De la: MIS0GIN, la data 2009-09-28 00:11:20De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 23:14:13De la: geo_x, la data 2009-09-27 23:03:04De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 21:13:59
frozen autumn, imi place cum iti sta parul. iar ochelarii iti sporesc farmecul. esti o femeie......sexi!!
eheeei, daca nu eram casatorit...si mai tanar cu vreo 7-8 ani..............!!
Multumesc :)
Geo_X este tot bãlos sau sconcsul ãsta te scuipã?
|
MIS0GIN Postat pe 28 Septembrie 2009 00:12
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-28 00:12:16De la: MIS0GIN, la data 2009-09-28 00:11:20De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 23:14:13De la: geo_x, la data 2009-09-27 23:03:04De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 21:13:59
frozen autumn, imi place cum iti sta parul. iar ochelarii iti sporesc farmecul. esti o femeie......sexi!!
eheeei, daca nu eram casatorit...si mai tanar cu vreo 7-8 ani..............!!
Multumesc :)
Geo_X este tot bãlos sau sconcsul ãsta te scuipã?
era de datoria mea sã mã corectez
|
MIS0GIN Postat pe 28 Septembrie 2009 00:21
|
De la: etta, la data 2009-09-27 23:22:57 Misoooooooo....vrei sa fii iubitul meu ????.........
Senzaþional!!! Special!!! Exclusiv!!!!!Noul look al lui frozen_autumn numai la MIS0GIN în album! În curând noi ipostaze indecente ale vedetei comunitare în afara site-ului Kudika, surprinse de paparazzi noºtri.
|
|
|
MIS0GIN Postat pe 28 Septembrie 2009 01:50
|
Zece pagini din categoria ''celor care nu cuvanta '' zau ca n-am avut rabdare sa citesc atatea informatii pretioase....cine se simte ''necuvantatoare''.....sa se abtina !
On topic...care de fapt era o vendeta personala (din cate se vede din avion stomacul meu a rezistat doar primele doua pagini)
Aflu si eu ca mai nou ''se fura 'iubitii virtual ...pfff, unde s-a ajuns cu tehnologia asta!
Faceti din tantar armasar si va balacariti ca la usa cortului ...si da, sunt si misoginii buni ....cum ar fi sa fim toti scosi la matrita, robotzeii....prostie e peste tot in toate formele si de toate genurile.
Ma doare la doi metri in fata nasului de parerea celor care nu conteaza ....
Multi sufera de mania persecutiei si vedetism si se cred miezul din fanta!
A decazut rau kudika asta....si e o vorba ''omul sfinteste locul''', sa fIe oare valabila si in cazul de fatza?
Era doar o parere...
O pisica moarta la popa in poarta, cine mai scrie ceva o mananca coapta !
|
___LL___ Postat pe 28 Septembrie 2009 03:46
|
De la: ___LL___, la data 2009-09-28 03:46:27Zece pagini din categoria ''celor care nu cuvanta '' zau ca n-am avut rabdare sa citesc atatea informatii pretioase....cine se simte ''necuvantatoare''.....sa se abtina !
On topic...care de fapt era o vendeta personala (din cate se vede din avion stomacul meu a rezistat doar primele doua pagini)
Aflu si eu ca mai nou ''se fura 'iubitii virtual ...pfff, unde s-a ajuns cu tehnologia asta!
Faceti din tantar armasar si va balacariti ca la usa cortului ...si da, sunt si misoginii buni ....cum ar fi sa fim toti scosi la matrita, robotzeii....prostie e peste tot in toate formele si de toate genurile.
Ma doare la doi metri in fata nasului de parerea celor care nu conteaza ....
Multi sufera de mania persecutiei si vedetism si se cred miezul din fanta!
A decazut rau kudika asta....si e o vorba ''omul sfinteste locul''', sa fIe oare valabila si in cazul de fatza?
Era doar o parere...
O pisica moarta la popa in poarta, cine mai scrie ceva o mananca coapta !
