Setari Cookie-uri

Concurs Sandra!

La Sandra as putea spune ca toate melodiile ei sunt bune dar cel mai mult imi place we'll be together deoarece este melodie care ma reprezinta pe mine de cand eram mica imi doream sa am pe cineva langa mine si sa fie ca si melodia Sandrei iar pe Sandra va pot spune ca o ascult de cand sora mea (mai mare) asculta casete cu ea iar eu fiind foarte mica pot sa spun ca m-am indragostit pe loc de vocea ei si de felul in care canta.
Sandra mereu va fi printre cele mai bune cantarete care au stiut cu adevarat sa faca muzica.
Marie_Ann
Postat pe 12 Octombrie 2009 12:56
De ce Sandra? Pentru ca e muzica pe care am crescut. Mi-a placut muzica inainte de a putea merge si in prezent nu pot sa traiesc fara ea. Daca cineva ma va intreba vreodata ce cantaret/cantareata mi-a marcat copilaria cu siguranta voi spune Sanda (si Laura Stoica, dar asta e off topic).
Melodia mea preferata:( imi plac toate)....dar cea care va ramane mereu acolo sus va fi Maria Magdalena. Initial acesta trebuia sa fie si numele meu, tot datorita impactului melodiei asupra mamei mele (pana la urma Sandra a fost in viata mea inainte de a ma naste-1986). Insa, la insistentele strabunicii mele, am ajuns sa ma nasc cu numele Rucsandra ..... nume pe care nu l-as schimba niciodata!
Rucsandra
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:32
de ce imi place sandra?
raspunsul e simplu am crescut cu melodiile ei, imi aduc aminte de petrecerile din copilarie cand ascultam melodia In the heat of the night inregistrata pe toata caseta
Iubytzy_k
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:34
De ce imi place Sandra? Raspunsul este simplu: este genul de artista care stie sa dea suflet meldoiilor sale, reusind in acest fel sa te transpuna in anumite stari. Pana la urma cred ca asta urmareste orice interpret, sa transmita niste stari specifice meloddilor cantate. Pe langa asta, melodiile ei sunt evergreen, desi au trecut aproxiamtiv 20 de ani, inca sunt ascultate si sunt la fel de in voga ca atunci cand au aparut. Preferata mea este "everlasting love" si o acult cu placere de fiecare data cand am ocazia.
elena_diana
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:41
buna!

mie imi place melodia 'Everlasting Love' (1987)-pt ca e super...

kudika022622
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:30
cred ca seman cu Clara Sheller
(in fiecare duminica de la 19:00)
Clara Sheller are aproape 30 de ani si lucreaza ca jurnalist in Paris pentru o revista de femei.

Impreuna cu cel mai bun prieten, JP, impart nu doar apartamentul ci si alte lucruri : aceleasi placeri si necazuri, dar mai mult aceeasi determinare si ardoare pentru a-si gasi sufletul pereche.Cei doi se indragostesc uneori in aceeasi perioada, uneori unul de celalalt, alteori ….de aceeasi persoana.


pentru ca si eu am patit sa ma indragostesc de acelasi tip ca si o alta prietena, plus m-a preocupat mia mult careiera decat dragostea...

dar sunt ceva mai tanara decat dansa...



