Setari Cookie-uri

O parere? :)

Hello! ^^ In primu' rand va rog sa nu ma luati la misto pe aici, sau sa-mi ziceti ca sunt prea mica sau prea nu stiu cum, vreau doar sa aud parerea voastra.

Acum 2 luni eram afara cu niste prietene, in centru. Stateam pe o banca si, la un moment dat, un grup de 4 baieti s-au asezat pe o banca de langa noi. A. era si el printre ei si se tot uita insistent in directia noastra. Aveam eu impresia ca se uita la mine, ma uitam si eu la el.. Plus ca il intalnisem intamplator la un concert si nici atunci nu era mult mai discret cu privirile. La un moment dat eu a trebuit sa plec acasa si am pornit inspre bloc, iar prietenele mele au ramas acolo. Mi-au povestit ulterior ca s-au bagat in seama cu ei, au facut schimb de ID-uri, iar A. ceruse ID-ul meu. A si venit dupa mine, cica vroia sa vorbim, dar eu ma grabeam si n-am mai apucat. In seara respectiva pe mess am vorbit mult, despre vrute si nevrute.. Ma intelegeam super cu el, mi-a zis si ca ii place de mine, dar ca nu e bine sa fim impreuna, fiindca nu ne potrivim si multe au zis ca le face sa sufere si el nu vrea asta pentru mine, fiindca tine la mine. Ne-am intalnit de vreo 2 ori mai multi, ca si unui prieten de-al lui ii placea de o prietena de-a mea. O data a venit si a disparut pur si simplu, dupa care l-am vazut cu fosta lui prietena, cu care statuse 8 luni. Cica trebuia sa vorbeasca ceva cu ea.

Dupa cateva zile, s-a intamplat o faza (irelevant), dupa care prietenele mele au ajuns sa nu-i suporte pe ei, mai ales pe A. Un prieten de-al lui mi-a zis ca lui A. de fapt nu ii placea de mine si ca o facut misto, si acum nu stia cum sa scape de mine. In seara respectiva i-am dat un mesaj si i-am zis ca nu suport sa isi bata cineva joc de mine si ca o sa ii dau ignore daca tot asta vroia. M-a sunat de vreo doua ori, dar nu i-am raspuns, si apoi am vorbit o vreme prin mesaje si mi-a spus ca el nu isi batea joc si ca daca vreau ne intalnim a doua zi. Ne-am intalnit, in ciuda comentariilor prietenelor mele, am fost intr-un loc foarte frumos, la un moment dat m-a luat in brate si mi-a spus ca el chiar nu vrea sa sufar si daca vreau sa fiu cu el.

De atunci am fost impreuna aproape doua luni, timp in care pot sa spun sincer ca am ajuns sa-l iubesc. Cred ca a fost dragoste la prima vedere. Din felul in care se purta cu mine cand eram impreuna, din ce spunea, asa credeam si despre el... Cu vreo doua saptamani inainte sa ne despartim ne intalneam din ce in ce mai rar, spunea ca e ocupat, pe mess vorbeam numai daca ii spuneam eu ceva, si atunci era distant... Mentionez faptul ca eu de obicei citesc oamenii destul de bine, dar pe el chiar nu pot sa-l inteleg. Mi-a spus la un moment dat ca ii e teama sa se lase cunoscut din nou in intregime, din cauza fostei. De cateva ori a adus ca pretext faptul ca nu vrea sa imi faca probleme cu prietenii mei (eu ieseam cu ei afara si apoi plecam ca sa ma intalnesc cu el). Desi i-am explicat de o gramada de ori ca nu imi face nici un fel de probleme, o tinea pe a lui... O data a vrut sa ne despartim, pe motiv ca e mai bine asa pentru mine, ca nu ne potrivim, ca decat sa sufar mai tarziu, dupa mai multe luni de relatie, mai bine acum... Ca desi ii va fi si lui ft greu va rezista daca stie ca asa e mai bine pentru mine. Cica chiar plangea cand mi-a zis asta. Dar nu am rezistat mai mult de 2 zile si ne-am impacat.