Sã nu crezi nici o secundã cã topicul despre mine se va termina cu comment-ul tãu þ-þ.Numai vorbi de pisici moarte cã-i dã sângele pe nas lu' dandanaua ºi iar îl trimite pe "bãrbat" sã-i cumpere tampoane la ora asta.Blondo vãd cã emani bunãtate ºi simþ de rãspundere când te decizi sã deschizi gura pe kudika.Ia zi-mi tu mie ca de la femeie la misogin când þi-ai minþit ultima datã iubitul ºi de ce-ai fãcut-o?Sau ºi el era un mitocan ºi-o merita...
|
MIS0GIN Postat pe 29 Septembrie 2009 01:03
|
I REST MY CASE !
|
___LL___ Postat pe 29 Septembrie 2009 01:54
|
De la: ___LL___, la data 2009-09-29 01:54:09I REST MY CASE !
mitocano!
|
MIS0GIN Postat pe 29 Septembrie 2009 02:09
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 14:15:18De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:14:48haa te-am prins!ultimul tau mesaj pentru mine n-a fost asa cum ma asteptam deci te descalific nu mai esti deloc asa special.de fapt esti din caracal si tu cred ca esti urmatoarea minune prostiei din acea zona dupa ceasul din gara,macaraua dintre blocuri si stalpul dintre sinele de cale ferata.ia du-te repejor si verifica si dup-aia du-te s verific-o pe ma-ta sa vezi daca mai respira.
Ce urât mi-ai rãspuns.Am impresia cã te temi de mine de-ai trecut la ofensivã.Nimic din ce-ai spus nu e adevãrat, o sã te convingi.Voi reveni cu comentarii asupra ta.
helloooooooooooooo!missed me?nu ma tem de nimeni pe lumea asta in afara de Dumnezeu sa-ti fie clar!
|
digital_chocolate Postat pe 29 Septembrie 2009 19:33
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 14:21:04De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:18:14si apropos dobitocule...nu-ti verifica nimeni profilul nelogat pentru ca nu esti nici pe departe asa interesant cum se preconiza.iar lu` fufa aia de prietena-ta sa-i spui sa posteze mesajele dintre mine si tine respectiv dintre mine si ea aici pe forum ca sa vada toata lumea ce da din voi si sa nu ma mai invinovateasca pe mine ca am vrut sa fiu civilizata si sa schimb cateva vorbe cu utilizatorii acestui site.daca nu o s-o fac eu chiar daca trebuie sa-mi iau din timpul meu pretios pentru niste mizerii sociale ca voi.
:)) deci pânã la urmã l-ai verificat nelogatã ca sã te convingi dacã-s interesant cum se preconiza.Prietena mea ºi-a ºtes contu, i s-a fãcut silã de femeile de aici pe care le susþinea.O sã am eu grijã de timpul tãu preþios ;).Vãd cã nici acum n-ai înþeles cã nu voi fi prieten cu tine niciodatã.
nu am verificat nimic nelogata pentru ca nu am nimic de ascuns si ai vazut bine k m-am uitat la profilul tau logata dar evident ca nu mai ai ce sa zici.am dat copy paste pentru ca nu stiam de unde ai luat porcaria aia ca ai spus o prostie mai mare ca tine.de timpul meu pretios n-am cum sa am grija decat eu sa tii minte asta.pretena ta e o maimuta in calduri care n-a gasit alt bou care s-o arda in afara de tine.
|
digital_chocolate Postat pe 29 Septembrie 2009 19:36
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 14:28:28De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:26:30De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 00:55:25De la: Lore_lorena, la data 2009-09-24 18:20:04previzibil ca un diuretic=)))asta a fost tareee
looooooooooooooooooooooooooooooooooool ,ha ha haaaa, hrrrr!
Diureticele sunt substanþe care stimuleazã procesul de formare a urinei. Aceste medicamente acþioneazã la nivelul rinichiului.Închipuieºte-þi acum cum îþi acþionez previzibil la nivelul rinichiului cu niºte pumni.Tare ar fi sã încerci sã râzi apoi.
