Mai multe
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-30 20:59:13Oau, vad ca Inaltimea Ta poate da sfaturi elaborate. pisiiii! te iei de betty cea urata in varianta masculina?vrei bataie?dupa ce ca-i urat mai trebe sa se simta si prost?la naiba!
|
||
|
one_size Postat pe 30 Martie 2010 21:03 |
||
|---|---|---|
De la: irinuku, la data 2009-09-12 23:41:54buna fetelor...voiam sa va zic si eu o ..."remarca"...am mers timp de o luna la sala...in fiecare zi(in'afara de duminika) cate o ora...faceam exercitii diverse, uneori mai mult, alteori mai putin....am renuntat la dulce( pt ca asta e marea mea problema-ador ciokolata-)...insa la cola nu prea am reusit...oricum,ideea e ca am mancat normal( 3 ori p zi)..si sala in fiecare zi...de ce nu am dat nici un gram jos??:(((http://www.kudika.ro/comunitate/forum/new_topic/57.html# parerea mea : totul tine de metabolismul fiecaruia ! Unii , (cazul meu , vor sa se ingrase si nu reusesc Maninc trei mese pe zi , viata sedentara, 12-14 ore pe zi la PC , bere , suplimente nutritive etc si tot degeaba ) altii pun pe ei si un pahar cu apa ! Cred ca ar trebui sa iti faci si un regim alimentar in cadrul celor trei mese pe zi , care sa ajute organismul sa `` scape `` de kg in plus . Degeaba trag la sala , daca tot ceea ce fac acolo recompensez cu trei mese pe zi suprasaturate in grasimi sau alte substante care recupereaza in 15 minute efortul tau de 1-2 ore la sala zi de zi . Consulta un nutritionist De obicei salile au si un nutritionist angajat ! Este vorba de salile care se respecta nu de acelea de cartier sau de gasca ! |
||
|
fratzica Postat pe 30 Martie 2010 21:25 |
||
De la: FILISOARA, la data 2009-10-12 11:06:29slabiti folosind DESERT PLANT |
||
|
|
||
|
fratzica Postat pe 30 Martie 2010 21:31 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-30 20:59:13Oau, vad ca Inaltimea Ta poate da sfaturi elaborate. NU ESTE VINA MEA CA NU ESTI IN STARE SA CITESTI UN TEXT faptul ca am zis la ce facultate sunt a fost doar ca sa iti demonstrez ca sunt cat de cat in domeniul asta sfaturi proaste inseamna ca da si damian, popescu, neagu, uceanu si multi altii care au scris carti, articole in reviste si pe forumuri si pe care eu le-am citit. adevaru este ca doar prostii au interpretat gresit ceea ce am zis. curios cum cei care au cat de cat habar inteleg ce vreau sa zic, si curios cum organismele unora au rasp corespunzator la sfaturile mele. daca stii sa citesti doar printre randuri, atunci discutia cu mn chiar nu isi are rostu. nu e vb cu jumatati de masura, tu citesti printre randuri ceea ce zic si probabil este si din cauza unor cunostinte extrem de slabe si eronate.
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 30 Martie 2010 21:33 |
||
De la: irinuku, la data 2009-09-12 23:41:54buna fetelor...voiam sa va zic si eu o ..."remarca"...am mers timp de o luna la sala...in fiecare zi(in'afara de duminika) cate o ora...faceam exercitii diverse, uneori mai mult, alteori mai putin....am renuntat la dulce( pt ca asta e marea mea problema-ador ciokolata-)...insa la cola nu prea am reusit...oricum,ideea e ca am mancat normal( 3 ori p zi)..si sala in fiecare zi...de ce nu am dat nici un gram jos??:(((http://www.kudika.ro/comunitate/forum/new_topic/57.html# Operatie |
||
|
Borntobewild Postat pe 30 Martie 2010 21:33 |
||
De la: one_size, la data 2010-03-30 21:03:09 Iar a vorbit proasta familiei? Sa nu imi zici ca o chemi si pe amica ta pitipoanca de fakebabe sau cu cine te mai confersezi tu in mod regulat.
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 30 Martie 2010 21:34 |
||
De la: fratzica, la data 2010-03-30 21:25:14 Pai si ce vrei tu sa faci cu 3 mese pe zi? ... mai ales ca esti si ectomorf.
