Mai multe
|
pling mereu,deci asta fac si acum... am 18 ani si stau inchisa in casa de catre tatal meu fiindca numi da voie sa prietenesc cu persoana pe care o iubesc pina la ñer.spune ca sunt mica,ca am de invatat,ca din cauza asta voi scadea la invatatura(cu toate ca nu sa interesat sa vada ca invat foarte bine din totdeauna)el are 20 ani,ma iubeste ...la fel de mult... dar nu pot savura placerea dintro iubire pura...de ce oare nu este totul asa ca sami convina, mereu apare ceva care strica totul...?!?! tatal meu a venit de peste hotare si a inceput sa ma educe...cear trebui sa fac???oare pot sa fug cu el sa las liceul si s fiu fericita,ce ar insemna despartirea pt totdeauna de familie si ruperea de orice legatura?sau sa stau asa si s astept inchisa in camera mea si sal pierd pt totdeauna?sau oare nar fi mai usor sa ma sinucid sa scap de probleme,k oricum nu vad nici un sfirsit fericit,si nam ce pierde decit iubire lui...dar poate ma sfatueste cineva...?!va rog... |
||
|
kudika2909 Postat pe 22 Septembrie 2009 21:39 |
||
|---|---|---|
De la: kudika2909, la data 2009-09-22 21:39:31pling mereu,deci asta fac si acum... ar fi pacat sa dispari asa pana nu inveti sa scri cat de cat corect!!!!!!!!!!!!! si in fond de ce te grabesti ????????????daca te iubeste te va astepta!!!!!!nu crezi??????? |
||
|
anastasia_m Postat pe 22 Septembrie 2009 21:44 |
||
|
are dreptate tatal tau! mai ai de invatat! de fapt, ai trecut prin scoala ca macanitoarea prin lichid! |
||
|
|
||
|
geo_x Postat pe 22 Septembrie 2009 21:45 |
||
|
inveti foarte bine........asta e parerea ta dar scrii foarte prost ........asta e parerea mea asculta de tatal tau daca nu vrei sa plangi toata viata, mai plangi acum o saptamana doua si ai sa fii vesela mai tarziu. |
||
|
valivieru96 Postat pe 22 Septembrie 2009 22:43 |
||
|
ca sa raspunzi la o asa dilema trebuie sa ai o imaginatie bogata,da? imaginati-va si faptul ca in relatarea ei cratima desparte doua parti de vorbire diferite.k?
|
||
|
ionelaela Postat pe 22 Septembrie 2009 23:47 |
||
o discutie seriosasa cu tatal tau nu ar strica... sunt de acord cu el, nu trebuie sa abandonezi invatatura, insa de acolo si pana la a te tine inchisa in casa la varsta asta, fara nici un pic de libertate, mi se pare putin cam mult..... spre exemplu, sa iesi la un suc sau la o plimbare c prietenii mi se pare ok... nu cad de ce nu te-ar lasa.... discuta cu el si fa in asa fel incat sa inteleaga care sunt dorintele tale si asigura-l ca daca mai iesi din cand in cand, nu faci nici un rau... bineinteles,daca o sa reusesti, nu-i trada incederea.... iar in ceea ce priveste faza cu sinucisukl, sper ca n-ai vorbit serios.......
|
||
|
Lacra___ Postat pe 22 Septembrie 2009 23:51 |
||
De la: kudika2909, la data 2009-09-22 21:39:31pling mereu,deci asta fac si acum... Cred ca statul in casa il poti folosi eficient!I Incearca sa inveti sa scrii corect romaneste ca esti varza! Stie tac-tu de ce nu te lasa sa iesi la intalnire,ii faci numele de ras cu "studiile "tale!
