Mai multe
De la: Lusha_ubitik, la data 2009-12-21 20:48:32 Dupa ce m-am asigurat ca nimic nu-mi place, as "mima" o durere de stomac teribila, ce-mi taie pofta de mancare !! Uauuuuuu !!! pai as intra in jocul lor..cine nu-si doreste sa se joace in zapada ???..e minunat sa te lasi purtat de farmecul acestui anotimp..si indiferent de varsta sa te simti ndin nou pitic/a..sa razi sa te zbengui sa-ti simti obrajii inrositi de ger si caldura zapezii topite ! Si intrebarea mea Ce ati face daca o doamna/domn in timpul conversatiei se ridica ,pur si simplu ,si pleaca fara nici o explicatie? |
||
|
lyheartly Postat pe 21 Decembrie 2009 20:55 |
||
|---|---|---|
|
Ce ati face daca o doamna/domn in timpul conversatiei se ridica ,pur si simplu ,si pleaca fara nici o explicatie? [/quote] In prima faza as conduce persoana la iesire, dupa care ar urama sa analizez discutia purata si mai ales reactiile persoanei la replicile mele, pentru a gasi o explicatie. Ce ati face daca vi s-ar cere, sa fiti partizanul unei idei in care nu credeti? (persoana care face aceasta cerere este iubitul/iubita voastra) |
||
|
vali_pc2007 Postat pe 22 Decembrie 2009 03:17 |
||
|
Ce ati face daca vi s-ar cere, sa fiti partizanul unei idei in care nu credeti? (persoana care face aceasta cerere este iubitul/iubita voastra)[/quote] Argumentez iubitului de ce consider ca nu pot fi adepta ideii sale , incerc sa dau exemple concrete care sa-mi sustina ,,cauza '' Ce faci daca iubitul /iubita ,in timp ca va plimbati prin centrul orasului incepe sa danseze brusc , tocmai acolo unde e zona cea mai aglomerata ?
|
||
|
|
||
|
Lumos_Forever Postat pe 22 Decembrie 2009 06:42 |
||
Ce faci daca iubitul /iubita ,in timp ca va plimbati prin centrul orasului incepe sa danseze brusc , tocmai acolo unde e zona cea mai aglomerata ? ha ha...cat de tare...as incepe sa dansez si eu cu el ..as rade copios...si ne'am distar foarte tare nu mi'as citica nicioadata iubitul in public... ce'ai face daca in dimineata cand trebuie sa pleci la examen, te imbraci frumos in alb, semn al linistii sufletesti si sare un catel ku labele murdare pe tine cand pleci de acasa si nu mai ai timp sa te intorci?? mi s'a intamplat
|
||
|
iubarici Postat pe 22 Decembrie 2009 17:07 |
||
As aborda un aer de superioritate ..la urma urmei ..M-as recomanda..Sunt Cruella de Vil Ce ai face daca iubitul/a..ar dori o declaratie de dragoste..nescrisa ..non-verbala...iar mainile si corpul ti-ar fi in imposibiltate de a se misca??
|
||
|
lyheartly Postat pe 22 Decembrie 2009 17:19 |
||
|
Ce ai face daca iubitul/a..ar dori o declaratie de dragoste..nescrisa ..non-verbala...iar mainile si corpul ti-ar fi in imposibiltate de a se misca?? l'as...saruta peste tot ce ai face daca nu ai avea maini, limba lunga si te'ar manca in c*r ???
|
||
|
iubarici Postat pe 22 Decembrie 2009 17:29 |
||
M-as duce la doctor sa-mi dea pastile Ce ai face daca de craciun, mergi cu prietenul/prietena la munte, iar el/ea te-ar parasi chiar in dimineata craciunului, pt o persoana pe care a cunoscut-o acolo cu o zi inainte ?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 23 Decembrie 2009 13:38 |
||
|
mi as suna amantul ce ai face daca ai fi singura de revelion? |
||
|
kudika078761 Postat pe 23 Decembrie 2009 17:11 |
||
as dormi... ce ai face daca ar exista mos craciun??? |
||
|
andr18a Postat pe 23 Decembrie 2009 20:19 |
||
l-as goli de cadouri ce ai face daca ai sti ca maine mori?
|
||
|
venusss_nico Postat pe 23 Decembrie 2009 20:51 |
||
as face infarct ce ai face daca ai ramane fara bani o saptamana si nu ar avea cine sa te imprumute si nici nu ai avea la cine sa cinezi ?? |
||
|
iubarici Postat pe 24 Decembrie 2009 22:13 |
||
|
doar o saptamana?indubitabil m-as descurca.moral si legal.as gasi sa fac ceva pt a fi remunerata. ce ai face daca ai fi dumnezeu pt o zi? |
||
|
maria33 Postat pe 24 Decembrie 2009 22:31 |
||
|
pentru o zi macar ,pe pamant ar fi doar pace si prosperitate....si intelegere intre oameni ! Craciun fericit tuturor ! Ce-ai face daca ai fi la o cabana in munti, fara mijloace de comunicare si resurse multe de supravietuire , iar peste noapte ar ninge asa de mult ,incat nu ai mai putea sa pleci de acolo ?