Acum o saptamana, mi-a spus ca sa-i dau papucii, ca de ce nu vad ca nu ne potrivim, ca e mai bine asa... Ne-am despartit, dar mi-a spus ca ramanem prieteni si ca mai vorbim. N-am mai insistat, fiindca data trecuta cand ne-am despartit eu fusesem cea care l-a tot batut la cap sa ne impacam, fiindca are motive neintemeiate, si nu imi place sa fiu genul asta de persoana. I-am dat acum cateva zile un mesaj in care il intrebam ce mai face, ca n-am mai vorbit demult, dar nici un raspuns, nici pe mess nu mi-a spus nimic. Stiu ca nu-i place sa trimita mesaje, dar totusi.

Intr-un fel cred ca ar trebui sa o las asa, ca n-o sa mai fiu cu el acum, dar pe de alta parte mi-e enorm de dor de el, fiecare zi parca e o luna... Si am senzatia ca nu s-a terminat de tot... Nu are cum sa dispara totul pur si simplu.

Intre timp, e un baiat dintr-o clasa paralela, caruia ii place de mine. Si mie imi place un pic de el, dar am fost cu el doua zile si ne-am despartit, fiindca nu mai suportam situatia. Cand eram cu el ma simteam de parca incalc o regula, imi venea sa plang cand mergeam in locurile in care am fost cu A... Totusi, parca sunt un pic geloasa cand il vad cu alte fete prin pauza sau cand nu mai da nici un semn de viata...

Concluzia: debusolata. Nu stiu ce ar trebui sa fac. Stiu ca e cam lung postul, sper ca nu v-am plictisit si ca am fost cat de cat coerenta.
swim406
Postat pe 24 Septembrie 2009 16:37
Off copilita.....iubirile astea adolescentine....vin si se duc....nu sunt durabile
Sunt sigura ca vei primii comentarii de genul...lasa iubirea si vezi de scoala.....pe undeva asa si e....
Prin chestii de genul asta...o sa mai treci,baietii de varsta ta nu sunt maturi si nu imi pot inchipui sa existe unul care sa vrea o relatie serioasa,la varsta asta.
Nu te lua dupa faptul ca A. a plans...puteau sa fie lacrimi de crocodil....probabil nu a vrut o relatie serioasa si nu a vrut ca tu sa suferi.
Traieste-ti copilaria, nu te grabi sa devi femeie.....candva vei regreta trecerea anilor astia...
Invata,fi silitoare si distreaza-te dar...cu cap
Iti doresc numai bine
andreea1976
Postat pe 24 Septembrie 2009 16:56
El e cu 4 ani mai mare, ca stiu si eu cum sunt astia de varsta mea Poate, dar de cand il cunosc mi-am descoperit niste parti in mine pe care nu le cunosteam. Apropo, daca tot nu vroia o relatie serioasa de ce nu a plecat de prima data? O perioada in care am fost 'prieteni' venea si ma lua in brate... Stateam si minute in sir asa.

Eh, ma asteptam la raspunsuri de genul... De invatat invat eu.
swim406
Postat pe 24 Septembrie 2009 16:59
Probabil pt ca isi dorea mai mult.....iar tu esti cam micuta pt asa ceva...si nu a vrut sa profite de situatie
intelegi la ce ma refer?
andreea1976
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:06
Da, m-am gandit si eu la asta. Am batut un apropo pe tema asta si raspunsul lui a fost ca 'Eu nu sunt ca ceilalti baieti.' Ceea ce vroiam sa spun este ca de 3 ori el a fost cel care a venit la mine... Eu o singura data am insistat, si atunci nici el nu parea prea convins ca vrea sa plece, a spus ca oricum nu o sa ma lase, nu e genul, chiar daca incearca sa para ca o sa plece. Si ca nici el nu e convins ca e bine asa cum procedeaza.

