Setari Cookie-uri

Va plac misoginii??

De la: Dor_a, la data 2009-09-25 00:53:24
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:49:24
De la: Dor_a, la data 2009-09-25 00:47:20
Are, are!

Totusi, Coman era mai haios...

si atoatestiutor, sa nu uitam
...
asta devine ca o placa stricata nu mai scoate nimic nou o fii ramas in pana .... de toate...

Exact!
Ala mai aducea ceva nou in conversatie...
Amaratu', doar faze coclite, auzite in fata (sau in spatele blocului)... Voi cititi mai mult de un rand din posturile lui? ca mie mi-e de-ajuns atat ca sa-mi dau seama ca iar ii citeaza pe "baietii rai" de la scara...

mã înºeli cu bãieþii rãi de la scarã????marº ºi spalã-te p dinþi!
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 01:00
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-25 00:54:07Haloooooooo rambo bambo mahalagino misoginu'
Ai venit acas' ( a se citi garsoniera inchiriata) de la bussiness si te-ai pus la tinut conferinte nocturne pe kudika? Ai scapat din vedere aprecierile mele ce te priveau strict si personal. Nu vrei sa te certi si cu mine? Ca vad ca ai putea castiga un campionat la certuri. Si eu fiind mai masochista din fire mi-ar placea sa te inoportunez cu prezenta si comentariile mele dragute.
Uite daca tu o sa castigi o sa iti dau un premiu. O sa iti fac onoarea sa ma vezi live, dar sa nu o iei pe pufarina dupa tine ca nu ar mai fi amuzant, Si o sa iti fac onoarea de asemenea ca varfurile tocurilor mele sa iti strivesca potenta aia de care esti tu atat de mandru. Si astfel voi ajuta lumea sa fie mai ina , mai roz bla bla bla fara progenituri de ale tale.

urmezi acum, libelulã
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 01:02
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 00:55:25
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-24 18:20:04previzibil ca un diuretic=)))asta a fost tareee

looooooooooooooooooooooooooooooooooool ,ha ha haaaa, hrrrr!
Diureticele sunt substanþe care stimuleazã procesul de formare a urinei. Aceste medicamente acþioneazã la nivelul rinichiului.Închipuieºte-þi acum cum îþi acþionez previzibil la nivelul rinichiului cu niºte pumni.Tare ar fi sã încerci sã râzi apoi.

practici astfel de experimente pe pitzi ,nu-i asa, de asta cunosti procesul in sine...
da'.... auzi???? ceva nou n-ai ??? astea le-am mai auzit si tin sa imi imbogatesc limbajul si tu nu ma ajuti
sa-ti fie rusine....5 minute la colt in genunchi cu mainile sus... fugutaaaa!!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Septembrie 2009 01:03
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 01:03:11
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-24 18:20:04previzibil ca un diuretic=)))asta a fost tareee

Dandanico, explica-i lu' jalnicu' cum sta treaba cu LOL... cum ca e vorba de o abreviere.. tot ce am citit (ca de obicei) e fost primu' rand... si acolo e o gramada de "o" in lol, ceea ce m-a facut sa lol tare
(nu ca as avea pretentia sa stie engleza, Doamne fereste!!)

Cand scrie ceva haios mai jos de randul unu' mai atrage-mi atentia si mie, ca - vorba lui Geo - e amuzant sa-l bagam in seama cam o data pe saptamana.
Dor_a
Postat pe 25 Septembrie 2009 01:09

Diureticele sunt substanþe care stimuleazã procesul de formare a urinei. Aceste medicamente acþioneazã la nivelul rinichiului.Închipuieºte-þi acum cum îþi acþionez previzibil la nivelul rinichiului cu niºte pumni.Tare ar fi sã încerci sã râzi apoi.

practici astfel de experimente pe pitzi ,nu-i asa, de asta cunosti procesul in sine...
da'.... auzi???? ceva nou n-ai ??? astea le-am mai auzit si tin sa imi imbogatesc limbajul si tu nu ma ajuti
sa-ti fie rusine....5 minute la colt in genunchi cu mainile sus... fugutaaaa!!!!!

deci lucrezi în învãþãmânt,oooooook..bine de ºtiut.
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:27
De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:09:55

Dandanico, explica-i lu' jalnicu' cum sta treaba cu LOL... cum ca e vorba de o abreviere.. tot ce am citit (ca de obicei) e fost primu' rand... si acolo e o gramada de "o" in lol, ceea ce m-a facut sa lol tare
(nu ca as avea pretentia sa stie engleza, Doamne fereste!!)

Cand scrie ceva haios mai jos de randul unu' mai atrage-mi atentia si mie, ca - vorba lui Geo - e amuzant sa-l bagam in seama cam o data pe saptamana.

