Setari Cookie-uri

Va rog,dati-mi un sfat!Sunt disperata!

Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!
kudika063894
Postat pe 30 August 2009 10:06
Motivul geloziei tale fata de el este adevarat?
AlexMag
Postat pe 30 August 2009 10:14
TE INTELEG PERFECT!!!! si eu am trecut prin aceeasi situatie.Cand ne-am cunoscut eu nu facusem sex cu nimeni inainte. "Ma asteptat" 6 luni , timp in care eu credeam ca proasta k ma iubeste si eu il iubeam pe bune(am aflat ulterior k o facea cu o prostituata). Nu vedeam nici un baiat in fatza mea decat pe el.Dar... mergeam la petreceri si el se dadea la altele,voia sa danseze populara cu tipa cea mai buna care stia, ca eu nu stiam.In fiecare zi eram stresata ,slabisem ajunsesem la 46 kg la 17 ani. Imi facea o multime de faze.Imi dadea de inteles k eu sunt proasta ,k nu stiu nimic nu stiu sa fac de mancare ,nu stiu sa dansez nu stiu sa ma imbrac etc.Dupa un an ma plimbam cu o prietena si l-am vazut cu alta.Am simtit cum sa prabusit ceva peste mine.Nu mai puteam.Il iubeam de acuma in disperare. Mia dat papucii si dupa o sapt ma cautat inapoi. Am mai fost cu el inca un an,timp in care incepuse sa ma iubeasca si roata sa intors. Dupa un an ma cerut de sotie si l-am refuzat ca imi gasisem pe cineva cu care merita sa fiu.Am inceput sa simt ca valorez ceva.

Acum sincer ma BUCUR ENORM k nu mai sunt cu el. Am 20 de ani si am ramas tot cu tipul pentru care iam dat papucii celuilalt. Mi-am dat seama ca nu sunt proasta asa cum incepeam sa cred. Sunt in anul intai la Informatica(respectivul nu avea nici liceul terminat).

Inca simt nevoia sa ma razbun pe el dar sper sa-mi treaca.

Parerea mea e sa iti gasesti REPEDE pe altcineva ca sa nu cazi pe o insula pustie si sa disperi. Iti zic ca in maxim 6 luni ai sa vezi lumea cu alti oki.Crede-ma e cel mai bine pentru tine.Tine cont de lucrurile rele pe care ti le-a facut si nu mai fa compromisuri,nu mai lasa de la tine.La urma urmei tu esti pe primul loc pentru tine.

Ai sa-ti gasesti pe cineva cu care sigur ai sa poti face casa.

