Setari Cookie-uri

vreau si eu un sfat

Buna. am 23 de ani si suntt virgina
acum o luna m-am int cu un baiat pe care l-am cunoscut pe mess si ne-am vazut de 3 ori pana acum. Nu stiu ce o sa credeti despre mine, dar a 3-a oara cand ne-am intalnit a vrut sa-mi faca sex oral si eu am acceptat.
dupa acea seara am vrut sa ma mai intalnesc cu el dar el de fiecare data mi-a pus conditia sa-i fac sex oral si cum eu n-am vrut nu ne-am mai intalnit
acum stie ca-s singura acasa si imi tot zice ca vrea sa ne intalnim ca tine la mine, ca el nu face oricui sex oral si ca ii place "fffff mult de mine", dar bineninteles cand i-am pus conditia sa nu0-mi ceara sa-i fac sex oral a zis ca nu vine daca nu accept
Imi dau seama ca ma minte....desi as vrea sa cred ca nu:(
e primul meu prieten in sensul ca cu el m-am sarutat prima data(stiu ca e penibil:( pls nu radeti)
si m-am saturat sa fiu singura...
voi ce-ati face in locul meu?ati accepta?
kudika061840
Postat pe 22 August 2009 18:56
daca il iubesti da dar e prea putin timp de cand cica sunteti impreuna, ce ai simtit cand ti-a facut sexul oral cum te-ai simtit?
xxx22
Postat pe 22 August 2009 19:01
a fost ok...dar nu ceva extraordinar cum credeam eu ca ar fi:(
kudika061840
Postat pe 22 August 2009 19:03
sigur nu e de ras si offf,bine ca nu sunt in locul tau!!!
Cred ca profita maxim de naivitatea ta,asta daca e real ce ai spus.Nici macar nu va cunoasteti si te conditioneaza,adica el clar vrea de la tine un singur lucru-sex si nu orice fel,ci doar oral..hmm.
E greu sa fii singur,dar avand in vedere "experienta" ta in ale barbatilor eu zic s-o iei mai incet,ca sa nu ramai cu traume."Normal" e ce vrei tu sa fie normal,dar o relatie are si ea niste pasi,mai mici ,mai mari-nu poti asa oricum si oricand sa faci ce vrea altcineva.
Tu ce vrei ?Gandeste-te la tine,ce-ti doresti,dar nu stiu daca ti-ai ales bine partenerul!Si inca ceva-nu te expune-singura acasa cu unul pe care abia il cunosti??? Ai mare grija de tine!!!
luyyzz
Postat pe 22 August 2009 19:06
Daca nu vrei cu adevarat, atunci ia-l pe NU In brate si cu asta basta!! Daca nu esti sigura ce vrei, nu te grabi.
Oricum, virgina sau nu, ai totusi 23 de ani.. nu mai crede orice spune un individ cunoscut pe mess. Fii sigura ca face sex oral... oricui (nu ma refer la femeile strazii..) Mess-ul e, oarecum, un loc "curat" de agatat fetite pentru sex oral ... Ude mai pui ca esti si virgina!! 100% garantie! N-as baga mana in foc ca s-a multumit doar cu tine.. dar asta e alta poveste.
Acum, problema ta e singuratatea. In cazul asta... nu cred ca sexul oral - facut sau doar primit - o va rezolva.
Un barbat care tine "ffff mult" la o femeie nu va conditiona niciodata intalnirile sau cursul relatiei de sex. Si in niciun caz dupa doar 3 intalniri.
rashela
Postat pe 22 August 2009 19:09
ms de sfat
ideea e ca are si modul asta de a ma face sa ma simt naspa pt ca am 23 de ani si sunt virgina
spre ex acum imi zicea ca e grav ca n-am avut orgasm pana la 23 de ani si ca tre sa merg la ginecolog
imi dau seama ca ar putea fi si un mod de a ma convinge ..dar pe de alta parte ma gandesc ca ar putea sa aiba si dreptate:(
nu-i normal sa aj pana la 23 de ani si sa nu ai priten:( dar acu nu stiu ce sa fac
timpul nu-l pot da inapoi:((
kudika061840
Postat pe 22 August 2009 19:09
De la: kudika061840, la data 2009-08-22 19:09:54ms de sfat
ideea e ca are si modul asta de a ma face sa ma simt naspa pt ca am 23 de ani si sunt virgina
spre ex acum imi zicea ca e grav ca n-am avut orgasm pana la 23 de ani si ca tre sa merg la ginecolog
imi dau seama ca ar putea fi si un mod de a ma convinge ..dar pe de alta parte ma gandesc ca ar putea sa aiba si dreptate:(
nu-i normal sa aj pana la 23 de ani si sa nu ai priten:( dar acu nu stiu ce sa fac