Vãd cã mã confunzi cu bãrbatã-tu! Nu,ms pe mine nu mã bãga în seamã.
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:30
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 19:02:17
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 04:55:44
Exact coropiºniþelor m-am întors!!! Iar tu dandanaua_reloaded o sã fi prima din insectarul meu la secþiunea dãunãtori ce se ascund îngropaþi în gunoi de grajd.ªi zic ascunºi pentru cã ai profilul ascuns de vederea lumii.Dar þi-ai dat seama de asta din start, fata tatii cea isteaþã.Dedesubt sub "Dãunãtori" p etichetã la insectar mai avem "Combatere".Iþi stã în obiceiul de insectã sã-þii þi capul cu buzele înfipte în fundul altora ca tine, sã-l pupincuriceºti bine spre a-þi înmulþi roiul de surate.Acþiunea de deratizare e simplã deci.E necesar sã þi disloc botul din fundul celeilalte ºi sã te scot la suprafaþã din gunoiul de grajd aºa urâtã ºi singurã cum eºti ºi lanþul de dãunãtori se rupe.Înþeleg cã eºti îndreptãþitã sã vorbeºti despre avortoni, cã doar corpul tãu e capabil sã-i producã.Dar vezi tu dragã Gryllotalpa gryllotalpa, odatã produs un avorton ca mine care ºi supravieþuiºete la stadiul de matur îþi poate da oricând peste nas þie,sexului slab,pângãrit,neintrat în bisericã la menstruaþie de sãrbãtori, cu interdicþie pe viaþã în orice altar ortodox,ºi privatã de plãcerea urinatului din picioare, cu faptul cã sunt mai interesant ca tine din orice punct de vedere.ªi acum zi-mi tu mie ,cum sã nu mã admiri când am folosit un limbaj decent, ca la carte care ti-a descris inferioritatea.Cum sã nu dai tu fuga fuguþa acum sã-mi vizualizezi profilu ºi sã te minunezi aburindu-þi ochelarii cât de special ºi deosebit sunt faþã de tine care eºti un nimic.

exact avorton cretinoid, nu esti decat produsul nefericit al "transportului" unui spermatozoid pe jumatate mort de catre o musca beata inspre vaginu' muma-tii....
apropo sti ca doamna ma-ta e din aceesi regn animal din care faci si tu parte nu-i asa???

iti reamprospatam memoria....nu de alta dar am certa impresie ca esti atat de patetic in viata reala incat toate frustrarile ti le versi pe un biet site....
deci gagauta avorton s-a gandit el sa vada cine are tupeul sa ii zica de dulce si iata, dupa vizualizarea profilului meu ... prostul satului regurgiteaza din nou pe forum...

fatucoooo, aia de zisasi ca esti tentativa asta umanoida.... esti sigura ca nu gandeste la fel despre tine????

hai la mai mare ca m-ai facut sa rad copios....

Da,este sigurã.Cât despre tine o sã-mi fi cârpã aici p un biet site.
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:34
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-24 19:16:01Evident ca habar nu are de unde provine . Poate ca mambo bambo misoginu e facut in borcan. A facut cacuta o musca, a iesit o larva si apoi un vierme. Fiind anomalie genetica a iesit un vierme biped. Poate stie el misterul ca vad ca are o placere perversa pentru stiintele naturii. Noua nu ne plac gusturile si placerile lui. Nu i le putem schimba dar putem sa ne ca*** in ele nu-i asa?( sau pe el) asa ca niste coropisnite rele ce suntem pana il ia dracu.

eºti simpaticã foc, eºti la rând
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:37
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 19:17:09
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-23 03:57:55
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-23 03:16:13iar prietena ta nu te supara pe mine...numai calitatile unei printese nu le are=))nu stiam ca printesele sunt asa mahalagioaice:P

N-aº mai fi misogin dacã n-ar fi mai bunã ca mine, sau încã nu þi-e clar?

cata dreptate poti sa ai mai omulet patetic.... cum spuneam demni unul de altul
printesa si cocalarul
da' manelele fratie ....cu manelele cum e....sa aude pa toata strada????

Da se aude,naºte pe trotuar soru-ta cântând manele.Cicã mai bine face altu decât sã-l spele p ãla de un an.
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:40
De la: blussy, la data 2009-09-24 20:32:20
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 02:07:33
De la: blussy, la data 2009-09-23 23:16:55misoginule, te-ai aplatizat de tot... scuipi mereu aceleasi vorbe de 2 bani pana-ti ies pe nas si pe urechi.......esti o greseala a naturii care isi cauta fericirea in tomberoanele altora.
sfaturile tale bovine ti se potrivesc f. bine, intr-adevar...
esti previzibil ca un diuretic, e de-ajuns sa-ti raspund azi ca maine si gasesc inapoi raspuns. hai, acum uimeste-ma daca esti in stare de asa ceva si nu-mi raspunde la comment, YOU LOOOOOOOSER !!!..........

