Setari Cookie-uri

Va plac misoginii??

De la: geanina1309, la data 2009-09-27 16:27:57
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 15:26:29
De la: geanina1309, la data 2009-09-27 10:22:57
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 23:28:30
De la: geanina1309, la data 2009-09-24 13:01:42am o intrebare pentru tine MISOGIN: Din cate am citit eu pe-aici tu cu siguranta nu te incadrezi in aceasta categorie.singurele argumente care ar putea sa sustina asa ceva e doar rautatea si superioritatea cu care tratezi femeile.dar nu cred ca e un argument suficient de solid.aici..oricine poate sa para ceea ce vrea.Iar faptul ca esti capabil,ca orice om,sa iubesti o persoana imi intareste aceasta convingere.toate bune pana aici..intrebarea mea e urmatoarea:daca tot stau asa lucrurile,de ce ti-ai creat imaginea asta?am auzit ceva de genu ca ati vrea sa vedeti daca femeile intr-adevar sunt atrase de un barbat care le trateaza urat..asta e tot?
daca e asta,cu siguranta e asa.dar nu neaparat sa fie tratate urat(sunt si extreme,dar nu vb despre astea acum)..dar sa simta ca lupta pt ce isi doresc..daca prada e mult prea usoara,la fel e si interesul..scade direct proportional cu aceasta.dar asta nu se intampla doar la femei.la fel e si la barbati.
o zi buna tuturor

Q.E.D. Rãspuns:pentru cã pot ºi nu-s plictisit încã sã fac ce vreau dintr-o femeie.

sa inteleg ca asta se aplica si la prietena/nevasta ta?:)

Nope,prietena mea este specialã.Uite-te la postãrile voastre ºi-ai sã înþelegi de ce.

si nu inteleg...ce au postarile mele?

ale tale sunt doar naive pânã acum,dar vor deveni rãutãcioase ca ale celorlalte.
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:26
De la: heaven2007, la data 2009-09-27 15:22:25
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 14:49:06
De la: heaven2007, la data 2009-09-27 08:08:23
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-26 23:15:03Pentru ca imi place sa rad de el :D

Daca tu gasesti asta amuzant...Sincer,mai bine te duci sa vezi o comedie,un spectacol de circ si iesi mai castigata.
Cu el,asta e situatia,dar pe voi chiar nu va inteleg de ce va complaceti intr-o mocirla de discutii fara noima si cu o asa incarcatura negativa.Credeti ca va ajuta la ceva?
Si,apropo,moderatori nu exista pe kudika?Sunt in concediu?Nu de alta,dar ce se permite aici nu mi-a fost dat sa vad pe un alt forum pana acum.

Ai dreptate,
Ar trebui sa ma duc la circ sa vad un spectacol. Macar alea sunt necuvantatoare si nu isi pot vomita prostia pe unde apuca
Cred ca m-am plictisit de oligofren. Poate daca debita ceva nou era interesant dar asa, mai bine il las sa se scalde in propria mocirla.

Da,cand am spus circ,ma gandeam mai curand la un spectacol oferit de clovni.
Animalele salbatice sunt o alta istorie si,din punctul meu de vedere nu au ce cauta in captivitate pentru a servi amuzamentului uman.
Oricum,se vede ca esti o fata inteligenta si chiar daca aceste lucruri te fac sa te revolti,crede-ma ca nu merita sa iti bati capul: 1. nu vei reusi sa ii schimbi modul de gandire,dimpotriva,ii oferi exact ceea ce cauta si 2.pe lumea asta exista lucruri mult mai frumoase si constructive cu care sa iti umpli timpul liber.

Dar lasã fata sã se revolte,oricum are sânii mici,tre sã compenseze prin ceva.
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:33
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-27 16:51:57
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 15:26:29 ca asta se aplica si la prietena/nevasta ta?:)

Nope,prietena mea este specialã.Uite-te la postãrile voastre ºi-ai sã înþelegi de ce.

PRIETENA TA ESTE ATAT DE SPECIALA INCAT BUBUIE PROSTIA IN EA....
ADEVARAT GRAITA-I... RECITESTE DRAGA RECITESTE.... [/quote]

Þi-a venit de cotoialã rãu de te legi de prietenele misoginilor.Zât, you fat fuuck with no neck!
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:35
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 15:32:13
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-26 23:15:03Pentru ca imi place sa rad de el :D

Daca tu gasesti asta amuzant...Sincer,mai bine te duci sa vezi o comedie,un spectacol de circ si iesi mai castigata.
Cu el,asta e situatia,dar pe voi chiar nu va inteleg de ce va complaceti intr-o mocirla de discutii fara noima si cu o asa incarcatura negativa.Credeti ca va ajuta la ceva?
Si,apropo,moderatori nu exista pe kudika?Sunt in concediu?Nu de alta,dar ce se permite aici nu mi-a fost dat sa vad pe un alt forum pana acum.

