiv sa se apropie mai tare...dak nu...gaseste o fata care sa aprecieze lucrurile pe care le faci tu din placere, fete de astea sunt cu miile...ca toate ne'am dori acest lucru. Bafta!
AmaliaSissi
Postat pe 8 Decembrie 2009 21:48
Nu stiu ce sa zic nu vreau sa fiu eu aia sarcastica sau care iti da un raspuns mai ciudat, eu cand am fost rautacioasa cu un barbat a fost atunci cand nu il iubeam, am avut vreo 2 relatii in care ei ma iubeau dar la mine era decat obisnuinta si ajungeam sa nu ii mai suport si sa imi sara tandara din orice, cel pe care l-am iubit din totdeauna cum sa ma supar daca ma rasfata sau imi aduce orice cadou oricat ar fi cadoul de urat?. iti spun femeia cand iubeste profund nu se supara de la un cadou, daca o injuri se supara si ii trece, poate nu te mai iubeste ca la inceput? Parerea mea ia vacanta aia si discutati la rece tot...
jade_floretta_voicu
Postat pe 12 Decembrie 2009 02:25
in principiu ai dreptate.. ori te iubeste dar a cam uitat ce inseamna asta ori e cea care profita foarte mult in relatie, se ajunge la "imi place sa ma iubesti" decat o egalitate in relatie.
sfatul meu?! spune ce ai de spus daca ii convine bine daca nu, dump her ass.
felixcat
Postat pe 12 Decembrie 2009 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Berbecut 5 De la: louiza 17 Iulie 2010 18:18
vreau sa bag divort dar nu stiu kum sai zic 83 De la: PRALEA_ 3 Octombrie 2011 15:13
vreau sa imi sterg contullllllllllll 5 De la: mahy33 26 Februarie 2010 22:55
Masaj Erotic 59 De la: kudika029282 20 Martie 2010 16:26
FIDEL SAU INFIDEL IN OCCIDENT 58 De la: monik_mail2006 15 August 2009 01:45