E clar, e un idiot!!!! trimite-l cat mai repede la dracu�!!!
rashela
Postat pe 22 August 2009 19:11

Fetita draga, nu e deloc important DE CE esti inca virgina. Important este ca esti. Si, daca asa ai vrut tu.. atunci.. macar nu iti bate joc de tine cu un individ oarecare... numai ca sa intri in randul lumii. Fii sigura ca nu vei creste in ochii lui dupa, fii sigura ca vei fi doar subiect de amuzament la o bere cu amicii... si asa mai departe. Spune-i multumesc pentru partida de sex oral si da-i ignore. Inainte sa devina, doamne fereste, violent!
rashela
Postat pe 22 August 2009 19:15

Nu are mai dreptate-e doar un profitor si daca pana la 23 de ani n-ai avut un iubit,nu e nimic grav,poate n-ai intalnit pe cineva potrivit pt tine,sau ai avut alte prioritati.Tu de fapt ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si sa te pui pe tine pe primul loc,sa nu te intereseze ce crede el despre cum esti tu!
Orgasmele nu vin asa pe banda rulanta cum spune el,de fapt la cum s-a repezit la tine de la a treia intalnire era si greu sa te faca sa simti ceva special.
Nu te lasa manipulata,cauta-ti alt tip de care sa te-ndragostesti si vei vedea ca sentimentele,sexul si orgasmele vor veni sigur,dar cu cineva special pt tine care o sa-ti castige increderea.....
luyyzz
Postat pe 22 August 2009 19:22
ms inca o data...atat pt raspunsuri cat si pt faptul ca n-ati facut misto de mine
i-am dat deja ignore...cred ca stiam ca nu e ok sa fie asa...dar mi-am dorit f mult sa fie adevarat
kudika061840
Postat pe 22 August 2009 19:36

in ce vezi u grav ca ai 23 de ani si esti virgina? nu este nimic grav ca nu ai avut nici un iubit pana la 23 de ani. si la ginecolog poti merge chiar daca esti sau nu virgina.
nu iti incepe viata sexuala daca nu simti ca iti doresti asta si nu fa asta cu un necunoscut caci la a 3-a intalnire tot necunoscut e
am inteles ca ti-a facut sex oral deci ai avut orgasm.
nu il lasa sa te domine chiar asa: daca nu faci sex oral lui nu vine la tine. asta e santaj.
cred ca ar fi mai bine sa ii spui pa si sa pastrezi in minte momentele frumoase cu el.
annastasiacris
Postat pe 23 August 2009 03:06
"nu face sex oral oricui "
cu siguranta ca nu
kudika041151
Postat pe 26 August 2009 09:50
Tipul e un profitor. Te santajeaza. Meriti mult mai mult. Nu e nimic rau in faptu ca la 23 de ani esti virgina. Daca pana acuma te-ai pastrat ar fi pacat sa te arunci in bratele primului venit. Daruieste-te cuiva care simti tu ca merita.
byannca
Postat pe 26 August 2009 23:19
In nici un caz n-as accepta. Ca sa nu mai zic ca tipul lui de abordare e slab rau... Toata ideea ca sa te simti bine cu sexualitatea ta este sa faci doar ceea ce doresti tu sa faci, adica ce simti ca poti sa faci fara sa ai probleme de constiinta/scarba/etc. Si da, nu e nici un stigmat ca ai 23 de ani si esti virgina.
anushkha
Postat pe 28 August 2009 11:46