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 30 Martie 2010 21:36 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-03-30 21:34:26De la: one_size, la data 2010-03-30 21:03:09 ma asteptam sa fii atat de prost incat sa reactionezi..mai betty chiar si dupa ce te-ai uitat la profilul meu n-ai vazut cu cine-s prietena? cum spuneam ..eu te las sa te crezi inteligent..nu vreau sa te sinucizi! vad ca ai fost cam emotionat cand ai postat ..eu nu ma "confersez" cu nimeni!
|
||
|
one_size Postat pe 30 Martie 2010 21:44 |
||
Asa e tembelo...poate ca unii nu se mai uita la tastatura cand tasteaza unde era profa de lb rom sa ma corecteze
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 30 Martie 2010 22:15 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-03-30 22:15:29Asa e tembelo...poate ca unii nu se mai uita la tastatura cand tasteaza tare nedreapta viata asta, nu-i asa?
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Martie 2010 13:36 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-03-30 19:25:45De la: kitty_krieger, la data 2010-03-30 15:46:44 Relaxeaza-te! doar nu vrei sa-ti pleazneasca vre-o vena. Probabil cei ca mine au loc in sali pentru ca se descurca f bine, si stiu atunci cand trebuie sa explice foarte simplu pe intelesul tutur. Spre deosebire de tine care probabil nu te intelegi nici singur, noi, restul, mai si socializam. Esti ca un prunc care se ridica cu pretentii ca stie lumea numai dupa harti. Si nu te mai agita atata. Nu ai invatat la scoala ca stresul face rau? |
||
|
putinkova Postat pe 31 Martie 2010 17:46 |
||
De la: putinkova, la data 2010-03-31 17:46:47 Vrei sa iti demonstrez ca habar nu ai despre culturism , fitness si nutritie? Spune daca vrei sa te fac de kko cum am facut-o si pe kitty. Dar ce sa va cer? Nu inteleg de unde ai dedus tu ca nu as stii sa explic? Sau ca cei carora le explic nu inteleg? Ai fost langa mn in sala? Eu spre deosebire de tine, am citit ce ai scris si mi-am dat seama ca esti pe langa subiect si ca ai niste cunostinte asa din auzite. Aha si de socializare am auzit....e plina lumea de genu asta de oameni. Oamenii seriosi nu vin la sala sa socializeze cei care se antreneaza si chiar au un scop iti dau si cu radioul in cap daca aud alte zgomote in afara de cele provocate de fier. Si nu am inteles ce ai vrut sa zici la partea cu "harti". Ai impresia ca doar am citit si atat, nu am pus nimic in practica? Pai majoritatea sfaturilor pe care le-am dat aici provin din niste cunostinte pe care le-am acumulat acum multi ani...si cum citisem un art. scris de dr serban damian, cei mai buni instructori si antrenori sunt cei care au imbinat practica cu teoria. Dupa sfaturile de genu: nu manaca dupa 18 si nu trage de fiare ca vei parea mai mare....pt cei ca mine este f clar ce bn te descurcai
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 31 Martie 2010 17:59 |
||
De la: putinkova, la data 2010-03-31 17:46:47 Prostia voastra chiar ma amuza ai idee ce inseamna stres, ca sa afirmi ca face rau??? NU...
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 31 Martie 2010 18:07 |
||
|
Buna irinuku, Eu am slabit fara foame si fara efort 9kg in doar trei luni.Mi-am imbunatatit foarte mult starea de sanatate si ma simt extraordinar.Am un consultant personal care a stat tot timpul langa mine.Daca te intereseaza iti pot recomanda site-ul care m-a ajutat pe mine www.nutritie-wellness.ro. |
||
|
ioanabuzea Postat pe 31 Martie 2010 20:33 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-03-31 17:59:11[ nu manaca dupa 18 si nu trage de fiare ca vei parea mai mare....pt cei ca mine este f clar ce bn te descurcai Inaltimea Ta, cer mii de scuze ca indraznesc sa intervin, dar, stiti.... femeia e diferita de barbat Nu da! Nu da! Apropo, vezi ca mi-ai devenit mascota
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Martie 2010 22:29 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-31 22:29:53De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-03-31 17:59:11[ nu manaca dupa 18 si nu trage de fiare ca vei parea mai mare....pt cei ca mine este f clar ce bn te descurcai Inca o prostie Dar de ce nu vorbiti voi cu un doctor sau antrenor de renume? sau sunteti prea destepte si va injositi ascultand sfaturile altora?tu crezi ca nu se mananca dupa 18, sau ca unora le este interzisa mancarea dupa 18 ca au ceva in organism sau le lipsesste ceva? Nu este vorba de femeie sau barbat. Nu este vorba de luat in greutate sau scadere in greutate.