Succes,Dora
kudika056919
Postat pe 30 August 2009 10:27
Da intradevar kudika056919 are dreptate, pe o parte este bine sa renunti la el ... dar pe cealalta parte .. vezi tu ... incearca sa te schimbi tu .. el nu a zis k vrea despartire, a zis doar ca vrea libertate.. sti kum e ... daca tu faci fel si fel de chestii, aiurea, gelozii se simte sufocat .. uite si eu am fost in situatia voastra, dar cu o relatie de 6 ani ... el avea libertate, eu insa .... numai crize imi facea, era groaznic, pana intr-o zi cand mi`am facut curaj si am pus piciorul in prag si am spus STOP, contez si eu, nu sunt o haimana sa ma banuiasca mereu, daca are incerdere in mine asa, bine, daca nu .... nu are rost ... am stat ceva luni despartiti tp in care fiecare a avut relatii, si acum ne`am regasit... dar nu mai sunt vesnicele controale, scene de gelozie, nu i le mai fac , nu mi le mai face... in plus si daca m`ar insela, ce ? asta e, inca unul in plus, inca unul cu instinct animalic ca toti ceilalti.. asta nu inseamna sa ma mai consum eu pt el ... el se simte ine, da okii peste cap de placere si eu de plans? never, poate inainte daca m`ar fi refuzat sau inselat... o luam de nebuna pe strazi ... si acum tot de nebuna pe strazi as lua`o.... dar dupa altul :))
asa ca ... dai libertatea de care are nevoie, si increderea care o vrea.... daca e cuminte si sta langa tine, e un super baiat.. daca scapa in lucerna... inca un "porc" cum ii numim noi .. si sti cum e .. e cea mai mare prostie ca pt un carnat sa suporti tot porcul :))... viata e mult prea complexa, mult prea dura si prea perversa, sa se limiteze la o singura persoana... capul sus, fara vaicareli, fi indiferenta.. si sti cum va veni? in plus ce doare cel mai tare k indiferenta? nimik, iti spun eu
krysaa
Postat pe 30 August 2009 10:48
am fost casatorit12 ani si mi-a zis ca nu ma mai vrea .avem si 2 copii.ce sa facem?cautam pealtcineva si mergem mai departe.sa ne luam zilele ?merita? eu cred ca nu .la mine au ramas copiii eu trebuie sa am grija de ei,poate o sa gasesc si eu pu cineva sa ne iubeasca petoti 3.capul sus
kudika063686
Postat pe 31 August 2009 12:11
f bine spus krysa...imi place mult cum gandesti ..ai dreptate in to ceea ce ai afirmat...am de invatat din mesajul tau....chiar imi e de folos...nu merita nici unul .te pup
criss_criss
Postat pe 31 August 2009 15:45
dap/ poate ca cei 4 ani conteaza,dar te-ai gandit vreodata de ce oare el vrea aceasta liberttate? adica,daca nu voia sa se mute cu tine nu o facea. atunci nu s-a gandit ca vrea libertate? chestia cu gelozia este doar un motiv. cred ca nu ar trebui sa te consumi atat pt ca e clar ca ascunde ceva. dar incearca totusi sa te muti inapoi la tine si vezi cum decurge aceasta relatie,daca nu merge renunta!!! si tu contezi,si inca foarte mult. viata ta nu se rezuma doar la el,mai sunt si alte lucruri importante!!!!
steffy91
Postat pe 31 August 2009 16:38
pai scumpa ... pana sa gandesc asa ... ohoo cata apa la soricei am dat :)) dar sti ... ce nu te doboara te ridica... si vezi tu ... in toate certurile astea de relatii lungi... e ceva ... rel lungi nu se termina asa deodata, asa repede ... e greu la inceput... disperare alea alea... da chiar daca unu are alta relatie , sau ceva de genul ... dupa cateva luni daca se reintalnesc... ies scantei... k deja se mai aplaneaza conflictele, nu mai e pornirea aia ... si de multe ori.... de cele mai multe ori exista impacari ... pentru ca timpul e un bun sfetnic.. si nimik nu poate rezolva mai bine lucrurile ca el ... noi fetele disperam atunci pe loc.. daca nu ne suna, daca ne zice ceva ... ne crizam... dar nu`i asa, deciziile cele mai bune se iau la starea de calm, nu de agitatie... si sti cum e ... dai timp timpului.. si toate se vor rezolva intr`- oarecare maniera ... insa vina e a noastra... noi ne crizam, isterizam, ne roadem unghiile, pe cand ei sunt asa pasivi... si lor le e bine .. si noua? nimik nu`i un capat de lume, si sti cum e ... se intalneste munte ku munte dar om cu om... si viata nu inseamna acum, prezent, ziua de azi ... viata e viitor.. care inseamna 20-30-40 ani de acum in colo... poate in astia, ai timp sa`l iubesti si sa`l inseli de 101 ori daca vrei .. dar nu .. noi grabim lucrurile, in defavoarea noastra, nu le lasam sa curga de la sine ...
krysaa
Postat pe 31 August 2009 23:59
pt criss
krysaa
Postat pe 1 Septembrie 2009 00:00
Intradevar... foarte ciudat, dureros si urat :( si eu am patit...
Dupa ce iti zice k esti viata lui.. k esti mai presus de tot.... k vrea copii de la tine.... ca esti singura kre il intelege... etc... sa iti zik.. la sf.. k defapt nu te`a iubit... k esti urata.. stresanta... grasa..... k nu stii sa faci mankre..... knd defapt ii faci toate poftele pentru k tu il iubesti la nebunie!!! ... e dureros... noaptea in pat sa`ti intoarca spatele.. si tu sa plangi.. el s`auda si sa se faca surd :(( astia tre arsi pe rug!! nush ce au in cap!
Probabil nu le plac fetele cuminti.. bune si la locul lor... vor tarfe... sau ce naiba?:(
Oricum.. eu una ma bucur k am scapat de acel specimen!!!
A fost cea mai inteligenta decizie facuta de mine in acea relatie!
i0nutza
Postat pe 1 Septembrie 2009 00:09
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!


este clar ca il sufoci,il tii prea strans langa tine.Lasa omului spatiul necesar sa respire,sa te doreasca ,sa-i fie dor de tine,sa vina singur la tine.Posesivitatea e o mare greseala ,stiu ce spun.