Greºeºti fluturaº, io-s ca pastila de a 2-a zi! Eute te fac sã avortezi spontan încã o lepãdãturã de coment venitã din fudul gras care-þi tortureazã scaunu.Cât despre aplatizare...lipsa sânilor tãi nu-l afecteazã decât p gagicã-tu, nu încerca sã faci din asta o problemã globalã.Tocmai ai recunoscut cã eºti un tomberon profanat,pentru asta îþi dau un 8 de încurajare,þine-o tot aºa!La câte vorbe de 2 bani am zis p site-ul ãsta mi-ar ajunge sã vã cumpãr p toate ca sã vã pun sã-mi împingeþi maºina când mã duc la curve.

cui îi zici tu fluturaº, zgâtie împãiatã??? dacã-þi dau un dos de labã pe spinare te prãvãli la vale

la ce bun imi vizitezi mereu profilul? crezi cã mã mai cert cu cineva aºa cum o fac cu tine? pãi nu mai existã în tot forumul ãsta aºa ratat ca tine !!!!!!!! dar tu oricum ºtii cã eºti un looser, aºa cã nu e nevoie sã-þi mai spun asta din nou, pentru cã tu tot acelaºi ratat rãmâi.
ºi cascã bine ochii când citeºti ce postez eu, ca sã nu mai interpretezi aiurea aºa cum îþi e ºi mintea aia învãlmãºatã... faza cu tomberoanele...

zi dupã zi ploºnitoreºti aceleaºi tâmpenii....alte ºi alte senilitãþi de frustrat.... mesajele tale dospesc invers proporþional cu discernãmântul pe care-l ai. nu m-am înscris pe forumul ãsta ca sã-mi pierd timpul cu moluºte degerate ca tine, acesta e un site de socializare; dar tu, sãracul, de unde sã ºtii asta... cum te-a vomitat maicã-ta în bãtãturã aºa ai rãmas!

mã car de pe topicul tãu. rãmâneþi în plata voastrã de aerieni incurabili tu ºi aia care þi l-a deschis!
nu mai încerca sã te bagi în seamã pe lângã mine. din punctul meu de vedere DELETE scrie pe tine !!! sã-þi fie þãr'na uºoarã!

Ai dreptate,dar te-am fãcut sã-þi schimbi avataru cu larva,idioato!Te-am preacurvit oficial!
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:45
De la: frozen_autumn, la data 2009-09-25 00:54:07Haloooooooo rambo bambo mahalagino misoginu'
Ai venit acas' ( a se citi garsoniera inchiriata) de la bussiness si te-ai pus la tinut conferinte nocturne pe kudika? Ai scapat din vedere aprecierile mele ce te priveau strict si personal. Nu vrei sa te certi si cu mine? Ca vad ca ai putea castiga un campionat la certuri. Si eu fiind mai masochista din fire mi-ar placea sa te inoportunez cu prezenta si comentariile mele dragute.
Uite daca tu o sa castigi o sa iti dau un premiu. O sa iti fac onoarea sa ma vezi live, dar sa nu o iei pe pufarina dupa tine ca nu ar mai fi amuzant, Si o sa iti fac onoarea de asemenea ca varfurile tocurilor mele sa iti strivesca potenta aia de care esti tu atat de mandru. Si astfel voi ajuta lumea sa fie mai ina , mai roz bla bla bla fara progenituri de ale tale.

acu pãpuºe,acu...
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:46
De la: Dor_a, la data 2009-09-25 00:15:26Inca mai stati de vorba cu jalnicul? De ce oare?

ca sã-mi facã topicu de 7 pagini, ce nu pricepi, alienato mintal?!?!!?
MIS0GIN
Postat pe 25 Septembrie 2009 02:47
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 00:23:31
De la: cantafabule, la data 2009-09-24 09:40:39
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 03:47:27
De la: cantafabule, la data 2009-09-23 09:24:27
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-23 01:00:17
De la: geo_x, la data 2009-09-22 23:43:11
De la: puffffer, la data 2009-09-06 10:35:41 La intrebarea asta toate raspundeti nu , dar cand vedeti unul il complimentati mai rau ca pe Einstein, aveti unul pe kudika cea care il castiga sa ii ofer un premiu ?.insa misoginul sa fie castigat corect .1 2 3 Start ,hmmmmmmm unele au trisat au luat startul prea devreme ;) dar cine stie se gaseste vreo isteata sa le o ia inainte

asaaaa!!
deci tu deschizi un topic, pentru ca o compatrioata de-a ta in ale inteligentei, ii trimite un mesaj lu' el Miso!
mai tarziu, se dovedeste ca el Miso, este tuo marito! pana aici e totul clar. foarte clar!!! atat de clar incat mi-au trebuit trei zile sa ma hotarasc sa postez.
ma gandesc, asaaa stand cu tigarea-ntrun colt al gurii si scarpinandu-ma timid la oo, daca-ti trimit io un mesaj, el va face la fel!!??

Tu sã taci când vorbesc eu.ªi dacã te þin oovarele sã-mi rãspunzi, fã-o dupã 3 zile, pãpuºã de ventriloc mânãuit de mâini feminine.

ca tot venii vorba de papusa manuita de maini feminine...ia du-te tu si lingeti ambrozia dintre degetele de la picioare ale prietenei tale atat de "rasfatata " de tine..dupa cum ea insasi se lauda....

si singura boala de care sufar eu in acest moment..este greata pe care mi-o provoci papusel

esti patetic!

bla bla bla... same old shit, geek cumdumpster with an attitude.Cum de-þi permiþi tu sã vorbeºti despre locul dintre degetele prietenei mele rãsfãþate fãrã sã-þi faci plecãciunea înainte?Ieºi afarã potaie, revino, bate la uºã, fã-þi plecãciunea ºi începe a mi te adresa cu Sire! Opreºte-te...eºti neepilatã p mâini, mã dezguºti.Ieºi afarã!

nici nu ma asteptam la un raspuns mai inteligent din partea ta...din nou..patetic deja ma plictisesti..si auzi papusel...nu-mi mai vizita profilul si pozele..ca-mi dai senzatia ca-ti place de mine eu una nici macar nu sunt curioasa cine esti...
si termina cu tampeniile astea ca iau masuri sa te banez!