aici te-ai bagat peste domeniul meu si o sa te fac de ras...in primul rand nu te mai uita pe wikipedia sa iei definitii pt medicamente ca nu se cade la valoarea ta=))) diureticele sunt substante care favorizeaza eliminarea urinei si actioneaza la nivelul glomerulului renal si a tubilor uriniferi;) si nu ti-ai ales cel mai bine locul de aplicare al pumnilor:)) imbecilule
Era o glumã, un joke, o vorbã hazlie care provoacã râsul, vezi tu eu nu dau în femei!Pun pe altcineva s-o facã, sã nu mã murdãresc.N-am ºtiut cã eºti aºa sensibilã la capitolul violenþã,dacã ºtiam nu o mai spuneam ca sã-þi rãscolesc trecutul ;).Oricum, sunt flatat cã-mi iei frazele cu copy/paste pe gugãl sã-mi vezi sursele,asta-mi demonstreazã cã încã sunt interesant.Tu ai un domeniu al tãu,eu le am pe toate!ªi dacã asta mã face imbecil pe mine, tu ce eºti? "Specialã"
la glumele tale nu cred ca mai rade nimeni in afara de tine.in trecutul meu nu exista cuvantul "violenta" pentru ca vezi tu eu nu m-am nascut in caracal ci intr-o familie de oameni normali si educati.iar tu esti imbecil pentru ca doar crezi ca esti bun la toate de fapt nu esti bun la nimic.nici macar la caterinca.daca te crezi bun tre` sa stii la ce esti prost.iar tu nu esti bun la nimic nu te-as lua nici macar sa-mi cari bagajele.
|
digital_chocolate Postat pe 29 Septembrie 2009 19:43
|
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-29 19:33:33De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 14:15:18De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:14:48haa te-am prins!ultimul tau mesaj pentru mine n-a fost asa cum ma asteptam deci te descalific nu mai esti deloc asa special.de fapt esti din caracal si tu cred ca esti urmatoarea minune prostiei din acea zona dupa ceasul din gara,macaraua dintre blocuri si stalpul dintre sinele de cale ferata.ia du-te repejor si verifica si dup-aia du-te s verific-o pe ma-ta sa vezi daca mai respira.
Ce urât mi-ai rãspuns.Am impresia cã te temi de mine de-ai trecut la ofensivã.Nimic din ce-ai spus nu e adevãrat, o sã te convingi.Voi reveni cu comentarii asupra ta.
helloooooooooooooo!missed me?nu ma tem de nimeni pe lumea asta in afara de Dumnezeu sa-ti fie clar!
Deci chiar te temi de mine
|
MIS0GIN Postat pe 29 Septembrie 2009 20:47
|
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-29 19:36:42De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 14:21:04De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:18:14si apropos dobitocule...nu-ti verifica nimeni profilul nelogat pentru ca nu esti nici pe departe asa interesant cum se preconiza.iar lu` fufa aia de prietena-ta sa-i spui sa posteze mesajele dintre mine si tine respectiv dintre mine si ea aici pe forum ca sa vada toata lumea ce da din voi si sa nu ma mai invinovateasca pe mine ca am vrut sa fiu civilizata si sa schimb cateva vorbe cu utilizatorii acestui site.daca nu o s-o fac eu chiar daca trebuie sa-mi iau din timpul meu pretios pentru niste mizerii sociale ca voi.
:)) deci pânã la urmã l-ai verificat nelogatã ca sã te convingi dacã-s interesant cum se preconiza.Prietena mea ºi-a ºtes contu, i s-a fãcut silã de femeile de aici pe care le susþinea.O sã am eu grijã de timpul tãu preþios ;).Vãd cã nici acum n-ai înþeles cã nu voi fi prieten cu tine niciodatã.
nu am verificat nimic nelogata pentru ca nu am nimic de ascuns si ai vazut bine k m-am uitat la profilul tau logata dar evident ca nu mai ai ce sa zici.am dat copy paste pentru ca nu stiam de unde ai luat porcaria aia ca ai spus o prostie mai mare ca tine.de timpul meu pretios n-am cum sa am grija decat eu sa tii minte asta.pretena ta e o maimuta in calduri care n-a gasit alt bou care s-o arda in afara de tine.
Ok ok nu te mai scuza,ridicã-te din genunchi, ai ºi tu puþinã demnitate! În timpul tãu preþios te comporþi ca o îngrijitoare care s-ar arde cu uniformele din jurul ei ºi-i cade bãrbia pe podea când citeºte un misogin pe forumuri de femei.Te-ai înroºit când te-am proclamat prematur fanul meu nr.1, apoi mi-ai citit toate postãrile, mi-ai vãzut toate pozele, încã de la primul cont.Eºti curioasã cum e cel care le scrie,eºti curioasã ce-are aºa deosebit prietena lui,ºi mai ales eºti curioasã de ce nu-þi vorbesc urât ca celorlalte.N-o fac petnru cã mi-e milã de tine,aºa cã am sã mã mai joc cu tine o vreme.