Ai dreptate,
Ar trebui sa ma duc la circ sa vad un spectacol. Macar alea sunt necuvantatoare si nu isi pot vomita prostia pe unde apuca
Cred ca m-am plictisit de oligofren. Poate daca debita ceva nou era interesant dar asa, mai bine il las sa se scalde in propria mocirla.

Da,dar oligofrenul nu s-a plictisit de tine, deci cazi în genunchi ºi roagã-te la Tatãl tãu care îþi este în ceruri sã-mi cadã netul,pentru cã în caz contrar te voi face sã pãrãseºti acest site,sau acest nick bolnav, ingurgitat de tine dupã ce-ai ascultat o muzicã proastã.Sunt presat de timp acum,dar mã voi întoarce sã-þi mai spun câteva lucruri interesante derspre tine ºi nu în mesaj privat ca data trecutã,ci aici pe forum.Pânã atunci put the glasses down,slap yourself, make a new photo,update the avatar, and wait for new instructions,cunt!

Get a life vierme! Trage aer in piept si numara pana la 10. Hai ca poti . Inca un pic si iti termini mirificul rol.Doar nu esti chiar atat de copac sa crezi ca as putea sa ma rog pentru tine asa-i?Observ ca te-au speriat comentariile mele. Cotcodac-ule ti-am zis ca sunt dispusa sa ne intalnim out, inafara netului si al monitorului sa te vad cat esti de viteaz. Sunt sceptica in privinta "vitejiei" tale. Atata timp cat stai si cotcodacesti pe acest forum mi se rupe de tine. Esti un mare pilaf comunist. Parca aud cum urla fericirea in tine ca ti s-a mai adaugat o pagina la "topicul pentru tine" si ca ai mai adaugat niste poze la albumul tau personal refacut de tine =))=)) Ase este: fericiti cei saraci cu duhul nene!
frozen_autumn
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:36
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-27 16:50:42
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 15:21:40
Vor toate sã mã banezi, bulimico.Sunt sãtule sã le umilesc fãrã sã le fac proaste, imbecile, cocalare,masturbaþioniste,þigãnci,cretine.Poþi face asta pentru ele?ªtii cã le vei salva de sute de peri albi crescuþi din neputinþa de a-mi rãspunde la acelaºi nivel.Cât despre tine,delfino (adicã mamifer cu þâþe) când o sã ai ceva de zis,te aºtept oricând la o discuþie deschisã despre defectele tale.ªtiu cã vã temeþi de mine ca de dracu, aþi deprins ticuri nervoase când postaþi tâmpenii ºi vedeþi cã v-am rãspuns (frozen_autumn) ,deci baneazã-mã,n-aveþi nevoie de nimeni care sã vã arate slãbiciunile.Nu vã ascundeþi de mine printr-o banare vã ascundeþi de voi înºivã,niºte fiinþe slabe care-ºi muleazã caracterul dupã cel al partenerului,de fricã sã nu-l dezamãgeascã sã se uite dupã altele mai bune.ªtiu tot despre tine de când te-am vãzut cum îþi pui virgulele în propoziþii.E un site care promoveazã libera exprimare,iar atâta vreme cât nu existã vulgaritãþi sau ameninþãri(frozen_autumn) în postãrile mele eºti obligatã sã stai cu mâinile în sân când eu vã pun oglinda-n faþã.Sau baneazã-mã, mi-e îndiferent, am resurse mai multe ca voi, mã voi întoarce sã vã dau peste bot de fiecare datã ºi voi rânji satisfãcut când veþi cotcodãci toate la mine în cor.

aaaahhhh nepoate suferi????
nu-i asa ca te simti cu musculita pe caciula????
reciteste mai stremeleag flasc ce a scris numai pe topicul asta si pe urma vomita-ti porcariile psihologice in alta parte, cred ca ti s-a spus de prea multe ori esti atat de patetic incat nici macar nu meriti sa fi ridicat la rang de mascota iti mai repet si eu inca o data

PATETICULEEEE !!!!!