incerca sa te prosteasca in ultimul hal, ce jegos :| as bate jigodii ca el zilnic
felicitari ca nu esti chiar asa aeriana si macar ai cerut o parere
felixcat
Postat pe 28 August 2009 17:14
mi se pare cea mai mare prostie....nu te f....dar sa faci sex oral...nu te lasa prostita...barbatii asta vor..bravo tie ca ai ramas virgina pana la 23 de ani...nu e nimic rau un asta,...dar de ce nu ai avut nici un prieten pana la varsta asta?si inca o data bravo...dak ti a facut sex oral si u nu i ai facut inapoi inseamna k esti o fata destepta..prosteste-l in continuare ca sa te simti tu bine....
kudika049811
Postat pe 28 August 2009 19:50
Buna,am citit mica ta problema sa ziceam asa..nu trebuie sa accepti sexul oral doar de dragul de a avea o relatie,draga mea,daca nu te accepta asa cum esti inseamna ca nu vrea nimic serios..si eu sunt virgina si am 22 de ani nu asta trebuie sa fie problema ta ,o sa intalnesti pe cineva care sa te iubeasca si cu care sa ai o relatie frumoasa,si eu am primit o asemenea propunere de la un fost prieten,si evident ca nu am acceptat..bineinteles ca nu ne-am mai vazut..i-am zis ca am princiipile mele peste care nu pot trece,mi-a zis ca ma aprecieaza si bla bla..te [up si ai grija de tine,si nu uita ca esti o fata speciala care merita mai mult respect:*
kudika059790
Postat pe 30 August 2009 14:20
De la: rashela, la data 2009-08-22 19:15:28

Fetita draga, nu e deloc important DE CE esti inca virgina. Important este ca esti. Si, daca asa ai vrut tu.. atunci.. macar nu iti bate joc de tine cu un individ oarecare... numai ca sa intri in randul lumii. Fii sigura ca nu vei creste in ochii lui dupa, fii sigura ca vei fi doar subiect de amuzament la o bere cu amicii... si asa mai departe. Spune-i multumesc pentru partida de sex oral si da-i ignore. Inainte sa devina, doamne fereste, violent!

Vorbe�ti despre violen�� ca despre un lucru r�u.�ns�i na�terea ta a fost un lucru violent, g�nde�te-te prin ce chinuri a trecut mama ta ca s� te nasc�...�i uite-te acum cum blamezi violen�a �i dai sfaturi la virgine.Mul�ume��te-i mamei tale c� n-a r�mas virgin� prea mult ca s� te na�ti mai t�rziu c�t s� nu apuci s� postezi acest sfat idiot plin de frustrare.

Postat pe 30 August 2009 17:17
De la: kudika059790, la data 2009-08-30 14:20:19Buna,am citit mica ta problema sa ziceam asa..nu trebuie sa accepti sexul oral doar de dragul de a avea o relatie,draga mea,daca nu te accepta asa cum esti inseamna ca nu vrea nimic serios..si eu sunt virgina si am 22 de ani nu asta trebuie sa fie problema ta ,o sa intalnesti pe cineva care sa te iubeasca si cu care sa ai o relatie frumoasa,si eu am primit o asemenea propunere de la un fost prieten,si evident ca nu am acceptat..bineinteles ca nu ne-am mai vazut..i-am zis ca am princiipile mele peste care nu pot trece,mi-a zis ca ma aprecieaza si bla bla..te [up si ai grija de tine,si nu uita ca esti o fata speciala care merita mai mult respect:*

E�ti deosebit�, m-ai convins...mai ales cum vorbe�ti oral despre sexu altora.�mi place de tine ,ai personalitate, principii, d asta m� simt dator s�-�i trasez �n linii mari viitorul.O s� �nt�lne�ti pe cineva care s� te iubeasc� �i cu care o s� ai o rela�ie frumoas�,te vei c�s�tori cu el �i peste c��iva ani vei afla c� te-a �n�elat de la �nceput �i �nc� o mai face.D abia atunci a�tept s�-mi r�spnzi �i s�-mi spui mul�umesc pentru c� m-ai avertizat.

Postat pe 30 August 2009 17:24
De la: kudika049811, la data 2009-08-28 19:50:27mi se pare cea mai mare prostie....nu te f....dar sa faci sex oral...nu te lasa prostita...barbatii asta vor..bravo tie ca ai ramas virgina pana la 23 de ani...nu e nimic rau un asta,...dar de ce nu ai avut nici un prieten pana la varsta asta?si inca o data bravo...dak ti a facut sex oral si u nu i ai facut inapoi inseamna k esti o fata destepta..prosteste-l in continuare ca sa te simti tu bine....

Femeile de�tepte sunt precum un crenvur�t f�r� carne.Adic� goale pe din�untru, eviscerate de sentimente nobile,�n majoritate curve, smartass!

