Curs manichiura aplicare unghii false

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
bbyandreea Avatarul lui bbyandreea

1 mesaj
Membru din: 4/11/2009

Tot caut pe internet cursuri de aplicare unghii false. Nu gasesc si m-am gandit ca poate cu ajutorul forumului voi gasi un raspuns.
Sunt din Bucuresti si as vrea f mult sa fac cursuri de aplicare unghii false insa nu stiu unde este cel mai indicat, poate fara pretul de 400 euro cursul... :( Va multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
Manu_M Avatarul lui Manu_M

14 mesaje
Membru din: 23/08/2010

Daca unghiile tale naturale nu cresc suficient, se exfoliaza sau pur si simplu vrei o manichiura impecabila si care sa dureze mult timp atunci te vei indragosti de unghiile cu gel .

Avantajul acestor unghii e ca poti avea french permanent sau diverse alte aplicatii fara ca tu sa depui vreun efort pentru intretinere.

Intretinerea unghiilor cu gel uv trebuie efectuata in medie la 3 saptamani, in functie de ritmul de crestere al unghiei naturale.

PRETURI:
70 RON- aplicare tips natural + gel
50 RON- aplicare gel pe unghia naturala (protectie unghie naturala)
50 RON- intretinere ( se realizeaza la 2-3 saptamani)
MENTIUNI:
In pret este inclus: french simplu sau permanent si modele/aplicatii (pictura, strasuri, sclipici, floricele, etc).
Daca ti-ai rupt/distrus o unghie, inlocuirea ei este GRATUITA.
CONTACT:
Unghiile sunt aplicate la domiciliul meu – Dristor.
Pentru informatii suplimentare si programari va stau la dispozitie la telefon: 0721.367.384.
Raporteaza abuz de limbaj
iuliacio Avatarul lui iuliacio

22 mesaje
Membru din: 28/01/2009

Unde pot invata manichiura-pedichiura
Dragele mele,
Cine isi doreste sa faca un curs de Manichiura-pedichiura sau de Silist Protezest de unghii, cursuri acreditate de CNFPA si finalizate cu certificat de calificare, le recomand Scoala "Elite Nail Art".
Cu siguranta veti intreba de ce fac aceasta recomandare iar raspunsul este urmatorul:
daca doriti sa invatati cu adevarat aceste meserii in cele mai mici detalii si amanunte, daca vreti sa lucrati cu produse profesionale adevarate(Gena, Ez Flow, Tuya, si altele), daca doriti sa lucrati de la inceput cu toata aparatura si toate instrumentele dintr-un salon profesional, daca doriti sa invatati sa faceti si manichiura SPA si tratamentele cu parafina sau sa lucrati cu pila electrica,daca doriti sa aveti ca educatori persoane pregatite special pentru aceasta meserie si cu vechime mare in domeniu, atunci sigur aceasta este scoala pe care o cautati
Nu vreau sa cred ca ar avea prioritate o asa zisa scoala unde nu iti da nici macar o crema de maini, nu mai vorbim de sterilizator sau produse dezinfectante si alte produse sau tratamente pentru maini si picior.
Cu mult drag va recomand Scoala "Elite Nail Art" care incepind din luna Noiembrie 2010 isi incepe cursurile, deci va puteti inscrie deja. Grupele nu cor fi decit de max 8-10 persoane. Pentru contact aveti Tel: 0746548542 si mail : elite.nailart@yahoo.com
Va doresc succes si sunt sigura ca veti fi foarte multumite de alegerea facuta.

Raporteaza abuz de limbaj
iuliacio Avatarul lui iuliacio

22 mesaje
Membru din: 28/01/2009

Buna! Am vazut solicitatrea pentru un curs de unghii false. Depinde ce variante mai aveti, eu va recomand scoala Elite NailArt. Daca mai este de actualitate si doriti un curs deosebit, vizitati site: www.cursuri-unghii-false.ro sau ma contactati la tel 0746548542 .
Raporteaza abuz de limbaj
Cozman_Dana Avatarul lui Cozman_Dana

4 mesaje
Membru din: 10/01/2011

Buna,

Scoala S.C. "Profesional Center" S.R.L. organizeaza cursuri de calificare si specializare pentru Manichiura-Pedichiura, Make-up, Cosmetica, Coafor si Masaj si elibereaza diplome avizate de Ministerul Muncii, valabile in toata Uniunea Europeana.
Pentru mai multe detalii:
-persoana de contact: Cozman Dana - 0744 920 034
- site: www.profesionalcenter.ro
- e-mail: profesionalcentercluj@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj
alexa_ph Avatarul lui alexa_ph

24 mesaje
Membru din: 29/06/2011
Oras: ploiesti

scoaladeunghii.ro organizeaza cursuri de unghii false cu diplome emise de ministerul muncii pentru meseria de stilist protezist de unghii...daca doriti sa va deschideti o afacere in acest domeniu sau sa lucrati in salon, aceasta diploma este OBLIGATORIE!!! Cursurile se tin in Ploiesti, Bucuresti, Constanta, Galati si Brasov...va puteti inscrie pe scoaladeunghii.ro, unghiifalse.ro sau la telefon 0728254957