|
||
|
bl_de Postat pe 23 Septembrie 2009 08:48 |
||
|
Indiferent ca stie sau nu sa citeasca,a cerut ajutor sperand ca va putea gasi un sfat pentru sufletul ei zbuciumat. Tinerii la varsta ei pot resimti astfel de drame la proportii mult mai mari decat noi adultii,pot cadea usor in depresii sau sub impulsul tineretii sa faca fapte necugetate. Pe de alta parte mi se pare anormal ca parinte sa iti izolezi fiica in casa si sa o obligi sa isi traiasca tineretea dupa cum doresti tu,privand-o de trairile frumoase ale ei. Eu cred ca tanara aceasta ar trebui ca pe de o parte sa puna mana serios pe carte pentru a-i demonstra tatalui sau ca nu are de ce se ingrijora,sa aiba o discutie serioasa cu el,eventual sa ii prezinte baiatul cu care doreste sa fie cu ea si toti trei sa ajunga la o intelegere in care ea sa isi asume obligatiile potrivite varstei si el sa o lase sa se vada cu prietenul,atata timp cat se pastreaza niste limite. Oricum,inchizand-o ca pe o pasare in colivie nu o s-o ajute nici sa invete mai bine si nici sa nu mai comita anumite greseli. Tocmai copiii care sunt tinuti mult prea din scurt comit cele mai mari erori atunci cand scapa din haturi. |
||
|
heaven2007 Postat pe 23 Septembrie 2009 10:21 |
||
De la: kudika2909, la data 2009-09-22 21:39:31pling mereu,deci asta fac si acum... Expune-i problema asta si tatalui tau, la fel cum ne-ai descris-o si noua si scrie-ne raspunsul lui. Asa am putea si noi sa-ti raspundem direct la subiect. Dar mama ta? Ce zice? Cu ea ai vorbit? Cat timp a fost plecat tatal tau? Mai multe detalii... Succes!
|
||
|
adelheida Postat pe 23 Septembrie 2009 10:34 |
||
| adelheida,si eu am trecut prin asa ceva,daca vrei vb pe mess darya_work_office@yahoo.com | ||
|
kudika50ani Postat pe 23 Septembrie 2009 10:39 |
||
|
Nu fugi de`akas.. si nu te sinucide!Daca te iubeste te va astepta.. sau veti cauta impreuna o solutie care sa impace si capra si varza, probabil.. nu exista comunicare intre tine si parintii tai.. Asa cum ai zis.. k nu mai ai nimic de pierdut, ia`ti inima`n dinti si vorbeste cu ei.. k doar esti mare acuma si makr putin akolo... si cuvantul tau conteaza! O sa fie bine.. nu fa o tragedie.. care va aduce dupa sine tragedii mult mai mari!
|
||
|
i0nutza Postat pe 23 Septembrie 2009 10:43 |
||
|
daca baietul te iubeste, va intelege situatia, o va accepta ...daca nu,nu! Iar cu tinutul in casa....hm......esti legata cu lanturi, inkisa-n cusca? Banuiesc ca NU, sau cel putin sper sa nu! Deci o sa va puteti vedea/trai povestea voastra. Iar de scoala- go on fetita draga......ce veti face/ minca 2 copii fara nika...? incearca sa gindesti mai matur. nu se termina lumea si nu s-au terminat barbatii, si nici viata ta! Abia a inceput! Ia-o mai usor. numai bine! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 23 Septembrie 2009 10:45 |
||
De la: heaven2007, la data 2009-09-23 10:21:06Indiferent ca stie sau nu sa citeasca,a cerut ajutor sperand ca va putea gasi un sfat pentru sufletul ei zbuciumat. in sfarsit cineva de acord cu mine, ca eram singura pe aici de parerea asta ..... nu de alta, dar vad ca toata lumea de pe aici s-a legat de "scrisul" ei...... eu am preferat sa iau problema in sine, da' ma rog .........
|
||
|
Lacra___ Postat pe 23 Septembrie 2009 11:29 |
||
De la: heaven2007, la data 2009-09-23 10:21:06Indiferent ca stie sau nu sa citeasca,a cerut ajutor sperand ca va putea gasi un sfat pentru sufletul ei zbuciumat. doamna?domnisoara ? dupa cum ati gandit ,,sunteti o mare doamna,,,,,parerea mea ,,,,, va strang mana si sincer va spun ca mia placut,,,, e rau cand scapi din colivie ,,,,asta o stiu eu pe pielea mea ,,,de multi ani nu mai vrb cu familia si nici nu ii vad ,,,am facut si eu greseli cand am scapat,,,, dar nu vreau sa etalez povesti,,,, ma bucur ca mai avem si suflet ,,si gandim altfel noi astia adultii
|
||
|
sarutama Postat pe 23 Septembrie 2009 11:52 |
||
Hola, Besame! Que tal, hombre? Sa revenim! Tatal face o mare greseala, si o s-o indeparteze de el cu ocazia asta. Ea, evident, n-o sa ramana cu baiatul asta, dar tratamentul pe care-l primeste cu ocazia asta din partea tatalui nu-l va uita vreodata. Se va traduce prin "Nu mi-a fost alaturi niciodata" Ma rog, raspuns la intrebarea fetei: nu fugi de-acas' pentru un barbat. Tine-te de scoala. Si cat timp mai esti acolo, afla cum se folosesc cratimele, zau! Ca faci o impresie deplorabila. Baiatul, daca te iubeste asa cum spune, o sa te iubeasca si dupa ce termini liceul. Daca insa fugi cu el acum, nu termini scoala si la anu' va despartiti, ce faci?