kudika022622
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:39
Chiar daca eram mica cand Sandra era pe val, mi-au placut foarte mult melodiile ei.Iar acum ca s-a relansat...pai sa spunem ca preferata mea este "The Night it`s still young", melodie pe care o canta alaturi de Thomas Anders (fostul solist Modern Talking).E o melodie captivanta, cu un ritm incredibil pentru ca imbina stilul anilor `80 cu beat-urile moderne.Cred ca versurile imprima sentimentul de "renastere" al unui artist pentru care trecerea anilor nu a avut decat un efect de maturizare emotionala si muzicala.Acum apare ca un artist complet si desavarsit!!!
bebehork
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:46
In adolescenta era idolul meu iar Maria Magdalena a ramas una din melodiile mele preferate.
serban_eugenia
Postat pe 12 Octombrie 2009 18:28
Sandra.....oare cata lumea isi mai aduce de aminte de aceea voce plina de erotism....pasiune...dorinta...
Mai pe scurt cea mai cunoscuta melodie in care apare vocea ei... ENIGMA-MEA CULPA...
Cine nu ar dori sa o auda live inca odata....viata ne rezerva doar surprize,majorotatea fiind neplacute la timpurile ce le traim acum....Tocmai de aceea mi-as dori enorm sa o pot vedea si asculta live....pe Sandra..Este o voce pe care ar trebui sa o mentionam ori de cate ori avem ocazia....Va multumesc!
Cu drag Ramona...
ramy_kiticat
Postat pe 12 Octombrie 2009 20:52
Am crescut cu Sandra, am imitat-o, am cantat-o prin melodiile:
Maria Magdalena
In the heat of the night
Hi hi hi
Innocent love
Everlasting Love
In the Heat of the Night
Hiroshima
We'll be together
Around My Heart
I Close My Eyes
Seal it forever
etc.
albertinasb
Postat pe 12 Octombrie 2009 21:32
Imi place Sandra deoarece era una din cele mai frumoase cantarete din acea perioada de care imi amintesc cu placere deoarece era si perioada din tinereatea mea cand mergeam la "ceaiuri" cum obisnuiam sa numim atunci petrecerile noastre si sa nu uitam ca sotul are originile de pe meleagurile noastre.
Melodia preferata slagatrul "Maria Magdalena".
doinapief
Postat pe 12 Octombrie 2009 21:36
Sandra debordeaza de feminitate, ne incanta inimile si ne vrajeste auzul intocmai unei sirene... Am auzit prima melodie interpretata de ea la radio, era "Maria Magdalena", mi-a placut enorm si la scurt timp am reusit sa mai ascult si alte melodii de-ale Sandrei. Melodia preferata ramane "Maria Magdalena" poate si pentru ca a fost dragoste la prima "auzire"
ramona_chifan
Postat pe 12 Octombrie 2009 23:12
Imi place Sandra pt ca este frumoasa, pt ca are melodii frumoase si un gen muzical gustat de mine
Melodia preferata:Don't Be Aggressive
corneliacornelia
Postat pe 13 Octombrie 2009 09:18
'Everlasting Love' este melodia mea preferata! Sandra imi place pentru stilul modest si pentru ca mi-a marcat copilaria!
davidmihai
Postat pe 13 Octombrie 2009 09:20
Imi place Sandra pt ca mi-a placut si cand eram adolescenta...era frumoasa..canta muzica buna, sotul ei era roman si asta era o bila alba etc
Melodia preferata atunci si acum Don't Be Aggressive
mihaelamicu2001
Postat pe 13 Octombrie 2009 09:22
chiar daca eram mult prea mica consider acum, m-a fascinat muzica inca din primele clase din sc. generala.Dar chiar si pana a incepe scoala generala imi aduc aminte ca ascultam innebunita casete video cu videoclipuri cu sandra, sabrina si george michael.S ma certau mereu parintii ca porneam video-ul si uitam sa il opresc...ascultam la infinit..toata ziua In fine sa imi enumar si preferintele ca aici se vb despre Sandra .Recunosc ca nu ii cunosc tot parcursul carierei dar melodiile "Everlasting love", "In the heat of the night", si "One more night"...te fac sa plangi ,sa traiesti,sa iubesti, sa urasti,sa tresari sau sa te iubesti cu cel iubit
pui_mic
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:44