De celalalt baiat ce zici? Sa las situatia asa sau sa incerc, chiar daca nu prea are cum sa iasa ceva? I-am spus ca nu este momentul potrivit sa fiu cu cineva acum, si mi-a spus ca intelege, fac cum cred eu. Dar nu s-a distantat de atunci, se comporta la fel ca inainte...
swim406
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:18
swim406,
Spre deosebire de alte posturi pe care le-am citit pe site-ul asta tu esti chiar foarte coerenta.
Si cred ca te tiii si de scoala cat de cat observand modul tau de a scrie ( corect gramatical).
Acuma o sa iti zic parerea mea de fata mai mare decat tine .
Eu cred ca ar fi bine sa ii dai ignor total primului tip. Mi se pare cam fitos si nehotarat din ce ai povestit tu aici. Si daca tot zici ca parca iti place de tipul ala de la o clasa paralela , iesi cu el. Cui pe cui se coate. Si nu e neaparat nevoie sa mergi in aceleasi locuri pe unde mergeai cu A. Si inca ceva : mai lasa naibii sfaturile " sincere" ale "prietenelor tale cele mai bune" .In lumea in care traim nu mai exista notiunea de "prietena cea mai buna". Deci, mergi la scoala dimineata, fa-ti temele si iesi cu tipul din clasa paralela.
frozen_autumn
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:19
oau! ce post lung!
si doar 14 ani!!
geo_x
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:23
Hmm....celalalt baiat
pai uite....incearca sa iesi cu el... ca simpli prieteni...asa ii dai posibilitatea sa te cunoasca si sa-l cunosti la randul tau.
nu mai asculta de prietenele tale....nu poti fi sigura pe intentiile lor
andreea1976
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:24
@geo_x: Asa, si? Ce legatura are? Fara suparare dar te iei de mine aiurea. :)

@frozen_autumn: Da, ma tin, dar deviem de la subiect. Eh... Problema cu prietenele mele e ca sunt cam superficiale. In rest nu cred ca au intentii rele, dar oricum nu prea coincidem in modul de gandire la subiecte de genu'. Multumesc de sfaturi Cat despre A... Eh, eu incerc sa-l uit... Mai greu dar sper ca o sa reusesc mai repede. Eu oricum pana acum eu eram cea care dadeam papucii, iar daca se intampla sa mi-i dea mie vreunul, treceam repede peste...

@andreea1976: Am iesit cu el, plus ca suntem vecini si deseori ma cheama sa ies afara sa vorbim, vin cu el de la scoala, vine cu mine la antrenamente... Deja il stiu si ai mei cat de cat Totusi in general vorbim subiecte gen vreme, ce mai face x si y, ne tachinam.. Nu-l cunosc prea bine. Nu-mi place ca uneori parca ia totul in gluma si nu e serios niciodata... O sa incerc totusi. Ms.
swim406
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:39
Sa sti ca e bine sa fi cu cineva care te face sa razi...asta nu inseamna ca e neserios.