Postat pe 3 Septembrie 2009 10:12
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:12:28
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!


este clar ca il sufoci,il tii prea strans langa tine.Lasa omului spatiul necesar sa respire,sa te doreasca ,sa-i fie dor de tine,sa vina singur la tine.Posesivitatea e o mare greseala ,stiu ce spun.


In principiu, ai dreptate, dar putea sa ii spuna si altfel acest lucru, nu ca nu o mai suporta! Pana la urma, tonul face muzica!
Morisette
Postat pe 3 Septembrie 2009 10:16
De la: Morisette, la data 2009-09-03 10:16:50
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:12:28
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!


este clar ca il sufoci,il tii prea strans langa tine.Lasa omului spatiul necesar sa respire,sa te doreasca ,sa-i fie dor de tine,sa vina singur la tine.Posesivitatea e o mare greseala ,stiu ce spun.


In principiu, ai dreptate, dar putea sa ii spuna si altfel acest lucru, nu ca nu o mai suporta! Pana la urma, tonul face muzica!


Cand au fost vreodata barbatii diplomati intr-o relatie?

Postat pe 3 Septembrie 2009 10:23
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:23:05
De la: Morisette, la data 2009-09-03 10:16:50
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:12:28
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!


este clar ca il sufoci,il tii prea strans langa tine.Lasa omului spatiul necesar sa respire,sa te doreasca ,sa-i fie dor de tine,sa vina singur la tine.Posesivitatea e o mare greseala ,stiu ce spun.


In principiu, ai dreptate, dar putea sa ii spuna si altfel acest lucru, nu ca nu o mai suporta! Pana la urma, tonul face muzica!


Cand au fost vreodata barbatii diplomati intr-o relatie?


Cand iubesc.
kudika046333
Postat pe 3 Septembrie 2009 16:09
Motivul geloziei mele este intemeiat...m-a inselat in trecut,l-am iertat si l-am primit inapoi ,a facut-o si a doua oara...si iarasi l-am iertat!Sunt sigura ca si acum are pe altcineva,insa de data asta nu l-as mai ierta pt nimic in lume...il iubesc prea mult ca sa-l mai impart cu altcineva...M-am mutat la mine acasa de 4 zile,nu a venit deloc la mine,insa m-a sunat in fiecare zi.Incerc sa ma distantez fata de el,sa ma prefac ca nu ma intereseaza persoana lui,mi-e foarte greu,e o schimbare prea brusca pt mine.Ma trezesc noaptea,si cand vad ca nu e langa mine,incep sa plang...m-am obisnuit cu el,e foarte greu...in acesti 4 ani ne-am mai despartit de 2 ori ,insa eu am fost cea care i-a ``dat papucii`` si el cel care venea dupa mine...de data asta insa,el e cel care m-a alungat de langa el.Sper sa am puterea sa nu ma mai impac cu el daca ar venii iarasi dupa mine.
kudika063894
Postat pe 3 Septembrie 2009 19:55
eu cred ca are doar nevoie de timp. pentru el. sa se regaseasca.
nu il grabi. daca el nu ti'a vorbit de casnicie, lasa'i timpul si spatiul de care are nevoie.
PurpleDreams
Postat pe 4 Septembrie 2009 01:43
poate mai are pe cineva si nu vrea sa o piarda si pe celalalta persoana..
sau nu te mai iubeste.. ...
kudika065941
Postat pe 4 Septembrie 2009 09:09
iubita mea, nu stiu ce sa zic! am patit si eu asa dupa aproape 2 ani de relatie. cica are nevoie de spatiu, ca il sufoc, k ma iubeste si nu vrea sa ne despartim ci doar sa stam din nou separat. am incercat, pt k il iubeam, dar in inima mea stiam ca ma minte. am aflat ulterior ca vazandu-se liber a inceput sa rupa cluburile, se intorcea beat akasa, uita sa-mi raspunda la tel ( atunci cand il intrebam de ce nu-mi raspunde imi spunea k nu-l aude ), si-a mai tras vreo cateva conturi pe site-uri de intalniri , unde se prezenta liber,. pe scurt, cand avea chef ma suna si ma-ntreba daca nu vreau sa raman o noapte la el ca-i edor sa "doarma" cu mine !!
adika ma lua de proasta.eram umplutura si rezerva. eram cea comoda si doar pt servicii la domiciliu, fara responsabilitati ! comod, nu?
l-am lasat! nu merita! nu meritam noi o astfel de relatie! mergi inainte, fii indiferenta. daca se simte sufocat, da-i spatiu, libertate! lasa-l sa simta ce a pierdut !
daca e sa fiti impreuna va veti regasi unul pe altul, crede-ma. pana atunci vezi-ti de viata ta, k el sigur nu va sta sa ude perina de lacrimi uitandu-se la poza ta !
sa auzim de bine !!
selen27
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:47
De la: kudika046333, la data 2009-09-03 16:09:48
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:23:05
De la: Morisette, la data 2009-09-03 10:16:50
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:12:28
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!