|
||
|
Dor_a Postat pe 23 Septembrie 2009 12:01 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-23 12:01:11Hola, Besame! Que tal, hombre? bueno,aqui,con vosotros ,,,,contigo
|
||
|
sarutama Postat pe 23 Septembrie 2009 12:05 |
||
De la: adelheida, la data 2009-09-23 10:34:40De la: kudika2909, la data 2009-09-22 21:39:31pling mereu,deci asta fac si acum... Dumnezeule...nu-mi vine sa cred ce vad aici.Sa te sinucizi?...intr-un exces de ironie ti-as sugera macar sa incerci..:)...dar tu faci parte din generatia Emo...si nu mi-ar placea sa te am pe constiinta. La doar 18 ani ...faci din povestea ta o problema de existenta , crezand ca tu deja stii viata pe de rost.Crezi ca viata ta a inceput si se termina cu acel baiat?La varsta ta , habar n-ai ce inseamna iubire...confunzi sentimentul de a te indragosti...cu cel de a iubi... Draga mea...pana te vei marita(sper s-o faci undeva dupa 27 de ani)...te vei mai indragosti de 100 de ori...asa ca traieste-ti dracu adolescenta si viata cat mai frumos... |
||
|
Anne_Marry Postat pe 23 Septembrie 2009 14:51 |
||
De la: Anne_Marry, la data 2009-09-23 14:51:31De la: adelheida, la data 2009-09-23 10:34:40De la: kudika2909, la data 2009-09-22 21:39:31pling mereu,deci asta fac si acum... Anne_Marry, nu as vrea sa par rautacioasa dar... vorbesti mai mult ca un barbat.
|
||
|
adelheida Postat pe 23 Septembrie 2009 14:54 |
||
De la: adelheida, la data 2009-09-23 14:54:35De la: Anne_Marry, la data 2009-09-23 14:51:31De la: adelheida, la data 2009-09-23 10:34:40De la: kudika2909, la data 2009-09-22 21:39:31pling mereu,deci asta fac si acum... adelheida...deja ai fost rautacioasa...gandesc ...vorbesc ca un barbat...dar sunt FEMEIE...si nu as schimba pt nimic in lume aceasta intamplare datorata lipsei cromozomului Y |
||
|
Anne_Marry Postat pe 23 Septembrie 2009 15:10 |
||
|
in orice relatie trebuie atat sa primesti cat si sa investesti, spune-i tatalui tau ca daca nu are de gand sa fie rezonabil, nici tu nu vei fi, el are pretentia sa aibe un copil care sa invete bine, insa el iti strica adolescenta, trebuie de urgenta sa-l cunoasca pe prietenul tau si sa faceti compromisuri ajungand la un numitor comun. sa-ti faca un program de iesit si un program de invatat, eu de la 16 ani am avut iubit si am fost a doua din liceu ca medie. explica-i ca nu ai de gand sa excluzi nici relatia cu prietenul tau si nici educatia, iar sinuciderea si fugitul de acasa nu sunt optiuni de luat in calcul, revino la realitate! in cel mai rau caz daca tatal tau e batut in cap ameninta-l ca daca nu ii mai faci pe plac daca nici el nu-ti face tie pe plac, iar daca pe parcurs te abati de la cerintele lui atunci intradevar va fi in masura sa-ti impuna pedepse. pedepsele nu se pun in caz de prevenire, ci in cazul in care comiti greseli. |
||
|
diana3289 Postat pe 23 Septembrie 2009 15:10 |
||
De la: sarutama, la data 2009-09-23 11:52:15De la: heaven2007, la data 2009-09-23 10:21:06Indiferent ca stie sau nu sa citeasca,a cerut ajutor sperand ca va putea gasi un sfat pentru sufletul ei zbuciumat. Iti multumesc pentru aprecieri!Inca nu sunt casatorita.:) Cand ai un esec in iubire ca adolescent,ti se pare ca intreaga lume se naruie si ca viata nu mai are sens.Noi,ca adulti stim ca nu este asa,dar este nevoie sa ii sprijinim,fara a-i judeca,in momentele dificile. |
||
|
heaven2007 Postat pe 23 Septembrie 2009 16:11 |
||
|