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 31 Martie 2010 22:45 |
||
Oh, nu si eu care credeam ca tu esti un antrenor de renumeVezi, nu te indragosti de mine, sunt maritata. Studentule
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Martie 2010 22:59 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-31 22:59:09Oh, nu Ai niste probleme grave la cap... Oricum cam penibil mesaju'...chiar nu are nicio legatura cu topicul...dar ma rog la cat off topic se face din cauza unora...inca un mesaj in plus sau minus pe langa subiect, nu mai conteaza.PS: ai citit ce era in linkul ala? Forumul asta e facut la misto, nu exista moderatori care sa intervina in discutii si nici competente in astfel de domenii nu au...imi este extrem de usor sa argumentez orice scriu aici, dar imi pastrez "energia" pt forumurile serioase...aici totu e o gluma...proasta privind din unghiul unor useri La partea cu 'studentul'...cumva suferi...si tu...de complex de superioritate parca??? asa se numea?
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 31 Martie 2010 23:10 |
||
|
pai daca erau moderatori, erai banat pentru jigniri de cand le-ai facut (si de asta am intervenit + aroganta de care dai dovada mereu "sunt student la...") daca ai fi fost asa desptept cum te crezi, ai fi avut un sfat competent de la inceput si ai fi elaborat atunci cand le-ai spus altora "gresesti", urmat de o jignire! Si, in nici un caz, nu te-ai fi plans ca Inaltimea Ta nu e platita sa dea sfaturi! Nu mai raspunde, importantule! Scuze peste scuze, sa-ti maschezi rateul. Apropo, linkul nu apare, te las sa afli singur de ce (ca tot esti asa inteligent). |
||
|
kitty_krieger Postat pe 31 Martie 2010 23:37 |
||
| http://www.cristianmargarit.ro/2009/03/dieta/nu-mananc-dupa-ora-6-7-etc | ||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 31 Martie 2010 23:47 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-31 23:37:19pai daca erau moderatori, erai banat pentru jigniri de cand le-ai facut (si de asta am intervenit + aroganta de care dai dovada mereu "sunt student la...") Sfat competent? Cui? Tu nu vezi ca fac misto de fraiere? Cred ca te-am mai intrebat (parca pe tn sau daca nu sigur pe alta desteapta): ai citit toate posturile mele de pe forum ca sa dai un asemenea verdict? Ca dau sfaturi competente sau nu? Tot de agati de asta cu studentu...esti cumva complexata, nu ai terminat vreo facultate, sau ai terminat si nu esti in stare sa iti folosesti cunostintele dobandite (poate)? Ti-am explicat dc i-am zis ca sunt la facultate X si ce alte aptitudini am, ca sa nu imi mai zica mie "gresesti" cand de fapt el face niste erori grosolane. Ti-am zis, repet, se pare ca esti mai grea de cap: am avut "profi" pe unii din cei mai cunoscuti medici nutritionisti (am citit fff multe articole ale lui damian, care pt informarea ta este medicul nationalelor de rugby ale Rom), am citit carti scrise de celebri culturisti romani(uceanu, ciorba, care inca mai concureaza din cat stiu eu), am invatat din sfaturile unor fosti culturisti, actuali arbitri, pers care au term si 2 facultati in domeniu.Sfaturile pe care le-am dat nu sunt inventate de mine sau nu sunt rezultatul unor descoperiri personale. Pur si simplu am luat X informatie, am vazut ca sunt multi de acord cu ea (si aici ma refer la 'multi', nu la pers ca tine, la pers care activeaza in domeniul sportului, sanatatii), am probat si am vazut ca asa este. Ce vrei sa scriu? cand sunt zeci de topicuri cu aceeasi intrebare: vreu sa slabesc repede, ma ajuta cineva? cum pot sa slabesc repede, fara sa misc un deget? Nu mai trage tu concluzii asa aiurea, dupa ce ai citit 3 randuri in care ma jigneam cu X sau Y Daca tie se pare aroganta cand cineva spune "sunt student la...", nu dai dovada decat de prostie si nimic mai mult. :) Nu este vorba ca cineva se lauda (daca traiesti pe planeta numita pamant, poti vedea si singura ca fac de sport in niciun caz nu este vazut ca marketingul, ase, drept, etc); cand cineva face acest lucru , il face doar din dorinta ca cei care iau parte la discutii sa vada cu cine "au de aface". Daca intri pe un forum de fitness, unde unul din useri este cristian neagu, om de la care mai mult sau mai putin direct am invatat extrem de multe lucruri si citesti: am term ANEFS, am terminat Spiru, am fost poloist, am facut culturism de performanta, am antrenat pe X sau Y, vei incepe sa faci cum mi-ai facut si mie? Ceee te lauzi maaaaa? Arogantule....? Sau ai impresia ca el nu e la fel de arogant cand vede ca in loc sa ii fie respectate posturile el este luat la misto. Dar ca sa vezi toate astea, tre sa citesti ce s-a intamplat la alte topicuri, ca sa vezi de unde 'arognta' asta pe capul meu.