este clar ca il sufoci,il tii prea strans langa tine.Lasa omului spatiul necesar sa respire,sa te doreasca ,sa-i fie dor de tine,sa vina singur la tine.Posesivitatea e o mare greseala ,stiu ce spun.


In principiu, ai dreptate, dar putea sa ii spuna si altfel acest lucru, nu ca nu o mai suporta! Pana la urma, tonul face muzica!


Cand au fost vreodata barbatii diplomati intr-o relatie?


Cand iubesc.


nici macar atunci.....
si asta ti-o pot spune foarte multi.....

on topic..... e clar ca omul vrea libertate.... in locul tau i-as acorda-o ....definitiv..... doar mi s-a intamplat si mie .....si l-am lasat sa plece, desi au trecut 5 ani si am trecut peste , inca mai are tupeul sa imi spuna cat m-a iubit.....
soarta....

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Septembrie 2009 11:02
E limpede ca el nu te mai iubeste. Nu iti mai pierde timpul incercand sa ii intri in gratii. Poate se va intoarce la tine din mila sau din mai stiu eu ce alt sentiment, dar nu fiindca te iubeste. Chiar vrei un barbat care nu te mai iubeste? Nu crezi ca meriti sa fii iubita, admirata si respectata? Barbatul care te merita e pe undeva, poate te asteapta. Da-ti o sansa sa cunosti un altul si incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca uneori iubirile se sting pur si simplu, nu neaparat din vina cuiva. Apreciaza ce a fost bun, bucura-te ca ai avut parte de clipe frumoase cu el, dar iesi din relatie daca iubirea lui s-a terminat. Nu trai din amintiri si nici cu speranta ca vremurile trecute se vor intoarce. E mai greu si mai riscant sa incerci sa invii o iubire stinsa decat sa iti gasesti una noua. TRUST ME! Hai, du-te si plangi pe rupte doua-trei ore, iar de maine priveste inainte. BAfta!
cara
Postat pe 4 Septembrie 2009 20:40
De la: kudika046333, la data 2009-09-03 16:09:48
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:23:05
De la: Morisette, la data 2009-09-03 10:16:50
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:12:28
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!


este clar ca il sufoci,il tii prea strans langa tine.Lasa omului spatiul necesar sa respire,sa te doreasca ,sa-i fie dor de tine,sa vina singur la tine.Posesivitatea e o mare greseala ,stiu ce spun.


In principiu, ai dreptate, dar putea sa ii spuna si altfel acest lucru, nu ca nu o mai suporta! Pana la urma, tonul face muzica!


Cand au fost vreodata barbatii diplomati intr-o relatie?


Cand iubesc.


Atunci au inspiratie!

Postat pe 5 Septembrie 2009 19:13
poate e mai bine acum decat mai tarziu cand ati fi avut ,poate si copii si alte obligatii...oricat l-ai iubi!!!
kudika002447
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:08
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!

