Setari Cookie-uri

Diverse....

Niciodata,,,,,, ura nu pune capat urii. Dragostea pune capat urii. Omul care vrea sa se ridice nu are timp de pierdut in certuri. Certurile zilnice, innacresc mult, caracterul omului, te face sa ti pierzi controlul asupra ta. Cel mai bun mijloc de-a triumfa intr-o cearta este;; de-a evita; Fii diplomat, vei ajunge mai usor la tinta ta. Daca; vrei sa castigi pe cineva de partea ta, respectatile si parerile lor, Nu jigniti si nu le spuneti niciodata ca gresesc. Daca un om va uraste , nu ve ti izbuti niciodata, cu toate argumentele din lume, sa-l aduceti la punctul vostru de vedere. INTR- O DISCUTIE NU EXISTA NICIODATA ;;INVINGATOR; Exista acolo sus un Dumnezeu, care aranjeaza destinele noastre dupa placul sau . oricare ar fi vointa noastra. Evitati fiecare certurile. Mijlocul cel mai bun de a invinge, intr-o controversa, este ;de a evita; Fugiti de discutii contradictorii cum fugiti de sarpele cu clopotei. Sau de cutremurele de pe pamant care nu sunt anuntate. EPILOG,,,, Aici zace corpul soacrei mele ANA, ,Ea a murit aparandu-si ;opiniile;; Ea mereu a avut ;dreptate, Dar ,,,,, nu a murit mai putin , decat,,,,,, Daca: nu ar fi avut ea mereu dreptate. DRAGILOR,,,, Inainte de ai critica pe altii aveti grija de a va face observatii propriilor voastre greseli(pacate)
kudika017520
Postat pe 26 Octombrie 2009 20:55
De la: kudika017520, la data 2009-10-26 20:55:30 Niciodata,,,,,, ura nu pune capat urii. Dragostea pune capat urii. Omul care vrea sa se ridice nu are timp de pierdut in certuri. Certurile zilnice, innacresc mult, caracterul omului, te face sa ti pierzi controlul asupra ta. Cel mai bun mijloc de-a triumfa intr-o cearta este;; de-a evita; Fii diplomat, vei ajunge mai usor la tinta ta. Daca; vrei sa castigi pe cineva de partea ta, respectatile si parerile lor, Nu jigniti si nu le spuneti niciodata ca gresesc. Daca un om va uraste , nu ve ti izbuti niciodata, cu toate argumentele din lume, sa-l aduceti la punctul vostru de vedere. INTR- O DISCUTIE NU EXISTA NICIODATA ;;INVINGATOR; Exista acolo sus un Dumnezeu, care aranjeaza destinele noastre dupa placul sau . oricare ar fi vointa noastra. Evitati fiecare certurile. Mijlocul cel mai bun de a invinge, intr-o controversa, este ;de a evita; Fugiti de discutii contradictorii cum fugiti de sarpele cu clopotei. Sau de cutremurele de pe pamant care nu sunt anuntate. EPILOG,,,, Aici zace corpul soacrei mele ANA, ,Ea a murit aparandu-si ;opiniile;; Ea mereu a avut ;dreptate, Dar ,,,,, nu a murit mai putin , decat,,,,,, Daca: nu ar fi avut ea mereu dreptate. DRAGILOR,,,, Inainte de ai critica pe altii aveti grija de a va face observatii propriilor voastre greseli(pacate)