|
MIS0GIN Postat pe 29 Septembrie 2009 21:45
|
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-29 19:43:27De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 14:28:28De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:26:30De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 00:55:25De la: Lore_lorena, la data 2009-09-24 18:20:04previzibil ca un diuretic=)))asta a fost tareee
Diureticele sunt substanþe care stimuleazã procesul de formare a urinei. Aceste medicamente acþioneazã la nivelul rinichiului.Închipuieºte-þi acum cum îþi acþionez previzibil la nivelul rinichiului cu niºte pumni.Tare ar fi sã încerci sã râzi apoi.
aici te-ai bagat peste domeniul meu si o sa te fac de ras...in primul rand nu te mai uita pe wikipedia sa iei definitii pt medicamente ca nu se cade la valoarea ta=))) diureticele sunt substante care favorizeaza eliminarea urinei si actioneaza la nivelul glomerulului renal si a tubilor uriniferi;) si nu ti-ai ales cel mai bine locul de aplicare al pumnilor:)) imbecilule
Era o glumã, un joke, o vorbã hazlie care provoacã râsul, vezi tu eu nu dau în femei!Pun pe altcineva s-o facã, sã nu mã murdãresc.N-am ºtiut cã eºti aºa sensibilã la capitolul violenþã,dacã ºtiam nu o mai spuneam ca sã-þi rãscolesc trecutul ;).Oricum, sunt flatat cã-mi iei frazele cu copy/paste pe gugãl sã-mi vezi sursele,asta-mi demonstreazã cã încã sunt interesant.Tu ai un domeniu al tãu,eu le am pe toate!ªi dacã asta mã face imbecil pe mine, tu ce eºti? "Specialã"
la glumele tale nu cred ca mai rade nimeni in afara de tine.in trecutul meu nu exista cuvantul "violenta" pentru ca vezi tu eu nu m-am nascut in caracal ci intr-o familie de oameni normali si educati.iar tu esti imbecil pentru ca doar crezi ca esti bun la toate de fapt nu esti bun la nimic.nici macar la caterinca.daca te crezi bun tre` sa stii la ce esti prost.iar tu nu esti bun la nimic nu te-as lua nici macar sa-mi cari bagajele.
La glumele mele râzi tu care eºti un nimeni,care-þi faci pozele black&white în speranþa cã poþi stoarce un gram de frumuseþe,o umbrã,un contur ceva...În trecutul tãu nu existã cuvântul "violenþã",existã actul în sine precedat de cuvântul "fã".Nu-s din Caracal,l-am scris în profil cã-mi place sã mã enervez cititnd femei fãcând glume despre proºti ;).Dacã nu-s bun la nimic înceteazã sã-mi mai vizitezi profilul,te provoc!Mã bucur cã te-ai nãscut într-o familie,chiar începusem sã-mi fac griji cã eºti a nimãnui.Ciao!
ªtiu cã nu m-ai lãsa sã-þi car bagajele,pentru asta îþi trebuie unu în uniformã.
|
MIS0GIN Postat pe 29 Septembrie 2009 21:55
|
|
n-o sa-ti mai dau satisfactia de a-ti raspunde si nu pentru ca nu as avea ce-ti spune ci pentru ca m-ai plictisit.la inceput a fost interesant dup-aia a devenit indiferent si acum e foarte boring.iti spun doar ca esti penal ca o tarfa si ca on-line poate te crezi bun dar in viata reala esti de fapt un zero barat.
|
digital_chocolate Postat pe 30 Septembrie 2009 12:55
|
si pe langa altele,poti sa ne dai un botic in partile mai sensibile MUI .*SUGINULE
|
www_ Postat pe 30 Septembrie 2009 20:24
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 04:25:50De la: Summer_, la data 2009-09-23 11:56:13De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 23:14:41De la: Summer_, la data 2009-09-22 09:44:24Deci de la misogini s-a ajuns la o adevarata telenovela...deci exista domnul misogin care scrie nu stiu ce aiureli pe forum, si exista si femela lui care vomita alte aberatii pe forum si se ia de alti utilizatori, pe care ii face cum apuca....Sunteti 2 prosti care nu aveti ce face acasa, stati pe un forum sa intrati in polemici cu utlizatorii ! Ha ha, cat de penibil, daca erati atat de inteligenti, stateati in banca voastra !