cu placere
andreea1976
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:46
Hm, da, nici eu nu vreau sa stau cu cineva cu care nu rad niciodata... Dar mie imi place sa pot discuta si subiecte mai serioase... Si cu el parca nu-mi vine
swim406
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:50
Swim, si eu am trecut prin asta..pe la 15-16 ani..tipu m-a cautat vreo 3-4 luni, pana cand am acceptat sa fiu cu el. Toate bune si frumoase, dar dupa 3 zile a vrut sa ne despartim pe motiv ca nu vrea o relatie serioasa. Am fost de acord, dar a 2-a zi a venit dupa mine la scoala, a insistat, etc etc si ne-am impacat pt vreo 2 saptamani, dupa care iar ne-am despartit..si a luat-o de la capat. Ma tinea in brate, ma lua de mana de cate ori avea ocazia si multe altele. Pana la urma am preferat sa il ignor total, mi-am facut alt prieten cu care inca mai sunt si acum
In concluzie, dupa ce ti-am relatat "povestea vietii mele", sfatul meu este sa incerci sa il uiti pe mister A si sa iti vezi de treaba
Pumpkin_Head
Postat pe 24 Septembrie 2009 18:02
Multumesc de sfat :) Si eu ma gandeam ca trebuie sa renunt, cu gandul adica, ca practic oricum nu mai insistam Vreau doar sa fim prieteni, dar se pare ca nici asta nu se poate, nici nu ma baga in seama pe mess. Cred ca totusi a aparut la momentul nepotrivit, si totul parea asa frumos la inceput... Si sunt mai optimista si visatoare eu de felul meu.
swim406
Postat pe 24 Septembrie 2009 18:21
m-ai facut sa imi aduc aminte de prima mea indragosteala ca dragoste nu era .Aveam 15 ani si era o gasca de baieti printre care si R. Tot asa eram o gasca de fete la bloc si mergeam de obicei intr-un parc de langa blocul nostru , a aparut si gasca in care era R. si el se uita la mine,eu ma uitam la el etc. dupa vreo 2 saptamani ne-am dus noi fetele la discoteca (era discoteca ptr. cei de varsta noastra de la 6 la zece seara) si era si R. si gasca , in fine am dansat noi pe acolo ,R. m-a condus acasa (statea la un bloc distanta) si a zis ca vrea sa fim impreuna. Am fost vreo 2 saptamani dupa care a zis ca e mai bine sa nu mai fim impreuna ca nu vrea sa se mai implice deoarece a avut inaintea mea o relatie de un an si fata l-a facut sa sufere ..bla,bla,bla...eu am zis bine si gata, desi eu eram moarta dupa el .dupa vreo luna iar a venit sa ne impacam ,dupa 2 sapt iar ne-am despartit si tot asa inca de vreo 2 ori. chestia e ca acum ma umfla rasu cand ma gandesc cat stateam si plangeam dupa el ca nu ma mai baga in seama, am incercat si io faza cu altu care era simpatic si imi placea de el dar sincer nu a avut nici un rezultat, mi-a trecut fara sa imi dau seama si fara a fi cu cineva dupa vre-un an de zile ,si abia pe la 17 ani si un pic am cunoscut prima mea dragoste. cred ca am scris prea mult, dar sfatul meu e sa incerci sa il ignori cat poti si sa ii dai pace , cu timpul iti va trece si peste ani de zile probabil vei rade si tu cum rad eu acum cand imi aduc aminte .
witcher
Postat pe 24 Septembrie 2009 18:50
Deci cam un an de zile tot asa o s-o tin? Sper ca nu, mi-e greu, dar... Cum era o melodie... I guess I might be hurt... Don't worry I'll be okay Multumesc
swim406
Postat pe 24 Septembrie 2009 19:19
Imi explica si mie cineva de ce ma ignora asa? Ieri am vorbit cu A un pic pe mess, ceva gen... 'Hey... Ce faci?' - 'Bine, multumesc, tu?' - 'Si eu... N-am mai vorbit demult...' - ....... - 'Bine vad ca n-ai chef de vorba, ca de obicei... Eu ies, nb' - 'Nb'. Apoi azi in centru, eu eram cu niste prieteni, el la fel. Noi ne plimbam , ei stateau pe o banca... De cum ne vedeau ca trecem pe acolo se ridicau si plecau. Nu conta unde, doar sa nu dea nas in nas cu noi. Asta de doua ori. Nu inteleg de ce se comporta asa... Chiar nu putem fi prieteni?
swim406
Postat pe 26 Septembrie 2009 22:46
........si doar 14 ani!
geo_x
Postat pe 27 Septembrie 2009 00:13
Swim uneori barbatii , ne considera pe noi prea complicate, ori prea banale, desi ei nestiind ca defapt rasa umana e in totalitate la fel. Adica suntem egale cu ei. Poate ca ar trebuie sa vb serios cu el , acum ca sunteti DOAR prieteni, sa vb deschis, sa nu-i arati in vreun mod ca ai vrea sa te impaci cu el, doar ca "cik" vrei sa afli motivele lui. Sa purtati o discutie pe cat se poate de normala. Stiu ca iti va fii greu dar trebuie, daca vrei in primul rand sa rezolvi problema. DAR nu pe mess si nici prin mesaje, in cel mai rau caz, ca nu ar vrea, sau nu puteti sa va vedeti vb la tel, ii auzi macar vocea, daca minte sau nu. ( ma rog e cam aiurea prin tel, dar e una din solutii) poate tie ti-ar fii mai usor decat fata in fata.
Parerea mea e ca el ar vrea si altceva dupa o vreme, adica sex :P si din moment ce stie ca esti cu 4 ani mai micuta, nu vrea sa te faca sa suferi, si prefera decat cu cearta sau sa te insele, sa o lasati balta. Asta in cazul in care nu ai fii dispusa sa te culci cu el. Desi asta sper eu ptr ca inca nu esti pregatita (parerea mea). Si daca motivul acesta e neimportant ptr tine, gandeste-te de 2 ori, eu am suferit la varsta ta din cauza unui cretin de genu, si stiu ce vb. nu vreau sa suferi, pt ca ve vedea ca nu iti va fii tot una cand iti va cadea cerul pe umeri. Distreaza-te si nu te umilii in fata unui baiat care nu vrea nimic. Sunt multi altii care te asteapta
ralukutzza
Postat pe 27 Septembrie 2009 13:22
De la: swim406, la data 2009-09-26 22:46:11Imi explica si mie cineva de ce ma ignora asa? Ieri am vorbit cu A un pic pe mess, ceva gen... 'Hey... Ce faci?' - 'Bine, multumesc, tu?' - 'Si eu... N-am mai vorbit demult...' - ....... - 'Bine vad ca n-ai chef de vorba, ca de obicei... Eu ies, nb' - 'Nb'. Apoi azi in centru, eu eram cu niste prieteni, el la fel. Noi ne plimbam , ei stateau pe o banca... De cum ne vedeau ca trecem pe acolo se ridicau si plecau. Nu conta unde, doar sa nu dea nas in nas cu noi. Asta de doua ori. Nu inteleg de ce se comporta asa... Chiar nu putem fi prieteni?