cristiana_cris
Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:46
Cateodata te poti simti nedreptatita dintr-un anumit motiv - si anume, de faptul ca ai fi meritat ceva ce-ti doreai si nu ti s-a oferit posibilitatea sa-l obtii, desi ar fi fost posibil; sau ti s-a oferit prea putin, dupa parerea ta. Ba mai mult, uneori te simti chiar impiedicata sa-ti atingi un anumit scop.
Ia nastere astfel o stare sufleteasca deosebita, resimtita negativ, sub forma unui fenomen destul de des intalnit - anume, frustrarea. El se poate manifesta in anumite situatii in care interactionezi cu ceilalti, cu oricine intri in contact social, in general.
Crezi ca te afli in imposibilitatea de a primi, a simti si chiar insusi ceea ce-ti doresti si crezi ca neaparat cineva este vinovat de acest lucru. Ti se genereaza astfel o tensiune emotionala de intensitate mai mare sau mai mica, in functie de situatie, in consecinta aceasta implicand nevoia de descarcare - in functie de context, efectele fiind destul de diferite de la o persoana la alta.
Starea psihica resimtita este practic aceea de traire a unui conflict interior, care genereaza suferinte cauzate de privare, uneori chiar anxietati, iar reactiile comportamentale sunt fie imediate, fie amanate si de durata.
Dintre reactiile proprii frustrarii, frecvent poti resimti, de asemenea, o stare de agresivitate ce poate fi orientata asupra obiectului frustrarii sau persoanei care ti-a produs aceasta frustrare - sau, prin comutare intamplatoare, asupra oricarui alt obiect sau persoana
cristiana_cris
Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:51
vezi tu, ceea ce ai scris este foarte adevãrat însã puþini dintre noi au puterea de a merge pânã la capãt în sensul respectãrii celor specificate de tine...trebuie sã fii o persoanã puternicã, sã respingi pe cei de lângã tine prin indiferenþã....noi, lumea în care trãim "azi" suntem dominaþi de prea multã urã, rãutate ...ne place sã credem cã, de cele mai multe ori dacã "plãtim cu aceeaºi monedã" avem satisfacþie....ºi nu este aºa....la urmã tristeþea ne copleºeºte ºi de cele mai multe ori regretãm...eu, dupã mulþi ani, am reuºit sã ajung la un nivel apropiat de cel descris de tine...nu în totalitate...e foarte greu...fiecare din noi are o dozã(mai micã sau mai mare) de rãutate însã, dacã ºtii cum sã o controlezi, doar tu ai de câºtigat....acum nu ºtim decât sã ne certãm, sã facem mult rãu, sau chir sã ne rãzbunãm....pãcat...viaþa este frumoasã ºi meritã trãitã...nu îþi trebuie palate, autoturisme ºi conturi în bancã...poþi fi o persoanã modestã, cu un trai modest...totul depinde doar de noi...ne putem bucura în fiecare zi de orice lucru, care in ochii unora pare banal însã pentru noi de valoare....nu mai trebuie sã "facem ce fac alþii"...am putea scris o carte despre felul cum ar trebui sã ne comportãm...cum ar fi firesc....
catalina69
Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:34
De la: catalina69, la data 2009-11-11 13:34:42vezi tu, ceea ce ai scris este foarte adevãrat însã puþini dintre noi au puterea de a merge pânã la capãt în sensul respectãrii celor specificate de tine...trebuie sã fii o persoanã puternicã, sã respingi pe cei de lângã tine prin indiferenþã....noi, lumea în care trãim "azi" suntem dominaþi de prea multã urã, rãutate ...ne place sã credem cã, de cele mai multe ori dacã "plãtim cu aceeaºi monedã" avem satisfacþie....ºi nu este aºa....la urmã tristeþea ne copleºeºte ºi de cele mai multe ori regretãm...eu, dupã mulþi ani, am reuºit sã ajung la un nivel apropiat de cel descris de tine...nu în totalitate...e foarte greu...fiecare din noi are o dozã(mai micã sau mai mare) de rãutate însã, dacã ºtii cum sã o controlezi, doar tu ai de câºtigat....acum nu ºtim decât sã ne certãm, sã facem mult rãu, sau chir sã ne rãzbunãm....pãcat...viaþa este frumoasã ºi meritã trãitã...nu îþi trebuie palate, autoturisme ºi conturi în bancã...poþi fi o persoanã modestã, cu un trai modest...totul depinde doar de noi...ne putem bucura în fiecare zi de orice lucru, care in ochii unora pare banal însã pentru noi de valoare....nu mai trebuie sã "facem ce fac alþii"...am putea scris o carte despre felul cum ar trebui sã ne comportãm...cum ar fi firesc....