Iar puffer, no offence, dar este destul de penibil sa deschizi un topic de genul asta, iar iubitul tau ar trebui sa vada acest aspect ! Sa nu mai vb de faptul ca este si mai prostesc si penibil sa ai un iubit care sa intre ca sa vada vezi doamne cum reactioneaza femeile cand sunt jignite !
Va credeti destepti ca faceti lucrul asta ? Nu...va spun eu, sunteti lipsiti de educatie si prosti de dati in gropi, dati in gropi, nu pe langa gropi !
bravo micuþo. Tocmai te-ai calificat în concursul pentru obþinerea postului de presedinte al fanclubului meu, acum cã Lorena a fost descalificatã( am prins-o triºând).Concursul are reguli simple: 1.Sã nu treacã 10 minute fãrã sã-mi cauþi postãrile noi p forum;2.Sã-mi faci reclamã la profil sã intre toate obrãznicãturile ca tine sã se minuneze cã-mi sunt inferioare;3.Sã mi te adresezi întotdeauna cu "Sire" nu cu "domnul" cã doar n-am citit aceleaºi cãrþi;4.Sã-þi ºtergi contul. În caz cã vei câºtiga te caut eu.Funcþia îþi va da oportunitatea de a-mi spãla maºina,duce gunoiu,etc.În timp poate te voi lãsa sã-mi înãlbeºti ciorapii în speranþa cã nu-i vei desperechea,pt cã vezi tu..odatã cu funcþia vine ºi responsabilitatea.Baftã ºi nu uita...dacã vrei ,poþi!
Nu multumesc, dar spre deosebire de altii am lucruri mult mai utile, practice, interesante de facut, cu oameni inteligenti care nu isi irosesc timpul aiurea pe un forum !
1. Stau maxim o ora pe kudika, din cand in cand
2. Intru doar ca sa ma amuz pe seama ta
3. Da, nu am citit aceleasi carti, inca, insa cand voi avea varsta ta, voi fi cu mult peste tine dint oate punctele de vedere
4. Nu ai niciun haz, zau asa..macar puteai sa fii si tu ironic pe bune, nu sa te folosesti de glume seci pe care numai tu le intelegi. Eu nu am facut lucrurile de la pct 4 mai niciodata, am persoane care lucreaza pt mine, pt ca ai mei au facut scoala, facultate, acum o duc bine, iar traditia merge mai departe ignorantule ! Asa ca lasa0ma cu textele penibile ca nu faci decat sa ma amuzi, insa la un moment dat devii obositor si plictisitor.
Tinand cont de faptul ca sunt o persoana sociabila si vb atat cu femei cat si cu barbati, si spre deosebire de altii ca tine ies in lume si vad cum arata un comportament normal si sanatos, iti pot da si eu niste sfaturi ( sa nu zici ca nu sunt de treaba ) :
Eu iti pot da un s ingur sfat sanatos : lasa prostiile si tot ceea ce faci tu pe acest forum, comporta-te ca un barbat ! ( daca esti ). Tin sa mentionez ca daca esti barbat in pantaloni, nu inseamna ca asa esti si in viata de zi cu zi.
Tot ce-am înþeles e cã menþionezi despre bãrbãþia mea din pantaloni.Probabil aceeaºi menþiune a fãcut-o ºi mama ta în facultate tatãlui tãu care p vremea aia nu era realizat ca acum ca sã-ºi permitã un prezervativ.
Tata nu foloseste prez, tile lasa tie pe toate sa o satisfaci pe prietena ta NF, care deschide topicuri gen ,,nevasta disperata''
In loc sa te iei de fetele de pe acest forum, ia-o pe a ta la dresat !
|
Summer_ Postat pe 30 Septembrie 2009 23:09
|
De la: www_, la data 2009-09-30 20:24:45
si pe langa altele,poti sa ne dai un botic in partile mai sensibile MUI .*SUGINULE
frumoasa si devreme acasa ,MI.*SUGEA :sml-confused0024
profilul meu ,nu-ti va spune decat EJECT.
|
www_ Postat pe 30 Septembrie 2009 23:20
|
De la: puffffer, la data 2009-09-06 10:35:41 La intrebarea asta toate raspundeti nu , dar cand vedeti unul il complimentati mai rau ca pe Einstein, aveti unul pe kudika cea care il castiga sa ii ofer un premiu ?.insa misoginul sa fie castigat corect .1 2 3 Start ,hmmmmmmm unele au trisat au luat startul prea devreme ;) dar cine stie se gaseste vreo isteata sa le o ia inainte
era o tipa mai demult ....una pudica de se lauda mereu cu capricornu ei.....oare oi fi tu aia?
|
greierash_is_back Postat pe 30 Septembrie 2009 23:22
|
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-30 12:55:06n-o sa-ti mai dau satisfactia de a-ti raspunde si nu pentru ca nu as avea ce-ti spune ci pentru ca m-ai plictisit.la inceput a fost interesant dup-aia a devenit indiferent si acum e foarte boring.iti spun doar ca esti penal ca o tarfa si ca on-line poate te crezi bun dar in viata reala esti de fapt un zero barat.