Postat pe 30 August 2009 17:29
De la: misogin, la data 2009-08-30 17:29:11
De la: kudika049811, la data 2009-08-28 19:50:27mi se pare cea mai mare prostie....nu te f....dar sa faci sex oral...nu te lasa prostita...barbatii asta vor..bravo tie ca ai ramas virgina pana la 23 de ani...nu e nimic rau un asta,...dar de ce nu ai avut nici un prieten pana la varsta asta?si inca o data bravo...dak ti a facut sex oral si u nu i ai facut inapoi inseamna k esti o fata destepta..prosteste-l in continuare ca sa te simti tu bine....

Femeile de�tepte sunt precum un crenvur�t f�r� carne.Adic� goale pe din�untru, eviscerate de sentimente nobile,�n majoritate curve, smartass!

Ai generalizat,si nu e ok....acuma depinde ce inseamna ,,femei destepte"in viziunea ta
wanda_love_you
Postat pe 30 August 2009 17:34
De la: kudika041151, la data 2009-08-26 09:50:42"nu face sex oral oricui "
cu siguranta ca nu

:)) da :)) nici m�car �ie :))

Postat pe 30 August 2009 17:35
De la: kudika061840, la data 2009-08-22 19:36:02ms inca o data...atat pt raspunsuri cat si pt faptul ca n-ati facut misto de mine
i-am dat deja ignore...cred ca stiam ca nu e ok sa fie asa...dar mi-am dorit f mult sa fie adevarat

Virginitatea ta st� �n balan�a dintre o promisiune mincinoas� �i intui�ia feminin�.�n amblele cazuri o vei pierde.�ntotdeauna vei pierde �n fa�a unui b�rbat.

Postat pe 30 August 2009 17:39
De la: misogin, la data 2009-08-30 17:39:02
De la: kudika061840, la data 2009-08-22 19:36:02ms inca o data...atat pt raspunsuri cat si pt faptul ca n-ati facut misto de mine

Virginitatea ta st� �n balan�a dintre o promisiune mincinoas� �i intui�ia feminin�.�n amblele cazuri o vei pierde.�ntotdeauna vei pierde �n fa�a unui b�rbat.

bullshit. se numeste compromis, "pierderea" aia despre care vorbesti tu. daca iti iei ceva timp sa te gandesti, si barbatii "pierd" in fata femeilor.
esti cam rau cu fata, si nu pot sa inteleg de ce. Ea este incepatoare in cadrul relatiilor, si e normal sa fie mai nedumerita referitor la anumite subiecte de genul. A cerut un sfat, pur si simplu, si Slava Domnului mai sunt persoane care nu'si bat joc de sentimentele ei si o ajuta. Poate e putin naiva, poate e inocenta, n'ai de unde sa stii. Taci si asculta.( sau citeste ). daca ai ceva util de zis, zi. daca nu, tine'ti ironia si sarcasmu pentru tine.
si cat despre tine, draga kudika'''40, iti zic din start sa il lasi. Nu e deloc normal ca un baiat/barbat sa te conditioneze, nici dupa a 3a intalnire, nici dupa 7ani de casnicie. Nu fi proasta, nu i te darui, pentru ca nu va sti deloc sa aprecieze ce ai tu sa ii oferi. adica inocenta ta.
asteapta barbatul care va sti sa te respect intr'adevar, si te va lua cu incetul. O vei simti, din adancul sufletului, cand va sosi "prince charming"..
Respecta'te!, si ai sa fi respectata.
PurpleDreams
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:41
Draga mea e pacat ca pt. prima data sa te oferii uni astfel de barbat,da-l naibii, e calr ca il intereseaza doar sex-ul nimic mai mult, altfel nu te-ar obliga sa faci ceva ce nu esti pregatita,de barbatii ca el e plin.
silviu32
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:56
De la: misogin, la data 2009-08-30 17:39:02

iar ai aparut vierme????
in viata reala cam cat iti ia sa te tarasti ca o rama in fata unei femei sa te lase macar sa ii arunci o privire???? ai tupeu numai pe site-uri de femei sa faci pe grozavul?????
mamica ta stie ca faci prostioare pe net????
iti faci o labuta mica de cate ori scri vreun mesaj din asta interesant ????