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 1 Aprilie 2010 00:03 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-03-31 23:37:19 App, linkul il copiezi in bara de adresa a browser-ului. E asa de greu, sau nu te duce capu?
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 1 Aprilie 2010 00:05 |
||
|
bla-bla-bla ma faci pe mine proasta, dar tu nu pricepi nimic, da' absolut nimic. Da' stii ce e aia nimic? Adica chiar nimic Eh, macar ai noroc. M-ai fi intrigat mai mult si te-as fi sacait la cap mai mult daca chiar ai fi fost destept. Asa, te las in pace, pentru ca esti taaaareeee previzibil. Neinteresant. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 1 Aprilie 2010 02:30 |
||
Pai normal, cand nu mai ai nimic de spus, zici si tu ca sunt previzibil...si ca este inutitl sa-ti bati capul cu mine...ce texte 28 de ani ai? in tot offtopicul asta, nu ai adus niciun argument ca ceea ce am scris sau vechile posturi contin informatii eronate, sau ca in posturile in care corectam pe altii, de fapt eu eram cel care gresea...
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 1 Aprilie 2010 09:49 |
||
Asa ca e frustrant sa ti se puna oglinda in fata? Asa ca nu intelegi nimic din ce-am scris mai sus? (cum de altfel n-ai inteles nimic din tot ce am scris mereu)
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 1 Aprilie 2010 12:53 |
||
De la: kitty_krieger, la data 2010-04-01 02:30:54bla-bla-bla nu te chinui, ronnie este genul de persoana care vrea sa aiba dreptate in orice moment al zilei si se enerveaza teribil cand e pus in pozitia de incepator datorita lipsei de cunostinte pe care o are (lucru normal de altfel pentru ca nimeni stie totul insa el considera ca nu e ok sa fii si incepator). De cand mai treceam si eu prin sali mai tin inca minte miturile "culturiste" pe care le promoveaza el. le-am auzit, le-am crezut, le-am testat. Avand ambii parinti medici si purtand cu ei discutie destul de serioase pe tema asta (cum nimeni care are un lamborghini nu baga gunoaie in rezervor nici eu nu mananc orice si mai preocupa alimentatia) pot spune ca este putin adevar in ele, mai mult mit. regula de baza in alimentatie este urmatoarea: "o alimentatie cu hrana naturala, in cele mai multe cazuri, te pastreaza suplu si sanatos, iar daca esti gras ajungi in urma ei la o greutate normala a corpului tau". alimentele naturale nu au atata putere de a te ingrasa, mai ales ca au satietate mare. noi ne ingrasam de la substantele introduse de chimia alimentara. |
||
|
leo_ Postat pe 3 Aprilie 2010 03:20 |
||
De la: leo_, la data 2010-04-03 03:20:55 Bai leo dar esti penibil rau de tot, tu nu citesti ce scri inainte sa postezi? Unu la mana, ai un trai sanatosssss....de postezi mesaje la 3 jumate dimineata tu si kitty, ma atacati pe mn ca persoana de parca m-ati cunoaste, asa vb despre mn. Dar dc nu criticati ceea ce am scris, venind cu argumente. Tu vb despre culturism ca si cum l-ai practicat. Sau ai impresia ca daca ai tras de fiare gata ai facut culturism. Tu ai impresia ca , culturistii mananca "gunoaie" sau ce ai vrut sa zici la faza cu eu nu mananc orice. Probabil ti se pare mit si felul in care arata ei si procentajul de 4-5% grasime cand se urca pe scena (aici ma refer la cei care nu consuma stero). Si ce medici sunt parintii tai de isi dau cu parerea despre lucrurile astea...sunt cumva nutritionisti, medici sportivi? Daca au ramas cu ideile de cand au term