Gata cu gluma,serios acum.Vãd cã te indentifici cu pisicile tale,atât de feline ºi graþioase,dar cum dracu poþi sta în casã cu niºte aminale care vomitã apoi ling?
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:42
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 18:36:57
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 15:32:13

Ai dreptate,

Da,dar oligofrenul nu s-a plictisit de tine, deci cazi în genunchi ºi roagã-te la Tatãl tãu care îþi este în ceruri sã-mi cadã netul,pentru cã în caz contrar te voi face sã pãrãseºti acest site,sau acest nick bolnav, ingurgitat de tine dupã ce-ai ascultat o muzicã proastã.Sunt presat de timp acum,dar mã voi întoarce sã-þi mai spun câteva lucruri interesante derspre tine ºi nu în mesaj privat ca data trecutã,ci aici pe forum.Pânã atunci put the glasses down,slap yourself, make a new photo,update the avatar, and wait for new instructions,cunt!

Get a life vierme! Trage aer in piept si numara pana la 10. Hai ca poti . Inca un pic si iti termini mirificul rol.Doar nu esti chiar atat de copac sa crezi ca as putea sa ma rog pentru tine asa-i?Observ ca te-au speriat comentariile mele. Cotcodac-ule ti-am zis ca sunt dispusa sa ne intalnim out, inafara netului si al monitorului sa te vad cat esti de viteaz. Sunt sceptica in privinta "vitejiei" tale. Atata timp cat stai si cotcodacesti pe acest forum mi se rupe de tine. Esti un mare pilaf comunist. Parca aud cum urla fericirea in tine ca ti s-a mai adaugat o pagina la "topicul pentru tine" si ca ai mai adaugat niste poze la albumul tau personal refacut de tine =))=)) Ase este: fericiti cei saraci cu duhul nene!

Degeaba te rogi ºi þi post un an dacã te prinde menstruaþia exact când vrei sã intrii în bisericã sã te împãrtãºeºti.Adicã sã te sharing în genunchi în faþa popii.ªtiu cã eºti dispusã la multe lucruri,stã în natura ta de vagin ambulant sã te uzi când gura-þi zice "NU,nu vreau".Ce dracu sã þi se rupã de mine :), nu te mai face de râs,suge-o cu deminitate!Apropos,þi-am rãspuns la comentariul tãu frigid la poze ºi promit sã mai adaug altele fresh care sã te fascineze de vasta mea inteligenþã.Ne întâlnim când o sã vrea tactu sã-þi împrumute maºina.Ciao!
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 18:54
btw,
Pacientii de la spitalul 9, sectia dezintoxicare au voie cu calculatorul in salon sau il ascunzi sub perna obraznicatura ce esti?=))=))=))
frozen_autumn
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:09
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 19:09:20btw,
Pacientii de la spitalul 9, sectia dezintoxicare au voie cu calculatorul in salon sau il ascunzi sub perna obraznicatura ce esti?=))=))=))

Râzi cam insistent în text,ar fi bine s-o faci mai rar aici ºi mai des în lumea realã.Ciao!!
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:26
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 19:26:25

Râzi cam insistent în text,ar fi bine s-o faci mai rar aici ºi mai des în lumea realã.Ciao!!

Cât despre restul târâturilor de aici legaþi-vã în continuare de pãrinþii mei,vã aºtept!
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:27
De la: yumalai, la data 2009-09-21 13:47:12bey oamenilor n-am inteles ce a vrut sa spuna mai sus acum am o intrebare :
DO YOU SPEAK ROMANIAN?

La dracu,dacã ºtiam nu mã mai pozam cu tine.
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:51

Q.E.D. Rãspuns:pentru cã pot ºi nu-s plictisit încã sã fac ce vreau dintr-o femeie. [/quote]

sa inteleg ca asta se aplica si la prietena/nevasta ta?:)[/quote]

Nope,prietena mea este specialã.Uite-te la postãrile voastre ºi-ai sã înþelegi de ce.[/quote]

si nu inteleg...ce au postarile mele? [/quote]

ale tale sunt doar naive pânã acum,dar vor deveni rãutãcioase ca ale celorlalte.[/quote]

garantezi tu?eu nu as fi asa de sigur...deocamdata nu am primit nici un motiv..iar de raspuns la intrebare nu mi-ai prea raspuns..oricum..daca ai fi sincer cu siguranta ai fi atacat.asa ca nici nu ma asteptam sa lasi garda jos
amondineeee
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:01
De la: geanina1309, la data 2009-09-27 20:01:41

Q.E.D. Rãspuns:pentru cã pot ºi nu-s plictisit încã sã fac ce vreau dintr-o femeie.

sa inteleg ca asta se aplica si la prietena/nevasta ta?:)[/quote]