Baneazã-mã,îndrãzneºte!Oricum îmi vizitezi profilu nelogatã sã nu se contorizeze, banditã micã.Dacã nu mã banezi eºti fraierã,or sã râdã toate de tine.Or sã râdã ºi-or sã se îngraºe fãrã tine,poþi accepta asta?Oricum dacã vã mai mobilizez pe toate aºa s-ar putea sã înceapã sã vã vinã ciclul în acelaºi timp.Deci mulþumiþi-mi, vã veþi depista mai uºor bãrbaþii înºelându-vã.E suficient sã le analizaþi grupa de sânge dupã organul obosit.E un rãspuns suficient de inteleigent pt tine, sau tre sã te mai fac de râs de câteva ori p forum?

te faci pe tine de ras! nu pe mine!
hai pa! ignor de acum!
nu mai imi pierd timpul citind prostiile tale....dar trebuie sa recunosc ca m-ai facut sa rad bine
cantafabule
Postat pe 25 Septembrie 2009 13:56
haa te-am prins!ultimul tau mesaj pentru mine n-a fost asa cum ma asteptam deci te descalific nu mai esti deloc asa special.de fapt esti din caracal si tu cred ca esti urmatoarea minune prostiei din acea zona dupa ceasul din gara,macaraua dintre blocuri si stalpul dintre sinele de cale ferata.ia du-te repejor si verifica si dup-aia du-te s verific-o pe ma-ta sa vezi daca mai respira.
digital_chocolate
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:14
si apropos dobitocule...nu-ti verifica nimeni profilul nelogat pentru ca nu esti nici pe departe asa interesant cum se preconiza.iar lu` fufa aia de prietena-ta sa-i spui sa posteze mesajele dintre mine si tine respectiv dintre mine si ea aici pe forum ca sa vada toata lumea ce da din voi si sa nu ma mai invinovateasca pe mine ca am vrut sa fiu civilizata si sa schimb cateva vorbe cu utilizatorii acestui site.daca nu o s-o fac eu chiar daca trebuie sa-mi iau din timpul meu pretios pentru niste mizerii sociale ca voi.
digital_chocolate
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:18

aici te-ai bagat peste domeniul meu si o sa te fac de ras...in primul rand nu te mai uita pe wikipedia sa iei definitii pt medicamente ca nu se cade la valoarea ta=))) diureticele sunt substante care favorizeaza eliminarea urinei si actioneaza la nivelul glomerulului renal si a tubilor uriniferi;) si nu ti-ai ales cel mai bine locul de aplicare al pumnilor:)) imbecilule
digital_chocolate
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:26
De la: Lore_lorena, la data 2009-09-25 15:18:14si apropos dobitocule...nu-ti verifica nimeni profilul nelogat pentru ca nu esti nici pe departe asa interesant cum se preconiza.iar lu` fufa aia de prietena-ta sa-i spui sa posteze mesajele dintre mine si tine respectiv dintre mine si ea aici pe forum ca sa vada toata lumea ce da din voi si sa nu ma mai invinovateasca pe mine ca am vrut sa fiu civilizata si sa schimb cateva vorbe cu utilizatorii acestui site.daca nu o s-o fac eu chiar daca trebuie sa-mi iau din timpul meu pretios pentru niste mizerii sociale ca voi.
cantafabule
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:27
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 02:27:38

valeu muuuica, amuzantule, hauritule, giuvaerul ma-tii.... trasasi concluzia justa.....
aaaah pe naiba...
tot la patetisme ai ramas ...esti in pana de idei?????

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:30
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 02:34:54
Da,este sigurã.Cât despre tine o sã-mi fi cârpã aici p un biet site.

oooffff mai tentativa umanoida, ma dezamagesti crunt... numa' atata poti????
pitzi ce spune ???? azi ai reusit sa-i rupi vreo coasta doua asa ca semn de respect pt printesica ta??????

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:34
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 02:40:17
Da se aude,naºte pe trotuar soru-ta cântând manele.Cicã mai bine face altu decât sã-l spele p ãla de un an.

aaaah mai avortoane , eu credeam ca aia de urla manele in ferentari e d-na ma-ta , dar se vede treaba ca m-am inselat erai tu si cu patetica ta printesica ,horcaind si duhnind a "saniuta"....

ma intreb oare cam ce femeie intreaga la minte ar sta cu un avorton cretinoid care cica mai e si misogin pe deasupra.... my ass...

