Mai multe
| vreau sa intreb si eu...credeti ca exista oameni care trebuie sa traiasca doar extreme,fiind mereu nefericiti, desi au de fiecare data ceva pentru care sunt invidiati... | ||
|
adelinutza_03 Postat pe 28 Martie 2010 12:03 |
||
|---|---|---|
| nu | ||
|
_oktober_ Postat pe 28 Martie 2010 12:30 |
||
| da..cu conditia ca altii care nu sunt ca ei...sa nu le ia locul!! | ||
|
|
||
|
andreea_n_x Postat pe 28 Martie 2010 13:30 |
||
|
cred cu tarie asta! si tu brutus? |
||
|
amircristian Postat pe 28 Martie 2010 13:37 |
||
nu stiu ce sa iti zic, cred ca pt uni oameni BANII sutn MULT MAI IMPORTANTI ca IUBIREA, FERICIREA LOR...poate ca exista ..nu stiu..eu nu as trai asa...fac in fiecare zi ceva sa fiu fericita....asculta si acuma muzcia care ma relaxeaza si ma face fericta ...
|
||
|
danaeu Postat pe 7 Aprilie 2010 11:15 |
||
De la: danaeu, la data 2010-04-07 11:15:36nu stiu ce sa iti zic, cred ca pt uni oameni BANII sutn MULT MAI IMPORTANTI ca IUBIREA, FERICIREA LOR...poate ca exista ..nu stiu..eu nu as trai asa...fac in fiecare zi ceva sa fiu fericita....asculta si acuma muzcia care ma relaxeaza si ma face fericta toate sunt importante.....banii iubirea sexul linistea increderea respectul aduc fericirea.....cine nu recunoaste .....e ipocrit.... fiecare in parte cu masura care ne implineste...... |
||
|
Celia_29 Postat pe 7 Aprilie 2010 11:25 |
||
Nimeni nu poate trai doar din extreme.sunt invidiati pentru ca asta urmaresc probabil si se bucura de cateva momente de presupusa fericire nu de fericire adevarata.eu una prefer sa accept ca "fericirea vine din lucruri marunte" pt ca pe mine de multe ori lucrurile astea m`au salvat si mi`au inseninat ziua,mai ales daca vine din partea persoanelor dragi:) daaarrr trebuie si extreme si mie imi place sa o mai iau razna sometimes:p
|
||
|
lavinia_hruban Postat pe 9 Aprilie 2010 15:00 |
||
|
http://concurs.acasatv.ro/scenarii/index.php?uid=301451&pageID=6 va rog sa imi lasati si mie un comentaru la SCENARIULl meu de pe acasatv ESTE O POVESTE FOARTE FRUMOASA CARE MERITA SA CASTIGE VA ROD DIN SUFLET |
||
|
lifestyle4u Postat pe 9 Aprilie 2010 15:16 |
||
De la: adelinutza_03, la data 2010-03-28 12:03:25vreau sa intreb si eu...credeti ca exista oameni care trebuie sa traiasca doar extreme,fiind mereu nefericiti, desi au de fiecare data ceva pentru care sunt invidiati... Cand spui de extreme, eu ma gandesc de persoanele care doresc sa practice sporturi "extreme" Bungee Jumping, Freeclimbing sau asa ceva.... Dar nu prea inteleg ce ar avea "trairea extremelor", la care ma gandesc eu, cu invidia despre care scrii tu. Cred ca te referi la altceva |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 9 Aprilie 2010 17:30 |
||
De la: adelinutza_03, la data 2010-03-28 12:03:25vreau sa intreb si eu...credeti ca exista oameni care trebuie sa traiasca doar extreme,fiind mereu nefericiti, desi au de fiecare data ceva pentru care sunt invidiati... Am cunoscut cativa care s-ar incadra aici,numai ca ei erau perfect normali dar se vedeau asa,la limita.Se plangeau,se zbateau,apoi isi vedeau de-ale lor.Iar plans,iar zbatere,iar interesele lor...si tot asa.Mai rau de cei din jur care se agitau.In timp,la extremisti nu le-a mers taman rau -egoismul personal i-a ajutat sa iasa din toate cele. |
||
|
nicossia Postat pe 12 Aprilie 2010 10:41 |
||
De la: lifestyle4u, la data 2010-04-09 15:16:05http://concurs.acasatv.ro/scenarii/index.php?uid=301451&pageID=6 http://concurs.acasatv.ro/scenarii/index.php?uid=315184&pageID=1 |
||
|
iulia069834 Postat pe 14 Aprilie 2010 20:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un pic de ajutor va rog | 45 | De la: johnelle 8 Decembrie 2011 19:44 |
| ce faci cand ai un iubit dar incepi sa te gandesti la alti barbati? | 25 | De la: heretic 19 Noiembrie 2009 12:07 |
| Femeie tanara, Barbat matur | 74 | De la: Max2 16 Noiembrie 2011 21:18 |
|
|
||
| Alpha male.. | 185 | De la: Cassey 18 Mai 2009 09:21 |
| Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii | 329 | De la: _oktober_ 19 Ianuarie 2011 16:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.