Imi place totul la Sandra. Timbrul vocal special accentuat foarte bine de Michael Cretu si care inspira inocenta,prezenta scenica sexi si lipsita de vulgaritate, senzualitatea si amplitudinea emotionala care transpar mai ales din ultimele ei albume: Close to seven, Wheel of time.Toate acestea fac din ea o cantareata si o femeie dosebita, iesita din tiparele actuale. As adauga profunzimea spirituala care transpare din albumele Enigma unde face parte din proiectul fostului ei sot, muzicianul de geniu Michael Cretu, unul din cei mai de succes artisti contemporani si oameni de valoare pe care i-a dat Romania si despre care nu se vorbeste nimic din pacate. As putea continua cu povestea lor de dragoste fascinanta...dar ma voi opri aici pentru ca am spus deja esenta.
Melodii preferate sunt multe,as aminti aici:Everlasting Love si Seal It Forever.
kudika074409
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:18
Melodia mea preferata este si va ramane "In the Heat on The Night".Cred ca exprima perfect cum dragostea te face sa-ti pierzi orice farama de ratiune si sa fi in stare de aproape orice pentru ea (chiar si sa "sell your soul").Zbuciumul interior pe care Sandra reuseste sa il transmita prin intermediul melodiei si timbrul vocal inconfundabil ce tranziteaza timpul si spatiul, nu pot sa te lase indiferent si sa nu te faca sa te gandesti la vechile iubiri...sau de ce nu chiar la cele actuale.
RamonaYo
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:55
Pur si simplu imi place , motivul sunt cantecele ei super si vocea de neinlocuit.
Melodia preferata : "Don't Be Aggressive "
g_camelia
Postat pe 13 Octombrie 2009 16:58
Muzica Sandrei mi-a placut intotdeauna si imi aduce aminte cu placere de anii in care ma intalneam cu toti prietenii la petreceri si dansam pe muzica straina care nu patrundea cu totul la noi in tara. Ne mandream ca este casatorita cu un roman de care nu mai auzisem altfel nimic (Michael Cretu). Imi placeau foarte mult Maria Magdalena si In the heat of the night , melodii pe care le ascultam mereu.
kudika029927
Postat pe 13 Octombrie 2009 17:37
imi place sandra la nebunie..am crescut cu melodiile ei....cand eram mai micuta,imi amintesc k imi doream sa devin "sandra" cand voi creste...dak as fi castigatoare as fi cea mai fericita..intotdeauna am visat sa o vad,sa-mi vibreze simturile in fata ei...pot spune k ador melodia "In the Heat on The Night",dar toate melodiile sale sunt fascinante...va roooog..dak m-ati alege pe mine,jur k v-as fi recunoscatoare tot restul vietii mele.multumesc..
yssa1987
Postat pe 13 Octombrie 2009 19:27
De ce îmi place Sandra?
Pentru muzica ei, pentru vocea ei, pentru cã-i cãsãtoritã cu un român,pentru cã a venit de mai multe ori în România din alte 1000 de motive.
Piesa preferatã?Maria Magdalena
kudika009690
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:27
Hello,
Am crescut cu melodiile Sandrei, cantecele ei mi-a marcat adolescenta si pentru toate astea " imi place foarte mult SANDRA" si imi doresc sa castig acest concurs si sa particip la concertul ei.
Acum ca urmeaza sa vina in Romania este un eveniment de zile mari pentru noi cei care am crescut ascultand melodiile ei. Imi aduc aminte cand am auzit de frumoasa Sandra steam cu verisorii mei la Eforie Sud iar varul meu cel mare nu asculta altceva decat Sandra; usa, sifonierul, peretii peste tot aveam numai postere cu Sandra. El ne inspirase si noua aceasta dragoste pentru ea, nu ascultam decat Sandra, stiam si inca mai stim versurile cantecelor pe derost, decupam din ziare tot ce scria despre ea, poze, era idolul nostru. Cred ca si acum pe undeva ar trebui sa mai existe, probabil in pod, un caiet studentesc (parca il vad) cu diversele decupaje cu Sandra si versurile melodiilor ei.
Melodie preferata? As putea spune ca sunt toate dar preferata ramane: "In the Heat of the Night" (1985) si nu pot sa nu mai mentionez inca o melodie "Hiroshima" (1990).