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:38
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 15:30:49

valeu muuuica, amuzantule, hauritule, giuvaerul ma-tii.... trasasi concluzia justa.....
aaaah pe naiba...

calm..calm...
doar stii ca nu-l duce capul la mai mult
nu mai merita atentie...e prea patetic sa fie luat in seama...ii dam prea multa importanta..nu vezi ca de cata importanta i-am dat omu a inceput sa se creada ceva printz...
sincer mi-e mila de oamenii cu boli mintale.... nu are nimeni pe cineva la Balaceanca sa-i faca vreo trimitere?!
cantafabule
Postat pe 25 Septembrie 2009 15:39
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 00:04:32
De la: vio_miha66, la data 2009-09-24 09:20:27
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 04:11:05
De la: vio_miha66, la data 2009-09-23 11:28:53
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 23:46:45
De la: vio_miha66, la data 2009-09-22 19:25:22
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 05:01:45
De la: vio_miha66, la data 2009-09-21 16:49:30
De la: puffffer, la data 2009-09-06 10:35:41 La intrebarea asta toate raspundeti nu , dar cand vedeti unul il complimentati mai rau ca pe Einstein, aveti unul pe kudika cea care il castiga sa ii ofer un premiu ?.insa misoginul sa fie castigat corect .1 2 3 Start ,hmmmmmmm unele au trisat au luat startul prea devreme ;) dar cine stie se gaseste vreo isteata sa le o ia inainte

ce intrebare?...eu una ma intreb cum de-i toleram...sincer pt ca sunt de groaza..pacat .deoarece daca se straduiesc..pot fi simpatici..uneori...eu cunosc...genul..

Cunoºti tu genul...la 40de ani?Eu ºtii ce cred?Chiar îl cunoºti ºi te-ai fript de câteva ori ca sã folosesc un termen casnic,p înþelesul tãu.Dar ai recidivat,ai sperat ºi...ºi??rar te-au dezamãgit.Of viaþa ta sunã a reciclare.A nu se înþelege cã te-am fãcut un gunoi.

reciclat esti tu beyyyyyyyyyy..istet din CARACAL...D-NULE unde s-a rasturnat caruta cu destepti in ghilimele...sti ceva tu pe langa ca esti misogin declarat mai esti si porc...eu nu m-am fript d-nule atotstiutor ca doar nu ai stat tu la....sti tu unde... sa vezi...no...altfel ma exprimam ca la carte desi eu sper ca fiecare om isi are NASUL fie el bun sau rau...ca om.
sunt casatorita de multi ani ,deci nu am cum sa fiu reciclata....sau tu nu sti ce inseamana viata reciclata..mmm...asa cum afirmi in desteptaciunea ta...
ia vezi tu cum comentezi si aberezi in desteptaciunea ta...declarata...

Cel mai mult mi-a plãcut cum ai scris "cãsãtoritã de mulþi ani".Merg pânã într-acolo sã cred cã þi-ai dres ºi glasul suspinând când ai pronunþat în gând.Nu fi nefericitã, înãuntrul tãu eºti o eroinã,poþi salva planeta.Recicleazã-te dragã,dacã femeile gonflabile se pot recicla, tu de ce n-ai putea?Think green!

sti ceva nici nu vreau sa obosesc in a-ti scrie decat 2 cuvinte d-nisorule cred ca ai o mare problema cu femeile si cred ca pana la urma tu ai fost reciclat bine de vreuna asa ca poate ne spui si noua cum de ti-ai revenit si ai devenit misogin declarat...mmm...
iar din pacate nu pot fi un obiect asa ca nu pot fi reciclata...decat in mintea ta..de obsedat...in ale reciclarii...din cate stiu eu sunt o fiinta ,iar fiintele nu prea cred ca pot fi reciclate...parerea mea de fiinta pamanteana daca tu oi fi vreun extraterestru....

Da, femeile bune îmi mãresc "problema" ca sã zic aºa.Ai perfectã dreptate,fiinþele vi nu pot fi reciclate (ºi acu-þi fac cu ochiu)! Probabil cã d'aia ai ºi preferat sã-þi mãnânci gãina moartã la cinã, ca azi sã abandonezi în vasul de wc ce nu þi-a trebuit de la ea.Nu te mai gândii îþi zic eu...canalizarea oraºului se revarsã în cursurile de apã vecine care-þi asigurã apa de la robinet.Exact, apa cu care-þi vei uda tu florile mâine ca sã ai ce mirosi acasã,în confortul cãminului tãu conjugal.ªi acum spune-mi tu mie dragã interlocutoare...dacã ai abuzat de 2 ori de gãina aia nenorocitã, tu de ce n-ai fi reciclatã pe plan social de cãtre bãrbaþi? ªtii ce-i haios??? Acum ºtiu cã te vei gândi involuntar la mine de fiecare datã când îþi vei uda florile, reacþionând cu acelºi suspin de care-þi vorbeam mai devrme.

