Mai multe
|
i-as spune ca si eu il insel de 3 ani. Ce ai face daca nu ai mai putea vorbi? |
||
|
nuti_max Postat pe 15 Decembrie 2009 18:32 |
||
|---|---|---|
As capata dureri de maini in timpul "discutiilor", si le-as relaxa doar in momentele de discutie interioara Ce ati face daca ar fi nevoie sa va mutati in Alaska? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 15 Decembrie 2009 20:34 |
||
De la: vali_pc2007, la data 2009-12-15 20:34:33As capata dureri de maini in timpul "discutiilor", si le-as relaxa doar in momentele de discutie interioara mi-as duce o multime de geci si haine groase cu mine si vreo 2 sanii si o pereche de schiuri ce ai mucit toata ziua sa cureti covorul si vine catelul cu labele pline de noroi peste el? |
||
|
|
||
|
Calandrinon Postat pe 15 Decembrie 2009 20:58 |
||
bat catelul ca sa'mi treaca furia ..apoi o iau de la capat ce ai face daca ar varsa cineva cafea pe tine pe strada dar si'ar cere scuze (mi s'a intamplat dar nu zic reactia ) ??
|
||
|
iubarici Postat pe 15 Decembrie 2009 22:59 |
||
Incerc sa nu ma enervez exagerat ! oricum ,faptul ar fi consumat....... Ce faci daca iti doresti un catel ,dar nu ai unde sa-l tii ?
|
||
|
Lumos_Forever Postat pe 16 Decembrie 2009 07:17 |
||
De la: iubarici, la data 2009-12-15 22:59:22bat catelul ca sa'mi treaca furia ..apoi o iau de la capat depinde cine este persoana
|
||
|
SweetDadyD Postat pe 16 Decembrie 2009 09:21 |
||
De la: lumos, la data 2009-12-16 07:17:27Incerc sa nu ma enervez exagerat ! oricum ,faptul ar fi consumat....... Pai cred ca imi pun filmulete pe calc, cu catei care imi plac, sau imi iau un catelus "bonsai" , din acela de are loc in poseta.Ce ati face daca cei din jur v-ar cataloga drept narcisist/a? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 16 Decembrie 2009 09:28 |
||
|
Le-as da dreptate Ce faci daca partenerul/a iti propune sa faceti sex in grup cu inca un prieten/a de-al lui/ei? |
||
|
chantali Postat pe 16 Decembrie 2009 12:29 |
||
i-as spune ca in mintea lui facem deja sex in grup,nu? sa se multumeasca cu asta!Ce faci daca te indragostesti de a 3 a persoana care participa la sex in grup?
|
||
|
one_size Postat pe 16 Decembrie 2009 12:32 |
||
De la: one_size, la data 2009-12-16 12:32:35i-as spune ca in mintea lui facem deja sex in grup,nu? Asta inseamna ca a treia persoana e de sex feminin , imi trece cum mi-a si venit, nu poate fi ceva profund. Ce faci daca medicul iti sugereaza ca nu este indicat ca timp de un an sa faci sex? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 16 Decembrie 2009 15:18 |
||
|
I'd ask for a second opinion ce-ai face daca ai ajunge la birou si ar fi mai frig decat afara?
|
||
|
daniella_s Postat pe 16 Decembrie 2009 16:57 |
||
|
I-as da un sut in fund sefului si l-as pune sa faca focul. Ce-ai face daca ai intra intr-o bucla temporala? (stii, ca faza aia din matrix cu pisica neagra) |
||
|
Alexandra_Horecica Postat pe 16 Decembrie 2009 17:16 |
||
De la: Alexandra_Horecica, la data 2009-12-16 17:16:46I-as da un sut in fund sefului si l-as pune sa faca focul. M-as chinui sa ies din ea Ce-ai face daca animalul tau de companie ar incepe sa-ti vorbeasca ?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 16 Decembrie 2009 18:41 |
||
chair as crede ca sunt nebuna ce ai face daca te-ai trezi la spital si ti-ar zice ca ai stat in coma 3 ani? |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 16 Decembrie 2009 18:44 |
||
M-as uita-n oglinda sa vad dac-am imbatranit Ce ai face daca daca ai castiga la Lotto, dar in timp ce mergi sa ridici premiul, ai pierde biletul ?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 16 Decembrie 2009 18:53 |
||
De la: Lusha_ubitik, la data 2009-12-16 18:53:11 M-as uita-n oglinda sa vad dac-am imbatranit As simti ca-mi pica cerul in cap, dar mi-as reveni relativ repede, avand in vedere ca nu am apucat sa am banii. Ce ai face daca ai fi pus/a in situatia de a incepe o noua viata de la zero? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 16 Decembrie 2009 21:14 |
||
Pai " daca trebe' trebe' ". o iau de la capat ca doar " mi-s tinerica " Ce ai face daca de Craciun, dupa ce ai cheltuit o gramada de bani pe cadouri, ai auzi " fara sa vrei " cam ce cadouri si-ar dori persoanele in cauza, iar aceste dorinte sunt total inverse a cadourilor ce le-ai cumparat tu?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 17 Decembrie 2009 11:36 |
||
|
incerc sa returnez cadourile, si sa cumpar ce isi doreau respectivii. daca nu merge, asta e, ma arat foarte incantata de ceea ce le am cumparat, iar acestia nu o sa imi zica in fata ca nu le plac cadourile, nu? :D:D ce ai face daca intr-o zi de vara, te ai imbraca intr-o fusta mini, si inainte sa pleci de acasa, te ai duce pe la baie (deh, natura cheama), si nu ti ai da seama, dar ai iesi pe strada cu fusta prinsa, in elasticul de la slip? aaaa! slipul era tanga! |
||
|
cata_mica Postat pe 17 Decembrie 2009 23:49 |
||
De la: cata_mica, la data 2009-12-17 23:49:37incerc sa returnez cadourile, si sa cumpar ce isi doreau respectivii. daca nu merge, asta e, ma arat foarte incantata de ceea ce le am cumparat, iar acestia nu o sa imi zica in fata ca nu le plac cadourile, nu? :D:D Asa deci, cred ca nu are nici un rost sa imi inchipui ca as fi si epilat cred ca as merge foarte linistit unde am treaba, oricum sunt sanse putine sa ajung in alta parte decat la sectia de politie Ce ati face daca in urma unui accident ati ramane cu o fobie fata de masini de orice fel? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 18 Decembrie 2009 09:01 |
||
|
Ce ati face daca in urma unui accident ati ramane cu o fobie fata de masini de orice fel? probabil ca nu as mai conduce si as fii un mare stres cand m'au urca in masina cu cineva dar as merge si al psiholog ...as incerca sa tratez asta ce'ai face daca ai avea un iubit (sau iubita ) care te respecta , te ajuta , te sprijina, care ar face totul pt tine si care te iubeste mult si stii ca i'ar fii foarte greu fara tine...dar tu nu il iubesti ??