Chiar nu vrei sã mã mai satisfaci?Uneori nu te înþeleg sã mor eu.Îmi vorbeºti de parcã mi-aº fi fãcut cont pe kudika sã distrez infirmiere! În viaþa realã ºtiu cã eºti sãtulã de dilema spirtului Mona ºi vatei Narcis ...ºi te tot uiþi la ceas sã ºti cât mai ai pânã ajungi acasã la calc. sã-mi admiri comentariile.Începi sã mã sperii,de unde dracu ºti tu cã-s donator universal?Înceteazã sã mã mai hãrþuieºti!Ciao!!
|
MIS0GIN Postat pe 30 Septembrie 2009 23:36
|
De la: Summer_, la data 2009-09-30 23:09:07De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 04:25:50De la: Summer_, la data 2009-09-23 11:56:13De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 23:14:41De la: Summer_, la data 2009-09-22 09:44:24Deci de la misogini s-a ajuns la o adevarata telenovela...deci exista domnul misogin care scrie nu stiu ce aiureli pe forum, si exista si femela lui care vomita alte aberatii pe forum si se ia de alti utilizatori, pe care ii face cum apuca....Sunteti 2 prosti care nu aveti ce face acasa, stati pe un forum sa intrati in polemici cu utlizatorii ! Ha ha, cat de penibil, daca erati atat de inteligenti, stateati in banca voastra !
Iar puffer, no offence, dar este destul de penibil sa deschizi un topic de genul asta, iar iubitul tau ar trebui sa vada acest aspect ! Sa nu mai vb de faptul ca este si mai prostesc si penibil sa ai un iubit care sa intre ca sa vada vezi doamne cum reactioneaza femeile cand sunt jignite !
Va credeti destepti ca faceti lucrul asta ? Nu...va spun eu, sunteti lipsiti de educatie si prosti de dati in gropi, dati in gropi, nu pe langa gropi !
bravo micuþo. Tocmai te-ai calificat în concursul pentru obþinerea postului de presedinte al fanclubului meu, acum cã Lorena a fost descalificatã( am prins-o triºând).Concursul are reguli simple: 1.Sã nu treacã 10 minute fãrã sã-mi cauþi postãrile noi p forum;2.Sã-mi faci reclamã la profil sã intre toate obrãznicãturile ca tine sã se minuneze cã-mi sunt inferioare;3.Sã mi te adresezi întotdeauna cu "Sire" nu cu "domnul" cã doar n-am citit aceleaºi cãrþi;4.Sã-þi ºtergi contul. În caz cã vei câºtiga te caut eu.Funcþia îþi va da oportunitatea de a-mi spãla maºina,duce gunoiu,etc.În timp poate te voi lãsa sã-mi înãlbeºti ciorapii în speranþa cã nu-i vei desperechea,pt cã vezi tu..odatã cu funcþia vine ºi responsabilitatea.Baftã ºi nu uita...dacã vrei ,poþi!
Nu multumesc, dar spre deosebire de altii am lucruri mult mai utile, practice, interesante de facut, cu oameni inteligenti care nu isi irosesc timpul aiurea pe un forum !
3. Da, nu am citit aceleasi carti, inca, insa cand voi avea varsta ta, voi fi cu mult peste tine dint oate punctele de vedere
4. Nu ai niciun haz, zau asa..macar puteai sa fii si tu ironic pe bune, nu sa te folosesti de glume seci pe care numai tu le intelegi. Eu nu am facut lucrurile de la pct 4 mai niciodata, am persoane care lucreaza pt mine, pt ca ai mei au facut scoala, facultate, acum o duc bine, iar traditia merge mai departe ignorantule ! Asa ca lasa0ma cu textele penibile ca nu faci decat sa ma amuzi, insa la un moment dat devii obositor si plictisitor.