uite ca ai si tu un moment de sinceritate ,deci recunosti asa cum s-a mai specificat pe-aici citez..."ca nu esti destul de barbat "sau ca esti si mai rau "impotent"... deci.. parerea asta o au mai multe persoane de aici si ca atare inclin sa cred ca pana la urma asta-i adevarul despre persoana ta,vb..aia nu meriti a ne pierde timpul cu tine....si mai rau sa-ti dam ocazia de-a abera intr-un stll pe care ,dupa comentariul postat mai sus cred ca numai tu-l intelegi ,eu una dragule nu am cum sa fiu reciclata nici macar pe plan social ,asa cum ti-am mai explicat ,dar tu fiind un extraterestru nu ai cum intelege...pacat...si daca te excita faptul ca poti abera in marinimia ta de prostie fa-o mai departe.
nu am de ce sa suspin? dupa ce?invers maybe...desi am 40de ani..bat la k..r....destule pustoaice...scuzele de rigoare pt d-soarele de fata ,vb la modul general...arat bine si sunt multumita de ceea ce vad in oglinda...

Stai sã înþeleg,mã faci prost?Dacã-s aºa de prost ce tot stai cu potenþa mea în gurã?Ce tot îmi suflii-n vrej, îmi tot zici cã mã ignori când 3 din 4 mesaje alea tale aminteºti de organu meu sexual ºi-mi explici cã de fapt eºti frumoasã la 40 de ani.Nu mã atrag femeile ca tine pricepe, nu plânge dar ai sânii lãsaþi, fundul cât o târnã,gâtul plin de piei,probabil ai sfincterul îmbãtrânit ºi eliberezi involuntar gaze...ce sã mai eºti trecutã.Nu te mai teme de menopauzã sexul poate fi mai plãcut apoi,problema e cã-þi vei gãsi mai greu partener sã te doreascã.N-avem nici o ºansã împreunã.Toate cele bune!

ops..iara-ti zic...nu ai stat tu la ..sti tu unde sa vezi....daca am intrat sau nu la menopauza ,iar in ceea ce priveste despre potenta ta am specificat "citez.".sau nu mai vezi bine din cauza avalansei de mesaje postate aici,din pacate nu am avut eu onoare de-ati spune asta ,mi-au luat-o altii inainte precum vezi...eu doar am constatat ce au spus ei,deci problema cu prostia...ops..vezi ca este molipsitoare...vezi ce faci...si...nu am cum sta...cu..potenta-n.....pt ca potenta este o stare organica,nu un organ sexual...beyyyyyyy...incultule...asa ca pas...si du-te de-ti linge ranile cauzate de inteligenta ta nemasurata...
iar in ceea ce priveste partener....mmm..pot avea 100ca tine...doar ca nu d-au vrabia din mana pe cioara de pe gard beyyyyyy...iar pe tine nici daca ai fi poleit cu aur nu te-as vrea..sincer..nu am nimic personal de impartit cu voi astia mai tinerei,se pare ca prea va credeti buricul pamantului...si de unde sti tu ca nu sunt casatorita cu un barbat mai tanar ca mine....vezi?...
iti repet again ...sunt multumita de ceea ce vad in oglinda si de cum sunt admirata pe strada...deci..nu poti contrazice ceva ce nu sti...pas...
...siiii...la fel...toate cele bune!!!!...
vio_miha66
Postat pe 25 Septembrie 2009 21:04
Misogin,probabil nu stiai ca ura fata de sexul opus nu reprezinta decat o reflectie a urii de sine,a propriilor tale slabiciuni.
Intreaba ce psiholog doresti,daca nu crezi...
heaven2007
Postat pe 25 Septembrie 2009 22:16
De la: heaven2007, la data 2009-09-25 22:16:53Misogin,probabil nu stiai ca ura fata de sexul opus nu reprezinta decat o reflectie a urii de sine,a propriilor tale slabiciuni.

exista si revers la teoria asta?
adicatelea daca iubesc femeile la disperare, inseamna ca ma iubesc pe mine!!?
geo_x
Postat pe 25 Septembrie 2009 22:55
Inseamna mai ales ca te accepti pe tine asa cum esti,cu bune si mai putin bune...
Si,probabil ai o pofta nebuna de viata!
heaven2007
Postat pe 25 Septembrie 2009 23:05
De la: heaven2007, la data 2009-09-25 22:16:53Misogin,probabil nu stiai ca ura fata de sexul opus nu reprezinta decat o reflectie a urii de sine,a propriilor tale slabiciuni.

Greºeºti, eu nu urãsc sexul opus,dimpotrivã îmi place sã-mi fac nevoile cu el,urãsc femeile care poartã sexul ãla, urãsc creierul ataºat acelui sex.Fapt pentru care þin sã violez atâta creiere pe site-ul ãsta.Asta este ceea ce nu ºti tu.Întreabã un psiholog dacã nu crezi.
MIS0GIN
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:51
De la: vio_miha66, la data 2009-09-25 21:04:39
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 00:04:32
De la: vio_miha66, la data 2009-09-24 09:20:27
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-24 04:11:05
De la: vio_miha66, la data 2009-09-23 11:28:53
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 23:46:45
De la: vio_miha66, la data 2009-09-22 19:25:22
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-22 05:01:45
De la: vio_miha66, la data 2009-09-21 16:49:30

ce intrebare?...eu una ma intreb cum de-i toleram...sincer pt ca sunt de groaza..pacat .deoarece daca se straduiesc..pot fi simpatici..uneori...eu cunosc...genul..