Nope,prietena mea este specialã.Uite-te la postãrile voastre ºi-ai sã înþelegi de ce.[/quote]

si nu inteleg...ce au postarile mele? [/quote]

ale tale sunt doar naive pânã acum,dar vor deveni rãutãcioase ca ale celorlalte.[/quote]

garantezi tu?eu nu as fi asa de sigur...deocamdata nu am primit nici un motiv..iar de raspuns la intrebare nu mi-ai prea raspuns..oricum..daca ai fi sincer cu siguranta ai fi atacat.asa ca nici nu ma asteptam sa lasi garda jos [/quote]

Când se strâng 100 de guri isterice pe mine îmi place sã las garda jos uneia singure.De ce?Ca sã sufere de persecuþia celorlalte pentru cã se simt trãdate.Ai dreptul sã mã întrebi orice numai de data asta.
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:18

Vierme,
Doar am transpus in text o mica parte din rasul pe care mi-l provoci. Pot sa ma P... pe mila ta ? Pot?
bine, pot. Roaga-te la sfanta P*** sa imi inchid contul pentru ca altfel o sa mai cotcodacesti tu mult si bine pe kudica. Banuiesc ca "vasta ta inteligenta" ti-a spus ca eu nu rad in realitate asa-i ? =))=))
frozen_autumn
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:26
intrebarea am pus-o in primul post de-aici
amondineeee
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:33
De la: geanina1309, la data 2009-09-27 20:33:48intrebarea am pus-o in primul post de-aici

Din cauzã cã eºti leneºã sã o scrii iarãºi, tocmai þi-ai ratat ocazia.Ciao!
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:37
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 20:37:37
De la: geanina1309, la data 2009-09-27 20:33:48intrebarea am pus-o in primul post de-aici

Din cauzã cã eºti leneºã sã o scrii iarãºi, tocmai þi-ai ratat ocazia.Ciao!

dupa cum spuneam...nu ma asteptam sa lasi tu garda jos
amondineeee
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:40
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 20:26:12

Vierme,
Doar am transpus in text o mica parte din rasul pe care mi-l provoci. Pot sa ma P... pe mila ta ? Pot?
bine, pot. Roaga-te la sfanta P*** sa imi inchid contul pentru ca altfel o sa mai cotcodacesti tu mult si bine pe kudica. Banuiesc ca "vasta ta inteligenta" ti-a spus ca eu nu rad in realitate asa-i ? =))=))

ªtim amândoi cã o sã-þi închizi contul,pentru cã dacã n-o faci o sã-þi rãscolesc psihicu ãla ºubred pânã o sã-þi sarã tamponu ca dopu' de ºampanie,iar eu nu vreau sã risc sã rãnesc fizic pe cineva din preajma ta!Þi-am capturat toate piesele pânã ai rãmas doar cu un nebun,vezi cum îl foloseºti în favoarea ta.Intri de 2 ani aici,eu de vreo sãptãmânã ºi te-am umplut de cearcãne de la atâta încruntat.Te abþii cu greu sã nu-mi vizitezi profilul zilnic,ceea ce e un lucru bun.E menit sã amuze chiar ºi deprimate ca tine,însã tu o frigidã schimonositã îþi bagi unghia-n gât,te vezi în fiecare ipostazã din pozele albumului meu refãcut de mine.Ai scârmat în rahat acum fereºte-te cã stropeºte.Ciao!
PS:se scrie kudika am observat,repetã dupã mine ku-di-ka.
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:54
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 21:13:59Corect ,

Esti un rahat. E placut sa vezi cum un prost isi recunoaste propria identitate. Eh.. asa este in viata mai dai si peste rahati .Dar de azi te las sa te scalzi in propril rahat. Ai devenit plicticos . Astept sa imi zici adresa ta ca sa te vizitez .
Pana atunci ramai singur labagiu trist. Stiu ca imi vei simti lipsa dar nu plange prea mult pentru ca am de gand sa dau de tine in real. :D