da cata...nimeni nu este perfect..insa uite tu ai vb frumos...sti pe o parte cum este viata si nu vii si injuri ,jignesti....in schimb aceasta doamna ...isi manifesta frustrarile fara jena..fara sa gindeasca...era dedicat ei special...
cristiana_cris
Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:39
Va doresc o zi fericita tuturor.
kudika017520
Postat pe 12 Noiembrie 2009 02:58
Sunt unele persoane, vesnic nelinistite ca, acasa , la serviciu, sunt frustrate,, nu au ceea ce si-au dorit si atunci, fiind diferite forumuri, deschise ,, se pun sa se bage in seama. Jignind ,calcand totul in picioare , fara sa se tina cont de ceva! Privesc in jurul meu si simt un gust amar, ma gandesc ce v-a mai fi cu aceasta generatie;;asa frumos educata;((unii din ei))peste 20 ani! Poate ,,sper sa nu traiesc, atata, sa fiu scarbita, de cei in jurul meu! Atata nesimtire si lipsa de respect! Asta tine de educatia de acasa si de faptul ca azi; unii parinti, nu mai pot sa si controleze, copiii! E de rau! M-am hotarat sa ;;ignor; prostia. Ca nu se merita sa le bagam in seama persoanele fara lipsa de respect. Nu merita! De loc. O zi buna tuturor!
kudika017520
Postat pe 12 Noiembrie 2009 03:32
De la: kudika017520, la data 2009-11-12 03:32:23Sunt unele persoane, vesnic nelinistite ca, acasa , la serviciu, sunt frustrate,, nu au ceea ce si-au dorit si atunci, fiind diferite forumuri, deschise ,, se pun sa se bage in seama. Jignind ,calcand totul in picioare , fara sa se tina cont de ceva! Privesc in jurul meu si simt un gust amar, ma gandesc ce v-a mai fi cu aceasta generatie;;asa frumos educata;((unii din ei))peste 20 ani! Poate ,,sper sa nu traiesc, atata, sa fiu scarbita, de cei in jurul meu! Atata nesimtire si lipsa de respect! Asta tine de educatia de acasa si de faptul ca azi; unii parinti, nu mai pot sa si controleze, copiii! E de rau! M-am hotarat sa ;;ignor; prostia. Ca nu se merita sa le bagam in seama persoanele fara lipsa de respect. Nu merita! De loc. O zi buna tuturor!


Adapteaza-te asta-i lumea in care traim .

Postat pe 12 Noiembrie 2009 07:50
Bine v-am gasit! Va doresc o zi buna fara stres cu satisfactii si bucurii!
kudika017520
Postat pe 12 Noiembrie 2009 09:37
De la: kudika017520, la data 2009-11-12 09:37:39 Bine v-am gasit! Va doresc o zi buna fara stres cu satisfactii si bucurii!

Bucuria vietii
Binecuvantam explozia de senin, de smalt colorat, de sunete, de frumos, de viata! Galgaie, tremura in noi si-n toata firea un dor de dragoste si bucurie! Sa ne deschidem deci trupu ...
Binecuvantam explozia de senin, de smalt colorat, de sunete, de frumos, de viata! Galgaie, tremura in noi si-n toata firea un dor de dragoste si bucurie! Sa ne deschidem deci trupul si spiritul pentru a uni freamatul nostru cu cel vesnic al Naturii, al Vietii
cristiana_cris
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna! 11 De la: Barbie30_ 18 Aprilie 2011 08:47
ma iubeste dar nu mai poate fi cu mine... 123 De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 10:39
IUBIREA CARE NUMI CORESPUNDE 46 De la: DiavolytaTa 3 Aprilie 2009 16:21
Fuga dupa doi iepuri !!! 21 De la: kudika_1018931 7 Decembrie 2016 10:59
Diverse.... 10 De la: cristiana_cris 12 Noiembrie 2009 12:17