Cunoºti tu genul...la 40de ani?Eu ºtii ce cred?Chiar îl cunoºti ºi te-ai fript de câteva ori ca sã folosesc un termen casnic,p înþelesul tãu.Dar ai recidivat,ai sperat ºi...ºi??rar te-au dezamãgit.Of viaþa ta sunã a reciclare.A nu se înþelege cã te-am fãcut un gunoi.

reciclat esti tu beyyyyyyyyyy..istet din CARACAL...D-NULE unde s-a rasturnat caruta cu destepti in ghilimele...sti ceva tu pe langa ca esti misogin declarat mai esti si porc...eu nu m-am fript d-nule atotstiutor ca doar nu ai stat tu la....sti tu unde... sa vezi...no...altfel ma exprimam ca la carte desi eu sper ca fiecare om isi are NASUL fie el bun sau rau...ca om.
sunt casatorita de multi ani ,deci nu am cum sa fiu reciclata....sau tu nu sti ce inseamana viata reciclata..mmm...asa cum afirmi in desteptaciunea ta...
ia vezi tu cum comentezi si aberezi in desteptaciunea ta...declarata...

Cel mai mult mi-a plãcut cum ai scris "cãsãtoritã de mulþi ani".Merg pânã într-acolo sã cred cã þi-ai dres ºi glasul suspinând când ai pronunþat în gând.Nu fi nefericitã, înãuntrul tãu eºti o eroinã,poþi salva planeta.Recicleazã-te dragã,dacã femeile gonflabile se pot recicla, tu de ce n-ai putea?Think green!

sti ceva nici nu vreau sa obosesc in a-ti scrie decat 2 cuvinte d-nisorule cred ca ai o mare problema cu femeile si cred ca pana la urma tu ai fost reciclat bine de vreuna asa ca poate ne spui si noua cum de ti-ai revenit si ai devenit misogin declarat...mmm...
iar din pacate nu pot fi un obiect asa ca nu pot fi reciclata...decat in mintea ta..de obsedat...in ale reciclarii...din cate stiu eu sunt o fiinta ,iar fiintele nu prea cred ca pot fi reciclate...parerea mea de fiinta pamanteana daca tu oi fi vreun extraterestru....

Da, femeile bune îmi mãresc "problema" ca sã zic aºa.Ai perfectã dreptate,fiinþele vi nu pot fi reciclate (ºi acu-þi fac cu ochiu)! Probabil cã d'aia ai ºi preferat sã-þi mãnânci gãina moartã la cinã, ca azi sã abandonezi în vasul de wc ce nu þi-a trebuit de la ea.Nu te mai gândii îþi zic eu...canalizarea oraºului se revarsã în cursurile de apã vecine care-þi asigurã apa de la robinet.Exact, apa cu care-þi vei uda tu florile mâine ca sã ai ce mirosi acasã,în confortul cãminului tãu conjugal.ªi acum spune-mi tu mie dragã interlocutoare...dacã ai abuzat de 2 ori de gãina aia nenorocitã, tu de ce n-ai fi reciclatã pe plan social de cãtre bãrbaþi? ªtii ce-i haios??? Acum ºtiu cã te vei gândi involuntar la mine de fiecare datã când îþi vei uda florile, reacþionând cu acelºi suspin de care-þi vorbeam mai devrme.

uite ca ai si tu un moment de sinceritate ,deci recunosti asa cum s-a mai specificat pe-aici citez..."ca nu esti destul de barbat "sau ca esti si mai rau "impotent"... deci.. parerea asta o au mai multe persoane de aici si ca atare inclin sa cred ca pana la urma asta-i adevarul despre persoana ta,vb..aia nu meriti a ne pierde timpul cu tine....si mai rau sa-ti dam ocazia de-a abera intr-un stll pe care ,dupa comentariul postat mai sus cred ca numai tu-l intelegi ,eu una dragule nu am cum sa fiu reciclata nici macar pe plan social ,asa cum ti-am mai explicat ,dar tu fiind un extraterestru nu ai cum intelege...pacat...si daca te excita faptul ca poti abera in marinimia ta de prostie fa-o mai departe.
nu am de ce sa suspin? dupa ce?invers maybe...desi am 40de ani..bat la k..r....destule pustoaice...scuzele de rigoare pt d-soarele de fata ,vb la modul general...arat bine si sunt multumita de ceea ce vad in oglinda...