Hai sa iti zic, decat asa prieteni mai bine te lipsesti. Si scuza-ma dar vor crede ca sunteti disperate dupa ei. Asa ca lasa-ti pe ei sa vina la voi ,si nu invers. Uneori un salut e deajuns sa arati ce poti.
ralukutzza
Postat pe 27 Septembrie 2009 13:23
De la: geo_x, la data 2009-09-27 00:13:00........si doar 14 ani!

Geo iar esti tu oaia neagra.Nu mai fii gura sparta , si ajuta fata, ca doar esti un baiat. Lumineaz-o, nu mai judeca aiurea
ralukutzza
Postat pe 27 Septembrie 2009 13:24
De la: swim406, la data 2009-09-24 19:19:38Deci cam un an de zile tot asa o s-o tin? Sper ca nu, mi-e greu, dar... Cum era o melodie... I guess I might be hurt... Don't worry I'll be okay Multumesc

Ei da frast eu am suferit dupa o relatie de aproape doi ani 4 luni dupa ce ti-am pov mai sus, asa ca asta depinde de tine. Daca vrei sa il uiti si sa te distrezi, sau daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa plangi dute si te distreaza, cumparati ceva haine noi, iesi cu prietenele, lasa baieti...ei vin si pleaca. Asta e viata
ralukutzza
Postat pe 27 Septembrie 2009 13:28
De la: swim406, la data 2009-09-24 19:19:38Deci cam un an de zile tot asa o s-o tin? Sper ca nu, mi-e greu, dar... Cum era o melodie... I guess I might be hurt... Don't worry I'll be okay Multumesc

