Mai multe
| ce parere aveti despre capsula de slabit?cu toate ca eu am mai incercat o data si mi-a fost super bn, insa dupa vreo 6 luni de cand nu am mai luat am cam inceput ca capat 1-2kg | ||
|
dr_roxanica Postat pe 19 Octombrie 2009 23:57 |
||
|---|---|---|
|
pa.....esti pa....nu-ti mai lucreaza niciun neuron si esti prea lenesa ca sa incep sa-ti explic macar cat de benefic e alergatul! baga desh'tu pe gat si numai ai nevoie de nimic! la dracu....iar m-am enervat!!!!! p.s."cam inceput ca capat " mai verifica-ti textele inainte sa le arunci in lume. |
||
|
greierash_is_back Postat pe 20 Octombrie 2009 00:04 |
||
|
care capsula? cred ca exista mai multe oricum, o parere Foaaarte proasta! fa sport fato
|
||
|
|
||
|
adina_black Postat pe 31 Octombrie 2009 00:26 |
||
De la: adina_black, la data 2009-10-31 00:26:37care capsula? cred ca exista mai multe subscriu... |
||
|
Calandrinon Postat pe 31 Octombrie 2009 00:28 |
||
| nu va mai burdusitzi cu pastile inutile care va distrug organismul si daca sunteti mai plinutze puteti fi frumoase.ia intreaba un baiat ce ii place mai mult un sac de oase sau o fata cu forme(bine nu peste 100kg)si daca vrei intradevar sa arati bine ......sport sport sport e si sanatos si slabesti frumos | ||
|
melka Postat pe 31 Octombrie 2009 11:07 |
||
| si eu sunt de parere ca sportul, miscarea in general si un regim alimentar cit de cit sanatos fac minuni. Si e adevarat sunt barbati carora le plac femeile plinute. Ma numar printre ei ! Iar pina la urma daca te accepti asa cum esti si esti multumit/a cu tine ... Asta e important ca tu sa te simti bine cu tine insati ! | ||
|
Aproape_eu Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:35 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-11-05 09:35:03si eu sunt de parere ca sportul, miscarea in general si un regim alimentar cit de cit sanatos fac minuni. Si e adevarat sunt barbati carora le plac femeile plinute. Ma numar printre ei ! Iar pina la urma daca te accepti asa cum esti si esti multumit/a cu tine ... Asta e important ca tu sa te simti bine cu tine insati ! bv bv as vrea sa fie mai multi baieti ca tine in lumea asta ca sa nu se mai nenoroceasca fetele astea crezand ca daca li se vad oasele sunt frumoase
|
||
|
melka Postat pe 5 Noiembrie 2009 20:52 |
||
| fa muuuuuuulta miscare,eventual incearca sa te duci si la masaj.....si consuma multe lichide,minim 2 l pe zi.....pt ca si lichidele contribuie un picut la asta.....si sigur vei slabi si vei arata mai bine. | ||
|
FLORY_DULCIK Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un raspuns va rog . | 3 | De la: miss_darine 6 Februarie 2010 13:18 |
| bunavointa | 1 | De la: miulet 10 Decembrie 2008 19:42 |
| "foarte multe femei intreaba oglina dar, foarte putine o asculta." | 5 | De la: Mada02 16 Mai 2009 15:50 |
|
|
||
| help me | 1 | De la: miulet 15 Decembrie 2008 18:57 |
| Ma masturbez | 5 | De la: kudika_972181 24 Februarie 2015 23:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.