Draga mea nu trebuie sa disperi...uneori oamenii semai plictisesc mai ales atunci cand partenerii simt restrictii majore... o relatie ramane functionala cand fiecare are libertatile lui....stiu, femeile vor stabilitate si majoritatea se poarta ca adevarate neveste din primele luni ale relatiei...barbatii vor libertate "controlata"...se intorc mereu acolo unde le este bine ..unde nu sunt sufocati...o separare uneori este bine venita...va clarificati....in aceste situatii nu este bine sa intrebi : de ce ?...este o decizie comuna...altfel apar disutii care nu se uita si chiar daca se reia relatia mai tarziu iar scartie....ocupati timpul cu preocupari care te motiveaza pe tine...evoluiaza tu....de fapt invata ca tu esti importanta....apoi totul vine de la sine...
pacifista
Postat pe 15 Septembrie 2009 19:41
De la: kudika056919, la data 2009-08-30 10:27:12TE INTELEG PERFECT!!!! si eu am trecut prin aceeasi situatie.Cand ne-am cunoscut eu nu facusem sex cu nimeni inainte. "Ma asteptat" 6 luni , timp in care eu credeam ca proasta k ma iubeste si eu il iubeam pe bune(am aflat ulterior k o facea cu o prostituata). Nu vedeam nici un baiat in fatza mea decat pe el.Dar... mergeam la petreceri si el se dadea la altele,voia sa danseze populara cu tipa cea mai buna care stia, ca eu nu stiam.In fiecare zi eram stresata ,slabisem ajunsesem la 46 kg la 17 ani. Imi facea o multime de faze.Imi dadea de inteles k eu sunt proasta ,k nu stiu nimic nu stiu sa fac de mancare ,nu stiu sa dansez nu stiu sa ma imbrac etc.Dupa un an ma plimbam cu o prietena si l-am vazut cu alta.Am simtit cum sa prabusit ceva peste mine.Nu mai puteam.Il iubeam de acuma in disperare. Mia dat papucii si dupa o sapt ma cautat inapoi. Am mai fost cu el inca un an,timp in care incepuse sa ma iubeasca si roata sa intors. Dupa un an ma cerut de sotie si l-am refuzat ca imi gasisem pe cineva cu care merita sa fiu.Am inceput sa simt ca valorez ceva.

Acum sincer ma BUCUR ENORM k nu mai sunt cu el. Am 20 de ani si am ramas tot cu tipul pentru care iam dat papucii celuilalt. Mi-am dat seama ca nu sunt proasta asa cum incepeam sa cred. Sunt in anul intai la Informatica(respectivul nu avea nici liceul terminat).

Inca simt nevoia sa ma razbun pe el dar sper sa-mi treaca.

Parerea mea e sa iti gasesti REPEDE pe altcineva ca sa nu cazi pe o insula pustie si sa disperi. Iti zic ca in maxim 6 luni ai sa vezi lumea cu alti oki.Crede-ma e cel mai bine pentru tine.Tine cont de lucrurile rele pe care ti le-a facut si nu mai fa compromisuri,nu mai lasa de la tine.La urma urmei tu esti pe primul loc pentru tine.

Ai sa-ti gasesti pe cineva cu care sigur ai sa poti face casa.

Succes,Dora



ca bine zici tu.......
Lacra___
Postat pe 15 Septembrie 2009 19:48
el a vrut sa te primeasca in viata lui..dar faptul implinit l-a facut sa se sufoce...simte ca i-ai invadat prea mult spatiul si isi pierde din personalitate ,obiceiuri si poate mici placeri...lasa timpul sa treaca ,nu fugi de el ca mai rau faci ,cand are sa-ti fie dor dintr-o data poate o sa faci o greseala mare...disperand dupa el
timpul le vindec asi dupa ce se clmeaza apele ,daca are nevoie de tine ,va veni el cu siguranta!
ionelaela
Postat pe 15 Septembrie 2009 19:53
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!



Relatiile ajung uneori intr-un stadiu in care nu te mai simti multumit cu ceea ce ai si ceea ce faci, desi te stradiesti din rasputeri sa reinvii ce-a fost odata
Poate ca sentimentele s-au schimbat si ele, dar de dragul vremurilor trecute nu ai puterea sa renunti la tot, definitiv.
Si ce este de facut in astfel de conditii? O pauza in relatie este solutia adoptata de cei mai multi care s-au saturat de certurile zilnice, care au nevoie de mai mult spatiu. Ei spera astfel sa poata clarifica statutul viitor al relatiei lor.