|
||
|
iubarici Postat pe 18 Decembrie 2009 16:15 |
||
|
Boala lunga, moarte sigura, as incheia relatia din respect pentru mine si partenera mea, continuarea ei ar fi dovada ca ma gandesc numai la confortul meu personal. Ce ati face daca ati fi obligati sa traiti pentru o luna izolati de orice informatie si persoana? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 18 Decembrie 2009 20:45 |
||
|
as trai ;)) m-as ruga la Dumnezeu ca toti cei dragi sa fie bine si as face o rezumat al vietii mele...ordine in ganduri, sentimente...departe de subiecte...e mai simlu sa fii obiectiv... Ce ai face daca persoana de care esti indragostit/a te-ar ruga sa-i fii domnisoara / cavaler de onoare la nunta???! |
||
|
shadow12 Postat pe 18 Decembrie 2009 20:52 |
||
De la: teiubeam, la data 2009-12-18 20:52:31as trai ;)) m-as ruga la Dumnezeu ca toti cei dragi sa fie bine si as face o rezumat al vietii mele...ordine in ganduri, sentimente...departe de subiecte...e mai simlu sa fii obiectiv... aaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu grea treaba, nu as accepta pentru ca ar fi o imensa prostie, eu nu m-as simti bine si deci nici cei din jurul meu. Ce ati face daca din diferite motive nu ati putea sa comunicati cat v-ati dori cu familia? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 19 Decembrie 2009 10:44 |
||
Asta se intampla deja ... Si sa vedem nu fac nimic ! tin pentru mine, iar cand am ocazia sa-i intalnesc le spun tot ce am pe suflet Ce ai face daca ar trebui sa te casatoresti (obligat, fortat) cu o persoana pt care nu ai sentimente ?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 19 Decembrie 2009 13:46 |
||
a doua zi i-as da in cap Ce ai face daca ti-ar lua foc pantalonii chiar intre picioare? |
||
|
arhanghel Postat pe 19 Decembrie 2009 23:30 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-12-19 23:30:44a doua zi i-as da in cap As face tot ce pot pentru a stinge incendiu cat mai repede Ce ati face daca ar trebui sa dezapeziti trotoarul din fata a 6 blocuri? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 20 Decembrie 2009 23:32 |
||
as plati pe altul...s-o faca in locul meu !!....... ...daca.....ati fi fata in fata cu un vampir ????........
|
||
|
etta Postat pe 20 Decembrie 2009 23:42 |
||
De la: etta, la data 2009-12-20 23:42:15as plati pe altul...s-o faca in locul meu !!....... O rugaciune...in acelasi timp as actiona ca intr-un film de actiune de la Hollywood (prost) I-as ragai in nas sa vedem daca il tine Ce ati face daca, fiind in vizita la niste noi prieteni si fiindu-va foame, ar trebui sa mancati cele mai neplacute feluri de mancare? |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 21 Decembrie 2009 05:04 |
||
Dupa ce m-am asigurat ca nimic nu-mi place, as "mima" o durere de stomac teribila, ce-mi taie pofta de mancare !! Ce faci daca mergand pe strada aluneci si cazi, iar deodata apar o multime de pusti ce te-ngroapa in zapada, de o simti (zapada) pana la ... "intimitati" ?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 21 Decembrie 2009 20:48 |
||
Singura solutie ar fi aceea sa lansez invitatia :" Pe timpul sederii mele sunteti invitatii mei in fiecare seara la masa..!" Ce ati face daca o doamna/domn in timpul conversatiei se ridica ,pur si simplu ,si pleaca fara nici o explicatie? |
||
|
lyheartly Postat pe 21 Decembrie 2009 20:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un castig de 1000 E pentru o munca part-time | 4 | De la: yo_si_eu 15 Ianuarie 2010 23:04 |
| joculet | 15 | De la: baiat_anonim 15 Septembrie 2009 21:41 |
| un click..un vot..un zambet... | 6 | De la: _dulcik_ 10 Iulie 2009 07:13 |
|
|
||
| Entertainment for women.... | 66 | De la: Dor_a 23 Septembrie 2009 19:58 |
| romanul kudika | 1 | De la: mada_beibi 28 August 2008 01:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.