|
||
|
Lumos_Forever Postat pe 25 Decembrie 2009 08:54 |
||
|
daca as cistiga o croaziera ...pentru o singura persoana...as vindeo...si mi-as lua doua locuri ...sejur...in alta parte Dar ce ai face daca ai fi prins cu pantalonii in vine pe nevasta altuia(cu sotul alteia) ? |
||
|
RUY_BLAS Postat pe 25 Decembrie 2009 11:54 |
||
|
m-as masura s avad daca incap in sifonier sau daca incap pe scara d eincendiu ! ce ai face daca r tebui s amaninci cite 5 pizza pe zi ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 25 Decembrie 2009 12:42 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-25 12:42:34m-as masura s avad daca incap in sifonier sau daca incap pe scara d eincendiu ! super mijto abia mai pun si eu kateva kg pe mine! intrebarea mea: ce ati face daca ti-ar cadea un turture in cap in mijlocul orasului???? |
||
|
dulcyka Postat pe 25 Decembrie 2009 12:46 |
||
|
as injura printre dinti edilii ! ce ai face daca ar trebui s ate mariti/ insori cu o persoan cu 30 de ani mai mareca tine? |
||
|
Aproape_eu Postat pe 25 Decembrie 2009 16:41 |
||
la-s intreba cine e si dupaia îi mulþumesc
|
||
|
kudika089310 Postat pe 26 Decembrie 2009 13:37 |
||
|
As spune pas, indiferent de consetiinte :D Ce ai face daca maine ar fii ultima zi de pe pamant si numai tu ai stii??? |
||
|
SexintheCity Postat pe 26 Decembrie 2009 19:29 |
||
|
le-as pune la toti ce ai face daca ai fii "peste"? |
||
|
yumy Postat pe 26 Decembrie 2009 19:32 |
||
|
daca nu merge cu momeala ma las de meserie:p ce ai face daca te-ai reincarna intr-un peste? :D |
||
|
onutzaButterfly Postat pe 26 Decembrie 2009 21:14 |
||
|
daca nu merge cu momeala ma las de meserie:p ce ai face daca te-ai reincarna intr-un peste? :D |
||
|
onutzaButterfly Postat pe 26 Decembrie 2009 21:17 |
||
|
||
|
onutzaButterfly Postat pe 26 Decembrie 2009 21:17 |
||
|
as innota toata ziua ce ai face daca ai fii prostituata? |
||
|
yumy Postat pe 26 Decembrie 2009 21:19 |
||
|
ce ai face daca ai fii prostituata? LOL as fii cea mai cautata si respectata prostituata de lux ce poti mah sa faci?? te f.u.t.i. toata ziua
|
||
|
iubarici Postat pe 26 Decembrie 2009 22:04 |
||
ce'ai face daca ti'ar fi interzis sa faci sex timp de 2 ani ?
|
||
|
iubarici Postat pe 26 Decembrie 2009 22:05 |
||
M-as descurca singurica Ce ai face daca o fata ti-ar face avansuri? |
||
|
Anatoile Postat pe 27 Decembrie 2009 00:00 |
||
|
m-as gandi de doua ori inainte sa spun nu. ce ai face daca intr-o zi ti-ai da seama ca esti mai prost decat ti-au spus altii deja ca esti? (mi-a placut aia cu turturele, cand el injura printre dinti - f optimist individul) |
||
|
Boca Postat pe 27 Decembrie 2009 11:03 |
||
M-as imprieteni cu MoniCA COlumbeanu. Am fi cele mai bune prietene! Ce-ai face daca ai afla ca prietenul tau te-ar insela cu...mama ta?
|
||
|
Anatoile Postat pe 27 Decembrie 2009 15:05 |
||
|
Pai ... as ramane MUTA pt cateva ore cred, din cauza socului, pt ca nu m-as astepta asa ceva de la propria mama !!!! Ce ai face daca ai tai s-ar desparti, iar tatal tau si-ar face o iubita mai mica decat tine cu vreo 3-4 ani ?
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 27 Decembrie 2009 15:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| MA OMOARA... | 33 | De la: pamela_1 11 Iunie 2009 12:36 |
| ce spuneti e adevarat? | 1 | De la: toCSic 18 Iulie 2009 22:56 |
| Declaratie de dragoste | 99 | De la: kudika023770 15 Iulie 2009 15:23 |
|
|
||
| Pictat pe piatra HELPPPP | 3 | De la: kudika514482 29 Iunie 2012 22:32 |
| tipuri de temperament | 29 | De la: kudika101098 13 Ianuarie 2010 15:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.