ei facultatea, e clar, fosile de genu asta am la facultate si daca ii intrebi de o proteina ceva, se balbaie ca nu stie ce sa iti raspunda. Si unde e ma procesul ala asa complex, cum scriai acum cateva mesaje despre slabit, daca totu e atat de simplu: mancarea naturala, care te tine suplu si pe cei grasi ii aduce la o greutate corporala normala. Fireste ca, conteaza modul de preparare, cu cat mai natural si proaspat cu atat mai bn, dar tu nu ai citit ce am scris in mesajele anterioare? sau faci precum kitty, de citeste printre randuri si tot mie imi zice ca nu inteleg nimic...poti sa mananci doar fructe si legume si te ingrasi. Tu cel putin mai ai ceva idei in cap, dar kitty aia in afara sa imi zica ca's arogant si ca sufar de mine cand i-am zis lui X user ca a fost platita degeaba cand a lucrat la sala, altceva nu stie, dar se baga si ea in seama pe astfel de teme, cand locul ei e la shoping, acolo cu siguranta se pricepe mult mai bn decat la dastea.Si cand i-am dat un articol ca sa vada ca respectiva pers bate campii, cum o faceti si voi de altfel, nu a mai zis nimic, a dat-o iar ca eu nu inteleg nimic etc etc.
|
||
|
Ronnie_Coleman Postat pe 3 Aprilie 2010 09:21 |
||
De la: Ronnie_Coleman, la data 2010-04-03 09:21:34De la: leo_, la data 2010-04-03 03:20:55 pai omule, la chestia aia are dreptate, tu ai un mod ciudat de interpretare a realitatii exprimate de altii, parca ai fi femeie, gandind emotional. afla ca eu nu practic culturism (nici nu am spus asta - a merge la sala nu inseamna a practica) si nici nu ma intereseaza sa fiu pachet de muschi. eu fac exercitii doar pentru a ma mentine in stare buna. la fel cum imi fac si parul cand plec de acasa, tot pentru a ma mentine in stare buna. si tot probabil pentru ca nu sunt culturist mai si muncesc pe la 3 noaptea, nu? ocazional in pauze ma mai amuz cu ce scrieti voi pe aici (sau ma ingrozesc cateodata pt ca vad ca va insusiti ceea ce spune gura lumii despre unele subiecte fara a aprofunda ceva. Aveti in general multi gandirea plata ca o apa linistita). procesele generate de corp nu sunt simple si nu se rezuma la calorii. corpul e o intreaga uzina, iar energia calorica este caldura. a spune ca tu consumi caldura si slabesti este impropriu, de asta ti-am dat si exemplu animalelor poichiloterme care supravietuiesc bine si fara calorii. de fapt este exact invers: caloriile rezulta in urma consumului de resurse al organismului si se pierd prin schimb de caldura cu mediul extern. fizica bat-o vina.... |
||
|
leo_ Postat pe 6 Aprilie 2010 02:17 |
||
|
Slabeste natural si fara probleme ,produsele le gasiti aici http://aloevera4everpitesti.blogspot.com/search/label/Produse%20pentru%20%20slabit |
||
|
andreidavid11 Postat pe 31 August 2010 12:01 |
||
Povesti de popa beat..."aloia" e fix-pix...mergeti maica la sala si nu mai bagati in voi fast-food-uri...e suficient...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 31 August 2010 18:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| obezitatea o problema majora | 0 | De la: 7 Iunie 2009 16:38 |
| Cura cu supa si compot de mere | 117 | De la: nicoleta4856 12 Septembrie 2012 14:31 |
| Toate dietele care dau rezultate | 26 | De la: kudika_972424 19 August 2014 01:24 |
|
|
||
| Urgent!! | 9 | De la: Bianca_Andreea_Dutoiu_1 30 Septembrie 2012 10:52 |
| cura de slabire | 54 | De la: Ely80 28 Septembrie 2009 16:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.