Stai sã înþeleg,mã faci prost?Dacã-s aºa de prost ce tot stai cu potenþa mea în gurã?Ce tot îmi suflii-n vrej, îmi tot zici cã mã ignori când 3 din 4 mesaje alea tale aminteºti de organu meu sexual ºi-mi explici cã de fapt eºti frumoasã la 40 de ani.Nu mã atrag femeile ca tine pricepe, nu plânge dar ai sânii lãsaþi, fundul cât o târnã,gâtul plin de piei,probabil ai sfincterul îmbãtrânit ºi eliberezi involuntar gaze...ce sã mai eºti trecutã.Nu te mai teme de menopauzã sexul poate fi mai plãcut apoi,problema e cã-þi vei gãsi mai greu partener sã te doreascã.N-avem nici o ºansã împreunã.Toate cele bune!

ops..iara-ti zic...nu ai stat tu la ..sti tu unde sa vezi....daca am intrat sau nu la menopauza ,iar in ceea ce priveste despre potenta ta am specificat "citez.".sau nu mai vezi bine din cauza avalansei de mesaje postate aici,din pacate nu am avut eu onoare de-ati spune asta ,mi-au luat-o altii inainte precum vezi...eu doar am constatat ce au spus ei,deci problema cu prostia...ops..vezi ca este molipsitoare...vezi ce faci...si...nu am cum sta...cu..potenta-n.....pt ca potenta este o stare organica,nu un organ sexual...beyyyyyyy...incultule...asa ca pas...si du-te de-ti linge ranile cauzate de inteligenta ta nemasurata...
iar in ceea ce priveste partener....mmm..pot avea 100ca tine...doar ca nu d-au vrabia din mana pe cioara de pe gard beyyyyyy...iar pe tine nici daca ai fi poleit cu aur nu te-as vrea..sincer..nu am nimic personal de impartit cu voi astia mai tinerei,se pare ca prea va credeti buricul pamantului...si de unde sti tu ca nu sunt casatorita cu un barbat mai tanar ca mine....vezi?...
iti repet again ...sunt multumita de ceea ce vad in oglinda si de cum sunt admirata pe strada...deci..nu poti contrazice ceva ce nu sti...pas...
...siiii...la fel...toate cele bune!!!!...

Hai cã te supãraºi tanti,zãu aºa.Adicã eu am glumit cã nu avem nici o ºansã împreunã ºi tu gata repede cã eºti frumoasã ºi poþi avea 100 ca mine.Nu sunt 100 ca mine,dacã erau postau toþi odatã ºi eraþi acum toate p femina.ro sã vã expuneþi sensibilitãþile acolo.Vorbeºt cai Naomi care deasemenea e mulþumitã de ceea ce vede în oglindã ºi cum o fluierã muncitorii de la apã canal pe stradã.Te cunosc bine, pe genul tãu de femeie niciodatã nu-l sun a 2-a zi dupã ce fac sex beat.
MIS0GIN
Postat pe 26 Septembrie 2009 13:58
De la: cantafabule, la data 2009-09-25 15:39:39
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 15:30:49

aaaah pe naiba...

calm..calm...
doar stii ca nu-l duce capul la mai mult
nu mai merita atentie...e prea patetic sa fie luat in seama...ii dam prea multa importanta..nu vezi ca de cata importanta i-am dat omu a inceput sa se creada ceva printz...
sincer mi-e mila de oamenii cu boli mintale.... nu are nimeni pe cineva la Balaceanca sa-i faca vreo trimitere?!

Ok fie-þi milã, voi fi aici în fiecare zi sã-mi bat joc de tine ºi de slãbiciunile tale,este o promisiune!
MIS0GIN
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:00
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-26 13:51:44

Greºeºti, eu nu urãsc sexul opus,dimpotrivã îmi place sã-mi fac nevoile cu el,urãsc femeile care poartã sexul ãla, urãsc creierul ataºat acelui sex.Fapt pentru care þin sã violez atâta creiere pe site-ul ãsta.Asta este ceea ce nu ºti tu.Întreabã un psiholog dacã nu crezi.

Deci te pricepi sa oferi orgasme intelectuale... E bine de retinut...
Lucia38
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:03
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 15:38:30
De la: MIS0GIN, la data 2009-09-25 02:40:17

aaaah mai avortoane , eu credeam ca aia de urla manele in ferentari e d-na ma-ta , dar se vede treaba ca m-am inselat erai tu si cu patetica ta printesica ,horcaind si duhnind a "saniuta"....

ma intreb oare cam ce femeie intreaga la minte ar sta cu un avorton cretinoid care cica mai e si misogin pe deasupra.... my ass...

ªtii care-i diferenþa dintre mine ºi tine?Eu stau la capãtul celãlalt,cel câºtigãtor, al unui ºtromeleac învârtoºat.Eºti bãtrânã, vorbeºti urât,nu te vrea nimeni!Kudika este alter ego-ul tãu,aici te poþi simþi femeie,asta desigur pânã am apãrut eu sã-þi scot la ivealã grohãielile de scroafã lividã.Eºti mai misoginã ca mine,eu mãcar pot aprecia ºi respecta un lucru inteligent venit din partea uni femei.
MIS0GIN
Postat pe 26 Septembrie 2009 14:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vizitati 2 De la: Shhh 20 Martie 2010 14:15
Buna Fetelor! Am probleme cu parul.. 42 De la: Mils 28 August 2015 12:26
A little help...pleeease! 4 De la: tinna83 20 Octombrie 2009 21:25
veronik 6 De la: luiza_maria 3 Iunie 2010 18:11
Rugãciunea este înãlþarea minþii la Dumnezeu, 1 De la: 12 Decembrie 2009 20:11