Pauza in relatie este pana la urma un moment de respiro pentru tine si pentru el, pentru a constientiza la ce se astepta de la celalalt si sa concluzioneze daca ar putea fi sau nu fi fericiti intr-un final.
Daca stii sa iti asumi problemele si sa constietizezi ca si marile iubiri pot apune, atunci vei intelege lucid ca pauza in relatie fie resusciteaza relatia din radacini, trezind sentimentele de alta data, fie e un preaviz pentru despartire.
Despartirea temporara ar putea fi vazuta si ca refuzul sau teama de a incerca sa rezolvi problemele in doi.
Ce ar trebui sa faci in timpul pauzei? Depinde ce asteptari ai. Daca ti-ai dori sa poti reinnoda marea iubire poti sa profiti de acest timp pentru a reflecta asupra comportamentului tau si asupra cailor de imbunatatire a relatiei. Considera ca este o perioada de tatonari, de discutii si cautari ale solutiilor.
Daca crezi si simti ca incepe sa iti fie mai bine fara el/ea, ca si cum te-ai eliberat din jugul unei relatii, atunci anunta-ti partenerul ca nu mai are rost sa se gandeasca la o eventuala impacare.
In fond, stii si tu ca despartirea temporara este de fapt un test si nu pentru relatia ta, cat pentru tine.
Exista insa si cupluri care profita din plin de o pauza pentru a declansa un proces de maturizare care poate nu le-a caracterizat relatia de la inceput.
Daca ai privi optimist lucrurile ai spune ca viata omului este plina de pauze: pauza de tigara, pauza de cafea, pauza intre cursurile de la facultate, pauza de masa. De ce nu ar fi oare si o pauza in relatie?
E foarte important sa stii ca majoritatea barbatilor se tem sa incheie relatia sperand ca despartirea va veni de la sine
Aphrodite
Postat pe 15 Septembrie 2009 19:57
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-04 11:02:25
De la: kudika046333, la data 2009-09-03 16:09:48
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:23:05
De la: Morisette, la data 2009-09-03 10:16:50
De la: scorpio67, la data 2009-09-03 10:12:28
De la: kudika063894, la data 2009-08-30 10:06:09Am si eu o mare dilema...Am o relatie cu un baiat de 4 ani,timp in care am mai avut divergente,ca oricare cuplu...El a locuit la mine timp de 2 ani si jumatate(singuri,in locuinta parintilor mei deoarece ei s-au mutat la tara).Nu avea un comportament exemplar cu mine,insa am trecut peste tot ce mi-a facut,il iubeam prea mult ca sa renunt la el.De un an si jumatate,m-am mutat la el...s-a schimbat mult fata de mine,chiar simteam ca ma iubeste,eram fericiti impreuna,insa de cateva zile totul s-a schimbat...in rau.Mi-a spus sa ma mut inapoi la mine acasa,ca nu ma mai suporta langa el,vrea sa fie liber...ca il stresez si vrea sa stea singur...a spus ca o sa mai vina pe la mine,dar mai rar,ca s-a saturat de mine ...nu stiu ce sa mai fac...il iubesc enorm,nu vreau sa-l pierd...aveam atatea sperante,credeam ca dupa un timp o sa ne cumparam casa impreuna,o sa ne casatorim,insa acum...toate visele mele s-au spulberat!Mi-a spus ca nu are pe altcineva,doar ca il streseaza prezenta mea...ca sunt geloasa...el nu a zis ca ne despartim,el vrea doar sa nu mai stau la el...nu mai inteleg nimic...de fapt,nu stiu ce sa mai cred!


este clar ca il sufoci,il tii prea strans langa tine.Lasa omului spatiul necesar sa respire,sa te doreasca ,sa-i fie dor de tine,sa vina singur la tine.Posesivitatea e o mare greseala ,stiu ce spun.


In principiu, ai dreptate, dar putea sa ii spuna si altfel acest lucru, nu ca nu o mai suporta! Pana la urma, tonul face muzica!


Cand au fost vreodata barbatii diplomati intr-o relatie?


Cand iubesc.


nici macar atunci.....
si asta ti-o pot spune foarte multi.....

on topic..... e clar ca omul vrea libertate.... in locul tau i-as acorda-o ....definitiv..... doar mi s-a intamplat si mie .....si l-am lasat sa plece, desi au trecut 5 ani si am trecut peste , inca mai are tupeul sa imi spuna cat m-a iubit.....
soarta....