PS atunci cand scrii fi incearca sa mai adaugi un i , adica fii, vierme agramat

Mulþumesc pt PS,o sã iau aminte de greºelile mele.Acum cã ºtiu cã nu poþi sã înoþi în rahat deºi te arunci în el cu capul înainte,îþi arunc colacul de salvare pe care scrie "te rog nu te mai lega de mine pentru cã sunt slabã".Eºti dispusã sã te apuci de el ca sã te salvezi?Eºti dispusã sã întorci ºi obrazul celãlalt creºtino?M-ai dezamãgit, nu vreau sã-l mai vezi în realitate pe “Brad Pitt”,m-ai minþit destul cã renunþi la forum ºi uite-te cum aºtepþi ºi acum dârdâind urmãtorul meu post.Deci rãmân doar în visele tale umede…ºi nu ca un boºorog de 44 de ani cu prostata slãbitã precum Brad Pitt,ci ca misoginul vieþii tale.
Eºti o femeie lipsitã de strãlucire,ai o faþã obiºnuitã ºi când e machiatã,vederea slabã,sânii mici,probabil ºi alte defecte.Nici unul însã nu se comparã cu incapacitatea ta mentalã de a stârni interesul unui bãrbat,înafarã de fluierãturile unor muncitori libidinoºi care-þi mângâie orgoliul rãnit.Acum ai 2 variante libelulã:1.nu-mi mai rãspunzi la postare ca sã nu-mi dai apã la moarã,dar vei fi umilitã în faþa tuturor cã te-ai dat bãtutã; 2.îmi vei rãspunde zicând cã-s un vierme agramat care se masturbeazã cã are numai þâþe ºi vagin în cap.A 2 variantã e mai dureroasã pe termen lung,crede-mã.
Acum dã-þi ochelarii jos,lipeºte-þi obrazul de monitor în dreptul avatarului meu, pune-þi ochelarii la loc,fã-þi o pozã ºi updateazã-þi avatarul cu tine pãlmuitã a 4-a oarã.Numai fi nervoasã,ai pierdut încã din start neacceptând cã-s mai bun ca tine din punct de vedere genetic.Ciao!
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 21:56
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 21:13:59

frozen autumn, imi place cum iti sta parul. iar ochelarii iti sporesc farmecul. esti o femeie......sexi!!
eheeei, daca nu eram casatorit...si mai tanar cu vreo 7-8 ani..............!!
geo_x
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:03
CE URAT.....
monaq
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:07
De la: geo_x, la data 2009-09-27 23:03:04

frozen autumn, imi place cum iti sta parul. iar ochelarii iti sporesc farmecul. esti o femeie......sexi!!

Multumesc :)
frozen_autumn
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:14

Geeeooooooooooooo....treci acas'....afemeiatule ce esti !!........
etta
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:20
De la: monaq, la data 2009-09-27 23:07:33 CE URAT.....

vaiiiiiiiiiiiiiiiiiii..fata mamii........vin sa te tin la ochi...........sa nu ametesti !!.........
etta
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:21
Misoooooooo....vrei sa fii iubitul meu ????.........
etta
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:22
De la: etta, la data 2009-09-27 23:20:37

Geeeooooooooooooo....treci acas'....afemeiatule ce esti !!........

Da el e deja acasa :D la el bineinteles.
frozen_autumn
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:30

vã asemãnaþi,vã doresc casã de piatrã,nu conta pe mine sã-þi fur mireasa.
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:50
De la: etta, la data 2009-09-27 23:22:57 Misoooooooo....vrei sa fii iubitul meu ????.........

poate într-o altã viaþã,pe o altã planetã,într-o altã galaxie, unde diferenþa de ani nu poate fi un obstacol în calea consumãrii iubirii nostre.
MIS0GIN
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:55
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 23:55:27
De la: etta, la data 2009-09-27 23:22:57 Misoooooooo....vrei sa fii iubitul meu ????.........

poate într-o altã viaþã,pe o altã planetã,într-o altã galaxie, unde diferenþa de ani nu poate fi un obstacol în calea consumãrii iubirii nostre.

de ce ???...crezi ca intr-o alta galaxie.......ma transform in....puicutza???........eehheeee....se vede ca nu stii ca gaina batrana face ciorba buna !!.......
etta
Postat pe 27 Septembrie 2009 23:59
De la: etta, la data 2009-09-27 23:59:42
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-27 23:55:27

de ce ???...crezi ca intr-o alta galaxie.......ma transform in....puicutza???........eehheeee....se vede ca nu stii ca gaina batrana face ciorba buna !!.......

medicul mi-a prescris o dietã bazatã pe carne fragedã de puicuþã,ai vreo recomandare în ograda ta?
MIS0GIN
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:05
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-27 23:14:13

Multumesc :)

Geo_X este tot bãlos sau ãsta te scuipã?
MIS0GIN
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sami racapat iubitu? 33 De la: kudika_22642 29 Decembrie 2012 15:31
eu pesti...el gemeni.. 30 De la: FRN 2 Iulie 2010 02:19
Strada SMARDAN nr.14 din BUCURESTI 4 De la: yumalai 16 Februarie 2010 13:01
dragonul rosu 5 De la: kudika098114 21 Octombrie 2012 09:39
mos craciun 17 De la: kudika054546 26 Ianuarie 2010 11:16