scripcaruFR
Postat pe 14 Octombrie 2009 17:30
Imi place Sandra, am reascultat cateva melodii de ale ei zilele trecute(Maria Magdalena, In the Heat of the night), mi le-a trimis un prieten si chiar vorbeam ca imi aduc aminte de copilaria mea. Are o voce superba si o ascult cu multa placere
rox_ana_87
Postat pe 14 Octombrie 2009 21:06
Am iubit-o pe Sandra de cat avem 12 -14 ani , traind in plin comunism...fireste ca vocea ei era o incantare pentru noi adolescentii si probabil si pentru parintii nostri.
Maria Magdalena si In the Heat of the Night sunt preferatele mele
lylo
Postat pe 15 Octombrie 2009 12:02
este o cantareata extraordinara. Melodia preferata Maria Magdalena.
dana_geo
Postat pe 15 Octombrie 2009 20:01
Sandra In The Heat of the Night (1985) este ce-a mai superba melodie a Sandrei
kudika070893
Postat pe 15 Octombrie 2009 20:12
O ador pe Sandra, desi atunci cand ea inregistra primul hit si gloria mult dorita, eu nici nu ma nascusem.
Ador piesele "Maria Magdalena", "In the Heat of the Night", "Everlasting Love", "Hi Hi Hi" si ma simt mereu tanara si plina de viata cand le ascult. Este pasionala, energica, este adevarata regina a muzicii disco din anii '80.
TRIANGULUM
Postat pe 16 Octombrie 2009 14:10
De ce imi place Sandra? Doamne, cum ar putea sa nu imi placa!!! Din cate imi amintesc, imediat dupa 22 decembrie 1989, melodia HiHiHi se difuza de cateva ori pe zi la TVR, la cererea soldatilor romani care aparau televiziunea. Ulterior, am ascultat si alte melodii ale ei, una mai frumoasa ca alta, am citit despre concertele ei si despre premiile pe care le-a castigat din revista BRAVO..si am devenit fan, mai ales cand am aflat ca si-a ales drept partener de viata un roman!
Sandra este o artista deosebit de frumoasa, cu o voce speciala si cu un repertoriu de neuitat. Am dansat pe muzica ei, am iubit pe muzica ei si am si plans pe muzica ei.
Melodia mea preferata este "Secret Land", insa recent am ascultat si o alta care mi-a adus lacrimi in ochi"I close my eyes"....si va recomand sa ascultati si varianta piesei "Such a Shame" interpretata de ea.
As vrea sa o vad macar o data in concert, pentru ca este idolul adolescentei mele si pentru ca niciun CD sau disc nu poate reda sentimentele pe care le transmite artistul intr-un concert live.
shalimar0977
Postat pe 17 Octombrie 2009 15:15
Cu melodiile Sandrei am crescut...Parintii mei le ascultau cu placere in fiecare seara la magnetofon...bineinteles ca atunci eram mai mica si nu stiam semnificatia cuvintelor,dar de cativa ani am prins gustul pentru melodiile vechi cum sunt cele ale Sandrei-toate frumoase,dar preferatele mele-Maria Magdalena si In the Heat of the Night.Mi-ar placea sa merg la acest concert si sa o vad si sa ascult live melodiile acestei regine a muzicii disco a anilor '80 si as lua-o pe mama cu mine la concert pentru ca artista e nascuta in aceeasi zi cu ea!
andreea_3
Postat pe 17 Octombrie 2009 19:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele trei seturi de machiaj Benecos oferite de Mall Bio! 471 De la: concursKudika 11 Iunie 2013 21:21
Castiga 4 sedinte Olimpic Body Fit! 54 De la: concursKudika 18 Martie 2015 16:21
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 17-23 iunie 867 De la: concursKudika 28 Iunie 2013 16:46
Castiga unul dintre cele 3 ceasuri oferite de Oxette! 805 De la: concursKudika 5 Martie 2012 11:31
Kudika si NIVEA te invita la un dialog despre frumusete 311 De la: bika82 23 Februarie 2010 10:08