Ba da, draga cei care iubesc sunt diplomati intr-o relatie si iti spun din proprie experienta...nu toti barbatii sunt niste porci cum crezi tu deci te sfatuiesc sa o lasi mai moale^_^
On topic: in locul tau as cere o lamurire..sami spuna cu ce lam sufocat si etc.(desi nu as fi ajuns pana aici deoarece i-as fi dat papucii de prima data cand m-ar fi inselat) Din ce ai spus despre el rezulta ca e un porc care nu merita nici doi bani...sincer? chiar cred ca te inseala a treia oara se poate sa-ti fi cerut sa te muti cu motivul ca-l sufoci ca sa-si duca amanta acolo(sau amantele, ma rog) Te sfatuiesc sa ai o discutie serioasa cu el
Bafta!
hykari_mia95
Postat pe 16 Septembrie 2009 17:03
In sfarsit,am aflat adevarul...de fapt,el isi gasise pe alta ...cu care era de vreo 3 luni de zile.Cauza despartirii nu am fost eu,ci faptul ca el s-a indragostit pur si simplu de alta...si acest lucru nu l-am aflat de la el,ci de la ea.El continua sa se vada si cu mine,si cu ea,e un jeg de om,nu-mi vine sa cred ca dupa 4 ani de zile si dupa cate am facut eu pt el,a fost in stare sa-mi faca acest lucru!In fine,chiar nu mai vreau sa il mai vad niciodata in viata mea,nu ma merita.
kudika063894
Postat pe 22 Septembrie 2009 01:20
intr-adevar un jeg de om....imi imaginez prin ce treci...si eu am trecut printr-o departire dupa o relatie de 7 ani jum si imi dau seama ce simti...sfatul meu este sa iti aduni pritenii pe langa tine,sa iesi f mult doar asa o sa reusesti sa-l uiti.crede-ma pe cuvant,eu asa am procedat.o sa fie un drum al naiibii de dureros dar crede-ma trece si gandeste-te k nu merita nici o lacrima de-a ta.fruntea sus!viata merge inainte
criss_criss
Postat pe 22 Septembrie 2009 16:30
De la: kudika063894, la data 2009-09-22 01:20:11In sfarsit,am aflat adevarul...de fapt,el isi gasise pe alta ...cu care era de vreo 3 luni de zile.Cauza despartirii nu am fost eu,ci faptul ca el s-a indragostit pur si simplu de alta...si acest lucru nu l-am aflat de la el,ci de la ea.El continua sa se vada si cu mine,si cu ea,e un jeg de om,nu-mi vine sa cred ca dupa 4 ani de zile si dupa cate am facut eu pt el,a fost in stare sa-mi faca acest lucru!In fine,chiar nu mai vreau sa il mai vad niciodata in viata mea,nu ma merita.


iti e greu, e f clar! dar invata ca nu trebie sa sacrifici absolut nimic ptr un barbat....va trebui sa munceasca zilnic ca sa te cucereasca...cel care va fi alesul inimii tale....lasa-l sa te descopere zi de zi, nu il rasfata din prima........doar asa va dori sa te cucereasca pe tine zi de zi si nu se va uita dupa alta mai misterioasa........e o arta sa stii cand sa taci si cand sa vorbesti ca femeie.............
oricum ar fi, ai devenit mult mai puternica si mai sigura pe tine si asta nu iti va aduce decat noi priviri asupra ta,acum o sa ai tu de unde alege!
..........................................................................................................................
http://blog.exposhop.ro - premiul tau un parfum Coco Chanel
danatisianu
Postat pe 22 Septembrie 2009 16:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTORRR.....va rog 17 De la: frosi_ssimonica 14 Februarie 2009 13:27
Pentru iubitorii de animale... 15 De la: oryxbeissa 18 Noiembrie 2009 14:48
Abc ul vietii eterne 3 De la: Barbie30_ 22 Mai 2011 10:22
am nevoie de un sfat 8 De la: yumalai 7 Mai 2009 08:57
Sunt confuza:-?? 11 De la: kudika193514 6 Iunie 2010 17:06