sa am iertare daca ceva limbajul meu nu e la nivel...asta se explica simplu,invat de mult timp intr-o skoala rusa(doar nus din Rominia)si vb aproape numai in limba rusa...dar nu asta am vrut sa spun ms la toti pt sfaturi,toti sunteti bravo |
||
|
kudika2909 Postat pe 24 Septembrie 2009 18:19 |
||
|
..sa/ti traiesti viata si adolescenta frumos..cum zic unii..e o utopie...si pe langa asta..eu totusi stau si ma intreb de ce noi fetele..femeile..suntem atat de proaste cand ne indragostim??am face totul pentru ei..la varste asa/zis fragede de 18 ani..am fugi de acasa..ne/am strica tot rostul vietii de dragul lor...problema care nu ne/o punem noi e daca acel el..asupra caruia se revarsa simtirile noastre..ar face acelasi lucru din dragostea pentru o ea..as fi curioasa sa stiu daca un el..ar fugi de acasa si si/ar strica tot rostul..din dragoste pentru ea..ca daca nu..atunci nu merita efortul. ...nu traim timpurile lui Romeo si Julieta..si deci nu te gandi sa te sinucizi din dragoste...asta cu fugitul de acasa in nici un caz.... |
||
|
kudika066423 Postat pe 30 Septembrie 2009 09:17 |
||
De la: geo_x, la data 2009-09-22 21:45:15are dreptate tatal tau! cu ce drept o judeci? |
||
|
franziska_eu Postat pe 2 Octombrie 2009 13:33 |
||
De la: Franzi, la data 2009-10-02 13:33:32De la: geo_x, la data 2009-09-22 21:45:15are dreptate tatal tau! cu dreptul unui om care stie sa scrie corect romaneste, chiar daca nu e de nationalitate romana... |
||
|
Lucia38 Postat pe 2 Octombrie 2009 13:36 |
||
De la: kudika2909, la data 2009-09-22 21:39:31pling mereu,deci asta fac si acum... ar fi o prostie sa te sinucizi. zi precum tatal tau, dar fa ca tine, fara a-ti neglija scoala insa. bafta! |
||
|
franziska_eu Postat pe 2 Octombrie 2009 13:42 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-10-02 13:36:16De la: Franzi, la data 2009-10-02 13:33:32De la: geo_x, la data 2009-09-22 21:45:15are dreptate tatal tau! esti avocata plebei?
|
||
|
franziska_eu Postat pe 2 Octombrie 2009 13:43 |
||
| nu cred ca Geo are nevoie de avocat, dar chiar si pe mine ma zgarie pe ochi cand vad ca cineva se lauda ca ia numai note mari la scoala, dar face niste greseli grosolane cand scrie... | ||
|
Lucia38 Postat pe 2 Octombrie 2009 13:54 |
||
De la: Franzi, la data 2009-10-02 13:33:32De la: geo_x, la data 2009-09-22 21:45:15are dreptate tatal tau! poate ca ma durea-n cot de postarea ta si te lasam in plata domnului, daca n-as stii ca o faci doar asa, sa te aflii in treaba, de dinainte de uichend! ori nu stii sa citesti ori nu vrei sa citesti! in primul rand n-am judecat-o pentru simplu motiv ca-i tanara ingenua. postarea mea face doar o referire la calitatea invataturii, privind scrisul ei! in al doilea rand, am vazut ca i-ai dat acelasi sfat! ceea ce ma face sa rad in hohote! ha! ma mai gandesc daca bag si al treilea rand. m-am gandit. gata! in al treilea rand, faptu' ca cineva e de acord cu mine, nu-l face automat avocatul meu! deci, ajung la prima fraza din postare, se apropie uichendu' si vrei cu tot dinandinsu' sa crezi ca-ti functioneaza neuronu'! |
||
|
geo_x Postat pe 2 Octombrie 2009 14:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna fetelor ... | 4 | De la: ginaciolpan 8 Aprilie 2009 16:36 |
| compatibilitate? | 24 | De la: kudika199563 3 Februarie 2011 12:49 |
| Ajuta`ma!..Da`ti cu parerea :X | 9 | De la: krisutza 26 Martie 2010 02:11 |
|
|
||
| Sunt frustrata......:(((( | 21 | De la: kudika322371 1 Octombrie 2010 16:59 |
| Dilema !!! | 41 | De la: kudika024631 27 Martie 2010 23:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.