Ei da frast eu am suferit dupa o relatie de aproape doi ani 4 luni dupa ce ti-am pov mai sus, asa ca asta depinde de tine. Daca vrei sa il uiti si sa te distrezi, sau daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa plangi dute si te distreaza, cumparati ceva haine noi, iesi cu prietenele, lasa baieti...ei vin si pleaca. Asta e viata
ralukutzza
Postat pe 27 Septembrie 2009 13:28
Nu-ti mai omori neuronii degeaba de ce sa te stresezi atat pentru un baiat nu inteleg mergi mai departe ca nu e singurul baiat in viata, vor mai fi si altii, chiar daca acum ti se pare greu sa crezi asta
simonycik
Postat pe 28 Septembrie 2009 15:55
De la: geo_x, la data 2009-09-24 17:23:20oau! ce post lung!
si doar 14 ani!!


oau ce mesaj scurt si ai doar 38 de ani.
ciosu
Postat pe 1 Octombrie 2009 11:41
De la: ciosu, la data 2009-10-01 11:41:53
De la: geo_x, la data 2009-09-24 17:23:20oau! ce post lung!
si doar 14 ani!!


oau ce mesaj scurt si ai doar 38 de ani.

simonycik
Postat pe 1 Octombrie 2009 18:23
@ciosu:

@ralukutzz: Cand m-am despartit de el mi-a spus mai intai ca sa-i dau eu papucii. L-am intrebat de ce si mi-a zis ca nu ne potrivim, nu suntem facuti unul pentru altul... Si ca de ce nu vreau sa vad asta. Cat de vorbit cu el... Ce sa mai vorbesc? Nici pe mess nu vorbim, dar mai sa ne intalnim...

Intre timp, sunt cu celalalt baiat de vreo 2 zile... Ce sa zic, e cam superficial in momentul asta dar sper ca o sa-l uit si eu complet pe A.
swim406
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:12
De la: swim406, la data 2009-10-02 16:12:49@ciosu:

@ralukutzz: Cand m-am despartit de el mi-a spus mai intai ca sa-i dau eu papucii. L-am intrebat de ce si mi-a zis ca nu ne potrivim, nu suntem facuti unul pentru altul... Si ca de ce nu vreau sa vad asta. Cat de vorbit cu el... Ce sa mai vorbesc? Nici pe mess nu vorbim, dar mai sa ne intalnim...

Intre timp, sunt cu celalalt baiat de vreo 2 zile... Ce sa zic, e cam superficial in momentul asta dar sper ca o sa-l uit si eu complet pe A.

iubita mea asa sunt unii baiti la inceput, da r parerea mea k nu iti va merge rel cu actualu dak tie iti sta capul la altul. Si el simte asta chiar dak nu isi da seama, si poate de accea e ata de superficial. Concentreaza-te pe ce ai , nu cauta sa prinzi doi iepuri odata, k ii scapi pe amandoi. Si app de A. acela,dak ti-a spus asa pe fata totul, ce mai cauti la el?E cam badaran, lasa-l nabii !!! Seriously , nu o lua in nume de rau :* kisses
ralukutzza
Postat pe 3 Octombrie 2009 00:03
De la: ciosu, la data 2009-10-01 11:41:53
De la: geo_x, la data 2009-09-24 17:23:20oau! ce post lung!
si doar 14 ani!!


doau ce mesaj scurt si ai doar 38 de ani.

Good Game!
ralukutzza
Postat pe 3 Octombrie 2009 00:04
game set si match!
despre ce game zici tu acolo ralucuto!!?
geo_x
Postat pe 3 Octombrie 2009 00:05
love game
Diavolyta_
Postat pe 3 Octombrie 2009 00:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce vrea ? Ce e in mintea lui ? 3 De la: kudika_7065 29 Iunie 2013 15:54
Ce se intampla? 6 De la: kudika_24793 9 Iulie 2014 20:20
ce parere avetzi de relatia TAUR-GEMENI????? 13 De la: Valy90 3 Mai 2011 23:10
Despartire 15 De la: Katty03 22 Mai 2010 10:23
barbatii- enigma 84 De la: kudika113701 2 Iunie 2011 14:07