Tinand cont de faptul ca sunt o persoana sociabila si vb atat cu femei cat si cu barbati, si spre deosebire de altii ca tine ies in lume si vad cum arata un comportament normal si sanatos, iti pot da si eu niste sfaturi ( sa nu zici ca nu sunt de treaba ) :
Eu iti pot da un s ingur sfat sanatos : lasa prostiile si tot ceea ce faci tu pe acest forum, comporta-te ca un barbat ! ( daca esti ). Tin sa mentionez ca daca esti barbat in pantaloni, nu inseamna ca asa esti si in viata de zi cu zi.
Tot ce-am înþeles e cã menþionezi despre bãrbãþia mea din pantaloni.Probabil aceeaºi menþiune a fãcut-o ºi mama ta în facultate tatãlui tãu care p vremea aia nu era realizat ca acum ca sã-ºi permitã un prezervativ.
Tata nu foloseste prez, tile lasa tie pe toate sa o satisfaci pe prietena ta NF, care deschide topicuri gen ,,nevasta disperata''
Pãi dacã folosea eram scutiþi acum de mizeria pe care-ai scris-o.Treci în camera ta,eºti pedepsitã!
|
MIS0GIN Postat pe 30 Septembrie 2009 23:40
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-30 23:40:30De la: Summer_, la data 2009-09-30 23:09:07De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 04:25:50De la: Summer_, la data 2009-09-23 11:56:13De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 23:14:41De la: Summer_, la data 2009-09-22 09:44:24Deci de la misogini s-a ajuns la o adevarata telenovela...deci exista domnul misogin care scrie nu stiu ce aiureli pe forum, si exista si femela lui care vomita alte aberatii pe forum si se ia de alti utilizatori, pe care ii face cum apuca....Sunteti 2 prosti care nu aveti ce face acasa, stati pe un forum sa intrati in polemici cu utlizatorii ! Ha ha, cat de penibil, daca erati atat de inteligenti, stateati in banca voastra !
Pãi dacã folosea eram scutiþi acum de mizeria pe care-ai scris-o.Treci în camera ta,eºti pedepsitã,umblii în sertarele lu tacu fãrã permisiune!
|
MIS0GIN Postat pe 30 Septembrie 2009 23:41
|
|
MIS0GIN Postat pe 30 Septembrie 2009 23:41
|
De la: www_, la data 2009-09-30 23:20:03De la: www_, la data 2009-09-30 20:24:45
frumoasa si devreme acasa ,MI.*SUGEA :sml-confused0024
profilul meu ,nu-ti va spune decat EJECT.
De proastã ce eºti nici þâþe n-ai.
|
MIS0GIN Postat pe 30 Septembrie 2009 23:50
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-30 23:41:16De la: MIS0GIN, la data 2009-09-30 23:40:30De la: Summer_, la data 2009-09-30 23:09:07De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 04:25:50De la: Summer_, la data 2009-09-23 11:56:13De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 23:14:41De la: Summer_, la data 2009-09-22 09:44:24Deci de la misogini s-a ajuns la o adevarata telenovela...deci exista domnul misogin care scrie nu stiu ce aiureli pe forum, si exista si femela lui care vomita alte aberatii pe forum si se ia de alti utilizatori, pe care ii face cum apuca....Sunteti 2 prosti care nu aveti ce face acasa, stati pe un forum sa intrati in polemici cu utlizatorii ! Ha ha, cat de penibil, daca erati atat de inteligenti, stateati in banca voastra !
Pãi dacã folosea eram scutiþi acum de mizeria pe care-ai scris-o.Treci în camera ta,eºti pedepsitã,umblii în sertarele lu tacu fãrã permisiune!
Treci bre' la dresat !
|
Summer_ Postat pe 1 Octombrie 2009 00:18
|
De la: Summer_, la data 2009-10-01 00:18:39De la: MIS0GIN, la data 2009-09-30 23:41:16De la: MIS0GIN, la data 2009-09-30 23:40:30De la: Summer_, la data 2009-09-30 23:09:07De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 04:25:50De la: Summer_, la data 2009-09-23 11:56:13De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 23:14:41De la: Summer_, la data 2009-09-22 09:44:24Deci de la misogini s-a ajuns la o adevarata telenovela...deci exista domnul misogin care scrie nu stiu ce aiureli pe forum, si exista si femela lui care vomita alte aberatii pe forum si se ia de alti utilizatori, pe care ii face cum apuca....Sunteti 2 prosti care nu aveti ce face acasa, stati pe un forum sa intrati in polemici cu utlizatorii ! Ha ha, cat de penibil, daca erati atat de inteligenti, stateati in banca voastra !