saracul de tine....
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:07
De la: kudika061840, la data 2009-08-22 18:56:28Buna. am 23 de ani si suntt virgina
acum o luna m-am int cu un baiat pe care l-am cunoscut pe mess si ne-am vazut de 3 ori pana acum. Nu stiu ce o sa credeti despre mine, dar a 3-a oara cand ne-am intalnit a vrut sa-mi faca sex oral si eu am acceptat.
dupa acea seara am vrut sa ma mai intalnesc cu el dar el de fiecare data mi-a pus conditia sa-i fac sex oral si cum eu n-am vrut nu ne-am mai intalnit
acum stie ca-s singura acasa si imi tot zice ca vrea sa ne intalnim ca tine la mine, ca el nu face oricui sex oral si ca ii place "fffff mult de mine", dar bineninteles cand i-am pus conditia sa nu0-mi ceara sa-i fac sex oral a zis ca nu vine daca nu accept
e primul meu prieten in sensul ca cu el m-am sarutat prima data(stiu ca e penibil:( pls nu radeti)

buna. e clar ce vrea tipul.......nu-l mai lasa sa-si bata joc de tine si cu prima ocazie trimite-l la
si fii fata desteapta de acum incolo
blussy
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:08
De la: kudika061840, la data 2009-08-22 18:56:28Buna. am 23 de ani si suntt virgina

Wow ..chiar ca nu e de ras! Dar unde ai fost pana acum?ce ai facut pana la varsta asta?Nu ai avut si tu o dragoste macar deaia copilareasca?te-au tinut parintii in casa?Daca la varsta asta intrebi ce sa faci cu viata ta ...pentru ca ai gasit unu si pentru ca te-ai saturat de singuratate asa repede te-ai oferit?daca ai rezistat 23 de ani crezi ca merita un bou si culmea gasit pe net?e simplu...profita de tine.si poate si mai mult daca l-ai anuntat din timp ca esti virgina, poate ti-ai pus si la status la mess '' sunt virgina la 23 de ani,caut un bou''.....bun hai sa o las pe asta c virginitatea la o parte,dar tu la varsta asta nu iti poti da seama ce e bine si ce nu pentru tine?sau nu iti poti da seama de oameni?care sunt falsi,mincinosi,daca profita de tine sau daca chiar le pasa...hm...
Sau poate doar ai deschis acest topic ca sa faci valuri....
omidutu
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:10
ai grija ca sunt multi pervershi pe lumea asta vezi sa nu cumva sa te violeze si sa mai vina si cu doi tei la tine acasa nu ii spune unde stai sau dak iai spus ai grija sa nu patesti ceva rau k pentru o placere ajungi sa suferi toata viata iti dau un sfat mai bine ori iti incepi viata sexuala pe baza de incredere ori risti sa ai probleme cu niste golani vezi ce faci cum ai stat virgina pana acuma ar fi cazu sa te gandesti la un partener de ingredere si sa respecte acest lucru k rar mai gasesti fete virgine ok mult norok iti urez .iti dau un sfat k dela sora la sora ai mare grija la golani care doar vrea sa se distreze nu sa iubeasca ceva pur
annaellyellyanna
Postat pe 10 Septembrie 2009 12:16
Nu este nimic de ras..Ma scuzi ca sunt asa directa. Pentru ca ne-ai spus ca te-ai saturat sa fi singura si ca te-ai sarutat acum la 23 de ani pentru prima oara, concluzia este ca tu duci o lipsa profunda de incredere in propria persoana. Pana nu vei lucra la capitolul asta.. te vei simti prost si vei fi confuza in legatura cu multe alte lucruri, nu doar legate de sex, chiar de l-ai cunoaste maine pe barbatul perfect.
Si sfatul meu e sa renunti la oralistii de ocazie pana nu-ti iei si vreo boala. Bolile cu transmitere sexuala se iau si prin sex oral.
alina_pitaru
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
v-ati simtit vreodata folosite? 76 De la: ocgiogi 6 Iulie 2009 20:26
idee de cadou 33 De la: one_size 10 Noiembrie 2009 14:41
fara sex de 2 ani.. 40 De la: vice21 21 Iunie 2015 11:22
nu ma atrage.. sa raman cu el? 66 De la: love_strike 13 Iulie 2010 18:50
necesit ajutor! 10 De la: yumalai 25 Iunie 2009 13:45