Treci bre' la dresat !
Nu dau niciodatã în femei îmbrãcate în animale.
|
MIS0GIN Postat pe 1 Octombrie 2009 16:07
|
tu esti o regretabila eroare genetica si cred ca parintii tai te tineau sub cheie atunci cand erai mic drept dovada ai iesit ce ai iesit...ai dat tot ce era mai bun din tine si acum ai ramas in pana?
nu-i nimic pune-ti niste benzina pe tine si iesi in fatza blocului dar nu uita sa iei o bricheta la tine.
|
digital_chocolate Postat pe 1 Octombrie 2009 18:23
|
De la: puffffer, la data 2009-09-06 10:35:41 La intrebarea asta toate raspundeti nu , dar cand vedeti unul il complimentati mai rau ca pe Einstein, aveti unul pe kudika cea care il castiga sa ii ofer un premiu ?.insa misoginul sa fie castigat corect .1 2 3 Start ,hmmmmmmm unele au trisat au luat startul prea devreme ;) dar cine stie se gaseste vreo isteata sa le o ia inainte
Puffffer nu cred ca prietenul tau te merita,fara suparare.Topicul este o furtuna intr un pahar cu apa.
|
Alin1980 Postat pe 1 Octombrie 2009 20:39
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-29 21:55:59De la: Lore_lorena, la data 2009-09-29 19:43:27De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 14:28:28De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:26:30De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 00:55:25De la: Lore_lorena, la data 2009-09-24 18:20:04previzibil ca un diuretic=)))asta a fost tareee
La glumele mele râzi tu care eºti un nimeni,care-þi faci pozele black&white în speranþa cã poþi stoarce un gram de frumuseþe,o umbrã,un contur ceva...În trecutul tãu nu existã cuvântul "violenþã",existã actul în sine precedat de cuvântul "fã".Nu-s din Caracal,l-am scris în profil cã-mi place sã mã enervez cititnd femei fãcând glume despre proºti ;).Dacã nu-s bun la nimic înceteazã sã-mi mai vizitezi profilul,te provoc!Mã bucur cã te-ai nãscut într-o familie,chiar începusem sã-mi fac griji cã eºti a nimãnui.Ciao!
ªtiu cã nu m-ai lãsa sã-þi car bagajele,pentru asta îþi trebuie unu în uniformã.
Misogin sau nu, estii barbat,iar un barbat nu are voie sa vorbeasca niciodata asa unei femei indiferent care i sunt problemele lui cu sexul opus.
Apropos pozele lorenei sunt super.
|
Alin1980 Postat pe 1 Octombrie 2009 20:41
|
De la: Lore_lorena, la data 2009-10-01 18:23:48tu esti o regretabila eroare genetica si cred ca parintii tai te tineau sub cheie atunci cand erai mic drept dovada ai iesit ce ai iesit...ai dat tot ce era mai bun din tine si acum ai ramas in pana?
nu-i nimic pune-ti niste benzina pe tine si iesi in fatza blocului dar nu uita sa iei o bricheta la tine.
Liniºteºte-te medicine woman,oferta derivã din cerere,cât timp o vei cere þi-o vei lua.Pânã una alta pune-þi niºte haine de femeie pe tine sã vezi cum îþi stã în travesti.Ciao!
|
MIS0GIN Postat pe 1 Octombrie 2009 22:12
|
De la: MIS0GIN, la data 2009-10-01 22:12:48De la: Lore_lorena, la data 2009-10-01 18:23:48tu esti o regretabila eroare genetica si cred ca parintii tai te tineau sub cheie atunci cand erai mic drept dovada ai iesit ce ai iesit...ai dat tot ce era mai bun din tine si acum ai ramas in pana?
Liniºteºte-te medicine woman,oferta derivã din cerere,cât timp o vei cere þi-o vei lua.Pânã una alta pune-þi niºte haine de femeie pe tine sã vezi cum îþi stã în travesti.Ciao!
pana una alta ia-ti tu niste chiloti cu push-up poate nu vei mai fii asa complexat.
|
digital_chocolate Postat pe 1 Octombrie 2009 22:21
|